معرفی حاج شیخ حسین شبزندهدار جهرمی ، استان #فارس، شهر #شیراز #قم :
🔻اسوه تقوی و معلم اخلاق حاج شیخ حسین شبزندهدار جهرمی در سال ۱۳۰۸ در خانوادهای دیندار در جهرم به دنیا آمد و تابستان سال ۱۳۹۳ دار فانی را وداع کرد.ایشان از شاگردان آیات عظام بهجت، بهاءالدینی، حقشناس، سیّد احمد خوانساری و علاّمه سیّد محمدحسین طباطبایی بودند.
🔻از ویژگیهای برجسته اخلاقی و معنوی این عالم ربانی به تعظیم بزرگان، دلبستگی به اساتیدش به ویژه آیتالله حقشناس، تعهد و تقید دینی، ترویج و تبلیغ دین، مخالفت با هوای نفس، حلم و تسلط بر خود، حفظ آبرو و شخصیت افراد، رضا و تسلیم میتوان اشاره کرد.
💠حکایاتی از ایشان
🔹 تحصیل در قم
وی که حدود هجده بهار از عمرش را پشت سر گذاشته و متون دروس دوره سطح متوسطه را در شیراز خوانده بود، تصمیم گرفت، برای ادامه تحصیلات عالی به قم مهاجرت کند. بدین خاطر نزد استادش آیتالله حدائق رفت و از وی درخواست استخاره کرد. وقتی استاد قرآن را گشود آیه (هنا لک الولایة لله الحق هو خیر ثوابا و خیر عقبا ...) آمد. مضمون استخاره آیندهای روشن و سرنوشتی سعادتمند در این دنیا و رسیدن به مقامات عالی و اجر و ثواب الهی بسیار در آخرت را نوید میداد. وی پس از این استخاره در آغاز سال تحصیلی ۱۳۶۵ق (۱۳۲۶ش) با اجازه پدر و استاد به قم مهاجرت نمود.
🔸پس از سلام به حضرت معصومه، مشکل علمی من حل شد.
مرحوم آیت الله حسین شب زنده دار جهرمی میفرمودند:
مرحوم آیت الله حسین شب زنده دار میفرمودند: در ایامی که کتابِ مکاسبِ شیخ اعظم انصاری را تدریس میکردم، یک شب در اثناء مطالعه برای درس فردا، متوجه بخشی از عبارت کتاب نشدم و هر مقدار به حواشی مراجعه کردم، مشکل حل نشد.
نهایتا تصمیم گرفتم که فردا در درس به طلاب بگویم من این قسمت را متوجه نشدهام! فردا وقتی به سمت محل درس میرفتم با نمایان شدن گنبد مطهر حضرت فاطمه معصومه به ایشان سلام دادم.
بلافاصله بعد از سلام، آن مشکل علمی به عنایت حضرت معصومه حل شد.
🔹این دریا متعلق به آیت الله شب زندهدار است.
شخصی از آقایان روحانی نقل میکردند:
چند روز بعد از فوت مرحوم آیت الله حسین شب زندهدار که بسیار در فراق ایشان اندوهگین بودم، در عالم رؤیا دیدم که از سمت درب خیابان ارم حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه- سلام الله علیها- که روبروی ایوان آئینه است به حرم مشرف میشوم.
ناگهان دیدم که در سمت راست، به جای کلِ محدوده پارک ارم و قبرستان شیخان و مدرسه فیضیه و ... دریایی است که آب آن شبیه آبهای عادی این دنیا نیست و درخشندگی و رنگ خاصی دارد. در حالی که با تعجب به آن دریا نگاه میکردم صدایی شنیدم که میگفت:
این دریا متعلق به آیت الله شب زنده دار است.
این جریان حاکی از سه خصوصیت عظمت، طهارت و مطهریت روح آن بزرگوار در عالم برزخ است.
🔸حفظ آبرو و شخصیت افراد
آنچه از دیر زمان برایم محسوس بوده و هست، اهتمام کامل وی بر حفظ شخصیت افراد است. او سعی دارد چیزی نگوید یا کاری نکند که به آبروی کسی خدشه وارد شود.
نام اشخاص را با احترام میبرد و بر این سیره حتی در غیاب افراد مواظبت دارد. بنده با ایشان بسیار معاشرت داشتهام. یک مورد ندیدم کسی را تحقیر کند و یا کوچک بشمارد و یا فرد و افرادی را به استهزاء و مسخره بگیرد.
طبعا انسانی خشک نیست و مزاج و شوخی در کلماتشان هست. محضرشان جای غیبت افراد نیست. اگر کسی در حضورشان سخنی از دیگران گفت که متمایل به غیبت باشد، به سبک ملایم و به نحوی کار آن طرف را توجیه میکند، بطوری که وجاهت و آبروی او حفظ شود و گوینده هم خجل و شرمسار نگردد و اگر راهی برای توجیه نیافت، در برابر آن گفتار سکوت میکند و سخنی نمیگوید و گوینده هم راهی برای ادامه گفتار خود نمیبیند.
🍁حاج شیخ حسین شبزندهدار جهرمی از منظر بزرگان
👤 آیت الله وحید خراسانی
از فوت ایشان خلأیی شد. اینها نمونه تربیت سلفاند. هر یک از اینها که میرود بَدَلش در این روزگار مشکل است.
👤آیت الله جوادی آملی
«آقای شب زنده دار علما و عملا از شخصیتهای کم نظیر است و از این نظر امتحان خود را خوب داده است».
👤 آیت الله مظاهری
سراسر عمر شریف این عالم پارسا و پرهیزکار، در علم و عمل و تقوا و فضیلت سپری گشت و شاگردان بسیاری از محضر این فقیه اخلاقی خصوصاً از دروس سازندۀ اخلاق ایشان مستفیض گشتهاند.
لوح فشرده باران رحمت ۱، اثری در مورد این معلم اخلاق است که مجموعهای شامل فیلم مستندی از حیات وی، ۱۲ قطعه صوتی از مباحث اخلاقی تفسیری وی است؛همچنین کتابی با عنوان "در مسیر آسمان"در مورد مباحث اخلاقی و معرفتی ایشان به چاپ رسیده است.
🍂وفات
سرانجام ایشان در ۸۵ سالگی در بیمارستان مسیح دانشوری، پس از یک دوره بیماری دعوت حق را لبیک گفت و پیکرش در جوار بارگاه حضرت فاطمه معصومه (س) آرام گرفت.
@shia5t
حاج شیخ حسین شبزندهدار جهرمی
@shia5t
19.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦گذشت، دنیا این است...
🎙مرحوم حاج شیخ حسین شبزندهدار جهرمی
@shia5t
مزار آقا سید جلال واعظ هدشی از اولیا الهی...
@shia5t
هدایت شده از معرفی اولیاء الهی و اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات و جلسات تربیتی تبریز و منطقه آذربایجان
معرفی عارف گمنام ، شیخ انور مقدم ، #استان آذربایجان_غربی شهر #بوکان :
🔻عارف گمنام مرحوم شیخ انور مقدم از اولیا الهی گمنام در منطقه آذربایجان بوده اند و علوم عجیبی داشته اند...
دکتر مهدی اکبری از خوبان شهر مراغه ، به مدت 9 سال مصاحب و شاگرد شیخ انور بوده اند و مطالبی را از ایشان اموخته اند و گوشه ای از زندگینامه و صحبت ها و تعلیمات ایشان را در کتابی به نام "تعلیمات انور" گرداوری کرده اند...
در پست های بعدی ، قسمت هایی از کتاب تعلیمات انور ، برای اشنایی بیشتر با شیخ انور مقدم ، قرار خواهد گرفت...
@azerbaijantabriz12
📚تعلیمات انور: زندگی و تعلیمات عارف گمنام مرحوم شیخ انور مقدم
مؤلف: مهدی اکبری
ناشر: شرکت نشر هما
@kotob113
هدایت شده از معرفی اولیاء الهی و اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات و جلسات تربیتی تبریز و منطقه آذربایجان
📚توضیحاتی پیرامون ، کتاب "تعلیمات انور" :
🔻تعلیمات انورجلد اول شامل :
این کتاب شرحی است بر زندگانی و تعلیمات ((شیخ انور مقدم)) که در بخش نخست آن از دلبستگیها، اندیشهها و چگونگی طی طریق عرفانی وی سخن به میان آمده، سپس به تعلیمات مرحوم شیخ انور در زمینه موضوعاتی چون چهرهشناسی و کفشناسی، موجشناسی و طب گیاهی اشاره شده است .یادآور میشود شیخ انور مقدم که عارفی گمنام هستند بین سالهای 1315تا 1375 شمسی می زیسته است...
🔻تعلیمات انور جلد دوم (صاعقه های نور) شامل :
این کتاب با اشاره به سرگذشت مختصر ی از خود نویسنده با شیخ انور ومسائلی گوناگون در محضر ایشان شروع می شود ودربرگیرنده برنامه های معنوی و سفرهای روحانی ، مجموعه نصایح و پندهای استاد شیخ انورمی باشد ونیز مقاله ای به قلم استاد وارسته حیدر عباسی در کتاب آورده شده هست ، و در اخر چند توصیه ی درمانی با طب سنتی وعرقیات گیاهی وانجام برخی دستورات معنوی باذکراسما ءالهی (در خصوص درمان درد معده ، سنگ کلیه ، درمان بیماریهای عصبی ... ) پرداخته است .
@azerbaijantabriz12
هدایت شده از معرفی اولیاء الهی و اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات و جلسات تربیتی تبریز و منطقه آذربایجان
🔻قسمت هایی از کتاب تعلیمات انور , شرح حال عجیب و خواندنی عارف گمنام شیخ انور مقدم 👇
@azerbaijantabriz12