🌷بمناسبت فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت زین العابدین، امام سجاد و روز آزادگان، امروز در خدمت سیدالاسرای ایران، خلبان شهید، امیر سرلشگر حسین لشگری در خدمت شما دوستان عزیز هستیم...👇
🌷همسر شهید جلسه ای میگفت خدا حسین را فرستاد تا سرمشقی برای همگان شود و…او اولین کسی بود که رفت و آخرین نفری بود که برگشت وقتی بازگشت ازاو پرسیدند این همه سال انفرادی را چگونه گذراندی واو می گفت: برنامه ریزی کرده بودم وهرروز یکی از خاطرات گذشته خود را مرور می کردم کردم . اسیر که شد پسرش علی۴ ماهه بود و دندان نداشت و به هنگام آزادیش علی پسرش دانشجوی دندانپزشکی بود…
☀️ سالها در سلول های انفرادی بوده و با کسی ارتباط نداشت، قرآن را کامل حفظ کرده بود، زبان انگلیسی می دانست و برای ۲۶ سال نماز قضا بود.
بهترین عیدی که این ۱۸ سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود! عید سال ۷۴ بود، سرباز عراقی نگهبان یک لیوان آب یخ می خورد می خواست باقی مانده آن را دور بریزد، نگاهش به من افتاد، دلش سوخت و آن را به من داد، من تا ساعت ها از این مساله خوشحال بودم، این را بگویم که من ۱۲ سال در حسرت دیدن یک برگ سبز، یک منظره بودم، حسرت ۵دقیقه آفتاب را داشتم ... 18 مرداد ماه 1388 نماز که خواندند، دیدم دست شان را سه بار بلند کردند و برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) دعا کردند. چهار ساعت بعد هم در خانه در اثر ایست قلبی، تمام کردند.ساعت دو نیمه شب بود که ایشان از پشت به زمین افتاده و حالت خفگی به ایشان دست داده بود به طوری که صورت شان کبود شده بود و اصلاً نمیتوانستند صحبت کنند ولی به من نگاههای عمیقی میکردند. با گریه و دستپاچگی گفتم، حسین جان چه شد، چه کار کنم خدا و … می دیدم هر لحظه که این نفس تنگتر میشود، نگاهش بیشتر به من دوخته میشود. من میگفتم چه کار کنم و او فقط نگاه میکرد. آن قدر نگاه شان قشنگ و زیبا بود که محال است تا پایان عمرم فراموش کنم. آخرین مکالمه ما نگاهی بود که میدید من گریه میکنم و او میگفت: نگران نباش...
کتاب خاطرات دردناک، ناصر کاوه
https://b2n.ir/s87637
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1738090T17715500(Web).mp3
8.25M
سخنرانی حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی با موضوع «زندگانی و سیره امام سجاد(ع)»، سال ۱۳۹۹
دوران امامت امام سجاد علیه السلام در دورانی بود که حاکمان ستمگری مانند یزید، مروان و عبدالملک حکومت می کردند. شرایط به گونه ای بود که امام نمی توانستند یک حوزه درسی و علمی مثلا مثل امام صادق علیه السلام برگزار کنند ولی امام همان معارف دینی را در غالب دعا به شیعیان عرضه کردند
🎙#استاد_حسینی_قمی
⏱#سخنرانی_کامل
📺#صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1738092T10086424(Web).mp3
13.91M
سخنرانی حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد با موضوع «محبت به اهل بیت(ع)»، سال ۱۳۹۵
امام صادق علیه السلام فرمودند:
«مَنْ أَرَادَ اَللَّهُ بِهِ اَلْخَیْرَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ حُبَّ اَلْحُسَیْنِ عَلَیْهِ اَلسَّلاَمُ وَ حُبَّ زِیَارَتِهِ وَ مَنْ أَرَادَ اَللَّهُ بِهِ اَلسُّوءَ قَذَفَ فِی قَلْبِهِ بُغْضَ اَلْحُسَیْنِ وَ بُغْضَ زِیَارَتِهِ.
