🔴 محتوای علوم انسانی رائج امروز مخالف با حرکت اسلامی است 🔴
✴️حقیقتاً ما نیازمند آن هستیم که یک #تحوّل_بنیادین در علوم انسانى در کشور به وجود بیاید.۱۱/۰۴/۱۳۹۳
✳️علوم انسانی #هوای_تنفسی مجموعه های نخبه کشور است که هدایت جامعه را بر عهده دارند بنابراین آلوده یا پاک بودن این هوای تنفسی بسیار تعیین کننده است. (۱۳۹۱/۱۲/۰۱)
♨️این علوم انسانی ای که امروز رائج است، محتواهائی دارد که ماهیتاً معارض و مخالف با حرکت اسلامی و نظام اسلامی است؛ متکی بر #جهان_بینی دیگری است؛ حرف دیگری دارد، هدف دیگری دارد . وقتی اینها رائج شد، مدیران بر اساس آنها تربیت میشوند؛ همین مدیران میآیند در رأس دانشگاه، در رأس اقتصاد کشور، در رأس مسائل سیاسی داخلی، خارجی، امنیت، و غیره قرار میگیرند.(۲۹/۰۷/۱۳۸۹)
#امام_خامنه_ای
#امین_انقلاب
⬛️ @shenakhte_rahbari
📍احتمال وقوع فتنه ۹۸
⚠️در اواخرِ سال ۹۷ ، رهبر انقلاب این گمانه را مطرح کردند که چهبسا دشمن، قصد داشته باشد که در سال۹۷، عملیاتِ فریب انجام دهد و عملیاتِ اصلیِ خود را در سال۹۸ به اجرا گذارد. اینک در نیمۀ دوّمِ سال۹۸، ایشان نخستین هشدارِ صریحِ خویش را دربارۀ احتمالِ وقوعِ فتنه، مطرح کردند:
👌نیروهای مسلّح و نیروهایی حافظِ امنیّت، مراقبِ «فتنه» باشند. قرآنِ کریم در یکجا میفرماید: «اَلفِتنَةُ اَشَدُّ مِنَ القَتل»، و در جای دیگر میفرماید: «اَلفِتنَةُ اَکبَرُ مِنَ القَتل». «اَشَدّ» یعنی سختتر، «اَکبَر» یعنی بزرگتر. کُشتار، نامطلوب است، امّا فتنه از آن بدتر است. اگر فتنه از قتل، بدتر است، پس نیروهایی که حافظِ امنیّت هستند، باید آرایش و نظمِ لازم را برای «مقابلۀ با فتنه» بگیرند و آمادگیهای خودشان را برای فتنه هم، باید حفظ بکنند(در دیدارِ دانشجویانِ دانشگاههای افسریِ ارتش؛ 8 آبان ۱۳۹۸).
⬛️ @shenakhte_rahbari
🔴شهید سید مرتضی آوینی:
#امانت_امام
#خامنه_ای_خمینی_دیگر_است
⬛️امام رفت ... اکنون ،این ماییم و #امانت_او . دست بیعت از آستین اخلاص برآریم و در کف فرزند و برادرش و تلمیذ مدرسه اش بگذاریم که اگر بعد از رحلت رسول الله ظهر حکومت اسلام به غروب خونین شهادت حسین بن علی و «شب بی قمر غیبت » انجامید ، این بار امام فرصت یافت تا وثیقه حکومت را به معتمدین خویش بسپارد و این خود نشانه ای است بر این بار بشارت که #خداوند _اراده_کرده_است تا حزب الله و مستضعفین را به امامت و وراثت زمین برساند.
📚کتاب آغازی بر یک پایان / ص ۱۷
🔶 @shenakhte_rahbari
✅بیتفاوتی نسبت به فقرا، یکی از نشانههای تکذیب دین!
✍️رهبرانقلاب: مبارزه با فقر یک «مبارزهی همگانی» است: ««الّلهم اغن کلّ فقیر. الّلهم اشبع کلّ جائع. الّلهم اکس کلّ عریان». این دعا فقط برای خواندن نیست؛ برای این است که همه خود را برای مبارزه با فقر و مجاهدت در راه ستردن غبار محرومیت از چهره محرومان و مستضعفان موظّف بدانند. این مبارزه، یک وظیفه همگانی است.
در آیات قرآن میخوانیم: «أرایت الّذی یکذّب بالدّین. فذلک الّذی یدعّ الیتیم. و لایحضّ علی طعام المسکین». یکی از نشانههای تکذیبِ دین این است که انسان در مقابل فقر فقیران و محرومان بیتفاوت باشد و احساس مسؤولیت نکند.۸۱/۹/۱۵
⬛️ @shenakhte_rahbari
📢مردم از دعواهای #سیاسی خسته اند.
❌باید #فساد ریشه کن شود.👇
رهبرانقلاب:
☄مردم از دعواهای سیاسی و اختلافات سیاسی و #من خوبم و #تو بدی خستهاند❗️
#مردم👈این چیزها را دوست نمیدارند.
