📌 عکسی دیوانه کننده از سردار سلیمانی در ویرانه های سوریه!
بدون سلاح و محافظ در چند ده متری دشمنی سفاک و درنده!
🔹آن زمان که او در بیابان ها با جسم ناقص و مجروحش برای امنیت ما مردم ایران و شیعیان و انسان ها تلاش میکرد ما چکار میکردیم؟
◇ ما کجا بودیم؟ ما به چه کاری مشغول بودیم...
◇زمانی که او مرگ را به سخره گرفته بود ، داعشی های وطنی چکار میکردند؟ کجا بودند؟
◇ وقتی حاجی به خاطر ما دولا دولا میدوید زمین میخورد و زانوهایش زخمی میشد.
◇ وقتی سرما به استخوان هایش میزد ، وقتی سوت خمپاره می آمد و روی زمین میخوابید و سرش به زمین میخورد و محاسنش خاکی میشد
و سر من بر بالش نرم بود!
◇ وقتی غم کودکان را میخورد ، من در حال غصه خوردن برای چه بودم؟
◇ او هیچگاه بر کسی منت نمیگذاشت، اصلا چیزی نمیگفت!
◇ این اذیت میکند مرا ، بغض گلویم را میفشارد
از این همه خدمت سلیمانی ها و این همه خیانت، توسط داعشی های وطنی !
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
🔹 صبحانه ای با شهدا
🤔آیا میشود بدون احداث #شبکه_ملی_اطلاعات با شرکت هایی نظیر اینستاگرام قرار دادی خوب ، محکم و سودمند بست؟
❌جواب واضح است ؛ خیر
⁉️چرا خیر؟
💪چون زمانی میشود در مذاکره دست برتر را داشت و بیشترین سود را برد که قدرت داشته باشید و طرف مقابل بداند هیچ نیازی به او ندارید و در این حالت است که سعی میکند تحت قالب مذاکره به شما نزدیک شود و منافع خود را با قرار داد تضمین کند!
🤦♂اما امروز ما نه در زیر ساخت سخت افزاری [مثل سرور و دیتا سنتر] ، نه در زیر ساخت نرم افزاری [مثل سیستم عامل] و نه در بخش ابزار [مثل تلفن همراه داخلی] استقلال داریم و فقط اندکی در بُعد خدمات [مثل پیامرسانها] و محتوا پیشرفت کردهایم ، لذا حاکمیت و قوتی در فضای مجازی ما دیده نمیشود که انتظار یک قرار داد سودآور و الزامآور با #متا را داشته باشیم!!!
⚠️در ضمن به همین دلایلی که گفته شد اینستا خیلی راحت میتواند در شرایط خاص که دشمن نیاز به #جنگ_شناختی شدید رسانهای دارد ، قرار داد خود با جمهوری اسلامی را یک طرفه نقض کند و مثل همین روزها ، دوباره به جولانگاه منافقین و آشوب گران تبدیل گردد و بر ضد منافع ایران عمل کند!!!
😏از این بدقولی ها کم ندیدهایم!!!
✍ میلاد خورسندی
❌ شبهات
پاسخ به تمام شبهات فاطمیه ( #قسمت_اول)
✍حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔻اخیرا در ایام #فاطمیه کلیپی از یک فرد ظاهراً وهابی منتشر میشود که با طرح سوالاتی، سعی در ایجاد تردید در شهادت حضرت زهرا دارد. در این کلیپ تمام شبهات وی پاسخ داده میشود.
پیش از بررسی تک تک سوالات، متذکر می شود در علوم نقلی مانند تاریخ برای پی بردن به وقایع، به جای تکیه بر تحلیل های ذهنی باید به گزارش های مستند تاریخی مراجعه کرد. مثلاً اینکه آیا نادرشاه به هند لشکرکشی کرده یا خیر، را نمی شود با تحلیل ذهنی و به ظاهر عقلی پی برد، بلکه باید به تاریخ معتبر و قابل قبول مراجعه کرد. باید توجه داشت که یک چند وچون دقیق یک واقعه تاریخی، به دلیل عدم نقل تمام جزئیات و شواهد و قرائن برای ما قابل فهم نباشد، لذا اینکه کسی با بیان نکات تعجب برانگیز، به دنبال اثبات یا رد یک واقعه تاریخی باشد، اصلاً روش صحیحی نیست. بلکه باید منبع تاریخی مورد قبول را شناسایی و بر اساس آن نتیجه گیری کرد. خوشبختانه (یا متاسفانه!) درباره شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها و اتفاقات پس از رحلت پیامبر اعظم ص، منابع و مستندات چنان به وفور وجود دارد که جای شک و شبهه ای در اصل وقوع این حادثه تلخ باقی نمی گذارد. این در حالی است که به دلیل ناسازگاری این واقعه با منافع حکومت وقت، طبیعتاً مورد سانسور شدید واقع شده است. حتی علیرغم ممانعت از انتشار حقایق، علاوه بر کتب تاریخی، این واقعه (که ما نیز آرزو می کنیم ای کاش افسانه بود!) در کتب اصلی اهل سنت مانند صحیحین نیز بازتاب داشته و روایات صریحی درباره ناراحتی حضرت زهرا س از اقدامات خلفا وجود دارد (برای نمونه بنگرید به: صحیح بخاری، جلد 5، ص177، چاپ بیروت و صحیح مسلم، جلد 3، ص1380، چاپ مصر)
با این وجود، ابهامات و شبهات مطرح شده را مورد بررسی قرار می دهیم تا معلوم شود، اشکالات وارد شده به هیچ عنوان نمی تواند در این خصوص تردید ایجاد کند:
1⃣ غیرت امیرالمومنین اجازه نمی دهد همسرش برای باز کردن در رفته باشد!
✅ پاسخ
اولاً پشت در حاضر شدن حضرت زهرا چه منع و مشکلی دارد که با غیرت امیرالمومنین سازگار نباشد؟ وقتی حجاب کافی وجود داشته و مخصوصاً وقتی شرایط بحرانی است، چرا نباید حضرت زهرا به انجام تکلیف خود دراین راستا بپردازد. ثانیاً شبهه افکن به دلیل بی اطلاعی از وقایع (یا تغافل از وقایع) گمان می کند امیرالمومنین گوشه ای نشسته یا خوابیده و حضرت زهرا به دنبال رتق و فتق امور بوده است! خیر خود امیرالمومنین هم در وسط کارزار بوده و حتی درگیری هایی جزئی با مهاجمان داشته است (کتاب سلیم بن قیس، ج2، ص586 و روح المعانی، آلوسی، ج3، ص124) این نیز قابل ذکر است که علت دخالت حضرت زهرا این بوده که شاید مهاجمان از تنها یادگار پیامبر خجالت کشیده و دست از جسارت و جنایت بردارند.
2⃣ مگه اهل بیت علم غیب نداشته اند؟ پس چرا از علم غیب استفاده نکرده و از حادثه دور نشده اند تا از آسیب در امان بمانند؟!!
✅ پاسخ
اولاً اهل سنت و کسانی که علم غیب اهل بیت را قبول ندارند نمی توانند به آن استناد کنند و بگویند چرا از آن استفاده نشده است. اما با این حال از آنها سوال می شود که خدا هم که علم غیب دارد چرا از هجوم کفار به مسلمانان در حوادث مختلف مثلاً جنگ بدر و احد و ... جلوگیری نکرد؟ یا اساسا خدا که علم غیب دارد چرا ما را آفرید و ما را مورد امتحان و آزمایش قرار داد؟ پاسخ همه سوالات این است که داشتن علم غیب هیچگاه جایگزین رفتار طبیعی و عادی بشر نیست. پیامبر عظیم الشان هم با وجود تصریح قرآن کریم به داشتن علم غیب، از رفتار عادی برخوردار بود و مثلاً در مسافرت ها از راهنمایی افراد آگاه استفاده می کرد. خدای متعال انسان را آفرید تا آنها با استفاده از عقل، شعور و اختیار خود راه صحیح را انتخاب کنند. استفاده پی در پی از علم غیب توسط اولیاء خدا نقض این منظور می شود.
3⃣ چرا امیرالمومنین از روی تقیة بیعت نکرد تا از این حوادث جلوگیری کند؟
✅ پاسخ
تقیه مربوط به جایی است که آسیب و ضرر فردی وجود داشته باشد اما وقتی اساس حق و حقیقت در خطر باشد جای تقیه نیست، وگرنه پیامبر هم باید تقیه می کرد و به دلیل خطرات جانی و مالی که برای خود و اصحاب خود وجود داشت (مثلاً برخی یارانش مانند یاسر و سمیه به نحو جانکاهی به شهادت رسیدند) باید دست از مبارزه علیه شرک و بت پرستی بر می داشت.
#ادامه_دارد
ــــــــــــــــ
❌ شبهات
پاسخ به تمام شبهات فاطمیه ( #قسمت_دوم)
✍حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔻اخیرا در ایام #فاطمیه کلیپی از یک فرد ظاهراً وهابی منتشر میشود که با طرح سوالاتی، سعی در ایجاد تردید در شهادت حضرت زهرا دارد. در این کلیپ تمام شبهات وی پاسخ داده میشود.
4⃣ خانه حضرت از چوب نخل بوده و در صورت وجود آتش کل خانه باید آتش گرفته و افراد داخل آن از بین رفته باشند!
✅ پاسخ
این ادعایی بی دلیل است و معلوم نیست گوینده بر اساس کدام مستندی می گوید خانه چوبی بوده است!! گویا شبهه افکن گمان کرده است اهل بیت مثلاً در عهد حجر زندگی می کرده اند.
5⃣حضرت زهرا از کجا می دانسته که فرزند داخل شکم پسر است که نام او را محسن گذاشته است؟
✅ پاسخ
از آنجا که شبهه افکن فقط دنبال بهانه گیری است توجه ندارد که یک دقیقه قبل با استناد به علم غیب اهل بیت، شبهه افکنی کرده است. اگر علم غیب آنها را قبول داری که پس این چه سوالی است و اگر قبول نداری شبهه دوم را خودت پاسخ گفته ای. از اینها گذشته اساسا انتخاب اسم فرزندان حضرت زهرا از جمله امام حسن و امام حسین علیه السلام با پیامبر بوده است. طبق روایتهای متعدد، پیامبر نام فرزندان جانشین خود یعنی امیرالمومنین را معادل نام فرزندان جانشین حضرت موسی پیاپیش انتخاب کرده است: حسن معاد شبّر، حسین معادل شبیر و محسن معادل مشبّر
6⃣ چطور یک طرف فاطمه با تن مجروح امیرالمومنین را می کشیده و یک طرف چندین مرد تنومند و با این حال حضرت زهرا غلبه داشته است تا اینکه مجبور شدند با تازیانه دست حضرت را هدف قرار دهند؟
✅ پاسخ
وقتی حضرت علی را دست بسته به مسجد می بردند، حضرت زهرا با گرفتن کمربند امیرالمومنین مانع شدند، مهاجمان نیز برای از بین بردن مانع، بر دستان ایشان تازیانه زده اند. کجای این گزاره جای تعجب و استبعاد دارد؟ مگر اینکه مانند شبهه افکن پیاز داغ آن را زیاد و اینگونه القاء کند که مثلاً به مدت ده دقیقه حضرت زهرا، علی علیه السلام را از یک طرف و ده مرد تنومند از طرف دیگر می کشیده اند تا اینکه بالاخره ناچار شده اند با یک ضربه بر نیروی حضرت زهرا غلبه کنند. حالت خوشبینانه این است شبهه افکن در اثر زیاد فیلم دیدن، این صحنه عادی را با یک صحنه تخیلی در فیلمی اشتباه گرفته و سپس به تخیلات خودش اعتراض می کند.
پاسخ دیگر اینکه
حضرت علی علیه السلام که خیبر شکن بودند و منتظر نمی ایستادندکه ۴۰ نامرد از یک طرف و همسر عزیزش از یک طرف برای نجات مولا در کشمکش باشند
بلکه مولا خودشان هم در تیم همسرشان بودند و میخواستند از دست آن ۴۰ نامرد در بیایند
و لذا مولا همزمان با آن موقع که بانو کمربندشان را میکشیدند خودشان نیز می خواستند دستشان را از اسارت ۴۰ نامرد بیرون آورند پس عقلانی است که ۴۰ نامرد در تقابل با یک بانو بوده اند.
7⃣ پس بقیه یاران امیرالمومنین در این صحنه چکار می کردند؟
✅ پاسخ
ابتدا یادآور می شود که طبق منابع متعدد، هجوم به خانه حضرت زهرا بیش از یک مرتبه بوده است (حداقل سه مرتبه). و همانطور که در پاسخ به سوال اول گذشت، بر خلاف تصوری که شبهه افکن القاء می کند، اینگونه نبوده که تنها حضرت زهرا به هجوم مخالفان واکنش داده اند. خود امیرالمومنین علیه السلام، زبیر بن عوام و دیگران به نوبه خود با مهاجمان درگیر شده اند و همین اقدامات مهاجمان را پس زده است. اما در هجوم سوم که هجوم نهایی و گستاخانه همراه با به آتش زدن خانه بوده و حدود پنجاه روز پس از رحلت پیامبر اعظم ص بوده است، حکومت توانسته بود با ایجاد نوعی حکومت نظامی اطرافیان امیرالمومنین را دستگیر و از گرد ایشان دور کردند. لذا در هجوم سوم که منجر به آسیب دیدن حضرت زهرا و شهادت فرزند شش ماهه ایشان می شود، کسی داخل خانه نبوده است. (شهرستانی می نویسد: در آن روز غیر از علی(ع) و فاطمه(س) و حسنین(ع) کسی در خانه نبود الملل و النحل ج 1 ص 71)
8⃣ حضرت زهرا س چطور با حال آسیب دیده سوار بر مرکب شده و برای جمع آوری کمک به خانه اصحاب می رفته است؟
✅ پاسخ
با توضیحات قبل معلوم شد که هجوم اصلی که منجر به مجروحیت حضرت زهرا شده است، حدود پنجاه روز پس از رحلت پیامبر بوده است. لذا اقدامات حضرت زهرا س برای یادآوری وظایف اصحاب در قبال حق اهل بیت، مربوط به بره های قبل از آن می باشد.
#ادامه_دارد
ــــــــــــــــ
❌ شبهات
پاسخ به تمام شبهات فاطمیه
✍حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔻اخیرا در ایام #فاطمیه کلیپی از یک فرد ظاهراً وهابی منتشر میشود که با طرح سوالاتی، سعی در ایجاد تردید در شهادت حضرت زهرا دارد. در این کلیپ تمام شبهات وی پاسخ داده میشود.
9⃣ اگر خلیفه دوم این جنایت ها را مرتکب شده، پس چطور امیرالمومنین دختر خود ام کلثوم را به ازدواج با او در آورده است؟
✅ پاسخ
ابتدا باید دانست که در وجود دختر دومی به نام ام کلثوم برای حضرت زهرا و امیرالمومنین علیهما السلام تردید وجود دارد. بسیاری معتقدند ام کلثوم کنیه حضرت زینب بوده است و اگر این نظر صحیح باشد، ادعای فوق از اساس مردود است. اما بر فرض که علاوه بر حضرت زینب، دختر دیگری با نام ام کلثوم برای حضرت علی وجود داشته باشد، اولاً روایات مربوط به ازدواج ام کلثوم با خلیفه دوم اشکال سندی دارد و خود اهل سنت، آن روایات را صحیح نمی دانند. ثانیاً بر فرض اینکه صحیح باشد، آن ام کلثومی که با عمربن خطاب ازدواج کرده دختر امیرالومنین نبوده بلکه دختر خلیفه اول بوده است که د دامن حضرت علی بزرگ شده است، زیرا حضرت علی با اسماء بنت عمیس که قبلاً همسر خلیفه اول بوده ازدواج کردند. (خاطرنشان می شود که اسماء ابتدا همسر برادر امیرالمومنین یعنی جعفر طیار بود و از طرفداران اهل بیت به شمار می رود.) طبق برخی نقل ها این ازدواج همراه با تهدید و نهایتاً وساطت عباس بن عبدالمطلب بوده و لذا هیچ گونه دلالتی بر رفاقت میان امیرالمومنین و عمربن خطاب ندارد. (برای مشاهده مستندات مراجعه کنید به تهذیب الاسماء نووی شارح صحیح مسلم ج 2 ص 630 و شرح مرحوم مرعشی بر احقاق الحق ج 30 ص 315)
0⃣1⃣ خانه های آن زمان اصلاً چوبی نبوده است که بتوان آن را آتش زد!
✅ پاسخ
من نمی دانم شبهه افکن طبق چه دلیل و مستندی این ادعا را مطرح می کند، اما کافی است قرآن را که هیچ مسلمانی در آن شک ندارد، ملاک قرار دهیم. در سوره نور آیه 61 آمده است: (.... اگر کلید خانه ای در اختیارتان بود، می توانید از آن خانه بخورید....) پر واضح است که کلید مربوط به خانه ای است که درب آن چوبی باشد نه پرده. مضافا اینکه در گزارشات متعدد تاریخی از جمله منابع اهل سنت، به وجود درهایی از جنس چوب اشاره دارد که نشان می دهد، خانه های مردم مدینه در آن زمان درب هایی شبیه دربهای کنونی داشته است (بنگرید به صحیح مسلم ج 7 ص 118، صحیح مسلم، ج 2 ص 187 و ...)
1⃣1⃣ طبق قانون اول نیوتن، قرار گرفتن حضرت زهرا بین در و دیوار غیر ممکن است!
✅ پاسخ
هرکس چنین ادعایی دارد من حاضرم این آزمایش را بر وی امتحان کنم و اگر ادعای شبهه افکن صحیح بود، از تمام سخنان قبل عقب نشینی می کنم و شبهه های او را عین حقیقت می دانم. اما اگر پس از ضربه بین در و دیوار قرار گرفت، دست از شبهه افکنی بردارد و در برابر این همه پاسخ و دلیل دست از لجاجت بردارد و حقایق را پذیرفته و بر اشتباه خود اقرار کند.
ــــــــــــــــ
پایان
⭕️ چشم فتنه
چگونه می شود نظام را ساقط کرد؟
🔹بخشی از مقدمات #خروج علیه نظام اسلامی که از دست دشمن برنمی آید و فقط کارگزارن داخلی توان آن را داشتند :
۱. رها کردن فضای مجازی و تفویض مدیریت آن به دشمن.
۲. میدان دادن به اذناب داخلی دشمنان در فضای مجازی از طریق چهره کردن شان در رسانه ملی و اعطای مصونیت قانونی به آنها.
۳. انسداد مسیر رشد پیام رسان های داخلی به انحای مختلف.
۴. متوقف کردن انقلاب فرهنگی از طریق تشریفاتی و بی اثر شدن جلسات شورای عالی انقلاب فرهنگی.
۵. حذف چهره های انقلابی از رسانه ملی با برچسب تندرو.
۶. ترور شخصیتیِ نیروهای انقلابی فعال در رسانه با تخریب رسانه ای توسط خبرگزاری های حزبی و لشگر کندفهمان.
۷. حذف نیروهای انقلابی از مجلس توسط مافیای انتخابات متشکل از احزاب اصولگرا با شگرد اصلاح طلب هراسی.
۸. حذف مدیران انقلابی از دولت ها از طریق دخالت نماینده های حزبی در عزل و نصب ها و انقیاد وزرا و استانداران و فرمانداران.
۹. مقابله با علمای انقلابی از طریق حزبی سازی روحانیت و انقلاب زدایی از حوزه های علمیه توسط بخش مُعظَم ائمه جمعه و مسئولان معمم و بخشی از مدیران حوزهها.
۱۰. حذف نظارت مردم نسبت به مسئولان از طریق منزوی کردن علمای انقلابی و برخورد خشن و مستمرّ با آمر به معروف و ناهی از منکر.
✋
جنگ ترکیبی غرب علیه ایران؛ حوزههای تهدید کدام است؟
🔸شناخت چیستی، ابعاد، شیوهها و ابزارهای جنگ ترکیبی نخستین گام در بازشناسی تهدیدهای بالقوه و بالفعل در این زمینه و چارهاندیشی برای مقابله با آنهاست. جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری موثر و جریانساز در منطقه خاورمیانه و در عرصه بینالمللی، همواره از ناحیه آمریکا و همپیمانان آن در معرض انبوهی از تهدیدها قرار دارد؛ تهدیدهای چندوجهی که در چارچوب جنگهای هیبریدی یا جنگهای ترکیبی میگنجد.
💠 جنگ ترکیبی و ابعاد آن
🔹 جنگ ترکیبی به راهبرد نظامی پیچیدهای اطلاق میشود که ترکیبی از نبردهای متعارف، نامتعارف، سایبری، روانی و اطلاعاتی را در خود جای میدهد. جنگ اقتصادی، حمله سایبری، جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی، جنگهای نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی و دیپلماسی، به عنوان هشت مولفه جنگ ترکیبی معرفی شده است. برای شناسایی بهتر ابعاد جنگ هیبریدی به توضیح اجمالی و کلی در مورد هر یک از مولفههای آن میپردازیم. هر یک از این جنگها خود ابزارها و شیوههای متنوعی را در خود جای داده که به مرور زمان و گسترش عرصه ارتباطات، توسعه یافتهاند.
🔻۱-نیروهای ویژه گروهی از نیروهای مسلح هستند که آموزشهای سختی میبینند و در عملیات با ریسک بالا شرکت میکنند. عملیات مخفیانه، جنگهای نامتعارف، عملیات جاسوسی، بازداشت یا کشتن افراد مهم و... از طریق نیروهای ویژه و حرفهای در کشور هدف انجام میشود.
🔻۲-حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی هم از دیگر ابزارهایی است که در جنگهای هیبریدی با موجسواری روی نارضایتیهای داخلی و حمایت از آن با هدف تضعیف اقتدار و اضمحلال نیروی طرف مقابل به کارگرفته میشود.
🔻۳-جنگ با نیروهای کلاسیک نظامی هم بخشی از جنگ هیبریدی است. جنگ نظامی نه تنها در نقطه مقابل جنگ هیبریدی قرار ندارد، بلکه بخشی از آن محسوب میشود، به این معنی که ممکن است همزمان از نیروهای کلاسیک نظامی برای پوشش بخشی از ابعاد چند وجهی جنگ ترکیبی به ویژه در حوزه سخت آن استفاده شود. رهبر معظم انقلاب فرمودند در مقابل این تهاجم ترکیبی و دستهجمعی، نمیتوانیم همیشه در موضع دفاعی بمانیم و ما نیز باید در زمینههای مختلف از جمله رسانهای، امنیتی و اقتصادی تهاجم ترکیبی کنیم که در این زمینه اهل فکر و اقدام بخصوص مسئولان، موظف به تلاش هستند
🔻۴-دیپلماسی به عنوان مکانیسمی برای اعمال قدرت نرم در عرصه عمل بخشی دیگر از جنگ هیبریدی است. دیپلماسی یعنی توانایی حضور در جوامع خارجی و اثرگذاری بر اذهان مردم از طریق بهرهمندی از روشهای ارتباط جمعی به گونهای که دولتها و ملتهای دیگر تمایل مثبتی نسبت به کشور به کاربرنده دیپلماسی عمومی در ذهن خود احساس کنند و رفتار خود را بر این اساس سمت و سو دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-🎥 دانشجو،هویت و آزاد اندیشی
🔻چرایی عدم موفقیت کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاهها
🎤 حجت الاسلام والمسلمین دکتر روح الله شاکری؛ رئیس دانشگاه معارف اسلامی قم
دختر 7 ساله ای دارم که میپرسه خدا را چه کسی آفریده؟ اگه کسی نیافریده پس خدا از کجا آمده؟ جواب دخترم را چطور بدم؟.mp3
2.02M
⭕️ سوال
دختر 7 ساله ای دارم که میپرسه خدا را چه کسی آفریده؟ اگه کسی نیافریده پس خدا از کجا آمده؟ جواب دخترم را چطور بدم❓
👌👌سوالی که شما بزرگواران زیاد میپرسید.
🎙 استاد محمدی شاهرودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ صحبت های افسر اطلاعاتی در خصوص براندازی در ۴ مرحله
فیلم را خیلی دقیق ببینید و مراحل رو یادداشت کنید
جالب، منطقی و در ظاهر بی نقص
پیشنهاد میکنم، عزیزان حتما کلیپ رو با دقت ببینن
شاید بارها‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مجید رضا رهنورد چگونه قاتل شد؟!
🔹صحبت های قابل تامل قاتل مشهدی قبل از اعدام، پیرامون اتفاقات افتاده و چگونگی ارتکاب این جنایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اختلاف حکم در لگد گاو علی دایی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبهه
چرا رابطه زن و شوهر سرد میشود❓
💢 ریزهخواری شهوانی!
🎙 حجت الاسلام ماندگاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جنگ ترکیبی دشمن
⁉️امروز جنگ ما کجاست؟
💰ما درگیر یک جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم.
✳️اما جنگی دیگر هست که ما از آن غافلیم...
#جنگ_ترکیبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #ببینید | اگر شاه هم بود همینقدر دستاورد داشت!
♨️ پاسخ به شبههای مشهور
💢 مقایسه رتبه ایران با جهان
⁉️ وضعیت شاخص امید به زندگی در ایران
🔹 برشی از گفتگوی #حجت_الاسلام_راجی در برنامه جهانآرا
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
بلاخره موفق شدم فیلم «سلام» را ببینم...
خیلی حالم دگرگون است...
مشهورترین رپر زن فرانسوی، ملانی دیامز، که فروش آلبومهایش میلیونی بوده و میلیونها تماشاگر داشته؛ در اوج ثروت و شهرت، آزاد از پوشش و ... خودکشی میکند... چون هیچکدام از اینها به او حس خوشبختی منتقل نمیکرده... اما پر از حس پوچی و رنج بوده. تا اینکه در اوج دردی که در قلب خود داشته، در یک مهمانی، کاملا تصادفی (که از سوی خداوند حساب شده بوده) کسی را در مهمانی میبیند که از جمع فاصله میگیرد و میگوید وقت مناجاتش با خداست... وقت نماز است... و او همان لحظه احساس میکند به چنین چیزی نیاز دارد. دعا. نماز. مناجات با خدا...
خیلی نکات عمیقی در مسلمان شدن او هست که باید به آن پرداخت...
وقتی میگوید همه چیز داشتم اما احساس خوشبختی نمیکردم.
تا اینکه با قرآن آشنا شدم. شروع کردم به خواندن و خواندن و تمام. مسلمان شدم. دلایلی میآورد که بعدا به آن میپردازم اما این نکته خیلی برایم خاص بود که میگوید: پیش از این احساس میکردم هیچ کاری برای انجام ندارم. اما وقتی مسلمان شدم، دیدم چقدر کار برای انجام دارم و شروع کردم به نوشتن فهرستی از وظایفم...
شاید در جریان نباشید، اما اکثریت قریب به اتفاق مردم جهان نمیدانند ما مسلمانان، حضرت عیسی، حضرت مریم، حضرت موسی و سایر پیامبران سلام الله علیهم را قبول داریم، به ایشان معتقدیم و دوستشان داریم...
و یکی از تعجب های بزرگ و جذب ایشان وقتی است که میبینند در قرآن از حضرت عیسی و حضرت مریم سلام الله علیها صحبت شده است... (آدم یاد داستان جناب جعفر ابن ابی طالب و حبشه میافتد...)
همین بانوی مسلمان شده، ملانی دیامز اولین شوکی که تجربه میکند، مواجه شدن با داستان حضرت آدم، حضرت مسیح و بقیه پیامبران در قرآن مسلمانان است... تا این حد مردم جهان را در بیخبری نگه داشتهاند...
و ما که میخوانیم «عهد میبندم روزی لازمت بشم...» بدانیم امروز، همان روز است برای زمینه سازی ظهور...
دنیا عمیقا تشنه است و نیاز دارد حقایق به گوشش برسد و سلطه رسانه راست است ولی هیچ زمان اینقدر رسانه به دست خود مردم جهان نیفتاده بوده... رسانههایی که جهانی است و پیغامهایی که به همه جهان میرسد...
خیلی کار داریم...
خیلی شرمندهایم...
◾️جهاد تبیین علیه موریانه های شبهه!!
🔸امام خامنه ای دام ظله العالی
🔹 جهاد تبیین را جدّی بگیرید، شبههزدایی از ذهن مخاطبین را جدّی بگیرید. شبهه از جمله چیزهایی است که عرض کردیم مثل موریانه است؛ دشمن به این موریانهها دل بسته. شبهه ویروس است، مثل همین ویروس کرونا؛ وقتی که وارد شد، خارج شدنش مشکل است، جزو بیماریهای مسری هم هست، سرایت هم میکند.
✍️بیانات امام خامنهای در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور
#ایران_قوی
💢پس حرکت کن!!
👥همه ما از سر دغدغه و انجام تکلیف به میدان آمده ایم،به اندازه توان،استعداد و سواد خود در حال تلاش هستیم تا شاید گردی و خاشاکی را از سر راه حضرت حجت عج برداریم ان شاالله.
🤔چرا دریغ میکنیم ؟
🤔چرا کم کاری میکنیم؟
🤔چرا این فاصله و خودبینی ها و حسادت ها را کنار نمیذاریم؟
🤔چرا از انجام ماموریت ها غفلت میکنیم؟
🤔چرا مظلومیت اسلام و انقلاب را درک نمیکنیم؟
🤔چرا آن اخلاص و فداکاری و ایمان ها را در خودمان زنده نمی کنیم؟
🤔چرا مردد و دچار روزمرگی هستیم؟
🤔آیا این جبهه کفر و نفاق را نمیبینیم؟
😩و هزاران چرا های دیگر......
هر کدام از ما ایراد کارمان را بهتر میدانیم چیست،اما گذر عمر را نمیبینیم!!!!!🚨
همت و اراده های راسخ را با بی برنامگی،عدم موقعیت شناسی،عدم مطالعه، و...
ضعیف کرده ایم.
ما باید به خودمان بیاییم!!
با خودمان که تعارف نداریم،برای خودمان که نمیتوانیم فیلم بازی کنیم؛پس حرکت کنیم
🗣 حتی یه قدم,نترسید قدم اول راه برداریم و در این راه مقاومت کنیم بعد خدا خودش کمک میکند...
🚨بالاخره با هر شرایطی که داری می توانی ماموریت برای خودت تعریف کنی
اما شرایط زمانه را در نظر بگیر و ببین که بهترین کارها در این شرایط چیست؟؟
⚔#جنگ_ترکیبی به زبان ساده...
⭕️فرض کنید همسایهای دارید که از شما خوشش نمیآید و میخواهد کاری کند که شما در تنگنا قرار گرفته و محله را ترک کنید. چنین فردی چگونه و از چه روشهایی دشمنی خود را ابراز میکند؟ مثلا ؛
1⃣تایر ماشین شما را پنچر میکند
2⃣اشغال هایش را درب منزل شما میگذارد
3⃣روی دیوار خانهی شما مطالب توهین آمیز مینویسد
4⃣در بین همسایه ها پشت سر شما بد میگوید تا آنها دید بدی نسبت به شما پیدا کنند
5⃣برای خانوادهی شما [چه بی واسطه چه با واسطه] مزاحمت ایجاد میکند
6⃣شیشهی خانهی شما را با سنگ مورد هدف قرار میدهد
7⃣و............
🔴این فرد از تمام روش ها اعم از ضرر اقتصادی ، ایجاد ترس ، بدنام کردن ، توهین کردن و... برای جنگیدن با شما استفاده میکند و در حقیقت یک جنگ ترکیبی و فراگیر بر علیه شما به راه انداخته است.
⭕️ما شاهد عظیم ترین جنگ ترکیبی بر علیه نظام جمهوری اسلامی هستیم و در این جنگ دشمن میکوشد در تمام عرصههای جامعه بی نظمی و خرابکاری ایجاد کند و آرامش را از جامعه سلب نماید ؛
1⃣در اقتصاد : به وسیلهی تحریمها و اعتصابات اجباری و فلج کردن اقتصاد به وسیلهی دلال های نفوذی و تحت تسلط خودش
2⃣در اجتماع : با ایجاد تفرقه بیت اقشار مختلف کشور مخصوصا شیعه و سنی
3⃣در سیاست : با فعالیت ها و بیانیههای بین المللی در مجامع جهانی
4⃣در فرهنگ : با #جنگ_شناختی و به میدان آوردن سلبریتی ها
5⃣در امنیت : با ایجاد اغتشاشات خیابانی و دعوت از تروریست های خارجی
6⃣در جمعیت : با کنترل و کاهش آن
7⃣در رسانه ها : با انتشار اخبار جعلی و تقویت شبهات و جنگ نرم ِ رسانهای
8⃣در انتخابات ها : با مهندسی افکار عمومی به وسیلهی رسانه هایش و تلاش برای رای آوردن فردی که منافع او را تامین کند
9⃣و..............
✍ میلاد خورسندی
بخش اول
جایگاه زن در جوامع غیر اسلام👇👇
👌قبل از آن که به نگرش اسلام درباره زنان بپردازیم، نخست به جایگاه زنان در دوران باستان و در اروپا میپردازیم. آنگاه زن را از منظر اسلام مورد توجه قرار میدهیم تا روشن شود که اسلام چه جایگاه رفیعی برای زنان قائل است.
1⃣زنان در روم قدیم
همواره در طول تاریخ، برخوردهای متفاوتی با زن شده است؛ مثلاً در روم قدیم دختران و زنان مانند شیئی مملوک، توسط پدرانشان معامله میشدند و با اختیار پدر، فروخته شده یا قرض و کرایه داده میشدند و یا به قتل میرسیدند. این حقوق پدر بعد از ازدواج دختر به شوهرش که قانوناً مالک زن بود منتقل میشد. زنان در نظر آنان به علت نداشتن روح انسانی، در معاد قابل حشر نبودند... در نظر رومیان زن مظهر تامِ شیطان و انواع ارواح موذیه بود. بدین جهت آزار دادن زنان را تسلط بر ارواح موذیه میدانستند. [۱]
2⃣زنان در یونان قدیم
👌این قسمت را با این دید مطالعه بفرمائید که یونان باستان که ادعا دارند بهترین دوران بشر بوده چون دوران عقلگرایی بشر بوده و بزرگانی چون ارسطو افلاطون سقراط و... را دارند👇👇
👌✅در یونان قدیم نیز زن موجودی پاکنشدنی و زاده شیطان تلقی میشد و از هر کاری جز خدمتکاری و ارضای غرایز جنسی مرد، منع میشد. ازدواج امری اجباری بوده و زن از ارث و حق طلاق محروم بوده است. همچنین پس از مرگ شوهر، حق زندگی نداشت. در یونان باستان زن نهتنها مخلوقی حقیر شناخته میشد، بلکه حداقل به عنوان انسان با وی رفتار نمیشد.
3⃣ زنان در ایرانیان قدیم
✅زن در نزد ایرانیان قدیم ـ به ویژه در عصر هخامنشیان و اشکانیان ـ جزء اموال پدر محسوب میشد، حق انتخاب شوهر را نداشت و از ارث نیز محروم بوده و از هر نظر تحت قیومیت رئیس خانواده قرار داشت و حتی مورد معامله قرار میگرفت.
4⃣زنان در یهودیت
وضعیت زنان در قوم یهود و مسیحیت تحریف شده هم قابل تعریف نیست. به عقیده قوم یهود، طبیعت آنجا که از آفریدن مرد، ناتوان است، زن را میآفریند. زنان و بندگان از روی طبیعت محکوم به اسارت هستند و به هیچ وجه سزاوار شرکت در کارهای عمومی نیستند. «یهود» در آخرین بند از فرمانهای دهگانهاش که، بنا به گفته مشهور، به موسی فرستاد، زنان را در ردیف چارپایان و اموال غیر منقول ذکر کرد. یهودیان، زن را مایه مصیبت و بدبختی میدانستند.
5⃣زنان در مسیحیت
✅👌در مسیحیت نیز فرقهای عقیده داشتند که زن به خاطر پستی فطری که دارد، قابل زناشویی نیست و ذاتاً ناپاک است و حتی میکوشیدند تا کلیسا را وادار به تحریم ازدواج نمایند.
امروزه نیز ارباب کلیسا و کشیشها به پیروی از پیشینیان خویش ازدواج نمیکنند؛ زیرا زن را مانع ترقی و کمال و ازدواج را منافی زهد و دوری از دنیا به حساب میآورند.😐
منبع
حقوق زن در اسلام و جهان، ص۱۵
ویل دورانت، لذات فلسفه، ص۱۴۸، ترجمه عباس زریاب
و..
بخش دوم
6️⃣زن در منظر عرب
در برخی قبایل عرب جاهلی (مانند بنیتمیم) زنان باردار هنگامی که احساس درد زایمان میکردند، به صحرا رفته و در کنار گودالی که برای آنها آماده میشد، زایمان میکردند. اگر نوزاد پسر بود، زنان قبیله و اطرافیان، نوزاد و مادرش را با هلهله و شادی نزد مردان میبردند؛ اما اگر نوزاد دختر بود، غبار غم بر چهره همه مینشست و سکوت مرگبار بر همگان حکمفرما میشد و نوزاد بیگناه را در همان گودال زنده به گور میکردند😔 و با سرافکندگی از اینکه نوزاد دختر به دنیا آمده، به سوی قبیله خویش باز میگشتند.😔
✅عمق این فاجعه به قدری بود که شخصی به نام «قیس بن عاصم»، سیزده دختر خود را با دستان خویش زنده به گور کرد و زمانی که به ملاقات پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) نائل شد و داستان زنده به گور کردن دخترانش را بازگفت، پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) در حالی که اشک میریخت فرمود:
«انَّ هذه لقسوه و انَّ من لا یرحم لا یرحم؛
این عمل، قساوت قلب و سنگدلی است و همانا کسی که رحم نمیکند، مورد رحمت نیز قرار نمیگیرد».
✅👌همچنین شخصی به نام «صعصعة بن ناجیه مجاشعی» که جد فرزدق(شاعر معروف) بود، روزی خدمت پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلم) گفت: من ۳۶۰ دختر را به بهای هر یک سه شتر از زنده به گور شدن و مرگ نجات دادهام.
🔴چند نکته خیلی مهم🔴
👈1⃣زن یک وسیله ارتباط اجتماعی بود اگر میخواستن دو تا طایفه با هم ارتباط برقرار بکنند به هم دختر میدادند.
👈2⃣اگر میگفتند چندتا فرزند داری فقط اسم پسرهاش را میگفت😐
👈3⃣👌نکته مهم این است که ما بدانیم اینها اتفاق نبوده بلکه فرهنگ حاکمه در دوران جاهلیت عرب و سایر دورانها بوده است.
👈4⃣زنان در سرنوشت خودشان دخیل نبودند تا چه رسد به سرنوشت اجتماعشان.
👈5⃣زنان علاوه بر اینکه ارث نمیبردند بلکه زن خودشان هم به ارث دیگران میرفتند.
بخش سوم
👈قسمت اول
زنان غرب و در اروپا👇👇
این وضعیت اسفبار(نگاه تحقیر آمیز به زن)، در اروپا حتی در قرون وسطی نیز باقی مانده بود؛ چنانکه نه در بین عوام، بلکه در مجامع علمی، در انسانیت زن تردید میشد؛ چنانکه در کنفرانسی در فرانسه برای بررسی این موضوع منعقد شد که آیا زن انسان است یا نه❓
👈و بعد از بحث و بررسیهای زیاد، در نهایت به این نتیجه رسیدند که زن انسان است؛ اما انسان طفیلی که فقط برای خدمت به مردان خلق شده است.👉
👌و قبل از آن در اصل اینکه آیا زنان دارای «روح» هستند یا نه، شک و تردید شده؛ پس از بحث و تبادل به این نتیجه رسیدند که، زنان دارای روح هستند، اما روح حیوانی به گفته «ویل دورانت» در اروپا زنان تا حدود سال ۱۹۰۰ کمتر دارای حقی بودند که مرد ناگزیر باشد براساس قانون آن را مراعات کند.
😐زن در اندیشه قرون وسطایى، منفور، عاجز و محروم از مالکیت است. وقتى انسان با املاک و اموال شخصى خود به خانه شوهر رفت، حق مالکیت از او سلب مى شود. مالکیت، خود به خود به شوهر انتقال مى یابد، زیرا زن، صاحب شخصیتى نیست. حتى امروز آثارى از آن در زن اروپایى به چشم مى خورد.
👌✅زن در اروپا و سایر ممالک جهان به قدرى بى ارزش بود که در هیچ اجتماعى او را به حساب نمى آوردند. علما و فلاسفه به مجادله مىپرداختند که آیا زن اساساً روح دارد یا به کلى فاقد روح است؟ در صورتى که روح داشته باشد، آیا روحش روح انسانى است یا حیوانى؟ و بر فرض داشتن روح انسانى، آیا وضع اجتماعى و انسانى او نسبت به مرد، وضع بردگى است یا کمى بالاتر از آن؟زن گاهى وسیله شهوترانى و گاهى مانند چهارپایان در کار خوردن و آشامیدن و باردارى و زایمان و… بود.
منابع
برهان قرآن، ص ۱۱۴
فاطمه، فاطمه است، ص ۵۹
اسلام چنان که بود، ص ۱۲۱.
لذات فلسفه