مداحی آنلاین - نقش ارزنده امام سجاد - آیت الله مظاهری.mp3
7.07M
🏴 #شهادت_امام_سجادعلیه_السلام
نقش ارزنده امام سجاد علیه السلام
در زنده نگه داشتن نهضت عاشورا
#سخنرانی بسیار شنیدنی
🎙 #آیت_الله_مظاهری
حداقل برای یک نفر ارسال کنید.
بهترین #سخنرانی های روز
منبع/ کانال مداحی وصوت های چهارده معصوم علیهم السلام
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️ شهادت سید الساجدین حضرت امام زین العابدین علیه السلام تسلیت باد
هرچه ما روضه شنیدیم تو یکجا دیدی...
ـــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 بسیج اساتید و گروه کمکهای مومنانه حسینی تهران
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴 می گویند پزشکیان همچنان در حال هیئت گردی، ظریف در حال کابینه سازی است!
آدم فکر میکنه پزشکیان به عنوان استراحت دوران بازنشستگی اومده رییس جمهور شده!
البته خیلی هم نباید از رییس جمهوری که از اول هم می گفت من بلد نیستم و از کارشناسان باید استفاده کرد، گله مند بود. اگه این اوضاع را نمی پسندیم باید در انتخابی که کردیم شک کنیم!
➖➖➖➖
ای وای بر دولتی کز یاد رفته باشد
ظریف درسیما و او خرید رفته باشد
گیرم که از رقیبان دامن کشان گذشتی
کی ظریف و برجامش، از یاد رفته باشد
رحم است بر مردمی، کز گرد دام رأیت
با صد امیدواری، ناشاد گشته باشد
منبع/ کافه سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔴 مردم را فریب ندهید
آقای پزشکیان گفت: من حزبی نیستم، اصلاح طلب نیستم و چرا به من تهمت میزنید. باشد برای اهل تفکر و عبرت گیرندگان
مردم را سرگرم کرده و جماعت #اصلاح_طلب و #محکومین_فتنه ۸۸ و سران #دولت_روحانی و #دولت_خاتمی را دور هم جمع کرده تا وزرای پزشکیان را انتخاب کنند
خدا به داد مردم برسد
اعضای شورای راهبردی دولت چهاردهم:
🔹علی شکوری
(محکوم فتنه ۸۸)
🔹هادی خانیکی
(مشاور فرهنگی خاتمی)
🔹محسن رنانی
(استاد دانشگاه و همراه با اغتشاشات ۹۸ و ۱۴٠۱)
🔹فاطمه مهاجرانی
(سخنرانی انتخاباتی و حمایت از کشتگان ۱۴٠۱)
🔹جواد ظریف
(وزیر خارجه روحانی)
🔹محمدجواد جهرمی
(وزیر ارتباطات روحانی)
🔹علی عبدالعلی زاده
(عامل گرانی مسکن دولت خاتمی)
🔹محمد قائم پناه
🔹سیدرضا صالحی
(وزیر ارشاد روحانی)
🔹علی ربیعی
(سخنگوی دولت روحانی)
🔹الیاس حضرتی
(نماینده مجلس سابق اصلاح طلب)
🔹حسین مرعشی
(برادر زن رفسنجانی / محکوم فتنه ۸۸)
🔹محمد صدوقی
🔹شهیندخت مولاوردی
(معاون امور زنان ریاست جمهوری روحانی)
🔹حسین عبده تبریزی
(اصلاح طلب و مخالف مسکن ملی)
🔹نورالدین آهی
(اصلاح طلب)
🔹عباس عبدی
(منتقد اصلاح طلب)
🔹علی تاجرنیا
(محکوم فتنه ۸۸)
🔹فیاض زاهد
(محکوم فتنه ۸۸)
🔹 محمدرضا جلایی پور
(محکوم فتنه ۸۸ و ۹۸ و ۱۴٠۱)
🔹علی طیب نیا
(وزیر اقتصاد روحانی و امضای مخفیانه سند fatf)
دبیران:
🔸محمد رهبری
(نویسنده چپ روزنامه اصلاح طلب شرق)
🔸امین عارف نیا
(مسئول مرکز ارتباطات شهرداری تهران زمان نجفی)
🔸محمد کبیری
(معاون وزیر کار روحانی)
🔸 سمیه توحیدلو
(محکوم فتنه ۸۸)
#حقیقت_تلخ
منبع/ کافه سیاسی
@shohadayevarjovi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جاهلیت مدرن #ظریف:اگر مرد باشید برای وزارت امتیاز نمی گیرید، اگر زن باشید ۱۰ امتیاز می گیرید! اگر از ادیان و مذاهب رسمی غیر از اسلام باشید امتیاز می گیرید، ولی اگر مسلمان شیعه باشید امتیازی نمی گیرید!
📌 پی نوشت:
🔹ظریف امشب در تلویزیون درباره نامزدهای تصدی وزارت گفت:
🔻«از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید (!)
🔻اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمیگیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوانتر باشید امتیاز بالاتر است. اگر مرد باشید هیچ امتیاز نمیگیرید، زن باشید ۱۰ امتیاز میگیرید. اگر سابقه وزارت داشته باشید، امتیاز منفی میگیرید».
🔹ظریفی در واکنش به این سخنان ظریف نوشت: یک دختر جوان ۲۰ ساله یهودی و بدون سابقه وزارت، می تواند بالاترین امتیازات را کسب کند!
🔹اما از این طنز تلخ که بگذریم، ظریف چگونه فردای عاشورای حسینی به خود اجازه می دهد در مملکت اهل بیت علیهم السلام، شیعه بودن را عامل امتیاز منفی برای وزارت معرفی می کند و داشتن دین و مذهبی دیگر را عامل رجحان بداند؟ و اصلا چرا اصرار دارد به اختلافات مذهبی دامن بزند و در این میان، اکثریت را کنار بگذارد؟!
محمد ایمانی
منبع/ کافه سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
🔰 انتقاد مدیرمسئول روزنامهٔ کیهان از دعوت صداوسیما از ظریف
#حسین_شریعتمداری
🔸دعوت از آقای ظریف یک اقدام نامتعارف است و فاقد توجیه منطقی و قانونی است. کاش صداوسیما از جناب پزشکیان برای حضور در سیما دعوت میکرد.
🔸مخصوصاً اینکه کنفرانس خبریِ از قبل اعلامشدهٔ ایشان به تعویق افتاده و معلوم نیست چرا هنوز انجام نشده است.
🔸آقای ظریف مسئولیت رسمی ندارند و جایگاه کنونیِ ایشان یک جایگاه درونحزبی است و از این روی دعوت از آقای ظریف نمیتواند توجیه قابلقبولی داشته باشد.
🔸به اعتقاد بنده، جناب ظریف قبلاز حضور یکطرفه در تلویزیون باید به چند سؤال دربارهٔ عملکرد خود توضیح بدهند و کاش برادر عزیزمان جناب آقای جبلی قبلاز دعوت از آقای ظریف برای حضور یکطرفه، از برخی کارشناسان برای پرسش چند سؤال راهبردی از ایشان هم دعوت به عمل میآوردند.
منبع/ کافه سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
7.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ تناقض گفتاری در سخنان ظریف و پزشکیان
🔺در حالی که یکی از غر زدن های دکتر پزشکیان در جریان مناظرات این بود که چرا ما از یک گروه و جریان آدم می آوریم ، اما حالا محمدجواد ظریف مدعی شده است : مردم به پزشکیان رای دادهاند، بنابراین افرادی پیشنهاد میشوند که در راستای دیدگاههای دکتر پزشکیان حرکت کنند و این کابینه ائتلافی نیست.
✅ پ.ن: این جمله یعنی پزشکیان فقط غر می زد که چرا جریان های دیگر را حذف کردید، اما حالا که خرم از پل گذشت ، باید افراد کابینه همفکر خودم باشند!
خب بیچاره ها ، هر دولتی که میاد روی کار همین کار رو میکنه.چرا بعضی ها فکر کردن که دولت پزشکیان متفاوت است؟
#خالص_سازی_اصلاح_طلبانه
منبع/ کافه سیاسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
صحبتهای رئیس جمهور دکتر ظریف در شبکهی خبر پیرامون چینش کابینه پخش شد...!!!
