🔆 سخنانی از #شهید_سلیمانی را با #دقت مطالعه کنیم. قطب نمایی است تا راه را گم نکنیم:
🎙 سخنرانی در کنگره شهدای کرمان- ۱۳۸۹ :
✅ مردم! از من قبول کنید، من عضو هیچ حزب و جناحی نیستم و به هیچ طرفی جز کسی که خدمت میکند به اسلام و انقلاب تمایل ندارم. اما این را بدانید؛ والله! علمای شیعه را تماماً و از نزدیک میشناسم. الان ۱۴ سال شغل من همین است. علمای لبنان را میشناسم، علمای پاکستان را میشناسم، علمای حوزه خلیج فارس را میشناسم. چه شیعه و چه سنی، والله! اشهد بالله! سرآمد همه این روحانیت، این علما از مراجع ایران و مراجع غیر ایران، این مرد بزرگ تاریخ یعنی «آیتالله العظمی خامنهای» است.
#حاج_قاسم #سردار_دلها
#مرد_میدان
شیک بودیم وقتی شیک بودن مد نبود.
#سیاسی
✅◀️ پاسخ
🔹شیک بودن مد بود، اما پول نبود، البته بود دست ما نبود
🔹امکانات تو دنیا بود، اما ما نداشتیم، البته داشتیم، تو خونه ی ماها نبود.
🔷برگردیم کمی عقب تر از #پهلوی و قاجار:
✔️ زمانی که ایران رصد خانه داشت (البته به برکت عالمان دین) ، تو غرب ، گاوچرانی رو بورس بود.
✔️زمانی که مناره جنبان می ساختیم، مردم تو غرب ، شپش وساس می کشتند.
✔️ وقتی که خوارزمی ها و بوعلی ها و بیرونی ها تو قله ی علم بودند ، مردم غرب به فکر دوئل بودند.
🔷اما به یکباره چه شد که در #قاجار و پهلوی ، به جای پیش رفت ، پس رفت کردیم .
🔹رسیدیم به جایی که:
✔️ وقتی هالیوود فیلم های سینمایی می ساخت ، مظفرالدین شاه ، بهترین افتخارش رژه جلوی دوربین وارداتی از غرب بود.
✔️وقتی غرب هواپیما می ساخت ، ناصرالدین شاه ، سرسره از غرب وارد میکرد تا در حرم سرا نصب شود
✔️ وقتی غرب به فکر تقویت قوای نظامی اش بود، فتحعلی شاه، برای گرفتن چند تا زن خارجی، گوشه ای خاک وطن میداد.
✔️وقتی که دنیای غرب در جنگ بودند، حاکمانی بزدل برماحاکم بود که هر چه آذوقه ی کشور بود ، داد ، تا ۱۰ میلیون ایرانی ، علف به دهن جان دهند.
✔️وقتی قصرها و کاخ ها در نیاوران ها برای شاه ها بنا شد ، در حاشیه ی شهرها کوخ ها فنا شد.
✔️وقتی تاج ها در فرانسه تراش شد و بر سر #شاهان ما قرار شد ، شیلک پوشی در دربار بنا شد.
✔️ وقتی بنز دو سوئیچه برای ولیعهد سفارش داده شد، شیک پوشی در دربار بناشد.
🔺 واین شد که مردم ایران زمان قاجار و پهلوی ، شیک پوشی را فراموش کردند.
پا برهنه گشتن ، عادت شد و با حلبی مسکن ساختن مد شد.
بی پولی عادی شد .
🔺آفتابه از خارج آوردن مد شد
البته در کنارش شیک پوشی برای دربایان هم مد شد
✅واینگونه بود و هست که عده ای جاهل سلطنت طلب، پیشرفت کشوررا در شیک پوشی #شاه و #فرح میدانند.
درست از روزیکه هنری کسینجر را در کاخ نیاوران دیدم احساس کردم وارد بازی جدیدی شده ایم!!
شاه از جنگ بین اسرائیل و اعراب ناراحت بود. او نزدیکی تل آویو با واشنگتن را میدانست. از آن میترسید که آمریکا ژاندارم خلیج فارس را عوض کند. زمان رئیس جمهوری نیکسون بود. کسینجر به شاه اطمینان داد که آمریکا پشت پادشاه ایران را خالی نمیکند، اما با "واترگیت" همه چیز تغییر کرد.
از زمانیکه جرالد فورد رئیس جمهور آمریکا شد شاه ایران خیلی سعی کرد که کشور های عربی خاورمیانه را متوجه خطر تعرضات اسرائیل در خاورمیانه کند. کنفرانس صلح الجزایر 1975 با عراق به همین منظور بود ونزدیکی پرزیدنت انور سادات با شاه از اینجا شروع شد. ملک حسین پادشاه اردن و ملک حسن دوم پادشاه الجزایر و امیر کویت و ملک فیصل پادشاه عربستان سعودی همه متوجه تغیر سیاست آمریکا در منطقه خاورمیانه شدند. اوپک در مقابل کشور های صنعتی قرار گرفت... هنری کسینجر از شاه یک چیز خواست: "قیمت نفت را افزایش نده سقوط میکنی!" ..... شاه به او پاسخ داده بود: "این نفت مال من نیست، مال مردم ایران است. اگر من سقوط کنم بهتر است تا ملتم از فقر و گرسنگی سقوط کند..."(خلاصه شده)
#سیاسی
✅◀️ پاسخ
♦️فرار شاهانه
خاطرات فرح از آخرین لحظات حضورشان در ایران
26دی ماه سال1357
"عزیمت اشک آلوده محمدرضا و من در 26 دی ماه 1357 انجام شد. دخالت امریکا در امور داخلی ایران به اندازه ای رسیده بود که دیگر حتی ما را هم در جریان امور قرار نمی دادند، مثلا ژنرال رابرت هایزر مدتها بود به ایران آمده و فعالیت می کرد در حالی که ما اصلا اطلاع نداشتیم. وقتی محمدرضا فهمید ژنرال هایزر در تهران است بیشتر مشکوک شد و به من گفت: به محض اخذ رای اعتماد توسط بختیار کشور را ترک خواهیم کرد. ما در روزی که بختیار به مجلس رفته بود در فرودگاه بودیم و جریان مجلس را از طریق تلفن بی سیم گوش می کردیم."
فرح دیبا در خاطرات خود اینچنین آورده است: "محمدرضا از آن که مجبور به ترک وطن شده بود به شدت متاثر و ناراحت بود ساعت از یک بعد از ظهر گذشته بود که ما در میان بدرقه دکتر شاهپور بختیار (نخست وزیر) دکتر جواد سعید (رئیس مجلس شورای ملی) دکتر علی قلی اردلان (وزیر دربار) و فرماندهان عالی رتبه ارتش و گروهی از رجال و شخصیت های مملکتی فرودگاه مهر آباد تهران را ترک گفتیم. "
او ادامه می دهد: "محمدرضا در گفتگوی کوتاهی که پای پلکان هواپیما با خبرنگاران انجام داد گفت: برای چند روز استراحت به اسوان (مصر) می رود او اضافه کرد همان طور که در موقع تشکیل این دولت گفته بودم مدتی است که احساس خستگی می کنم و احتیاج به استراحت دارم ضمنا گفته بودم بعد از این که خیال ما راحت شود و دولت مستقر شود به مسافرت خواهم رفت و این سفر اکنون آغاز می شود. امروز با رای مجلس شورای ملی که پس از سنا داده شد امیدوارم که دولت بتواند هم در جبران گذشته و هم در قانون گذاری آینده موفق شود و برای این کار ما مدتی به همکاری و حسن وطن پرستی به معنای اشد کلمه احتیاج داریم سخن دیگری غیر از حفظ مملکت و انجام وظیفه بر اساس میهن پرستی ندارم.."
فرح در بخش دیگری از خاطراتش می گوید: "محمدرضا بیم آن را داشت که ما به سرنوشت ژنرال داوود خان رئیس دولت افغانستان ـ که به اتفاق تمام اعضای خانواده اش اعدام شد ـ دچار شویم. خوشبختانه محمدرضا با پیش بینی درست از ماه ها قبل همه اعضای خانواده دیبا و پهلوی را به خارج فرستاده بود فرزندانم در امریکا بودند بیشتر اعضای خانواده محمدرضا هم به جز والاحضرت شمس و شوهرش در امریکا بودند و جایشان امن بود. اما من و محمدرضا ماهها بود از وحشت این که به دست انقلابیون بیفتیم خواب راحت نداشتیم".
منبع جهت مطالعه کتاب آخرین سفر شاه
ویلیام شوکراس
زمان شاه بهتر بود یا الان؟چرا؟انقلاب ب نفع مردم شدیامسولان الان؟
#سیاسی
✅◀️ پاسخ :
این استدلال به هیچ وجه یک استدلال صحیح نمی باشد زیرا :
1⃣ : اساسا در رژيم شاهنشاهي وابسته به غرب ، امكان هيچ گونه رشد و پيشرفتي از سوي غربي ها به ايرانيان داده نمي شد
2⃣ به جرعت می توان گفت که اگر هزار سال هم اين رژيم در ايران بر سر كار بود امكان نداشت به رشد و پيشرفت در علوم و فنون دست يابد
🔹البته ما قبول داريم كه در آن مقطع مظاهري از رشد و پيشرفت در ايران توسط پهلوي ها وارد كشور شده بود ( كه معمولا هم تلاش مي شود تا همان ها به عنوان رشد و پيشرفت ايران در دوره پهلوي معرفی شود) اما واقعيت اين است كه چنين رشدي يك رشد و پيشرفت وابسته به غربي ها بود كه تنها زمين ، نيروي انساني و برخي مواد اوليه برای ايراني ها بوده و فراتر از آن ايرانيان هيچ نقشي در علوم و فناوري ها نداشتند به گونه اي كه توسعه اين مظاهر رشد و پيشرفت ، هرگز به معناي رشد كشور ما در فناوري اين محصولات تلقي نمي شد
🔹مثل كارگر بي سوادي كه تنها هنرش بستن پيچ يك قطعه صنعتي پيچيده است كه هيچ كس نمی تواند بگوید او بخاطر این کار ، طراح و سازنده اين قطعه است و حتي با گذشته صد سال او نمی توانست به علم ساخت آن دستگاه و راز سيم پيچي ها و مدار پيچيده آن دست پیدا کند.
