💬 #تحلیل_و_تبیین | مهار تورم در گرو سیاستهای مناسب ارزی
🎤 دکتر حسین صمصامی، استاد گروه اقتصاد دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با رسانه Khamenei.ir مطرح کرد؛
🔹 یکی از مهمترین معضلات کشورمان وجود تورم است. در شرایط کنونی میتوان گفت که نرخ تورم، به بالاترین میزان خود در دهههای اخیر رسیده است، این تورم بالا باعث میشود سرمایهگذاری انجام نشود، رشد اقتصادی اتفاق نیفتد و نقدینگی به سمت سفتهبازی و دلالی برود. شعار مهار تورم، اگر واقعاً محقق شود، رشد اقتصادی مد نظر اتفاق خواهد افتاد و شرایط اقتصادی کشور بهبود خواهد یافت.
🔹 بحث تورم و رشد اقتصادی دو مقوله مرتبط به هم هستند؛ بهطوریکه در کوتاهمدت تورم و بیکاری و رشد اقتصاد بر هم اثرگذار خواهند بود.
🔹 عوامل مختلفی در مورد تورم وجود دارد که یکی بحث نقدینگی است اما در کشور ما بهخصوص در دهه ۹۰ یعنی سالهای ۹۰، ۹۱ و ۹۲ و بهویژه الان، عامل اصلی تورم، سیاستهای نامناسب ارزی دولت است. اکنون هم یکی از عوامل اصلی رشد نقدینگی، نرخ ارز است.
🔹 در شرایط موجود مهمترین راهکار تورم این است که اولاً بانک مرکزی نباید از نرخ بازار آزاد که بازار قاچاق ارز است تبعیت کند؛ یعنی نرخ ارزی را که در اقتصاد اعمال میکند متناظر با نرخ بازار آزاد بالا نبرد.
🔹 ثانیاً اینکه بانک مرکزی باید اعلام کند تمام واردات کالاهای اساسی و مواد اولیه و کالاهایی که در فرآیند تولید استفاده میشوند و همچنین کالاهای سرمایهای و واسطهای با این نرخ اعمالی انجام میشود.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/52383
@shohadayevarjovi
الزامات اصلی حل مشکلات اقتصادی کشور (۱)
جمهوری اسلامی با پیشرفت شگرف در فنآوری نظامی و دفاعی، گزینه نظامی را از دست دشمن عنود خود، آمریکا گرفت. همین چند روز پیش یک مقام ارشد نظامی آمریکا اعلام کرد درگیری نظامی با ایران از دستور کار آمریکا خارج شده است. اگر جمهوری اسلامی میخواهد گزینه اقتصادی را هم از دست این دشمن جنایتکار بگیرد، یک راه بیشتر ندارد و آن حل مسائل اقتصادی در یک چرخه فراآمریکایی- اعم از داخلی و خارجی- است. همانطور که ایران نمیتوانست با «مذاکره با آمریکا»، گزینه نظامی دشمن را از معادلات نظامی- امنیتی علیه خود خارج کند، رویکرد مذاکره با آمریکا و غرب نمیتواند اهرم تهدیدات اقتصادی علیه خود را از دستور کار آنان خارج نماید. نتایج مذاکرات منتهی به برجام شاهد صادق این مدعاست.
بعضی با انحراف در این بحث، وانمود میکنند رویکرد عدم مذاکره با آمریکا، انزواگرایانه است و حال آنکه عدم مذاکره با آمریکا به معنای عدم مذاکره با جهان نیست. رهبر معظم انقلاب اسلامی- دامت برکاته- در توضیح «اقتصاد مقاومتی» فرمودهاند «اقتصاد درونزا و بروننگر» و این به معنای توجه توأمان به محیط داخلی و بینالملل در حل و فصل مشکلات اقتصادی کشور میباشد. اما تجارت خارجی و استفاده از ظرفیت بینالملل در شرایطی به کمک حل و فصل مسائل اقتصادی میآید که وضعیت اقتصادی کشور در داخل به طور نسبی تعیین تکلیف شده باشد. اگر زیرساختهای اقتصادی کشور از قبیل سیستم بانکی و گمرک و نهادهای عالی تصمیمگیری اقتصادی ظرفیت جذب سرمایه خارجی و تجارت با خارج نداشته باشد و یا نتواند از فرصتهای بینالملل برای جهش اقتصادی استفاده کند، «کار با خارج» در حد شعار و نمادهایی مثل رفت و آمد دیپلماتیک باقی میماند. درست مثل این است که برای ساخت یک بنا، مصالح لازم تهیه شود اما خود زمین به لحاظ استحکام ظرفیت پذیرش وزن بنایی که قرار است ساخته شده و به «مسکن جمعی» تبدیل شود، نداشته باشد. در این صورت خرید مصالح و سرمایهگذاری در آن نه تنها سودی ندارد که ضرر هم محسوب میشود.
ما در صنایع نظامی و بعضی صنایع دیگر توانستیم با «برنامه»، «کار مستمر» و «سرمایهگذاری» کشور را به نقطهای برسانیم که نه تنها تهدیدات نظامی را بیاثر کرد بلکه توانست به سود و صرفه اقتصادی هم تبدیل شود. یک لحظه تصور کنید امروز کشور از نظر نظامی، در شرایط سالهای 1364 و 1365 که ما از نظر فنآوری نظامی در ضعف بودیم و در محیط بینالملل هم امکان خرید سلاح نداشتیم و در همان سیاست دشمن بر حذف جمهوری اسلامی و یا به شکست کشاندن آن قرار داشت، نتیجه کار جز تسلیم و یا حذف فیزیکی ایران از صحنه نبود. سیاست آمریکا حداقل از سال 2000 حذف کامل جمهوری اسلامی از معادلات سیاسی بود و آنقدر به کارایی این سیاست اعتقاد داشت که آشکارا از آن حرف میزد. اما جمهوری اسلامی با درک شرایط و با ایمان به توانمندیهای داخلی، توانست دشمنی که مهمترین بعد توانایی آن، نظامی است را به جایی برساند که با صراحت بگوید دیگر گزینه نظامی را در مواجهه با ایران در دستور کار ندارد. امروز دشمن علیرغم ظرفیت عظیم نظامی خود در برابر قدرت نظامی ایران احساس ضعف میکند و این در حالی است که سهم بودجه دفاعی ایران در بودجه کشور از بودجه بخش صنعت بسیار کمتر است. جا دارد این سؤال پرسیده شود که چه شد که ما در بعد نظامی و دفاعی به این نقطه مبارک رسیدیم که یکی از فرماندهان ارشد نظامی کشور میگوید ما از مرحله بازدارندگی نظامی عبور کردهایم و به موازنه نظامی رسیدهایم یعنی میتوانیم حریف را از صحنه خارج نمائیم؟ این موقعیت سه عنصر اصلی داشت؛ «برنامه»، «استمرار در اجرای برنامه» و «نیروی جهادی مؤمن». این سه عنصر در طول این 40 سال کنار هم پیش رفتهاند و جذر و مدهای سیاسی داخلی و خارجی نتوانسته است بر آنها اثر بگذارند. حوزه دفاعی کشور در عین حال در این سالها هیچگاه از رفت و آمد با محیط بینالملل هم غافل نبوده و پشت به دیپلماسی و مذاکره هم حرکت نکرده است کما اینکه در طول این سالها وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی با ساختارهای نظامی بخش وسیعی از دنیا مرتبط بوده است و امروز دیگر همه ماجرای تبادل پهپاد و سوخوی 35 را شنیدهاند. کما اینکه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و سردار سرافراز اسلام حاج اسماعیل قاآنی، کارآمدترین مباحثات دیپلماتیک و مذاکرات راهبردی را با کشورهایی مدیریت کرده و دستاوردهای شگرفی را برای کشور و منطقه پدید آوردهاند. پس صحبت از توانمندسازی اقتصادی، نادیده گرفتن محیط بینالملل و مذاکرات سیاسی نیست.
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
الزامات اصلی حل مشکلات اقتصادی کشور (۲)
ایران در عمده سالهای پس از انقلاب اسلامی، برنامههای
پنج ساله اقتصادی را به اجرا گذاشته و هماینک در آستانه برنامه هفتم پنج ساله توسعه اقتصادی قرار دارد. دستگاه سیاسی ایران در ادعا دارای برنامه بوده و در متن این برنامهها هدفگذاریهای خوبی صورت گرفته است. همزمان با این برنامهها چشمانداز 20 ساله کشور هم تنظیم گردیده و سیاستهای کلی اقتصادی هم به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است اما «فایده عملی» این شش برنامه، آن سند 20 ساله و آن سیاستهای کلی چه بوده است؟ چند سال از تصویب قانون سیاستهای اصل 44 قانون اساسی گذشته است؟ ما بعد از
حدود 20 سال هنوز میگوییم راهحل اقتصادی کشور اجرای سیاستهای اصل 44 قانون اساسی است! پس واضح است که برنامههای مورد اشاره به اجرا در نیامده و دولتها هر کدام به صورت روزمره کشور را اداره کردهاند و تمایلی به اجرای برنامه و کار بر اساس اسناد بالادستی نداشتهاند.
نکته دیگر در مورد «استمرار سیاستها» است. در این خصوص در روایتی از حضرت امام محمد باقر علیهالسلام آمده است «اَلْإِبْقَاءُ عَلَى اَلْعَمَلِ أَشَدُّ مِنَ اَلْعَمَلِ» (الکافی، ج 2، ص 296) هوشمندی در اتخاذ یک سیاست درست اهمیت ویژه دارد ولی مهمتر از آن پایبندی به این سیاست و استمرار آن است. مثلاً با توجه به جمعیت و توجه ویژه ایرانیان به داشتن خودرو شخصی که آمارهای رسمی از وجود 24 میلیون خودرو در ایران حکایت میکنند، این صنعت میتوانست حتی فارغ از صادرات، نقش محوری در رونق اقتصادی کشور داشته باشد و حتی از رهگذر آن ایران امروز صاحب چند برند خودرویی قابل عرضه در عرصه بینالملل باشد. صنعت خودرو در این ده سال، حجم عظیمی از بودجه دولت و مردم را صرف کرد به گونهای که در مقایسه با بودجه دفاعی کشور، چهار تا پنج برابر آن میشود اما امروز ما در صنعت خودرو به جایی رسیدهایم که دولت، راهحل را در واردات میداند و این یعنی از این پس ما باید قید تولید این صنعت در چرخه داخلی را بزنیم. اگر درصدی از عقلانیت صنعت دفاعی در صنعت خودروسازی به کار گرفته بودیم، با توجه به سهولت صنعت خودرو نسبت به صنعت نظامی، امروز موقعیت صنعت خودروسازی کشور از موقعیت صنعت دفاعی آن جلوتر بود.
موضوع مهم دیگر در عرصه اقتصادی کشور، بهکارگیری نیروهای جهادی مؤمن است، اما معنای این حرف این نیست که نیروهای فنی نهادهای انقلابی را به عرصه اقتصادی وارد نمائیم که متأسفانه بعضی برای انحراف افکار و نیز برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی خود، آدرس غلط میدهند. مسلماً در جامعه 85 میلیونی ایران نیروهای جهادی مؤمن، منحصر به نهادهای شناخته شده انقلابی نیست. ما در دهههای اخیر در حوزههای پزشکی و نانو هم از نیروهای جهادی مؤمن استفاده کرده و در این حوزهها به مرتبه بالایی رسیدهایم و این نیروها از نهادهای انقلابی به این واحدها نیامدهاند. خصوصیت نیروی مؤمن جهادی این است که در کاری که به او سپرده شده، «قله» را نگاه میکند و با توکل به خدا و تلاش شبانهروزی به سمت تسخیر آن به حرکت درمیآید و ظرفیتهای داخلی را به کار میگیرد و ضمن معاشرت با محیط بینالملل و استفاده از آن، منتظر دروازهها و دالانهای خارجی نمیماند. اما وقتی کار به نیروی غیرجهادی سپرده میشود، میگوید جز با حل مسئله ایران و آمریکا نمیتوان به حل هیچ مسئلهای حتی آب خوردن مردم نایل گردید! در طول این دهها سال اقتصاد ایران معطل این دسته از نیروها بوده است. نیروی جهادی آنچه در اختیار دارد را «بیتالمال» و «امانت مردم» میداند و برای حفظ آن از خود مایه میگذارد؛ اما نیروی غیرجهادی مردم را «منتدار» خود دانسته و ریخت و پاش میکند. آیا در همین سالها کم شنیدیم که گفته شد فلانی که مسئولیت بانک مرکزی یا وزارت اقتصاد یا وزارت خارجه کشور را به عهده گرفت، خودگذشتگی کرده و بر ما منت دارد وگرنه نباید قبول مسئولیت میکرد. این نوع تفکر مشکل اساسی کشور بوده و تا این
حل نشود مشکل باقی میماند.
البته در عین حال به عنصر چهارمی هم به عنوان «عنصر مکمل» باید نگاه کرد و آن هماهنگی میان دستگاههای مسئول است-عنصری که در طول این سالها در دولتها حلقه مفقوده بوده و اثر منفی خود را بر جای گذاشته است. کما اینکه کمتوجهی به سه عنصر برنامه، استمرار و پیگیری و مدیریت جهادی اثر منفی خود را برجای گذاشته است.
سعدالله زارعی
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
*عاقبت توهین و تمسخر*
*نقل است:*
سرهنگی در حمام به مرحوم آیةالله شاه آبادی استاد امام خمینی "ره" با لحن تندی گفته بود:مرتیکه! زود باش!
آن زمان حمام ها تاریک بودند. چراغ نداشتند. مرحوم آیة الله شاه آبادی هم پیرمرد بودند چون می خواست از سطح حمام بگذرد،خیلی احتیاط می کرد که آب های کثیف به بدنشان نریزد. آن سرهنگ وقتی این دقت را می بیند شروع می کند به توهین.
آیةالله شاه آبادی از این تمسخر و طعن و توهین او خیلی ناراحت شد،👈ولی نه تنها چیزی نگفت،بلکه به راه خود ادامه دادند و رفتند.
فردای آن روز آیة الله شاه آبادی در حوزه مشغول تدریس بودند که صدای عدّه ای را شنید که جنازه ای را میبردند. پرسید: چه
خبر شده است؟ اطرافیان گفتند آن سرهنگی که دیروز در حمام به شما اهانت کرد، وقتی از حمام بیرون آمد ، در کمتر از ۲۴ ساعت
از دنیا رفت
مرحوم آیت الله شاه آبادی ناراحت و متاثر شده بود و فرمود: اگر چیزی در جواب به او گفته بودم ،👈او نمی مُرد!!!!👉
*مردم! بترسید:*
*زن دارید جوابتان را نمی دهد،*
*شوهر دارید جوابتان را نمیدهد.*
*پدر و مادر دارید،*
*خواهر و برادر و همسایه دارید،
جوابتان را نمی دهند*
*سر خود را پایین میاندازند و میروند ،*
*بترسید از خشم خدا!*
*آنهایی که جواب شما را می دهند،کم خطر هستند 👈ولی آنهایی که جواب نمی دهند، خطرناک هستند👈یک وقت می بینید
آهِ او شما را بدبخت می کند.*
آیت الله فاطمی نیا(ره)
┈┈┈┈┈┈┈┈┈
💥جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
41.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 عملیات مرموز جوخه ترور ایران در مجدو / گرگ های تنها عامل حمله اسرائیل به سوریه؟
🎥 یک گروه به نام گرگ های تنها عملیاتی هولناک و تکان دهنده در 22 اسفند در مجدو انجام داده اند. عملیاتی که به شدت صهیونیست ها را وحشت زده کرده و یک چهره ی موثر را حذف کرده است. صهیونیست ها میگویند حملات سوریه پاسخی به آنچه در مجدو رخ داده است می باشد. ایران نیز میگوید: ماجرای مجدو ربطی به ما نداشته و به زودی باید منتظر پاسخ سوریه باشید...