سخنگوی محترم هم با نوههاش رفته سوپرمارکت پفک بخره وقت نداشت امشب در خدمت ملت ایران باشه
#پزشکیان
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
آقای پزشکیان بخوانند (۱)
1- ابتدا بگذارید از همین عنوان یادداشتمان شروع کنیم. اینکه چرا عنوان این یادداشت را «آقای پزشکان بخوانند» گذاشتیم، یک دلیل ساده اما مهم دارد. او احتمالا این روزها سرش حسابی شلوغ است و فرصت ندارد یا اگر هم دارد، مطالب «احتمالا» آن طور که هست به دستش نمیرسند. فقط به عنوان یک نمونه اگر فراموش نکرده باشید، در ایام مبارزات انتخاباتی، صفحه توئیتر آقای پزشکیان اعلام کرد، تا ساعاتی دیگر پیام مهمی را منتشر خواهد کرد. وقتی خبرنگاری از ایشان درباره محتوای این پیام سؤال کرد، او اصلا از موضوع و پیامی که به نام او در صفحه شخصی او منتشر شده بود اطلاع نداشت و تصریح هم کرد که «حتما بچهها[ی رسانهای] آن را منتشر کردهاند.» این، یک هشدار بود هم به خود آقای پزشکیان و هم به مردم و نشان داد، آقای پزشکیان را افرادی احاطه کردهاند که بعضا، بدون هماهنگی با او اقداماتی را
«سَرِ خود» انجام میدهند. عنوان این یادداشت را با توجه به این شرایط انتخاب کردیم تا شاید مطلب عینا، بدون
کم و کاست و بدون تغییر در محتوا، به دست ایشان برسد. ضمنا، این «احاطهکنندگان» فقط افراد و اشخاص نیستند، رسانههایی هم هستند که «تحریف» و «جعل خبر» در آنها یک «قاعده» و «اصل» است و اخبار، تحلیل و نقدها را آن طور که دلشان میخواهد- نه آن طور که نوشته شده است-
به گوش مخاطب میرسانند. فقط به عنوان یک مثال نزدیک، رجوع کنید به گزارش مستند کیهان که با عنوان «اسب زینشده زیر پای....» منتشر شد و مقایسه کنید با نوع پوشش آن در این رسانهها. چیزی نزدیک به 10 روز است که با ترفند «راه بنداز- جا بنداز» تلاش میکنند گزارشی سرتاسر تحریف شده به خورد مخاطب بدهند. بله درست شنیدید نزدیک به 10 روز است سرگرم یک گزارش
کیهانند!
2-رفتارها و رخدادهای روزهای پس از انتخاب آقای پزشکیان هم، «خاص» و «ویژه» است. او طی دو هفتهای که انتخاب شده، حتی یک کنفرانس خبری نداشته است که این برخلاف رویه همیشگی است. ایشان طبیعتا باید جلوی دوربینها حاضر شود و به سؤالات پاسخ دهد. از برنامههایش، کابینهاش، اولویتهایش بگوید. اما در همین مدت، تا دلتان بخواهد این «اطرافیان» و «دور و بریها» موضع داشته و از طرح و برنامه و تشکیل شورا و....سخن گفتهاند. طرحها و برنامههایی که شاید آقای پزشکیان در جریان جزئیات آنها هم نباشد! تشکیل «شورای راهبردی دوره انتقال دولت چهاردهم» یکی از این اقدامات «خاص» و بیسابقه است. شورایی که عملا - و در ظاهر بدون حضور یا حتی اطلاع آقای پزشکیان- همه چیز را به دست گرفته و این روزها، مشغول چیدن کابینه است. یک بار دیگر دقت کنید: شورایی تشکیل شده که هیچ گاه مرسوم نبوده، و این شورا که عملا همه کاره آن آقای ظریف است، در حال چیدن کابینه است! شاید گفته شود، این شورا بدون هماهنگی با آقای پزشکیان، قدم از قدم برنمیدارد که در پاسخ ارجاع میدهیم به خطوط اول این یادداشت.
اطرافیان رئیسجمهور منتخب افرادی هستند که نشان دادهاند، بدون هماهنگی و اطلاع او امور را جلو میبرند. اگر ایشان یک کنفرانس خبری در این مدت تشکیل میداد، میتوانست به این شبهات و سؤالها پاسخ دهد. اما در عوض گفته شده این آقای ظریف است که با حضور در تلویزیون، میخواهد به مردم توضیح دهد! یعنی توضیحات را هم اطرافیان قرار است بدهند! لحظه تنظیم این گزارش نه آقای ظریف در تلویزیون حاضر شده بود نه از اظهارات ایشان خبری بود.
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
آقای پزشکیان بخوانند (۲)
3-شرایطی که در بندهای بالا به گوشهای از آنها اشاره شد، در دوران مبارزات انتخاباتی آقای پزشکیان نیز، کاملا مشهود بود. او تقریبا همه چیز را به اطرافیان میسپرد. گفت یک پزشک و جراح قلب است و برنامهای هم ندارد و مسائل را به کارشناسان میسپارد. چند سؤال میپرسیم: آیا «برون سپاریِ» امری به بزرگی کشورداری، حد و اندازه ندارد؟ آیا از جزئیات اقدامات، برنامهها و...این اطرافیان مطلع هستید؟ چرا به جای شما، آقای ظریف باید در تلویزیون حاضر شود؟ آیا این وضع، نتیجه همان «برنامهای ندارم»ی که مدام میگفتید، نیست؟ آیا فردا مسئولیت تبعات این «برون سپاریهای افراطی» را میپذیرید؟ اصلا آیا این شما هستید که در حال چیدن کابینهاید یا کابینه را هم برایتان میچینند؟!
4-یکی از تبعات «برونسپاریهای افراطی» بروز اختلاف است و زمان تقسیم غنائم، این اختلافات میتواند به درگیریهای «درون گروهی» بدل شود و دود این وضع نیز فقط و فقط به چشم مردم میرود. مرور رسانهها و مواضع افراد نزدیک به رئیسجمهور منتخب نیز نشان میدهد، قدیمیهای این طیف به شدت نگران این وضع هستند. اصطلاحاتی مثل «مجاهدان شنبه» را همین طیف وارد ادبیات سیاسی کشور کردند.
از یک طرف بهزاد نبوی «عاجزانه» از این «اطرافیان» میخواهد، به «پزشکیان بینوا» رحم کنند و این طور به خاطر رسیدن به پست و مقام، آبروریزی نکنند از آنسو محمد فاضلی از این که، یک عده از این اطرافیان، نیامده دنبال پست و مقامند انتقاد میکند. محمدرضا عارف نیز از
«مواضع طلبکارانه» برای سهمخواهی گِلِه مینماید. ممکن است گفته شود، هر دولتی در این مرحله، دچار چالشهای اینچنینی میشود. ما میگوییم، این چالشها در نوع خود، بیسابقهاند و یکی از دلایل آن، سپردن امور به اطرافیان
است!
5-تردید نداریم- شما هم نداشته باشید-که این اطرافیانِ مجاهد شنبهیِ طلبکار، فردا روزی اگر خدایی نکرده آقای پزشکیان موفق نشد، به هیچ وجه مسئولیت اقداماتش را نخواهد پذیرفت. آنها به بزرگتر از پزشکیان هم رحم نکردند. خواستار استیضاح دولتی شدند که، خود زمینش زدند و رئیسجمهوری را که بنیانگذار اصلاحات مینامندش، خون به دل کردند. این طیف موقع تقسیم غنائم ظاهر و زمان پاسخگویی پنهان میشوند. آقای پزشکیان اگر 1- از این طیف فاصله نگیرد 2- اداره امور را همانگونه که تا امروز بوده، به آنها بسپرد، همینها او را زمین خواهند زد و اگر زمین خورد، همین طیف انگشت اتهام را به سوی ما منتقدانی خواهد گرفت که خیلی زود و به موقع هشدارهای دلسوزانه را دادیم.
جعفر بلوری
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi
با شعار «برای ایران» رأی گرفتند برای پست به جان هم افتادند(۱)
مدعیان اصلاحات شعار «برای ایران» سر دادند و رأی گرفتند اما امروز مست صندلیهای قدرت شدهاند و به جان هم افتادهاند. در چنین شرایطی است که بهزاد نبوی نوشته است: «به نظر میرسد شعار «برای ایران» قبل از انتخابات، به شعار «برای وزارت» تبدیل شده.»
آش سهمخواهی طیف غربگرا و مدعی اصلاحات ـ اعتدال از پزشکیان آنقدر شور شده که صدای کل تبار اصلاحات درآمده است. کار به جایی رسیده که برخی سهمخواهان بر سر گرفتن پست و مقام به یکدیگر حمله میکنند و عرصه جدال گسترده است. شعار «برای ایران» سر دادند و رأی گرفتند اما امروز مست صندلیهای قدرت شدهاند و به جان هم افتادهاند. در چنین شرایطی است که بهزاد نبوی نوشته است: «به نظر میرسد شعار «برای ایران» قبل از انتخابات، به شعار «برای وزارت» تبدیل شده.» افراطیون مدعی اصلاحات البته در خفا سهمخواهی میکنند و در فضای عمومی انکار. پدرخواندههای جبهه اصلاحات هم از پزشکیان سهمخواهی و توقع پیروی دارند. حضور برخی پادوهای آمریکا در فتنه 88، مسببان عمدی سوءمدیریت در دولت اشرافی و پر خسارت روحانی و متهمان فساد اقتصادی در کارگروهها و کمیتههای تعیین وزرا پذیرفتنی نیست. چطور میشود که متهم پرونده کرسنت در کارگروه و کمیته انتخاب کابینه جای دارد؟ برخی حامیان تحریم انتخابات در اسفند گذشته نیز. اینها محل سؤال و تأمل جدی است. آقای پزشکیان! با افراد آلوده و متهم و مجرم نمیتوانید کابینه کارآمد و گرهگشا تشکیل دهید.
گزارش انتخاب کابینه
از زبان وزیری ناموفق و خسارتآور
محمدجواد ظریف در سمت رئیس شورای راهبردی دولت چهاردهم! از روند انتخاب کابینه گزارش داده است اما باید گفت؛ این امری است مناسب رئیسجمهور منتخب نه شخص دیگری، آن هم ظریف که وزیری ناموفق و خسارتآور بوده است و به گفته خودش، برجام را درست نخوانده بوده. آنجا که متن برجام را در مجلس به او نشان دادند و گفتند در این قراردادی که امضا کردهاید، در موارد متعددی نوشته شده است Suspend این کلمه به معنای تعلیق است نه لغو، گفت: «ئه! ئه! من این را اصلا ندیده بودم!»
و اخیرا طیبنیا، وزیر اقتصاد دولت اول روحانی سر کلاس درس در دانشگاه تهران درباره او گفته بود: «ایشان فردا رئیسجمهور بشود، ظریف را میخواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند؛ حتما مجلس رای نخواهد داد. بگذریم از اینکه من، ظریف رو ضعیفترین وزیر خارجه بعد از انقلاب میدانم. قویترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قویترین کارشناس، ضعیفترین وزیر خارجه! دوره آقای ظریف، روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقهای! ایشان اصلا آدم اجرائی نیست. قائممقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی را گذاشته بود.»
در همین فضا، برخی سهم میخواهند اما انکار میکنند. آذر منصوری، رئیس غیرقانونی جبهه اصلاحات که پس از کنار زدن بهزاد نبوی به ریاست جبهه اصلاحات رسید، اخیرا درباره ملاقات با پزشکیان نوشت: روز گذشته دیدار و گفتوگوی کوتاهی با دکتر پزشکیان داشتم. نکات مورد تأکید: ۱. دولت شما باید نماد تغییر و امیدافزایی باشد نه تداوم وضع موجود. ۲. دولت شما باید نماد مبارزه با رانت و فساد سازمان یافته باشد.۳. جبهه اصلاحات بیش و پیش از شما باید پاسخگوی عملکرد دولت چهاردهم باشد.
او در عین حال ادعا کرده بود: «پیرو تماسهای مکرر دوستان و همراهان طی روزهای اخیر و طرح برخی از شبههها به اطلاع میرساند: جبهه اصلاحات ایران بنای دخالت در تصمیمگیریهای دکتر پزشکیان را نداشته و نخواهد داشت. موضع ما در برابر دولت ایشان حمایت، نظارت و پرسشگری و مبنای قضاوت ما، تحقق خواست مردم ایران است.»
موضعی که بر خلاف واقعیات بود و علیاصغر شفیعیان، مدیر پایگاه خبری انصافنیوز و از نزدیکان پزشکیان به منصوری پاسخ داد: جبهه اصلاحات ایران در تمام کارگروههای تصمیمگیری درباره اعضای کابینه عضو دارد و لذا دخالت داده شده است.
ظریف هم خبر داد که «نمایندگان جبهه اصلاحات» در شورای راهبری و کمیتههای انتخاب وزرا (متشکل از 450 نفر) حضور دارند.
مدعیان اصلاحات نفوذ خود در کارگروهها را پنهان و انکار میکنند همانطور که خود را تضمین روحانی اعلام کردند و دولت وی را رحم اجارهای و دولت اجارهای نامیدند اما پس از ناکارآمدی و سوءمدیریت عمدی در دولت، گفتند این دولت ما نبود و از کارنامه آن برائت جستند.
اشاره کردیم که سهم خواهی و غنیمت طلبی بر اردوگاه اصلاحات سایه انداخته و داد همهشان را درآورده است.
لیلاز: مجاهدان روز شنبه
با هدف بهرهمندی از منافع و منابع آمدند
جنگ نرم ودشمن شناسی
📡 پایگاه خبری تحلیلی وَرْاُئوی
🕯 میعادگاه شهدای وَرجُوی
@varjovi
@shohadayevarjovi