رَهبـرانِ شیـعِه (کانون ولائیون بصیرت افزا)
🔹 #رسانههای #بحران_طلب از شروع دوره جدید فعالیت "شورای عالی سیاستگذاری انتخابی اصلاحطلبان" یا هم
🔹اما روزنامه سازندگی داستان دیگری از نحوه تولد شورای عالی بیان میکند، سازندگی مینویسد: 👇👇
رَهبـرانِ شیـعِه (کانون ولائیون بصیرت افزا)
🔹اما روزنامه سازندگی داستان دیگری از نحوه تولد شورای عالی بیان میکند، سازندگی مینویسد: 👇👇
🔹شورای مشورتی سید محمد #خاتمی #باغی_انقلاب اگرچه کار ستادی انجام نمیدهد اما به لحاظ فکر و ایده بسیار به شورای عالی اصلاحطلبان کمک میکند، در واقع شورای عالی از دل جلسات شورای مشورتی سید محمد خاتمی بیرون آمد...
🔸سازندگی در ادامه مینویسد:
🔹"در سال ۹۴ و در آستانه انتخابات مجلس دهم، اصلاحطلبان به سازوکار جدیدتری رسیدند.
🔸هفتهنامه صدا در خردادماهان سال از برگزاری اولین جلسه شورای عالی اصلاحطلبان خبر داد. نهادی که در واقع یک مجلس مشورتی بود و در آن سران جریان اصلاحات و نمایندگان احزاب مؤثر حضور داشتند. هدف آنها همدلی بین اصلاحطلبان و اعتدالیون بود.
🔹کسانی که پیروز انتخابات شده بودند، هواداران خاتمی و هواداران روحانی، آنها میخواستند برای انتخابات مجلس دهم برنامهریزی کنند.
🔸در اولین جلسه آن سید محمد خاتمی، عبدالله نوری، سید محمد موسویخوئینیها، محمدعلی نجفی، سید هادی خامنهای، مصطفی معین، محمدرضا عارف، سید حسین مرعشی، محمدرضا خاتمی، محسن امین زاده، موسوی لاری و اکبر ترکان حضور داشتند،
🔸 #موسوی_خوئینیها به نمایندگی از مجمع روحانیون، هادی خامنهای به نمایندگی از شورای هماهنگی اصلاحات و مجمع نیروهای خط امام و شورای هماهنگی، حسین مرعشی به نمایندگی از حزب کارگزاران سازندگی ایران و اکبر ترکان به نمایندگی از حزب اعتدال و توسعه در این جلسه حاضر بودند...
🔹بعدها که اصلاحطلبان در مجلس پیروز شدند، محمدرضا عارف محور این تشکیلات شد... با این تداخلهای بسیاری از یکسو با شورای مشورتی خاتمی و از دیگر سو با شورای هماهنگی اصلاحات به وجود آمد. این تداخل در انتخابات شوراها خودش را بیشازپیش نشان داد. رسول منتجبنیا، عضو حزب اعتماد ملی ازجمله منتقدان به شورای عالی بود و معتقد است این شورا نمودی از نوعی استبداد رأی و فردگرایی است حالآنکه تحزب گرایی بهترین راه برای ادامه مسیر اصلاحطلبان است."
🔸با تمام حواشی موجود در کنار ایجاد شورای عالی اصلاحطلبان، به نظر میرسد این شورا هم در حالت تصمیمسازی و هم تصمیم گیری بر احزاب قانونی اصلاحطلبان ایجاد شده است و عملاً میتوانیم از شورای عالی اصلاح طلبان به عنوان یک ائتلاف سیاسی از احزاب اصلاح طلب نام ببریم.
