💢شخص محوری
💠یکی از آفات جدی انتخابات ، مقوله ایست تحت عنوان #شخص_محوری !
که در مقابل #شاخص_محوری قرار دارد؛ با این توضیح که گرایشات و تمایلاتمان بیش از آنکه بسوی ارزشها،شاخصها و گفتمانها باشد ، به سوی اشخاص و افراد است!
🔻شخص محوری همان چیزی است که مشرکین در جنگ اُحُد ، بیشترین بهره را از آن بردند، بدین نحو که با حربه ای رسانه ای شایعه کردند که پیامبر اکرم شهید شده است و بدین ترتیب بسیاری از لشکر مسلمین را دچار تردید و عقب کشیدن از اهداف نمودند!
🔻شخص محوری ، همان چیزی است که موجب می گردد نتوانیم آنطور که بایسته است عرصه را درست ببینیم و تحلیل کنیم!
🔻شخص محوری ، در واقع جدی ترین مانع برای تحقق راهبرد راهگشای #وحدت_گفتمانی بوده و بهترین عامل برای حصول #تفرقه ی اهل حق است!
🔻شخص محوری ، عنصری است که ممکن است حامیان اخلاق مدار ترین نامزد را دچار بداخلاقی کند!
🔻شخص محوری ، گاهی ممکن است ما را از نیل به منویات مقام معظم رهبری که همانا انتخاب اصلح است بازدارد!
🔻شخص محوری ، آفتی است که هیجان کاذب تولید کرده و مانع گرایشات عاقلانه می شود!
🔻شخص محوری ، یکی از عواملی است که جبهه انقلاب را به شکست نزدیکتر می کند!
✍محقق_م_د ۲۷ اردیبهشت
@siasate_tahlil
🚨عدماحراز صلاحیت شدگان واقعی🚨
🔻عدم احراز صلاحیت شدگان واقعی آنهایی هستند که ادعای ولایتمداری شان گوش عالم را کر کرده است ، اما در گفتمان امام و رهبری مبنی بر پذیرش رأی شورای نگهبان تردید کرده اند!
🔻 الحمدلله که کاندیدا نیستند؛ اگر بودند معلوم نبود توییتهای عجیب فعلیشان ، چه شکلی می شد!
...بیگانه جدا، دوست چرا می شکند!
🔻اگر نمی توانید بعنوان افراد شاخص انقلابی، نظراتتان را در جهت انقلاب و منویات رهبری تنظیم کنید ، لااقل شاید بتوانید فتیله ی افاضاتتان را پایین بکشید!
🔻بعید میدانم قسم خورده باشید که چند ساعت یکبار توییت بزنید!
🔻ما ز یاران چشم یاری داشتیم ...
ببینید به نام نقد روشنفکرانه،درحال شمشیر زدن به نفع به نفع کدام جبهه هستید!
🔻بیش از همه دلمان به حال کسانی می سوزد که مقلِّدانه تابع مواضع شما هستند !
#بصیرت
#شورای_نگهبان
✍محقق_م_د ۵ خرداد
@siasate_tahlil
💢 مشارکت حداکثری یا مرّ قانون؟ 💢
💠توجه داشته باشیم که در طول سالیان سال ، مخاطب سخنان رهبری معظم در بحث مشارکت حداکثری، آحاد مردم هستند نه شورای نگهبان!
و در طرف دیگر ، در سخنان معظمله با شورای نگهبان به وضوح می بینیم که نه تنها از مصلحت سنجی سخنی به میان نمی آید بلکه هرچه هست توصیه به رعایت مرّ قانون است!
🔻 از برخی عزیزانی که بعنوان تحلیلگر شاخص و انقلابی درحال القای نظرات خود در جامعه هستند ، دعوت میکنم که به مطالعه و تامل در فرمایشات مقام معظم رهبری بپردازند!
چون برخی مواضع این بزرگواران حقیقتا مردم را از منویات امامین انقلاب دور می کند!
🔻قبول داریم ؛ این عزیزان انسانهای زحمتکش و دلسوزی هستند ، اما متاسفانه در بصیرت نیاز به کار بیشتری دارند!
ضمن اینکه به نظر می رسد هنوز در منظومه فکری رهبر معظم انقلاب ، غوطه ور نشدهاند !
ما کسی را بعنوان یک تحلیلگر شاخص می پذیریم که قبل از هرچیز در اسلام ناب خیس خورده باشد نه آنکه از خودش افاضه کند!
💡بهترین چاره آن است که ؛ خود را حتیالمقدور در مسایل سیاسی محلّل بار بیاوریم نه صرفا مقلّد!
تا مبادا تزلزل دیگران ، در ولایتمداری ما خللی ایجاد کند!
البته لازمه ی محلل بودن همان است که گفتیم ؛ غوطه ور شدن در مبانی فکری اسلام ناب و امامین انقلاب.
#شورای_نگهبان
#مشارکت_حداکثری
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
💢آیا رقابت میان دو اصلح است؟!💢
🔻این احتمال وجود دارد که در انتخابات ۱۴۰۰ شاهد رخداد رقابتی میان دو اصلح در جبهه انقلاب باشیم ، ضمن اینکه در جبهه ی مقابل یعنی گفتمان لیبرالها نیز یک رقیب وجود دارد ، لکن قرائنی گویای این مطلب است که دو اصلح گفتمان انقلاب نیز تا انتها در رقابت باقی خواهند ماند!
🔻اصلح سال ۹۶ جناب آیت الله رئیسی و اصلح سال ۹۲ جناب دکتر جلیلی !
در این میان قشر حزب الهی باید میان این دو نفر یک شخص را بعنوان اصلح ۱۴۰۰ برگزینند و طی جلب آراء قشر خاکستری به او ، موجب اعتلای پرچم اسلام ناب در بالاترین منصب اجرایی کشور گردند.
🔻گفتنی است ؛ چه بسا از این پس شاهد رقابت هایی در عرصه انتخابات از جنس مسابقه خوب و خوبتر باشیم ، برخلاف گذشته که متاسفانه رقابت میان خوب و بد بود!
🔻البته در عین حال، نگرانی وقوع جریانی همچون سال ۹۲ نیز وجود دارد ، اما برخی از تحلیلگران انتخابات ۱۴۰۰ را یکی از سالم ترین رقابت های انتخاباتی قلمداد کرده اند بشرط چشمپوشی از بداخلاقی دونامزد اصلاحطلب!
چراکه مهره های اصیل گفتمانی نزد مردم منحصر است در دو شخص صالح و عادل که تشخیص اینکه کدامینشان اصلح است برعهده مردم می باشد!
⚠️ضمن اینکه احتمال اعلام حمایت برخی اهل سنت از جناب همتی ممکن است یک خطر برای جبهه انقلاب تلقی شود!
✍ محقق_م_د ۱۱ خرداد
@siasate_tahlil
با کمال تعجب
برخی از بزرگواران را می بینم که
به یکباره تغییر مبنا دادند!
اگر قدرت #اقناع حامیان نامزد دیگر را ندارید، لطفاً با چنگ زدن به مبنایی که حتی خودتان هم قبول ندارید ، آنها را #اغوا نکنید!
#شخص_محوری
#انتخاب_اصلح
#انتخاب_آگاهانه
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢هشدار💢
🔹یک نامزد انقلابی هرچقدر هم که مدیر و کارآمد باشد؛ اگر دو مورد زیر را نداشته باشد ، به تدریج در درون قوه مجریه هضم می شود ،قوه ای که کلان ترین مسئولیت اجرایی کشور است و بقیه دستگاه ها دربرابرش کمی بالاتر از صفر اند!
1⃣ برنامه ی جامع قبلی
2⃣ کابینه و تشکیلات تربیت شده ی قبلی
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
💢فرمایش رهبری💢
🔆امام خامنهای فرمودند:
«دولت جوان حزب الهی!»
💡دقیقا به چه معنا؟
🔻یعنی تغییر نسل فعلی مسئولان! و اعتماد به جوانان در سطح مدیران کلان و میانی کشور!
🔻همان کاری که جناب احمدی نژاد در سال ۸۴ کرد !
او عده ای را سوار بر کار کرد که تا قبل از آن جوان و ناشناس بودند ولی بعضاً طی فعالیتشان، آنچنان کارآمدی خود را به تصویر کشیدند که تا کنون پس از چندین سال توسط خود رهبری معظم و برخی مجموعه های انقلابی بعنوان نیروهای کارآمد بکارگیری می شوند!
🔻این اتفاق باتوجه به وجود بحرانها و مشکلات عمیق در کشور، در چه صورت محقق می شود!؟
درصورتی که کارگروه ها و تشکیلات یک فرد از قبل درنظر گرفته شده و طی چند سال تربیت گشته و برای همان عرصه ی فعالیتی خاص آماده شوند!
نسلی جدید ، کارآمد ، ناشناس اما آشنا با عرصه های مدیریتی کشور و چاله ها و چاره ها !
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
جلیلی و زاکانی به نفع آیت الله رئیسی انصراف دادند!
اما
روسیاهی ماند برای آنان که با جزم اندیشی مانعِ تبلیغِ بقیهی اصحاب جبهه انقلاب شدند و بدینوسیله موجب تضعیف بستری جهت بالابردن مشارکت مردم شدند!
#سعه_صدر
#بصیرت
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
سیاستِ تحلیل ( محقق_م_د )
جلیلی و زاکانی به نفع آیت الله رئیسی انصراف دادند! اما روسیاهی ماند برای آنان که با جزم اندیشی مان
توضیح آنکه ؛
متاسفانه با اینکه تا حدودی قابل پیشبینی بود که اشخاصی مانند دکتر جلیلی و دکتر زاکانی به نفع آیت الله رییسی کنار خواهند کشید اما بعضاً دیده میشد که برخی افرادی که خود را دلسوز نشان می دادند ، به بهانه عدم وحدتشکنی بشدت مانع تبلیغات این بزرگواران تا لحظه انصراف شدند!
لیک میدانیم که طبیعتا لازم بود تنور انتخابات داغ گشته و فضا تا حدودی رقابتی شود که مردم به پای صندوق های رای کشیده شوند ، و مانند تبلیغات طرفداران دکتر جلیلی بستر خوبی برای این امر بود که متاسفانه بعضا با مانع زدایی هایی روبرو شد!
ناگفته نماند که
۱) صد البته انصراف جناب دکتر جلیلی به نفع آیت الله رئیسی بهترین کار ممکن بود!
۲) برخی از طرفداران دکتر جلیلی که بیشتر طرفدارنما بودند تا طرفدار واقعی ، اقدام به تخریب چهره ی آیت الله رئیسی کرده بودند که قطعا کار ناپسند و غیر اخلاقی بود ، همچنانکه برخی از فعالان رسانه ای طرفدارنمای آیت الله رییسی نیز مشاهده می شد که در برخی برنامه هایشان، دکتر جلیلی و دولت در سایه را تمسخر کردند!
به هرحال این یک امتحان الهی بود ، که برخی در آزمون اخلاقش رفوزه شده و برخی سربلند شدند و هم اکنون به فرمان ولیّ امر مسلمین باید دوشادوش هم بایستیم و در راستای اعتلای گفتمان جبهه انقلاب و پیروزی آیت الله رئیسی بعنوان نامزد اصلح در حد توان تلاش کنیم.
#فرصت_باقیمانده را غنیمت بشماریم!
#اصلح_رئیسی
و من الله التوفیق
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
💢فرصت طلایی💢
فرصت باقیمانده ی یک روز مانده به انتخابات ، بهترین زمان برای انجام یک فعالیت خاص است؛
تلفن همراه خود را برداریم و تک به تک با مخاطبین خود تماس گرفته و آنها را در جهت اصل مشارکت و انتخاب اصلح ترغیب نماییم!
فراموش نکنیم که
شرکت در انتخابات ← معروف
عدم شرکت در انتخابات← منکر
پس بر ما واجب است که امر به معروف و نهی از منکر نماییم!
به امید صبح پیروزی !
#اصلح_رئیسی
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
💢چرا انصراف!؟💢
💠علت انصراف #دکتر_زاکانی مشخص است ، زیرا که تصریح کرده است که آیت الله رئیسی اصلح است و به او رأی خواهد داد.
البته همین مطلب نیز ، محتاج بررسی است چراکه گویا اقبال عمومی را یکی از ملاک های اصلح میداند، همچنانکه از سخنانش به خبرنگار صداوسیما پیداست:
« با توجه به اقبال فراوانی که از آیت الله رئیسی شده است من ایشان را اصلح میدانم و خودم هم به ایشان رأی میدهم و امیدوارم با انتخاب ایشان اصلاحات اساسی در کشور انجام شود.»
💠اما دلیل انصراف #دکتر_جلیلی چه بود؟
این دلیل اما مقداری پیچیده می باشد ، و برخلاف عده قلیلی که میگویند ایشان تحت فشار انصراف داده است ، نخیر! به نظر نگارنده اصلا چنین نیست و اصولاً او همچون آیت الله رئیسی اصلا اعتنایی به فشار ها نداشته و استقامت بالایی دارد!
🔻و اما دلیل انصراف؛
دو عنصر مهم در کشف این دلیل به ما کمک می کند
1⃣بیانیه ی جناب دکتر درباره انصراف ایشان.
2⃣ با توجه به اینکه زمان انصراف بسیار نزدیک به سخنرانی مقام معظم رهبری بود و بانظر به اینکه انصراف ایشان تاحدود زیادی ناگهانی تلقی می شد چراکه بدون هیچ پیش زمینه ای رخ داده بود! میتوان این نتیجه را گرفت که در سخنان مقام معظم رهبری یک کد و گرایی داده شد که جناب دکتر جلیلی با هوشمندی آنرا دریافته و بدون هیچ ملاحظه ای اعمال نمودند!
🔻رهبری معظم فرمودند: «رئیسجمهوری که روز جمعه انتخاب خواهد شد اگر با رأی بالا انتخاب بشود، رئیسجمهور قوی و قدرتمندی خواهد بود، و کارهای بزرگی میتواند انجام بدهد.»
✔️ این یعنی بهتر است ریاست جمهوری به دور دوم نکشد!
✔️ این یعنی جمهوری اسلامی اگر نتواند مردم را با مشارکت بالای پنجاه درصد به پای صندوق های رای بکشاند ، لااقل باید رییس جمهور منتخب به اندازه ی رییس جمهور های قبلی بلکه بیشتر از آنها، رأی داشته باشد! که کسی نتواند در مقبولیت او خدشه وارد کند!
✔️این یعنی پس از خسارتهای اساسی که لیبرالها به کشور زده اند ، درصورتی یک رییس جمهور انقلابی می تواند اصلاحات اساسی انجام دهدو ریل های اقتصادی و.. کشور را تغییر دهد که پشتوانه ی قوی مردمی داشته باشد!
🔻و دکتر جلیلی به خوبی این راهبرد رهبری را متوجه شده بود ، در نتیجه بدون هیچ درنگی، به نفع آن کسی که بیشترین مشترکات را با او داشت و از مقبولیت بالایی برخوردار بود اعلام انصراف کرد!
🔻پس از آن نیز ساعتها وقت گذاشت تا مسیولین ستادها و جوانان حامی خویش را متقاعد کند که نه تنها به نفع آیت الله رئیسی فعالیت کنند و هیچ شبهه ای نداشته باشند، بلکه حتی پس از انتخابات نیز تمام تلاش خود را برای کمک به او مبذول دارند!
🔻 با آنالیز بیانیه ی دکتر جلیلی نیز متوجه می شویم که نه تنها به فاکتور مقبولیت گسترده ی آیت الله رئیسی اشاره شده است بلکه تلویحا نیاز کشور به اصلاحات اساسی را نیز متذکر شده است، و این مهر تاییدی است بر آنچه عرض کردیم!
✅اکنون ما نیز وظیفه داریم تا جایی که ممکن است ، راهبرد مقام معظم رهبری را محقق کرده و جناب آیت الله رئیسی را با حداکثر رأی و بالاترین مقبولیت راهی پاستور نماییم!
✍محقق_م_د
@siasate_tahlil
💢آسیب شناسی انتخابات ۱۴۰۰💢
متاسفانه یکی از آسیب های جدی که در بسیاری از انتخابات شاهدش هستیم ، عدم تعقلگرایی است !
این درحالیست که فلسفه ی انتخابات در نظام اسلامی بر روی تفکر بنا شده است ، و بعنوان یک بستر مهم جهت رشد سطح تحلیل و اندیشه آحاد جامعه نگریسته می شود!
بدین نحو که مردم بدون هیچ چشم داشتی ، تلاش کنند تا وضع موجود و وضع مطلوب را شناسایی کرده ، و شخص مناسب و توانمندی را در جهت گذر از حالت فعلی به حالت ایده آل و مطلوب ،تشخیص دهند!
در مقابلِ این رویکرد تعقل محور ، رویکرد دیگری وجود دارد که ظاهر جذابی دارد و آن عبارت است از رویکرد #نتیجه_محور !
که اصحابِ آن ، بهر شکل ممکن میخواهند نتیجه را مطابق میل خود تغییر دهند.
اینجاست که تاکتیک «النصر بالرعب» پیدا می شود! (پیروزی با ترساندن)
ترساندن مردم از آنچه درصورت عدم پیروزی فلانی ، بر سر کشور خواهد آمد!
لازم به ذکر است که احتمال شکست ، صرفا بعنوان یک احتمال عقلائی باید در نظر گرفته شود و این یک فاکتور مطلوب است، لکن اگر به گونه ای مطرح شود که هیجان را در مخاطب بیانگیزد و او را از عرصه تعقل خارج نماید ، تبدیل میشود به فاکتور نامطلوب!
✍#محقق_م_د شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
@siasate_tahlil