📸 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (دوشنبه) با حضور در کنار پیکر عالم خدوم و متقی، آیتالله امامی کاشانی و قرائت فاتحه، بر پیکر آن عالم بزرگوار نماز اقامه کردند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
💢برکات انتخابات ۱۱ اسفند!
🔹انتخابات ۱۱ اسفند، با تمام سختیهایش، زیبا و شیرین است. این انتخابات زشتیها و زیباییهایی داشت، بالاترین زشتی در بعد داخلی آنجا بود که بخش رادیکال جریان اصلاحطلب نفاقگونه با راهبردی که در پیش گرفتند، عملاً پروژه کاهش مشارکت را کلید زدند و با ضدانقلاب و دشمن مخرج مشترک داشتند. این تندروها هر آنچه در توان داشتند، انجام دادند تا پروژه «انتخابات ضعیف و زیر ۲۰ درصد» رقم بخورد. این راهبرد به شدت شکست خورد و همین شکست به منزله یکی از محورهای مهم زیبایی این دوره از انتخابات یاد میشود.
🔻به چهار دلیل انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، انتخاباتی برکتآور است:
🔸الفـ این انتخابات مایه عزت و مظهر قوت ملی است؛ رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) حدود ۱۱ ماه قبل از ۱۱ اسفند فرمودند: «این انتخابات آخر سال خیلی مهم است. انتخابات میتواند مظهر قوت ملی باشد. اگر انتخابات درست برگزار نشود، ضعف کشور و ضعف ملت را نشان میدهد؛ ....هر چه ما ضعیف بشویم، تهاجم و فشار دشمنان ما بیشتر خواهد شد. اگر میخواهید جلوی فشار دشمن گرفته بشود، باید قوی بشویم. یکی از ابزارهای مهم قوتِ کشور همین انتخابات است.»
🔹بـ انتخابات جمعهای که گذشت، اولین انتخابات پس از عبور نظام از اغتشاشات ۱۴۰۱ با توهم اکثریتپنداری اغتشاشگران بود. تمام تلاش دشمن برای زیر سؤال بردن پایگاه اجتماعی و میزان مقبولیت نظام و بهرهبرداری از مشارکت حداقلی برای رسیدن به هدف و القای آن به جامعه بود. از برکات این انتخابات، نقش برآب شدن همه این توطئهها بود.
🔸جـ امنیت مثالزدنی انتخابات؛ در هیچ یک از ادوار انتخابات ایران، نمیتوان سراغ گرفت که تا به این اندازه ابزارهای نظام سلطه، چون منافقین و سلطنتطلبها بسیج شده باشند. آنها از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به منزله یک استعداد بحرانآفرینی مدد میگرفتند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد. این از جمله برکات ستودنی این انتخابات و دست مریزادی برای حافظان نظم و امنیت است.
🔹دـ پیش بردن جهاد امیدآفرینی به منزله ستون محکم تبیین مشارکت گسترده در انتخابات بود. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای مأیوسسازی دشمن را باز و بسته میکند. نظریهپردازان «بحران ناکارآمدی» معتقدند بحران ناکارآمدی نباید ایجاد شود، بلکه باید احساس شود. در این طرح تمام اقداماتی که از سوی دولت به مرحله اجرا در میآیند، بهصورت کاملاً سیاه تحلیل و تفسیر میشود. جریان رسانهای بیگانه و وابسته تمام راهبردها، برنامهها و راهکارها و دستاوردهای جمهوری اسلامی را راه اشتباه و ناصواب تفسیر میکرد. در ایام منتهی به انتخابات بستری فراهم شد تا جهادگران تبیین به خیلی از شبهات و سؤالات پاسخ لازم را بدهند و امیدآفرینی قابل دفاعی رقم بخورد.
#حماسه_مردم
منبع/ کافه سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
❌ دروغ ۵۹ درصدی
📛ضدانقلاب بعد از حماسه جمعه در تقلاست و می گوید:"اینکه ۴۱ درصد شرکت کردند، پس ۵۹ درصد مقابل نظاماند."
☑️ این ادعای مشحون از بلاهت نیاز به توضیح ندارد. اما چون برخی در داخل دانسته یا نادانسته آنرا تکرار میکنند مختصری توضیح می دهیم:
1️⃣ یکم. با چی مقایسه میکنید؟
معیار مقایسه نرخ مشارکت با متوسط مشارکت است؛ نه عدد ۱۰۰. متوسط نرخ مشارکت در مجلس طی یازده دوره گذشته ۵۷ درصد است. جهت اطلاع متوسط نرخ مشارکت در اتحادیه اروپا ۵۰ درصد و در آمریکا زیر ۵۰ درصد است.
☑️ تفاوت نرخ مشارکت در انتخاباتها نیز به شرایط سیاسی اجتماعی وقت مرتبط است و اساسا از عدم مشارکت هیچ وقت درصد مخالفان نظام در نمیآید.
🔻خاطرتان هست نرخ مشارکت رفراندوم اول انقلاب چقدر بود؟ ۹۶ درصد. اما چند ماه بعد مشارکت در انتخابات مجلس به ۵۲ درصد رسید. این یعنی مردم چند ماهه از انقلاب برگشتند؟ مضحک نیست؟
سال ۷۶ مشارکت ریاست جمهوری ۸۰ درصد بود. چند ماه بعد مشارکت مجلس به ۶۷ درصد رسید. باید چی می گفتیم؟
2️⃣ دوم. هرکس رای نداد ضدانقلاب است؟
🔻و اما کسانی که رای نمی دهند چند دسته اند:
🔸الف. بخشی به هر دلیل ناتوان از حضورند.
🔸ب. بخشی آرای معترض امااصلاح گرند. آرائی که نظام را قبول دارند اما به خطا معتقدند قهر بیشتر از رای جواب می دهد.
👈تا اینجا این دودسته که مخالف نظام نیستند. هستند؟
🔸ج. دسته سوم آرای هیجانی اند. آرائی که سرشان به کار خودشان است و عمدتا در شرایط دوقطبی ترغیب به رای می شوند. تخمین این افراد چقدر است؟
🔻یک مثال برای اینکه متوجه شویم از چه جماعتی حرف میزنیم:
بالاترین نرخ مشارکت در سال ۸۸ و برای انتخابات دوقطبی احمدی نژاد- موسوی است؛ با نرخ مشارکت ۸۵ درصد. فاصله این عدد با نرخ ۶۶ درصدی متوسط مشارکت ریاست جمهوری، سهم آرائی است که در شرایط دوقطبی زنده می شوند؛ ۲۲ درصد.
👈آرائی که در شرایط هیجانی زنده می شود ضدانقلاب است؟
🔸د. دسته دیگر آرای مردد است که ممکن است با آرای هیجانی در دوقطبی ها هم پوشانی داشته باشد و به هر دلیل به جمع بندی نمیرسد که در انتخابات شرکت کند. این آرا در انتخابات اخیر حدود ۲۱ درصد است. این عدد از کجا آمده است؟
نزدیکترین پیش بینی مشارکت به واقعیت، مربوط به نظرسنجی ایسپا است. ایسپا مشارکت را ۴۱ درصد پیش بینی کرد.
حالا؛ همین نظرسنجی نرخ مرددین را ۲۹ درصد برآورد کرد. این نرخ را نظرسنجی صداووسیما ۲۸ درصد اعلام کرده بود.
👈آیا مردد یعنی ضدانقلاب؟ چنین ادعایی از سر حماقت نیست؟
🔸ه. بله. بخشی از آرا نیز البته برای مخالفان نظام است که با دسته بندی بالا وزن شان روشن است که در اقلیت است.
3️⃣ سوم. و اما چرا رای غائب؟
آرای معترض و مردد چطور شکل گرفته است؟
🔹اینجاست که باید به جنگ ترکیبی تمام عیار دشمن طی ماههای گذشته اشاره کرد. هم جنگ اقتصادی و هم جنگ رسانهای. با جنگ اقتصادی تلاش کردند روز به روز سفره مردم کوچکتر شود. چه کسی است که نداند تورم امروز رابطه مستقیم با تحریم نفتی دارد؟
با جنگ رسانهای نیز تمام تلاش خود را برای تبلیغ انسداد سیاسی در ایران بکار بستند. اینکه کشور را سیاهی و فلاکت و فساد گرفته است و طبیعتا هیچ امیدی به آینده نیست.
این ماجرا وقتی جالبتر می شود که توجه کنیم همین رسانهها نرخ مشارکت در انتخابات را زیر ۲۰ درصد تخمین میزدند تا جائی که رسانه معتبر گاردین باور کرد و نرخ مشارکت را حداکثر ۲۷ درصد پیشبینی کرد.
👈و اما لازم است در کنار این جنگ ترکیبی به عنوان مسبب اصلی به دو دلیل داخلی نیز اشاره کرد.
☑️ اول اینکه خدمات دولت و مجلس با همه تلاش هائی که داشتند هنوز به صورت محسوس سر زندگی مردم احساس نشده است و این سوال مطرح می شود که رای های قبلی ما چه اثری داشت که اینبار مجدد رای دهیم.
