🔹🔸🔹
🔻 ۲ عمل برتر در ماه شعبان
🔹 داوود رقی میگوید به حضرت امام صادق علیهالسلام عرض کردم برترین عمل در ماه شعبان چیست؟
حضرت فرمودند : صدقه و استغفار.
و هر کس در ماه شعبان صدقه دهد خداوند متعال آن را پرورش میدهد، همان گونه که شما بچه شتر را پرورش میدهید تا آنکه روز قیامت آن را به او باز میگرداند در حالیکه به اندازه کوه احد شده است.
🔸متن : عَنْ دَاوُدَ الرَّقِّیِّ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِاللهِ علیهالسلام: مَا أَفْضَلُ مَا يُفْعَلُ فِيهِ؟ قَالَ: الصَّدَقَةُ وَ الِاسْتِغْفَارُ وَ مَنْ تَصَدَّقَ بِصَدَقَةٍ فِی شَعْبَانَ رَبَّاهَا اللَّهُ تَعَالَى كَمَا يُرَبِّی أَحَدُكُمْ فَصِيلَهُ حَتَّى يُوَافِیَ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ قَدْ صَارَتْ مِثْلَ أُحُدٍ .
📚 وسائل الشيعة ١٠ : ٥١١ .
🔹🔸🔹
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri
❗️ لزوم توجه به مرگ
🔰 حضرت امیر علیه السلام می فرمایند :
💠 از مرگ بر حذر باشید و برای این سفر زاد و توشه آماده کنید که اتفاقات بزرگ و رخدادهای عظیم به همراه دارد یا خیری که هیچ شری در آن نیست و یا شری که هیچ خیری در آن نیست، کیست که از کارگر بهشت به بهشت نزدیکتر است و کیست از کارگر جهنم به جهنم نزدیکتر است
🔸🔹🔸
🔰 در بیان دیگر حضرت امیر علیه السلام می فرمایند :
💠 چرا آرزوی چیزی را می کنید که آن را درک نخواهید کرد و اموالی را جمع و اندوخته می کنید که آن ها را خرج نخواهید کرد و خانه ها و اتاق هایی می سازید که از آن ها استفاده نخواهید کرد!
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri
💠چرا امام سجاد علیه السلام ملقب به لقب سجاد شدند
نام مبارک امام سجاد علیه السلام علی بن الحسین علیهما السلام است. و سجاد لقب امام سجاد علیه السلام است.
کلمه سجّاد در عربی اسم مبالغه بر وزن فعّال است به معنای کسی که خیلی سجده میکند.
روایت زیر اشاره به فلسفه و علت این لقب دارد👇
🛑عَنْ جَابِرِ بْنِ يَزِيدَ اَلْجُعْفِيِّ قَالَ قَالَ أَبُو جَعْفَرٍ مُحَمَّدُ بْنُ عَلِيٍّ اَلْبَاقِرُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ : إِنَّ أَبِي عَلِيَّ بْنَ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِمَا السَّلاَمُ مَا ذَكَرَ نِعْمَةَ اَللَّهِ عَلَيْهِ إِلاَّ سَجَدَ وَ لاَ قَرَأَ آيَةً مِنْ كِتَابِ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فِيهَا سُجُودٌ إِلاَّ سَجَدَ وَ لاَ دَفَعَ اَللَّهُ تَعَالَى عَنْهُ سُوءً يَخْشَاهُ أَوْ كَيْدَ كَائِدٍ إِلاَّ سَجَدَ وَ لاَ فَرَغَ مِنْ صَلاَةٍ مَفْرُوضَةٍ إِلاَّ سَجَدَ وَ لاَ وُفِّقَ لِإِصْلاَحٍ بَيْنَ اِثْنَيْنِ إِلاَّ سَجَدَ وَ كَانَ أَثَرُ اَلسُّجُودِ فِي جَمِيعِ مَوَاضِعِ سُجُودِهِ فَسُمِّيَ اَلسَّجَّادَ لِذَلِكَ
🔰از امام باقر(علیهالسلام) روایت شده است که آن حضرت فرمود: «پدرم، علی بن الحسین(علیهالسلام) هیچ گاه نعمتی را از خدا یاد نکرد، مگر آن که به شکرانه آن سجده کرد، و هیچ آیه ای را نخواند که در آن سجده باشد، مگر آن که سجده کرد; و خداوند هیچ بلایی را که از آن میترسید، از او دفع نکرد، مگر آن که به خاطر آن سجده کرد; و از هر نماز واجب که فارغ میشد، پس از آن سجده میکرد، هر وقت توفیق مییافت که میان دو نفر اصلاح کند، برای شکر آن، سجده میکرد»، و در تمامی مواضع سجده آن حضرت، اثر سجود بود و به این سبب آن حضرت را «سجّاد» مینامیدند.