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
D1738486T16325504(Web).mp3
34.16M
🔑قسمت هفتم از سری چهارم برنامه زندگی پس از زندگی؛ تجربه گر: خانم فاطمه سجادی از شهر هرات (افغانستان)
🪧تجربه اول: افتادن در جوی آب در کودکی و مشاهده وقایع بیرون آب
🪧تجربه دوم: پیدا شدن حالتی شبیه افسردگی در پی یک بیماری و خلوت کردن های طولانی با خدا
🪧خود را در فضایی بی کران و سیاه دیدن و یک لحظه به یاد جسم افتادن و دیدن جسم که به آرامی خوابیده و مرور شدن زندگی و حالات سه سال اخیر
🪧بازگشت به همان فضای بیکران سیاه و بعد از مدتی احساس شناور شدن و سقوط به سمت پایین و ناگهان خود را در جسم دیدن و با چشم باز به مهتاب خیره بودن
🪧تجربه سوم: گذراندن یک سکته و مواجه شدن با برخی اتفاقات تلخ در افغانستان و برای مدتی از دین فاصله گرفتن
🪧آشنایی با همسر و تصمیم به ترک افغانستان به مقصد هند یا ترکیه و مخالفت با پیشنهاد همسر مبنی بر سفر به ایران بخاطر ذهنیت منفی که از فضای مجازی نشات گرفته بود
🪧ادامه تحصیل در مشهد و درگیر یک بیماری شدن و شبی در خوابگاه دانشگاه بعد از درد و ناراحتی شدید ناگهان جدا شدن موقت روح از بدن و مشاهده جسم بر روی تخت با حالتی دلسوزانه
🪧مرور خاطرات کودکی و نوجوانی و ناگهان شنیدن خبر مرگ من حرف عجیبی زد و دلیل آن را همان موقع نشانم دادند
🪧تصمیم به رفتن از دنیا و مشاهده آینده نامساعد همسر و منصرف شدن از این تصمیم و بازگشت به همان خوابگاه دانشجویی و یک لحظه به جسم وارد شدن و با درد از جا بلند شدن و درک این موضوع که به این دنیا برگشته ام
#زندگی_پس_از_زندگی
#فصل_چهارم
┄┄┅═✧❁🎙❁✧═┅┄
🔈⃝🇮🇷کانال سخنرانی#ایران_صدا
@shohadayevarjovi
✏️متن کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام منتشر شد.
🔍بخوانید👇
https://khl.ink/f/52389
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
141500161_1117642436.mp3
22.79M
🎧صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام. ۱۴۰۲/۱/۱۵
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
44.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام. ۱۴۰۲/۱/۱۵
📥 سایر کیفیتها👇
https://khl.ink/f/52387
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
Mehdi Rasoli - Ya Ali O Ya Azim (128).mp3
3.39M
یا علی و یا عظیم..
یاغفور و یا رحیم🙂🌱
رمضان_مهدوی
رمضان_الکریم
ماه_رمضان
حاج_مهدی_رسولی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
⭕️امام حسن مجتبی عليه السلام :
🔸اُوصيكُم بتَقوَى اللهِ و إدامَةِ التَّفَكُّرِ؛ فإنَّ التَّفَكُّرَ أبو كُلِّ خَيرٍ و اُمُّهُ.
🔹شما را به تقواى الهى و انديشيدنِ هميشگى سفارش مى كنم؛ زيرا كه انديشيدن پدر و مادر همه خوبيهاست.
