eitaa logo
❌پاسخ به شبهات❌
87 دنبال‌کننده
800 عکس
733 ویدیو
4 فایل
🔺️ برای ادامه راه اباعبدالله،هدف قیامش امربه معروف ونهی از منکر را باید زنده کرد... فقط اشک کافی نیست!🔺️ 🔴منکر های سطح شهر غصه ناکه اما ⚠️❌️سکوت مومنان غصه ناک تر.... مدیر : @maah5455
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نهی از منکر به سبک مغازه دار اصفهانی اگر فقط ده درصد مغازه دارها الگو برداری کنند کافیه که بی حجابی جمع بشه.... 🔺نشر دهید تا به دست مغازه دارها و ... برسه انشاءالله. ⚠️🔺نشرحداکثری🔺⚠️ ╔═💎💫═══╗ @shobaahat ╚═══💫💎═╝ به کانال پاسخگویی به👆 شبهات بپیوندید.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥یاری دین خدا در ماه خدا💥 ❇️ عبادات به رشـد تقــوی فردی و رشد تقــوی اجتماعـۍ ما ڪمڪ میکننـد. ❌⚠️لطفا همه جا منتشر کنید تا مومنین، ظرافتها و روشهای تذکر به روزه خواری را یاد بگیرند. ╔═💎💫═══╗ @shobaahat ╚═══💫💎═╝ به کانال پاسخگویی به👆 شبهات بپیوندید.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌ *این پیام در حال ارسال در پیام رسان ها است به هیچ عنوان روی لینک نزنید و باز نکنید* گوشی هک خواهدشد ❌ 👇👇👇 💳 *پرداخت سود سهام عدالت آغاز شد* 💎 بنا بر اعلام *وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی* که در اخبارسراسری اعلام شد ، تا *ساعت 24 امشب* ، آخرین مهلت تکمیل فرم واریز سود سهام عدالت 20,568,000 تومانی بوده و تمدید نخواهد شد . *تمامی افرادی که سهام عدالت نداشتن هم امکان ثبت نام دارند.* 🌐 *درگاه اینترنتی رسمی :* http s://𝒔 𝒊𝒕𝒆- 𝒄𝒐𝒎𝒕𝒆.𝒑𝒓....... * مرکز اطلاع رسانی سهام عدالت * (لینک را ناقص کردیم تا کسی اشتباهی باز نکند) ❌⚠️ ╔═💎💫══╗ @shobaahat ╚═══💫💎╝ به کانال پاسخگویی به👆 شبهات بپیوندید.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
زمان: حجم: 1M
🎙 🔴 چـرا رهبـر انقـلاب، در سخنـرانی نوروزی به بحـث حجـاب نپرداختند⁉️🤔 👌مهمتـر از اینڪـه، حـل میشـود یا نـه؛ این است ڪه 👇 چه ڪسی باید حلّـش ڪنـد⁉️ رهبـر یا امّـت‌ مدّعـی‌ ولایتمـداری⁉️ 📣⚠️نشـر فـوری و حداکثـری بـراۍ همـه گروه‌های مومنیـن ╔═💎💫═══╗ @shobaahat ╚═══💫💎═╝ به کانال پاسخگویی به👆 شبهات بپیوندید.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🚨شفاف سازی در خصوص کلیپ منتشر شده ضرب و شتم خواهران آمر به معروف در استان قم. ↔️⛔ فیلمی که در کانال های معاند و داخلی در حال انتشار است که حکایت ضرب و شتم چند خانم چادری در استان را دارد 📌 این فیلم مربوط به ماه گذشته سال۱۴۰۱ بود که افرادی شهرستانی به دو خواهر قمی به علت تذکر لسانی حمله کرده و با حضور به موقع ضابطین قضایی برای ضاربین تشکیل پرونده قضایی شده و پرونده در حال بررسی و رسیدگی شکایت می باشد. ⛔بزرگواران انتشار چنین فیلم هایی بدون آنکه خبر رسیدگی آن منتشر شود موجب نا امیدی و دلسردی امت حزب الله و آمران به معروف می شود. ❌ناخواسته موجبات خوشنودی دشمن را فراهم نکنیم ⚠️⛔هدف از انتشار این چنین فیلمها صرفاً ایجاد ترس در دل مومنین و دلسردی امّت حزب الله نسبت به تذکر لسانی است. 🌺قطعاً دستگاه قضایی و دادستان های مراکز استان ها بدون هیچگونه مماشاتی با متعرضین به آمران به معروف و هنجارشکنان به پشتوانه قانون برخورد عبرت آموز می‌کند. ❌⚠️ ╔═💎💫══╗ @shobaahat ╚═══💫💎╝ به کانال پاسخگویی به👆 شبهات بپیوندید.
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهران چه خبره😳 ✊چشم کور....که دسته به دسته ها حجاب هایشان کامل و ها روسری سر می کنند 🌹پاتوق در مترو ❌⚠️ ╔═💎💫══╗ @shobaahat ╚═══💫💎╝ به کانال پاسخگویی به👆 شبهات بپیوندید.