بِسْــــــــمِ اٌللَّهِ اٌلرَّحْمَنِ اٌلرَّحِيْـــــــــمِ
شهيد محمد چمني دانشجوی رشته راه و ساختمان که درس دانشگاه را ترک نمود و برای شرکت در جنگ تحمیلی عازم اهواز شد
محمد چمني در سال 1336 در شهرستان نيشابور ديده به جهان گشود . دوران كودكي را مانند ديگر كودكان در دامان خانواده گذراند . در سن 6 سالگي وارد دبستان شد و در طول دوران ابتدايي و راهنمايي از دانش آموزان ممتاز بود .
وي پس از ورود به دبيرستان ، در رشته رياضي تا مرحلة ديپلم ادامه داد و سپس به عنوان معلم پيماني آموزش و پرورش در يكي از روستاهاي اين شهرستان مشغول به تحصيل شد . او در ضمن تدريس ، در اوقات فراغت خويش دروس رشتة طبيعي را نيز به صورت آزاد مطالعه و پس از چندي ديپلم طبيعي را نيز كسب كرد.
دانشجوی مهندسی راه و ساختمان
محمد ، پس از شركت در آزمون سراسري و قبولي در رشتة مهندسي راه و ساختمان ، به دليل عدم علاقه به اين رشته ، از رفتن به دانشگاه منصرف گرديد و در دانشسراي راهنمايي به ادامه تحصيل پرداخت و از همان سالها نيز فعاليت سياسي خود را آغاز نموده و به مبارزه با رژيم ستمشاهي پرداخت .
دانشجوی مهندسی مکانیک
محمد ، پس از پايان دوره دانشسرا در كنكور شركت نمود و در رشتة مهندسي مكانيك در دانشگاه صنعتي شريف تهران مشغول به تحصيل شد و با مطالعه دروس رشته ادبي به صورت آزاد ، به كسب ديپلم ادبي نيز موفق گرديد .
وي تا مدتها پس از آن ، به عنوان نماينده دانشگاه صنعتي شريف ، در لانة جاسوسي به فعاليت ادامه داد و متعاقب آن به اتفاق گروهي از برادران جهاد دانشگاهي به سيستان و بلوچستان هجرت نموده و در آن ديار محروم ، به خدمت مردم پرداخت . محمد در همان ايام ، با تكيه بر دانش و ذوق سرشاري كه داشت ، موفق به طراحي و اختراع كورهاي آجرپزي شد كه با كمترين امكانات براي عموم قابل استفاده بود .
با شروع جنگ تحميلي ، محمد در همان هفته نخست عازم اهواز شد و با نيروهاي اندكي كه اكثراً بومي بودند توسط دكتر چمران سازماندهي شد و مدتي را در آن مناطق گذرانيد . وي پس از آن دوباره به دانشگاه برگشت و به مبارزه عليه گروهكها كه اوج فعاليتشان را در دانشگاه ميگذراندند ، پرداخت .
وي مجدداً در تابستان سال 1360 دوباره عازم جبهه شد و اين بار خداوند جبهه كردستان را براي او مقدر ساخت تا برگ زريني از زندگي اش را آغاز كند .
چند ماه محمد به اسارت اشرار درآمد كه اين دوره 27 ماه به طول انجاميد و در اين ماهها حماسه عشقبازي خالق و مخلوق را به نمايش گذارد .
وي پس از آزادي ، به زادگاهش بازگشت ، اما هنوز چند ماه نگذشته ، براي سومين بار عازم جبهه گرديد و اين بار آنقدر حضور خويش را در كربلاي عشق ادامه داد ، تا اينكه سرانجام موفق به دريافت مجوز ورود به خلوت محبوب را دريافت كرد . جبهة «ميمك» آخرين سجده گاه آن جوانمرد نستوه بود .
|||شهید بـےنام ۱۱۲
#برای_حــــــین
🔹معلم فداکار هم رفت
حسن امیدزاده، معلم فداکاری که در سال76 برای نجات 30دانش آموز گرفتار در آتش سوزی مدرسه روستای «بیجار سر شفت» خود را به شعلههای آتش زد و از ناحیه سر و صورت دچار سوختگی شدید شد، پس از 15سال تحمل درد و ناشی از سوختگی شدید در بیمارستان فومن جان باخت.