🎯در کشور کارهای زیادی هست که باید انجام بگیرد؛ کارهای زیادی هم انجام گرفته است.
💥مشکلات فراوانی وجود دارد که باید برطرف شود؛
💥گرههایی هست که باید باز شود.
💥در کشور باید فساد ریشهکن شود؛
💥تبعیض نباشد؛
💥به #طبقه_مستضعف و محروم - بخصوص مستضعفینِ بیدست و پا - بهطور ویژه توجه شود؛
📌اینها #وظایف اسلامی ماست❗️ ۸۴/۳/۲۰
@shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🎥🚨سناریوی دروغین و تکراری دولت، #هزینه_از_رهبری برای تصویبFATF 🔹اسفند ۹۷ روحانی: رهبری به من گفتند
🔴 اگر بناي دستگاه قضا اين باشد كه با دروغ بستن #جهانگيري نسبت به رهبر انقلاب در ماجراي FATF برخورد نكند، دو استنباط زير طبيعي خواهد بود:
١. اگر معاون اول حسن روحاني باشي ميتواني نشر اكاذيب كني و بازخواست نشوي
٢. ورود قوه قضاييه به هر پرونده ديگر با عنوان نشر اكاذيب، مصداق استاندارد دوگانه در برخورد خواهد بود
پ.ن: همين موضوع درباره عدم ورود تا اين لحظه دستگاه قضا به پرونده دروغ پراكني و التهاب آفريني هاي سايت #خبرآنلاين نيز صادق است.
🖌مهرکش
⬛️ @shenakhte_rahbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وقتی اکثر مسئولان از #خصوصی_سازی_آموزش متنفعاند!
🎙 #حاجیبابایی؛ وزیر سابق آموزش و پرورش:
💬 من کمتر مسئولی میشناسم که مدرسه غیرانتفاعی نداشته باشد!
#عدالت_آموزشی
📝 عدالت لاقید است؛
🔹 همهی این شعارهای بزرگ مثل آزادی و استقلال قیودی دارند و آنچه هیچ قیدی ندارد، عدالت است | ۸۱/۱۱/۱۵
🔹 باید هر پدیده ضد عدالت در واقعیات کشور مورد سوال قرار بگیرد | ۸۱/۸/۶
🔹 هیچ یک از مصالح گوناگون -نه مصالح فردى و نه مصالح حکومت و کشور اسلامى- نمىتواند با عدالت معامله شود | ۸۳/۸/۲۳
🔹 عدالت یک ارزش مطلق است؛ یعنی هیچ جا نداریم که عدالت بد باشد | ۹۰/۲/۲۷
🔸 #عدالتخواهی
🔗 farsi.khamenei.ir/speech-content?id=7227
🔗 farsi.khamenei.ir/message-content?id=3150
🔗 farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3204
🔗 farsi.khamenei.ir/speech-content?id=12496
🎬 @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
⭕️ وقتی اکثر مسئولان از #خصوصی_سازی_آموزش متنفعاند! 🎙 #حاجیبابایی؛ وزیر سابق آموزش و پرورش: 💬 م
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 رفع فقر و محرومیت و نبودن #تبعیض؛ باید اولویت اول نظام اسلامی باشد!
🔻 #رهبر_انقلاب در مراسم تنفیذ هاشمی رفسنجانی، سال ۱۳۷۲
🔹 اساس در #نظام_اسلامی، عبارت است از رفاه عمومی و عدالت اجتماعی.
🔸 نظام اسلامی معتقد به یک جامعه ثروتمند است، نه یک جامعه فقیر و عقبمانده. معتقد به رشد اقتصادی است؛ ولی رشد اقتصادی برای #عدالت_اجتماعی و برای رفاه عمومی.
🔹 آنچه در درجه اوّل است، این است که فقیر در جامعه نباشد؛ محروم نباشد؛ تبعیض در استفاده از امکانات عمومی نباشد.
🔸معنی ندارد که یک نفر پای خود را بگذارد روی دوش مأمورین دولتی و با ترفند و خدای ناکرده با اِعمال روشهای غلط، امتیاز بگیرد، رشدی افسانهای بکند و بعد بگوید: «آقا، من #ثروت را خودم به دست آوردهام.»
🔹 در نظام اسلامی، چنین چیزی را نداریم. ثروتی که بر پایه صحیحی نیست، از اصل نامشروع است.
🎬 @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
⭕️ وقتی اکثر مسئولان از #خصوصی_سازی_آموزش متنفعاند! 🎙 #حاجیبابایی؛ وزیر سابق آموزش و پرورش: 💬 م
🔴 دربارهی #عدالت ما عقبمانده هستیم، خودمان اعتراف میکنیم!
