10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری جنجالی مسئول سابق تیم حفاظتی مسعود رجوی علیه شبکه سعودی اینترنشنال؛ با تصمیم ترکیالفیصل، اینترنشنال زبان مجاهدین شد!
🔹 مسعود خدابنده، مسئول سابق تیم حفاظتی در سازمان مجاهدین:
🔺"شبانه به یکی از کارمندان اینترنشنال تماس گرفتند و به او گفتند بیا و دخترت را هم با خودت بیاور!"
🔺"با تصمیم عربستان سعودی و مخصوصا ترکیالفیصل، مسئول سابق استخبارات سعودی قرار شده شبکه اینترنشنال بازوی تبلیغاتی و زبان سازمان مجاهدین شود!"
🔺"اخیرا بن سلمان بودجه ای کلان به آلبانی اهداء کرده؛ ترکی الفیصل با مریم رجوی همکاری بسیار نزدیکی دارد!"
📡🖋
نفت ایران و اژدهای نیمه جان
محمد ایمانی :
🔹آمریکا و برخی دولت های اروپایی، قافیه در جنگ اوکراین باخته و گرفتار بحران قیمت نفت و گاز شده اند. این بحران که از جهات مختلف، در چهل تا هفتاد سال گذشته بی سابقه است، در حالی رو به تصاعد گذاشته که هنوز تابستان است. اما یکی دو ماه دیگر که سرمای استخوان سوز آغاز شود، تازه بحران، روی واقعی خود را نشان می دهد.
♦️آنچه باز هم بحران را شدت می بخشد، کاهش بی سابقه ذخائر استراتژیک نفت آمریکا در طول چهار دهه گذشته است. آمریکا ماه های آینده قادر نیست مثل شش ماه گذشته، بخشی از ذخائر خود را برای مهار قیمت نفت عرضه کند.عربستان و امارات هم نتوانستند تولید و عرضه را افزایش دهند.
🔹شاخص گاز در اروپا، فقط در هفته گذشته، 14 درصد افزایش یافت. گاز در این قاره نسبت به ماه دو ماه قبل، دو برابر گران تر شده است. اگر روسیه عرضه گاز خود را کاملاً متوقف کند، آلمان تنها برای دوماه و نیم مصرف، ذخایر گاز طبیعی دارد.
♦️دیروز در نخستین روز کاری هفته در کشورهای اروپایی، بهای گاز و برق در اروپا رکوردشکنی کرد. قیمت هر مگاوات ساعت برق در برخی کشورهای اروپایی، ۵۷۱ دلار تعیین شد. قیمت گاز هم دیروز بار دیگر شاهد جهش بود و با افزایش 15 درصدی به 2900 دلار در هر هزار لیتر مکعب رسید که بالاترین قیمت، ظرف 6 ماه اخیر است
🔹قیمت گاز در هلند به ۲۹۵ یورو (برای هر مگاواتساعت) رسیده و قیمت برق در فرانسه و آلمان هم به ترتیب به ۸۰۰ و ۷۰۰ یورو رسیده است. برخی منابع رسانه ای می گویند قیمت برق در آلمان ۱۴۰۰ درصد گران شده است
♦️«یواخیم ناگل» رئیس بانک مرکزی آلمان هشدار داده: "تورم احتمالاً برای اولین بار از سال ۱۹۵۱ دو رقمی میشود. قیمت گاز طبیعی و برق بیش از حد انتظار افزایش یافته و با عمیقتر شدن بحران انرژی، به نظر میرسد که در زمستان، رکود اقتصادی در پیش باشد".تاسیسات از کار افتاده زغال سنگ به بازار برق آلمان برمی گردد.
🔹شهردار لندن هم گفته؛ مردم انگلیس باید در زمستان، بین غذا و گرمشدن یکی را انتخاب کنند. تورم در انگلیس هم دو رقمی شده و عامل اصلی آن، صعود قیمت مواد غذایی است.
♦️بحران در ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا جدی است. وزارت انرژی اعلام کرد ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا، ۸.۱ میلیون بشکه طی یک هفته کاهش یافته و به ۴۵۳.۱ میلیون بشکه، یعنی پایینترین رقم طی ۳۵ سال گذشته رسیده است.
🔹بایدن ماه مارس (اواخر زمستان گذشته) تصمیم گرفت طی ۶ ماه، روزانه ۱ میلیون بشکه از این ذخایر را برای مقابله با افزایش قیمت سوخت برداشت کند. بالا رفتن قیمت سوخت در آمریکا تورم در این کشور را به اوج رسانده و موجب تشدید نارضایتی ها از دولت شده است.
♦️در چنین شرایطی، خبرگزاری بلومبرگ گزارشی داده: "احیای توافق با ایران، میتواند منجر به افزایش صادرات نفت و جبران کمبودها در بازار جهانی شود. ایران با برجام، طی ۱۲ ماه، صادرات خود را یک میلیون بشکه افزایش داد. با توافق جدید، ۱۰۰ میلیون بشکه نفت ذخیره شده ایران میتواند با سرعت زیادی وارد بازار شود".
🔹اما قرار نیست ایران برای چند ماه سخت زمستانی، تنفس مصنوعی به دشمنان خبیث خود بدهد، تا هنگامی که خرشان از پل شکسته گذشت، دوباره دشمنی های تحریمی و غیر تحریمی را از سر بگیرند. آورده توافق، بدون گرفتن تضمین های محکم و لغو پایدار تحریم ها، خسارت های راهبردی در شش ماه بعد است.
♦️مولوی در مثنوی معنوی، از مرد مارگیری حکایت می کند که در زمستان، به اژدهایی بزرگ رسید و او را مرده یافت. اژدها را به شهر آورد. غافل از اینکه در سرمای زمستان فسرده شده و تاباندن آفتاب و رساندن گرما، جان دوباره به اژدها می بخشد. همین هم شد و اژدهایی که جان خود را مدیون آن مرد بود، جان گرفت و حمله کرد.
♦️چرا سپاه از فهرست تروریسم خارج نشد؟
معاون سیاسی دفتر رییس جمهور:
🔹 خارج کردن سپاه از لیست ترور (نه تحریم) پیشنهاد آمریکا به دولت قبل بود تا ایران را وادار به پذیرش مذاکرات منطقه ای و موشکی کند.
🔹 آمریکا میگفت بدون مذاکره منطقه ای و موشکی، بازگشت به توافق ۲۰۱۵ نیز غیرممکن است. تیم آقای رئیسی این خواسته را رد کرد.
🔹 آمریکا بار دیگر پیشنهاد داد که سپاه از فهرست تروریسم خارج شود و در عوض آن، ایران قاتلین حاج قاسم را فراموش کند. ایران گفت «نه».
🔹 آمریکا سه بار دیگر پیشنهادهایی برای امنیت نیروهایش داد. ایران همه را رد کرد و آمریکا نهایتا پا پس کشید. حالا چه کسی امتیاز داده؟
🔰گزارش روز
◼️چالشهای بزرگ ارتش رژیم صهیونیستی
ارتش رژیم صهیونیستی که روزگاری در جهان عرب به شکستناپذیری معروف بود و در اکثر جنگهای اعراب با این رژیم، کشورهای عربی شکست میخوردند و رژیم صهیونیستی اراده خود را بر آنها تحمیل مینمود، امروز در وضعیتی قرار دارد که در مقابل گروههای کوچک مقاومت در فلسطین اشغالی نمیتواند از خود دفاع کند!
🔸️گزارههایخبری:
«تال لِو رام» تحلیلگر صهیونیستی روزنامه معاریو در یادداشتی مینویسد: «رئیس ستاد مشترک ارتش در آینده با پنج چالش روبهرو خواهد بود؛ اولین چالش ایرانی است که در آستانه امضای توافق هستهای است؛ موضوعی که ممکن است فرصت گزینه نظامی علیه ایران را کاهش دهد. چالش دوم بحران نیروی انسانی در مؤسسات نظامی به ویژه ردههای میانی است که فرسایش آن همچنان ادامه دارد. چالش سوم که شاید خطرناکترین باشد، حزبالله است؛ با افزایش تنشهای اخیر درباره مرزهای آبی اقتصادی با لبنان و میدان گازیـ نفتی کاریش و علیرغم تلاش سالهای اخیر ارتش برای بهبود آمادگی در راستای نبرد در جبهه شمالی با آموزش یگانهای نخبه، نیروی هوایی و خرید سلاح، احتمال درگیری با آن (حزبالله) بالاست. چالش چهارم از بین رفتن «آزادی مطلق» نیروی هوایی ارتش اسرائیل در سالهای اخیر است. چالش پنجم، نوار غزه و کرانه باختری است. اسرائیل بارها و بارها خود را گرفتار غزه دیده است. ارتش اخیراً از امکان آتشبس طولانیمدت سخن گفته اما به نظر میرسد بیشتر آرزو باشد تا تحلیل هوشمندانه».
🔸️گزارهتحلیلی:
تحولات میدانی در فلسطین اشغالی و درگیریهای سالهای اخیر رژیم صهیونیستی با گروههای مختلف اسلامی در نوار غزه از جمله در دو جنگ اخیر یعنی سیفالقدس و جنگ چند هفته پیش به خوبی نشان میدهد که ارتش رژیم صهیونیستی به رغم ظاهر توانمند و سلاحها و تجهیزات و امکانات قدرتمندی که در اختیار دارد؛ اما از درون دچار ضعف شدید شده است که اگر اینگونه نبود در مقابل جهاد اسلامی که جزو گروههای کوچک مقاومت در فلسطین است، میتوانست مقابله کند. اما سؤال اینجاست که واقعاً چه عنصر یا عناصری در تضعیف ارتش رژیم صهیونیستی که رکن اصلی بقای این رژیم تا به امروز بوده، دخیل است؟ در پاسخ به این پرسش دو عنصر «بیرونی» و «درونی» مهم قابل شناسایی است: عنصر نخست که بیرونی است، به قدرت رو به رشد مقاومت اسلامی در فلسطین اشغالی و محیط پیرامونی آن مربوط میشود. این قدرت نه تنها در ابعاد دفاعی و تهاجمی و تجهیز شدن به موشکهای نقطهزن و روشهای نوین جنگی، بلکه در حوزه بازدارندگی نیز به سطوح قابل توجهی دست یافته است. عنصر بعدی را باید در درون ارتش رژیم صهیونیستی جستوجو کرد. ارتش صهیونیستی در تمام ابعاد وجودی، اعم از ساختاری، منابع انسانی، به ویژه «روحیه» و توان رزمی، با آسیبهای بزرگی روبهروست. به عنوان مثال جنگهای سالهای اخیر سربازان صهیونیستی با مقاومت اسلامی باعث شده است که شمار زیادی از آنها دچار اختلالها و بیماریهای حاد روانی شده و این شرایط نه تنها کم نشده، بلکه روزبهروز در حال افزایش است. کار به جایی رسیده است که ارتش صهیونیستی در حوزه جذب نیز با مشکل مواجه است و کمتر جوانی حاضر است به خاطر تنشهای موجود در اراضی اشغالی، در آن به کار گرفته شود. این در حالی است که بحرانهای درونی رژیم اشغالگر از جمله بحران در عرصههای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و جمعیتی اثرات مخربی بر این ارتش گذاشته و آن را تضعیف نموده است.
روز صنعت دفاعی.m4a
23.91M
🚀قدرت بازدارندگی.
🎙 سخنرانی به مناسبت روز صنعت دفاعی کشور.
💥 با موضوع :
1️⃣ موازنه قدرت و موازنه وحشت
📖 از منظر قرآن کریم
2️⃣ پیشرفت صنعت دفاعی کشور ، ابعاد و برکات.
🍃 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ أَهْلِكْ عَدُوَّهُمْ مِنَ الْجِنِّ وَ الإِْنْسِ مِنَ الأَْوَّلِينَ وَ اﻵْخِرِينَ. 🍃
*قیمت را واقعی بسنجیم و بستانیم (یادداشت روز)*
سعدالله زارعی
در پرونده هسته ای ایران، یک جریان مرموز که در بعضی نهادهای تخصصی کشور هم رخنه هایی دارد، روی «اضطرار ایران» مانور می کند و درصدد است ذیل این وضعیت خودساخته و دروغین، کشور را وادار به پذیرش چیزی کند که با منافع ملی و مصالح و حتی امنیت آن سازگار نیست. چندی قبل یکی از این افراد گفته بود ایران به 2 - 3 سال فضای آرام احتیاج دارد تا بتواند از شرایط اضطرار عبور کند. این در حالی است که مسئولین اقتصادی دست اندرکار اداره مملکت، یک صدا شاخص های اقتصادی کشور را رو به پیشرفت می دانند.
https://kayhan.ir/fa/news/248103/
شرایط اضطراری به شرایطی می گویند که بر اثر بروز یک فاجعه یا وقوع بلایای طبیعی و انسانی در یک سازمان و یا در یک کشور پدید می آید و اگر به فوریت چاره نشود و برای برون رفت از آن هزینه های سنگین و غیرمتعارفی مورد پذیرش قرار نگیرد، خسارت سنگین و تلفات زیادی پدید می آید. در این شرایط باید تیم واکنش های اضطراری تشکیل و روند جاری کنار گذاشته شود و اقدامات فوری فراساختار جایگزین آن گردد. در واقع وقتی صحبت از شرایط اضطراری در یک کشور می شود، دولت باید با نادیده گرفتن بسیاری از اصول که به امور اساسی کشور مربوط می شود، به اتخاذ سیاست هایی که در علوم سیاسی، «حیاتی» خوانده می شوند، روی آورد.
بعضی از افراد به ظاهر کارشناس و دلسوز در حالی که ایران شرایط بسیار سخت تحریمی را ماه ها و حتی چند سال است پشت سر گذاشته، وانمود می کنند وضعیت اقتصادی کشور و اوضاع اجتماعی مردم از هر زمانی سخت تر است و باید از خیر موضوعاتی از قبیل استقلال و برنامه های بلندمدت ناظر به پیشرفت کشور گذشت و فکری برای حفظ کشور و حیات مردم کرد! این در حالی است که از یک سو بهبود شرایط کشور نسبت به چند سال گذشته اظهرمن الشمس است و از سوی دیگر مسئولین اقتصادی که قاعدتاً باید زودتر از این به اصطلاح کارشناس ها، وجود بحران در اقتصاد کشور را لمس کنند، با صراحت می گویند علی رغم گرانی های موجود و غیرقابل قبول بودن آن، اقتصاد ایران طی سه سال اخیر، پی در پی شرایط بهبود را تجربه کرده است.
کما اینکه بعضی نهادهای اقتصادی بین المللی که به دلیل اینکه ابزار سلطه غرب بر دنیا هستند، آرزوی اضمحلال اقتصادی کشور مستقلی چون ایران را دارند، با صراحت از رشد اقتصادی ایران طی سال های اخیر خبر داده اند.
به عنوان مثال پایگاه خبری بانکداری الکترونیک «بانک جهانی» در ژانویه 2022، رشد اقتصادی ایران در سال 2021 را که قبلاً 2/4 درصد - یعنی روندی مثبت را برای اقتصاد ایران پیش بینی کرده بود - رشد اقتصادی ایران در این سال را 3/7 درصد اعلام کرد. بانک جهانی در این گزارش پذیرفت که رشد اقتصادی ایران در سال 2021 را 1/3 درصد کمتر از رشد واقعی آن پیش بینی کرده بود در حالی که ایران در سال 2021، رشد 4/1 درصدی را تجربه کرد. همین نهاد اقتصادی بین المللی رشد ایران در سال 2022 را 5/5 درصد پیش بینی کرده است که 1/8 درصد نسبت به پیش بینی آن در سال 2021 بیشتر است. در این میان دولت ایران اعلام کرده است که رشد اقتصادی ایران در سال 2023، 8 درصد خواهد بود. بعضی کارشناس های بانک جهانی اعلام کرده اند رشد اقتصاد ایران در سال آینده میلادی (2023) احتمالاً حدود 7 درصد خواهد بود. بر همین اساس بانک جهانی و صندوق بین المللی پول با اندکی تفاوت، رتبه اقتصادی ایران در سال گذشته میلادی را 22 معرفی کرده اند. لازم به ذکر است در فاصله سال های 1395 تا 1399 رتبه اقتصادی ایران بین 18 تا 28 در نوسان بوده است.
مسئولین اقتصادی ایران از جمله آقایان مخبر معاون اول رئیس جمهور، میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه، اوجی وزیر نفت و خاندوزی وزیر اقتصاد ایران با صراحت وجود وضعیت اضطراری را یک دروغ بزرگ دانسته اند. در این میان وزیر نفت جمهوری اسلامی می گوید صادرات نفت ایران و ورود ارزهای ناشی از آن، روند صعودی دارد، به گونه ای که صادرات نفت و میعانات ایران که در اردیبهشت گذشته 950 هزار بشکه در روز بود، در تیرماه گذشته، 1/1 میلیون بشکه را تجربه کرد، وی اعلام نمود ایران با سیاست فعلی توسعه موقعیت اقتصادی بندرعباس و جاسک و پروژه های پتروپارس به زودی می تواند به یک موقعیت جهشی هم برسد.
جریان مرموز مورد اشاره، با اضطراری معرفی کردن شرایط، درصدد بن بست نمایی در اقتصاد کشور است؛ تا از یک سو مردم را دچار اضطراب و نگرانی نموده و از سوی دیگر غرب را به نتیجه بخش بودن فشارها بر اقتصاد ایران امیدوار کرده و بر تداوم آن تأکید نمایند. آنان در حالی که شرایط اقتصادی کشور ظرفیت اتخاذ سیاست های پیش برنده دارد، با تبلیغات زیاد و رخنه در بعضی نهادها اصرار دارند مسئولان را وادار به اتخاذ تصمیمات غلط نمایند. البته باید گفت زمان تأثیرپذیری نهادهای تخصصی و مسئولان کشور از این نوع تبلیغات هدف دار به پایان رسیده است.
⭕️ تخلیه اثر تورمی حذف ارز 4200
📝 خراسان نوشت:
🔹مرکز آمار با انتشار گزارش تورم مرداد از رسیدن تورم ماهانه (سرعت افزایش قیمت ها طی یک ماه) به 2 درصد خبر داد که پس از تورم ماهانه 12.2 درصد خرداد و 4.6 درصد تیر، نشان از عبور کامل شاخص قیمت ها از تورم حذف ارز 4200 تومان و رسیدن به پایین ترین سطح رشد قیمت ماهانه در سال 1401 است و به منزله بازگشت مجدد تورم به مسیر نزولی است
🔹نرخ تورم نقطه به نقطه (مقایسه میانگین قیمت ها در یک ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل) نیز پس از جهش خرداد و تیر در مرداد مجدد نزولی شد و از 54 درصد به 52.2 درصد کاهش یافت.
🔹نرخ تورم سالانه (مقایسه میانگین قیمت ها در 12 ماه اخیر به نسبت میانگین قیمت ها در 12 ماه قبل) به روند صعودی خود ادامه داد و از 40.5 درصد در تیر به 41.5 درصد در مرداد افزایش یافت.
🔹کاهش تورم ماهانه را می توان ناشی از مهار رشد قیمت خوراکی ها دانست. در شرایطی که میانگین قیمت خوراکی ها که طی خرداد 25.4 درصد و طی تیر 5.7 درصد افزایش یافته بود، در مرداد فقط 1.4 درصد افزایش یافت که نشان از فروکش کردن تب افزایش قیمت خوراکی ها پس از جهش ناشی از حذف ارز 4200 است.
⚠️فسادآمیزتر از فساداقتصادی
🔺عجیب نیست؟ مجلس انقلابی، فساد یک بنگاه اقتصادی را بررسی و افشا کرده و آنوقت همین اقدام ضدفساد شده است نشانه فساد تودرتو و فساد سیستمی و چماقی علیه جمهوری اسلامی.
🔺در هیچ جای عالم چنین وضعیتی پیدا نمیکنید که قوت یک نظام را به نقطه ضعفش تبدیل کنند. اینکه ضدانقلاب و مزدورها و مواجب بگیرانش چنین پروژه موهومی را جلو ببرند عجیب نیست؛ عجیب این است که چرا این رفتار مشمئزکننده برای برخی در داخل یک عادت رسانهای شده است.
🔺مبارزه با فساد همه جای دنیا منشا امید است و در کشور ما به واسطه بازارمکاره ممبر و معرکهگیری لایک، شده است عامل کسری.
🔺با کدام استدلال از برخورد نظام با فساد به فساد نظام رسیدیم؟ کسی مدعی نیست که نظام اسلامی، نظام عصمت است؛ اما حتما نظام اسلامی، نظام مقابله با فساد است. خطا در سیستم هست اما خطای سیستمی نیست. روشن نیست؟
🔺فاصله ادراک فساد از واقعیت فساد در جمهوری اسلامی بر مبنای پیمایشهای معتبر که نمونهای از آنرا دبیر شورایعالی امنیت ملی اعلام کرد بیش از 70درصد است. یعنی تنها کشوری هستیم که در آن مبارزه با فساد با خودنمایی جاهلانه و هنرنمایی مغرضانه رسانهای، منجر به احساس فساد بیشتر میشود. مضحک نیست؟
🔺ضرر کدام بیشتر است؟ ضرر فساد در سیستم یا ضرر کسی که جمهوری اسلامی را دارای فساد سیستمی میداند؟ اولی یک مصداق است و دومی همان یک مصداق را نشانه ای بر همهگیری فساد. اولی نقص نظام است و دومی نعل وارونهای بر دارایی نظام.
🔺و اما یک قاعده ساده؛ هرنوع کنشگری و با هرعنوانی و تحت هر لوایی که منجر به ناامیدی مردم از اصلاح و آینده شود، سراسر فساد اکبر است و ظلمی است بسیار فراتر از فساد اقتصادی این و آن.
✍محسن مهدیان
تحلیل ۴۸ دکتر باقری.m4a
13.47M
احسان احسانی:
بسم الله
🔈صوت برنامه هفتگی گفتگوی صوتی تحلیل سیاسی هادیان سیاسی فعال کشور
🎙سخنران: استاد گرامی جناب دکتر سیامک باقری
دکترای روابط بین الملل
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید محلاتی
🖋موضوع جلسه:
وضعیت سنجی مذاکرات هسته ایی
🇮🇷
🎥 نشست تصويري
🍃🌹🍃
✅ موضوع: سواد رسانهای و جهادتبیین
🎙 دکتر سید جلال حسینی- معاون محترم سیاسی سازمان بسیج مستضعفین
⏰ زمان: امشب- پنجشنبه ۳ شهریور- ساعت: ۲۲
🆔 لینک ورود به نشست:👇👇
https://rubika.ir/pelake_hasht
⭕️ یک سال پس از آغاز به کار دولت رئیسی؛ آمار و ارقام چه می گوید؟
✍️امیرحسین ثابتی
🔹2 شهریور 1400 نرخ فروش دلار در سامانه نیما 272,294 ریال بود که در 2 شهریور 1401 به 276,375 ریال رسیده است. یعنی قیمت دلار نیمایی در یک سال اخیر ثبات بسیار بالایی داشته و حدود 1 درصد در یک سال اخیر گران شده است.
🔹قیمت دلار در بازار آزاد در 2 شهریور 1400 حدود 27400 تومان بود که 2 شهریور 1401 به 28900 تومان رسید (فقط 5 درصد افزایش در یک سال).
البته در 2 شهریور 1401 اسکناس دلار در بازار معاملات توافقی که در سال جاری راهاندازی شده 27800 تومان فروخته شد که نسبت به قیمت 27400 تومان دلار در بازار آزاد در روز مشابه سال گذشته فقط 1 درصد افزایش نشان میدهد.
🔹️2 شهریور 1400 شاخص کل بورس بالای یک میلیون و 500 هزار واحد بود که 2 شهریور امسال به کمتر از یک میلیون و 443 هزار واحد کاهش یافته است.
🔹️نرخ تورم در تیرماه سال گذشته طبق گزارش بانک مرکزی 57 درصد بود اما در تیرماه امسال به 40.5 درصد کاهش یافته است.
🔹️رشد پایه پولی که در پایان دولت گذشته (انتهای تیر 1400) به ۴۲.۶ درصد رسیده بود، با توقف استقراض از بانک مرکزی در دولت سیزدهم، در تیرماه امسال به ۲۶.۲ درصد رسید که کاهش بیش از ۱۶ واحد درصدی نشان میدهد.
🔹️صادرات غیرنفتی که در 4 ماه نخست سال گذشته14.1 میلیارد دلار بود در مدت مشابه امسال به17.2 میلیارد دلار افزایش یافته است.
🔹️استفاده دولت از تنخواه بانک مرکزی که در 4 ماه پایانی دولت قبل به 54 هزار میلیارد تومان رسیده بود در ماههای ابتدایی امسال نزدیک به صفر شد.
🔹️متوسط رشد اقتصادی فصلی کشور که در دولت روحانی 1.5 درصد بود در دو فصل عملکرد دولت رئیسی به 5.3 درصد افزایش یافته.
🔹️دولت رئیسی در سال اول خود بالغ بر 6 هزارمگاوات ظرفیت تولید برق کشور را افزایش داده که رکورد پس از انقلاب محسوب میشود. همین رشد تولید برق، مانع خاموشیها شد.
🔹️در 2شهریور 1400 تعداد فوتیهای کرونا به رکورد 709 نفر و تعداد مبتلایان جدید به 40623 نفر رسید اما در دولت رییسی با واکسیناسیون سراسری، در 2شهریور 1401 تعداد فوتیها به 45نفر و مبتلایان جدید به 2667نفر کاهش یافت. یعنی در یک سال تعداد فوتیها و مبتلایان جدید 94 درصد کمتر شده.
🔹️طبق آخرین آمار، از اول شهریور ماه سال ۱۴۰۰ تا پایان تیرماه ۱۴۰۱ بالغ بر 151 میلیون و 496 هزار تن کالا به ارزش 101 میلیارد و 820 میلیون دلار بین ایران و سایر کشورها تبادل شد که از لحاظ وزنی با رشد ۴درصدی و از لحاظ ارزش با رشد ۳۱درصدی نسبت به مدت مشابه همراه بوده/پایان