🔹سؤالی که برای کارشناسان به وجود آمده است این است که شورای عالی اصلاحطلبان یک تشکل قانونی است یا غیر قانونی؟
🔸با توجه به ماده دوم از فصل اول قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی، آیا شورای عالی اصلاح طلبان از سوی وزارت کشور به رسیمت شناخته شده است؟ و مجوز قانونی دارد؟
👈ماده دوم از فصل اول قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی گفته است:
🔸جبهه: ائتلافی سیاسی از احزاب دارای پروانه فعالیت در زمینه فعالیت مشخص است که با اطلاع کمیسیون احزاب موضوع ماده (۱۰) این قانون شکل میگیرد.
🔹حال وزارت کشور باید درباره این مسئله اطلاع رسانی کند و قانونی بودن این تشکل سیاسی را برای افکار عمومی روشن کند.
#شورای_غیرقانونی
#شورای_بحران_ساز
⭕️انتهای پیام
6⃣
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
🔹گوش و جان، مثل ظرف است، اگر با هر چه، گیرمان آمد پُرَش کردیم، دیگر جا و حوصلهای، برای حرف حسابی ندارد.
🌹لِنَجْعَلَهَا لَكُمْ تَذْكِرَةً وَتَعِيَهَا أُذُنٌ وَاعِيَةٌ
تا آن را وسیله تذکّری برایتان قرار دهیم و «گوشهای جادارِ شنوا» آن را بفهمد.
(۱۲ حاقّه)
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
🔹غبار بر کرسی #سخنگوی_دولت !
🔸پس از استعفای #نوبخت از سخنگویی دولت گمانه زنیها بر این باور بود که #روحانی در کوتاهترین زمان و حتی در اولین جلسه #هیأت_وزیران جایگزین وی را معرفی میکند اما تا به این لحظه چنین اتفاقی رخ نداده است.
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
رَهبـرانِ شیـعِه (کانون ولائیون بصیرت افزا)
🔹غبار بر کرسی #سخنگوی_دولت ! 🔸پس از استعفای #نوبخت از سخنگویی دولت گمانه زنیها بر این باور بود که
🔹پس از استعفای بحث برانگیز محمد باقر نوبخت ازسخنگویی دولت آن هم در شرایط خطیر سیاسی و اقتصادی کابینه، گمانه زنیها بر این باور بود که رئیس جمهور در کوتاهترین زمان و حتی در اولین جلسه هیأت وزیران جایگزین وی را انتخاب و معرفی میکند اما تا به این لحظه چنین اتفاقی رخ نداده است.
🔸هدف از ایجاد پست سخنگویی در دولتها ایجاد ارتباط مستمر با #اصحاب_رسانه و در ادامه آن انتقال و القاء اخبار و منش دولت به مردم و ملت یک کشور است لذا سکاندار این سمت باید دارای ویژگیهای خاصی از جمله اشراف کامل بر تصمیمات دولت و ارتباط دوستانه با اعضای کابینه باشد.
👈*عدم اهتمام روحانی برای انتخاب یک سخنگو
🔹کم و بیش پس از 16 آذر 76 و با آغاز فعالیت عطا الله مهاجرانی در مقام سخنگویی دولت اصلاحات تا به امروز، هیچگاه تا این حد کرسی سخنگویی بدون مشتری نبوده است. اخبار رسیده از پاستور حکایت از این دارد علی رغم پیشنهاد این سمت به دوتن از اعضای کابینه و با احتمال پیشنهاد به افراد بیشتری، هیچکدام جسارت پذیرش آن را به خود ندادهاند.
🔸اگر مشی سیاسی دولت حسن روحانی را همراه و موازی رفتار اداره کشور توسط هاشمی رفسنجانی قلمداد کنیم به یک وجه مشترک خواهیم رسید. دولت سازندگی تنها دولت هشت ساله پس از انقلاب بوده که به هیچ وجه به سخنگو که همانا رابط مستمر دولت و مردم است اعتقادی نداشته است. شاید رئیس جمهور نیز بر این باور باشد که بهتر است تا انتهای دولت تدبیر و امید چشمان مردم را بر روی این سِمت ببندد.
