eitaa logo
طلایه داران بورس ایران
10.2هزار دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
220 ویدیو
71 فایل
دوستان عزیز، سیگنال های این کانال فقط نظر ما هست. مسولیت هرگونه خرید و فروش سهام برعهده خودتون هست. کلیه عزیزانی که وارد کانال میشن و خریدی از روی دست ما انجام میدن حق هرگونه پیگیری رو از خود سلب میکنن. 🔰ارتباط با مدیریت و جهت تبلیغات ✅ @nodeh80
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 دلار ریزشی شد 🔹بازگشت دلار فردایی به کانال ۶۶ هزار تومان 🔹قیمت دلار که در هفته‌های اخیر به دلیل افزایش تنش‌های سیاسی منطقه و خبرهای منفی با افزایش محسوس همراه شده بود و تا کانال ۶۹ هزار تومان هم پیشروی کرده بود از صبح امروز با کاهش همراه شده و به کانال ۶۶ هزار تومان بازگشته است. 🔹استارت کاهش ۳هزار تومانی قیمت دلار در معاملات فردایی بعد از سقوط آزاد تتر زده شد. قیمت تتر که با آغاز حمله اسرائیل به کشورمان به‌یک‌باره اوج گرفت و برای دقایقی وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد، الآن به کانال ۶۴ هزار تومان سقوط کرده است. 🔹سقوط آزاد قیمت تتر بعد از آن شدت گرفت که حملات اسرائیل با پاسخ به‌موقع پدافند همراه شد و به‌اذعان خود اسرائیلی‌ها این حملات بسیار ضعیف بود. 🔹فعالان بازار و کارشناسان اقتصادی پیش بینی می کنند که با سقوط سنگین تتر، امروز باید شاهد اصلاح و کاهش قیمت محسوس دلار و طلا هم باشیم، چراکه تحرکات تتر به‌معنای سیگنال به بازار دلار ارزیابی می‌شود و از همین رو فعالان بازار، انتظار دارند علاوه بر سقوط تتر باید با آغاز معاملات بازار تهران، شاهد کاهش قیمت طلا، ارز و سکه هم باشیم.
قدرت خریدار رو در پترول چک بفرمایید ۱۱ نفر بیش از ۱۱ میلیون سهم خریدند
دوستان اگر کسی تو صف خرید پترول هست لطفاً از صف بیاد بیرون بگذارید حجم بخوره و پایانی بره بالا
#دوره_1_ماهه منتهی به 1403/07/30 شرکت ▪️ گروه سرمایه گذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس طی عملکرد یک ماهه منتهی به 1 ماهه از محل واگذاری سهام درآمدی حاصل نکرده است. ▪️ پترول با سرمایه ثبت شده 100,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 8 ماهه سال مالی منتهی به 1404/02/31 از محل…
طلایه داران بورس ایران
تتر و ریزش سنگین که نشانه کاهش قیمت دلار در روز جاری هم هست اون‌هایی که چهارشنبه دلار و طلا خریدن ام
🔹استارت کاهش ۳هزار تومانی قیمت دلار در معاملات فردایی بعد از سقوط آزاد تتر زده شد. قیمت تتر که با آغاز حمله اسرائیل به کشورمان به‌یک‌باره اوج گرفت و برای دقایقی وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد، الآن به کانال ۶۴ هزار تومان سقوط کرده است.
🔹قیمت سکه ۲ میلیون تومان ریخت 🔺همزمان با کاهش قیمت ارز در بازار غیررسمی و آغاز حراج انبوه سکه در مرکز مبادله قیمت‌ها در بازار با کاهش چندمیلیونی همراه شده است. 🔺قیمت سکه در روزهای قبل بین کانال ۵۴-۵۵ میلیون‌ در نوسان بود ولی هم اکنون در کانال ۵۲ میلیون قیمت خورده است. سکه‌های با فاکتور رسمی‌ که در هفته‌های اخیر در بازار کم‌یاب شده بود هم‌اکنون بدون مشتری مانده است. 🔺مشاهدات میدانی نشان می‌دهد اکثر صرافی‌ها و سکه فروش‌ها در این ساعات از خرید سکه خودداری می‌کنند تا روند بازار مشخص شود./تسنیم
🔻 دو شهید در حمله دیشب رژیم صهیونیستی به ایران/ ارتش بیانیه داد 🔹بسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلاً 🔹ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای دفاع از حریم امنیت ایران زمین و جلوگیری از آسیب به ملت و منافع ایران دو تن از رزمندگان خود را در شب گذشته حین مقابله باپرتابه‌های رژیم جنایتکار صهیونیستی فدا نمود.
فروش ۱۷۰ میلیونی حقوقی معادل حدود ۶ درصدجهش و خرید فوق العاده سنگین حقیقی در این سهم و دوباره صف خرید سنگین ۷۰ میلیونی سهم ضمنا تا اینجا حدود ۷ درصد سهم معامله شده
🔴 بیانیه وزارت خارجه ایران درباره اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی 🔹وزارت امور خارجه:اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه چند مرکز نظامی در ایران را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و منشور سازمان ملل می‌دانیم و به شدیدترین وجه محکوم می‌کنیم. 🔹ایران با ابتنای بر حق ذاتی دفاع مشروع، خود را محق و موظف به دفاع در برابر اعمال تجاوزکارانه خارجی می‌داند. 🔹بی‌تردید استمرار اشغالگری، اقدامات غیرقانونی و جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه، عامل اصلی تنش و ناامنی در منطقه است.
📣 قطر، کویت و سوریه حمله به ایران را محکوم کردند 🔺وزارت امور خارجه قطر: دولت قطر حمله اسرائیل به ایران را به شدت محکوم می‌کند و این اقدام را نقض آشکار حاکمیت ایران و نقض آشکار اصول حقوق بین‌الملل می‌داند. 🔺وزارت امور خارجه کویت در بیانیه‌ای اقدام تحریک آمیز رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد. 🔺وزارت خارجه سوریه با صدور بیانیه‌ای با شدیدترین الفاظ تجاوزگری آشکار رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم کرد.
❇️ توقف نماد (وگردش1) - اطلاعات با اهميت گروه ب ◼️ به اطلاع ميرساند: نماد معاملاتي (وگردش1) به دليل افشاي اطلاعات با اهميت مصاديق گروه (ب) براي شركت بانك گردشگري متوقف شد. بديهي است نماد مذكور تا ساعت 10:15 جلسه معاملاتي بعد به صورت حراج ناپيوسته با محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران