eitaa logo
تاریخ تشیع
177 دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
4.5هزار ویدیو
28 فایل
کانال تاریخ تشیع همراه با عالیترین مطالب در حوزه های تاریخ، علوم سیاسی، اجتماعی، هنر، ادبیات، نجوم، دانستنیها، فایلها + پی دی اف تمامی مطالب معتبر هستند همراه با مرجع، منابع آورده می شوند. نظرات وپیشنهادات مدیرکانال: @uwiyut
مشاهده در ایتا
دانلود
👳‍♂ احمد بن محمّد می‌گوید: «بعد از کشته شدن 👆🗡 🗞 نامه ای از امام علیه السلام به دستم رسید که در آن نوشته شده بود: این جزای کسی است که بر خدا و اولیایش افترا ببندد، و گمان کند که می‌تواند بدون جانشین، مرا بکشد، و قدرت خدا را چگونه دیده است. 🔻🔻🔻🔻🔻 👳‍♂ آن گاه می‌گوید: فرزندی برای آن حضرت در سال ۲۵۵ زاییده شد که اسم ایشان را « » گذاشت. » 💫💫💫💫💫💫
شیخ طوسی به سندش از و نقل کرده است: 🌀«هنگامی که  علیه السلام از شکم مادرش بیرون آمد بر دو زانوی خود قرار گرفت، 🌙🌙🌙 📍 انگشت سبابه خود را به طرف آسمان اشاره کرد، سپس عطسه ای کرد و فرمود: «الحمد للَّه ربّ العالمین و صلّی اللَّه علی محمّد و آله عبداً داخراً غیر مستنکف و لامستکبر». 💫💫💫💫💫💫 🖊 آن گاه فرمود:  ظالمان گمان کرده اند که حجّت خدا زایل خواهد شد، و اگر برای ما اذن در کلام داده شود به طور حتم شک زایل خواهد شد. » 📕الغیبة، طوسی، صفحه ۲۴۵.
دوستان عزیز!! ✍چه کسانی امام زمان«عج» را پس از تولد دیده اند❓❓❓❓ ❇️شیخ  رحمه الله می‌گوید: 📗 «  و دیگران به سند هایشان نقل کرده اند که جماعت زیادی امام زمان علیه السلام را بعد از ولادتش ملاقات کردند که از آن جمله عبارتند از: ✔️محمد بن اسماعیل بن موسی بن جعفر، ✔️ حکیمه دختر محمّد بن علیّ عموی پدرش، ✔️ابوعلی بن مطهر، ✔️خادم ابراهیم بن عبده، ✔️ابو عبداللَّه بن صالح، ✔️ابراهیم بن ادریس، ✔️ جعفر بن علی عمویش، ✔️عمرو اهوازی، ✔️ظریف خادم، ✔️فارسی، ✔️مدائنی و دیگران». 📚. اثبات الهداة، جلد۳، صفحه ۴۴۲.
👳‍♂ معاویة ابن حکیم و محمّد ابن ایوب ابن نوح و محمّد ابن عثمان عَمْری می‌گویند: ❇️«امام  علیه السلام در منزل خود فرزندش را بر ما که  بودیم عرضه داشت و فرمود: 👈👈  این امام شما بعد از من و جانشین من بر شماست، او را اطاعت کنید و بعد از من متفرّق نشوید … ». 📚کمال الدین، صفحه ۴۳۵.
✍یکی از القاب معروف امام زمان «عج»   هست ✍ایشان را  نام نهادند؛ چون قیام و انقلاب آن حضرت، بزرگ ترین انقلابی است که تاریخ بشری، آن را خواهد دید. 💫💫💫💫💫 🔷امام زمان علیه السلام، حقّ و حقیقت را بر پا می‌دارد به طوری که باطل، ابداً در آن راهی پیدا نمی کند و این همان چیزی است که قیام او را از سایر قیام‌ها متمایز می‌کند؛ 🌀✳️🌀✳️
👳‍♂ابو حمزه ثمالی میگوید: 🔹از امام محمد باقر علیه السلام پرسیدم:  ای فرزند رسول خدا صلی الله علیه وآله! آیا همگی شما، قائم به حق نیستید؟ »⁉️ 🔶جواب داد: «بلی». 🔷گفتم:  پس چرا حجت ابن الحسن را قائم نام نهاده اند؟⁉️ 🔶امام جواب داد: 👈«از هنگامی که جدّم  علیه السلام شهید شد، ملائکه به سوی خداوند ضجّه می‌زنند و گریه می‌کنند؛ 🌀🌀🌀 ✍سپس خداوند ائمه ای  که از نسل حسین علیه السلام متولد می‌شوند  را به ملائکه نشان داد، 💫💫 👈آنها از این رویداد خوشحال شدند و دیدند که یکی از آنها در حالت ایستاده، نماز می‌خواند. 💫💫💫 ❇️خداوند فرمود:  «به همین علت، او قائم است که از آنها، یعنی قاتلان حسین علیه السلام انتقام می‌گیرد». 📗 بحار؛ مجلسی؛ جلد۵۱، صفحات ۲۸-۲۹.