👈*آیا #جهانگیری، علت خداحافظی نوبخت از سخنگویی دولت بود؟
🔹دعوای این روزهای محمد باقر نوبخت و اسحاق جهانگیری که در دو حزب «اعتدال و توسعه» و «کارگزاران» متبلور شده است پشت پرده بسیاری از حقایق را نمایان میکند. از دید جریان جهانگیری در دولت بسیاری از مشکلات اقتصادی توسط نوبخت و در سازمان برنامه و بودجه آغاز شده و از آن طرف نیز حامیان نوبخت ضعف عملکردی جریان جهانگیری در دولت را عامل اصلی مشکلات اقتصادی میپندارند.
🔸در آن سوی میدان اما دولت بدون سخنگو؛ نه وزیر رفاه دارد و نه وزیر اقتصاد!. واقعیت این است توزیع قدرت در دولت کمی از انسجام و خرد جمعی دور شده و حتی تصمیم شخص حسن روحانی نیز موکول به سرنوشت این کش مکش ها در پاستور شده است. وجود جزایر کوچک و بزرگ قدرت در ساختمان ریاست جمهوری موجب خالی ماندن کرسیهای مهم و تاثیرگذار اقتصادی و معیشتی برای مردم شده است.
🔹امروز کابینه شرایط سخت و خطیری را پشت سر میگذارد. از سویی بر طبقه هشتم ساختمان کوثر که میزبان خبرنگاران و اهالی رسانه در رزوهای سه شنبه بود و اخبار دولت را مستقیم به مردم منتقل میکرد غباری نشسته و از سوی دیگر رفت و آمدها در دو وزارتخانه اقتصاد و رفاه بوی ناامیدی میدهد.
👈*لزوم تصمیمات سریع و کارشناسانه برای انتخاب سخنگو
🔸آنچه مهم به نظر میرسد تصمیات کارشناسی همراه با سرعت توسط شخص رئیس جمهور است. رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح چهارشنبه هفتم شهریور سال جاری در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت، با بیان نکات مهمی درباره مسائل اقتصادی، سیاست خارجی و اتحاد و انسجام داخلی تأکید کردند: «در زمینه اقتصاد باید قوی، پرحجم و با کیفیت کار کرد و مسئولان اقتصادی در حل مشکلات مردم شب و روز نشناسند.»
🔹همچنین ایشان در این دیدار با اشاره به تشکیل جلسه هماهنگی رؤسای سه قوه، افزودند:«هدف از تشکیل این جلسه، تمرکز بر مسائل اصلی اقتصادی و هماهنگی جهت حل سریعتر آنها است و بر همین اساس باید در این جلسات، از طریق گفتگو و رایزنی، نقاط اشتراک را افزایش داد».
🔹حال باید دید با توجه به تاکیدات اقتصادی رهبر معظم انقلاب و نیازهای عمومی جامعه مبنی بر اقدامات فشرده اقتصادی و لزوم ارتباط بهتر دولتمردان با مردم چه زمانی رئیس جمهور تصمیم به انتخاب سکانداران وزارتخانههای بدون وزیر و سخنگوی دولت میکند.
9⃣2⃣1⃣👉 کدمطلب
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
رَهبـرانِ شیـعِه (کانون ولائیون بصیرت افزا)
🔹گزارهای که قاضی غضنفرآبادی درباره پیغام سرویس امنیتی انگلیس به مشایی پیرامون اصلاحطلبان گفته است،
1_منظور از «بدنه اجتماعی اصلاحطلبان» کدام قشر یا کدام افراد بودهاند؟
2_آیا کسانی از اصلاحطلبان هم در جریان این پیغام بودهاند؟
3_آیا تقلای کسانی در سالهای آخر دولت احمدی نژاد برای ایجاد تنش و « #اغتشاش_اقتصادی » و تشابه آن مقوله با رفتارهای امروز اصلاحطلبان و تأکید افرادی از آنها به آغاز اغتشاش اقتصادی علیه نظام جمهوری اسلامی؛ ربط و ارتباط کانالیزه خاصی با یکدیگر دارد؟
4_ علت طمع یک سرویس جاسوسی به مشایی و اینکه آنها میدانستند او این توصیه سرّی را انجام خواهد داد چه بوده است و آیا باید پاسخ این مسئله را در گذشته مشایی جستجو کرد؟
5_ این پیغام مسئلهای نبوده است که مشایی به تنهایی بتواند آنرا راهبری کند. مرتبطین مشایی در این قضیه چه کسانی بودهاند و اوامر و نواهی مشایی به آنها چه بوده است؟
6_و از همه مهمتر اینکه مشایی چگونه این وظیفه را انجام میداده یا قرار بر انجام آن داشته است؟!