☑️ و اما دلیل دوم اینست که برخی بداخلاقیها در رقابتهای ایام انتخابات باعث شد که اساسا مردم از هردو گروه تنفر پیدا کنند. تهمت زدن ها و بی آبرو کردنها و دروغ گفتنها و مجادلات پیاپی بسیار مشارکت سوز است.
✅ با این توضیح علیرغم اینکه حتی کاهش یک رای برای جمهوری اسلامی اهمیت دارد اما باید توجه داشت که با این شرایط، آرای ۴۱ درصدی آرای غیرتمند و پرقدرت محسوب میشود و دژ مستحکم انقلاب اسلامی را شکل می دهند و می تواند در آینده موتور محرکه و شتابدهنده رشد مشارکت در کشور باشند.
خلاصه اگر ترکیب غائبین روشن شود، حماسه ۲۵ میلیونی نیز به روشنائی خورشید خواهد بود.
✍️ محسن مهدیان
منبع/ روشنگری
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
35.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 حیرت رسانه های خارجی از شاهکار نظامی ایران /سواحل آمریکا از بوشهر در تیر رس قرارگرفت
🎙 حیرت رسانه های خارجی از شاهکار جدید نظامی ایران / اسکای نیوز: ایران از این پس میتواند از سواحل بوشهر به آسانی سواحل آمریکا را تهدید کند و در تیر رس موشک ها قرار دهد.
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
4_5990124298558247450.mp3
10.01M
🔗 حیرت رسانه های خارجی از شاهکار نظامی ایران /سواحل آمریکا از بوشهر در تیر رس قرارگرفت
🎙 حیرت رسانه های خارجی از شاهکار جدید نظامی ایران / اسکای نیوز: ایران از این پس میتواند از سواحل بوشهر به آسانی سواحل آمریکا را تهدید کند و در تیر رس موشک ها قرار دهد.
✅ آقای تحلیلگر
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
Sorayatv-14021213.mp3
21.67M
🎧 بشنوید| صوت کامل برنامه تلویزیونی #ثریا
🔺موضوع: منتخبان ملت و حل مسائل کشور؛ رویشهای جوان و امیدبخش
🗓 یکشنبه ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۲
🔘با تمرکز بر دو مسئله اساسی زمین و مسکن و حقوق کارگران
🔹نمایندگان منتخب چگونه میتوانند بر تمرکز بر پیگیری یک یا دو مسأله اصلی کشور، کارنامه موثری در خدمت به مردم داشته باشند؟
🔰باحضور:
🔹دکتر میثم ظهوریان
▫️ منتخب مردم مشهد
🔹دکتر محمدمنان رئیسی
▫️منتخب مردم قم
منبع/ برنامه تلویزیونی ثریا
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مسئول محترم! به ازای هر صندلی که مینشینید ۷۳ شهید دادیم!
🔹هر یک صندلی یک کربلا رو پشت سر گذاشته!
#دکتر_انوشه
🔴 برای جهاد تبیین "کپی آزاد"
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
با افتخار می گی رای ندادی؟!! فکر کردی مثلا به جلبک های اختلاسگر رای ندادی؟!! نه اتفاقا اونا هم مثل تو رای ندادن. چون اونا هم به جمهوری اسلامی لگد زدن تو هم مثل اونا لگد زدی. اونا هم مخالف جمهوری اسلامی هستن تو هم هستی. تو در واقع اونا رو انتخاب کردی و پشت پا زدی به خواسته ی ماموران امنیتی ای که اونا رو شناسایی و محاکمه کردن.
نگو من رای ندادم. اتفاقا رای دادی منتهی به جای رای به رهبر ساده زیست و فسادستیز، به افرادی رای دادی که می خوان بیان تو کاخ سعدآبادها و کاخ گلستان ها و کاخ های اروپاییشون با ده ها هکتارمساحت زندگی کنن و به جای اینکه ازت بخوان بیا رای بده بهت بگن رعیت رو چه به این غلطها... هر وقت اونا اومدن می فهمی چه انتخاب اشتباهی کردی.
تو به جای تمامیت ارضی کشور به تجزیه طلبها رای دادی. به عبدالله مهتدی ها رای دادی و وقتی ایرانت تکه پاره شد و نوه هات تو کتاب تاریخ خوندن که ایران بزرگ شده ده تکه و افسوس خوردن می فهمی که چه انتخاب اشتباهی کردی.
تو به جای رای دادن به محور مقاومت به داعش و وهابیت رای دادی و وقتی اونا کشورت رو به خاک سیاه نشوندن مثل سوریه و عراق ویرانش کردن می فهمی که چه انتخاب غلطی انجام دادی.
تو رای دادی اما به جای سبک زندگی خانواده محور به سبک زندگی ای رای دادی که به خاطر سواستفاده از کلمه آزادی داخلش به دخترای دانش آموز و زنهای شوهردار تجاوز میشه. مثل فرانسه که از هر سه زن یکیشون مورد تجاوز قرار می گیرن. هر وقت کشورت به اون کثافت خونه ای تبدیل شد که زنهای اطرافت از دختر و خواهرت به خاطر امرارمعاش مثل زنان انگلیس تن فروشی میکنن، میفهمی که چه انتخاب اشتباهی کردی.
وقتی به خاطر آزادی شهوت و بستن غیرت، تجاوز به زن و دختر ایرانی به آمار پاریس و انگلیس و نیویورک و سوئیس، رسید می فهمی چه انتخاب غلطی کردی.
تو رای دادی اما به نتانیاهو و ترامپ به جای اینکه رای بدی به آرمان باکری ها و سلیمانی ها... و وقتی امثال ترامپ و نتانیاهو با بمب اتم افتادن به جون کشورت می فهمی که چه غلطی کردی که فکر می کردی آمریکا واسه تو ارزش قائله و عاشق چشم و ابروت شده و می خواد بیاد تو رو از دست آخوندا نجات بده...
البته اگه انسانیتت توسط رسانه ها به گروگان گرفته نمیشد به قاتلان اینهمه کودک و زن و مرد تو فلسطین رای نمی دادی. چون تو به اونها کمک کردی تا راحت تر به هدفشون برسن و شریک تمام جرمهاشون هستی... چون حرف اونا مبنی بر رای ندادن رو انتخاب کردی.
خلاصه فکر نکن رای ندادی. بلکه رای دادی اما به تداوم استعمار و استحمار رسانه ای... نه به فناوری و تکنولوژی بومی و نزدیک قله هایی مثل هوافضا و پزشکی هسته ای و نانوتکنولوژی و ساخت ربات سینا و بزرگترین تلسکوپ دنیا و ...
اما خدا رو شکر که خیلیا رای دادن به استقلال و عزت کشور و خیلیا در دنیا هم به تمدن جدید جمهوری اسلامی سلام کردند...
تو رای دادی به افزایش تحریم علیه ایران که دودش به چشم خودت میره وقتی دولت نتونه معاملات بانکی با دنیا رو به راحتی انجام بده و نتونه تولیداتش رو به راحتی بفروشه و بابت همین به کسری بودجه بخوره. و وقتی دود تحریم هم به چشم دولت رفت هم به چشم تو می فهمی که چقدر اشتباه بود انتخابت... و چه فریب بزرگی بود تحریم دولت و نه ملت!!! و صرفا برای این بود که تو اونا رو انتخاب کنی تا راحت تر پروژه های ضدایرانیشون رو در سطح جهان به کرسی بنشونن. همین.
تو به اونهایی رای دادی که تو جنگ جهانی اول و دوم خاکت رو اشغال کردن ولی امروز نمی تونن بال پرنده هاشونو یک متر وارد خاک کشورت کنن... و بابت همین امروز می خوان دوباره تضعیفت کنن.
تو به اونهایی رای دادی که ازت حق توحش می گرفتن و یه سربازمستشارشون بابت اینکه تمام تجهیزاتمون از کشور اونها بود اینجا به تیمسارهای ایرانی بشین پاشو میدادن، ولی الان بومی سازی سلاح های پیشرفته ی تماما ایرانی اونقدر حیرت زدشون کرده که کلاه از سر بر میدارن بابت هوش و استعداد ایرانی ها...
حرف زیاده بماند....بیش از اینم طاقت گفتار نیست.
🛑👈 ولی دست مریزاد به اونایی که درست اومدن پای میدون و دقیق انتخاب کردن که انتخاب اونها هم تو رو نجات داد و هم کشور رو بیمه کرد و هم دشمن رو ناامید.
🔴 برای جهاد تبیین "کپی آزاد"
کانال بصیرت،پاسخ به شبهات و شایعات
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌بیان رهبری خطاب به مسئولین
منبع/ مسلمان تی وی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 آخرین پیام آیت الله امامی کاشانی به طلاب
منبع/ مسلمان تی وی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺بیانات رهبر انقلاب در دیدار مسئولان
🔺آسیب های غرور
منبع/ مسلمان تی وی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌صحبت شهید رجایی به تمام مسئولین فعلی کشور و منتخبین جدید مجلس شورای اسلامی
#انتخابات
منبع/ مسلمان تی وی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خطاب شهید بهشتی به مسئولین
منبع/ مسلمان تی وی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
586_36049067569508.mp3
2.82M
📻 برنامه #شاخص بمناسبت روز احسان و نیکوکاری
🔻احسان و نیکوکاری از منظر رهبری
🔻وظیفهی مسئولین در خصوص احسان و نیکوکاری
🔻اشاره به فرمایش مولا علی علیه السلام: اَحَقُّ النّاسِ بِالاِحسانِ مَن اَحسنَ اللهُ اِلَیهِ وَ بَسَطَ بِالقُدر
🎙 کارشناس حسینعلی محمدی
#زندگی
🆔 منبع/ رادیو معارف
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
📝 بازخوانی | اسیر تجمّلات و اشرافیگری نشوید
👈 ۲۰ جملهی برگزیده از رهبر انقلاب اسلامی دربارهی «سادهزیستی مسئولان و پرهیز آنها از اشرافیگری»
❇️ یکی از شعارهای ما قبل از پیروزی انقلاب «ساده زیستی» بود؛ زندگی ساده و کمتر بهره بردن از جلوههای دنیا! بعد که انقلاب، پیروز شد، سعی کردیم باز هم همین روش، همین شعار و همین مبنا را دنبال کنیم. ۱۳۷۷/۱۲/۱۵
❇️ امیرالمؤمنین (علیهالسّلام)، شخصاً زاهدانهترین زندگیها را داشت؛ اما در عین حال، مرتب هم کار میکرد، مزرعه را آباد و چاه آب، جاری میکرد، جهاد میکرد و کشور را اداره میکرد. ۱۳۷۷/۱۲/۱۵
❇️ امام خودش از آفت اشرافیگری بکلی برکنار ماند و مسئولین کشور را هم بارها توصیه میکرد که به کاخنشینی و به اشرافیگری تمایل پیدا نکنند. ۱۳۹۰/۰۳/۱۴
❇️ آفت بزرگ ما اشرافیگری و تجملپرستی است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافیگری باشد، مردم را به سمت اشرافیگری و به سمت اسراف سوق خواهد داد. ۱۳۸۸/۰۲/۲۲
❇️ مسؤول نظام جمهوری اسلامی حق ندارد به اعیان و اشراف و پولدارها نگاه کند و زندگی خود را با آنها بسنجد؛ حق ندارد خود را با نظایر و اشباه خود در حکومتهای طاغوتی بسنجد. ۱۳۸۰/۹/۱۶
❇️ از جمله چیزهایی که روند حرکت به سمت عدالت را در جامعه کُند میکند، نمود اشرافیگری در مسؤولان بالای کشور است. ۱۳۸۰/۶/۰۵
🔸متن کامل این گزیده بیانات را از اینجا بخوانید: ↙️↙️
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=50396
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ/ اشرافی گری مسئولین ممنوعه!!!!
مقام معظم رهبری
منبع/ آپارات
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 امکان قضاوت تلخ تاریخ در مورد بلند پایگان امروز جمهوری اسلامی در مواجهه با #حرام_سیاسی
⚠️ خطر زوال مشروعیّت برخی مسئولینِ امروز، حرمت دریافتی ایشان، و همچنین غصبی بودن مناصبشان
استاد آیت الله وفسی
منبع/ مسلمان تی وی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
چرا انتخابات ایران حماسهای شگفت است؟ (۱)
۱- انتخابات ۱۱ اسفند، یک حماسه بزرگ است. حماسه، در برابر دشمن اتفاق میافتد و این، فارغ از نتایج مهم انتخابات است. شاید کسانی، مسئولیت خود را نشناسند، یا نتوانند و یا نخواهند که به آن عمل کنند. جاهل غیرمقصر، معاف از بازخواست است و دانای قاصر یا مقصر، سزاوار بازخواست در محکمه وجدان. اما وقوع حماسه، معطل عمرو و زید نیست. هر چند وقت یک بار بحث در میگیرد که «انتخابات، حق است یا تکلیف؟ منتخبان قبلی به مسئولیت خود عمل کردهاند؟ انتخابات فایده دارد یا نه؟ و...». اینها در جای خود، قابل بحث است. اما فارغ از فضای بحث، حماسه آنجا اتفاق میافتد که مردمانی از همه کمبرخوردارتر، پرتلاشتر، و سزاوار طلبکاری و نقد و اعتراض، انتخاب و انتخابات را با همه گلایهها، چون جانِ گرامی، عزیز بشمارند.
۲- آن جوانان پر از مطالبه و گلایه اما لبریز از نشاط مسئولیتشناسی، آن پیرمرد و پیرزن قدخمیده، آن جانباز سالها بستری که از روی تخت رای میدهد، آن نوعروس و تازهداماد، آن کارگر گچکار و نانوایی و کادر بیمارستان که با لباس کار پای صندوق رفتهاند، آن روستایی محاصره شده در برف، و آن مستاجر شرافتمند که با تورم سنگین دست بهگریبان است و با این وجود پای صندوق رفته، هر کدامشان یک حماسهآفرین و حجت بزرگ خدا هستند. آن روی حماسهآفرینی - اگر متوجه باشیم - بدهکاری یکایک ما بهویژه مسئولان، در قبال این مسئولیتشناسی است.
