چرا جمهوری اسلامی ایران ابرقدرت است
🔰 حمید رسایی: شاید شما هم با دیدن این تیتر، خورده بگیرید و بگویید: اغراق ممنوع. اما این تیتر اغراق نیست بل واقعیتی بدیهی است که از شدت بداهت، مورد انکار قرار میگیرد.
انقلاب اسلامی ایران در بهمن سال ۵۷ از همان ابتدا که وارد مرحله تشکیل ساختار سیاسی شده، تاکنون هجمههایی را در قالب جنگ سرد، جنگ سخت، جنگ اقتصادی و جنگ نرم و رسانهای در رویارویی با نظام سلطه تجربه کرده است.
در مرحله جنگ نرم بعد از ناکامی در شیوههای مختلفی که نظام سلطه تجربه کرد، این سالها مهمترین رویکردی که مورد استفاده دشمنان انقلاب اسلامی ایران قرار گرفته، جنگ نرم در بستر «روایت» و جنگ روایتهاست؛ تاجایی که توانستهاند ادارک بخشی از جامعه نسبت به برخی واقعیتها را تغییر بدهند.
این نوع جنگ، شکل تکامل یافتهتر و البته اثرگذارتر جنگ نرم و متکی بر زیر ساخت رسانههای نوین است که با ایجاد یک چینش ذهنی، به شناخت و ادراک افراد، مطابق خواست خود جهت میدهند البته بدون اینکه شخص متوجه تغییر باور و رفتار خود باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
یکی از مصادیق هجمههای این جنگ، ایجاد تلقی ضعیف بودن جمهوری اسلامی در برابر نظام سلطه در ذهن مخاطب است. در این باورِ القاء شده، نظام سلطه خود را ابرقدرتی بلامنازع معرفی میکند که جمهوری اسلامی ایران در برابر دسیسههای آن در آستانه فروپاشی قرار گرفته است و این درحالی است که داستان دقیقا برعکس است و در حقیقت، ابر قدرت بلامنازع در حال حاضر، ایدئولوژی انقلاب اسلامی و ساختار سیاسی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران است و این نظام سلطه است که در آستانه فروپاشی قرار گرفته است.
چنین ادعایی شاید برای برخی از مخاطبان این یادداشت هم اغراقآمیز و شبیه به مزاح باشد. اگر شما هم از جمله آنها هستید، تعجب نکنید و با مطالعه ادامه این چندسطر و توجه به یک استدلال بدیهی که ۴۳ سال است در برابر چشمان ماست و به آن توجهی نداریم، این تصور غلط خود را به چالش بکشید.
بله، نظام جمهوری اسلامی تا پایبند و متعهد به ایدئولوژی انقلاب اسلامی است، ابرقدرت بلامنازع دنیای امروز خواهد بود. توضیح آن روشن است:
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که چرخه مالی دنیا (دلار و یورو) در اختیار دشمنان انقلاب اسلامی وقدرت این چرخه مالی علیه جمهوری اسلامی ایران بکار گرفته شده است؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که ظرفیت رسانهای دنیا ازجمله صدها شبکه تلویزیونی ورادیویی فارسیزبان، صدها هزار صفحه مجازی با پمپاژ شبهات اعتقادی، سیاسی، علمی، اخلاقی و... کانون ایدئولوژی انقلاب اسلامی را هدف گرفتهاند وبرای فروپاشی جمهوری اسلامی فعالیت میکنند؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که با وجود پیشرفتهای گسترده جمهوری اسلامی درصنعت دفاعی و نظامی، اما همچنان دشمنان انقلاب اسلامی در این صنعت، چند گام جلوتر از ما هستند و برخلاف نظام اسلامی کشور ما به هیچ یک از ضوابط اخلاقی و اعتقادی پایبند نیستند و برای همین، بارها شاهد جنایات آنها در اقصی نقاط دنیا و ازجمله