اینها سؤالاتی تحلیلیست که پاسخ به آنها میتواند تسهیل بیشتری در مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی فراهم بیاورد و امنیت بیشتری را برای کشور و در عرصه افکار عمومی ایجاد کند.
گفتنیست، در ایام دولت دهم، « #صادق_زیباکلام» از فعالان اصلاحطلب طی اظهاراتی عنوان کرده بود که از #مشایی بخاطر عدم بکار بردن لفظ #فتنه تشکر میکند.
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
🔸نه به جریانات خاص و اتفاقات این چند روزه کار داریم و نه به نقشه ای که پشت این ماجرا بود..
🔹اما این مهم است که به هر کسی به اندازه ظرفیت و شعورش باید بها داد و بزرگش کرد ، وگرنه میشود نان به نرخ روز خورِ طلبکاری که آبروی خود را هم میبرد.
#نوکیسه
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
رَهبـرانِ شیـعِه (کانون ولائیون بصیرت افزا)
🔹یا اعضای دولت از راس تا ذیل ناشنوا هستند و ما نمیدانیم یا خود را ناشنوا نشان میدهند یا ... 🔸وزیر ک
🔹 #عبدالرضا_رحمانی_فضلی در هفتمین جلسه #اقتصاد_مقاومتی ! استان کرمانشاه، اظهار داشت: آمریکا باید به برجام بازگردد و این بهمعنای قبول برجام نیست، بلکه مفهوم آن عمل به تعهدات توسط آمریکا است.
🔸وی با اشاره به اینکه مذاکره با کشوری که به هیچ تعهدی پایبند نیست بیمعنی است، یادآور شد: آمریکا اگر خواهان مذاکره است باید به برجام برگردد و از ملت ایران بابت هزینههایی که ایجاد کرده عذرخواهی کند.
🔹وزیر کشور با اشاره به حرکت جمهوری اسلامی بر مبنای اصول و قواعد انقلاب طی چهار دهه اخیر، افزود: ما در نظام بینالملل قواعد را رعایت میکنیم و اگر بهدنبال کاهش نفوذ ما در منطقه هستید، چرا از دولتهای پشتیبان تروریست حمایت میکنید؟
🔸وی با تاکید بر اینکه ما قصد مداخله در امور داخلی هیچ کشوری را نداریم و حضور ایران بر مبنای مناسبات بینالمللی است، عنوان کرد: استقلال و آزادی یادگار شهدا و برای ما بهعنوان کمال و غایت مطرح بوده است.
🔹رحمانیفضلی با اشاره به اینکه فشار بر جمهوری اسلامی برای دست نیافتن به علومی است که خط قرمز آنان است، متذکر شد: تلاش میکنند جمهوری اسلامی ایران در مباحث منطقهای ورود پیدا نکند و در توازن منطقهای نقشآفرینی نکند.
🔹وزیر کشور با طرح این پرسش که دخالت شما در مورد جمهوری اسلامی ایران با اجازه چه کسی است؟، تصریح کرد: ما در یک سازمان بینالمللی توافق و تعهد کردهایم و آمریکا در مقابل همه این توافقنامه را پذیرفته که در میان بهت همه دولتها و مردم، برخلاف تمام قوانین بینالمللی بعدا از این تعهد عدول کرده و عدم تعهد خود را به همه نشان داد.
