هدایت شده از ابوالفضل ساجدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نابینایی که در شورشهای خیابانی شفا گرفت...😂😂😂
https://eitaa.com/sajedi_ir/
زبان بدن بلندگوی اغتشاشاگران
چندین سال قبل، بعد رفتن خانم گلشیفته و بریان ...ببخشید.... عریان شدنش نوبت خانم فولادی در هلند شد که با زبان بدن بلندگوی تمدن خود و همراهانش شود. یادآور شوم که در کتاب مصاحبه موثر به روش گام به گام آمده: #زبان_بدن 95 درصد تعامل را به دوش می کشد. بنابراین اپوزیسیون به خودشان زحمت مصاحبه و خبر تحریف شده و گزارش دروغ و.. ندهند بجای آن از زبان بدن به طور دسته جمعی استفاده کنند🥴😉
فرار سینه ها
بس ماهواره، دیده ام از شنبه تا آدینه ها
اما ندیدم اینچنین، بی پیرهن مادینه ها
رو سینه را چون سینه ها، هفتاب شو از کینه ها
بعد از فرار مغزها، اینک فرار سینه ها
💢 #فرار_مغزها
#فرار_سینه_ها 💢
Escape of brains and breasts
✍️🥴
استعمار سايبري و اطلاعات دنيا
دنیای مجازی نيز استعمارگر دارد و استعمار مجازی۹۰ درصد اطلاعات دنیا را در دست گرفته است. سهم کل منطقه خاورمیانه از میزبانی اطلاعات ۲۶ صدم یک درصد است. گوگل، فیس بوک، یاهو، ام اس ان و ویکیپدیا ادامه قدرت کاخ سفید هستند.
✍️ کتاب م ح قدیری، صدهزاران دام و دانه است ای خدا، مصاحبه خبرگزاری فارس با حجت الاسلام دکتر سید سعید عاملی، دکترای جامعه شناسی ارتباطات، نیز رک: نرم افزار جنگ نرم و فضای مجازی.
سَر و سِرّ سرآشپز
طلاب جوان کمکم کنید
زمانی که #حجره_نشین بودم. مثل بسیاری از طلاب به خاطر کمبود وقت و کمبود فلوس و زیادبود ذوق و فرار از تکرار، غذاهای من درآوردی می پختم. روزی برای این که غذا تکراری نشود کدو را رندیدم ( چه فعل با حالی شد: رندیدم😉) و در آن تخم مرغ بشکستم بشکستنی (مفعول مطلق تأکیدی است) و مشغول سرخ کردن شدم. یکی از دوستان بابلی آمد #آشپزخانه و گفت: اِ داری.... درست می کنی؟ اسمشو یادم نیست ولی یک غذایی بود که شمالی ها درست می کنند.
سرتون را ندردم الغرض یک سال خانواده ام و چندتا از بستگان مشهد بودند. من هم از قم به آنها ملحق شدم. روزی وقتی رفتند زیارت، برنج پختم و با بادمجان و کشک خورشتی نا متداول درست کردم. #فضای_روان_شناختی خستگی و رهایی از زحمت غذا درست کردن، دورهمی و مسافرت روی هم رفته، ناهار دلپذیر و خوشمزه را کرده بود و بهشون چسبید چسبیدنی. شاید چیزی که جسارتم را در پختن غذای من درآوردی زیادتر کرده بود شفای امام و دارالشفای امام بود و خدا رو شکر نزد درمانگاه حرم بودیم. با خودم به شوخی گفتم اگر کسی دل درد گرفت سریع تماس می گیرم اورژانس. ظاهرا کار به اورژانس هم کشیده شده بود و من خبر نداشتم. آن هم به خاطر این بود که همه قسمتی از انگشتان دستشان را خورده بودند از بس لامصب خوشمزه شده بود آن غذای لاکردار😂🥴.
