فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فوری
نتایج اولیه رسمی انتخابات در تهران اعلام شد
نتایج اولیه انتخابات تهران| پیشتازی چهرههای مشترک، ناکامی فهرست ائتلاف و بیتوجهیِ کامل مردم به اصلاحطلبان
۱. سیدمحمود نبویان ۱۱۹۹۱۴ رای
۲. حمید رسائی ۱۰۳۱۷۷ رای
۳. امیرحسین ثابتی منفرد ۹۷۶۵۳ رای
۴. محمدباقر قالیباف ۹۴۸۵۵ رای
۵. روح اله ایزدخواه ۸۲۲۴۲ رای
۶. رضا تقی پورانوری ۸۱۹۱۱ رای
۷. مرتضی آقاطهرانی ۸۰۹۸۹ رای
۸. منوچهر متکی ۸۰۹۸۸ رای
۹. مهدی کوچک زاده ۷۵۴۱۴ رای
۱۰. اسماعیل کوثری ۷۴۱۰۰ رای
۱۱. سیدعلی یزدی خواه ۶۸۹۷۳ رای
۱۲. کامران غضنفری ۶۳۶۰۵ رای
۱۳. علی خضریان ۶۳۴۵۹ رای
۱۴. مالک شریعتی نیاسر ۶۳۲۱۸ رای
۱۵. احمد نادری ۶۱۳۵۲ رای
۱۶. ابراهیم عزیزی ۵۸۹۰۷ رای
۱۷. سمیه رفیعی ۵۶۵۵۰ رای
۱۸. پیمان فلسفی ۵۶۵۳۴ رای
۱۹. محمد سراج ۵۵۳۷۸ رای
۲۰. ابوالقاسم جراره ۵۴۰۳۹ رای
۲۱. زینب قیصری ۵۱۹۹۲ رای
۲۲. ابوالفضل ظهره وند ۵۱۹۵۸ رای
۲۳. ریحانه اخلاقی ۵۱۵۶۷ رای
۲۴. حسین نجابت ۵۰۵۸۵ رای
۲۵. عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی ۴۹۸۱۷ رای
۲۶. صالح اسکندری ۴۷۳۵۷ رای
۲۷. زهره سادات لاجوردی ۴۶۷۱۶ رای
۲۸. سیدمرتضی محمودی ۴۶۱۱۸ رای
۲۹.علیرضا سلیمی ۴۵۹۸۶ رای
۳۰. زهره طبیب زاده نوری ۴۴۰۵۲ رای
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🚨هشدار مهم به سهامداران؛ مراقب پیامکهای جعلی سهام عدالت باشید!
🆔 @Shobhe_ShenaSi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡 روی دیگر سکۀ اعتماد مردم به نظام
🟢 با وجود #شایعاتی مبنی بر قطع یارانۀ کسانی که رأی نمیدن و محدودیت و محرومیت از برخی خدمات، از طرفی، و دیکتاتور خواندن نظام از طرف دیگر، اون ۵۷/۸ درصد، با اطمینان ازاینکه نظام اهل این کارا نیست، در انتخابات شرکت نکردن
یعنی حتی اونایی که رأی ندادن، به نظام اعتماد دارن ☺️🤌
✍ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🗳درصد مشارکت مردم در انتخابات سایر کشورها چقدر است؟
#انتخابات
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🔺مداحی طنزی که در فضای مجازی وایرال شده به سبک جدی میفرمایید
📍واکنش عجیب #اسرائیل_فارسی و #منوتو به این مداحی انتخاباتی!
ویدئو را در کانال رسمی این مداح ببینید سنجاق شده👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/453706251C6b60f395e5
🟡 شبهه ۱۳۰۲
در یکی از گروههای مذهبی نوشته بود:
ای کاش به جای اینکه یک ماه تلاش کردید تا مردم بیان صندوق رای همونجور پرشور تلویزیون و بسیجی ها و تمام مملکت تلاش میکرد تا همه دعا کنند و مثل مادری ای که بچه اش را گم کرده ندبه کنه تا امام زمان بیان
و کلی از مشکلات کشور را اسم برده بود که هیچ کس نمیتونه حل کنه جز ۱۴ معصوم و به جای امید به حکومت برید برای فرج دعا کنی.
چه جوابی باید داد؟
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🟢 پاسخ
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔸باید به این دوست علاقمند به دین و امام زمان علیه السلام گفت: ما برای انتخابات تبلیغ کردیم، اگر دعا بدون عمل (زمینه سازی ظهور از طریق حکومت اسلامی) به تنهایی فایده ای دارد، شما چرا این کار را نکردید؟ یعنی چرا نه یک ماه تمام سال های گذشته را تلاش می کردید تا مردم برای ظهور امام زمان علیه السلام دعا کنند.
🔸ممکن است در پاسخ بگوید قدرت و امکانات تبلیغی و حکومتی دست شما انقلابی ها است.
در پاسخ به او بگویید: پس اعتراف کردید دعا به تنهایی فایده ندارد، باید علاوه بر آن قدرت و امکانات داشت. ما این انتخابات (و اصل آن یعنی حکومت) را برای همین می خواهیم، یعنی تلاش می کنیم تا در کنار دعا، با استفاده از تاثیرگذاری غیر قابل کتمان حکومت بر جامعه اسلامی و دیگر جوامع جهان، زمینه فکری، فرهنگی، معنوی و سیاسی حکومت عدل مهدوی را فراهم کنیم آنگونه که در روایتها نیز آمده است: « یَخْرُجُ ناسٌ مِنَ الْمَشْرِقِ فَیُوطِئُونَ لِلْمَهْدِیِّ؛ گروهی از مشرق [عربستان یعنی ایران] خروج می کنند و زمینه ساز حکومت مهدی خواهند بود»
#مهدویت
#انتخابات
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi
🟡 نکاتی چند درباره کاهش مشارکت مردم در انتخابات
✍ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
🔻پیش از هرچیز باید پذیرفت که انتخابات چهل و یکی دو درصدی، زیبنده کشوری که همواره مشارکت بیش از ۶۰ درصد رقم زده نیست.
🔸اما اینکه چرادر سالهای اخیر مشارکت مردم در انتخابات کاهش پیدا کرده است دلایل گوناگونی دارد. بسیار ساده لوحانه است که دنبال یک دلیل خاص برای آن باشیم. برخی از این دلایل را بررسی می کنیم:
1⃣ سرخوردگی مردم از رای های قبلی: وقتی مردم دیده اند که به فلان نماینده یا رئیس جمهوری که با وعده گشایش اقتصادی و چرخیدن چرخ اقتصاد سر کار آمده، اما نه تنها گشایشی ایجاد نکرده و نه تنها عذرخواهی نکرده است، بلکه با ادعای کمبود اختیارات و انداختن مشکلات بر گردن دولت قبل و موشک و ... دست پیش گرفته و مدعی شده است، از رای دادن سرخورده شده اند. پس بخشی از مردم در حقیقت به برخی ناکارآمدی ها و یا به تعبیر دیگر به رای اشتباه خود، معترض بوده و رای نداده اند.
2⃣ عدم تمایل به امور سیاسی: بسیاری از مردم اساسا علاقه ای به امور سیاسی و مشارکت در آن ندارند. این عدم تمایل، سابقه ای تاریخی طولانی دارد، و چه بسا به واسطه القائات استعماری بوده است.
به عنوان مثال دقت کنید: در ده فروردین ۵۸ مردم با مشارکت حدود ۹۵ درصدی خود، به نظام جمهوری اسلامی رای دادند. اما حدود ۱۱ ماه بعد، حدود ۴۳ درصد همین مردم در انتخابات مجلس شرکت نمی کنند! چرا؟ از جمهوری اسلامی ناراضی شده اند؟ خیر! چون طبیعی است در این زمان اندک و مجلسی که برای اولین بار در حال شکل گیری است، نمی توان گفت مردم از جمهوری اسلامی برگشته اند، مخصوصا اینکه در انتخابات بعدی مشارکت های بالایی تا حدود ۸۵ درصد را شاهد هستیم.
این نشان می دهد که بسیاری از مردم ایران تا وقتی احساس ضرورت نکنند، تمایل به دخالت کردن در امور سیاسی ندارند. این نکته نیز قابل توجه است که به دلیل تغییر سبک زندگی این عدم تمایل رو به افزایش نیز هست.
پس عدم مشارکت آنها قابل مصادره توسط مخالفان جمهوری اسلامی نیست. یعنی هر نظام و حکومتی حاکم باشد، عده زیادی از مردم تمایلی به دخالت در امور سیاسی ندارند. بله چیزی که اینکه این دسته از مردم که تعدادشان کم هم نیست، اگر احساس کنند حضور آنها ضرورت دارد، یعنی حضور آنها می تواند خطری را از کشور دور کند یا تاثیر عمیقی بر روند اداره کشور دارد، علی رغم میل خود تن به دخالت در امور سیاسی می دهند.
3⃣ هجمه های رسانه ای دشمن: همیشه دشمن برای عدم مشارکت مردم در انتخابات تلاش کرده است اما در این سالهای اخیر توپخانه دشمن به ذهن مردم واقعا بی نظیر بوده است؛ یعنی در هیچ کجای دنیا هیچ وقت سابقه نداشته که مردم یک کشور برای تعیین سرنوشت خود اینگونه تحت فشار باشند! به نحوی که اگر کسی مایل به رای دادن باشد، لازم باشد ابتدا با حجم سنگینی از حملات رسانه ای مبارزه کند و بر همه القائات و شبهات مطرح شده غلبه کند تا بتواند خود را به شرکت در تعیین سرنوشت خود متقاعد کند!
🟢 جمع بندی:
از تحلیل های فوق این نتایج به دست می آید:
1⃣ بیش از چهل درصد مردم هستند که چنان دلبسته نظام سیاسی کشور هستند که با وجود همه گلایه ها حاضرند برای حمایت از اصل نظام در انتخابات شرکت کنند و البته به برکت آن برای تعیین سرنوشت چهار ساله کشور، افرادی را برگزینند.
2⃣ حدود 30- 40 درصد مردم اساسا علاقه ای به مشارکت سیاسی ندارند. این موضوع در تمام دنیا وجود دارد. در ایران نیز دلایل تاریخی و نیز سبک زندگی برآمده از فضای رسانه ای و مجازی تاثیر علی حده دارند. (عدم تمایل این افراد به مشارکت سیاسی ممکن است به دلیل برخی مشکلات تشدید هم شود)
3⃣ حدود 20 درصد مردم نیز عدم مشارکت را نوعی واکنش به برخی ناکارآمدی ها می دانند که به نظر ما نوعی سرخوردگی از انتخاب های غلط گذشته شان نیز می باشد
4⃣ 10 الی 15 درصد هم ممکن است، با اساس جمهوری اسلامی مخالف باشند و انتخابات جمهوری اسلامی را مشروع ندانند و به همین دلیل در هیچ یک از فراخوان های نظام شرکت نکنند.
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @Shobhe_ShenaSi