♨️این اظهارات آن هم در جلسه اقتصاد مقاومتی در حالی بیان میشود که امام خامنه ای هرگونه مذاکره مجدد با آمریکا را مردود و ممنوع اعلام نمودند...
1⃣8⃣5⃣ 👉 کدمطلب
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸دعواهای #دهه_شصت که هنوز ادامه دارد..
🔹انقلاب را رها کنید ... بس است...
#رحیم_پور_ازغدی
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹رهبرانقلاب به کدام مجموعه تفریحیِ متعلق به یک «بانک دولتی» اشاره کردند؟
این مجتمع رفاهی عظیم شامل چندین تالار، رستوران و سالن های ورزشی اعم از زمین فوتبال و استخر شنا بوده که در محیطی به مساحت قریب به 7000 متر مربع در آجودانیه تهران واقع شده که ارزش آن نیز چندین هزار میلیارد ریال تخمین زده میشود.
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
رَهبـرانِ شیـعِه (کانون ولائیون بصیرت افزا)
🔹رهبرانقلاب به کدام مجموعه تفریحیِ متعلق به یک «بانک دولتی» اشاره کردند؟ این مجتمع رفاهی عظیم شامل
🔹رهبرمعظم انقلاب در دیداری که اخیرا و به مناسبت هفته دولت با رئیس و اعضای دولت دوازدهم داشتند، ضمن انتقاد از رفتارهای خارج از وظیفه بانکها، نسبت به بنگاهداری و تصاحب املاک برخی از بانکها فرمودند:
🔸چرا بانکها مشکل نقدینگی پیدا میکنند برای اینکه شعبه زیاد میکنند. برای اینکه آسایشگاه برای افراد خودشان میسازند. بنده یک وقتی در تهران از جایی عبور میکردم، دیواری طولانی بود که هرچی میرفتیم ادامه داشت! پرسیدم این تشکیلات عظیم برای کیست؟ گفتند مال فلان بانک است، بانک غلط میکند که چنین کاری کند. حالا اینکه تشکیلاتی است که لابد برای تفریح و این حرفها است. بانکها بنگاهداری میکنند. جلوی بنگاهداری بانکها را بگیرید. بانک برای بنگاهداری نیست.
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
🔸بزرگواری امام خامنه ای در جریان اشتباهات مکرری که می شد ایشان دائم به رخ دولت بکشند ...
🔹شایدهرکس دیگری به جای رهبر انقلاب بود،در موقعیت کنونی جوردیگری عمل می کرد واشتباهات مکرر دولت را به رخ او می کشید و اثبات می کرد که ای دولت!این نتیجه انکار هزاران توصیه خیرخواهانهای است که نشنیدی.
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders
رَهبـرانِ شیـعِه (کانون ولائیون بصیرت افزا)
🔸بزرگواری امام خامنه ای در جریان اشتباهات مکرری که می شد ایشان دائم به رخ دولت بکشند ... 🔹شایدهرکس
🔸شاید هرکس دیگری که جای رهبری معظم انقلاب بود اینچنین عمل نمی کرد؛ رهبری که با دردمندی فراوان، شاهد بوده است دولت یازدهم و دوازدهم، مکرر بر خلاف سیره منطقی انقلاب عمل کرده است، نسخه های عالمانه اقتصادی و سیاسی را به نشنیدن گرفته است، بیشتر از آنکه عمل کند دست به گفتار درمانی زده است، قصور خود را در بحران ها ندیده انگاشته و ۵ سال تمام انگشت اتهام را به سمت دولت های قبل نشانه گرفته است، بارها از پاسخگویی طفره رفته و زیرکانه دست به فراکنی زده است، خواهان #رفراندوم شده و با منتقدان خود #اشداء_علی_الکفار برخورد کرده است و گاه و بیگاه خطوط قرمز را به چشم بی اعتنایی نگریسته است؛ باز همین دولت در کنف حمایت رهبری قرار می گیرد؛ آن هم درست در هنگامه ای که دولت محترم به سمت ضعیف ترین دوران کاری خود می غلتد.
🔸رهبری که بارها دیده است دولت، خود را به غفلت زده و دست به انکار نسخههای انقلابی میزند، باز به خاطر یک مصلحت بزرگتر، صبوری کرده و دولت مستضعف و نحیف را زیر عبای خود کشیده و از گزند انتقادات سخت گیرانه منتقدان ایمنی میبخشد.
🔹نه آنکه رهبر، چشم بر واقعیت های موجود ببندد، یا از دردها و مصائب کمرشکن مردم بی اطلاع باشد، نه؛ او بارها به صریح ترین لفظ، نقدهای ناصحانه ارائه کرده و راهکارهای عالمانه را پیش روی دولت گذاشته و حتی با تدبیر و گاه ممانعت، از دولت مستقر صیانت کرده تا به آفت های بیشتر مبتلا نشود، اما باز دولت ۲۳ میلیونی را که دوست دارد هنوز خود را در جایگاه اپوزوسیون نظام اسلامی ببینگارد، در پناه وسعت نظر و انصاف خود حفظ می کند.
🔸دیدگاه اخیر رهبری، بعد از احضار دکتر حسن روحانی به مجلس شورای اسلامی و دریافت کارت زرد نمایندگان، برای خیلی ها به ویژه انقلابیون، بر خلاف انتظار و تا حدی غیر قابل هضم بود: «جلسه دیروز مجلس، نمایش اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی ایران بود و خداوند به آقای رئیسجمهور و قوه مقننه خیر بدهد که مشترکاً چنین نمایش اقتداری را نشان دادند».
🔹چه می شود که رهبری این حضور را «نمایش باشکوه از قدرت جمهوری اسلامی و اعتماد به نفس مسئولان» می داند؟ رهبری که بارها دیده است دولت خود را به غفلت زده و با ژنرال های کهنسال خود، دست به انکار نسخه های انقلابی می زند، باز به خاطر یک مصلحت بزرگتر، صبوری کرده و دولت مستضعف و نحیف را زیر عبای خود کشیده و از گزند انتقادات سخت گیرانه منتقدان ایمنی می بخشد و همزمان روحیه از دست رفته او را در برابر آمریکا و اروپا، بر می گرداند و او را به مقاومت ببشتر سوق می دهد.
🔸آیا واقعاً کدام یک از شخصیت های حتی به ظاهر انقلابی حاضرند اینچنین رفتار نجیبانه و حکیمانه ای از خود به خرج دهند؟ شاید هرکس دیگری به جای حضرت آیت الله سید علی خامنه ای بود، در موقعیت کنونی جور دیگری عمل می کرد، دست به سرزنش می زد، اشتباهات مکرر دولت را به رخ او می کشید و اشکالات کودکانه او را بزرگنمایی می کرد و اثبات می کرد که ای دولت! این نتیجه انکار هزاران توصیه خیرخواهانه ای است که نشنیدی و بر مسیر اشتباه خود اصرار ورزیدی؛ ای با خود کج و با من کج و با خلق خدا کج، آخر قدمی راست بنه ای همه جا کج!
🔸این دولت همان چیزی را می درود که خود کشته است که گفته اند از مکافات عمل غافل مشو، گندم از گندم بروید جو ز جو!
🔹اما رهبری از حق خود برای انتقادهای سخت می گذرد و مثل پدری دوراندیش، فرزند سهل انگار خود را به آغوش می کشد و حتی در موقعیت کنونی، حضور رئیس جمهور در مجلس و نحوه جواب دهی او را «خونسرد و متین» عنوان می کند، به او آرامش و نیروی دوباره می دهد و از اینکه کسی بخواهد خواهان استعفای دولت باشد به شدت ابراز نگرانی می کند و آن را بازی در نقشه دشمن قلمداد می کند.
1⃣0⃣3⃣ 👉 کدمطلب
•┈••✾••┈•
💠 #رهبران_شیعه
🌐 eitaa.com/shia_leaders
🌐 sapp.ir/shia_leaders