📕تنبيه الخواطر، ۱/۵۲
#امام_حسن
منبع/تبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🍁🍃 🍁🍃 🍁🍃
🔸حقیقت انشاءالله، باذنالله، بحولالله، ماشاءالله، معاذالله در قرآن :
🌻 انشاءالله
🔸 برای کارهایی است که انسان، قصد انجام آن را دارد. اما در برخی جاها نباید انشاءالله گفت . مثلا وقتی از کسی قرض میگیریم نباید بگوییم انشاءالله پس میدهیم چرا که اگر قرض را ندهیم میگوییم خدا خواست من نتوانم قرض را پس بدهم، باید در چنین جایی گفت بحولالله در فلان تاریخ پس خواهم داد، یا در پیمانها و سایر عقود مالی باید بحول الله گفت.
🌸 آیه 23 سوره کهف:
«لَا تَقولُنَّ لِشَیٍ اَنّٖی فاعِلٌ ذٰلِکَ غَدًا اِلّا اَن یَشاءَالله» هرگاه خواستی کاری را در فردایی انجام دهی نگو که این کار را انجام میدهم مگر آنکه بگویی اگر خدا خواست.
🌻 باذنالله
🔸 برای اموری در قرآن استفاده شده است که آن امور انجام یا انجام ندادنش فقط دست خداست و انسان حق ورود به آن را ندارد مگر خداوند اجازه فرماید.
🌸 در آیهالکرسی میفرماید:منْ ذَاالَّذی یَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلّٰا بِاِذْنِه ، کیست در نزد خدا بدون اجازه او شفاعت کند.
🔸پس دقت کردیم، چون امر شفاعت فقط مخصوص خداست و در این آیه تحقق شفاعت را «باذنه» (اجازه خودش) فرموده است
🌻 بحولالله
🔸 وقتی که خداوند انجام امری را بر بشر خواسته است و او برای شروع یا ادامه کار باید از او مدد بخواهد. مثال: در نماز وقتی بلند میشویم خدا نماز خواندن را بر ما خواسته است برای ادامه این خواست خداوند از او طلب کمک و استعانت میکنیم چرا که خواست خدا به تنهایی شرط کافی نیست و باید از شروع تا پایان ماموریت کمکمان کند.
🌻 ماشاءالله
🔸 جایی که قدرتی از خدا و عظمت او را میبینیم مثال کوه بزرگی یا انسان زیبایی، باید بگوییم ماشاءالله یعنی ببین خدا چه عظمت و زیبایی، خواسته است بر این کوه یا انسان. یعنی این لطف خداست.
🌻 معاذالله
🔸 یعنی پناه میبرم به خدا از شر خودم، از شر انسانها و شیطان و همه چیزی که مرا ممکن است منحرف کنند. دقیقا کلمهای که حضرت یوسف در مقابل زلیخا گفت. نگفت اعوذبالله، چون این جمله ناقص است. پناه میبرم به خدا از چه چیز؟؟ وقتی گفت معاذالله چون هم شیطان تهدیدش میکرد و هم نفس خودش و هم نفس زلیخا و نقشههای او و....
منبع/کانال امین
🍃🌸🌺🍃🌹🍃🌺🌸🍃
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 روایتی منحصر به فرد و قابل تأمل!
