#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦋پانزدهم مرداد ماه ۱۳۹۹🦋
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
خاگینه برای کودک
داخل کاسه ای دوتا تخم مرغ و یک سوم لیوان شیر. یک قاشق پر آرد. سبزی معطر خشک یا تازه به میزان لازم..نمک و فلفل سیاه و زردچوبه. میریزیم و با همزن دستی خوب میزنیم تا یکدست بشه. روغن داخل تابه میریزیم. و موادمون رو کف تابه پخش میکنیم. در تابه رو میبندیم با حرارت کم تا کامل پف کنه و یک طرفش سرخ بشه. بعد میتونیم بصورت درسته برش گردونیم. یا مثل من برش بزنید بعد بر گردونید و طرف دیگم سرخ کنید و تمام. با گوجه و خیارشور و سس گوجه و نون عالیه.
سپهر که خیلی اینجوری دوس داره. ولی نیمرو دوس نداره میتونید داخلش سویق. یا سبوس گندم بریزید که برای بچه ها مقوی بشه
@shirini71
@shirini71
۴۵۰گرم آرد را روی حرارت تفت می دهیم بعد از تفت دادن الک کرده ۱۲۵گرم روغن را اضافه می کنیم باز کمی حرارت می دهیم تا کاملا خامی آن گرفته شود بعد از روی حرارت برداشته ۴۰گرم کره را اضافه می کنیم. سپس ۲قاشق زنجبیل را اضافه کرده و منتظر میشویم تا آرد سرد شود سپس ۲۲۵گرم پودر قند را اضافه کرده و به شکل دلخواه درست میکنیم
#واویشکا_وته_دیگ_سیب_زمینی
واویشکا یه غذای شمالیه که در گیلان بهش میگن واویشکای گوشت چرخکرده👇
👈یه پیاز بزرگ رو نگینی خورد کرده و سرخ کردم بعد گوشت چرخکرده را بهش اضافه کردم و تفت دادم بعد زردچوبه،فلفل،نمک و یک قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کردم و تفت دادم یک لیوان آب ریختم اواسط پخت دو عدد گوجه فرنگی را رنده کردم و بهش اضافه کردم گذاشتم بپزه و جا بیفته.سیب زمینی را بصورت نگینی سرخ کردم و روش گذاشتم.
#ته_دیگ_سیب_زمینی
دو عدد سیب زمینی متوسط را پاک کرده و بشویید(بستگی به اندازه ی قابلمتون داره) وبا رنده ریز رنده کنیدو ابشو بگیرید و کمی زعفرون و نمک بزنید و قابلمه را داغ کرده وته قابلمه روغن بریزید و سیب زمینی را داخل قابلمه بریزید و با پشت کف گیر پخش کنید و پهن کنید و و برنج رو میریزم روش تابمدت یکساعت دم بیاد خوبی این ته دیگ اینه که تا بیشتر بمونه روی حرارت خوشمزه تره و نمیسوزه.
😍 @shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#سبز_فسنجون
#فسنجون
سلام عزیزای دل❤
یک خورشت به نام سبزِفسنجون تدارک دیدم. و اما چرا سبز فسنجون؟
این خورشت برای ایام بهار و تابستون طبخ میشه. با سبزی هایی که برای این خورشت استفاده میشه کمی از گرمی گردو کاسته میشه. فسنجون تا زمانیکه هوا خنکه میچسبه. اگه بخواهیم توی هوای گرم بپزیم حتما از سبزی استفاده میکنیم .
طرز تهیه:
گردو 300 گرم
پیاز یک عدد متوسط
سبزی شامل گشنیز و جعفری و تره و نعناع از هر کدوم یک دسته کوچیک اگه چوچاق و وارنبو(بادرنجبویه) دارید به اندازه یه مشت کافیه سبزی خنش که همون اوجی هست هم خیلی خوش طعم میکنه این خورشتو. سعی کنید سبزی های معطر رو کمتر بریزید چون زیادش ممکنه تلخ کنه خورشتو. از هرکدوم اگه داشتید یک قاشق کافیه.
رب انار چهار قاشق غ ممکنه کمتر یا بیشتر نیاز بشه ، بسته به ذائقه خودتون داره ترش یا ملس
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه دوقاشق
گلپر یک قاشق چ
گوشت چرخ شده نیم کیلو. میتونید از مرغ چرخ شده بشکل قلقلی هم استفاده کنید.
اول گردوی آسیاب شده رو با یک عدد پیاز رنده شده و سبزی اسیاب شده داخل یکی دو قاشق روغن تفت میدیم تا خامی گردو وسبزی و پیاز گرفته بشه ده دقیقه تفت بدید.اگه نعناع و یا خنش تازه نداشتید از نعناع خشک هم میتونید استفاده کنید.دو قاشق رب گوجه و رب انارهم اضافه کنید پنج دقیقه دیگه تفت بدید تا رب خوشرنگ بشه.مواظب باشید گردو نسوزه.مدام هم بزنید.سه چهار لیوان آب بریزید تا جوش بیاد شعله رو خیلی کم کنید تا کم کم بجوشه و روغن پس بده هر از چندی دوسه قاشق آب سرد به کناره هاش اضافه کنید تا روغن بیشتری بده. میریم سراغ قلقلی ها
یک عدد پیاز رنده کنید و آبشو دور بریزید کمی نمک و فلفل و زردچوبه بهش بزنید و چند دقیقه ورز بدید دستتونو آب بزنید و گوشت و یا مرغ رو قلقلی کنید و داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره داخل تابه با یک قاشق روغن فقط تفت بدید و به خورشت اضافه کنید و اجازه بدید تا خورشت جا بیافته.میتونید همون قلقلی ها رو بدون تفت دادن اضافه کنید ولی من ترجیح میدم یکم تفت بخوره درنهایت وقتی خاموش کردید روش گلپر بپاشید. .
👈 اگه گردو رو خوب اسیاب کنید روغن زیادی پس میده
.
پ.ن : گردو از دست ما شمالیها اسیره😂
از فسنجون و گمج کباب و کال کباب و بادمجون شکم پر( همون گودَی) و مرغ شکم پر و کباب ترش و زیتون پروده و سس انار آغوز و ماهی شکم پر و ...
@shirini71