در کشور خودمان بودهایم تاجایی که در دوره هشت ساله دفاع مقدس، بخشی از این جنایات را تجربه کردهایم و همچنان تهدید نظامی آنها در برابر نظام جمهوری اسلامی است؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که سازمانها و نهادهای حقوقی و بینالمللی دنیا مثل سازمان ملل، سازمان انرژی اتمی، سازمان حقوق بشر و ... که درحقیقت ابزار سلطهگری نوین و در راستای حفاظت بیشتر از منافع مستکبران علیه منافع ملتهای مظلوم هستند، تمام تلاششان را برای از بین بردن نظام سیاسی حاکم بر ایران، در خدمت سلطهگران گرفتهاند؟
🔹آیا شما هم قبول دارید ۴۳ سال است که نظام سلطه و سیستمهای امنیتی در داخل نظام سیاسی کشور، نفوذ دارند وشبکه نفوذ آنها حتی تا عالیترین سطح مدیریت اجرایی و نظامی و امنیتی راه یافتهاند و ضربات سختی به پیکر این نظام وارد کردهاند و همچنان این شبکه در راستای به زمینزدن انقلاب اسلامی و تغییر باور و اعتماد مردم، فعال است؟
🔸به عبارتی ۴۳ سال است که نظام مالی دنیا، انواع رسانههای دنیا، قدرت نظامی دنیا، نظام حقوقی حاکم بر دنیا و نفوذیهای رخنه کردن در بدنه مدیریتی کشور که ابزار ابرقدرتی مدعیان است، بکار گرفته شدهاند تا انقلاب اسلامی و ساختار سیاسی آن یعنی جمهوری اسلامی ایران زمین بخورد و نباشد، اما این نظام مستقر است ونه تنها مستقر که همه هویت نظام سلطه را به چالش کشیده است. به نظر شما قدرت چه کسی برتر است؟
«استقرار»، «بودن»، «سرپا ماندن» و حتی «سربلندشدن» نظام جمهوری اسلامی -با همه اشکالاتش که همه آنها قابل برطرف شدن است- در برابر همه توطئهها به معنای برتری قدرت اوست، قدرتی که متکی بر قدرت برتر الهی است.
رئیس قوه قضائیه: کاری نکنیم هیبت سازمان بازرسی بریزد
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای:
🔹در دوره قبل که معاون اول بودم رئیس سازمان بازرسی آمار میداد که ۴ هزار نامه نوشتیم، میگفتیم خب چه اتفاقی افتاد؟
🔹در سال ۵۰۰ نامه بنویسید و نامهها موثر باشد.
🔹کاری نکنیم که نامه بازرسی رفت طرف تا آخر نامه نرسیده نامه را کنار بگذارد.
🔹 سه ماه است دنبال گزارش سازمان بازرسی از بورس و بازار سرمایه هستم
🔹صرف اینکه بازرسی کل کشور بگوید من به فلان دستگاه برای ارائه اطلاعات هشدار دادم کفایت نمیکند.
🔹اگر دستگاهی همراهی نمیکند، اطلاعات نمیدهد و این ندادن اطلاعات قابل تعقیب است؛ تعقیب کنید.
🔹خیانتکاران بازار بورس و سرمایه باید به تناسب خیانتشان پاسخگو باشند
هبر انقلاب: من هم تزریق نوبت سوم واکسن کرونا را انجام دادم، توصیه میکنم مردم هم حرف پزشکان و متخصصین را گوش کنند
🔹رهبر انقلاب در ابتدای دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش: من مقیدم به شیوهنامههایی که پزشکان اعلام میکنند. بنده تقید دارم، یعنی وظیفه میدانم برای خودم که آنها را عمل کنم و عمل میکنم. اصرار روی ماسک دارم و این نوبت سوم تزریق این واکسن را هم من انجام دادم.
🔹توصیه میکنم به مردم عزیزمان که به هر حرف متخصصین و صاحبنظران این رشته توجه کنند و گوش کنند. آنچه که آنها صلاح میدانند و لازم میدانند انجام بدهند.
سد ۵۰ ساله بین ایران و ترکمنستان شکسته شد!