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی، به مناسبت سالروز میلاد #امام_حسن مجتبی علیه السلام
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام ...🌸
حاج مهدی رسولی
ای کوی تو قبله ی مراد ادرکنی
ای داد رس روز معاد ادرکنی
ای گشته ز فرط جود و احسان و عطا🌺🍃
مشهور و ملقب به مجتبی ادرکنی
میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) مبارکباد 🎉 🎊 🎉
منبع/منتظران موعد
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
950_4779773562010.mp3
20.79M
🔉 #قاعده_ارثبری_مستضعفین
💠 وعده و اراده خدا بر امامت مستضعفین
* آیات ابتدایی سوره قصص، آیات ظهور
* مستضعف کیست؟
* تفاوت مسلط شدن و سلطهگر شدن
* بیدینی جبری در نظام سلطه
* دیکتاتوری اقتصادی با محوریت دلار
* چگونه بهشت برای متقین به ارث میرسد؟
* پیروزی جبهه مستضعفین بر جبهه مستکبرین
* تدبر در آیات(۱۳۷-۱۲۷) سوره اعراف
* تهاجم فرهنگی حضرت موسی در حکومت فرعونی
* زن_زندگی_آزادی، استراژی فرعونی
* استعانت از خدا و صبر، استراژی حضرت موسی
* در ساختار هستی، عاقبت برای متقین
* امید و بشارت حضرت موسی به قومش، در پرتوی تقوی و صبر
* قاعده سنت الهی در نابودی مستکبرین
* مهلت الهی برای بیداری فطرتها
* صبر، کلیدواژه پیروزی
* مراحل سهگانه تمحیض و تفکیک جبهه حق و باطل
* صبر فعالانه یا منفعلانه؟!
* دعوت مسیحیان به اسلام توسط حضرت عیسی
* جنگ و تلاش، در ماههای ابتدایی ظهور
📅 1401/12/17
📅 ۱۵ شعبان ۱۴۴۴
#مشهد_مقدس
#ظهور
#صبر
#مستضعفین
#مستکبرین
#زن_زندگی_آزادی
منبع/کانال امینی خواه
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلح امام حسن علیهالسلام
#رهبر_معظم_انقلاب
#امام_خامنه_ای
#ولادت_امامحسن_علیهالسلام
منبع/ویدیو های رهبر انقلاب
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
از پیرمرد حکیمی پرسیدند:
از عمری که سپری نمودی
چه چیز یاد گرفتی؟ پاسخ داد:
یاد گرفتم
که دنیا قرض است باید دیر یا زود پس بدهیم.
یاد گرفتم
که مظلوم دیر یا زود حقش را خواهد گرفت.
یاد گرفتم
که دنیای ما هر لحظه ممکن است تمام شود اما ما غافل هستیم.
یاد گرفتم
که سخن شیرین، گشاده رویی و بخشش سرمایه اصلی ما در زندگیست.
یاد گرفتم
که ثروتمند ترین مردم در دنیا کسی است که از سلامتی، امنیت و آرامش بهره مند باشد.
یاد گرفتم
کسی که جو را میکارد گندم را برداشت نخواهد کرد.
یاد گرفتم
که عمر تمام میشود اما کار تمام نمیشود.
یاد گرفتم
کسی که میخواهد مردم به حرفش گوش بدهند باید خودش نیز به حرف آنان گوش دهد.
یاد گرفتم
که مسافرت کردن و هم سفره شدن با مردم بهترین معیار و دقیق ترین راه برای محک زدن شخصیت و درون آنان است.
یاد گرفتم
کسی که مرتب میگوید: من این میکنم و آن میکنم تو خالی است و نمیتواند کاری انجام دهد.
یاد گرفتم
کسی که معدنش طلا است همواره طلا باقی میماند بدون تغییر، اما کسی که معدنش آهن است تغییر میکند و زنگ میزند.
منبع/ملا نصرالدین
❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️🌸❤️
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️تاريخ در مورد مقام و فضائل «امام حسن مجتبی» (ع) چه گزارشاتی ارائه داده است؟
🔹درباره فضایل «امام حسن مجتبی» (ع) روایات فراوانی نقل شده است. راویان این اخبار عده زیادی از عالمان اهل سنت و علمای شیعه اند. دو نمونه از این آثار عبارتند از: «ترجمة الامام الحسن» از ابن عساکر که در «تاریخ دمشق» وی آمده است، و دیگری «ترجمة الامام الحسن» از ابن سعد که در «طبقات الکبری» او آمده است. در گذر تاریخ، آثار زیادی نگاشته شده است که در آنها فضایل «امام مجتبی» (ع) گردآوری شده است؛ اما متأسفانه درباره رخدادهای زندگی آن حضرت، تا این اواخر کمتر تلاش درخوری صورت پذیرفته بود؛ بلکه بیشتر، همانند بسیاری از مقاطع دیگر، حوادث آن دوره بدون پژوهش جدی و ارزیابی دقیق و استوار، بر روی هم انباشته شده است.