کسى که خداوند خیر را براى او اراده کرده باشد در قلبش محبّت امام حسین علیه السّلام را قرار داده و در دلش محبت زیارت آن جناب را مىاندازد و کسى که خداوند سوء و بدى را برایش بخواهد در قلبش بغض امام حسین علیه السّلام قرار داده و در دلش بغض زیارت آن حضرت را مىاندازد.
🎙#استاد_فرحزاد
⏱#سخنرانی_کامل
📺#صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1736857T14888522(Web).mp3
883.2K
سخنرانی حجت الاسلام احمد کافی
یکی از کرامات امام سجاد این بود که در طول سال که کنیز و غلام خریداری می کردند، پرونده ای برایشان تهیه می کردند و خطاها و اشتباهات آنان را در آن یادداشت می نمودند. در روز عید فطر آنها را به صف کرده و از آنان اقرار می گرفتند و به جای تنبیه آنان را آزاد می کردند. این آزادی شرطی داشت. امام از آنها می خواستند تا برایشان دعا کنند که خدا زین العابدین (ع) را از آتش غضبش آزاد نماید
🎙#استاد_کافی
⏱#سخنرانی_کوتاه
📺#صوتی
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_سجاد(علیهالسلام)
◾️ باید با صحیفه سجادیه انس بگیریم
«یامن تحل به عقد المکاره و یامن تدفع به حرّ الشدائد» با زبان درخواست و التماس حقیقت را بیان مىکند. انسان را به آنچه که هست و کیفیتى که باید پیدا بکند آشنا مىکند. ما باید با صحیفهى سجادیه انس بگیریم، و من خواهش مىکنم از همهى برادران و خواهران کتاب صحیفهى سجادیه را بگیرند، مطالعه کنند، بخوانند تدبر کنند، هم از توجهى که انسان از دعاى صحیفهى سجادیه به خدا مىبرد، پیدا مىکند، بهره ببرند و هم معارف عظیم این کتاب تالىتلو قرآن و نهجالبلاغه را یاد بگیرند، و باید دانشمندان و متفکرین و دانایان امور معارف روى صحیفهى سجادیه بیش از این کار کنند.
۱۳۶۶/۰۶/۲۰
#صحیفه_سجادیه
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
قـالَ اَميرُالمـؤمـنين عليه السلام: ايّـاكُمْ وَالْـمِراءَ وَالْخُـصُـومَةَ فَاِنَّهُما يُمْرِضانِ الْقُلُوبَ عَلَى الاْءِخوانِ وَ يَنْبُتُ عَلَيْهِـما النِّـفاقُ
على عليه السلام فرمود: از كشمكش وجدال وخصومت بپرهيزيد، كه اينها دلها را نسبت به برادران، بيمار مى سازد و بر شاخه جدال و دشمنى، نفاق مى رويَد.
اصول كافى، ج 2، ص 300
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
43.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مناسبت
💠کلیپ تصویری: سجده آفتاب
🔸معرفی امام سجّاد (علیه السلام) از ولادت تا شهادت
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
📎🔹مدح کعبه دلها در خانه خدا
🔸یکی از زیباترین و شورانگیزترین مدیحهایی که در ستایش اهل بیت(ع) گفته شده، قصیدهای است که فرزدق در کنار کعبه معظمه در وصف امام سجاد علیهالسلام سروده است. این شعر در اوج فصاحت و زیبایی است و در مقایسه با دیگر اشعار دیوان فرزدق در مرتبه بسیار والاتری قرار دارد. اگر تصور کنیم فرزدق این شعر را بالبداهه در اجتماع عظیم حجّاج بیتالله الحرام سروده، در این صورت تصدیق خواهیم کرد که تأییدات ربّانی و نَفحات روحالقدس با وی در سرودن این شعر همراهی نموده است.
علامه مجلسی منابع بسیاری را نام میبرد که داستان سرودن این شعر را آوردهاند. مانند شیخ مفید در اختصاص، اربلی در کشفالغمه، راوندی در خرایج و جرایح، سید مرتضی در امالی، و تعداد بسیاری از معاصرانِ وی که بهعلت کثرتشان از آنها نام نمیبرد. اما از دانشمندان اهل تسنن نیز بیش از بیست تن را نام میبرد که در آثار خود این ماجرا را ذکر کردهاند مانند ابنعساکر در تاریخ بغداد، ابنطلحه شافعی در مطالب السؤول، ابنصبّاغ مالکی در الفصول المهمه، ابنکثیر در بدایه و نهایه، ابن حَجَر مکی در صواعق مُحْرقه و شَبلَنجی در نورالابصار.