🔹 پس با نگاهي به كليت صنعت كشور در دوران پهلوي مي توانيم به سادگي در يابيم كه در آن مقطع وابستگي ، يك ركن اصلي و اساسي بود و متخصصان و تكنيسين هاي بيگانه در گوشه گوشه كشور حضور داشتند و ايرانيان صرفا نقش كارگراني را بازي مي كردند كه تفاوتي با ربات هايي كه به تدريج در صنايع جايگزين نيروي انساني مي شود نداشتند
🔹بر همین اساس حتي اگر نيروگاه هاي اتمي كشور ما در اين مدت مي توانست راه اندازي شود ، هيچ ارزشي براي كشور نداشت و به جاي اينكه بتواند مانع از خروج سرمايه هاي ملي گردد به دليل وابستگي دائمي ايران در فناوري اين نيروگاهها ، خروج دائمي سرمايه هاي ملي ، امري اجتناب ناپذير بود
🔹 و جالب این است که با گذشت زمان ابن وابستگي ها تبعات ديگري هم به همراه می آورد مثل اينكه در صورت كوچكترين مخالفتي از سوي رژيم ايران ، غربي ها به راحتي با دست كشيدن از مديريت يك نيروگاه و نه حتي تعطيلي آن ، مي توانستند دولت را مجبور به اطاعت از خود كرده و بدين ترتيب جلوه ديگري از استعمار نوين خود را به رخ ايرانيان بكشند
🔶اما امروز ما علم و فناوري داریم ، و نه صرفا تجهيزات و دستگاه هاي پيشرفته
2⃣ اگر این پیشرفت ها نتیجه گذر زمان است و نه انقلاب اسلامی چرا در عراق یا افغانستان و.... این پیشرفت ها حاصل نشده است ؟
آیا زمان برای آنها نگذشته است ؟
شاید کسانی بگویند که چرا ایران را با عراق مقایسه می کنید ؟
در پاسخ باید گفت :
چون ایران و عراق قبل از انقلاب تقریبا هم سطح بوده اند و برای ژاندارمی منطقه رقابتی بین شاه ایران و صدام وجود داشته است
الان ما انقلاب کردیم و آنها نکردند
کدام یک جلو تریم ؟
در انقلاب ایران و بعد هم در جنگ تحمیلی ما کمتر از نیم میلیون کشته دادیم اما عراق تنها در حمله آمریکا بیش از یک میلیون کشته داده است
هنوز هم که هنوز است از فتنه غربی ها در امان نیستند
اما ایران چطور ؟
🇮🇷 امروز ما یک کشور هسته ای هستیم – یک کشور فضایی هستیم – در علم پزشکی جزء چند کشور اول دنیا هستیم – یک کشور موشکی هستیم – در علم نانو جزء چند کشور اول دنیا هستم – جزء چند کشور اول سد ساز دنیا هستیم و...
اما آنها چه چیزی دارند؟
آیا زمان برای آنها نگذشته است ؟
۲۶ دی روز رفتن پادشاه از ایران بود!
ایرانی که در اون برهه از زمان بعد از ژاپن نخستین قدرت اقتصادی آسیا بود
رشد اقتصادی کشور دو رقمی و در آمد سرانه هر ایرانی پنج برابر کشورهای همسایه ما بود
امنیت و آزادی اجتماعی صد در صد وجود داشت، بطوریکه حتی همجنسگرایان مکان مخصوص خود را داشتند!
ریال و پاسپورت ایران در دنیا جز با ارزش ترین ها بود .
ارتش ایران جزو قوی ترین ها بود. همسایگان ما حتی در خواب جرات حمله به ایران را نداشتند!
در دنیا حدود شش میلیون پناهنده ایرانی وجود نداشت!!
بطور کل از آن روز به بعد عزت و شرف و آبروی ایران و ایرانی از بین رفت ...
#سیاسی
✅◀️ پاسخ
برخی خدمات (خیانت ها و جنایت های) محمدرضا شاه در ایران:
1. حضور 80 هزار مستشار نظامی و اداری امریکا در ایران که بر همه ارگان های کشورمان سلطه داشتند و کسی بدون اجازه انها آب نمی خورد.
2. اعطای حق مصونیت قضائی (کاپیتولاسیون) به مستشاران امریکایی در سال 1343 و تبعید امام به علت مخالفت با فروش استقلال کشور
3. اعطای جزیره بحرین و دویست جزیره زیبای اطراف آن به اربابان انگلیسی توسط شاه، بحرین که چهاردهمین استان کشور ما بود. (1348)
4. غرق بودن شاه، خواهرانش، همسرش فرح و بقیه اعضای خانواده اش در انواع فسادهای اخلاقی به نحوی که در خاطرات هر کدامشان، به روابط افسارگسیخته دیگری اذعان کرده اند. حتی نحوه آشنایی شاه با فرح، زمانی است که فرح بعلت مشکل مالی برای خودفروشی به نزد اردشیر زاهدی (کارچاق کن شاه در این مسائل) می رود و سپس ملکه و شهبانوی! ایران می شود!
5. هفتاد درصد جمعیت کشور بی سواد در سال 57 دستاورد فرهنگی شاهنشاه در ایران بود!
6. تنها 157 هزار دانشجو از جمعیت 35 میلیونی ایران در سال 57 وضعیت سواد دانشگاهیان زمان شاهنشاه! (یک مقایسه ساده کنید با الان 4 میلیون نفر از جمیت 75 میلیونی ایران، مشغول به تحصیل در دانشگاهند و 92 درصد جامعه ایران باسوادند) (جمعیت دو برابر شده اما تعداد محصلان دانشگاهی 25 برابر) 38% وزرا فراماسون، 24% عضو سیا و 21% عضو ساواک!
7. تبدیل ایران به بازار کالاهای بنجل وارداتی غرب و فقدان کارخانه ها و زیرساخت های اقتصادی خودکفا در کشور
8. تورم شدید با نرخ سالانه 40 تا 50 درصد به همراه فساد و ارتشای سراسری و دزدی بلندپایگان و نابرابری در توزیع درامدها
(tajalli Tehrani, The Causes of Revolution)
9. سن امید به زندگی 50 سال در دوره شاهنشاه و بیش از 73 سال در ایران کنونی.
10. 75% نخبگان سیاسی کشور تنها از 40خانواده نیرومند و کوتاهی دست توده های مردم و نخبگان غیروابسته از مناصب سیاسی و اقتصادی کشور
11. وجود ترسناک ترین و خطرناک ترین سازمان جاسوسی دنیا در دوره شاه (ساواک) و شکنجه و کشتار هزاران بیگناه و یا با کوچکترین مخالفت و یکی از پلیسی ترین حکومت های جهان علیه حقوق بشر
12. حضور بیش از 200 بهائی در بین مقامات ارشد کشور (بطوریکه از کابینه 12 نفری هویدا 9 نفربهائی بودند: از جمله : خود هویدا،صنیعی وزیرجنگ، خسروانی وزیر کار، شاهقلی وزیر بهداری، روحانی وزیر کشاورزی، پارسای وزیر اموزش و پرورش،) عبدالکریم ایادی پزشک مخصوص شاه، ثابتی معاون ساواک
13. تبدیل 800 هزار کشاورز ایران به خرده مالکان بی زمین و وارد کننده کالاهای غربی به ایران با اصلاحات ارضی و سایر سیاست های اقتصادی غربی در کشور و تبدیل ایران از کشور صادرکننده گندم به یکی از بزرگترین واردکننده های گندم در جهان
14. شکل گیری اولین حلبی نشین های ایران در شهرهای بزرگ بخصوص تهران از دهه 1340 به بعد و ایجاد اولین کارتن خوابها در تاریخ ایران
15. ایجاد 3000 فاحشه خانه و کاباره در ایران و ده ها محله فاحشه نشین
16. کشتار بیش از 4000 شهید از مردم بیگناه ایران
17. تامین 65% نفت مورد نیاز رژیم غاصب اسرائیل و حمایت مالی، نظامی و تسلیحاتی از این رژیم در جنگهای مختلف علیه فلسطینیان بخصوص جنگ 1967 و 1973 با وجود تحریم دیگر کشورها.
– بله، هیچ گاه دهن کجی شاه و فرحش به ارزش های اسلامی مردم ایران از جمله شرابخواری و رقص علنی آن دو با کارتر رئیس جمهور امریکا و همسرش در محرم سال 56 را فراموش نخواهیم کرد.
– بله، هیچ گاه فراموش نخواهیم کرد که آنقدر عقب مانده بودیم که از هندوستان برایمان پزشک می آوردند!
– بله، هیچ گاه فراموش نخواهیم کرد برخی مردم ما چقدر زود فراموش میکنند جنایت ها و خیانت ها را و چه ساده از جهل و فراموشکاری و کم حافظه بودن آنها سوء استفاده می شود.
منبع :
www.the14.ir
پاسخ به شبهات|سعید سپاهی
۲۶ دی روز رفتن پادشاه از ایران بود! ایرانی که در اون برهه از زمان بعد از ژاپن نخستین قدرت اقتصادی آس
✅◀️پاسخ دوم
🔳کارنامهی سیاه و ۵ خصوصیت #رژیم_پهلوی از نگاه #رهبر_معظم_انقلاب🔳
🔰🔰امروز برخی سعى میکنند چهرهى خبیثترین و سیاهروترین حکّام تاریخ اواخر این ملّت را به شکلى آرایش کنند تا مردم نفهمند که با این #انقلاب چه کردند.
🔵۱. دیکتاتورىِ سیاه و خفقان عجیب علیه مردم با شدت و قساوت کامل
🔹 زندانهای مخوف و شکنجهها و فشارهاى عجیب جسمى و روحى علیه منتقدان
🔵۲. وابستگی ذلتآمیز به قدرتهای خارجی و تحقیر ملت ایران
🔹سرکارآمدن و برکناری رضاخان توسط انگلیسیها، سرسپردگی محمدرضا به آمریکاییها
🔵۳. گرفتاری در انواع فسادها و بدترین دستاندازیها
🔹 فساد جنسى شرمآور و فساد مالى در عالیترین سطوح #حکومت ، ترویج اعتیاد و مواد مخدر صنعتی توسط عناصر اصلی حکومت
از قبیل یکی از خواهران #شاه
🔵۴. بیاعتنائی به مردم و به حساب نیاوردن آنان
🔹فقدان #انتخابات آزاد و انتصاب مزدوران رژیم بهجای نمایندگان مردم، بیخبری مردم از مسائل کشور
🔵۵. ترویج خودکمبینى ملّى و بزرگنمایى غربى
🔹بیاعتنائی به پیشرفت علمی، عادت دادن ذائقهی مردم به واردات باپول نفت، نابود کردن کشاورزی و صنایع ملی و وابسته کردن کشور
🔻[مطرح شده در دیدار مردم قم ۹۳/۱۰/۱۷]🔻 - 🔸مشروح در :
http://www.ghatreh.com/news/nn24397015
کشوری را میشناسم
که ریختن " کنجد " بر روی " بربری " برای مردمانش یک " آپشن " محسوب میشود
در آن کشور،مردمانش بجای حل مشکلاتشان سعی میکنند به بهترین شکل ممکن، زندگی خود را با آن تطبیق دهند ...
در آنجا مردم،خانه ی رو به آفتاب را گرانتر میخرند...
و بعد با هفت لایه پرده ، تمام پنجره ها را می پوشانند ...
جالب است در آن کشور
یک دختر کنار خیابان ... میتواند مهمترین عامل یک ترافیک سنگین باشد !!!
در آن کشور اگر آدمها دلشان بگیرد
باید بروند قبرستان ...بیمارستان...تیمارستان یا آسایشگاه سالمندان !!!
تا بفهمند غمهای بزرگتری هم هست ...
نکند که دلشان هوای شادی بکند ...
و همه در آنجا،برای هر تغییر و هر اتفاقی
بدنبال منجی اند ...
هر کسی غیر از خودشان ... !!!
در آن کشور تفاوت بین شادی کردن و عزاداری را
تنها با دیدن محل برخورد دستها میتوان فهمید ...
هر کسی که گفته : آن کشور از جهان سوم است
یقین دارم تا سه بیشتر بلد نبوده بشمارد....
#سیاسی
✅◀️ پاسخ
روشنفکری بیمار و بریده از جامعه یعنی همین! یعنی با ادبیات پرطمطراق،از کنجد بربری به عنوان یک آپشن انتقاد کنی! ارتباط جملات، مهم نیس! یکخط در میان راست و دروغ بگویی، هم مهم نیس! مهم این است که منتقد باشی!این یعنی👈( جامعهنشناسی مدرن)!✅👌
متن میخواد بگه، شمای خواننده هیچی نیستی! کشورت و فرهنگت جهان سومی هم نیس؛ بلکه جهان چندمیه! (کار به این ندارم که دسته بندی کشورها به جهان اول و دوم و سوم و خاورمیانه و ... تقسیمی استعماری است برای توسری زدن به ملتها)
متن میگه، چرا برای پنجرههای خونه هفت لایه پرده میذارین! (لابد پنجرهها باید مدرن باشن آنگونه که لوکوربوزیه در مانیفست معماری مدرن میگه و👈 مانند یه آکواریوم همه مسائل خصوصی داخل خونه برای دیگران قابل دیدن باشه!)
متن می گه، کشور شما غمگینه! هیچ تفریح و شادی و نشاط سالم ندارین! (شاید تو ایران نیست و خبر نداره! یا منظورش نوع خاصی از شادیه! مثلن همونیه که امپراطوری رسانههای غربی تبلیغ میکنن! مثلن بتونی آزادانه با هر زنی برقصی، هر نوشیدنی رو بنوشی! مست کنی! و ...)🤔👌
متن میگه، شماها خوداتکایی و خودباوری ندارین و برای حل مشکلاتتون دنبال منجی هستین! اما توی سرت میزنه! تو و کشورت رو تحقیر میکنه! کشورت رو (به پیروی از ادبیات استعماری) جهان چندم میدونه! میخواد با زیرکی خودباوری فرهنگیتو تخریب کنه!
البته آسیبشناسی ضعفهای فرهنگی و تلاش برای جبران کاستیهای فرهنگی لازمه؛ اما به شرط اینکه خودباوری و هویت ملی مون رو تخریب نکنن! بخصوص اونایی که میخوان بگن ⏪"همیشه مرغ همسایه غازه"
🌺✅** کس نخوارد پشت من جز ناخن انگشت من**✅🌺
☘☘☘
♨️ روزی ساربانی در پایان عمرش،که در حال جان دادن بود
روبه شترش کرده و گفت ای شترم میبینی که دارم از دنیا میروم ازتو خواهشی دارم و میخواهم بابت همه اذیت و آزاری که در این مدت به تو داده ام من را حلال کنی. اگربار زیادی برتو سوارکردم اگر تشنه و گرسنه تورادربیابانها بردم همه راحلال کن.
شتر گفت: ای ساربان همه راحلال میکنم بجز آن روزی که دربازار عجله داشتی ونمیتوانستی خودت من را به منزل برسانی وافسار مرا به دم خرت بستی وازمیان بازار عبور دادی
همه را حلال میکنم بجز این خورد کردن شخصیتم را
و این: حکایت مردم بیچاره ایران درطول تاریخ همین ۳۸سال گذشته است که متاسفانه افسارشان به جای ناجوری وصل شده است
#سیاسی
✅◀️ پاسخ
ما نسلی هستیم که اگر از در بیرونمان کنند از پنجره میآییم!
ما نسلی هستیم که تا چشم باز کردیم، دوران رهایی از خفقان شاهنشاهی بود!
.
تا تاتی تاتی یاد گرفتیم، جنگ را به ما تحمیل کردند، تا نفسهایمان را ببرند!
.
چه حال سختی بود، وقتی بهترین جوانان و نوجوانان مان، به دفاع از شرفمان می رفتند و مدعیان امروز در کوره دهات ها پناهنده شده بودند!
.
ما نسلی هستیم که تا لب باز کردیم دوران فراموشی اجباری جنگ بود!
.
تا دندان گرفتیم دوره مانور تجمل همان مدعیان!
تا پا گرفتیم دوره آزادی فرهنگی یا بهتره بگیم آزادی پایین تنه!
.
تا زبان باز کردیم شد دوره مذاکره!
تا مدرسه رفتیم شد گفتگوی تمدنها!
تا سبیل سبز کردیم شدیم خاکریز اول جنگ با هجوم فرهنگی!
.
تا آمدیم گرد دوران تحصیل بتکانیم خواستند مثل غرب، حرف بزنیم. لباس بپوشیم و حتی بیندیشیم!
.
خواستند مثل آنها، خود و دخترانمان را آلوده کنیم.
.
نه مثل پدران مان که شب ها با عطر نرگس به خانه برویم.
.
خواستند هر روز برای یکی کادو بخریم، احساساتش را بدزدیم و بعد مثل دستمال مچاله شده پرتش کنیم کف خیابان!
.
نخست وزیر اسرائیل! فریاد میزد که ایرانیها آزادی لی پوشیدن ندارند!! حال آنکه همان زمان، دستشان به خون شهید هسته ای ما آلوده بود که لی پوشیده بود!😔
.
.
با این همه توصیف، ما نسل ندیده خریداریم ...😊
انقلاب ندیده منقلبیم ...
جنگ ندیده رزمندهایم ...
امام ندیده عاشقیم ...
منافق ندیده دشمنیم ...
و هجوم را دیده، پاک... ما نسل سربازان آخرالزمانی هستیم که دشمن ندیده تیر و ترکش میخوریم ...
.
.
از خودی زخم زبان!و التماس حقارت
و از ناخودی سیلی و پژواک ناامیدی و سیاه نمایی!
آری!
.
ما همان نسلی هستیم که نه سوخته، که پر از شادی و آرامش و امنیت .
🌸نه افسرده و پژمرده، پر از هیجان و شعور و نشاط و حرکت🌸
.
.
با کوله باری از هزار و چهارصد سال تجربه
نه خودباخته که دشمنان هویتمان را ذلیل خواهیم کرد
ما اسرائیل را آواره خواهیم کرد...
.
قانون؛
.هر توهین به ما ودین ما=پاسخ به یکی از شبهات و رسوا کردن جعلیات باورهایتان
.
⛔️مدتیه توی شبکه های اجتماعی متنهایی منسوب به #فرح پهلوی و سلطنت پرستها توزیع میشه که خیانت های پهلوی را با اسم خدمات! پهلوی ها با آب و تاب قالب میکنند، تا یه عده عوام دهن بین راه بیفتند، به به و چه چه کنند که وامصیبتا! چه شاهی داشتیم و قدرش نداشتیم!!!😱😂
اما از این سلطنت پرستها در مورد این خدماتشون چند تا سوال داریم. که بهتره جواب بدهند:
👏ماجرای بخشیدن #استان_چهاردهم ایران یعنی سرزمین #بحرین و 32 جزیره اش در سال 49 به انگلیسی ها و عربها، توسط محمدرضاشاه آن هم به همراه جشن و پایکوبی چی بود؟ یه پرده از میهن پرستی بود؟😉
👏مادر فرح پهلوی، در کتاب خاطراتش مگه چیا گفت که دخترش انگ #آلزایمر بهش چسبوند؟ از خدمات گفته بود؟😕
👏ماجرای سهامداری فرزندان شاهنشاه! توی کمپانی بنز و خط تولید مرسدس بنز چیه؟ پول مردم ایران که نبوده ابدا !!! 🚘
👏ماجرای سرمایه گذاری های وارثان پهلوی، در تلویزیون ها ، کارخانجات متعدد کشتیرانی، باشگاه های فوتبال و غیره از کجا تامین شده؟ اینها هم ابدا پول مردم ایران نبوده . احیانا از همون 44 هزار ملک سند زده رضاخان خائن! ببخشید خادم! نبوده که به زور از رعیت چپاول میکرد؟ 👺
👏دفاع تمام قد رضا پهلوی از خواننده های هتاک به اسلام مثل شاهین نجفی (شیطان نجسی) و اسپانسری ایشون و مادرش برای گروهک #منافقین در طول جنگ چقدر با ادعای میهن پرستی سلطنت پرستها همخوانی داره؟ منافقینی که 16 هزار نفر از مردم بیگناه کوچه و بازار را ترور کردند.😭😓
👏اوج میهن پرستی: 80 هزار مستشار نظامی و اداری امریکا در ایران که بر همه ارگان های کشورمان سلطه داشتند و کسی بدون اجازه انها آب نمی خورد، را کجای خدمات پهلوی ها بگذاریم اخه؟😰😪
کسانی که حتی طبق قانون #کاپیتولاسیون هر تعرضی به ایرانیها میکردند، ایران حق محاکمه شونو نداشت!!!😪
👏شاه بزرگترین تامین کننده نفت و سوخت #اسرائیل، برای قتل عام #فلسطینی ها بود، اینو کجای خدمات بی شمار سلطنت به انسانیت و آزادگی بگذاریم؟ شاه 90 درصد نفت دو رژیم آپارتاید و نژادپرست یعنی افریقای جنوبی و 60 درصد نفت اسرائیل را تامین میکرد. اگر هیچ جنایت دیگری نداشت، آیا همین برای تنفر مردم ایران ازش کافی نبود؟ 😔
👏بی سواد نگه داشتن هفتاد درصد مردم ایران و در عوض ساختن هزاران کاباره و کازینو برای سرگرم کردن مردم در فساد را کجای فرهنگ دوستی و خدمات پهلوی بگذاریم؟👻🤐
👏اولین حلبی آبادها در دهه 40 شکل گرفت، اولین محله های فاحشه نشین را پهلوی به کشور ما هدیه کرد، اولین کارتن خوابها را پهلوی برای ما به جا گذاشت، این خدماتو با چه زبونی میشه بیان کرد؟😖😫
حیف نیست این خدمات به مردم ما یادآوری نشه آخه؟؟ 😉 تا کی وارونگی و توهم آخه؟ 😐
در مقابل اختلاسها و مشکلات فرهنگی و اقتصادی چگونه از نظام خود دفاع کنیم؟ میگویند: فلان اختلاس گر قبلا یک سردار بوده!
#سیاسی
✅◀️ پاسخ :
✅✅نظام(جمهوری اسلامی ایران)،یک صاعقه نیست که ازآسمان آمده باشدونیروهای آن نیزملائک آسمانی نیستند،بلکه خودماهستیم،بدیاخوب ،ضعیف یاقوی،بصیریاکوتهبین -نظام یک ساندویچ هم نیست که خریداری وخورده شود،بلکه یک هدف والاواهدافی درراستای آن است و یک چارچوب است،یک تشکیلات هدفدارو برنامهریزی شده میباشد.مردم،ازهرقشرومقامی که باشند،بدنه راتشکیل میدهند،بدنهای که تلاش میکند تاخودرابه آن هدف برساند.درمیان این بدنه همه گونه انسان یافت میشود،ازمؤمن گرفته تاکافر ومنافق –ازمتقی گرفته تافاسق وفاجر.ازسالم گرفته تابیمارو افلیج...،همگان نیزطی نسلها میآیندومیروند،امام خمینی رحمة الله علیه نیزمیرود،دشمنان آشکار و پنهانش نیزرفته وخواهندرفت.اما"نظام"پابرجاست،چون اصولش درست است و مجموعهی بدنه،خواهان ومدافع آن است.
1. درهیچ کجای دنیا به اندازهی ایران،همه چیزوهمه کس و همه کار،به معناومفهوم «نظام» نیستند.اگرنام نظام شان را مثلاً «جمهوری دموکراتیک»گذاشتندویاگفتندنظام اندیشه سیاسی و اعتقادی ما"لیبرال دموکراسی"است،هیچ تخلفی راناقض آن نمیدانند.
هیچ گاه در در امریکا، انگلیس، فرانسه و ...، قتل، جنایت، جنگ، خفقان، تورم، بیکاری، اختلاس، اختناق و ...، خدشهای به شاکلهی اصل "نظامشان" وارد نکرده است؛ اما در ایران از کراوات و پاپیون برخی آقایان گرفته تا ساپورت و مانتو و مدل آرایش مو و صورت برخی خانمها را یک امر کاملاً سیاسی تلقی کرده و مقابل «نظام» میگذارند! خب این ضعف بینش و بصیرت سیاسی ما و قدرت تبلیغاتی دشمنان ماست.
2. در کدام کشوری تورم، بیکاری، اختلاس و فساد مقامات، حتی اگر منجر به بازداشت، زندان یا اعدام آنان گردد، یا اعتراض و اعتصاب مردمی، حتی اگر منجر به سرکوب خشونتبار پلیسی آنان گردد، در مقابل اصل نظامشان قرار گرفته است؟ چرا در جمهوری اسلامی ایران، حتی پیاز و گوجه فرنگی نیز به مثابهی "نظام" تلقی میشود؟! در امریکا و اروپا، تقریباً ماهی یک اعتصاب و تظاهرات گسترده بر پا میشود و اغلب نیز به درگیری و خشونت پلیسی میانجامد، اما در ایران اگر پنج هزار نفر به خاطر اخراج یا گرانی یا...، اعتراض و اعتصاب کنند، یک انقلاب دیگر فرض میشود و حتی اوباما، مرکل، نتانیاهو و ... نیز وارد میدان میشوند؟!
3. نه کسی کلاهبردار و جانی به دنیا میآید و نه به کسی تضمین داده شده که تا آخرین نفس حیاتش "علیهالسلام" باقی میماند. خواه در نظام جمهوری اسلامی ایران باشد، یا نظام حکومت حضرت رسول صلوات الله علیه و آله و امیرالمؤمنین سلامالله علیه.
سردار سپاه که چیزی نیست، ممکن است یک رییس جمهور، به رغم آن که سابقه خیانت، یا مالاندوزی، آن هم از منابع بیتالمال نداشته و اتفاقاً خیلی هم مجاهد و مبارز بوده است، پس از رسیدن به قدرت، در تکبر، حب جاه و ثروت خود خفه شود – ممکن است یک حضرت آیتالله العظمی، فقط به خاطر یک عقده یا حسادت اندک، یا علقهی بیش از حد به همسر و فرزندانش، یک بیبصیرتی ساده و انفعال در مقابل خویشان یا اطرافیان در دفترش، تحت تأثیر قرار گرفته و حتی علیه اسلام، تشیع و ولایت بایستد (آیا کم داشتیم؟) – ممکن است یک جناب بسیار وزین، تحصیلکرده در دانشگاه و حوزه، خدمتگزار و ...، با دو تا انتخاب و انتصاب و کمی کف و صوت و هورا کشیدن عدهای کم یا زیاد، خودش شیطان خطرناکی شود و ...؛ پس تا دنیا هست و انسان زندگی میکند، این امتحانات و ابتلائات وجود دارد.
4. اینهاوتمامی معضلات و دشمنیها،چه منبع ومنشأداخلی داشته باشندو چه خارجی، ضعفهایی هستندکه مرتفع کردن آنها،مستلزم دفاع ازنظام است و ازنظام دفاع میکنیم تاقدم به قدم این ضعفها برطرف شودونظام به اهداف و آمالش نزدیکترگردد.
مملکت ونظام بیرون،عین مملکت ونظام درون خودماست.آیامابااین همه ضعف ونادانی که دروجودخودمان هست،دفاع ازاسلام راکنارمیگذاریم؟یاآن که سعی میکنیم ضعفهاوگناهان خودراکناربگذاریم تابیشترتجلی اسلام گردیم؟! آیا چون قوای نفس حیوانی دروجودماهست وگاه برقوای عقلانی نیزچیرگی هم دارد،یکجاوناامیدانه عقل رابرای همیشه رها میکنیم وتسلیم نفس میشویم،یاسعی میکنیم نفس رابه بندکشیده ومهارکنیم و قوای عقلانی رابرمملکت وجودحاکم کنیم؟
بیرون هم همین است.عقل همان"ولایت"است،نفس همین"قدرت وثروت"است،واین جنگ همیشه ادامه دارد.اگردفاع کردیم،خودمان پیروزمیشویم واگردفاع نکردیم وناامیدانه تن به ذلت وشکست دادیم،خودمان به هلاکت میافتیم.
🔰 مشارکت پایین در انتخابات ریاست جمهوری ایران در چه زمانهایی و به چه دلیلی بوده است؟
🗳 از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون، سه بار در انتخابات ریاست جمهوری، مشارکت پایین بوده است. البته در هر سه، یک وجه مشترک وجود داشته است که در انتخابات ۱۴۰۰ هم همین اتفاق مشابه افتاده است:
1⃣ سال ۱۳۶۰ بعد از دولت بازرگان از نهضت آزادی و بنیصدر از جبهه ملی.
2⃣ سال ۱۳۷۲ پایان دولت نخست هاشمی رفسنجانی.
3⃣ سال ۱۴۰۰ پایان دولت دوم روحانی.
🔺وجه مشترک هر سه برههی مذکور، خسته شدن مردم از نظام به دلیل پیامدهای ناگزیر سیاستورزی لیبرالی بوده است؛ نهضت آزادی بازرگان و جبهه ملی بنیصدر آشکارا مبانی لیبرالیستی داشتند. حزب کارگزاران سازندگی آقای هاشمی رسما اعلام کرد: «ما لیبرال دموکرات مسلمان هستیم!» حزب اعتدال و توسعه آقایان روحانی و نوبخت و واعظی و نهاوندیان لیبرال بود و در سند رسمی نوشتند که میخواهند مکتب نئوکینزی را پیاده کنند.
👈تجربه نشان داده وقتی جریان لیبرال در قدرت باشد، به دلیل ویژگیهای ذاتی که لیبرالیسم دارد، به مردم و به ویژه اقشار ضعیف فشار جدی وارد میکند. به اصطلاح میگویند: «اشکال ندارد زیر چرخهای توسعه تعدادی هم له شوند.» اساساً لیبرالیسم ظاهری فریبنده و دلربا دارد؛ مردم وقتی به لیبرالها رأی میدهند، فریفته آن ظاهر فریبا شدهاند، اما وقتی لیبرالها مشغول به کار میشوند، باطن خشن آن بروز پیدا میکند. اینجاست که مردم از آنان دلزده میشوند و این پدیده خود را در پایین آمدن آمار مشارکت نشان میدهد. این واقعیت، حاصل تجربهای است که در ایران پس از انقلاب در سه برههای که عرض شد خود را اثبات کرده است. هر بار مردم گروهی از لیبرالها را تجربه کردهاند، همین چرخه تکرار شده است.
✅بنابراین آمار پایین مشارکت، طبیعی است و ماحصل یک چرخه تکراری است که برای سومین بار نظام جمهوری اسلامی از ابتدای انقلاب آن را تجربه کرده است. تنها راه نجات این است که حاکمیت به خوبی جراحی شود و نه فقط از لیبرالها که از لیبرالیسم زدوده شود. در واقع پیامد مشترک هر سه برههی مذکور، عبور ملت از لیبرالها بوده است. اما متاسفانه همیشه، لیبرالها رفتهاند، ولیکن لیبرالیسم به عنوان یک مکتب فکری و نوعی سلیقه و سبک حاکمیتی همچنان در تار و پود حکومت باقی مانده است. دوره ریاست جمهوری آقای رئیسی، باید دوران تصفیه کشور از لیبرالیسم باشد در تمام سطوح و ابعاد آن تا مردم طعمی از حکومت اسلامی را بچشند. انشاءالله.
پناه میبریم به خدا از شرّ لیبرالها
✍️ حسام الدین حائری زاده
از دوست مسنی پرسیدم: به نظر تو این وضعیت نابهنجار ایران از کجا شروع شد؟
گفت: برای چه میخوای بدونی؟
گفتم: تا برای اصلاح آن تلاش کنیم و یا لا اقل جلوی تکرار چنین آغازی را بگیریم.
❌گفت: از این جا شروع شد که:
خودمان کسی را انتخاب کردیم و دنبال او انقلاب کردیم که در قرن بیستم ...
هرگز به پارک نرفته بود..
تاتر و سینما و استخر و تفریح نرفته بود..
بانک نرفته بود..
رستوران نرفته بود..
ورزش نکرده بود..
به اداره و بیمه و شهرداری و دارائی مراجعه نکرده بود..
مالیات نداده بود..
عوارض نداده بود..
دبستان نرفته بود.. حتی. کلمات. فارسی رو با لهجه غیر ایرانی بزور از روی برگه میخواند
در هیچ کنکوری شرکت نکرده بود..
هیچ حرفه ای بلد نبود..
هرگز برای کسب روزی کار نکرده بود..
از دست کسی دستمزد نگرفته بود.
قبض آب و برق ندیده و پرداخت نکرده بود..
اصلا نمیدانست که تولید برق هزینه دارد.
آبرسانی هزینه دارد.
دوچرخه سواری بلد نبود.
گواهینامه رانندگی نداشت...
برای اولین بار سوار هواپیما شد و به پاریس رفت..
وبرای اخرین بار سوار هواپیما شد و به ایران آمد..
سربازی نرفته بود
و...
با تمام اینها به تشکیل جامعهای فکر میکرد که همان 1400 سال پیش هم یک جامعه غیر متمدن بود!
خوب حالا که دانستی میخوای چیکار کنی؟!
گفتم: هیچ!!!
❇️ پاسخ ❇️
1️⃣ ای کاش از همان دوست مُسن میپرسیدی: محمد رضا پهلوی که اهل ورزش و تفریح و عیّاشی بود، او که مدرسه و دانشگاه رفته بود، او که دو چرخه و هواپیما سوار شده و بود و فیلم سینمایی نگاه میکرد چه گلی به سرشما زده بود. اگر تجربهی این کار ها میتواند به حکومت داری کمک کند، پهلوی که این تجربیات را داشت، پس چرا وضعیت مملکت آن طور بود و شما او را کنار زدید!؟
2️⃣ نویسنده متن مطالب بی ربطی را به هم بافته است. آنقدر کوته فکر و تهی مغزباشی که فکر کنی مثلا کسی که دوچرخه سوار شده بهتر میتواند حکومت کند نسبت به کسی که دوچرخه سوار نشده؟! یا کسی که صد بار هواپیما سوار شده برتر است بر کسی که اصلا سوار نشده دارد؟⁉️
رهبری مملکت مدیریت میخواهد نه دوچرخه سواری و گواهینامه رانندگی فیلم دیدن!!
3️⃣ این جور سخنان توهین به درک و شعور ملّتی است که در راه اسلام و به رهبری امام ره از جان و مال خود گذشتند تا حکومت نحس پهلوی را کنار بزنند و اسلام را بر جامعه خود حاکم کنند.
4️⃣ امام نظریه کلان حکومت اسلامی و ولایت فقیه را که صدها سال توسط علمای اسلام مطرح شده بود به مقام عمل رساند اما او تدوین قانون اساسی کشور و همه مسائل جزئی و ریز را به دست کارشناسان و خبرگان سپرد. مجلس خبرگان قانون اساسی توسط حقوقدانان و مجتهدان و اندیشمندان و افراد با سابقه برپا شد و حاصل آن به رأی ملت گذاشته شد.
5️⃣ این که یک نفر را مقصّر تمام مشکلات مملکت بدانیم، بسیار غیر منصفانه است. امام ملت را از وضعیت اسفناک جامعه زمان پهلوی نجات داد، به آنها عزت و شرف و استقلال داد، سرنوشت مردم را به دست خودشان داد. حتی کسانی که قرار است قانون اساسی را بنویسند هم به دست مردم انتخاب شدند، سپس خود قانون هم به دست مردم تایید شد، رئیس جمهور و اعضای مجلس شورای و اعضای خبرگان رهبری هم به دست مردم انتخاب شدند. این چیزی بود که امام به ملت ما هدیه داد.
6️⃣ اما اگر از مقصّر مشکلات سوال کنید، مشخص است. کم کاریها و تنبلیها و سستی های برخی مسئولین. عدم تخصص و عدم توان مدیریت برخی مسئولین. مسئولینی که بعضا به دست خودمان انتخاب شده اند...