📚علل الشرایع ج۱ ص۲۳۲
«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»
📲 ثواب انتشار این پیام با شما📿
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
🔸کانال سید محمد جواد سید شبیری🔹
https://eitaa.com/joinchat/3426615298C027fb4c4be ایتا
https://t.me/shobeiri تلگرام
➖حُسن نیت و افزایش رزق
🛑قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام :مَنْ حَسُنَتْ نِيَّتُهُ زِيدَ فِي رِزْقِه
🔰 امام صادق علیه السلام فرمودند : هر کسی که حٌسن نیت داشته باشد رزق او زیاد میشود
👇 شرح👇
👈اما معنای حٌسن نیت داشتن
چیست❓
علامه مجلسی رحمةالله علیه ذیل این حدیث شریف بیان میدارند:👇
🔺" و من حسنت نيته" أي عزمه على الطاعات أو على إيصال النفع إلى العباد
🔰حٌسن نیت داشتن یعنی عزم و اراده طاعت الهی یا عزم و اراده خیر رساندن به دیگران داشته باشد .👈 (حتی اگر مالی برای انفاق نداشته باشد بگوید خدایا کاش مال و ثروتی داشتم که با او در راه تو انفاق میکردم یا نیت داشته باشد که خدیا کاش در مکه و منی بودم یا کاش توفیق داشتم که نماز شب به جا می اوردم)
📚:منابع:
1:الكافي ج2، ص: 105
2:مرآة العقول ج8، ص: 186
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri
➖سالهای غربت امام سجاد علیه السلام، پس از واقعه عاشورا
1️⃣..عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ:
«ارْتَدَّ النَّاسُ بَعْدَ الْحُسَيْنِ ع إِلَّا ثَلَاثَةً أَبُو خَالِدٍ الْكَابُلِيُّ وَ يَحْيَى ابْنُ أُمِّ الطَّوِيلِ وَ جُبَيْرُ بْنُ مُطْعِمٍ ثُمَّ إِنَّ النَّاسَ لَحِقُوا وَ كَثُرُوا.» 1
🔰از امام صادق (علیهالسلام) نقل شدهاست که فرمودند:
🍃«(همهی) مردم، پس از امام حسین (علیهالسلام) مرتد شدند (از راه حق برگشتند)، بهجز سه نفر؛ ابوخالدکابلی، یحییبنامطَویل و جُبیربنمُطعِم.
👈بعدها مردم (به راه حق) پیوستند و زیاد شدند.»
•┈┈••✾•🌿🌺🌿🌺🌿•✾••┈┈•
2️⃣: ...عَنْ رِبْعِيِّ بْنِ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ أَبِي الْجَارُودِ قَالَ: قَالَ عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ ع:
«مَا يَنْقِمُ النَّاسُ مِنَّا فَنَحْنُ وَ اللَّهِ شَجَرَةُ النُّبُوَّةِ وَ بَيْتُ الرَّحْمَةِ وَ مَعْدِنُ الْعِلْمِ وَ مُخْتَلَفُ الْمَلَائِكَةِ.»2
🔰از امام سجاد (علیهالسلام) نقل شدهاست که فرمودند:
🔶«چرا مردم به ما خرده میگیرند و ما را انکار میکنند؟!
🔸ما(اهلبیت) - به خدا قسم - درخت نبوت، خاندان رحمت، سرچشمه علم و محل رفتوآمد فرشتگان هستیم.»
•┈┈••✾•🌿🌺🌿🌺🌿•✾••┈┈•
3️⃣: رَوَی أَبُو عَمْرٍو النَّهْدِی قَالَ: سَمِعْتُ عَلِی بْنَ الْحُسَینِ عَلَیهِ السَّلَامُ یقُولُ:
🍃«مَا بِمَکةَ وَ الْمَدِینَةِ عِشْرُونَ رَجُلًا یحِبُّنَا!»3
🔰ابنابیالحدید نیز از امام سجاد نقل کردهاست که فرمودند:
🍃«در مکه و مدینه، بیست نفر نیستند که ما (اهلبیت) را دوست داشتهباشند.»
👇نکات👇
🔷برای فهم علت این مسئله، دانستن چند نکته مفید است:
1️⃣: مردم مکه و مدینه، بهطور سنتی، طرفدارانِ خلیفهی اول و دوم بودند، چنانچه مردم بصره، طرفدارِ خلیفه سوم بودند.
2️⃣: برترین مردان روزگار و نابترین شیعیان، همراه با امام حسین، در صحرای کربلا به شهادت رسیدهبودند. آنها که به یاری امامشان نشتافتهبودند و زنده ماندهبودند، کسانی بودند که از حق فاصله داشتند.
3️⃣:امام سجاد (علیهالسلام) به اندازه ائمهی قبلی، شناختهشده نبودند و (لااقل در آغاز امامت) جایگاه اجتماعی آنان را نداشتند. (هرچند تمام ائمه از حیث مقام علمی و معنوی یکسان هستند.)
4️⃣:یکی از دلائل عدم محبوبیت امام سجاد (علیهالسلام) در میان مردم زمانهشان، شرکت نکردن در قیامهایی است که علیه حکومت یزید شکل گرفته بود. ایشان برای قطع نشدنِ خط هدایت مردم، حتی در قیام «حرّه» نیز شرکت نکردند و از جانب مردم مدینه، که توسط لشکر یزید، شدیداً سرکوب و تحقیر شدند، مورد طعن و کنایه بودند. لذا گزارش ابنابیالحدید، چندان دور از واقعیت نیست.
5️⃣:بعدها با تلاش گسترده امام سجاد، کار به جایی رسید که در اواخر عمر شریفشان، مدینه پر شدهبود از موالیِ ایشان. همین صبر و استقامت امام و تمرکزشان بر تربیت شیعیان، باعث شد که جبههی حق، که تعدادشان تقریباً به صفر رسیدهبود، کمکم تقویت شود و شرایط برای فعالیت امام باقر و امام صادق (علیهمالسلام) فراهم گردد.
📚:منابع
۱:الإختصاص، ص۲۰۵
۲:الكافي، ج۱، ص۲۲۱
۳:شرحنهجالبلاغة(لابنأبیالحدید)، ج۴، ص۱۰۴
📲 ثواب انتشار این پیام با شما📿
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
🔸کانال سید محمد جواد سید شبیری🔹
https://eitaa.com/joinchat/3426615298C027fb4c4be ایتا
https://t.me/shobeiri تلگرام
📌ملاک شخصیت و کرامت انسان از منظر امام سجاد(ع)
امام #سجاد(ع) فرمود:
◀️برای قرشّی و عربی شأنی نیست مگر به #تواضع
◀️و کرامتی نیست مگر به تقوای الهی
◀️و عملی نیست مگر به #نیت
◀️و عبادتی نیست مگر به #تفقه در دین.
◀️آگاه باش مبغوض ترین مردم نزد خدای عزوجل، کسی است که به سیره امامی توجه کند، ولی اقتدا به عمل او نکند.