علامه مجلسی همه ابیات این قصیده را که ۴۱ بیت است، جمعآوری نموده(بحارالانوار ۴۶/ ۱۲۴) اما در چاپهای جدید دیوان فرزدق، متأسفانه از ابیات آن کاسته شده و تنها ۲۷ بیت از آن ذکر گردیده است.(دیوان فرزدق جلد دوم ص۲۳۸، دارالکتب العربی بیروت ۱۴۱۴ه ۱۹۹۴م) ما این داستان را با ترجمه آزاد از بحارالانوار روایت میکنیم: هشام بن عبدالملک در ایام خلافت برادرش ولید به حج رفت و هنگام طواف به جهت ازدحام جمعیت نتوانست حجرالاسود را ببوسد. به ناچار خادمان برایش جایگاهی مهیا کردند تا بنشیند و به تماشای طوافکنندگان بپردازد. شامیان نیز به گرد او درآمدند. در همین حال خورشید امامت، حضرت علیبنالحسین علیهالسلام به طواف آمد. هالهای از عظمت و وقار او را دربر گرفته بود، لباس احرام بر تن داشت و در آن موج جمعیت کسی زیباتر از او نبود. اثر سجود بر پیشانی داشت و نور چهره مبارکش به اطراف پرتو افشانی میکرد و بوی خوش وجود مقدسش فضا را عطرآگین کرده بود. آن حضرت شروع به طواف نمود. حاجیان بمانند زنان مصر که با دیدن یوسف دستان خود را بریدند، محو جمال آن کعبه حقیقی شده بودند، تا آنکه امام قصد حجرالاسود کرد. مردم از مهابت و شکوه حضرتش کنار رفتند و کوچهای باز کردند تا امام حجر را ببوسد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/260853
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
محسن رضایی:
📌 مهربانتر از حضرت آقا نسبت به مردم نمیشناسم
🔻در بین مسئولین کشور از ابتدا تاکنون پس از حضرت امام هیچ شخصی مهربانتر و دلسوزتر از حضرت آقا نسبت به مردم نمیشناسم. ایشان نسبت به جان و مال مردم ارزش فوقالعادهای قائل هستند و حتی در زمان جنگ روی تعداد شهدا و مجروحین بسیار حساس بودند و بارها اشک رهبری برای یتیمان و محرومین را دیده ام.
🔻حضرت آقا در جریان مبارزه با داعش هم روی محدودیت حضور نیروهای ایرانی در خارج از کشور تاکید داشتند و همچنین در موضوع حادثه سیستانوبلوچستان به محض اینکه از تخلفات مطلع شدند بلافاصله عکسالعمل نشان دادند/فارس
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
تواصی به حق و تواصی به صبر (۱)
محمدهادی صحرایی
به نام خداى بخشاینده مهربان. به روزگار سوگند كه همه انسانها همه در خسران و زيانند. مگر افرادى كه ايمان آورده و اعمال صالح انجام داده و يكديگر را به حق سفارش و به صبر توصيه کردهاند. سوره عصر
بزرگان این نکته ذوقی را گفتهاند که چون در ماه معظم شعبان، ولادت سیدالشهداء و سیدالساجدین و عباس علمدار که درود و سلام خدا و خوبان نثارشان واقع شده و شهادتی در آن نیست و از سوی دیگر در ماه محرمالحرام نیز شهادت سیدالشهداء و یاران باوفای ایشان قرار گرفته و ولادتی از ائمه در آن نیست بدین معنی است که حسین، محور این دو ماه است و در اصل، محور شادی و غم عالم است. این زیباست. حسین، چشم و چراغ عالم است. بودنش لذت زندگی و شهادت حماسی او، داغی بر دلها میگذارد که جانها را میگدازد. نمیشود حسین را فراموش کرد و نمیتوان دنیا را بدون او تصور کرد. اگر دنیای سرگردان شرق و دنیای سردرگم غرب، حسین را میشناختند چنان بیخدا و چنین خداستیز نمیشدند. نه دین افیون تودههاست، آنگونه که شرق گفت و نه خدا مرده است، آنگونه که غرب گفت.
