❌ ادعای پوچ یک موبد زرتشتی و جواب محکم اسلام ❌
👺موبد رستم شهزادی، با بیان شبههای، تلویحاً اسلام و دیگر ادیان ابراهیمی را مورد هجمه قرار داده بودند، به این جهت که خدا در نگاه این ادیان، صفات مردانه دارد.👇
✅ما نیز در پاسخ ایشان گفتیم که اولاً اگر برای الله از صفات یا ضمایر مذکر استفاده میشود، نه به علت گرایش مردسالارانه، بلکه به جهت قواعد زبانی است. ثانیاً در گاتهای اوستا و دیگر بخشهای اوستا نیز همواره اهورامزدا با ضمیر و صفات مذکر خوانده میشود. همچنین گفتیم که نام الله و صفات او اگر مذکر هستند، از لحاظ مَجازی است، نه حقیقی (چون الله بنابر آموزههای اسلامی، فراتر از جنسیت و جسمانیت است)[۱].
⚠️گذشته از قواعد زبانشناسی که نشان میدهد اهورامزدا مذکر است، اسناد و شواهدی از اوستا و متون پهلوی در دست داریم که گویای این است که اهورامزدا در حقیقت هم مذکر است! یعنی صفات و حتی چهره و اندامی کاملاً مردانه دارد. برای مثال در👈 اوستا، گاتها، هات ۳۱ بند ۸ میخوانیم «ای اهورامزدا به راستی دریافتم که تو پدر نیکاندیشی هستی و در تمام کارهای جهان سَروَری داری»[۲].
👈 در هات ۴۵ بند ۴ اهورامزدا پدر پاکان و مقدسین نامیده شده است[۳].
👈 در هات ۴۷ بند ۲ نیز اهورامزدا پدر پاکانِ نامیرا و در بند ۳ پدر سپنتهمینیو (مینوی مقدس) نامیده شده است[۴].
⚠️ هرچند برخی تلاش کردهاند که واژگان اوستایی Ptar , patar , ptã را -که به معنی پدر هستند- به صورت «منشأ و سرچشمه» معنی کنند، اما معنی درست و راستین این واژگان، «پدر» است[۵]. 👈در یشت ۱۷ اوستا (مشهور به اشَی یشت)، بند ۱۶ نیز آمده است که اهورامزدا پدر ایزدان است[۶]. موبد رستم شهزادی هم که خود در ابتدا در این زمینه شبهه مطرح نمودند، فرمودند که اهورامزدا پدر آسمانی انسانهاست[۷].👉😂 همین گفتار به همراه آنچه گفته شد نشان میدهد که اهورامزدا صفات، ویژگیها و تشخصی مذکر (نرینه) دارد.
⚠️‼️اما جالب است که بدانیم در کتیبه نقش رستم(استان فارس) تصویری از اهورامزدا در دل کوه، نقش شده است. مری بویس (Mary Boyce) -پژوهشگر انگلیسی که بیش از نیم قرن از عمر خود را صرف پژوهش و تحقیق درباره زرتشتیان نمود-درباره نقشِ کتیبه اردشیر بابکان در نقش رستم مینویسد: «این نقش اردشیر را بر پشت اسب نشان میدهد که اهرمزد در مقابل او به همانسان سواره ایستاده تاج بر سر و شاخههای برسم به دست دارد و تاج پادشاهی را به او میدهد. خدا و شاه با کتیبههای کنده شده در پهلوی اسبان شان معرفی میشوند. این کتیبهها به سه زبان فارسی میانه، پهلوی اشکانی و یونانیاند، و در حالی که اسب هرمزد مخلوقی با موهای مارفَش(احتمالاً اهریمن) را زیر سمهایش لگدکوب میکند، سمهای اسب اردشیر روی شخصی به سجود افتاده هستند که بیگمان اردوان پنجم است که بدین سان در حال شکستخوردگی با نیروهای بدی همسان انگاشته شده است»[۸].
⚠️‼️اما نکته ای دیگر که بسیار اهمیت دارد اینست که در کتاب سوم دینکرد اهورامزدا پدر سپندارمذ هست که با او خویدوده میکند و کیومرث ایجاد میگردد. سپندارمذ هم مونث بوده و قطعا اهورامزدا درنگرش زرتشتی نرینه است که سپندارمذ را بارور میکند.
📗منابع👇
[۱]. بنگرید به «اهورامزدا، واژهای مذکر؛ پاسخی به لودگیهای باستانگرایان افراطی»
[۲]. دکتر آبتین ساسانفر، گاتها سرودههای زرتشت، تهران: انتشارات بهجت، ۱۳۹۰. ص۲۵۹
گاتهای اوستا، به ترجمه پروفسور پرادز اکتور شروو، هات ۳۱ : ۸ و همچنین: پروفسور عباس شوشتری، گاتها سرودههای زرتشت، تهران: انتشارات فروهر،۱۳۷۹.ص۵۸
ابراهیم پورداود، گاتها کهنترین بخش اوستا، تهران: انتشارات اساطیر، ۱۳۸۴. ص۱۵۱و۴۶۲
[۳]. دکتر آبتین ساسانفر، همان، ص۶۹۹
گاتها به ترجمه موبد رستم شهزادی، هات ۴۵ : ۴ ؛ گاتهای اوستا، به ترجمه پروفسور پرادز اکتور شروو، هات ۴۵ : ۴ و همچنین: پروفسور عباس شوشتری، گاتها سرودههای زرتشت، تهران: انتشارات فروهر، ۱۳۷۹.ص۱۴۶
ابراهیم پورداود، گاتها کهنترین بخش اوستا، تهران: انتشارات اساطیر، ۱۳۸۴. ص۵۲۴ و۲۰۷
[۴]. دکتر آبتین ساسانفر، همان، ص۸۲۹ و ۸۲۵
گاتها به ترجمه موبد رستم شهزادی، هات ۴۷ : ۲ ؛ گاتهای اوستا، به ترجمه پروفسور پرادز اکتور شروو، هات ۴۷ : ۲ ؛ همچنین: پروفسور عباس شوشتری، گاتها سرودههای زرتشت، تهران: انتشارات فروهر،۱۳۷۹. ص۱۷۱
ابراهیم پورداود، گاتها کهنترین بخش اوستا، تهران: انتشارات اساطیر، ۱۳۸۴. ص۲۲۷و۵۴۲
[۵]. ابراهیم پورداود، یادداشتهای گاتها، تهران: انتشارات اساطیر، ۱۳۸۱. ص۱۱۱
[۶]. اوستا، به پژوهش دکتر ج. دوستخواه، تهران: انتشارات مروارید، ۱۳۹۱. ج ۱،ص۴۷۱
[۷]. موبد رستم شهزادی، زرتشت و آموزشهای او، تهران: انتشارات فروهر، ۱۳۷۱. ص۱۰۳
[۸]. مری بویس، زرتشتیان، باورهاو آداب دینی آنها، ترجمه ع. بهرامی، تهران: انتشارات ققنوس، ۱۳۹۱.ص137
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠این ویدیو را ببینید.اینها همانهایی هستند که ژست روشنفکری میگیرند چرا اینگونه افسار پاره کرده اند.تاسف بار است جهل این جماعت.
❌آیا هخامنشیان زرتشتی بودند؟❌
✅( پژوهشی در جهان بینی و باور سه گانه پرستی هخامنشیان بر اساس تجزیه و تحلیل نماد های بر جا مانده از آنان )
✅‼️دلایلی بر غیرزرتشتی بودن هخامنشیان👇
⚠️در نوشتههای بازمانده از هخامنشیان مطلقاً هیچ نامی از زرتشت برده نشده و این اعجابآور است که مردمی که تحت آیین پیامبری زندگی میکنند کوچکترین نامی از پیامبرشان در آثارشان نباشد.
⚠️نه در سنگ نبشتهها نه در لوحهها و نه در نوشتههای تاریخ نویسان باستانی از اوستا به عنوان کتاب آسمانی هخامنشیان یاد نرفته و به تعالیم آن اشاره نشدهاست.
⚠️زرتشت انجام قربانی را در مراسم مذهبی منع کردهاست در صورتیکه در بین هخامنشیان قربانی کردن برای خدایان رایج بودهاست.
⚠️بنابر اصول مسلم آئین زرتشت دفن مردگان در خاک و آلودن خاک در طول تاریخ این مذهب ممنوع بودهاست ولی مردم و شاهان هخامنشی مردگان خود را گورهای فردی و خانوادگی دفن میکردند و به همین علت است که آرامگاههای شاهان هخامنشی برجا مانده ولی کوچکترین اثری از آرامگاههای شاهان ساسانی که بدون شک زرتشتی بودهاند، برجا نماندهاست.
⚠️بین نامهای شاهان هخامنشی و اساطیر دین زرتشتی هیچ رابطهای وجود ندارد تنها نام ویشتاسپ، پدر داریوش یکم با نام حامی زرتشت یکسان است که این را نیز به متداول بودن نام ویشتاسپ در بین ایرانیان میتوان ارتباط داد.
⚠️نامی از نامهای اوستایی در کتیبهها و الواح پارسی و عیلامی برده نمیشود به همین علت معلوم است که آیینها و جشنها و اعمال مذهبی آنان به غیر از زرتشتیان بوده است با تمام سعیای که شده، هنوز ثابت نشده که گاهشماری اوستایی نو در زمان هخامنشیان رواج داشتهاست.
⚠️از اصطلاحات ویژه زرتشتی مانند امشاسپندان، سپنته مینو و انگره مینو و دیگر عبارات در ادبیات بکار رفته در کتیبهها و لوحهای هخامنشیان اثری دیده نمیشود.
⚠️در توصیفی که هرودوت و همچنین مورخان یونانی دورهٔ هخامنشی از دین هخامنشیان کردهاند، هیچ اشارهای بر زرتشتی بودن هخامنشیان نشدهاست
✍نظریههای متفاوت پژوهشگران
🔺بنونیست: با توجه به سنگ نبشتههای باقی مانده از زمان هخامنشیان هم از نظر باورها و عقاید و هم از نظر مراسم با آئین کهن ایرانی، ایزدان متعدد و نیروهای طبیعت نیز پرستش میشدند
🔺هنریک ساموئل نیبرگ: نیبرگ عقیده دارد که در ساختهای بنیادین آئین هخامنشیان هیچیک از ویژگیهای اساسی آئین زرتشت دیدهنمیشود.
🔺آرتور کریستن سن: آئین هخامنشیان زرتشتی نیست بلکه آیین قدیم ایرانی است.
🔺زرین کوب: دوران هخامنشی نه مغان دین زرتشتی داشتند و نه خانوادهٔ سلطنتی و با توجه به نقشی که مغان در اجرای مراسم مذهبی پارسیها داشتند و با در نظر گرفتن این نکته که آیین خاندان هخامنشی ممکن نیست با عقاید طبقات عامه طوایف پارسی مغایرت واقعی داشتهباشد، پیداست که درین ادوار هنوز دین زرتشتی در بین پارسیها نفوذ نداشتهاست.
🔺هرتسفلد: کتاب زرتشت و جهان او، هرتسفلد شاهان نخستین هخامنشی را پیرو زرتشت نمیداند
📚منابع:
بنونیست، دین ایرانی، ص ۲۱ تا ۲۲
نیبرگ، دینهای ایران باستان، ۲۰۵و۲۰۶
کریستن سن، مزداپرستی در ایران قدیم، ۵۵.
کریستن سن، کیانیان، ۹.
زرینکوب، تاریخ مردم ایران، ایران قبل از اسلام، جلد یک .صفحه ۱۹۵ و ۱۹۶.
تاریخ مطالعات زرتشتی، ص ۲۲
کریستن سن، مزداپرستی در ایران قدیم، ۳۴.
تاریخ مطالعات زرتشتی، ص ۲۰
فرای، میراث باستانی ایران، ۱۸۹.
منابع آریائی دین یهود و زرتشت، عباس آریانپور کاشانی، مجموعهٔ سخنرانیهای دومین کنگرهٔ تحقیقات ایرانی، ص ۲۲۴
بنونیست، دین ایرانی، ص ۳۱ تا ۳۶
ذکاء، یحیی، مجلهٔ بخارا، آذر ۱۳۷۷، شمارهٔ ۳، عنوان مقاله:آیا هخامنشیان زرتشتی بودهاند؟ ص ۲۶ و ۲۷
ذکاء، یحیی، مجلهٔ هنر و مردم، شمارهٔ ۱۲۴ و ۱۲۵، عنوان مقاله: پرتوی نوین بر دین هخامنشیان ص ۱۴ تا ۲۱، بهمن و اسفند ۱۳۵۱
صفایی، یزدان ،دو هفته نامه امرداد، شمارهٔ ۲۹۰، عنوان مقاله: آفرینش گام به گام در سنگنبشتههای هخامنشی ص ۵، ۱۳۹۱
مزداپرستی در ایران قدیم، ص ۶۶
دینهای ایران باستان، ص ۳۹۵
❌ تصرف زنان بدست کوروش به عنوان غنائم جنگی و تقسیم این غنائم بین فرماندهان سپاهش❌
⚠️یکی از منابعی که برای وصف سجایای کورش و بخصوص بخشندگیهای او بدان استناد میشود، کورشنامه گزنفون است. اما در این استنادها معمولاً به بازگویی بخشهای دلپسند آن اکتفا میشود و جزئیات این «بخشندگی» دقیقاً مشخص نمیشود.
⚠️به موجب این متن، کوروش پس از آنکه دختر زیبایی را که مادها همراه با خیمه و خوابگاه به او تقدیم کرده بودند، به حضور پذیرفت، به سراغ تقسیم زنان اسیر و غنائم جنگی ناشی از غارت ماد و سرزمینهای غربی ایران رفت. او یکی از زنان «تحت تملک» خود را که نوازندهای خوش الحان بود، به یکی از همدستان خود بخشید تا «اقامتگاه جنگیاش دلکشتر و روحپرورتر از خانهاش شود».
⚠️یکی دیگر از زنان تحت تملک کورش، همسر مردی به نام آبراداتاس بود. آبراداتاس به عنوان سفیر به باختر یا باکتریا گسیل شد و زنش برای کوروش تصرف گردید. محافظی که کوروش مأمور مراقبت از این زن و دیگر زنان اسیر کرده بود، به او میگوید: «هیچ غصه مخور که ما تو را به خدمت کسی میبریم که حکمفرمای همه ماست و نامش کوروش است». زن با شنیدن این جمله شروع به شیون و ناله و زاری میکند و بر سر خویش میکوبد. زنان اسیر دیگر نیز با او در مویه و شیون همراهی میکنند و ناله و تضرع سر میدهند.
تأثیر این ناله و استغاثهها فقط همین بود که محافظ زنان برای کورش خبر ببرد که: «در حین تضرع و بر سر کوفتن زن آبراداتاس، گردن و بازوی بلورینش بیرون افتاد و چون قطعهای جواهر بدرخشید. به تو اطمینان میدهم که در سراسر آسیا اندامی به این رعنایی و ملاحت نخواهی یافت».
📗منبع:
گزنفون، کوروشنامه، ترجمه رضا مشایخی، تهران، انتشارات علمی و فرهنگی، چاپ ششم، 1386، صفحه 123 تا 128.
❌احکام سنگین و تحقیر آمیز دین زرتشتی دوره ساسانیان در برخورد با زنانی که فرزند مرده زاییده یا در ایام عادت ماهیانه به سر میبرند.❌
📚بنگرید به :
دین زرتشت و نقش آن در جامعه ساسانیان، نوشته فرشته عبدالهی، نشر با همکاری انتشارات ققنوس، چاپ اول، ۱۳۶۹شمسی، صص ۱۸۱ و ۱۸۲
👈در دین زرتشتی دوره ساسانی زنانی که در ایام قاعدگی و عادت ماهیانه هستند میبایست در اتاقی تنها محبوس شوند و حتی نگاهشان به آتش نیافتد و هیچ کسی را لمس نکنند و خوراکشان دو قطعه نان خشک و مقداری شربت جو باشد که با ظرفی فلزی به آنها داده میشود.
📚بنگرید به: اوستا، نسک وندیداد، فرگرد ۱۶
👈تنها تصور کنید حال زنانی را که در آن شرایط آشفته روحی و روانی قرار گرفته و به جای آن که مورد مدارا و مراقبت قرار گیرند باید چه احکام دشواری را نیز تحمل کنند...بررسی احکام سنگین آیین زرتشتی به خصوص در دوره ساسانی بیش از پیش ما را با گوشه هایی از سختی ها و ظلمهایی که در آن دوره به زنان این سرزمین روا داشته آگاه می کند.
⚠️بدون شک نقش چنین احکام سنگین و وحشتناکی در آیین زرتشتی ساسانی در مقایسه با احکام ساده اسلامی را در گرویدن بسیاری از مردم به اسلام نمیتوان نادیده گرفت.
✅ در اسلام 👈🏻 زن در ایام عادت ماهانه، هیچ محدودیتی در زندگی ندارد. فقط از برخی عبادات معاف است.
❌ در دین زرتشتی 👈🏻 در ایام عادت ماهانه زن را در اتاقی زندانی یا در اصطبل ( محل نگهداری اسب و الاغ ) نگه میداشتند.
📗مری بویس. زردشتیان باورها و آداب دینی آنها. ص 214
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️شیمون پرز: کوروش اولین صهیونیست.
ویدیویی که دیدنش توصیه میشود به حق طلبان و اهل تفکر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️آتیستهای بی رحمی که نمیگزارند
مادرشان نماز بخواند وآن را کتک میزنند. مرگ اخلاق و حقوق زنان بین ملحدین. روایتی با سوز مادرانه...
‼️ اما مطلبی برخواسته از منطق👇
باستانگرایان آریایی و اسلامستیز همیشه مدعی هستند که تمام دنیا به کوروش و داریوش و ایران باستان احترام میگذارند اما عملا میبینیم که فیلمهای ساخته شده بوسیله سایر کشورها از،تاریخ ایران شامل این احترام کذایی و جعل پردازی نیست آنگونه که کوروش پرستان میگویند.نظیرش همین فیلم اسکندر کبیر.
یا فیلمهای سیصد 1 و2
راستی فیلم سیصد. جالب توجه هست که باستانگرایان آریایی برای روز آزادسازی یهودیان بابل مناسبتی میسازند بنام روز کوروش و به یهود خدمت میکنند و عجیب است که کمپانی برادران وارنر که یهودی هستند فیلم سیصد 1و 2 را میسازند.
‼️ بیچاره باستان گرایان آریایی چه مفت به یهود خدمت میکنند و یهود چه بی اعتنا جعلیات باستان گرایان را با فیلم های سیصد افشا میکند‼️
❌مجسمه ای که مال کوروش نیست❌
✅مشخصات ذوالقرنین👇
⚠️ذوالقرنین دارای مشخصاتی بود، از آن جمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:👇
1⃣او شخصی با تاج یا کلاهی با دو شاخ است.
2⃣خداوند اسباب پیروزیها را در اختیار او قرار داد.
3⃣خداوند او را قدرتمند کرده بود و اختیار جان و مال انسانها و عذاب و پاداش به آنها را به او داده بود.
4⃣او انسان یکتاپرست و مهربانی بود، و از طریق دادگری منحرف نمیشد، و به همین جهت مشمول لطف خاص پروردگار بود.
5⃣او یار نیکوکاران و دشمن ظالمان و ستمگران بود، و به مال و ثروت دنیا علاقهای نداشت.
6⃣او هم به خدا ایمان داشت و هم به روز رستاخیز.
7⃣او از کسانی بوده که خداوند خیر دنیا وآخرت رابه او عطا کرد. خیر دنیادرسلطنت و قدرت واختیاری که به او عطا شده بود و خیر آخرت، برای اینکه او به گسترش داد و اقامه حق و به صلح و بخشش و رفق و کرامت نفس و گستردن خیر و دفع شر درآدمیان عمل میکرد.
8⃣چنین بر میآید که او به وحی و یا الهام و یا بدست پیغمبری از پیغمبران تأیید میشد، و به او کمک میکرد.
✅هیچکدام از موارد بالا در مورد کوروش بت پرست و مردوک پرست (طبق بندهای منشورکوروش) که زناکار با محارمش است (طبق کوروش نامه گزنفون و تاریخ کتزیاس یا خلاصه فوتیوس) صدق نمیکند✅
❌مجسمه ای که مال کوروش نیست❌
✅کلام آخر با همه حق طلبان اهل تفکر
⚠️کوروش نه خداست نه پیامبر است نه فرشته است و نه ذوالقرنین .
⚠️بلکه او همانند بیشتر پادشاهان روی کره زمین فردی، دارای خصوصیات و رذایل اخلاقی فراوان بوده است و این برای هیچ کدام از پادشاهان تاریخ چیز جدید و تعجب آوری نیست که بعضی به اصطلاح مثلا آریایی در برابر آن جبهه و موضع میگیرند.
حال عاقلان را اشارتی کافیست
والسلام علی من اتبع الهدی.
سلام و درود بر کسی که پیرو هدایت باشد.
✡یهود وهخامنشیان 2روی1سکه✡
1⃣قسمت اول✅
⚠️مندرجات کتیبه وقایع نگار بابلی، "استوانه کوروش" و تورات در باره فتح بابل نشانگر یک همکاری و پیمان سیاسی – نظامی میان هخامنشیان، کاهنان معبد مردوک و اشرافیت یهود بر علیه نبونید پادشاه بابل است. کاهنان چنان از شاه فرهیخته بابل و کنجکاویهای باستان شناختی "کفرآمیز" او کینه بدل داشتند که به قیمت خیانت به میهن باستانی خود با متجاوزان بیگانه وارد یک همکاری و پیمان سیاسی شدند
تا موقعیت و امتیازات خود را هم حفظ کرده باشند. سران کینه توز یهود فاکتور دیگر پیروزی کوروش بودند. حزقیل شایع می کند که اراده یهوه پشت کوروش است و او شکست ناپذیر است و یهودیان را به همکاری با او بر می انگیزد. در اسناد دینی یهود، کوروش "مسیح یهوه" است؛ و این لقب را اشرافیت یهود به کسی که "پرچم آزادی ادیان را برافراشته است"!؟ نمی دهد؛ وگرنه سلیمان نبی بخاطر باور به آزادی دینی به کفر متهم نمی شد! برخی از پژوهشگران تاریخ ایران روابط کوروش با یهودیان را فراتر
از هم پیمانی سیاسی یک پادشاه با یک جامعه قومی – مذهبی می دانند؛ زیرا در متون دینی یهودیان، کوروش یک "چهره مقدس" است
📗 منبع:(بریان، تاریخ امپراتوری هخامنشی، ص 136)
بر این پایه، پورپیرار تاریخ هخامنشیان را اساسا بخشی از تاریخ یهود دانسته و کوروش را عامل اجرایی یک طرح یهودی میداند
📗 منبع:(برآمدن هخامنشیان، ص 181و183)
سیاست کوروش در این شهرها نیز همانند شهرهای یونانی آسیای صغیر بود؛ گماردن حاکم جداگانه برای جلوگیری از پیوستن آنها به یکدیگر و پیدایی اندیشه و جنبش رهایی از سلطه. کوروش همچنین اجازه بازگشت شاه، درباریان، اشراف و کاهنان یهود به اورشلیم را صادر کرد؛ ولی دو سال بعد تنها بخش
کوچکی از آنها بهمراه گروه بزرگتری از فقیران یهود برای بازسازی "معبد سلیمان" بازگشت نمودند 71 و آنها که در بابل ثروتی بدست آورده بودند بیشترشان در بابل مانده و یا به ایران کوچ کردند. کاوشهای باستان شناسی بابل نشان می دهند که "بندگان یهودی" دارنده دو بانک معتبر هم بوده اند که یکی از آنها همان بانک مشهور "اجی بی و پسران" است
📗منبع:(پیرنیا،تاریخ ایران باستان،ص 350)
در تلمود آمده است که وقتی یهودیان به شهر شوش رسیدند گفتند اینجا از سرزمین اسرائیل بهتر است؛ و هنگامی که به شوشتررسیدند گفتند اینجا دوچندان بهتر از سرزمین اسرائیل است!
