02.Baqara.129.mp3
1.15M
#تفسیر_سوره_بقره_آیه 129✨
رَبَّنَا وَابْعَثْ فِيهِمْ رَسُولًا مِنْهُمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِكَ وَيُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَيُزَكِّيهِمْ ۚ إِنَّكَ أَنْتَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ
ازحجت الاسلام قرائتی
🍃 معارف شکوه مادری🍃🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/1192820872C468d2ef288
🍃🌱🌺🌱🍃
💠 مواردی که خونریزی خانم حکم نفاس را دارد عبارتند از:
4⃣ خروج خون بعد از سقطی که اجزاء جنین به صورت تکه تکه و با فاصله زمانی از رحم خارج می شود.
💠 حکم خون ریزی در سقط جنین به صورت تکه تکه و با فاصله زمانی و زمان شروع شمارش ایام نفاس از نظر آیات عظام تقلید #مقام_معظم_رهبری و #نوری_همدانی به این بیان بود که:
خون همراه با خروج اولین جزء، نفاس است. اما شمارش ایام نفاس بعد از خارج شدن آخرین جزء آغاز میشود. بنابراین اگر بین خروج جزء اول و خروج جزء آخر حتی بیش از ۱۰ روز فاصله شود، کل مدت نفاس است، (چه در تمام ده روز خونریزی داشته باشد و چه پاک باشد)؛ مگر این که بین دو خون ۱۰ روز یا بیشتر پاک باشد که در این صورت این پاکی نفاس نیست و زن طاهر محسوب میشود.
✅ مثال ۲:
خانمی اول ماه سقط جنین داشته، اما فقط جزئی از جنین خارج میشود. از همین اول ماه خون نفاس محسوب میشود و خانم عبادات مشروط به طهارت را باید ترک کند. پس از ۱۲ روز، خون ریزی قطع می شود و خانم به مدت یک هفته پاک است. هر چند خانم یک هفته خون ریزی ندارد، اما چون هنوز بقایای جنین به طور کامل خارج نشده، و این پاکی کمتر از ۱۰ روز است، این پاکی هم حکم ایام نفاس خانم را دارد.
سپس، بعد از این ۷ روز پاکی، بقایای جنین همراه با خون ریزی خارج میشود. این خونها نیز ادامه نفاس است. اما از این روز باید ایام نفاس را بشمارد و طبق نوع عادتش در حیض، حداکثر ۱۰ روز پس از خروج کامل بقایای جنین را می تواند نفاس قرار دهد.
🍃 معارف شکوه مادری🍃🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/1192820872C468d2ef288
🍃🌱🌺🌱🍃