خدا زنده است.
و حسین را با شهادتش زندهتر کرده و کشتی او را برای نجات مؤمنین و حتی همه سرگردانها و سردرگمهای تاریخ، مهیا کرده و برکتی به او داده است تا بتواند همه مردم تاریخ را به بهشت برساند. و این معجزه ابدی سیدالشهداء است که سلام ما به او زمانی که زاده شد و زمانی که به شهادت رسید و زمانی که مبعوث خواهد شد و ما همگان، مبهوت و متحیر ابهت بیمثال و زیبای او خواهیم شد. همان گونه که در این دنیا، ماه معظم شعبان، که ماه شادی و سرور است، آستانه و مدخل ماه بهشتیِ رمضان الکریم است، گویی بزرگان کربلا، مؤمنین را به میهمانی خدا دعوت میکنند و به استقبال بهشتیان آمدهاند. شاید جلوهای از همان حیرتی که بهشتیان با دیدن سیدالشهداء، در آستانه بهشت دارند و ورود به بهشت را فراموش میکنند و با راهنمایی ملائکه به بهشت، سوق داده میشوند، را بتوان در همین تَرتُّب ایام این دنیا دید.
به هرحال هرچه باشد باید به بهشت رفت و دید ولی مهم این است که ما در این دنیا در پناه حسینیم و با او و دوستانش خوشیم و در غمش محزون و در آخرت باید به دنبال او باشیم. برای آنکه وقت تولد، کامش را با تربت او برداشته و در وقت دفن، در کامش، تربت او میگذارند، یعنی اول و آخر زندگیاش حسین است. با او زاده شده و با او از دنیا خواهد رفت و به امیدخدا با او محشور خواهد شد.
تاکنون، انواع مهمتر صبر را در زمینههای، مصیبت، معصیت، نعمت و طاعت معرفی میکنند ولی حدود 50 سال پیش، حکیمی که امروزه هدایت امت اسلام را برعهده دارد، با استناد به آیات و روایات و تاریخ اسلام، گونهای دیگر از صبر را معرفی نموده که به ویژه برای ما انقلابیون، بسیار قابل تأمل و دقت است و با مطالعه با حوصله کتاب نفیس طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن کریم میتوان به تفصیل آن پی برد. مقام معظم رهبری «صبر در مبارزه» را به عنوان یکی دیگر از زمینههای صبر و از ویژگیهای یاران صدیق پیامبران و امامان دانستهاند که در موفقیت در رسالت و مأموریتشان نقش کلیدی و مؤثر داشته است. ای بسا بسیاری از پیروزیهای مؤمنین، که با کم صبری یاران، از دست رفته و آستانههای پیروزیِ بسیاری که به شکست تبدیل شده است.
استقامت و صبر در مبارزه و کم نیاوردن و بیتاب نشدن در برابر سختیهای مبارزه آنچنان مهم است که میتوان پس از ایمان به راه و تبعیت از رهبری، آن را مهمترین عامل پیروزیهای معرکهها و تقابل و مبارزات تاریخ دانست. شاید در قرآن به این دلیل به داستانهای بنی اسرائیل، بیش از سایر اقوام پرداخته شده باشد که حوادث و فراز و فرودهای آنها بسیار به ما شبیه است ولی شاید نکته دیگر، شباهت موسای کلیم به پیامبر اعظم که درود و سلام خدا و خوبان نثارشان باد، باشد. همان گونه که خدا موسی را برای خود ساخت، پیامبر اعظم را نیز ختم رسل و جامع انبیاء معظم کرد و او را تا قاب قوسین به خود نزدیک کرد. باید امت این دو رسول عزیز نیز در ابتلائات و امتحانات به هم شبیه باشند. از ستمدیدگی آنها در دوران طواغیت فرعون و قبطیان تا دوران پر از معجزه موسی و هارون و تا پیروزیهایی که به دست آمد و یا از دست رفت.
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi