مزار مرحوم حاج سید خلیل زرآبادی قزوینی
@shia5t
مزار مرحوم حاج سید خلیل زرآبادی قزوینی
@shia5t
معرفی عبد صالح خدا مرحوم شیخ حسین فاضلی ابرقویی ، شهر #قم :
✍️قسمت اول :
🔻عبد صالح خدا مرحوم حجت الاسلام حاج شیخ حسین فاضلی ابرقویی از اولیاء خدا بود که تشرف های مکرر به محضر امام زمان(عج) داشت.
⁉️یکی از پرسش های رایج درباره مهدویت، شیوه تشرف به محضر امام عصر(عج) است.
یکی از شرایط به نقل از بزرگان انجام اعمال مستحبی به نیابت امام زمان(عج) است چنان که از محضر یکی از اولیاء خدا (مرحوم حجت الاسلام حاج شیخ حسین فاضلی) سوال شد: کدام اعمال است که انسان را زودتر به نتیجه می رساند؟ فرمود: اعمالی را که آنها (امامان مثل نماز اول وقت و ...) دستور دادند، ترک نکند.
سوال شد: چه وقت دیدار آن حضرت(عج) حاصل می شود؟ فرمود: هر وقت خودشان بخواهند و فرمودند: دعاهای شب جمعه ترک نشود.
بعدها مشخص شد که رویه رفتاری این عبد صالح خدا اینگونه بوده که از سن تکلیف تا پایان عمر شریف شان تمام اعمال مستحبی خود را به محضر نورانی آن عزیز غائب(عج) هدیه می کرده اند لذا سرّ تشرف های مکرر او فاش شد.
👤 ایشان فرموده بود:
هر که عمل مستحبی را به حضرت بقیت الله (عج) اهداء کند دو اثر دارد
1️⃣ اول آنکه :
این اعمال ناقص ما قابل عرضه به محضر بلند و بزرگ آن حضرت(عج) را ندارد، اعمال ما غالبا شائبه های متعدد و نقص های بزرگ دارد لذا وقتی عمل را اهداء کردی خداوند متعال آن عمل را برای اهداء به حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه در سطح آن حضرت(عج) ارتقاء می دهد تا در شان آن امام(عج) قرار گیرد، پس اثر اول نیابتی، ارتقاء سطح کیفی عمل ما را در پی خواهد داشت و خداوند آن عمل را آنقدر بالا می برد تا در شان و مقام ان امام(عج) قرار بگیرد.
2️⃣ دوم اینکه:
وقتی عمل را خدمت امام(عج) ارائه می دهند، حضرت(عج) عطف نظری می فرمایند تا ببینند چه کسی این عمل را اهداء نموده و این نظر حضرت(عج) اثر معنوی غیرقابل توصیفی را درپی خواهد داشت، ایشان مثال زدند که اگر شما وارد منزل خود شوید و غذایی را به درب منزل شما آورند شما از خانواده خود می پرسید چه کسی غذا را آورد، می گویند فلانی، این در نظر شما می آید که فلانی غذا داد. وقتی ما نیز عمل نیابتی برای امام(عج) انجام دهیم حضرت(عج)نظر می فرمایند که چه کسی این عمل را انجام داده و این نظر حضرت(عج)، ارتقاء معنوی خاصی را به همراه خواهد داشت.
در تکمیل بحث، بیان می شود که: از عارف فرزانه آیت الله کشمیری سوال کرده بودند آن مقامات معنوی بلند برای مرحوم نخودکی چگونه حاصل شده بود؟ ایشان در پاسخ فرموده بودند: مرحوم نخودکی چهار سال از شب تا صبح در بالا سر حرم امام رضا(ع) قرآن خواند و به حضرت رضا(ع) اهداء نمود تا اینگونه مقامات برای او حاصل شد. فانهم و تامل.
🌕 پس نیت میکنیم از امروز کلیه اعمال مستحبی خود را تا پایان عمر به وجود نازنین حضرت بقیت الله (ارواحنا فداه) هدیه کنیم.
🍃شیخ حسین فاضلی مکرر خدمت امام عصر(عج) رسیده اند. چنانچه فرموده بودند روزی به امام عصر(عج)عرض کردم مولای من شما وقتی به قم وارد می شوید شب ها در کجا استراحت می فرمایید؟
امام(عج) فرموده بودند: «منزل ما در علی بن جعفر(ع) (امامزاده علی بن جعفر(ع) در انتهای خیابان چهارمردان قم است.) بود، من آنجا را بخشیدم به شهدا.
ایشان می فرمود: فردای آن روز دیدم شهدای جبهه را به انتهای خیابان چهارمردان قم می برند، پرسیدم چرا اینجا؟ گفتند: قرار شده شهداء را اینجا (علی بن جعفر(ع)) دفن کنند.
شاید روی همین اصل بوده که عارف فرزانه آیت الله کشمیری فرموده بودند: اینجا (علی بن جعفر(ع)) غرق در نور است وقلی مردم نمی بینند و تاکید فرموده بودند حتی خیابان های اطراف آن نیز غرق نور هستند. وشبیه همین جمله را نیز عارف کامل آیت الله انصاری همدانی در 40 سال پیش فرموده بودند.
🔸ما نجاتت دادیم
حاج شیخ حسین فاضلی، آن اهل دل می گفت: بر مبنای سنت بی بی فاطمه سلام الله علیها در روزهای آخر حیاتشان، از مدینه به احد پیاده می رفتم. به ذهنم آمد که عجب! ما اینقدر آقا را دوست داریم، یاد او می کنیم، هدیه می دهیم و... اما توجهی به ما نشده است. یعنی آقا به فکر ما هستند؟ ناگاه دیدم پشت سرم کسی حرکت می کند و سلام کرد. دیدم حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف هستند. فرمود:«آشیخ حسین! فکر می کنی ما به یاد تو نیستیم؟» و بعد گفتند که یادت هست آن روز، فلان جا می خواست چه شود، ما چه کردیم؟ به یاد داری چه بیماری داشتی که منجر به مرگت می شد، ما نجاتت دادیم؟ و... شیخ حسین می گفت: من به ایشان گفتم: توجه نداشتم! و در دل می خواستم زمین دهان باز کند و مرا در خود فرو برد که این چه فکری بود که کردم؟!
🌿و چه زیبا فرمود مرحوم حاج شیخ حسین فاضلی که:
با دیدن امام عصر (عج) تمام لذتهای دنیا در چشم انسان حقیر و ناچیز میشود....
@shia5t
معرفی عبد صالح خدا مرحوم شیخ حسین فاضلی ابرقویی ، شهر #قم :
✍️قسمت دوم :
🔹حکایتی درباره توصیه امام زمان(عج) به یادگیری زبانهای خارجی
👤حجة الاسلام حاج شیخ محمد حسین فاضلی ابرقویی نقل می فرمودند:
در منا بودم، دیدم شوق دارم از خیمه بیرون بروم، بیرون رفتم گویا به طرف مسجد خیف رفتم، به چادری رسیدم دیدم حضرت در آنجا تشرف دارند و ملل مختلف خدمتشان مشرف می شوند و با هر کدام به زبان خودشان صحبت می فرمایند و با من به زبان فارسی صحبت فرمودند، و فرمودند: این ها تشنه معارف دین هستند، چرا زبان های مختلف را فرا نمی گیرید تا معارف دینی را به آنان برسانید.
🍁مزار شیخ حسین فاضلی ، در شهر مقدس قم ، حرم مطهر حضرت معصومه س در مقبره شهید مفتح قرار دارد...
📚 منابع :
خبرگزاری شبستان
«زبور نور(هزار و یک نکته از زندگانی امام مهدی عجل الله تعالی فرجه)»
مجله خیمه خرداد و تیر 1385 - شماره 23
( کتاب روزنه هایی از عالم غیب، آیت الله سید محسن خرازی، ص 39)
@shia5t
مرحوم شیخ حسین فاضلی ابرقویی
@shia5t
هدایت شده از محبان حضرت مهدی عج
29.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹حکایت شنیدنی تشرف شیخ حسین فاضلی ابرقویی ره خدمت امام زمان عج
گناهان مانع شناختن امام زمان عج است...
@azyadrafte1212
🌐صفحه "معرفی عرفا و اولیاء الهی گمنام ، که در قید حیات نیستند" در اینستاگرام🌐
✅ عضویت از طریق لینک 👇🏼
www.instagram.com/shia14t
@shia5t
معرفی حاج شیخ حسین شبزندهدار جهرمی ، استان #فارس، شهر #شیراز #قم :
🔻اسوه تقوی و معلم اخلاق حاج شیخ حسین شبزندهدار جهرمی در سال ۱۳۰۸ در خانوادهای دیندار در جهرم به دنیا آمد و تابستان سال ۱۳۹۳ دار فانی را وداع کرد.ایشان از شاگردان آیات عظام بهجت، بهاءالدینی، حقشناس، سیّد احمد خوانساری و علاّمه سیّد محمدحسین طباطبایی بودند.
🔻از ویژگیهای برجسته اخلاقی و معنوی این عالم ربانی به تعظیم بزرگان، دلبستگی به اساتیدش به ویژه آیتالله حقشناس، تعهد و تقید دینی، ترویج و تبلیغ دین، مخالفت با هوای نفس، حلم و تسلط بر خود، حفظ آبرو و شخصیت افراد، رضا و تسلیم میتوان اشاره کرد.
💠حکایاتی از ایشان
🔹 تحصیل در قم
وی که حدود هجده بهار از عمرش را پشت سر گذاشته و متون دروس دوره سطح متوسطه را در شیراز خوانده بود، تصمیم گرفت، برای ادامه تحصیلات عالی به قم مهاجرت کند. بدین خاطر نزد استادش آیتالله حدائق رفت و از وی درخواست استخاره کرد. وقتی استاد قرآن را گشود آیه (هنا لک الولایة لله الحق هو خیر ثوابا و خیر عقبا ...) آمد. مضمون استخاره آیندهای روشن و سرنوشتی سعادتمند در این دنیا و رسیدن به مقامات عالی و اجر و ثواب الهی بسیار در آخرت را نوید میداد. وی پس از این استخاره در آغاز سال تحصیلی ۱۳۶۵ق (۱۳۲۶ش) با اجازه پدر و استاد به قم مهاجرت نمود.
🔸پس از سلام به حضرت معصومه، مشکل علمی من حل شد.
مرحوم آیت الله حسین شب زنده دار جهرمی میفرمودند:
مرحوم آیت الله حسین شب زنده دار میفرمودند: در ایامی که کتابِ مکاسبِ شیخ اعظم انصاری را تدریس میکردم، یک شب در اثناء مطالعه برای درس فردا، متوجه بخشی از عبارت کتاب نشدم و هر مقدار به حواشی مراجعه کردم، مشکل حل نشد.
نهایتا تصمیم گرفتم که فردا در درس به طلاب بگویم من این قسمت را متوجه نشدهام! فردا وقتی به سمت محل درس میرفتم با نمایان شدن گنبد مطهر حضرت فاطمه معصومه به ایشان سلام دادم.
بلافاصله بعد از سلام، آن مشکل علمی به عنایت حضرت معصومه حل شد.
🔹این دریا متعلق به آیت الله شب زندهدار است.
شخصی از آقایان روحانی نقل میکردند:
چند روز بعد از فوت مرحوم آیت الله حسین شب زندهدار که بسیار در فراق ایشان اندوهگین بودم، در عالم رؤیا دیدم که از سمت درب خیابان ارم حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه- سلام الله علیها- که روبروی ایوان آئینه است به حرم مشرف میشوم.
ناگهان دیدم که در سمت راست، به جای کلِ محدوده پارک ارم و قبرستان شیخان و مدرسه فیضیه و ... دریایی است که آب آن شبیه آبهای عادی این دنیا نیست و درخشندگی و رنگ خاصی دارد. در حالی که با تعجب به آن دریا نگاه میکردم صدایی شنیدم که میگفت:
این دریا متعلق به آیت الله شب زنده دار است.
این جریان حاکی از سه خصوصیت عظمت، طهارت و مطهریت روح آن بزرگوار در عالم برزخ است.
🔸حفظ آبرو و شخصیت افراد
آنچه از دیر زمان برایم محسوس بوده و هست، اهتمام کامل وی بر حفظ شخصیت افراد است. او سعی دارد چیزی نگوید یا کاری نکند که به آبروی کسی خدشه وارد شود.
نام اشخاص را با احترام میبرد و بر این سیره حتی در غیاب افراد مواظبت دارد. بنده با ایشان بسیار معاشرت داشتهام. یک مورد ندیدم کسی را تحقیر کند و یا کوچک بشمارد و یا فرد و افرادی را به استهزاء و مسخره بگیرد.
طبعا انسانی خشک نیست و مزاج و شوخی در کلماتشان هست. محضرشان جای غیبت افراد نیست. اگر کسی در حضورشان سخنی از دیگران گفت که متمایل به غیبت باشد، به سبک ملایم و به نحوی کار آن طرف را توجیه میکند، بطوری که وجاهت و آبروی او حفظ شود و گوینده هم خجل و شرمسار نگردد و اگر راهی برای توجیه نیافت، در برابر آن گفتار سکوت میکند و سخنی نمیگوید و گوینده هم راهی برای ادامه گفتار خود نمیبیند.
🍁حاج شیخ حسین شبزندهدار جهرمی از منظر بزرگان
👤 آیت الله وحید خراسانی
از فوت ایشان خلأیی شد. اینها نمونه تربیت سلفاند. هر یک از اینها که میرود بَدَلش در این روزگار مشکل است.
👤آیت الله جوادی آملی
«آقای شب زنده دار علما و عملا از شخصیتهای کم نظیر است و از این نظر امتحان خود را خوب داده است».
👤 آیت الله مظاهری
سراسر عمر شریف این عالم پارسا و پرهیزکار، در علم و عمل و تقوا و فضیلت سپری گشت و شاگردان بسیاری از محضر این فقیه اخلاقی خصوصاً از دروس سازندۀ اخلاق ایشان مستفیض گشتهاند.
لوح فشرده باران رحمت ۱، اثری در مورد این معلم اخلاق است که مجموعهای شامل فیلم مستندی از حیات وی، ۱۲ قطعه صوتی از مباحث اخلاقی تفسیری وی است؛همچنین کتابی با عنوان "در مسیر آسمان"در مورد مباحث اخلاقی و معرفتی ایشان به چاپ رسیده است.
🍂وفات
سرانجام ایشان در ۸۵ سالگی در بیمارستان مسیح دانشوری، پس از یک دوره بیماری دعوت حق را لبیک گفت و پیکرش در جوار بارگاه حضرت فاطمه معصومه (س) آرام گرفت.
@shia5t
حاج شیخ حسین شبزندهدار جهرمی
@shia5t
19.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦گذشت، دنیا این است...
🎙مرحوم حاج شیخ حسین شبزندهدار جهرمی
@shia5t
مزار آقا سید جلال واعظ هدشی از اولیا الهی...
@shia5t