چرا به آن حضرت میگویند⁉️ ✍او را  می‌نامند، چون: 👈👈 وجود مقدس علیه السلام، حجّت بر است  وخداوند به وسیله او بر بندگانش اتمام حجّت می‌کند. ❇️❇️❇️❇️❇️
دوستان برای امشب کافیست مجدد تولد حضرت رو خدممتون تبریک میگم
خسته نباشید
✅پایان کنفرانس✅
تاریخ تشیع
✅پایان کنفرانس✅
سلام وخدا قوت استاد خسته نباشید
سلام علیکم، عرض ادب و احترام محضر همه دوستان عزیز شبتون حسینی
🔶بســم الـلـه الـرحــن الرحیم🔶 📚کنفرانس:  تاریخ اسلام 📌محوریت:   شناخت سیره حضرت علی«ع» 📝شاخص بحث:   آزادی مخالفان
📝 ، قبل از عملی کردن اعمال یا اظهار مخالفت
❇️حضرت علی علیه السلام، به  ، قبل از عملی و علنی کردن مخالفت، احترام می‌گذاشت. 💫💫💫💫💫💫 👳‍♂ «خرّیت ابن راشد»، از اصحاب امام بود که پس از ماجرای ، در مقابل امام ایستاد و گفت: به خدا سوگند دیگر دستوراتت را اطاعت نخواهم کرد و پشت سرت نماز نخواهم خواند و از تو جدا خواهم شد!
✳️حضرت علی علیه السلام فرمودند: 🖊مادرت به عزایت نشیند، اگر چنین کنی پیمان خود را شکسته ای و را نافرمانی نموده ای و جز به خودت به کسی زیان نرسانده ای! به من بگو دلیل این تصمیم تو چیست؟⁉️
👳‍♂«خرّیت ابن راشد،» دلیل تصمیم خود را پذیرش بیان کرد. ✳️ حضرت از او خواست که با هم بنشینند و درباره ی حکمّیت با هم بحث کنند، تا شاید وی هدایت شود. 👳‍♂ «خرّیت ابن راشد» با تعهد به این که فردا خدمت حضرت شرفیاب شود از ایشان جدا شد.⛔️⛔️⛔️
♦️«عبد الله ابن فقيم» می‌گوید: به خانه «خرّیت ابن راشد» رفتم، او از تصمیم خود دربارهی جدایی از حضرت و یارانش سخن می‌گفت. 💥💥💥💥💥 ♦️من این خبر را به  «ع» دادم و از حضرت خواستم که او را تعقیب کند؛ حضرت فرمود: او را رها کن؛ اگر حق را پذیرفت و بازگشت، از او می‌پذیرم و اگر خودداری کرد، او را تعقیب می‌کنیم.
♦️عبدالله ابن فقیم می‌گوید: به امام گفتم:  چرا اکنون او را نمی گیری و در بند نمی کنی؟⁉️ ❇️امام فرمود: اگر این کار را با هر کس که به او گمان بد داریم انجام دهیم، زندان‌ها را از آنها پر می‌کنیم و من برای خود جایز نمی دانم که بر مردم یورش برم و آنان را زندانی و مجازات کنم؛ 👈مگر این که مخالفت خود را با ما اظهار و   کنند 📚 ابراهيم بن محمد ثقفی کوفی،، جلد ۱، صفحه ۳۳۲؛ 📗محمدبن جریر طبری،  جلد ۶، صفحه ۲۴۶۸.
❇️حضرت علی علیه السلام می‌فرمود: 👈من کسی را به دلیل اتّهام، نمی کنم و با ظنّ و گمان، به عقوبت کسی نمی پردازم 👈 و فقط با کسی می‌جنگم که به با من برخیزد،  در برابر من بایستد و دشمنی آشکار کند. ✍ البته باز هم با او نمی جنگم تا هنگامی که او را بخواهم و عذر او را بشنوم؛ 👈👈  اگر پس از بحث، باز هم با ما سر جنگ داشت از خدا یاری می‌جویم و با او پیکار می‌کنم 📚 ابراهيم بن محمد ثقفی کوفی،  صفحه۳۲۷.
✍ایشان با  و با افرادی که با آن حضرت نکردند رفتار ننمود و آن‌ها را مجبور به بیعت نکرد. 👳‍♂ «عبدالله ابن عمر» از بیعت، خودداری کرده بود، ✍حضرت علی علیه السلام،  از او خواست که ضامنی بیاورد که دست به اغتشاش نخواهد زد؛ 👳‍♂او گفت:  ضامنی ندارم.!! 🔸یکی از یاران امام خواست او را بکشد،🗡 ❇️حضرت علی علیه السلام مانع شد و فرمود:  من خود ضامن او هستم. 📚 شهاب الدین نویری، نهاية الأرب، ترجمه محمود مهدوی دامغانی، صفحات۲۰۳ و۲۰۴؛ 📕عزالدين ابن اثیر، ، جلد ۹، صفحه۳۴۹.
💠حضرت علی«ع»، همواره بد اخلاقی‌های مخالفان خویش را می‌نمود 👈و تا جایی که امکان داشت  و را نسبت به مخالفان، سرلوحه ی کار خویش قرار می‌داد. ♦️♦️ روزی حضرت، در میان عده ای از مردم مطلبی فرمود؛ یکی از خوارج به امام گفت:  قاتله الله ما افقهه. «به معنای این حرف در پست بعدی توجه کنید» 👇👇👇
🔸یعنی: خدا او را بکشد این مرد چقدر دانا است. 🗡اطرافیان شمشیر کشیدند تا او را که به و جامعه، چنین توهینی کرده بود، به قتل برسانند. ❇️ حضرت مانع شد و فرمود: آرام باشید! دشنامی داد و پاسخ او فقط یک دشنام است و البته گناه او است و او را ببخشید. 📗محمدباقر مجلسی، ، جلد ۲۳، صفحه ۴۳۵.
🔷گاهی اوقات ، در انظار عمومی به آن حضرت می‌کردند؛ ✍ولی حضرت در پاسخ، آنان را می‌کردند. و به بحث و گفتگو فرا می‌خواند تا حقایق، روشن شود 📗 ابن عساكر، الامام علی بن ابی طالب، تحقیق: شیخ محمدباقر محمودی، جلد۳، صفحه۲۶۱.