📗منبع:(شهبازی، زرسالاران یهودی و پارسی،جلد اول، ص359)
⚠️نبود انگیزه در اشرافیت یهود به بازگشت خود می نمایاند که آنها بمثابه هم پیمانان کوروش در ثروتهای غارت شده ملل مغلوب و قدرت گسترش یابنده هخامنشیان منافعی داشته اند که هرگز در بازگشت بدست نمی آورده اند. باری، بابل ویران شد و ثروت بابل بدست کوروش غارت گردید تا آرزوهای کینه
توزانه اشرافیت یهود در باره بابل تحقق یابد و سرمایه گذاریهای آنها در این راستا به ثمر رسد: "برای جنگ با بابل آماده شوید... همه را بکشید و از بین ببرید. بگذارید فریاد جنگ و ناله نابودی از آن سرزمینبرخیزد... ای بابل! بی آنکه بدانی در دامی که برایت گذاشته بودم گرفتار شده ای، چون با من دشمنی
نمودی... وای بر بابلیها! زمان نابودی شان فرا رسیده است... من در شهرهای بابل آتشی خواهم افروخت که همه چیز را در اطراف خود بسوزاند"؛ "شمشیر را بر خزائن بابل خواهم فرستاد و شهر را غارت خواهند کرد"؛ "پس از هفتاد سال پادشاه بابل و قوم او را بخاطر گناهانشان مجازات خواهم نمود و
سرزمین ایشان را به ویرانه ای ابدی تبدیل خواهم کرد"
📗منبع:(کتاب ارمیا، باب 50و25)
⚠️"نسل بابلیان را ریشه کن خواهم کرد تا دیگر کسی از آنان زنده نماند. بابل را به باتلاق تبدیل خواهم کرد تا جغدها در آن منزل کنند"
📗منبع : (کتاب اشعیاء، باب 14و45و47)
.
⚠️ آیا امام حسین علیه السلام به ایرانی ها توهین کرده است؟!
چکیده:
يکی از شبهاتی که چند سال اخير در حجم وسيعی به وسيله ی اسلام ستيزان که بنای کارشان بر حقه بازی و شيادی است منتشر شده، عبارتی است که بر اساس آن مدعی می شوند امام حسين عليه السلام به ايرانی ها توهين کرده و آنان را پايين تر از اعراب دانسته و عرب را بر هر قومی برتری داده و سپس توصيه کرده است که زنان ايرانی را در بازار بفروشيد و مردانشان را به بردگی بگيريد!!
.
🔻 برده داری در اقوام و ادیان کهن
🔗 |قسمت اول|
🔹برده داری با صورت ها و اشکال گوناگونش، از روزگار کهن، پذیرفتهی همه اقوام و ملل جهان بوده است جز آنکه اسلام در بارهی برده گیری، نظری عادلانه و نسخ ناپذیر آورده است؛ و شگفت آنکه برخی از نویسندگان غربی، بی خبر از آنچه در آئین خودشان در باب برده داری آمده، اسلام را به طرفداری از اشکال ستمگرانهی برده داری متهم ساخته اند و با این اتهام، ناآگاهی خویش را از کیش خود و هم از آئین مسلمانان به نمایش گداشته اند.
🔸 اگر کسی به کتابهایی که از اقوام باستانی سخن گفته اند بنگرد ملاحظه می کند که در میان تمام آن اقوام از آشوری و بابلی و هندی و چینی و ایرانی و عبرانی و یونانی و ... برده داری با شکل های مختلف رواج داشته و انسان هارا در معرض خرید و فروش قرار می دادند.
و همهی قوانین و شرایع پیشین نیز مانند قانون حمورایی و مانو و شریعت یهود و مسیحیت و حتی جز اینها، برده داری به تصویب رسیده است؛ به عنوان نمونه از برده داری در سه کشور متمدن و باستانی یعنی یونان و روم و ایران و دو دیانت بزرگ سامی-یهودیت و مسیحیت-به ایجاز سخن به میان می اوریم تا معلوم شود که اسلام در قانون گذاری خود تا چه اندازه به ملایمت گراییده و جانب نرمی با ضعیفان و زیر دستان را رعایت کرده است.
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE_%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C