🔻رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی: انتقاد مردم، فقط از دولت و مجلس و قوهی قضائیه نیست؛ نه، ممکن است از شخص حقیر هم انتقاد داشته باشند اما این انتقاد #منافاتی ندارد با ایستادگی پای نظام اسلامی
◀️ ۴۰سال است که مأمن #مردم، پرچم برجسته و بلند انقلاب است؛ و این در حالی است که مردم از برخی مسائل جاری کشور انتقاد دارند. ما کاملاً در جریان #گله_ها و شِکوههای مردم هستیم. به ما هم میگویند و [به ما هم] منتقل میشود، اما وقتی پای انقلاب و نظام در میان است، مردم اینجور وارد میدان میشوند و حرکت میکنند.
◀️ یک آگاهی انقلابی و کمال سیاسی در ملت ایران به وجود آمده که میتوانند بین «نظام انقلابی امت و امامت» و «تشکیلات دیوانسالاری» تفکیک کنند؛ در یکجا انتقادی داشته باشند اما از اصل نظامی که بهوسیلهی انقلاب به وجود آمده است با همهی وجود دفاع کنند
◀️ #انتقاد مردم، فقط از دولت و مجلس و قوهی قضائیه نیست؛ نه، ممکن است از شخص حقیر هم انتقاد داشته باشند اما این انتقاد منافاتی ندارد با ایستادگی پای نظام اسلامی و نظام انقلابی که با فداکاری این ملت به وجود آمده است.
◀️ نتیجهی مردمسالاری، پیشرفت کشور است. ما دههی سوم انقلاب را دههی «پیشرفت و عدالت» نامگذاری کردیم؛ «پیشرفت» بهمعنی واقعی کلمه در کشور اتفاق افتاده است. «عدالت» را نمیگویم، دربارهی عدالت ما #عقبمانده هستیم، خودمان اعتراف میکنیم.
◀️ در همهی زمینهها پیشرفت اتفاق افتاده اما در زمینهی عدالت باید کار کنیم و باید از مردم و خدا #عذرخواهی کنیم. درباره عدالت مشکل داریم. انشاءالله با همت مردان و زنان کارآمد در این ناحیه هم پیشرفت خواهیم کرد. ۹۶/۱۱/۲۹
⬛️ @shenakhte_rahbari
شناخت رهبری
🔴 دربارهی #عدالت ما عقبمانده هستیم، خودمان اعتراف میکنیم! 🔻رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان
⚠️در مسئله عدالت چرا رهبری وارد میدان نمی شوند؟!
⁉️دانشجويى دو سه هفته قبل از من سؤال كرد: در مسألهى عدالت، چرا خودتان وارد ميدان نمى شويد؟
👈#اين_توقع_درستى_نيست.
✅مديريّت انقلاب، غير از مديريّت اجرايى كشور است.
براى رهبرى، وارد شدن در ميدان
1️⃣اوّلًا به صورت طرح مسئله و بسيج افكار عمومى است؛
2️⃣ثانياً به صورت خواستن از دستگاههاى اجرايى است.
👈برخى از دستگاههاى اجرايى، مخصوص اين كارند. در زمينهى مبارزه با فساد، هم قوّه ى مجريّه و هم قوّه ى قضائيّه درگيرند. بنده از هر دو قوّه به طور جد خواسته ام و آنها درگيرند؛
📍 #ورود_رهبرى_اينجاست. بله؛ اگر روزى معلوم شود دستگاههاى قوّه ى مجريّه و قوّه ى قضائيّه آماده نيستند كار كنند، رهبرى چارهاى پيدا نخواهد كرد جز اينكه خودش وارد ميدان شود؛ كسى را بگمارد و مأمور مشخصى را براى اين كار معين كند؛ اما بحمداللّه اينطور نيست. دستگاههاى قوّه ى مجريّه آماده اند؛ چون بخشى كه مربوط به قوّه ى مجريه است، گرفتن گلوگاههاى فساد است. در بخشهاى مالى، پولى، بازرگانى و گمركى گلوگاههاى فساد مالى وجود دارد. بىتوجّهى به اين مراكز موجب مىشود فساد به وجود آيد. وقتى دستگاهها نظارت و مراقبت خود را دقيق كنند، جلوِ فساد گرفته خواهد شد؛ اين مىشود پيشگيرى. در بخش قضائى، برخورد با مواردى است كه از اين پيشگيرى عبور كرده اند و جرم اتّفاق افتاده است. البته تا امروز بيشتر از صد مورد از موارد مهم و كلان را دنبال كرده اند، منتها نبايد جنجال كنند. من در همان نامه ى هشت مادّهاى هم همين سفارش را كرده بودم؛ گفتم كار را بى جنجال پيش ببريد. ما مىخواهيم حقيقتاً با فساد مبارزه شود؛ جنجال لازم نيست. بله، خبررسانى به مردم خوب است. وقتى كار تمام شده باشد، آن مقدارى كه لازم باشد، خبررسانى شود. كار هم صورت مى گيرد.
📙(22/ 02/ 1382) بيانات در ديدار با دانشجويان دانشگاه شهيد بهشتی
◼️ @shenakhte_rahbari