eitaa logo
تاریخ تشیع
177 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
4.6هزار ویدیو
28 فایل
کانال تاریخ تشیع همراه با عالیترین مطالب در حوزه های تاریخ، علوم سیاسی، اجتماعی، هنر، ادبیات، نجوم، دانستنیها، فایلها + پی دی اف تمامی مطالب معتبر هستند همراه با مرجع، منابع آورده می شوند. نظرات وپیشنهادات مدیرکانال: @uwiyut
مشاهده در ایتا
دانلود
📚یکی از ملاک‌های تفکیک از باطل، تعیین جبهه ی حق، از سوی اکرم صلی الله علیه وآله به عنوان امین  است، ✅ و همه ی مسلمانان به عنوان حجت و دلیل معتبر پذیرفته اند. 📚 قاضی عبدالجبار، تثبیت دلائل النبوه، جلد ۱، صفحه ۲۱۲.
📚با نگاهی به  و منابع ، شاهد روایات متعدّدی از صلی الله علیه وآله هستیم که:👈 به حقانیت امام على علیه السلام اشاره دارند. 📚 این روایات، هم در منابع و هم در منابع ذکر شده اند ⚠️ و به دو دسته تقسیم می‌شوند:
📚بعضی از به صورت مطلق، به حقانیت حضرت علی اشاره دارند؛ 📖 مانند روایات ذیل که از طریق و از صلی الله علیه وآله، نقل شده اند: «عليّ مع الحقّ و الحقّ مع علي يدور حيثما دار. » یعنی👈:   على با حق و حق با على است هر کجا او باشد حق به آن سو می‌گراید. 📗 فضل بن حسن، طبرسی، اعلام الوری، تهران، اسلاميه، ۱۳۹۰، سوم، جلد ۲، صفحه ۳۵۰؛ 📕محمدباقر مجلسی،  جلد ۱۰، صفحه ۴۳۲؛ 📗میر حامد حسین لکهنوی، عبقات الانوار، جلد ۱۴، صفحه۵۰۰؛ 📒ابوجعفر اسکافی،  صفحه ۴۶؛ 📕 ابن ابی الحدید، جلد ۲، صفحه۲۹۷؛ 📗ابن شهر آشوب مازندرانی،  جلد ۳، صفحه ۶۱.
👆👆در این روایت به حضرت علی  با در تمام لحظات تأکید شده است. 📗و در روایتی دیگر قریب به این مضمون آمده است: «علي مع القرآن و القران مع علي» یعنی   على با قرآن و قرآن با على است. 📕ابوجعفر اسکافی، ، صفحه ۴۶؛ 📗سليمان بن احمد طبرانی، المعجم الصغیر، جلد ۱، صفحه ۲۵۵؛ 📒شیخ مفید، الجمل، صفحه ۴۱۸.
📖و در روایت دیگری که در قالب از صلی الله علیه وآله نقل شده، ✍آن حضرت از می‌خواهد که: دوستان امام را دوست بدارد و دشمنانش را دشمن و کمک کنند گانش را یاری دهد و عنایت و توجه خود را از کسانی که از یاری وی دست بر می‌دارند، قطع کند. «اللهم وال من والاه و عاد من عاداه و انصر من نصره و اخذل من خذله» منابع: 📗احمد بن حنبل، جلد۱، صفحه۱۱۸ و ۱۱۹؛ 📕احمدبن علی طبرسی، الاحتجاج، جلد ۱، صفحه ۷۴؛ 📒شیخ مفید، الارشاد، جلد ۱، صفحه۱۷۶؛ 📗 محمدباقر مجلسی، ، جلد۲۱، صفحه ۲۳۹؛ 📕محمدبن یوسف صالحي شامی، سبل الهدی، جلد ۱۱، صفحه ۲۹۴.
✳️پیامبر صلی الله علیه وآله فرمود: «يَا عَلِيُّ حَربُكَ حَربِي وَ حَربِي حَربُ الله» یعنی🖊:   یا على جنگ با تو، جنگ با من است و جنگ با من، جنگ با خداست. 📕محمدباقر مجلسی،، جلد ۳۶، صفحه ۳۴۸؛ 📗 شیخ صدوق، الامالی، صفحه ۵۶۱.
✳️پیامبر در روایتی با حضرت علیه السلام، پس از وفات خود را، از اصحاب شمرده است.🔥🔥 📚 شیخ طوسی، امالی، صفحه ۳۶۴؛ 📗 فرات کوفی، تفسیر فرات، صفحه ۴۷۷؛ 📒 مجلسی، ، جلد۲۷، صفحه ۲۰۳.
📚از جمله روایات ، شفاف و پیش گویانه ی  صلی الله علیه وآله، 👈👈 روایت مربوط به جهادهای حضرت علیه السلام، با به ظاهر مسلمانان و تعیین نام‌های آنان به اسامی: 🔺« » و« »و « »  است ✍که جای هیچ گونه شبهه ای، در حق بودن جبهه ی امام و بودن دشمنان وی باقی نمی گذارد. منابع: 📗ابن عساکر، ، جلد۴۲، صفحه۴۷۳؛ 📕 علاء الدین متقی هندی، کنز العمال، جلد ۱۱، صفحه ۲۱؛ 📒 علی بن عیسی اربلی، کشف الغمه، جلد۱، صفحه ۱۲۶.
خب دوستان برای امشب کافیست
خسته نباشید
✅پایان نشست✅
🟣⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ چرا میگن آب گرم در وضو کراهت داره و وضو با آب سرد بهتر از آب گرم است زیرا میکروب هایی که بر اعضاء وضو قرار دارند و ممکن است نفوذ جلدی پیدا کرده و وارد بدن شوند، فرمانهای آب سرد آنها را نابود می‌سازد و هر چه آب سردتر باشد اکسیژن آن بیشتر و فعالیت میکروب کشی آن زیادتر است. وقتی مقداری آب سرد بر اعضای وضو می‌ریزیم، آن عضو سرد شده و جریان خون برای گرم کردن آن قسمت با سرعت و شدت بیشتری به سوی آن قسمت حرکت می‌کند و باعث طراوت و شادابی پوست و بدن می‌شود همانطوری که امروز با ماساژ قلب احیاء انجام می‌شود و بیمار به زندگی برمی‌گردد شستن و دست کشیدن روی اعضای وضو هم باعث تسریع جریان خون در بدن می‌شود. امام صادق علیه السلام فرمودند: کسى که وضو بگیرد و با حوله اعضاى وضو را خشک کند، یک حسنه براى او نوشته می‌شود، اما کسى که وضو بگیرد و صبر کند تا دست و رویش خود خشک شوند، سى حسنه براى او نوشته می‌شود زیرا اگر وضو با آب سرد صورت پذیرد و پس از آن از خشک کردن آن اجتناب شود، بدن در برابر سرمائی که در اثر خشک نکردن آب وضو حس می‌کند، خود به خود درجه حرارتش بالا می‌رود تا آب وضو را خشک کند، که همین تحریکات حرارتی باعث باز شدن منافذ زیر پوست می‌شود و اکسیژن بیشتری به بافتهای پوست و مقداری هم عضلات زیر پوست می‌رسد و باعث نیرو و نشاط می‌گردد. 📚بحارالأنوار، جلد۸۰، صفحه۳۱۴، روایت۲، باب۵ ‌