تو هیچ اخباری هم اعلام نشد.
این فداکاری رو باید توی کتابهای تاریخ نوشت
یادش گرامی ... و روانش شاد !
✍آیت الله حق شناس رحمه الله:
رفقای عزیز ! شما را به خدا مواظب زبان و گوشتان باشید. هر حرفی نزنید، به هر حرفی گوش ندهید.خدا شاهد است گاهی اوقات به خاطر یک غیبت فقط یک غیبت حاجت شما را نمیدهند.در قیامت از اعمال خوب شما بر میدارند و روی اعمال خوب غیبت شونده میگذارند. حال هِی برو غیبت کن ببیبن کجا رو میگیری؟
من در یک جلسه ای بودم که پشت سر شخصی غایب حرف های ناروایی زده شد. با اینکه بنده حرف های آنها را رد کردم و از آن شخص دفاع کردم.امّا شب در عالم رویا به بنده گفتند: چرا از آن مجلس برنخواستی؟ گفتم: من هر آنچه که آنها گفتند رد کردم و از شخص غایب دفاع کردم. گفتند: آیا حرف های شما را قبول کردند؟ گفتم خیر! گفتند: پس چرا از آن مجلس بیرون نرفتی؟ همان رفتن تو جواب قاطعی برای آنها بود.آره داداش جون! مسئله، بسیار مهم و ظریف است
همیشه این حدیث را به یاد داشته باشید که: " سامع الغیبة احد المغتابین " یعنی گوش کننده به غیبت در حکم غیبت کننده است.
💐السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعلی الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ،💐
💜اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ
💚وَعَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ
♥️وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ
💛وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ
#روزتونبابرکت✨
#سلاماربابدلم🌱
(رمضان)
اميري كه از طلايه داران نمازشب خوانهاي ارتش بود و همه او را قبول داشتند به طوري كه در در ديانت، نظامي گري؛ و صداقت به معناي واقعي كلمه يك الگو بود.
شهيد مصطفي مشكيان فرزند عباس به مورخه 1342/01/10 در نيشابور از يك خانواده معتقد به دين اسلام ديده به جهان هستي گشود. وي دوران كودكي خويش را در كنار خانواده سپري نمود تا اينكه در سن 7 سالگي جهت كسب دانش و معرفت به مدرسه رفت و تحصيلات خود را تا اخذ مدرك ديپلم در همان محل سكونت خود سپري نمود و سپس به قم عزيمت نمود و يك سال درس طلبگي خواند. در تاریخ 1360/07/01 از طریق شرکت در کنکور ورودی دانشکده افسری به استخدام ارتش در آمد. پس از طی دوران سه ساله دانشکده در تاریخ 1363/07/01 در رسته پیاده به درجه ستواندومی نائل آمد. پس از طی دوره مقدماتی رسته پیاده در مرکز آموزش پیاده شیراز به لشکر 1 مرکز اختصاص یافته و مشغول خدمت گردید.
با شروع جنگ تحميلي از طريق لشکر به جبهه هاي جنگ حق عليه باطل اعزام گرديد تا اينكه سرانجام در مورخه 1365/11/05 در منطقه زبيدات بر اثر اصابت تركش خمپاره به فيض شهادت نائل گرديد.
شهید در سال 1361 ازدواج نموده و از وی 2 فرزند بجای مانده است.
یاامیرالمؤمنین علی(ع) مددی
🛑 شیخ شهید از بالای دار چه میگوید⁉️
💥عبارات آیت الله شیخ فضل الله نوری🔻
1⃣ راضی هستم مرا با نفت آتش بزنند و رخنه در دین اسلام و مذهب جعفری ننمایند!
2⃣ اگر مرا به دار بزنند، زهی سعادتِ من که در راه حمایت کردن از دین اسلام شهید بشوم.
3⃣ تا رگی در ماهاست، در نصرت شرع حاضریم (ان تنصروا الله ینصرکم)
4⃣ ما تن به تضعیف اسلام و تحریف احکام نخواهیم داد "ما دام منّا الروح فی الجُثمان".
5⃣ ای مردم چشم سَر بازکنید و گوش قلب فرا دارید! مصلح را از مفسد تمیز دهید!
📚 منبع: کتاب کارنامه شیخ فضل الله نوری ره، اثر استاد علی ابوالحسنی منذر
این زندگی قشنـــــــگ من، مال شما
ایام سپیـــــــــــــد رنگ من، مال شما
بابای همیشه خوبــــــــ من را بدهید
این سهمیه های جنگ من، مال شما
#فرزند_شهید
#فرمانده_سپاه_خرمشهر
#شهیدوالامقام
دکترسیدعبدالرضا_موسوی 🌹🌹
بر اساس اعلام سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین؛
همزمان با سالروز آزادسازی شهر هویزه در جریان عملیات بزرگ بیت المقدس، پیکرهای مطهر ۵ شهید از ۸ شهید گمنام مدفون در یادمان شهدای هویزه شناسایی شدند.
سردار سید محمد باقرزاده:
بر اساس تلاشهای صورت گرفته از طریق تقاطع اطلاعات موجود در بانک اطلاعاتی کمیته جستجوی مفقودین در ستاد معراج شهدا با اظهارت اخذ شده از آزادگان، مشخص گردید، پیکرهای مطهر ۵ شهید از ۸ شهید گمنام عملیات نصر، در محل یادمان شهدای هویزه دفن شده اند (سند ۱).
اسامی شهدا عبارتند از:
۱- شهید قنبر پویان، فرزند ماشااله، متولد ۱۳۳۵ از کازرون
۲- شهید محمدرضا سیمچی، فرزند حسین، متولد ۱۳۲۱ از تهران
۳- شهید علا دانشمند، فرزند عبدالصاحب، متولد ۱۳۳۷ از اصفهان
۴- شهید حسین رضایی دستجردی، فرزند علی، متولد ۱۳۲۶ از تهران
۵- شهید احمد رحیمپور، فرزند مرتضی، متولد ۱۳۲۷ از شیراز
سردار باقرزاده افزود: با توجه به گذشت زمان و همچنین عدم وجود نمونه استخوانی برای شناسایی ژنتیکی، ردیف و شماره قبر این ۵ شهید عزیز مشخص نیست ولی آنچه که مسلم است از نظر کمیته جستجوی مفقودین، این ۵ شهید به صورت مُتعیَّن در بین ۸ شهید گمنام مدفون در یادمان شهدای هویزه قرار دارند.
فرمانده کمیته جستجوی مفقودین اضافه کرد: اطلاعاتی که وجود دارد حاکی از این است که این شهدا طی روزهای ۱۵ و ۱۶ دیماه سال ۵۹ در دشت هویزه، همراه با شهید سید حسین علم الهدی و دیگر حماسهسازان آن عملیات بزرگ به شهادت رسیدهاند و یگانهای مربوطه هم مشخص است.
نکته بعدی درمورد کاوش شهدا این است که بعد از آزادسازی هویزه، در عملیات بیت المقدس، اینجانب بههمراه برادرِ شهید حسین علم الهدی، (مرحوم حاج سید کاظم علم الهدی) در خلال عملیات بیت المقدس در سال ۶۱ در منطقه آزادسازی شدهی هویزه که آن زمان خرابهای بیش نبود، حضور پیدا کردیم و با کمک تعدادی از بسیجیان و دوستان و بستگان این شهیدان، عملیات کاوش را در آنجا شروع کردیم -که خاطرات آن در گذشته بیان شد- تصویری از آن ایام وجود دارد که حاکی از حضور در آن منطقه است (سند ۲).
تعدادی از این شهدایی که شناسایی شدهاند، در همان زمان به خانوادههاشان اعلام شد و بعدها هم تعدادی دیگر به تدریج اعلام شد.
ایشان یاداور شد: از ۶۸ شهیدی که از حماسه هویزه در محل کنونی یادمان شهدای هویزه دفن شدهاند، تا کنون ۸ تن از شهدا، گمنام بودند که بحمدالله امروز هویت ۵ تن از آنها اعلام گردید.
سردار باقرزاده گفت:
خانوادههای معظم این شهدا میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین هماهنگیهای بعدی با ستاد معراج شهدا (جناب سرهنگ رنگین) و تولیت محترم یادمان شهدای هویزه (حجتالاسلام والمسلمین سید حمید علم الهدی) ارتباط برقرار نمایند.
🌹