🔹بسیاری از فضایل روایت شده درباره آن امام همام، حکایت از آن دارد که «رسول خدا» (ص) علاقه وافری نسبت به این دو برادر داشته و به طور علنی محبت خویش را نسبت به آنان ابراز می کرده است. نحوه ابراز محبت، همانند پایین آمدن از منبر و بوسیدن آنها و باز بالا رفتن بر منبر، نشانه جهت دار بودن این اظهار و ابراز علاقه است. [۱] افزون بر آن از رسول خدا (ص) نقل شده که در وقت اظهار محبت نسبت به #امام_مجتبی (ع) فرمود که شاهدان، این ابراز علاقه را به غائبین برسانند؛ [۲] و یا می فرمود: «من او را دوست میدارم و نیز کسی که او را دوست بدارد دوست دارم». [۳] حضور حضرت در «مباهله» و قرار گرفتن ایشان در میان «اصحاب کساء»، نشانهی اعتبار و اهمیتی است که رسول خدا (ص) برای او قائل می شده است.
🔹جالب است که «امام حسن مجتبی» (ع) در «بیعت رضوان» حضور داشته و پیامبر (ص) با او بیعت کرده است. [۴] در روایتی از رسول خدا (ص) آمده است: «لَوْ کَانَ الْعَقْلُ رَجُلاً لَکَانَ الْحَسَنُ؛ اگر عقل در مردی مجسم می شد، همانا #حسن (ع) بود». [۵] قدرت «امام حسن» (ع) در بر انگیختن مردم کوفه در جریان شورش ناکثین [۶] نشانِ اهمیت و اعتبار او در نزد مردم آن شهر می باشد. مسلمانان با توجه به همین احادیث، فرزندان فاطمه زهرا (س) را فرزندان رسول خدا (ص) دانسته، و علیرغم انکار بنی امیه، و بعدها بنی عباس، کوچکترین تردیدی برای مسلمانان بوجود نیامد. [۷] بر مبنای همین شخصیت والا بود که چون «امام علی» (ع) او را به عنوان «جانشین» خود به مردم معرفی نمود، مردم عراق و بسیاری نقاط دیگر با او به عنوان خلیفه رسمی بیعت کردند.
پینوشتها؛
[۱] نور الأبصار فی مناقب آل بيت النبی المختار (ص)، شبلنجى، مؤمن بن حسن، ص ۱۱۹ تا ۱۲۰
[۲] المستدرك على الصحيحين، حاكم نيشابوری، ج ۳، ص ۱۴۷ و ۱۷۳
[۳] ترجمة الامام الحسن، ابن سعد، ص ۱۳۴
[۴] الحیاة السیاسیة للامام الحسن (ع)، الحسينى العاملی جعفر مرتضى، بی تا، ص ۲۴ و ۴۴
[۵] فرائد السمطين فی فضائل المرتضى و البتول و السبطين و الأئمة من ذريتهم(ع)، شافعى، ابراهيم بن سعد الدين، ج ۲، ص ۶۸
[۶] ترجمة الامام الحسن(ع)، همان، ص ۴۹
[۷] الحیاة السیاسیة للامام الحسن (ع)، همان، ص ۲۷؛ در كشف الغمة فى معرفة الأئمة، اربلى، ج ۱، ص ۵۵۰ روایتی آمده که نشان میدهد معاویه اصرار داشت تا حسنین (ع) را فرزندان امام علی (ع) بخوانند نه فرزندان پیامبر (ص).
📕حیات فکری و سیاسی امامان شیعه (ع)، جعفریان، رسول، چ ۶، ص ۱۱۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم (بخش آئین رحمت)
#امام_حسن #امام_حسن_مجتبی
منبع/تبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi