❓خداحافظی عیناللهی؟
🔙دوم آبان ماه امسال، مرندی با حضور بر آنتن زندهء تلویزیون، انتقادات تندی را به سبک کاری عیناللهی کرد و وی را تلویحاً وزیری نمایشی خواند که به جای کارهای زیربنایی، به کارهای ظاهری میپردازد...
⬅️پس از آن ورق برگشت، اعتراضات بالا گرفت و دیگر بخت یار عیناللهی نبود! (مثلاً اینجا و اینجا را ببینید).
💢حتی روندهای عادی به هم ریخت، داروهای ساده نایاب شدند و وزیر مجبور به واردات از هند شد. این در حالی است که بارها عنوان شده بود که عمدهء داروهای مصرف داخلی، در ایران ساخته میشوند (منبع)، اما حالا باید برای داروهای ساده، واردات انجام میشد!
💢این روند، تا به امروز، همچنان کمابیش در حال تکرار بوده است. اما، اخیراً اتفاق تازهای رخ داد! این بار مرندی به صراحت گفت: "افرادی برای وزارت بهداشت انتخاب میشوند که حتی کارمند وزارتخانه هم نبودند" و در ادامه، انتقادات تندتری به عیناللهی کرد و تلویحاً از وی، اظهار نارضایتی کرد و او را فاقد شجاعت خواند. البته حرف مرندی، در خصوص عیناللهی درست نیست، چون او در زمان وزارت باقری لنکرانی (وزیر بهداشت احمدینژاد) معاون آموزش و. بهداشت بوده است.
❓سوال: گفتههای رییس فرهنگستان علوم پزشکی چهقدر مهم است؟ جواب: اگر مرندی رییس باشد، خیلی مهم است! حرفهای وی یعنی پیام به همه، یعنی اینکه احتمالاً تاریخ مصرف عیناللهی به سر آمده!
🔻نگاهی کوتاه داشته باشیم به گذشتهء نزدیک و اقدامات مرندی:
🔺مرندی در فروردین ماه 1400، با انتشار نامهای، مخالفت خود را با طرح تشکیل سازمان طب ایرانی اسلامی که توسط تعدادی از نمایندگان مجلس ارائه شده بود، اعلام کرد و این طرح، بعدها در کمیسیون رد شد.
🔺مهرماه سال گذشته بود که عیناللهی خبر از پایان کرونا با واکسیناسیون 70% در دههء فجر داد، اما بعد از آن دیگر هیچ خبری از این وعده نشد، چرا که این مرندی بود که به سرعت دست به کار شد و با نوشتن نامه به وزارت بهداشت اعلام کرد که حتی واکسیناسیون 80% هم کافی نیست و نباید حرف از پایان کرونا زد.
🔺آبان ماه 1400، مرندی با نوشتن نامهء دیگری خطاب به وزیر علوم، مخالفت خود را با پیشنهاد وی، مبنی بر اذغام وزارتخانه های علوم و بهداشت اعلام کرد و خواستار آن شد که زلفی گل، سخنانش را اصلاح کند (= حرفش را پس بگیرد...)
❌اینکه مرندی در داستان کنترل جمعیت هم بزرگترین خیانتها را به شیعیان ایرانی کرده، بر همه آشکارست و دیگر نیازی به تکرار نیست...
💢مرندی در بزنگاهها و نقاط حساس وارد میشود، تعیین مسیر میکند و بعد دوباره ساکت میشود. هنوز که هنوز است نه کسی وی را بر سر داستان غمبار کنترل جمعیت بازخواست کرده، نه جایگاه وی در سیستم بهداشت کشور، ذرهای خدشه دار شده! پس با قدرت بیشتری ادامه میدهد!
🔺خوب! حالا متوجه شدید که چرا به نظر میرسد که عیناللهی رفتنی است؟
🔺البته من نوعی، فقط با استناد به اخبار آشکار این گمان را دارم، اینکه در پس پرده چه میگذرد، نمیدانم. عیناللهی بارها به مجلس احضار شد و باز دوباره به وزارتخانه برگشته... اما ظاهراً مأموریت او واکسیناسیون سریع، بدون فکر، گسترده و اجباری بود که انجام گرفت. اکنون که به تدریج عوارض واکسنها آشکارتر میشود، دیگری نیازی به وی نیست، نفر بعدی هم که بیاید، قاطعانه خواهد گفت: کی بود کی بود؟ من نبودم!
🆔@CoronaDeception
@shiatebb
21.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 فوت کوزه گری در فرزندآوری
🔹 زنم بچه نمیخواد چه کار کنم؟
🔸شوهرم موافق آوردن فرزند بعدی نیست آیا راهی برای راضی کردنش وجود داره ؟
⭕️ نقش دعا در فرزندآوری
✅ حجت الاسلام محمدمسلم وافی
━🍃❀💠❀🍃━═•••
🔷جهت دریافت بیش از ۲۰۰ محتوای جمعیتی به کانال زیر مراجعه فرمایید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3788177457C1c24ab6741
💠 معاونت رسانه موسسه اندیشه کوثر
📞 09104441412
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اطلاع_رسانی
🔹 قابلههای فراموش شده
🌱 روایتی از زندگی یک #قابله ی قدیمی و حرف هایی دلنشین از جنس فرزند آوری و زایمان آسان در خانه با چهار دهه تجربه مامایی
▪️نویسنده و کارگردان: یوسف حسن زاده
▪️محقق و پژوهشگر: سمیه بهشتی
📆 جمعه دوم دی ماه ساعت ۱۹:۳۰
📆 تکرار : شنبه صبح ساعت ۹:۳۰
🔸 از شبکه افق سیما
#مستند
#خاله_سکینه
#زنان
#قابله
#ماما
#زایمان
#مامایی
#بارداری
#بیمارستان
#زایمان_آسان
#زایمان_طبیعی
#زایمان_در_خانه
پژوهشکده طب شیعی و سبک زندگی اسلامی
https://eitaa.com/shiatebb
┄┄┅┅✿🍃🌸🌹🌸🍃✿┅┅┄┄
هدایت شده از پژوهشکده طب شیعی 🌿
برنامه خاله سکینه - 2 دی 1401 را در تلوبیون ببینید
http://www.telewebion.com/episode/0x53e5354
46.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺مستند خاله سکینه🌺
بخش اول
#نشر_حداکثری
@shiatebb
45.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺مستند خاله سکینه🌺
بخش دوم(آخر)
#نشر_حداکثری
@shiatebb
🔴 ماساژ گوش
♻️ #ماساژ_گوش با دفع #سودا باعث کاهش اضطراب و نگرانی، ایجاد آرامش، بهبود سردرد و میگرن، تقویت شنوایی، افزایش انرژی و حتی کاهش دردهای عضلانی میشود، چرا که هر نقطه از عضو گوش نماینده عضوی از اعضای بدن است.
🔹 مزیت ماساژ گوش این است که به سرعت و براحتی در هر زمان و مکانی قابل اجراست و اگر این عمل را با #روغن_بادام_شیرین انجام دهید تاثیرش دوچندان میشود.
🔹 نحوه ماساژ گوش:
سعی کنید با سر انگشتتان تمام شیارهای گوش و خطوط لاله گوش را در مسیر طبیعی اش از بالا به پایین و بالعکس به آرامی حرکت داده و ماساژ دهید، نرمه گوش را هم با حرکات مدور و آهسته مالش دهید و سپس ۳ مرتبه آرام به سمت پایین بکشید، پشت گوش را هم به آرامی ماساژ دهید.
(جالبه بدونید یکی از تنبیههای زمان قدیم گوشمالی بوده، که با دفع سودا طرف را به تعادل نزدیک میکرد مثل فلک کردن کودکان بازیگوش در مکتب که با دفع سودا تمرکز را به فرد برمیگرداند. همه افعال حکمای قدیم علت و حکمتی داشت)
🔹بررسی روایات پیرامون گوش:
🔸 امام علی (ع): یکی از شگفتی های خلقت انسان این است که با قطعه استخوانی میشنود.
🔸 امام رضا (ع): هرکس می خواهد گوشهایش درد نگیرد به هنگام خواب در آنها پنبه بگذارد.
🔸 جالب است بدانید حکمت اینکه مایع درون گوش تلخ است در روایات بیان شده است: پیامبر اکرم(ص): «خداوند تبارک و تعالی مایع تلخی را در دو گوش قرار داد که حافظ مغز باشد و حشرات و جنبندگان نتوانند وارد گوش شوند و جان آدمی به خطر اندازند».
📚دانشنامه احادیث پزشکی، فصل چهارم، گوش
پژوهشکده طب شیعی و سبک زندگی اسلامی
https://eitaa.com/shiatebb
✅بی بی یاخشیگل ۸۵ساله، اهل روستای گرمک خراسان شمالی است که در قابلگی، مامایی سنتی تبحر خاصی دارد.
🔺قسمتی از مصاحبه👇
🔸هر چه از مامایی یاد گرفتم خودم یاد گرفتم؛ کسی نبود یاد بدهد. بیبیهای آن زمان خودشان یاد میگرفتند.نبض زنان را که میگیرم میفهمم کی وقت این است که بچه اش دنیا بیاید. خداوند عالم دستم را سبک کرده تا بتوانم درد زنان را تشخیص دهم. بیشتر بچههای این منطقه را خودم گرفتهام؛ دوقلو بوده، سه قلو بوده. به من میگویند تو فن داری و به ما نمیگویی؟ میگویم من که سواد ندارم تا نشانتان بدهم، ببینید چه کار میکنم تا اینطور زنها را قاچ نکنید. قدیم زایمان میکردند به ساعت نرسیده بلند میشدند به کارهایشان میرسیدند. من خودم ناف بچهام را گرفتم. الان زایمان میکنند نمیتوانند تکان بخورند.
🔹دکترها هم یک چاقو و آمپول یاد گرفتهاند. زایمان روی تخت خیلی سخت است. زمین که باشند راحت است. روی تخت ماما نمیتواند به زن کمک کند و پرستارها هم با فشار میخواهند همه چیز را حل کنند. دل و روده زن را بیرون میآوردند. سریع میگویند سزارین، اینکه نشد...
لینک مصاحبه کامل👇
mehrnews.com/xSvs8
#ماماسنتی #قابله #زایمان_در_خانه
#زایمان_در_خانه_حق_هر_مادر_ایرانیست
پژوهشکده طب شیعی و سبک زندگی اسلامی
https://eitaa.com/shiatebb
┄┄┅┅✿🍃🌸🌹🌸🍃✿┅┅┄┄
4_5911407495166821696.mp3
5.37M