چند روز قبل یکی از آنها تماس گرفت و یادی از آن خاطره کرد. گفت یادش بخیر چه غذایی پخته بودی. چطور درست کرده بودید؟ خیلی خوشمزه بود؟ باور کنید سؤالش از سؤالات سخت کنکور تجربی هم سخت تر بود. چون اولا یادم نمی آمد که چطور درست کرده بودم ثانیا اسمش را هم نمی دانستم. رابعا .... ثالثا را نگفتم؟ خوب حواستون جمعه هاااا ( به فتح جیم. البته جیم جمالت😉) حرف تو حرف انداختم و با دنده ببخشید با خنده گفتم نظر لطف شماست. حقش بود ترسیدم درخواست کند روزی دیگر آن غذا را دوباره بپزم. آخه شما بگید من فضای روان شناختی اون روز را چطوری فراهم می کردم؟!
راستی طلاب! جوان چه خبر؟ تا وقتی من حجره نشین بوده 5-6 مدل غذا با کشک و بادمجان می پختیم. در عصر دیجیتال حتما این دانش غذای من درآوردی پیشرفت کرده است. تا الان آمار به چند غذا رسیده؟
🔆مواد لازم:
💢جسارت به مقدار لازم
💢خلاقیت بازم به مقدار لازم
💢در دسترس بودن اورژانس
💢بادمجان
💢کشک ببعی
(رفتم سوپری گفتم کشک بع بع داری؟ این قدر خندید که مثل برنج شفته وار رفت. رفتم زوری از پشت میزش کشیدمش بالا گفت ههه خخخ منظورت کشک ببعی است؟! کمی سرخ شدم و گفتم : هههخ خودشه داری ؟ گفت نه)
💢برنج: با توجه به جیبتان هندی و مندی و تایلندی و طارم و هاشمی، لنجان، عنبر بو و... هر کدام بود ( خراب شد بگو که حیف شد اگر برنج مثلا فریدون کنار بود این طور نمی شد😉🥴)
همان دوست بابلی ام نام غذا را یادآوری کرد الان: #کچلیک_کوکو
✍️ ر.ک : شوخ طبعی های #جلبگی ببخشید طلبگی😄😉
✍️
هدایت شده از خبرگزاری فارس
واکنش سرلشکر باقری به تحریم شدنش
🔹به اتحادیه اروپا وکالت میدهم همه اموال و داراییهای من در اروپا و آمریکا را شناسایی، مصادره و صرف خرید ذغال سنگ برای زمستانِ شهروندان اروپایی کند.
@Farsna
اول گفتم ای کاش ریشی سوناک نخست وزیر بشه
چون ریش داره شاید ارزشی باشه بعد گفتم گر ریش بود مظهر اسلام بزغاله بود .....
باز دیدم دروغی بزرگ است ریشی اصلا ریش نداره
از همه بدتر وقتی نظرم عوض شد که دیدم جلوی تریبونش نوشته #ریدی_فور_ریشی.
آخه چرا؟ خود زنی تا این حد؟!!
....
پ ن
البته تلفظش ردی است یعنی مهیا برای ریشی
ready for rishi
🥴🥴😂😄😉
هدایت شده از خبر فوری
♦️۱۲۰ حمله سایبری به زیرساختها در ۲۰ روز گذشته
رئیس سازمان پدافند غیرعامل:
🔹شاهد سنگینترین حمله رسانهای، سایبری و شناختی علیه ایران هستیم که برای هر کشوری رخ میداد، از بین میرفت. تمام ظرفیتهای آمریکاییها، اروپاییها، منافقین، سلطنت طلبها و گروهکها روبهروی ما قرار گرفته است.
🔹آنهایی که برای تلگرام، واتساپ و اینستاگرام فرش قرمز پهن کردند، امروز باید پاسخگوی وضعیت اقتصادی کسب و کارهای مجازی باشند.
🔹در مدت اخیر شاهد حملات سایبری بودیم. با ۱۲۰ حمله سنگین سایبری دیداس به زیرساخت ها در بیست روز گذشته مقابله شد. این حجم از تهدید سایبری تاکنون علیه کشوری صورت نگرفته است. با ۹۰ درصد آن مقابله شد./تسنیم
@AkhbareFori
هدایت شده از ماند ه علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه میخواهید بدونید اکانتهای فیک و اجارهای در شبکههای اجتماعی طی این مدت چطور ذهن شمارو به چالش کشیدند حتما این کلیپ رو ببینید
شما تمام این مدت تحت یه بازی روانی جمعی بودید
هدایت شده از ماند ه علی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌چقدر زیبا مسائل اخیر را بیان میکنند
درود خدا بر شهید بزرگوار آیت الله دکتر بهشتی
👆حتما این بیان زیبا را گوش بدهید...
زن: چرا اصلا بهم نمیگی دوستت دارم؟!
شوهر: سی سال قبل بهت گفتم اگر نظرم عوض شده بود خبرت می کردم
😂😄
👈ولی بگید هر چند ابراز هیجان سختت باشه چون به عفاف و وفاداری زن هم کمک می کند. پیامبر (ص) فرمود وقتی مردی به زنش بگه از صمیم قلب دوستت دارم از قلب زنش بیرون نمیره.
زن مردش را صدا زد گفت بیا لب پنجره. مرد آمد گفت ببین همسایه را هر موقع میخواد بیرون بره به مهین خانم میگه دوستت دارم. خب چرا تو این کار را نمی کنی؟ مرد با تعجب و کمی شیطنت: خب چرا من باید مهین خانم را دوست داشته باشم که گناهه؟ من تو رو دوست دارم و تو عشق منی. جیگر😂. این جا بود که زن با شنیدن این کلمات قالب تهی کرد و جان به جان آفرین تسلیم کرد. و شوهر نیز از خوشحالی مفرط چنین شد😂😁
پیامبر راست گفته بودند چون بعد از شنیدن این جمله قلبی برای زن نمی ماند که بخواهد آن جمله از آن بیرون برود.😄
💏
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🔴معرفی کتاب
🔹یکی از کتابهای بسیار ارزشمند و خواندنی کتابی است که استاد فلسفه علوم سیاسی دانشگاه هاروارد جناب پروفسور مایکل سندل تدوین کرده است. با عنوان «آنچه با پول نمیتوان خرید: مرزهای اخلاقی بازار»
این کتاب تصویری شفاف و آماری و مستند از فرهنگ سرمایهداری غرب و بلایی که این فرهنگ بر سر اخلاق و جایگاه زن و خانواده و انسانیت در دنیای غرب آورده است.
مطالعه این کتاب را به همه کسانی که میخواهند فهمی عمیقتر از فرهنگ غربی و سبک زندگی آمریکایی داشته باشند، توصیه میکنم.
🔻توضیحی اجمالی درباره محتوای این کتاب در پست بعدی تقدیم میشود👇👇
#اخلاق
🆔eitaa.com/ahmadhoseinshari
🌹
هدایت شده از احمدحسین شریفی
آنچه با پول نمیتوان خرید_ سیطره بازار بر اخلاق.mp3
7.5M
🎤احمدحسین شریفی
🔴معرفی کتاب
آنچه با پول نمیتوان خرید: سیطره بازار بر اخلاق
نوشته مایکل سندل، استاد دانشگاه هاروارد
#اخلاق
🆔eitaa.com/ahmadhoseinshari
🌹
چقدر خوبه آدم مثل امیر باشه. خسته و ناراحت هم باشه با زور آنها را در پستوی دلش هل بده و در ویترین چهره اش لبخند بگذارد.
راستی امیر جان خسته نشی؟
آخه، یکی دو سال است در پروفایل می بینم ایستاده ای، کیف به دست. لااقل کیف را زمین بذار اذیت نشی.😂😄😉
ی تمرین روان شناختی برای جدی نگرفتن افکار نگران کننده این است که می گوییم ما یک ورق کاغذ را که وزنی ندارد چند دقیقه می توانیم در کف دستمان به که جلو دراز کرده ایم نگه داریم؟ طبیعتا بعد از دقایقی خسته می شویم و زمین می گذاریم. وقتی افکار منفی یا کینه ها را سالها کف دست مغز باشد قطعا خستگی ذهنی و فرتوتی جسمی به همراه دارد.
در جلسه ای برای طلاب غیر ایرانی خواستم این مثال را بزنم. گفتم ما چند دقیقه می توانیم ی ورق را در درست نگه داریم؟ طلبه ای ظاهرا از ساحل عاج بود خیلی جدی گفت: چند سال هم خواستی نگه می دارم. فقط آب و غذا در کنار من قرار دهیم و نیازی به دستشویی رفتن نداشته باشم. هر قدر از جهات مختلف سختی کار را توضیح دادم متقاعد نشد و گفت: بله می دانم ولی من می توانم 😂
یادم به پیرمرد محتضری افتاد که در بستر مرگ چوب ها را به فرزندانش داد و همه را حتی بسته های بزرگ را شکستند. پدر آهی کشید و گفت: نامردها! من جهنم، گند زدید به آن حکایت حکیمانه و جان به جان آفرین تسلیم کرد.
پ ن
زین پس به جای کلمه طلبه خارجی بگو طلبه غیرایرانی. طلاب غیرایرانی احساس بدی دارند وقتی بگوییم طلبه خارجی اند.
لبخند، دام دوستی
فکر منفی
نفرت
کینه
خشم
طلبه غیرایرانی
پند حکیمانه
😂😄😉🥴
شوخ طبعيها و حكايات طلبگي
معرفی سرفصل دوره مهارت های زندگی زناشویی ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ قسمت اول: معرفی دوره ها قسمت دوم: خودآگاهی ارت
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
سلام و تحیت
۱. تصمیم گرفته ایم برای خواهران و برادران طلبه، علاوه بر ۳۰ درصد تخفیف آغاز فروش، ۳۵ درصد تخفیف ویژه (مجموعا ۶۵ درصد)
در نظر گرفته ایم.
لذا در صورتی که صلاح دانستید ضمن ارسال این خبر به طلاب محترم، به آنها اطلاع دهید که کد تخفیف زیر را وارد کنند:
طلاب خواهر : Hajar
طلاب برادر : r-saadat
۲. مناسب است که متقاضیان در ایتا عضو کانال زیر شده و هر سوالی را از ادمین کانال بپرسند
@rahnamayane
۳. برای طلاب محترمی که دوره را کامل ملاحظه کنند، مدرک مورد تایید آموزش عالی
(برای ۲۰ ساعت آموزش آفلاین) تقدیم می شود.
@rahnamayane
دایرهالمعارف دودکش/ "آمپاس" یعنی چه؟
تکه کلام های بازیگر نقش اول سریال دودکش این روزها دهان به دهان می پرخد. اما این تکه کلام ها از کجا آمده و چه کاربردی دارد؟
به گزارش مشرق به نقل از مهر،
🕌🙏«خدایا ما را بخاطر #قمپوزهایی که تابه حال در کردیم و #لُغُزهایی که خواندیم ببخش و بیامرز و در #آمپاس قرارنده... الهی آمیییین»😂
.شاید اگر این پیامک بامزه، یک ماه زودتر میان مردم دست به دست می شد، کسی نمی توانست زیاد از مفهومش سردربیاورد. اما وقتی این اصظلاحات در ماه مبارک رمضان هرشب بارها و در موقعیت های مختلف، در سریال «دودکش» و از زبان شخصیت اصلی سریال شنیده می شود، خیلی زود ان را تبدیل به تکه کلام های محبوب میان مردم کرده است. اما این تکه کلام ها چه معنایی دارد و در چه مواردی گفته می شود؟
قُمپُز در کردن:
این اصطلاح از زمان جنگ دولت عثمانی با ایران مورد استفاده قرار گرفت. قمپزنوعی توپ جنگی سَرپُر بود که دولتِ امپراطوری عثمانی در جنگهایش با ایران به کار می برد. قمپز اما برخلاف توپ های جنگی دیگر، هیچ اثر تخریبی نداشت و تنها در نقاط کوهستانی شلیک می شد تا با کمک پژواک صدا در کوهستان،صدای مهیبی تولید کند و موجب رعب و وحشت سربازان ایرانی شود. این توپ گلوله ای نداشت و فقط در آن مقدار زیادی باروت می ریختند و پارچه های کهنه و مستعمل را با سُنبه داخل آن می کردند و می کوبیدند تا کاملا سفت و محکم شود و سپس آن را شلیک می کردند. چندی بعد که ایرانیان به ماهیت دروغین و توخالی این توپ ها پی بردند، اصطلاح «قمپز در کردن» را برای ادعایی که سروصدای زیادی دارد اما بی اثر و دروغین است به کار می بردند.
لُغُز خواندن :
در لغت نامه دهخدا، معنای لغز که از نظر دستوری «مصدر مرکب» تعریف شده، این طور بیان شده است: «بر کسی عیب گرفتن, به کنایه از کسی بد گفتن, کرکری خواندن.» اصطلاح لغز خواندن وقتی استفاده می شود که کسی از روی دشمنی یا حسادت و مدعی بودن، حرفی بزند یا از کسی بدگویی کند. هرچند گفته می شود لغز، نام دیگر علم «منطق» هم بوده است و فیلسوفان باستان علم منطق را به نام لغز می خواندند. شاید به همین دلیل باشد که لغز را کلام پیچیده و غیرقابل درک هم معنا کرده اند.
ان قُلت آوردن:
ریشه این واژه عربی از یک جمله آمده است. در واقع معنای واژه به واژه این عبارت، «اگر تو بگویی» است. این تکه کلام وقتی به کار می رود که مخاطب سعی در ایرادگرفتن و اشکال تراشی بیهوده از حرف های گوینده و یا کار و عمل او را داشته باشد. آن موقع است که گوینده تذکر می دهد:«ان قلت نیار»!
آمپاس:
شاید مورد استفاده ترین اصطلاح میان تکه کلام های سریال دودکش، همین اصطلاح باشد. آمپاس از واژه آلمانی Engpass گرفته شده و وارد زبان فارسی شده است. این واژه آلمانی در لغتنامه دهخدا به معنای تنگنا ، فشار و کار انجام شده آمده است.
آچمز :
شطرنج بازها این اصطلاح را خیلی خوب می شناسند. این اصطلاح که ریشه ترکی دارد، در شطرنج وقتی استفاده می شود که یکی از مهره های شطرنج در موقعیتی قرار می گیرد که اگر حرکت داده شود، مهره شاه در موقعیت کیش قرار می گیرد و بنابراین چاره ای ندارد جز این که یا از جایش حرکت نکند و یا این که مهره شاه به خانه های دیگر منتقل شود تا از خطر کیش دور شود. معمولا مهره هایی که در موقعیت آچمز قرار می گیرند، با همین ترفند توسط حریف از جریان بازی خارج می شوند. بنابراین اصطلاح آچمز شدن وقتی استفاده می شود که فردی در موقعیت انجام شده قرار بگیرد و چاره ای نداشته باشد جز این که کاری را به اجبار انجام دهد. معنای لغوی آچمز در زبان ترکی هم «بازنشدنی» است.
ضرس قاطع:
این اصطلاح از دو واژه تشکیل شده. ضرس به معنای دندان تیز و برنده است. اما این اصطلاح دوکلمه ای وقتی به کار می رود که بخواهند از چیزی، حرفی یا کاری با قاطعیت دفاع کنند. آن موقع است که می گویند:«به ضرس قاطع می گم ...»
🕌🙏«خدایا ما را بخاطر #قمپوزهایی که تابه حال در کردیم و #لُغُزهایی که خواندیم ببخش و بیامرز و در #آمپاس قرارنده... الهی آمیییین»😂
🔆
گاردنر گفت ما باور نکردیم
هوارد گاردنرHoward Earl Gardner، روان شناس مشهور از دانشگاه هاروارد است. گاردنر مقالات و کتب زیادی نوشته است ولی به خاطر بیان هوش های هشت گانه شهرت یافت. گادرنر نظر کلاسیک را که برای مصاحبه، کنکور، استخدام افراد به هوش ریاضی بسنده می کردند بوسید و به موزه سپرد. از دید او هوش یک توانای کلی نیست و هوش های گوناگونی داریم که به صورت ترکیبی عمل می کنند. معمولا افراد در یکی از این هوش ها قوی تر اند.
با توضیح بالا اصلا تعجب نکنید وقتی دیدید چند دانشجوی #دانشگاه_شریف فحاش های چاله میدانی می دهند. فحش هایی که لات ها هم که شرم می کنند در حضور زنان و دیگران راحت بر زبان بیاورند. حتی رسانه های خارجی آن قسمت را پخش نکردند.
بله ممکن است فردی هوش منطقی و آی کیوی (IQ)بالایی داشته باشد ولی هوش هیجانی و هوش اجتماعی اش (EQ) بسیار ضعیف باشد. گاهی یک کارفرما که هوش هیجانی قوی دارد ده بیست نفر را که هوش ریاضی قوی دارند برای طرح خلاقانه خود استخدام می کند. یا یک مجری با هوش هیجانی قوی در رسانه ضد انقلاب افراد با هوش منطقی بالا را به راحتی بازی می دهد و ابزار خود می کند.
بنا بر هوش های چندگانه، باید در معنی نخبه و خلاقیت و شیوه های گزینش و نگرش اجتماعی در تعریف افراد باهوش تجدید نظر کنیم
از این که این تعداد جوان خام را با لات ها مقایسه کرده ام از لات های با مرامی همچون #داش علی بابا خان لات اهل خوی، علی #گندابی، #رسول ترک، #طیب و آن با مرام هایی که در دفاع مقدس شهید شدند مثل #بابانظر عذرخواهی می کنم
🌸🔆
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📩 واکنش رهبر انقلاب به شکنجه شهید طلبه جوان در تهران؛ #آرمان_عزیز چه گناهی کرده بود؟
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار دانشآموزان: ببینید این قضیهی شاهچراغ شیراز این چه جنایت بزرگی بود. آن پسربچهی پایهی دوم یا پایهی ششم یا پایهی دهم، اینها چه گناهی کرده بودند؟ آن طفلک شش سالهای که پدر و مادر و برادرش را از دست داده این کوه سنگین غم را چرا بر دوش او انبار کردند؟ چرا؟ این بچه چکار کند با این غم بزرگ، غیرقابل تحمل، این جنایت این جنایتهای بزرگی است اینها.
🔹آن طلبهی جوان، طلبهِی شهید جوان در تهران ــ آرمان عزیز! ــ او چه گناهی کرده بود؟ طلبهِی جوان، دانشجو بوده آمده طلبه شده، متدیّن، مؤمن، متعبّد، حزباللهی، شکنجه کنند زیر شکنجه او را بکشند، جسدش را بیندازند در خیابان، اینها کارهای کوچکی است؟ اینها کهاند؟ این [را] باید فکر کرد؟ اینها کهاند؟ این بچههای ما که نیستند، این جوانهای ما که نیستند اینها،اینها کهاند؟ از کجا دستور میگیرند؟ چرا این کسانی که مدّعیِ حقوق بشرند اینها را محکوم نکردند؟ چرا قضیهی شیراز را محکوم نکردند؟ اینها طرفدار حقوق بشرند؟
🔺اینها را بشناسیم، اینها را بشناسید. البته ما یقهی اینها را رها نخواهیم کرد، نظام جمهوری اسلامی به حساب این جنایتکارها خواهد رسید حتماً. هرکس ثابت بشود که همکاری داشته با این جنایتها در این جنایتها دستی داشته مجازات خواهد شد انشاءاللّه بدون تردید. ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_دانش_آموزان
💻 Farsi.Khamenei.ir