eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
464 دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
4.7هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از معیار
15.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 🎬 ✅موضوع: آدرس غلط برجامی 🍃🌻🍃 📌 ما در قضیّه‌ی برجام عجله کردیم؛ ما نباید عجله میکردیم؛ همه‌ی کارهای آنها روی کاغذ بود، کارهای ما روی زمین بود؛ ما عجله کردیم کارهای خودمان را انجام دادیم، آنها هم کارشان را انجام ندادند، تعهّداتشان را انجام ندادند. 🆔 https://sapp.ir/meyar.pb 🆔 eitaa.com/meyarpb 🆔https://rubika.ir/meyar_pb 🍀 🇮🇷🌸
دکتر مهدی طغیانی نماینده مردم شریف اصفهان در شامگاه چهارشنبه در جلسه ویدئو کنفرانسی با خبرنگاران با اشاره به قطعی مکرر برق و علت آن اظهار داشت: 🔹نباید نگاه تک مجهولی نسبت به حل مشکلات داشت که متاسفانه آفت امروزه جامعه ما شده است در حالی است که عوامل مختلفی در همین مسئله برق تأثیرگذار است. 🔸مشترکان برق کشور حدود ۳۸ میلیون نفر هستند و برق خوشبختانه همگانی شده اما ظرفیت تولید برق ما ۸۵ هزار مگاوات است درحالی که در برنامه ششم توسعه باید به ۱۰۰ هزار مگاوات افزایش می‌یافت. 🔹رشد تولید برق در ۱۰ ساله گذشته افت کرده است یعنی در این بازه زمانی رشد تولید برق سه درصد افزایش داشته در حالی که مصرف برق بطور میانگین در ۱۰ سال گذشته حدود هفت درصد رشد داشته است. 🔹تلفات شبکه برق در کشور بالا نیست اما از میانگین دنیا بالاتر است و حدود ۹.۸ درصد است که تقریباً ۹ درصد در طول شبکه انتقال به گرما تبدیل می‌شود و هدر می‌رود و این مقدار در چین حدود پنج درصد است؛ برای اینکه تلفات شبکه کم شود حداقل پنج هزار میلیارد تومان باید سرمایه گذاری کنیم. 💢 برای اینکه برق خانگی قطع نشود برق را قطع کردیم و بخشنامه دادند که در سال پشتیبانی از تولید ۲۰ درصد تولید را کم کنیم!! 🔸بخش خصوصی به دلیل نبود صادرات انگیزه‌ای برای سرمایه گذاری ندارد و مطالبات آنها هم به موقع پرداخت نمی‌شود، در برنامه ششم نیز درج شده که دولت نباید در تولید برق ورود پیدا کند که متاسفانه انگیزه سرمایه گذاری و ورود بخش خصوصی را هم از بین برده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سود حدود 7 هزار میلیاردی دلال ها در صنعت سیمان فقط در زمستان 99/ 70 درصد سیمان خریداری شده در یک سال گذشته در کشور در اختیار 15 نفر بوده است! رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان: 🔹هفت هشت سال است توسعه ای در صنعت سیمان نداریم. 🔹زمستان 99 قیمت هر پاکت سیمان درب کارخانه 16 هزار تومان خریداری می شد اما پاکتی 60 هزار تومان دست مصرف کننده می رسید.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۷۰ درصد سیمان خریداری شده در اختیار ۱۵ نفر 🔹رئیس انجمن صنفی صنعت سیمان: ۷۰ درصد سیمان خریداری شده در یک سال گذشته در کشور در اختیار ۱۵ نفر بوده است. 🔹سیمان ۱۶ هزار تومانی را به مصرف‌کننده ۶۰ هزار تومان فروختند. @Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
روحانی: اگر جنگ اقتصادی نبود دلار امروز ۵ تومان بود 🔹رئیس‌جمهور در مجمع عمومی سالیانه بانک‌مرکزی: ماجراهای سال ۹۷ به دولت دوازدهم مربوط نیست. همه اقتصاددانان ماجراهای سال ۹۷ را به مردم شفاف توضیح دهند. 🔹جنگ اقتصادی اخیر در تاریخ ایران بی‌نظیر است. اگر جنگ اقتصادی نبود قیمت ارز هم به روال سابق پیش می‌رفت. از سال ۹۲ با توافق اولیه گشایش صورت گرفت. 🔹کالاهای اساسی را با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد کردیم. صادرات غیرنفتی را جایگزین نفت کردیم. می‌گفتند کالاها باید کوپنی شود و راهی ندارد؛ کشور را بدون نفت و قحطی به خوبی اداره کردیم. 🔹در زمینه واکسیناسیون یک قدم جلوتر از برنامه‌ریزی‌ها هستیم. به هر دری زدیم نمی‌توانستیم پولمان را برای خرید واکسن آزاد کنیم. @Farsna
بررسی حوادث اخیر در خوزستان 💠مشکلات بوجود آمده در خوزستان سابقه تاریخی داره و از پیش از انقلاب در زمان پهلوی اول و دوم پیش از ملی شدن صنعت نفت و سلطه ی شرکت نفت ایران و انگلیس متاسفانه برخورد انگلیسی ها با برخی از مردم منطقه بسیار بد و تحقیر آمیز بوده است این ام در مناطق مسکونی و خانه های سازمانی خارجی ها و کار کنان پالایشگاه ابادان«منطقه ی بریم» و عدم توسعه ی دیگر مناطق مرزی شاهد این امر می‌باشد پس از تأسیس ساواک و بعد. از کودتای ۲۸مرداد۱۳۳۲ یکی از قویترین پایگاههای منطقه ای ساواک در خوزستان تاسیس و عملیات های جاسوسی در کشورهای عراق؛سوریه؛لبنان...را پیگیری میکرد و پس از انقلاب و عمدتا زمان جنگ تخریب زیادی در زیر ساختها و مزارع و مناطق مسکونی بوجود آمد که پس از جنگ به نوسازی و توسعه ی آن پرداخته شد ولی در بعضی موارد مث اب و فاضلاب تعدادی از مسئولین این استان با خیانت خود بودجه های تخصیص داده شده برای توسعه زیر ساختی اب و فاضلاب را تباه نمودند. 💠جغرافیای استان خوزستان اتکای زیادی به اب دارد زیرا همسطح بودن این این منطقه با خلیج فارس باعث شوری خاک شده و رودخانه های این استان عملا عمل زهکشی این جلگه را به عهده دارد ساختن سدهای این استان عمدتا باعث توسعه ی این استان شد ولی برخی نیز باعث رسیدن آب به گنبدهای نمکی و شوری خاک و آب و ازبین رفتن بعضی مناطق شده است از طرفی دامداری که شغل اصلی برخی از عشایر و قبایل این منطقه است وابسته به آب می‌باشد لذا در سالهای اخیر به علت خشکسالی و بی تدبیری بعضی مدیران باعث به خطر افتادن زندگی مردم این مناطق شده است. 💠همچنین مشکلات آب و فاضلاب و لوله کشی گاز به علت شرایط خاص جغرافیایی ؛؛چون بالا بودن سطح رطوبت و شوربودن خاک مشکلاتی را در عملیات عمرانی ایجاد کرده است. 💠یکی دیگر از مشکلات این مناطق بیکاری جوانان است که با توجه به وجود صنایع سنگین نفت و پتروشیمی و بنادر تجاری چون ماهشهر این امر غیر قابل توجیه است. ✅راهکار ۱-میتوان با مدیریت منابع ابی؛نظارت بر مناطق آزاد ووضع قوانین به نفع مردم محلی استخدام در صنایع بزرگ و بنادر از مردم بومی ۲-اختصاص بخشی از منافع ملی مانند نفت. و پتروشیمی برای توسعه ی. استان مشکلات مردم را حل نمود و لازم به ذکر است عدم توجه مسئؤلین زیربط به خاسته به حق مردم باعث میشود دشمن از این درخواست مردم سوء استفاده کرده وایجاد ناامنی کرده و زمینه اغتشاشات از سوی دشمنان فراهم شود.
بخشی از افزایش قیمت‌ها تعمدی است/ شاهد بی‌انضباطی مالی دولت به شکل دستوری بودیم حسین راغفر اقتصاددان اصلاح طلب: 🔹 اگر دولت سیزدهم کار خود را با اقتدار آغاز نکند و یکی از اصلی‌ترین برنامه‌هایش برخورد قاطع با مفسدان و افرادی که بازارها را دستکاری می‌کنند نباشد، ثبات سیاسی در کشور به شدت به مخاطره می‌افتد. 🔹بخش قابل توجهی از جریانی که به دنبال افزایش قیمت هستند، از منتفعان اصحاب قدرت و ثروت در 3 دهه اخیر بودند که یکی از اقدامات دولت سیزدهم باید مبارزه با این افراد و کاهش قیمت‌ها باشد. 🔹آمریکا برای براندازی جمهوری اسلامی حاضر به رفع تحریم‌ها نخواهد بود مگر اینکه تعهدات بزرگتری برای کنترل جمهوری اسلامی و زمینه‌سازی مداخلات بعدی به دست بیاورد. معتقدم احیای برجام در شرایط کنونی به هیچ وجه منطقی نیست. 🔹در تمام این سال‌ها بالاترین بازدهی در حوزه‌های سفته‌بازی و فعالیت‌های نامولد و در خرید و فروش ارز، سکه و املاک بوده است و اخیرا نیز کاغذبازی در بازار سهام شکل گرفت. تا زمانی که یک نظام مالیاتی کارآمد و چابک برای این دسته از فعالیت‌های غیرمولد ایجاد نشود و این مالیات به بخش تولید نرسد، تولید به صورت کامل به محاق می‌رود.
حفظ آب سدها با پنل خورشیدی 🔹ایران یک سوم متوسط جهانی بارندگی داره و تبخیر آبش سه برابر میانگین جهانیه . سالانه بین 3 تا 5 میلیارد متر مکعب از آبهای پشت سدهامون تبخیر میشه و مسئولین ما فقط بلد هستند سد اضافه کنند و با آبخیزداری بیگانه اند . اگر پشت سدهای استان هایی مثل خوزستان با گرمای بالای 40 درجه پنل خورشیدی روی آب کار گذاشته بودیم علاوه بر تامین نیروی برق برای کشور تا 70 درصد از تبخیر آب جلوگیری کرده بودیم . 🔹ایران با داشتن ۳۰۰ روز آفتابی بهترین پتانسیل برای تولید برق از انرژی خورشید را دارد و با این کار میتواند مانع تبخیر آب پشت سدها نیز بشود.
" مأمور رسانه ای سازمان سیا " . 💢 علینژاد اعلام کرده که بدنبال پس گرفتن مدال طلای المپیک قهرمان تیراندازی ایران، توسط کمپین نوید افکاریست. ♻️گزاره های تحلیلی : 🔻مسیح علینژاد یا بهتر بگوییم پولی نژاد ، مهره سوخته ای که پس از شکست در پروژه های چهارشنبه های سفید ، آزادی های یواشکی و . . ‌. به یک مهره ناکارآمد و بی ارزش تبدیل شده ، در یک پروژه هالیوودی سازمان سیای آمریکا،با مطرح کردن طرح ربایش اش ، توهم تاثیر گذاری مجدد دارد . 🔻هر چند در آشفته بازار ولنگاری فضای مجازی،بعضی سلبریتی های بی وطن، گاهگاهی نقش سربازان سایبری اش را داشتند اما این عامل رسانه ای سیا به خوبی می‌داند که در بین ایرانی ها ، ارزش دیده شدن ندارد . 🔻مدال آوری مدافع حرم آل الله در المپیک ، علاوه بر شاد کردن دل ملّت ، جنگ نرمی بود در مقابل اردوکشی های تفکر غربگرابانه و ضد مقاومت . 🔻سجده شکر این پاسدار مدافع حرم و مدافع سلامت بر چفیه ، پتکی بود که بر ذهن فاسد و مخمور سربازان رسانه ای تفکر غرب پرستی چون مسیح علینژاد و همفکران منافق داخلی اش فرود آمد. آنقدر ضربه کاری بوده که "جوجه ارک زشت" داعیه پس گرفتن مدال طلای المپیک اش را دارد. ☝️زهی خیال باطل . . . که این داعیه او و هم پیاله های غرب پرستش، مثل گذشته فقط نشخوار کردن و دست و پا زدن های بیهوده ست.
✅یک خبر یک تحلیل ✅ فریاد از بی نظارتی نهادهای نظارتی ✅فرایند نظارت امری ضروری و از فاکتورهای قطعی مقابله با سر و سامان دادن به قیمت ها و بازار است و اگر رها شود آسیبهای جبران ناپذیری بر زوایای مختلف زندگی مردم حاصل اقشار آسیب پذیر میگذارد که در دولت روحانی. تقریبا هم نهادهای نظارتی تعطیلند. ✳️_امیدواریم در دولت دکتر رئیسی امر نظارت بطور جدی پیگیری و عملیاتی شود ✳️_این امر باکار کارشناسانه و برنامه ریزی و دقت قابلیت عملیاتی شدن داشته و میتواند آسیبهای وارده را تا حدی رفع و امید آفرینی کند ✳️_در قانون اساسی در باب نهادهای نظارتی و چارچوبه کار آنها اشاره و قوانینی تقنین شده ولی متاسفانه دولت در ماه‌های پایانی بازار و تحولات بازار را آزاد و بله رها کرده و باعث فشار مضاعف بر زندگی مردم و تبعاتی نیز بدنبال دارد مثل بازار سیمان و مایحتاج دیگر. ✳️_با مدیریت انقلابی و جهادی مد نظر آقا در مدت کمی میشود سامان را به بازار برگرداند به یاری خدا در دولت دکتر رئیسی .
روایت قالیباف از جزئیات‌ عدم‎تخصیص اعتبار ۱۰۰۰ میلیاردی برای رفع مشکلات خوزستان 🔹رئیس مجلس: پس از نظارت میدانی سال گذشته از خوزستان، بنا شد وزارت نفت در سرفصل مسئولیت اجتماعی خود ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای حل مشکلات هزینه کند و با جزئیات مشخص شد که کدام مشکل در کدام روستا را باید پیمانکار انجام دهد و کدام اقدامات را گروه‎های جهادی برعهده بگیرند. 🔹با وجود همه پیگیری‎هایی که انجام دادم، تامین این اعتبار مهم و حیاتی در وزارت نفت با کندی جلو رفت و اکنون هم در سازمان برنامه و بودجه معطل مانده است. اگر اعتبار ۱۰۰۰ میلیاردی به موقع تامین می‎شد آن روستاها امسال تنش آبی نداشتند.