📚کلینی، الکافی ج۸ ص234.
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri
➖هفت آیه در باب ربا در قرآن کریم👇
1⃣: وَمَا آتَيْتُمْ مِنْ رِبًا لِيَرْبُوَ فِي أَمْوَالِ النَّاسِ فَلَا يَرْبُو عِنْدَ اللَّهِ ۖ وَمَا آتَيْتُمْ مِنْ زَكَاةٍ تُرِيدُونَ وَجْهَ اللَّهِ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْمُضْعِفُونَ1
«و آن سودی که شما به رسم ربا دادید که بر اموال مردم رباخوار بیفزاید نزد خدا هرگز نیفزاید و آن زکوتی که از روی شوق و اخلاص به خدا به فقیران دادید ثوابش چندین برابر شود و همین زکات دهندگان هستند که بسیار دارایی خود را افزون کنند.»
2⃣: «وَأَخْذِهِمُ الرِّبَا وَقَدْ نُهُوا عَنْهُ وَأَكْلِهِمْ أَمْوَالَ النَّاسِ بِالْبَاطِلِ ۚ وَأَعْتَدْنَا لِلْكَافِرِينَ مِنْهُمْ عَذَابًا أَلِيمًا.2
«و هم بدین جهت که ربا می گرفتند در صورتی که از ربا خوردن نهی شده بودند و هم از آن رو که اموال مردم را به باطل می خوردند به کیفر رسند و ما برای کافران آنها عذابی دردناک مهیا ساخته ایم.»
3⃣: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَأْكُلُوا الرِّبَا أَضْعَافًا مُضَاعَفَةً ۖ وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ3
«ای کسانی که به دین اسلام گرویده اید ربا مخورید که دایم بهره بر سرمایه افزایید تا چند برابر شود از خدا بترسید و ترک این عمل زشت کنید باشد که سعادت و رستگاری یابید،
4⃣: «االَّذِينَ يَأْكُلُونَ الرِّبَا لَا يَقُومُونَ إِلَّا كَمَا يَقُومُ الَّذِي يَتَخَبَّطُهُ الشَّيْطَانُ مِنَ الْمَسِّ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَالُوا إِنَّمَا الْبَيْعُ مِثْلُ الرِّبَا ۗ وَأَحَلَّ اللَّهُ الْبَيْعَ وَحَرَّمَ الرِّبَا ۚ فَمَنْ جَاءَهُ مَوْعِظَةٌ مِنْ رَبِّهِ فَانْتَهَىٰ فَلَهُ مَا سَلَفَ وَأَمْرُهُ إِلَى اللَّهِ ۖ وَمَنْ عَادَ فَأُولَٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ»4
«کسانی که ربا می خورند به پا نمی خیزند مگر مانند کسی که بر اثر تماس شیطان دیوانه و آشفته حال شده است. به دلیل آن است که گفتند: بیع همانند رباست (تفاوتی میان آن دو نمی بینند) در حالی که خداوند بیع را حلال و ربا را حرام کرده است. کسی که اندرز الهی به او رسید، دست از رباخواری کشید؛ سودهایی که در گذشته به دست آورده مال اوست. خداوند او را می بخشد، اماکسی که مجددا به رباخواری برگردد، در آتش دوزخ جاودان گرفتار می ماند.»
5⃣: «يَمْحَقُ اللَّهُ الرِّبَا وَيُرْبِي الصَّدَقَاتِ ۗ وَاللَّهُ لَا يُحِبُّ كُلَّ كَفَّارٍ أَثِيمٍ»5
«خداوند ربا را نابود می کند و صدقات را افزایش می دهد و انسان ناسپاس و گنهکار را دوست ندارد.»
6⃣: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَذَرُوا مَا بَقِيَ مِنَ الرِّبَا إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ»6
«ای ایمان آورندگان، از خدا بترسید، اگر ایمان به پروردگار دارید، آنچه از ربا باقی مانده رها کنید.»
7⃣: «فَإِنْ لَمْ تَفْعَلُوا فَأْذَنُوا بِحَرْبٍ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ ۖ وَإِنْ تُبْتُمْ فَلَكُمْ رُءُوسُ أَمْوَالِكُمْ لَا تَظْلِمُونَ وَلَا تُظْلَمُونَ»7
«اگر دست از رباخواری نکشید، بدانید که با خدا و رسول او به جنگ برخاسته اید و اگر توبه کنید، اصل سرمایه از آن شماست. در این صورت نه ستم کرده اید و نه ستم شده اید.»
📚: آیات شریفه
1:روم ۳۹
2:نساء ۱۶۱
3:آل عمران ۱۳۰
4:بقره۲۷۵
5:بقره ۲۷۶
6: بقره ۲۷۸
7:بقره ۲۷۹
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri
📌تاریخچه جشن های #نیمه_شعبان
◀️در دوره آل بُوَیه فَخرالمَلِک، اولین کسی بود که در نیمه شعبان شیرینی پخش کرد.
◀️در سال 335 قمری در نیمه شعبان در منطقه باب طاق #بغداد خیمه هایی نصب شده و پس از آن مردم به #زیارت حرم امام #حسین(ع) مشرف شدند.
◀️افزون بر عراق و ایران، #شیعیان ساکن در #صِدّیقا بین #صور و #قدس در مسجدی مقدس و در مشهدالحسین(ع) #حلب مراسم نیمه شعبان را برگزار کرده و در حلب بین نماز مغرب و عشاء #قرآن و #دعا می خواندند.
◀️شرف الدوله مسلم بن قریش و بدران از امرای بنی عَقیل در #موصل و جزیره(شمال عراق) نیز در قرن چهار و پنج، #پرچم های #سفید بر بام های قصر زده و هر روز- جمعه- منتظر خروج #قائم بودند.
📚ابن کثیر، البداية و النهاية، ج12، ص5؛
📚همدانی، تکمله تاریخ طبری، ج11، ص356.
📚مقدسی، احسن التقاسيم، ص188.
📚کردعلی، خطط الشام، ج۶، ص286.
📚قلقشندی، صبح الاعشی فی صناعه الانشاء، ج1، ص396- 395.
📚قزوینی رازی، النقض، ص471.
«اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج»
📲 ثواب انتشار این پیام با شما📿
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
🔸کانال سید محمد جواد سید شبیری🔹
https://eitaa.com/joinchat/3426615298C027fb4c4be ایتا
https://t.me/shobeiri تلگرام
➖سه دلیل برای پرهیز از آرزوهای دور و دراز
🛑...عَنْ أَبَانِ بْنِ تَغْلِبَ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَقُولُ:
🍃«تَجَنَّبُوا اَلْمُنَى فَإِنَّهَا تُذْهِبُ بَهْجَةَ مَا خُوِّلْتُمْ وَ تَسْتَصْغِرُونَ بِهَا مَوَاهِبَ اَللَّهِ تَعَالَى عِنْدَكُمْ وَ تُعْقِبُكُمُ اَلْحَسَرَاتِ فِيمَا وَهَّمْتُمْ بِهِ أَنْفُسَكُمْ.»
🔰از امام صادق (علیهالسلام) نقل شده است:
«از آرزوها فاصله بگیرید؛ چراکه آرزوها...
👈شادمانی از داشتههایتان را از بین میبرد،
👈موهبتهای خداوند (تعالی) را نزدتان کوچک میسازد
👈و حسرتِ اوهامی که در دلهاتان میساختید را برایتان بهجا میگذارد.»
📚: الکافي، ج۵، ص۸۵
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri
🔻وقتی کنار بیماری، مسجد نرو
هر دو به شهر مدینه رسیدند
یکی از آنها بیمار شد
شخص دیگر، به مسجد النبی میرفت
امام صادق علیه السلام :
﷽ قُعُودُكَ عِنْدَهُ أَفْضَلُ مِنْ صَلَاتِكَ فِي الْمَسْجِد
🔸نشستن تو در كنارش، (حتی) بهتر از نماز خواندن در مسجد النبی است.
📚 کافی ج ۴ ص ۵۴۵
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri
➖عذاب زبان
🛑قال رسول الله صلی الله علیه و آله:
«یُعَذِّبُ اللهُ اللِّسَانَ بِعَذَابٍ لَایُعَذِبُ بِهِ شَیئاً مِنَ الجَوَارِحَ فَیَقُولُ یَا رَبِّ عَذَّبْتَنِى بِعَذَابٍ لم تعذب بِهِ شَیئاً مِنَ الجَوَارِحِ، فَیُقَالُ لَهُ: خَرَجَتْ مِنکَ کَلِمَهٌ فَبَلَغَتْ مَشارِقَ الاَرضِ وَ مَغارِبِهَا فَسَفِکَ بِهَا الدّمُ الحَرَامُ، وَ اِنْتَهَبَ بِهِ المَالُ الحَرَامُ، وَ اِنْتَهَکَ بِهَا الفَرْجُ الحَرَامُ؛
🔰 پیامبر صلی الله علیه و آله: خداوند چنان عذاب شدیدی مى کند زبان را که اعضا و جوارح دیگر به آن شدت عذاب نمى شوند. زبان به سخن آمده و مى گوید: پروردگار من، مرا به گونه ای عذاب کردی که دیگر اعضا را به آن شدَّت عذاب نکردى! به او خطاب مى شود از تو سخنی خارج شد که در شرق و غرب منتشر شد و به سبب آن خون محترمى به زمین ریخته شد و مال محترمى به غارت برده شد و آبروى محترمى مورد هتک حرمت قرار گرفت.
📚 الکافی، ج2، ص115.
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri
➖حواسمان به گفتارمان باشد
🛑يُونُسُ عَنِ اَلْعَلاَءِ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ يَقُولُ: يُحْشَرُ اَلْعَبْدُ يَوْمَ اَلْقِيَامَةِ وَ مَا نَدِيَ دَماً فَيُدْفَعُ إِلَيْهِ شِبْهُ اَلْمِحْجَمَةِ أَوْ فَوْقَ ذَلِكَ فَيُقَالُ لَهُ هَذَا سَهْمُكَ مِنْ دَمِ فُلاَنٍ فَيَقُولُ يَا رَبِّ إِنَّكَ لَتَعْلَمُ أَنَّكَ قَبَضْتَنِي وَ مَا سَفَكْتُ دَماً فَيَقُولُ بَلَى سَمِعْتَ مِنْ فُلاَنٍ رِوَايَةَ كَذَا وَ كَذَا فَرَوَيْتَهَا عَلَيْهِ فَنُقِلَتْ حَتَّى صَارَتْ إِلَى فُلاَنٍ اَلْجَبَّارِ فَقَتَلَهُ عَلَيْهَا وَ هَذَا سَهْمُكَ مِنْ دَمِهِ
🔰محمد بن مسلم»گويد:شنيدم امام باقر عليه السّلام مىفرمود:
بندۀ خداوند روز قيامت محشور شود و درحالىكه خونى به گردن او نيست ولى به اندازۀ يك حجامت يا بيشتر به او خون بدهند و بگويند اين است بهرۀ تو از خون فلانكس،و او بگويد:پروردگارا!به راستى تو مىدانى كه جان مرا گرفتى و من خون كسى را نريخته بودم،در پاسخ مىگويد:آرى،تو از فلانى روايتى چنين و چنان شنيدى و آن را به ضرر او روايت كردى و آن روايت نقل شد تا به فلان جبّار رسيد و او را كشت و اين سهم و بهرۀ توست از خون او.
📚: الکافي ج۲ ص۳۷۰
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
http://eitaa.com/shobeiri
https://t.me/shobeiri