۳- خواهر شهیدی هست که برای تامین معاش، نظافت خانه مردم را میکند و این، کار اغلب روزهای او در زمستان و تابستان است - و کدام شرافت و فضیلت، بالاتر از تلاش برای تامین روزی حلال؟-. این خواهر گرامی شهید، روز جمعه، از اول صبح تا ۹ شب سر کار بود. خانهتکانی شب عید، خستهکننده است؛ اما در کنار انجام کار، دلش شور انتخابات را میزد؛ اینکه کارش کی تمام میشود تا بتواند رای بدهد؟! او از این ادا و اطوارها و دوگانهسازیهای جعلی «حق یا مسئولیت» بلد نیست. میتواند و حق دارد گله کند، اما هرگز نگفته که برای چه باید رای بدهم؟ آن شب هم دلش شور میزد، تا وقتی که حوالی ساعت ۱۱ شب توانست رای بدهد و دلواپسیاش به خوشحالی بدل شود. برادر شهیدش،
در ۱۳ سالگی سر کار میرفته، اما تا مدتها ناهار نمیخورده است. استادکار و هم شاگردیها شک میکنند که نکند وسواس غذایی دارد. به خانوادهاش میگویند شما برایش غذا بفرستید. خانواده، علت را جویا میشوند و او میگوید روزه گرفته تا با کسانی که غذا برای خوردن ندارند، غمخواری و همدردی میکند. خواهر شهید میگوید «شهدا حتی در میان خانواده خودشان هم چیز دیگری هستند، نورانی هستند». امتداد این نورانیت را میتوان در حماسه محمد جهانآرا و یارانش دید که با دستان خالی، لشکرهای مکانیزه صدام را به مدت ۳۳ روز، پشت دروازههای خرمشهر زمینگیر کردند. اگر آن حماسه در متن مظلومیت نبود و دشمن پیش میتاخت - در حالی که بنیصدرها در پایتخت مشغول از هم گسیختن شیرازه وحدت ملی بودند - آیا میشد حماسه فتح خرمشهر و فتوحات بعدی انقلاب اسلامی را تصوّر کرد؟
۴- وقتی پشت فرمان خودرو مینشینید، دوست دارید که مسیر، باز و هموار باشد تا بتوانید با سرعت مطلوب حرکت کنید. اما گاهی مسیر، پرپیچوخم و گردنه است و همین، حرکت را کُند میسازد و از شتاب شما میکاهد. درست است که نمیتوانید با حداکثر سرعت حرکت کنید، اما اگر متوقف نشدید و برنگشتید - ولو با سرعت پایینتر به سمت مقصد عبور کردید - شما موفق شدهاید. پایوران جوخههای تحریف و تحریم و تخریب انتخابات در جبهه دشمنان ملت ایران، قطعا انکار خواهند کرد، اما انتخابات ما وسط میدان جنگی بزرگ برگزار شد و به این اعتبار، یک حماسه بزرگ است؛
هر چند که شاید میشد با اهتمام بیشتر مسئولان و طیفهای سیاسی و رسانهها، با ترازهای بالاتری که مورد مطالبه رهبر حکیم انقلاب است، برگزار شود.
۵- انتخابات در ایران با انتخابات در بسیاری از کشورهای دیگر قابل مقایسه نیست و حال آنکه در اغلب کشورها، مشارکتهای ۴۰ تا ۶۰ درصدی، روندی غالب است. چند کشور در دنیا سراغ دارید که یک سال قبل از انتخابات، در حالی که مدیران و احزاب هنوز تدارکی نکردهاند، هزاران تلویزیون و خبرگزاری و رسانه و کانال، در اثر مداخلهجویی خارجی و دستکاری نیابتی، وارد میدان تحریف و تخریب و تحریم انتخابات بشوند؟! چند کشور هست که سیاستمدارانی در آن بالغ بر ۳۰ سال در مسندهای ارشد مدیریت کرده باشند، اما ادای اپوزیسیونی در بیاورند، شبهه بیافرینند و در تخریب و تحریم انتخابات، همانگونه رفتار کنند که دشمنان کشورشان میخواهند و میگویند؟ چند کشور سراغ دارید که سیاستمداران بازنده در انتخابات، جرأت کرده باشند که با ۱۱ میلیون رای کمتر، مدعی تقلب شوند، زیر میز جمهوریت بزنند، آشوب
جنگ نرم ودشمن شناسی
@shohadayevarjovi
چرا انتخابات ایران حماسهای شگفت است؟ (۲)
برپا کنند، تحمل شوند، اجازه فعالیت دوباره داشته باشند و با این همه، باز هم زیر میز بزنند؟! اگر کشوری مبتلا به این حجم از دشمنی خارجی و خیانت داخلی شد، و با این وجود، به میدان جنگ و خونریزی نشد و توانست در امنیت و آرامش کامل انتخابات برگزار کند، قطعا موفقیتی بزرگی بهدست آورده است. ایران ما، بارها تهدید به اشغال نظامی و گسترش جنگ نیابتی شد، اما توانست تهدیدها را عقب براند و بر وسعت پیروزیها بیفزاید. در این مصاف بزرگ، طبیعی است که دشمنان از پا ننشینند و بزرگترین جنگ ترکیبی تاریخ را ساماندهی کنند. حجم خباثت پیادهنظام دشمن، جای شگفتی ندارد و از شدت هراس دشمنان نسبت به موفقیتها حکایت میکند. تعجب و تأسفی اگر هست، درباره هر کسی است که این واقعیت مهم را ندید، به اندازه کافی تدارک متقابل نکرد، و یا مانند برخی سیاسیون ورشکسته به تقصیر، مُهره شطرنج دشمن شد.
۶- برای جمهوری اسلامی که حدوثا و بقائا «مردمبنیاد» است،
هر یک رای مردم ارزشمند است. از چشمانداز مطالبه امام(ره)و رهبری، باید برای اینکه آحاد مردم در تعیین سرنوشت خود مشارکت داشته باشند، اهتمام ورزید. در کنار این هدفگذاری ضروری و مطلوب که مسئولیت نخبگان و مسئولان را سنگینتر میکند، واقعیت این است که در همه کشورها، بخشی از مردم - فارغ از کیفیت انتخابات، میزان تاثیر، و شدت و ضعف رقابتها - میل به مشارکت سیاسی یا حتی اجتماعی ندارند. در اغلب کشورهایی که جنگ سامان یافته ترکیبی هم علیه انتخاباتشان وجود ندارد، مشارکتها کمتر از
70 – 6۰ درصد است. (بماند که در برخی از این کشورها الزام رای دادن برقرار است). به عبارت دیگر، بررسی موضوع نوسان نرخ مشارکت در کشورها، درباره آن 7۰- 6۰ درصد مشارکتجو است،
و نه صد درصد واجدان حق رای.
۷- در همین زمینه، روزنامه اصلاحطلب سازندگی، هفته گذشته ضمن رو کردن دست کلاهبرداران سیاسی نوشت: «آنها که در انتخابات شرکت نمیکنند را میتوان به سه دسته تقسیم کرد؛ دسته اول و بزرگ تر که معمولاً در همه کشورها یافت میشوند؛ نسبت به انتخابات بیتفاوتند و برای شان فرقی نمیکند چه کسی سکان هدایت کشور را به دست دارد. معمولاً از مسائل دورند. اگر دقیق شویم، تقریباً ۳۰درصد هر جامعه را تشکیل میدهند و بهندرت بخشی از آنان در شرایط بسیار خاص و معمولاً تحت تاثیر هیجانات گسترده، کنش سیاسی نشان میدهند که اغلب هم زودگذر است. گروه دوم که آنها هم گروه بزرگی هستند، انگیزه و دلیلی برای حضور در انتخابات نمیبینند... اگر دقت کنیم، نه دسته اول، صحبتی از تحریم میکنند و نه گروه دوم، هدفشان تحریم است. اما دسته سومی هستند که اتفاقاً صدای بسیار بلندی دارند. آنها در همه این ۴۵ سال پس از انقلاب، وجود داشتهاند و بدون آنکه بشود آرای تحریم را شمرد، مدعی آن ۳۰درصد همیشه خاموش و آن گروه بیانگیزه دوم شده و همه عدم مشارکت را به حساب پروژه خود زدهاند، طوری که حتی عدهای را هم که به دلیل اوج کرونا و در ایام بیواکسنی از خانه خارج نمیشدند، جزو تحریمکنندگان قلمداد کردند و شد داستان ملانصرالدین که میخ افسار الاغش را بر زمین کوبید و گفت اینجا مرکز جهان است. هر کس هم پرسید از کجا میگویی؟ جواب داد که اگر قبول نداری، برو متر کن».
8- درباره طیف مدعیان اصلاحطلبی و اعتدالگرایی، نمیتوان یکسره قضاوت کرد. برخی از آنها با وجود فشار تخریبی شدید، عقلانیت و شجاعت به خرج داده و به سهم خود برای رونق انتخابات نقشآفرینی کردند که جای تقدیر دارد. برخی هم (مانند یکی از سران فتنه ۸۸ و برخی پدرخواندههای جبهه دوپاره اصلاحات) چون ناتوان از مشارکت مثبت و جذاب برای مردم هستند، خطاهای قبلی خود را با خیانتهای بزرگتر میپوشانند. آنها دو بار در انتخابات ۱۳۹۸ مجلس و ۱۴۰۰ ریاست جمهوری و شوراها، از برخی نامزدها حمایت کردند، اما چون کارنامه خسارتباری داشتند، نتوانستند پایگاه رای سابق را احیا کنند؛ تا جایی که نفر اول «لیست جمهور» در انتخابات شورای شهر (با امضای خاتمی) نتوانست حتی ۳۹ هزار رای کسب کند. این واقعیت به جای آنکه موجب شرمندگی و جبران شود، به همراهی با جریان خارجی ضد انتخابات و بیگاری دادن بیشتر انجامید. آنها همچنان که در سال ۱۳۸۸، دروغ تقلب ۱۱ میلیونی را پیش کشیده و حماسه ملی را به آشوب بدل ساختند، در انتخابات اخیر هم به دروغ گفتند نامزد ندارند و نمیتوانند لیست بدهند یا دعوت به مشارکت کنند. به اذعان نشریات همسو، دستکم ۱۶۵ نامزد در میدان رقابت داشتند، اما میدانستند که مردم، خاطره خوشی از میراث مدیریتی آنها ندارند.
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
چرا انتخابات ایران حماسهای شگفت است؟ (۳)
9- اصلاحطلبان متعددی اذعان دارند که ادعای نامزد نداشتن، دروغ بود. متأسفانه این دروغ خائنانه، هماهنگ با پروژه دیکته شده خارجی، به افکار عمومی پمپاژ شد. درباره این دروغ بزرگ، دو روایت از اصلاحطلبان را بخوانید:
- محمدجواد روح، سردبیر روزنامه هممیهن: «جبهه اصلاحات، نه جبهه است، و نه اصلاحطلب... در همین انتخابات، شواهد نشان میدهد وضعیت از مجالس دهم و یازدهم بهتر است. این ۱۱۰ نامزدی که در شهرستانها مطرحند و تعدادی که در تهران هستند، از مجلس دهم خیلی شناختهشدهترند. وضعیت تایید صلاحیتها از مجلس دهم و یازدهم بهتر است. واقعیت این بود که اکثریت قریب به اتفاق نامزدهای اصلاحطلب به صحنه نیامدند. رد صلاحیت اصلی توسط جبهه اصلاحات انجام شد. با تصمیمی که این جبهه گرفت، بخش عمدهای از آنها که قصد نامزدی داشتند، منفعل شدند. در نتیجه، به نقطهای رسیدهایم که مطرح میشود کاندیدا نداریم. در حالی که این حرف اشتباه است. باید از جبهه اصلاحات پرسید که دقیقاً در این انتخابات و صحنه سیاست، چه میکنید؟ ریشه این موضع انتخاباتی، ترس از شکست است».
- حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران: «خوشبختانه از ۱۰ کرسی استان کرمان، ۹ کرسی رقابتی داریم؛ همه نامزدهایی را که هدف گرفته بودیم، تایید شدند. این سندی است که با همین شرایط میشود با یک فرمان عاقلانه حرکت کرد. ما در ۱۰ دوره مجلس در کرمان، همیشه یک کف داشتیم که ۳ کرسی بود و یک سقفِ ۷ کرسی. در دوره پیش برای اولین بار به یک کرسی تن دادیم، چرا که در سطح کشور منفعل بودیم. نقد اصلی، به اصلاحطلبان بود، به خاطر نیامدن در انتخابات مجلس یازدهم و انتخابات ۱۴۰۰. در انتخابات مجلس یازدهم، لیستی که برای تهران آماده شد، از لیستی که برای مجلس دهم آماده شد، قویتر بود؛ اما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم»
محمد ایمانی
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
554-jome-monafeghoon-fa-ansarian.mp3
5.17M
#صوت_ترجمه #صفحه_554 سوره مبارکه #جمعه و #منافقون
#سوره_62 و #سوره_63
#جزء_28
منبع: پایگاه قرآن ایران صدا - ترجمه استاد حسین انصاریان
منبع/ جهاد تبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
554-jome-monafeghoon-ta-1.mp3
7.42M
#صوت_تفسیر #صفحه_554 سوره مبارکه #جمعه و #منافقون
بخش اول
#سوره_62 و #سوره_63
#جزء_28
مفسر: استاد قرائتی
منبع/ جهاد تبیین
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi