eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
464 دنبال‌کننده
6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
انگلیس و راه آهن رضاخانی! 💠 پس از آنکه عراق از بغداد تا مرز ایران به پایان رسید، انگلیسیها خیلی سعی کردند که این رشته راه آهن را امتداد داده تا تهران و از تهران تا بندر خزر برسانند...پس از آنکه پیشنهاد مزبور به سمع سلطان رسید و از چگونگی تقاضای انگلیسی ها مستحضر گردید در پاسخ گفت:راه آهنی که بسلاح و صرفه ایران است، راه آهنی است که از دزداب(زاهدان) شروع بشود، و مسیر آن به اصفهان و تهران باشد و از آنجا به اراک و کرمانشاه متصل بشود، یعنی از شرق به غرب ایران، چنانکه از زمان داریوش هم راه تجارت هندوستان با آسیا و سواحل مدیترانه همین راه بوده است... ولی راه آهن عراق(قری تو) به بحر خزر(راه آهن رضاخانی) فقط جنبه نظامی و سوق الجیشی دارد و من نمیتوانم پول ملت را گرفته یا از کشورهای خارج وام گرفته صرف راه آهنی که فقط جنبه نظامی دارد بنمایم. 📚 منبع:کتاب تاریخ بیست ساله ایران/ نوشته حسین مکی (نماینده مجلس در زمان پهلوی) /جلد4/صفحه257_258
دولت را با ۵۴ هزار میلیارد تومان استقراض از خزانه و ۳۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه تحویل دادید. اگر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان پول نقد داشتید چرا مطالبات فرهنگیان و بازنشسته‌ها را نپرداختید؟ وقتی در داده‌های کشور نباشد مسببان وضع موجود، ۴ ماهِ قبل را هم تحریف می‌کنند!
دولت را با ۵۴ هزار میلیارد تومان استقراض از خزانه و ۳۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه تحویل دادید. اگر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان پول نقد داشتید چرا مطالبات فرهنگیان و بازنشسته‌ها را نپرداختید؟ وقتی در داده‌های کشور نباشد مسببان وضع موجود، ۴ ماهِ قبل را هم تحریف می‌کنند!
پسته ایران از کالیفرنیا سر در آورد! 🔹وقتی این خبر را میشنوید که مشتریانی که ۴۰ سال از ایران پسته میخریدند دیگر از آمریکا پسته میخرند چه حالی پیدا میکنید؟ 🔹مسلما قبل از ناراحتی، حس تعجب نیز سراغتان می آید چراکه اصلا فکر نمیکردید که آمریکا در پسته حرفی برای گفتن داشته باشد. 🔹جالب است بدانید که ۹۰ سال پیش یک فرد آمریکایی به نام ویلیام هاوس برای جمع آوری بذر پسته به ایران آمد و با ۱۰ کیلوگرم بذر به آمریکا برگشت تا تحقیق کنند ببینند برای بیابان های کالیفرنیا کدام بذر جواب میدهد و نهایتا روی یک بذر خاص که نام آن را کرمان گذاشتند سرمایه گذاری کردند و با تحقیق و توسعه ی آن روز به روز تولید خود را افزایش دادند و از طرفی با وضع تعرفه ی سنگین برای واردات پسته از ایران اجازه ی عرض اندام به پسته ی کالیفرنیا دادند و آنقدر پیش رفتند که الان به یک رقیب جدی برای پسته ی ایران تبدیل شده اند. 🔹در عوض کاری که ما در سال های اخیر انجام داده ایم عدم حمایت از کشاورزان و صادرکنندگانمان بوده و با وضع قوانین سخت برای صادرات و تعهدات ارزی سنگین به مانعی برای صادرات پسته ی کشورمان تبدیل شدیم. 🔹آیا وزارت صمت و جهاد کشاورزی و بانک مرکزی به بازارهایی که از دست میدهیم توجه دارند؟
ماجرای طلب ۵۰ ساله از انگلیس 🔹 مهدوی نوشت: ۵۰ سال از بدهی ۵۳۵ میلیون دلاری انگلیس به ایران می‌گذرد؛ اما در روزهای اخیر که فشارها به دولت انگلستان افزایش پیدا کرده است، آن‌ها به دنبال راهی برای پرداخت این بدهی هستند. 🔹 بدهی انگلیس به ایران مربوط به سال ۱۳۵۰ است؛ پول‌های بی‌زبانی که به‌جای رفع مشکلات مردم با عنوان خرید تانک چیفتن به شرکت‌های انگلیسی پرداخت شد تا از ورشکستگی نجات یابند؛ اما پس از عبور از بحران هیچ‌گاه حاضر نشدند پول‌ها را حتی در قالب ارسال تجهیزات نظامی به ایران برگردانند؛ اما مسئولین کشور اخیراً رایزنی‌های خود را برای دریافت این مطالبات افزایش داده‌اند. 1️⃣ در سال‌های گذشته همواره مسئولین سیاست خارجی که خود را سرآمد دیپلماسی و گفت‌وگو در عرصه بین‌الملل می‌دانستند، هیچ‌گاه به‌صورت جدی پیگیر دریافت پول‌های بلوکه‌شده ایران در لندن نبوده‌اند، شاید رودربایستی یا حضور فرزندان و خانواده‌هایشان در غرب مانع از دریافت اموال ملت ایران شده است. 2️⃣ وقتی علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در وزارت خارجه انگلیس حضور پیدا می‌کند و پایش را در یک کفش کرده که بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی (۵۳۵ میلیون دلاری) کشورمان را سریعاً پرداخت کنید، می‌خواهد به طرف انگلیسی ضرب‌المثلشان را معنی کند که «صدای عمل رساتر از حرف است» و پاشنه درب را تا وصول طلبمان می‌کنیم. 3️⃣ به دلیل فشارهای ایران، در روزهای اخیر چندین بار دولت انگلیس تعهد داده که بدهی ایران را می‌پردازد؛ «لیز تراس»، وزیر امور خارجه انگلیس گفته که بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی کشورش به ایران یک «بدهی قانونی» است و دولت لندن می‌خواهد آن را پرداخت کند. همچنین هیئتی از وزارت خارجه انگلیس هفته گذشته برای بررسی مکانیسم پرداخت بدهی این کشور به ایران، به تهران آمد. 🔵 نکات راهبردی 1️⃣ پیگیری‌های وزارت خارجه دولت سیزدهم در حد حرف باقی نمانده و ورود گسترده واکسن‌های کرونا، ترانزیت گسترده همسایگان از خاک ایران و بازگشت میلیاردها دلار از اموال کشورمان حکایت از آن دارد که موضوع انگلیس هم به‌سرعت قابل‌حل است. 2️⃣ مطالبه حقوق ملت ایران وظیفه همه جناح‌های سیاسی، گروه‌ها، احزاب و رسانه‌ها است و باید این موضوع بخشی از فرهنگ سیاسی کشورمان شود که هنگام وصول طلب‌های ملت ایران از همه دولت‌های خارجی باهم متحد هستیم و وزارت خارجه را تنها نمی‌گذاریم. 3️⃣ وزارت خارجه از لبخندهای تصنعی و دست‌های چدنی عبور کرده و مطالبات ملت ایران را به‌صورت واقعی دنبال خواهد کرد و ان‌شاءالله موفق خواهد شد که تحریم‌ها را حتی بدون عکس یادگاری برطرف کند.
ریز و درشت لایحه بودجه ۱۴۰۱ 🔹میزان کل بودجه سال بعد با رشد حدود ۴ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۰ به ۱۳۲۷ هزار میلیارد تومان می‌رسد. درآمدهای مالیاتی و گمرکی در بودجه سال بعد با ۷۳ درصد رشد به حدود ۵۶۲ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. 🔹مفاد بخشنامه مالی ناظر بر بودجه نشان می‌دهد متوسط افزایش حقوق کارکنان دولتی برای سال بعد ۱۰ درصد تنظیم شده؛ یعنی حداقل بگیران حدود ۳۰ درصد افزایش حقوق دارند و حقوق‌های بالاتر افزایش کمتری خواهند داشت. 🔹حداقل حقوق‎بگیران دولتی، سال آینده ۴.۵ میلیون تومان دریافتی خواهند داشت. معافیت مالیاتی حقوق هم با رشد ۲۵ درصدی، ۵ میلیون تومان در ماه پیش‎بینی شده است. 🔹دولت نرخ تسعیر ارز ۲۳ هزار تومانی را در لایحه بودجه گنجانده است. همچنین رقم صادرات نفت ۱.۲ میلیون بشکه در روز با قیمت ۶۰ دلار پیش‎بینی شده است.
مسخره نیست؟!! به لطف سیاست های اشتباه چندسال اخیر دولت ، پزشکان به یک طبقه بسیار مرفه در جامعه تبدیل شده اند. و به لطف تورم چند سال اخیر ، کارمندان هر سال فقیر و فقیرتر شده اند. حالا قرار است تعرفه های همان پزشکان ۶۰ درصد و حقوق همان کارمندان ۱۰ درصد افزایش یابد!! یعنی کارمندانی که در طبقه پایین درآمدی هستند با ده درصد افزایش حقوق ، بایستی دستمزد پزشکان طبقه مرفه را ۶۰ درصد گران تر بپردازند!! (کارگران و دیگر اقشار مستضعف که جای خود) جالب تر اینکه در جامعه پزشکی یکی از بیشترین فرارهای مالیاتی را شاهد هستیم! و کماکان کارتخوان های خیلی از مطب ها خراب است!!
وصول 7 میلیارد دلاری طلب ایران از عراق یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق:طلب ایران از عراق مربوط به صادرات گاز و برق است که طبق توافقات انجام شده مقدار زیادی از آن وصول و در حال حاضر بین 5 تا 7 میلیارد دلار دیگر به زودی وصول خواهد شد./ایسنا
۱۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه جدید در راه است 🔹درلایحه بودجه ۱۴۰۱ در خصوص هدفمندی یارانه‌ها پیشنهاد پرداخت ۱۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه جدید در سال آینده به مردم در ازای اصلاح ارز ۴۲۰۰ تومانی و جبران اصلاح نرخ کالاهای اساسی، دارو، یارانه نان و خرید تضمینی گندم آمده است. 🔹کل یارانه پرداختی در سال آینده طبق این لایحه ۳۳۶ هزار میلیارد تومان پیشنهاد شده است که ۷۳ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان آن یارانه نقدی و معیشتی است.وزارت کار ملزم به دهک بندی خانوار‌ها ظرف ۳ ماه شد/حذف یارانه دهک های پردرآمد در دستورکار 🔸براساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و با استفاده از پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان موظف است حداکثر ظرف مدت ۳ ماه پس از ابلاغ این قانون، ضمن دهک‌بندی درآمدی کلیه خانوار‌های یارانه‌بگیر از طریق شاخص‌های متقن و ثبتی قابل اتکا نسبت به حذف یارانه نقدی و طرح معیشتی خانوار‌های پر درآمد اقلام، تا منابع حاصل صرف پرداخت یارانه جهت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر با اولویت خانوار‌های تحت پوشش و پشت نوبتی نهاد‌های حمایتی شود.
طلب ۵۰ ساله! *۵۰ سال از بدهی ۵۳۵ میلیون دلاری انگلیس به ایران می‌گذرد؛ اما در روزهای اخیر که فشارها به دولت انگلستان افزایش پیدا کرده است، آن‌ها به دنبال راهی برای پرداخت این بدهی هستند. 👈 نکات تحلیلی ⬅️ بدهی انگلیس به ایران مربوط به سال ۱۳۵۰ است؛ پول‌های بی‌زبانی که به‌جای رفع مشکلات مردم با عنوان خرید تانک چیفتن به شرکت‌های انگلیسی پرداخت شد تا از ورشکستگی نجات یابند؛ اما پس از عبور از بحران هیچ‌گاه حاضر نشدند پول‌ها را حتی در قالب ارسال تجهیزات نظامی به ایران برگردانند؛ اما مسئولین کشور اخیراً رایزنی‌های خود را برای دریافت این مطالبات افزایش داده‌اند. 1️⃣ در سال‌های گذشته همواره مسئولین سیاست خارجی که خود را سرآمد دیپلماسی و گفت‌وگو در عرصه بین‌الملل می‌دانستند، هیچ‌گاه به‌صورت جدی پیگیر دریافت پول‌های بلوکه‌شده ایران در لندن نبوده‌اند، شاید رودربایستی یا حضور فرزندان و خانواده‌هایشان در غرب مانع از دریافت اموال ملت ایران شده است. 2️⃣ وقتی علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در وزارت خارجه انگلیس حضور پیدا می‌کند و پایش را در یک کفش کرده که بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی (۵۳۵ میلیون دلاری) کشورمان را سریعاً پرداخت کنید، می‌خواهد به طرف انگلیسی ضرب‌المثلشان را معنی کند که «صدای عمل رساتر از حرف است» و پاشنه درب را تا وصول طلبمان می‌کنیم. 3️⃣ به دلیل فشارهای ایران، در روزهای اخیر چندین بار دولت انگلیس تعهد داده که بدهی ایران را می‌پردازد؛ «لیز تراس»، وزیر امور خارجه انگلیس گفته که بدهی ۴۰۰ میلیون پوندی کشورش به ایران یک «بدهی قانونی» است و دولت لندن می‌خواهد آن را پرداخت کند. همچنین هیئتی از وزارت خارجه انگلیس هفته گذشته برای بررسی مکانیسم پرداخت بدهی این کشور به ایران، به تهران آمد. 👈 نکات راهبردی 1️⃣ پیگیری‌های وزارت خارجه دولت سیزدهم در حد حرف باقی نمانده و ورود گسترده واکسن‌های کرونا، ترانزیت گسترده همسایگان از خاک ایران و بازگشت میلیاردها دلار از اموال کشورمان حکایت از آن دارد که موضوع انگلیس هم به‌سرعت قابل‌حل است. 2️⃣ مطالبه حقوق ملت ایران وظیفه همه جناح‌های سیاسی، گروه‌ها، احزاب و رسانه‌ها است و باید این موضوع بخشی از فرهنگ سیاسی کشورمان شود که هنگام وصول طلب‌های ملت ایران از همه دولت‌های خارجی باهم متحد هستیم و وزارت خارجه را تنها نمی‌گذاریم. 3️⃣ وزارت خارجه از لبخندهای تصنعی و دست‌های چدنی عبور کرده و مطالبات ملت ایران را به‌صورت واقعی دنبال خواهد کرد و ان‌شاءالله موفق خواهد شد که تحریم‌ها را حتی بدون عکس یادگاری برطرف کند.
یک موشک از ایران به تل آویو فقط ۷ تا ۹ دقیقه طول می کشد برسد و موشک های بالستیک وحشتناک ایران به معنای نابودی تل آویو است... پ.ن: واکنش رسانه های ایرانی به سخنرانی روز گذشته وزیر جنگ اسرائیل 🔻بنی گانتز 🔹به ارتش دستور دادم تا برای حمله نظامی به ایران اماده باشند. 🔹در مذاکرات وین پیشرفتی حاصل نشده است و ایرانی‌ها در مذاکرات بازی می‌کنند. 🔹ایران قبل از هر چیز یک مشکل جهانی و منطقه ای است و بعد از آن چالشی برای ما(ر.ص) است. 🔹رهبران جهان به من گفته اند که ایران چقدر به امنیت آنها آسیب می زند و ما توانسته ایم برای برخورد قاطع با ایران به توافق برسیم.
این یک حیله است . آمریکایی ها بر اساس توافق با کاظمی تعدادی از نیروهای خود را از عراق خارج خواهند کرد و سپس می گویند بقیه نیروها با تغییر ماموریت - از جنگی به آموزشی - در عراق باقی می مانند . کاظمی عدد این نیروهای باقی مانده در عراق را ۵۰۰ نفر و سنتکام - فرماندهی مرکزی نیروهای نظامی آمریکا در منطقه - تعداد نیروهایی که باقی خواهند ماند را ۲۵۰۰ نفر اعلام کرده است . در خصوص این موضوع ملاحظاتی وجود دارد : 1️⃣ - دولت عراق واقعا" نمی داند تعداد نیروهای نظامی آمریکا در عراق - که عمدتا" در دو پادگان عین الاسد در الانبار و الحریر در اربیل مستقر می باشند - چقدر است . چون ورود نظامیان امریکایی هیچگاه به اطلاع دولت عراق نرسیده است . 2️⃣ - تغییر ماموریت نظامی از جنگی به آموزشی قابل تشخیص نخواهد بود . ضمن آنکه در ذیل توافق امریکا با دولت عراق نوشته شده است در صورت ضرورت نیروی رزمی به نیروهای آموزشی و پشتیبانی اضافه خواهند شد ! مرجع تشخیص ضرورت هم خود آمریکایی ها هستند . 3️⃣- نیروهای موسوم به آموزشی زیر نظر سنتکام عمل کرده و دولت عراق نظارتی بر کار آنان نخواهد داشت . 4️⃣- جنگنده های هوایی آمریکا در عراق باقی می مانند و اجازه دارند بصورت غیر مشروط از آسمان عراق استفاده نمایند بدون هماهنگی با دولت و ارتش عراق . 5️⃣ - مقاومت عراق اعلام کرده است تفکیک نیروهای نظامی آمریکا به جنگی و آموزشی را قبول نداشته و باید همه نظامیان امریکایی در پایان سال جاری میلادی - تا ۲۰ روز دیگر - خاک عراق را ترک کنند
تفاوت های رویکردی دولت های دوازهم و سیزدهم 🔹هنوز از آغاز به کار دولت سیزدهم چند ماهی نمی گذرد. قضاوت در موفقیت یا عدم موفقیت زود است. با این وجود طی این چند ماه به وضوح تفاوت هایی در رویکرد این دولت با دولت قبلی مشاهده می شود: 1️⃣.هم افزا دانستن دیپلماسی و میدان دولت پیشین اعتقادی به میدان نداشت. از سر اجبار میدان را پذیرفته بود. دیپلماسی را ترجیج می داد. در هنگامه دستگیری سربازان انگلیسی و تجلیل از قهرمانان ملی این اقدام، دولت پیشین به تجلیل از مردان دیلپماسی برجامی خود اقدام کرد. دولت سیزدهم دوگانگی میدان و دیپلماسی را قبول ندارد. هردو را در عرض هم به کار گرفته است. حضور فعال دولت در عرصه دیپلماسی و گفتگوی های سازنده با کشورهای منطقه مشهود است. آزاد سازی بخشی از پول های بلوکه شده اثر این دیپلماسی می باشد. دولت افزون بر دیپلماسی، حمایت جدی از میدان و مقاومت را در عراق، فلسطین، لبنان، یمن، افغانستان و ...را در پیش گرفته است. دولت سیزدهم دیپلماسی و میدان را هم افزا می داند و معتقد است قدرت یکی باعث تقویت دیگری خواهد شد. 2️⃣. نگاه واقع بینانه به نخبگان و مردم رویکرد دولت ها در اداره کشور به نخبگان و عموم مردم متفاوت است. برخی دولت ها مردم را طفیلی نخبگان و برخی بعکس تعریف می کنند. حفظ هر دو و نگاه واقع بینانه نه پوپولیستی و عوام گرایانه می تواند عامل موفقیت دولت ها باشد. دولت پیشین هر چند تلاش داشت اقدامات حمایتی از دهک های پایین جامعه را داشته باشد ولی با نگاه تشریفاتی و تجملاتی از ارتباط قلبی با عموم مردم ناتوان بود. دولت سیزدهم با ادامه برنامه های حمایتی از دهک های پایین با حضور در میان مردم محروم، نقیصه ارتباط قلبی را با عموم مردم جبران و امید را زنده کرده است. این دولت ضمن ارتباط با عموم مردم با برگزاری جلسات جدی و واقع بینانه نه تشریفاتی با نخبگان از نظرات علمی کارشناسان در اداره کشور کمک می گیرد. 3️⃣. گره نزدن مسایل کشور به برجام این دولت از ابتدای آغاز به کار با اعلام اینکه نمی خواهد مسایل کشور به برجام گرده بزند رویکردش را از دولت پیشین تغییر داد. دولت قبلی با گره زدن همه مسایل به برجام و ارتباط با غرب ظرفیت های دیگر را به وادی فراموشی انداخته بود. دولت جدید هر چند به سادگی نمی تواند از سیطره معاهده برجام خارج شود و طبق معاهده ای که دولت پیشین بسته است باید دنبال توافق خوب باشد ولی دنبال قطع ارتباط مسایل اقتصادی و داخلی کشور با مسئله برجام است توفیق در این زمینه می تواند دست ایران را حتی در مذاکرات هسته ای برتر کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 چرا سالم ها سالم ترند؟!! 👤استاد قرائتی ✅بصیرت ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ 🇮🇷 @basirat_fa 🇮🇷 www.basirat.ir
برد شیرین برای تغییر هندسه مذاکرات! *بنا بر اظهارات منابع آگاه، غربی‌ها پیش‌نویس ایران را در مذاکرات پذیرفته‌اند و این موضوع برد شیرینی است که در سایه سیاست خارجی صحیح دولت سیزدهم و ایستادگی و پایمردی مذاکره‌کنندگان ایرانی به‌دست‌آمده است. 👈 نکات تحلیلی 1️⃣ شکست آمریکا و شرکایش در همراه‌سازی کشورهای منطقه مانند ترکیه و امارات و همچنین چین و روسیه، دو شریک هم‌سوی ایران در مذاکرات پس‌ازآن اتفاق می‌افتد که آمریکایی‌ها تحت‌فشار رژیم صهیونیستی و لابی طرفدار این رژیم راه‌های دیگری را نیز برای جنگ با ایران در عرصه‌هایی نظیر؛ افزایش فشارهای تحریمی، مقصرنمایی رسانه‌ای ایران به‌عنوان عامل شکست مذاکره و تلاش برای تأثیرگذاری بر ایران از طریق به‌اصطلاح معتبرسازی تهدیدات و بی‌ثبات‌سازی‌های امنیتی با عمله‌گری صهیونیستی را نیز آزمودند، اما در همه آن‌ها شکست خوردند. حتی به تعبیر ویلیام برنز، رئیس سیا، آن‌ها مدرک و سندی نیافتند که ذره‌ای انحراف ایران از مصارف صلح‌آمیز هسته‌ای را مستمسک اجماع‌سازی علیه تهران مورد بهره‌برداری قرار دهند. 2️⃣ مهم‌ترین نقطه تمایز این دوره از مذاکرات که دلیل اصلی پیروزی شیرین در مصاف دیپلماتیک اخیر هم هست، این است که «منطق مجاهده برای استیفای حقوق ملت ایران مبتنی بر خوداتکایی داخلی» جایگزین «منطق استیصال» گذشته شد. این منطق بر تارک اصول دیپلماسی دولت و تیم جدید نشست و شجاعانه شروط اصلی ایران برای مذاکرات وین طرح شد. 3️⃣ شروط ایران یک ویژگی بزرگ داشت و آن، گره نزدن زلف اقتصاد و معیشت مردم به مذاکره، اعلام و بر اجرای آن اصرار شد: الف) تمام تحریم‌هایی که از سوی ترامپ و اوباما وضع شده‌، باید برداشته شوند و انتفاع اقتصادی ایران تضمین شود؛ ب) نسبت به عدم خروج مجدد آمریکا از توافق هسته‌ای تضمین معتبر داده شود؛ ج) ایران پس از راستی‌آزمایی رفتار آمریکا در لغو تحریم‌ها اقدامات محدودکننده خود را انجام می‌دهد؛ د) ایران سانتریفیوژهای نسل جدید و همچنین مواد غنی‌سازی شده خود را در داخل کشور و زیر نظر مستقیم آژانس انرژی اتمی نگهداری ‌کند. 👈 نکته پایانی مروری بر کلیات طرح ایران برای مذاکرات وین که امروز به ابزاری برای تضمین رفع تحریم‌ها تبدیل شده است، نشان می‌دهد این شروط درواقع، عصاره و چکیده همان شروط نه‌گانه رهبر معظم انقلاب است. متأسفانه در پرتو منطق استیصال حاکم بر تیم گذشته، به آن‌ها ‌توجه نشد؛ اما امروز دولت مردمی و انقلابی هوشمندانه با بکارگیری به هنگام مؤلفه‌های قدرت در حال تغییر هندسه و نتیجه مذاکرات است.
‏واقعیت رو ‌بپذیریم دولت رئیسی نمی‌تونه نتایج دولت روحانی در مذاکرات هسته‌ای رو تکرار کنه غنی سازی رو از ۲۰٪ رسوند به ۴٪ قلب رآکتور اراک رو‌ بتن کرد تحریم‌ها رو از ۸۰۰تا رسوند به ۱۵۰۰تا مراکز هسته‌ای رو‌ تبدیل کرد به جولانگاه بازرس‌-جاسوس‌ها دانشمند هسته‌ای فخری زاده ترور شد
سه پیشنهاد رسانه‌ای به دولت 🔹گام نخست رسانه‌ است. بی‌شک امروز فقدان پیوست رسانه‌ای پاشنه آشیل بی‌اثر و خنثی‌سازی اقدامات حکمرانان نزد افکار عمومی است. پیوست رسانه‌ای در همه موضوعات مخصوصاً مواردی که دارای اهمیت و گیرایی بالایی هستند مهم است. 🔹گام دوم را ضرورت و دانست و گفت: اگر بپذیریم که برندگان نبرد رسانه‌ای امروز همان سازندگان روایت‌ها و ضد جریان‌ها هستند و این روایت‌های مبتنی بر سناریوی دقیق هستند که باعث تضادآفرینی و تردیدآفرینی شده و باعث خدشه در عزت نفس ملی و اعتماد به نفس همگانی می‌شوند، فرایند ساخت، ارائه، تداوم و تثبیت یک روایت رسانه‌ای به هنگام، جذاب و دارای اثرگذاری بالا بیش از پیش ضروری می‌نماید. در کنار این روایت سازی که مبتنی بر شناخت موقعیت و ضرورت، مخاطب شناسی، واژه گزینی، پرهیز از کتمان مسائل و ورود شفاف و هدفمند به موضوعات از سوی رسانه و مسؤولان است، بحث ضد جریان نیز دارای اهمیت است. 🔹گام سوم نام دارد. در کنار پیوست رسانه‌ای و تولید روایت و ضد جریانات مبتنی بر سناریوی دقیق و نه شتاب زده، آنچه محل جولان شایعات و اخبار جعلی است و اساساً فضای پاره حقیقت گویی و قلب واقعیت را فراهم می‌آورد، عدم ورود به هنگام مسؤولان و رسانه‌ها به موضوعات جهت تنویر افکار عمومی و روشن سازی نورافکن بر روی موضوعات با هدف آگاه سازی و ارائه اطلاعات صحیح و پر کردن فضای ابهام ذهنی مخاطبان است.
وضعیت بارش‌ها در سرچشمه زاینده‌رود چگونه بوده است؟/ بارش‌های ماه‌های آتی، چشم امیدی برای جبران کمبودها 🔹از ابتدای سال آبی جاری میانگین وزنی بارش در استان اصفهان ۲۸ میلی متر به ثبت رسیده است که نسبت به مقدار بلند مدت تفاوت چندانی نشان نمیدهد. 🔹بیشترین افزایش بارش نسبت به مدت مشابه بلند مدت عمدتاً در مناطقی شمالی استان دیده میشود که در حوضه زاینده رود نیست و تاثیر به سزایی بر دبی آب ورودی به سد زاینده رود نداشته است؛ به عنوان نمونه در چادگان میزان بارش تا بیستم آذرماه ۱۴۰۰ برابر با ۵۳.۲ میلیمتر که نسبت به متوسط بلندمدت کاهش ۲۴ درصدی داشته است. 🔹در ایستگاه کوهرنگ به عنوان اصلی ترین سرچشمه آبی زاینده رود؛ در حال حاضر در حدود ۵۸ درصد نسبت به مقدار بلند مدت کاهش بارش نشان میدهد؛ لازم به ذکر است که ارتفاع برف در ایستگاه کوهرنگ تا بیستم آذرماه صفر سانتیمتر است؛ در حالی که به طور متوسط ارتفاع برف در روزهای پایانی آذرماه باید به ۴۱ سانتیمتر برسد. 🔹میزان بارشها در دی در سطح استان در شرایط نرمال و در نیمه غربی و جنوبی متمایل به بالای نرمال مورد انتظار است. با توجه به ویژگیهای سامانه های جنوبی؛ شرایط احتمال رخداد بارشهای حدی در نیمه جنوبی استان وجود داشته و میزان پوشش برف نیز در ارتفاعات مناسب خواهد بود.
اگر حقایق جامعه را روایت نکنید دشمن آنرا ۱۸۰ درجه خلاف واقع روایت میکند؛ حادثه‌ تسخیر لانه‌ی جاسوسی را روایت نکردیم، دشمن آنرا دروغ روایت کرده است! 🔻 رهبر انقلاب: شما روایت کنید حقایق جامعه‌ی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگرشما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثه‌ی دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند. 🔺 شما اگر حادثه‌ی تسخیر لانه‌ی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفه‌ی جوانهای ما است.
جنگ روایت ها را دست کم گرفته ایم! ✍️سید علیرضا آل داود رهبر انقلاب، در دیدار مدافعان سلامت: 🔸شما روایت کنید حقایق جامعه‌ی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگرشما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثه‌ی دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند. 🔸شما اگر حادثه‌ی تسخیر لانه‌ی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفه‌ی جوانهای ما است.۱۴۰۰/۹/۲۱ ✅در کتاب جنگ های شبکه ای اندیشکده رند سالها قبل آمده است: در جنگ های فردا کسی برنده نیست که بزرگترین بمب ها را دارد، بلکه کسی پیروز‌ است که بهترین روایت را دارد. ⭕️در عصر رسانه های هوشمند قرار داریم. در عصری که پلتفرم و‌محتوا همپوشانی بسیار جدی با یکدیگر با فناوری هایی نظیر هوش مصنوعی و... دارند. ⭕️در این عصر جریانی در عرصه های شناختی، ادراکی و رسانه ای پیروز‌ است که بتواند نخستین و دقیقترین روایت را از یک واقعه، حادثه، موضوع یا چالش بسازد، روایت را مدیریت کند یا روایت خود را در اذهان و قلوب مخاطب تثبیت کند. ⭕️در این عصر پیروزی با روایت غالب را پیروزی بدون جنگ و درگیری هم می‌نامند. ⭕️متاسفانه فرماندهی جنگ روایت ها در داخل کشورمان در فضای مجازی ول در دست غول های روایت ساز سایبری-شناختی نظیر شبکه های اجتماعی و پیام رسان های عمدتا غربی است که با تصویر سازی، بمباران اطلاعاتی، پمپاژ اخبار جعلی و منفی مشغول مهندسی اجتماعی و ذهنی جامعه هستند. ⭕️در این جنگ ابتدا کلان روایت توسط رسانه ها ساخته می شود، سپس پس از زمان مشخصی خرده روایت ها با ۲ عنصر قدرت برانگیختگی و قدرت توزیع شوندگی ساخته می شوند. ⭕️در این شرایط با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب باید هرچه سریعتر کلان روایت ها و‌خرده روایت ها را برای وقایع مهم انقلاب اسلامی بسازیم. ⭕️یادمان نرود اگر جنگ روایت ها را دست کم بگیریم، اذهان و قلوب مردم با روایت های ساخته شده توسط دشمن تسخیر خواهد شد و این تمام هدف استعمارگران با استعمار فرانو در عرصه های شناختی-سایبری در داخل کشور است.
🛑🛑 بازخوانی سه عملیات خرابکاری رژیم صهیونیستی در ایران 🛑 اولین عملیات پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۹نطنز اصولا یک عملیات خالی از هرگونه نیروی انسانی بود . به دلیل اهمیت فرایند تزریق گاز UF6 ، سانتریفیوژها باید کاملا کالیبره شده و در مکانی کاملا مسطح قرار بگیرند لذا بایستی میز کالیبراسیون تهیه شود . معاونت صنعتی و بازرگانی سازمان انرژی اتمی از طریق شرکت پیمانکاری بهار اقدام به تهیه این میز از یک کشور ثالث اروپایی کرده و در انجا ماموران سیا و موساد این میز را پر از مواد منفجر کرده و به دلیل غفت سازمان در کشور از این میز قرار استفاده می شود و این انفجار با کنترل از راه دور رخ می دهد . لذا سناریوی پهپاد و ظرف غذا فقط از اذهان متوهمی خارج شده که به دنبال هالیوود سازی فضاست . ‌🛑 دومین عملیات عملیات فروردین ۱۴۰۰ نطنز بود . به طور کلی از حیث انرژی ورودی به هر سانتریفیوژ در زمان روشن بودن آن ، دو قضیه بسیار مهم است : ۱. جریان مداوم برق ۲. حفظ ولتاژ برق . موساد اینبار مخازن برق را هدف گرفته بود . انهدام انبار باتری سایت شهید مصطفی احمدی روشن حفظ ولتاژ ثابت برق ورودی به ماشین ها را با اختلال مواجه می کرد زیرا تا قطع و سپس وصل برق کار تمام بود ! متاسفانه با ضعف حفاظتی و ساده انگاری در مخزن باتری ، عناصر نفوذی موفق شدند با بارگذاری مواد منفجره و چاشنی و استفاده از عناصر شیمیایی موجود در باتری ها یک انفجار قابل توجه ایجاد کرده و تونل های افقی زیرسطحی انتقال برق از انبارها و قسمت هایی از سوله سطحی منهدم شد . به دلیل وقوع انفجار در این تونل ها و خرابی های به وجود اومده ورودی عمودی تونل ها با آوار پوشیده شده ولی این آوار توانایی تحمل وزن انسان را نداشته و دکتر کمالوندی در هنگام بازدید سقوط و دچار جراحت میشود . لذا خارج شدن جریان برق و کاهش ولتاژ باعث از رده خارج شدن ۳۰ دستگاه ۱۵۴ تایی و ۵ دستگاه ۱۶۴ تایی و یک دستگاه IR1 می شود . به دلیل انفجار ، برق UPS هم از کار می افتد .به دلیل حساس بودن موضوع سریعا عملیات غنی سازی ۶۰ درصدی آغاز شده و کاری که بایستی ۹ ماه به طول می انجامید ظرف سه ماه انجام می شود ! 🛑 سومین عملیات ، حمله تیر ۱۴۰۰ کرج بود . این عملیات به وسیله یک کوادکوپتر کوچک بود . ماجرا از این قرار بود که تیمی از دانشمندان و مدیران سازمان انرژی اتمی صبح جهارشنبه ۲ تیر از سوله قلاویز مجموعه تسا در حال بازدید بودند . در همان حال کوادکوپتری با چند بمب وارد شده و ابتدا سعی می کند با یک بمب کوچک سقف سوله را سوراخ کرده تا به درون سوله نفوذ کند . وقتی بمب کوچک شلیک می شود بخشی از سقف سوله منهدم می شود اما در همان حال در حیاط مجموعه یک نگهبان صدای انفجار را شنیده و در لحظه فکر می کند تیمی روی سقف سوله هستند و می خواهند وارد شوند لذا اقدام به تیراندازی کور می کند که از قضا به دلیل پایین بودن ارتفاع کوادکوپتر و مسلح بودن به چند بمب سرنگون و منفجر می شود . تیم عملیاتیشان هم زیر ضربه می روند .
🔴تغییر رویکرد کشورهای حاشیه خلیج فارس در قبال ایران 🔹در هفته‌های گذشته تعدادی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس با ارسال پیام‌هایی برای گسترش روابط با ایران، اعلام آمادگی کرده‌اند 🔹طبق شنیده های آخرین خبر در روزهای گذشته نشانه‌هایی درباره تمایل کشورهای عربی برای کاهش تنش با ایران بوجود آمده و موضع‌گیری‌هایی در این راستا انجام شده است.به نظر می‌رسد با اثبات جدیت دولت ایران برای گسترش روابط با کشورهای همسایه و همچنین روشن شدن بی‌فایده بودن سیاست تنش‌آمیز در قبال ایران، برخی همسایگان به این نتیجه رسیده‌اند که لازم است در برخی سیاست‌های خود تجدید نظر کنند 🔹در همین رابطه روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت: اکنون کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به دنبال همکاری با ایران هستند 🔹همچنین اخیرا مقامات وزارت خارجه اعلام کردند در راستای خنثی سازی تحریم ها اقداماتی انجام شده است و گشایش‌های قابل توجهی در زمینه تجارت خارجی و آزادسازی اموال بلوکه‌شده ایران ایجاد می شود
👓 فتنه گرگیج! 🔹 پس از فتنه واکسن و فتنه بی‌آبی، اکنون شیعیان‌گرفتار فتنه جدیدی شده‌اند به نام ! ماجرا را حتما می‌دانید ولی به طور خلاصه این است: یکی‌ از های اهل سنت، بدون اینکه ملاحظه جوانب کلام خود را کند، خواسته خلیفه را اثبات کند، چون طهارت اهل بیت نزد مذهب خودش مسلّم‌بوده، از این مسلّمات استفاده کرده و گفته: نمی‌شود عمر خلیفه نباشد، وگرنه مادران اهل بیت که معاذالله حلال نمی‌شدند،‌ پس: خلیفه حق است!!! ❗️ این نوشتار در صدد پاسخ به این استدلال سست و بی‌پایه نیست و فقط در رابطه با نحوه موضع مومنین نکاتی عرض می‌شود: 1️⃣ اکنون که این حرفهای سخیف‌ نشر عمومی یافته، و در آستانه فاطمیه احتمال بروز فتنه مذهبی وجود دارد، خود اقای گرگیج حتما باید عذرخواهی انجام بدهد و در صدد جبران عواطف‌ شیعیان برآید. ضمن اینکه آقای گرگیج خود را به شدت مرید سیدالشهدا می‌داند و اشکهای وی در دفاع از سیدالشهدا نوید این را می‌دهد که خودش عذرخواهی رسمی خواهد کرد 2️⃣ عنوان سابّ اهل بیت، ظاهرا برای ایشان صدق نکند و ضمنا ایشان معاذالله نسب اهل بیت را زیر سوال نبردند بلکه در صدد اثبات حرف باطل خود بودند. 3️⃣ خود علمای اهل سنت باید سخت ترین موضع را علیه این سخنان موهن بگیرند و از خود اهل سنت، این واقعه محکوم شود تا بساط فتنه مذهبی برچیده شود 4️⃣ نزدیک فاطمیه به هیچ وجه نباید جریان مقابله به دست مداحان یا منبری‌های احساسی بیفتد و علما با بیانیه‌ای محکم فضا را به دست بگیرند. 5️⃣ اگر کار به بگو مگو و دعوا بکشد، کل اسلام ضربه خواهد خورد و جبهه‌ی کفر سالهاست منتظر چنین فرصتی است.
تعمیر نمیکردند، دستگاههای خودمون رو هم پس نمیدادند! 🔹اوایل دهه نود دامداری صنعتی در ایران داشت جون میگرفت ولی دامدارهای ایرانی با یه مشکل اساسی مواجه بودند و آن هم این بود که دستگاه سونوگرافی دامی که یکی از اساسی ترین نیازهاشون بود بهشون فروخته نمیشد. 🔹در واقع کشورهای دارنده ی این تکنولوژی نه تنها دستگاه به ایران نمیفروختند بلکه دستگاه هایی که برای تعمیرات فرستاده بودیم را هم پس نمیدادند. 🔹تا اینکه چندتا جوون اصفهانی تصمیم گرفتند این دستگاه را بسازنند ولی با تمسخر اطرافیان مواجه شدند چون فناوری ساخت این دستگاه فقط در اختیار چهار شرکت در دنیا بود یعنی هیتاچی ژاپن، ایماگو فرانسه، سامسونگ کره و جنرال الکتریک آمریکا 🔹اما بچه ها ناامید نشدند و با تلاش و پشتکار اولین نمونه ی سونوگرافی دامی را در سال ۹۳ ساختند ولی چون اندازه ی بزرگی داشت و حمل و نقلش سخت بود دامدارها ازش استقبال نکردند تا اینکه دوتا دامدار دلسوز تصمیم به حمایت از این دستاورد ایرانی گرفتند و گفتند ما از دستگاه شما استفاده میکنیم به شرط اینکه ظرف سه ماه نمونه ی کوچکتر و با اندازه ی استانداردش را بسازید. 🔹بچه های شرکت یکتا صنعت ناجی هم قول مردونه دادند و مردونه هم پای قولشون ایستادند و با تلاش شبانه روزی ظرف سه ماه دستگاه با اندازه مناسب و امکانات کامل را تحویل دادند و مورد استقبال دامدارهای وطنی هم قرار گرفت. 🔹الان ایران به عنوان پنجمین کشور دارنده ی تجهیزات سونوگرافی دامی صادرکننده ی این تجهیزات محسوب میشه و علتش هم همت جوون های نخبه و حمایت دامدارهای با غیرت کشورمونه
ماهیت تنش میان روسیه و اوکراین چیست؟ / آیا روسیه به اوکراین حمله خواهد کرد؟ ماه‌هاست رسانه‌های غربی، اندیشکده‌ها، محافل نظامی و سیاسی در حالی درباره قریب‌الوقوع بودن حمله روسیه به اوکراین بحث می‌کنند که روسیه این ادعاها را رد می‌کند. اما آیا روسیه به اوکراین حمله خواهد کرد؟ شاید در نگاه اول، پاسخ به این سؤال با توجه به قرائن موجود مثبت به نظر برسد، اما آنچه در عالم واقع اتفاق می‌افتد این‌طور نیست. تحلیل اوضاع کنونی جهان نیز حکایت از آن دارد که احتمال رویارویی بزرگ نظامی در منطقه بسیار ضعیف است. این موضوع بیشتر به کاهش اهمیت ژئوپلیتیک اوکراین باز‌می‌گردد. به این معنا که دستیابی به مواضع ژئوپلیتیک معمولاً انگیزه اصلی رقابت بین قدرت‌های بزرگ جهانی بوده است. در حالی که اوکراین موقعیت ویژه گذشته خود را ندارد و اهمیت ژئوپلیتیک این کشور برای مسکو از زمان الحاق کریمه به روسیه و تکمیل خط لوله انتقال گاز به اروپا موسوم به «نورد استریم- دو» به حداقل رسیده است. گذشته از آن، مناطق شرقی اوکراین تحت کنترل جدایی‌طلبان مورد حمایت روسیه قرار دارد، لذا روس‌ها قاعدتاً نباید انگیزه‌ای برای حمله به اوکراین داشته باشند. حال سؤال اینجاست که ماهیت تنش پیرامون اوکراین در چیست؟ در پاسخ به این سؤال باید گفت که غرب هم علاقه‌مند است از طریق ایجاد جنگ تمام‌عیار، مسکو را در زمین اوکراین زمینگیر کند. لذا به تله انداختن روسیه یک سناریوی ایده‌آل برای غرب خواهد بود. واقعیت این است که امروزه ارتش اوکراین به امکانات مدرن روز همچون پهپادهای تهاجمی بایراکتار تجهیز و از آموزش‌های رزمی کارآمد بهره‌مند شده است که وضع متفاوتی در مقایسه با دوره اشغال کریمه دارد. در کنار این عامل، وجود یک دولت کاملاً غربگرا و حمایت اروپا از این دولت بر اعتماد به نفس دولت زلینسکی افزوده است. این مؤلفه‌ها باعث شده انگیزه کی‌یف برای بازگرداندن دونباس به ترکیب اوکراین و اعمال حاکمیت این دولت بر شرق کشور دوچندان شود. درمورد اشتیاق غرب به وقوع حمله بزرگ روسیه علیه اوکراین نیز باید گفت که درگیری نظامی آشکار و همه‌جانبه روسیه با اوکراین می‌تواند به عامل اتحاد برای اردوگاه متزلزل غرب تبدیل شود. چرا که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ناتو مدت‌هاست از تضادهای درونی رنج می‌برد و فلسفه وجودی آن به‌ویژه پس از خروج نیروها از افغانستان دوباره زیر سؤال رفته است. طرح گاه و بی‌گاه ارتش واحد اروپایی و توقعات امریکا درباره لزوم انجام تعهدات مالی کشورهای اروپایی در قبال این پیمان نظامی از جمله مسائلی است که همکاری بین اعضا و گسترش آن به سمت شرق یا اجرای مأموریت‌های جدید را با هاله‌ای از ابهام مواجه می‌کند. لذا تحرکات غرب از این منظر قابل فهم خواهد بود. پس در صورت وقوع جنگ، امنیت اروپا-آتلانتیک در اولویت قرار خواهد گرفت و اعضای ناتو ولو به شکل موقت اختلافات و تضادهای داخلی خود را کنار خواهند گذاشت. با این حال و فارغ از این مؤلفه‌ها بسیار بعید است که روسیه تمایلی به حمله نظامی علیه اوکراین داشته باشد و گسیل نیرو به مرزهای مشترک با اوکراین صرفاً جنبه بازدارندگی دارد تا دولت زلینسکی را از اجرای تصمیم خود در خصوص منطقه جدایی‌طلب دونباس منصرف کند. زیرا سرنوشت روس‌تبارهای این منطقه خط قرمز مسکو به حساب می‌آید و در صورت تهاجم نظامی ارتش اوکراین به دونباس، روسیه بی‌درنگ به دفاع از آنها برخواهد خاست و چه بسا در مرحله بعد اقدام به برگزاری همه‌پرسی در آن منطقه بکند و با استناد به اصل «حق تعیین سرنوشت» مورد پذیرش غرب – همانند آنچه در مورد کوزوو اتفاق افتاد – ابتدا شرق اوکراین را مستقل کند و سپس با مراجعه به آرای مردم دونباس در پی الحاق این منطقه به خاک خود باشد. در آن صورت امکان مداخله نظامی غرب در مسأله اوکراین وجود نخواهد داشت و کشورهای ناتو حداکثر در حد کمک‌های لجستیکی به یاری اوکراین خواهند شتافت. البته کرملین از هم‌اکنون غرب را از ارسال تجهیزات تهاجمی به اوکراین برحذر داشته و عضویت این کشور در ناتو را خط قرمز خود اعلام کرده است. با توجه به این متغیرها تصور نمی‌شود که حمله نظامی تمام‌عیار از جانب روسیه به اوکراین اتفاق بیفتد؛ اما جنگ سرد و تنش‌های دائمی بین روسیه و غرب بر سر اوکراین ادامه خواهد یافت.
تعداد موشک های مورد نیاز برای نابودی کامل رژیم صهیونسیتی 🔻 محمد مهدی بابایی نوشت: ✅ این مقاله با احتساب ساختمانها و اماکن حساس موجود در سرزمین های اشغالی و شعاع و قدرت تخریب موشک های متوسط ایران و همچنین مطالعه ی برخی حملات موشکی مانند وقایع قبل از جنگ دوم خلیج فارس , حمله 2018 به ارامکو و موشکباران عین الاسد تهیه شده است . ✅ عدد تقریبی است و میتواند بیشتر یا حتی با حذف برخی اهداف مانند مناطق صنعتی و علمی به عنوان زیرساخت آینده فلسطین کمتر شود . ⭕️ فلج کردن کردن نیروی هوایی : 🔹تعداد فرودگاه ها : 20 فرودگاه - هدف قراردادن باندها هر فرودگاه به طور میانگین 20 موشک ( 400 تیره ) - ساختمانهای برج مراقب و سیستم ناوبری هرفرودگاه 5 موشک ( 100 تیره ) ⭕️ نابودی ساختمان های مدیریت شهری و استانی ( با درنظرگیری میانگین 5 موشک برای هر ساختمان ) : - 5 ساختمان استانداری ( 25 تیره ) - 10 ساختمان فرمانداری اصلی ( 50 تیره ) - ساختمانهای شهرداری 50 شهر دیگر ( 250 تیره ) ⭕️ نابودی مناطق سیاسی : - ساختمان کنست یا همان پارلمان اسراییل ( 10 تیره ) - ساختمانهای 28 وزارتخانه ( 280 تیره ) - ساختمان ریاست جمهوری ( 10 تیره ) - ساختمان نخست وزیری ( 10 تیره ) - منزل 30 وزیر ( 30 تیره ) ⭕️ مناطق صنعتی , اقتصادی و علمی : - 1000 واحد صنعتی و اقتصادی هرکدام از 1 تا 5 تیره به احتساب بزرگی ( حدودا 3000 تیره ) - 8 دانشگاه بزرگ هرکدام 20 تیره ( 180 تیره ) - 8 نیروگاه اتمی هرکدام 20 تیره ( 180 تیره ) - 100 نیروگاه و پالایشگاه برق نفت گاز و مشتقات نفتی هرکدام 20 تیره ( 2000 تیره ) ⭕️ مناطق نظامی و امنیتی : - 50 ساختمان اصلی پلیس هر شهر ( 250 تیره ) - 50 پایگاه کوچک نظامی یا امنیتی هر شهر ( 250 تیره ) - 10 پایگاه اصلی نظامی هرکدام 20 تیره برای ساختمانهای فرماندهی و محل دپوی مهمات ( 200 تیره ) ⭕️ اهداف دیگر مانند رادار ها آنتن های مرکزی و ساختمانهای رادیو تلویزیون ( 800 تیره ) ✅ جمعا : 8000 تیره موشک اصلی توسط ایران و 100 هزار راکت کوچک و خمپاره برای درگیر کردن پدافند این رژیم توسط حزب الله . ✅ بنا به تجربه ی جنگ دوم خلیج فارس ( تهاجم به عراق ) این عملیات موجب قطع ارتباط صدها هزار سرباز با مرکز فرماندهی شده و عملا شیرازه این ارتش از هم میپاشد , بدین صورت نیروها یا فرار کرده یا بنا به تجربه و اموزش به نبرد های چریکی جسته و گریخته و صد البته محکوم به شکست روی میاوردند . ✅ بنا به تجربه ی اخراج اسراییل از جنوب لبنان ( سال 2000 ) میتوان بعد از این عملیات برق آسا مردم فلسطین ( ساکنین داخل سرزمین های اشغالی و یا اردنی های فلسطینی تبار ) را به راهپیمایی های چند صد هزار نفری به سمت مناطق مهم سرزمین های اشغالی تشویق کرده تا عملا تمام کنترل ها از دست ارتش اشغالگر خارج شود . ✅ همچنین بزرگترین چالش ایران یعنی تسلیحات هسته ای اسراییل را میتوان بااین عملیات برق آسا خنثی نمود.
چاره‌ای جز اصلاح ساختار بودجه در ۱۴۰۱ نیست/ دولت قبلی باید این اصلاحات را می کرد که نکرد روزنامه خراسان: 🔹 تلخی افزایش حقوق کمتر از تورم و همچنین افزایش سن بازنشستگی قابل کتمان نیست. هیچ راه حل ساده ای برای فرار از فشار سنگین کسری بودجه جز بودجه انقباضی وجود ندارد. 🔹 بودجه ۱۴۰۱، آغاز یک مسیر سخت است. مسیری که دولت دوازدهم از سال ۹۷ باید شروع می کرد. زمانی که ترامپ از برجام خارج شد و تحریم ها بازگشت، مشخص بود که اقتصاد کشور وارد دوره سختی شده است که باید هزینه ها مدیریت شود، اما نشد. 🔹اکنون دولت سیزدهم چاره ای جز سخت‌گیری بودجه ای ندارد. اگر بودجه انقباضی نشود، تورم سنگین تر از تورم فعلی و ونزوئلایی شدن، دور از دسترس نیست. بنابراین باید در این مسیر همه دلسوزان کشور از هر جناح سیاسی و هر نگرش اعتقادی به حرکت درست در این مسیر کمک کنند.
⭕️ بی‌سوادی زیباکلام درباره بودجه! *صادق زیباکلام، فعال اصلاح‌طلب، در یادداشتی درباره لایحه بودجه سال آینده نوشته است: 🔻بخش عمده‌ای از بودجه دولتی است یعنی صرف نهادها، شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ دولتی می‌شود. 🔻معمولا بیش از نیمی از بودجه همواره به سمت سازمان‌ها، صنایع، شرکت‌ها و موسساتی بوده است که در اختیار دولت است. همچون ایران‌خودرو، ذوب آهن، پتروشیمی، هواپیمایی، راه آهن و غیره که تقریبا همه آن‌ها زیان ده هستند. 🔻یعنی بیش از نیمی از بودجه سالیانه ما در حقیقت می‌رود در چاه ویل شرکت‌های دولتی که یکی پس از دیگری زیان‌ده هستند. 👈اظهارات زیباکلام درباره بودجه در حالی است که بودجه عمومی دولت هیچ ارتباطی با بودجه شرکت‌های دولتی ندارد. ضمنا شرکت‌های ذوب‌آهن و پتروشیمی و ... برخلاف تصور، زیباکلام زیان‌ده نیستند و جزو شرکت‌های بسیار سودآور کشور محسوب می‌شوند. علاوه بر این تقریبا همه شرکت‌های پتروشیمی خصوصی شده‌اند و دیگر ارتباطی با دولت و بودجه دولت ندارند.
آیا بودجه نهاد ریاست جمهوری ۳ برابر شده است؟ 🔹پس از ارائه لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ از سوی دولت به مجلس تحلیل‌های مختلفی پیرامون شاکله و ارقام اولین بودجه دولت سیزدهم، ارائه شد. 🔹بودجه نهاد ریاست جمهوری بودجه ۱۴۰۰ مبلغی حدود ۵۳۰ میلیارد تومان بوده، اما در بودجه ۱۴۰۱ با اضافه شدن دو بند مهم به سرفصل بودجه ۱۴۰۱ نهاد (۱۰۱۰۰۰) این مبلغ به عدد ۱۴۸۳ میلیارد تومان رسیده است. 🔹در این سرفصل یک بند با عنوان برنامه حکمرانی امور قوه مجریه وجود دارد که شامل تعهد به مصوبات سفرهای استانی است که در بودجه سال ۱۴۰۰ وجود نداشت. 🔹دولت سیزدهم مبلغ ۵۲۵ میلیارد تومان را برای مصوبات سفرهای استانی در نظر گرفته است که در سرفصل بودجه نهاد ریاست جمهوری آمده است. 🔹از سوی دیگر در لایحه پیشنهادی دولت بندی برای برنامه‌های راهبری فناورانه و مقابله با قاچاق کالا و ارز و مواد مخدر و داروهای روان‌گردان وجود دارد که دولت مبلغ ۴۶۲ میلیارد تومان را برای آن در نظر گرفته است. 🔹بر همین اساس و با محاسبه ارقام دیگر بودجه نهاد ریاست جمهوری مشاهده می‌شود که بودجه رسمی ساختار نهاد ریاست جمهوری تنها افزایش نداشته بلکه در مواردی نیز با کاهش مواجه بوده است و افزایش هزینه در سرفصل بودجه نهاد به دلیل گنجانده شدن بند مصوبات سفرهای استانی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز بوده است. /ایرنا