🔷 وزیر راه و شهرسازی از شکسته شدن سد ۵۰ ساله ترانزیتی ایران و ترکمنستان خبر داد و گفت: «در بخش ریلی کشور و با اتصال خطوط شمال به جنوب میتوانیم به دیگر کشورها دسترسی پیدا کنیم و سهم ترانزیت منطقه را به ایران اختصاص دهیم تا درآمد قابلتوجهی را برای کشور به دنبال داشته باشد». بر اساس نظر کارشناسان، ایران در صورت بهرهبرداری از ظرفیتهای ترانزیتی، امکان کسب درآمدی بهمراتب بالاتر از درآمدهای نفتی را داراست.
رهبر انقلاب: تهاجم امروز جبهه دشمن یک تهاجم ترکیبی است
فرمانده کل قوا صبح امروز در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
🔹جبههی دشمن امروز دست زده به یک تهاجم ترکیبی، تهاجم دشمن یک تهاجم ترکیبی است؛ یعنی جنبهی اقتصادی در آن هست، جنبهی سیاسی در آن هست، جنبهی امنیتی در آن هست، جنبهی رسانهای در آن هست، جنبهی دیپلماسی در آن هست. از همه جهت یک حملهی ترکیبی دستهجمعی را شروع کردند، ما هم در مقابل بایستی حرکتمان حرکت ترکیبی باشد. از همه جهت بایستی تلاش کنیم.
🛑 تلاش آمریکا، چین و ایران برای حفظ منافع ملی در فضای مجازی❗️❗️
1️⃣ پرده اول: آمریکا فعالیت اپراتورهای چینی فعال در آمریکا را به دلیل مخاطرات امنیت ملی محدود و ممنوع کرد.
2️⃣ پرده دوم: چین تمام ظرفیت خود را برای دفاع از شرکت های چینی و دفاع از حقوق آنها به کار بسته است. چین ضمن تهدید آمریکا اعلام کرده اقدامات لازم را برای حفاظت از حقوق و منافع شرکت های چینی که در آمریکا سرمایهگذاری و فعالیت میکنند انجام خواهد داد.
3️⃣ پرده سوم: و اما ایران❗️ مسئولان ما هم نسبت به حفظ منافع ملی در فضای مجازی بسیار حساس هستند مثلا وقتی اینستاگرام تمام محتواهای مربوط به حاج قاسم را حذف کرد، «به شدت» این اقدام را محکوم کردند🤨 و یا اخیرا با حذف پویش #پرچم_افتخار در اینستاگرام، مسئولان کشور با تمام ظرفیت به دفاع از حیثیت و عزت جمهوری اسلامی پرداخته و هیچ عکسالعملی نشان ندادند❗️❗️
هدایت شده از خبرگزاری فارس
شرکت بازرگانی دولتی: برنج خارجی را زیرقیمت میفروشیم
🔹دیروز یکی از نمایندگان مجلس مدعی شده بود که دولت برنج خارجی را ۱۶ هزارتومان میخرد اما ۳۴ هزارتومان میفروشد. شرکت بازرگانی دولتی در پاسخ اعلام کرده که هزینه تمامشده برنج هندی ۲۵ هزارتومان، پاکستانی ۲۸ هزارتومان و تایلندی ۱۵ هزارتومان است اما این برنجها را به ترتیب ۲۲ هزارتومان، ۲۳ هزارتومان و ۱۱ هزارتومان میفروشیم.
@Farsna
⭕️ «جهاد تببین» چرا فریضه فوری و قطعی؟
✔️ حماسه سرایی راهبرد نوین رهبری در جهاد تبیین
✍️ تاکید چند ماه اخیر رهبری درباره جهاد تبیین در کشور، با اظهارات اخیر ایشان در دیدار با جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش، که قید فوری و قطعی را نیز به فرمان جهاد تبیین اضافه کردند، بسیار قابل تامل و قابل توجه شده است.
1️⃣ جهاد تبیین چرا «فوری»؟! به این دلیل که حمله رسانهای دشمن در بالاترین سطح و در ابعاد وسیع در حال پیشروی در محیط افکار عمومی کشور است و دیر جنبیدن در اینباره خسارات غیرقابل جبرانی به کشور تحمیل خواهد کرد.
2️⃣ چرا جهاد تبیین فریضه قطعی است؟ اول اینکه جدی ترین و اصلی ترین راه مقابله با دشمن در شرایط فعلی است و در دل قطعی بودن نیز این گزاره نمایان است که در گام نهادن همه جانبه و فوری در جهاد تبیین نباید کوچکترین تردیدی جبهه انقلاب به خود راه بدهد و حتی به نسبت برخی دیگر از محورهای جهادی در کشور در فوریت بیشتری قرار دارد و البته دور از واقع نیز نیست که بگوییم پیروزی موثر در محورهای دیگر جهاد در انقلاب مثل اقتصادی، سیاسی، دیپلماسی، نظامی و امنیتی، علمی و... منوط به پیروزی در جهاد تبیین در شرایط فعلی است.
3️⃣ جهاد تبیین دفاعی هم است؛ دفاعی هست چون دشمن همه جانبه در حال تهاجم هست و افکار عمومی و وضعیت فضای مجازی و رسانه ای کشور در موقعیت بازدارندگی و مطلوبی نیست که تهاجمی به آن نتوانند بکنند یا حجم عملیات های آنها کمتر شود.
4️⃣ جهاد تبیین یک حرکت تهاجمی؛ برآیند کلی از موضوع تبیین در کشور این است که عمدتا دفاعی بوده تا تهاجمی، بنابراین از اصلی ترین تحولات در عرصه جهاد تبیین، تهاجمی شدن باید باشد.
5️⃣ راهبردهای جدی تر در جهاد تببین در شرایط فعلی چیست؟ روایت صحیح، بالا بردن جنبه هنرمندانه روایت، بیان واقعیت ها، دستاوردها، پیشرفت ها و حماسه ها، مقابله با بزک دشمن داخلی و خارجی و مقابله با تخریب انقلاب و جبهه مرتبط با آن
6️⃣ واقعیتها چیست؟ واقعیت ها شامل هم نقاط قوت کشور هست و هم نقاط ضعف، اصلی ترین کار این است که جبهه انقلاب ابتدا خودش فهرستی واقعی از واقعیت ها داشته باشد و مهمتر از آن روایت صحیح واقعیات است. مثلا کشور موفقیت های بزرگ اقتصادی داشته ولی گرانی و تورم هم یک واقعیت است؛ یعنی اینجا صورت مساله این است که چگونه رسانه باید اقتصاد ایران را روایت کند که نه به انکار و کم دیدن موفقیت های اقتصادی ختم بشود و نه متهم به انکار ندیدن گرانی ها بشود و در همین حال پدیده گرانی ها را هم روایت صحیح کند.
7️⃣ یکبار دیگر باید تاکید کرد که در جهاد تبیین بیان دستاوردها و پیشرفت ها بسیار بیشتر، بیشتر و بیشتر از نقد کردن، جایگاه دارد
8️⃣ حماسه سرایی راهبرد نوین رهبری در جهاد تبیین؛ اول باید این نکته را گفت که تاکید رهبری بر گنجاندن «حماسه» در جهاد تبیین یک امر پیشرو در عرصه رسانه محسوب میشود و شاید به نوعی یک راهبرد نوین کمتر گفته شده رسانهای هم محسوب شود. این در حالیست که در کارنامه جامعه رسانه ای کشور، هم تمرکز بر بیان حماسه ها کم است و هم محدود به چند سوژه ثابت و تکراری بوده؛ دفاع مقدس یک حماسه بود، ولی آیا استقامت چهل ساله در برابر بزرگترین تحریم های تاریخ، حماسه نیست؟ رسیدن به مرز علم در پدیده های جدید علمی جهان، حماسه نیست؟ به اتمام رساندن ابرپروژه های بزرگ در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، عمرانی، آموزشی، بهداشت و درمان، صنعتی، دینی و فرهنگی، دیپلماسی و سیاسی حماسه نیست؟ نفوذ منطقه ای فعلی ایران یک حماسه در تاریخ دیپلماسی کشور نیست؟ حال که به گذشته رسانهای کشور نگاه می کنیم به خوبی متوجه می شویم که هم حماسه در رسانه انقلاب جایگاه ثابت و مداومی نداشته، هم دربیان حماسه تنوع و به خصوص در موضوعات غیرنظامی کم داشته ایم و هم از هزاران حماسه موجود در بطن چهل ساله انقلاب غفلت شده است.
9️⃣ نقش جهاد تبیین در تهاجم ترکیبی؟! جهاد تبیین باید در عرصه های تقابل نظامی، امنیتی، اقتصادی، علمی، سیاسی و دیپلماسی کشور به گونه ای ترکیب شود که پیوست و حضور ثابت و فعال در این موضوعات مهم داشته باشد.
✍ #مهدی_جهان_تیغی
م حاجیان:
تورّم کارانِ طلبکار !
🔹زمانی که دولت احمدی نژاد ۴۰ هزار میلیارد تومان برای ساخت مسکن (رونق تولید) اختصاص داد، مدعیان اصلاحات گفتند این افزایش نقدینگی، تورم زاست.
♦️روحانی وقتی سر کار آمد، نقدینگی ۴۳۰ هزار میلیارد تومان بود و هنگامی که داشت می رفت، این رقم را به بالای ۴۱۰۰ هزار میلیارد تومان رسانده بود؛ بیش از ۹ برابر.
🔹به عبارت دیگر، ۶۲ برابرآن ۴۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی، در دولت روحانی وارد اقتصاد شده بود، بی آن که صرف حمایت از تولید شود؛ در حوزه سوداگری سرازیر شد و تورمی بی سابقه را بر جای گذاشت.
♦️در کنار انفجار نقدینگی، باید به کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی اشاره کرد که در اثر رویا اندیشی در بودجه نویسی و رها کردن هزینه های جاری، در ابن هشت سال پدید آمد. دولت روحانی، همچنین ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی باقی گذاشته که ۵۰۰ هزار میلیارد آن، سود اوراق فروخته شده است. تورم، معلول آن عوامل پایدار است.
🔹نکته دیگر، پیش بینی مراکز پژوهشی در وزارت رفاه و کار دولت روحانی بود: روند تورم تا اواخر امسال افزایشی خواهد بود.
♦️دولت جدید در این شرایط دشوار می کوشد با کاهش هزینه ها، و هدایت بخشی از نقدینگی به سمت تولید، از شتاب عوامل تورم ساز بکاهد. همچنین با اهتمام صورت گرفته، صادرات با افزایش ۴۰ درصدی مواجه شده که خبر خوبی است.
🔹ناظران داخلی و بین المللی پیش بینی می کنند رشد اقتصادی ایران که طی چند سال اخیر منفی شده بود، در سال پیش رو، مثبت شده و به ۳ درصد برسد. البته در کنار مدیریت نقدینگی و کسری بودجه، موضوع تنظیم بازار و حمایت و هدایت تولید کنندگان، و نیز حاکم کردن ساز و کار های شفافیت در حوزه قیمت تولید کننده و مصرف کننده ضرورت دارد.
🔹دولت جدید حتما ضعف و ایراد در عملکرد هم دارد. اما آنچه عجیب و تلخ است، وقاحت بانیان وضعیت اقتصادی فعلی است. از یک طرف در مطالبات اقشار مختلف برای افزایش درآمدها می دمند و بعضا حتی تحریک و ساماندهی هم می کنند، که خود موجب افزایش کسری و نقدینگی تورم ساز است؛
♦️از طرف دیگر، هر اقدام و ابتکار در حوزه دیپلماسی اقتصادی برای گسترش شرکا و صادرات را تخطئه می کنند؛ و از طرف سوم، یادگاری تورمی را که زیر ساختش را خودشان مستقر کرده اند، به رخ دولت میراث دار این شرایط می کشند! آنها می دانند کدام میدان مین گذاری شده را تحویل داده اند و شتاب پیشروی در چنین میدانی چقدر دشوار است.
✍ #محمد_ایمانی
🔺واکسن بزنیم یا نزنیم؟ / حاضری درون شعله بنشینی ولایتمدار؟!
🔸 گویند شخصی بنام "سهل ابن حسن خراسانی" خدمت امام صادق(ع) رسید و به ایشان عرض کرد یا ابن رسول الله شما صد هزار شمشیر زن دارید، چرا نشسته اید و خلافت را پس نمیگیرید؟! حضرت به اطرافیان گفتند تنور را پر از آتش کنید؛ آتش که حسابی شعله ور شد رو کردند به سهل خراسانی و فرمودند بلند شو و برو در تنور بنشین! سهل گفت یا ابن رسول الله! بنده و آتش؟ لطفا از من درگذرید! حضرت پاسخ دادند گذشتم.
همان موقع یکی از صحابه بنام هارون مکی وارد شد؛ امام به ایشان دستور دادند هارون کفشت را درآور و در آتش بنشین!
هارون بدون اینکه سوالی بپرسد دستور را اطاعت کرد و در آتش نشست، و اتفاقا به خواست خداوند هیچ آسیبی هم ندید!
🔸 این داستان را نه برای این نوشتم که بگویم در مسائل مختلف چون "ولی" هست باید عقل را تعطیل کرد؛ اهمیتش از آن جهت است که گاهی ممکن است انسان به هر دلیلی در دوراهی قرار بگیرد.
اینجا کسی هم مدعی نیست که ولی فقیه معصوم است، اما باید پذیرفت در قضیه واکس جامعه با یک دوگانگی مواجه شده است؛ مردمی که در زمینه پزشکی تخصص ندارند و باید از مرجع معتبری پیروی کنند؛ خب! این وسط متخصصین هم دو دسته شده اند؛ چه باید کرد؟!
.
🔸 آنکه برای خودش تخصص و تحلیل مستقلی دارد که هیچ؛ بالاخره یا این طرفی میشود یا آن طرفی؛ اما آن اکثریت غالبی که اقشار مختلف جامعه را تشکیل میدهند، پزشکی هم نخوانده اند، یا اگر خوانده اند ایمونولوژیست نیستند تا کی میتوانند بین این دسته یا آن دسته سرگردان بمانند؟!
واقعیت این است که این شرایط به خودی خود یک فتنه است که غبارش باعث شده خیلی ها خوب را از بد تشخیص ندهند. ما شیعیان آموخته ایم هرجا فتنه ای یا غباری جامعه را فرا گرفت و نتوانستیم تشخیص دهیم باید به امام جامعه رجوع کنیم.
🔸 امام جامعه خودش چراغ را روشن کرده و در پیش ملت حرکت میکند. او شخصا واکسن میزند و مردم را هم به پیروی از متخصصین و مسئولان بهداشتی تشویق میکند؛ اما عده ای میگویند متخصصین که فقط موافقان واکسن نیستند، در میان مخالفان هم متخصص وجود دارد!
بزرگواران دقت نمیکنند که منظور رهبری از پیروی از متخصصین آن دسته ای است که در نظام بهداشت و درمان کشور مسئولیت سلامت مردم را بر عهده دارند، نه هر متخصصی! و آنان که امروز مسئولیت دارند نظرشان بر تزریق واکسن و رعایت شیوه نامه های بهداشتی است.
🔸 این وسط عده ای هم هستند که به شدت خود را مطیع اوامر ولایت میدانند اما درعین حال میگویند رهبری هم ممکن است اشتباه کند و توسط اطرافیان فریب خورده باشد!
این گروه واقعا چه فکر کرده اند درباره رهبر خردمندی که سالهاست کشتی طوفان زده انقلاب را از متلاطم ترین اقیانوسها عبور داده است؟!
یا اینکه میگویند فلان پزشکِ امین رهبر آمریکا درس خوانده و نفوذی یا فلان است و نمیگذارد اطلاعات درست به ایشان برسد. همینقدر سطحی! یعنی معتقدید رهبری با آن هم اشراف اطلاعاتی، آن هم نه از یک منبع که از ده ها منبع مختلف، اگر کسی در بیت نفوذی بود تا حالا به آن پی نبرده بود؟!
واقعا رهبری که دنیا به زیرکی و سیاستمداری اش معترف است اینگونه است که به همین سادگی فریب بخورد؟! یا کسی میتواند او را به کاری مجبور کند؟ یا اگر فلان دکتر زمانی آمریکا بوده حتما نفوذی است؟ شما نمیدانید شهید چمران از آمریکا برگشت و رفت شهید شد؟! او هم نفوذی بود؟!
🔸 از همه اینها که بگذریم ولایتمداری فقط به زبان آوردن نیست؛ گاهی باید در عمل آن را اثبات کرد.
بارها از حاج قاسمِ شهید و سید حسن نصرالله نقل شده در مواقعی رهبری دستورهایی میدادند که اجرایش با دو دوتا چهارتای عقلی ما اصلا سازگار نبود، اما چون به ایشان اعتقاد داشتیم موفق میشدیم.
اگر به ایشان اعتقادی نداریم، که حسابمان جداست؛ اما اگر میدانیم حساب شده عمل میکنند باید وقتی غبار جلوی چشمانمان را گرفته او را شاخص قرار دهیم و از او پیروی کنیم تا ولایتمداری مان اثبات شود. خصوصا در موضوع کرونا که نیاز به هماهنگی و همگرایی ملی برای مهار این اپیدمی است.
🔸و نکته آخر برای آنهایی میگویم که رهبری را دوست دارند و او را امام خود میدانند. آیت الله خامنه ای تا امروز سه دوز واکسن را زده اند؛ اگر واکسن را خطر تلقی میکنید، یعنی ایشان از جانشان مایه گذاشته اند؛ برای بسیاری از ملت جان آقا از جان خود و خانواده شان هم عزیزتر است.
برای منِ نوعی که خودم را مرید او میدانم و از جانم بیشتر دوستشان دارم، دیگر چه حجتی باقی میماند که از جانم بترسم در حالی که رهبرم واکسن زده است؟!
میخواهم این را بگویم؛ فارغ از مباحث علمی و رسمی و عقلی، اکنون تنور شعله ور است؛ حاضری درونش بنشینی ولایتمدار؟!
✍عبدالرحیم انصاری
📌 گام عملی،تنهاراه گره گشایی از وین
💢10 روز پس از آخرین بار که هیئت های دیپلماتیک در وین پشت میز مذاکرات نشستند، می گذرد و آن طور که مقامات رسمی ایران و اتحادیه اروپا دیروز گفتند ، از ساعاتی دیگر بخش جدیدی از دور هشتم مذاکرات وین آغاز می شود .
🔸 بخشی که برخی آن را بسیار مهم می دانند تا جایی که اولیانوف روس از آن به عنوان « مرحله نهایی » مذاکرات یاد کرده است .
🔹با این حال، به رغم پیشرفت های خوب در حوزه تضمین ها و راستی آزمایی، همچنان در موضوع تعیین محدوده تحریم هایی که باید رفع شوند که مسئله اصلی ایران است و برخی موضوعات هسته ای که موضوع طرف مقابل است، اختلافات مهمی باقی است و ناظران امیدوارند در مذاکرات روزها و هفته های آینده، با استفاده از تصمیمات و مشاوره های صورت گرفته این 10 روزه در پایتخت ها، گره های این مذاکرات به شکل مرضی الطرفینی باز شوند.
🔸به طور خلاصه باید گفت در جریان مذاکرات ادوار هفتم و هشتم گفتوگوها طرفین توانستهاند چه در زمینه نگارش متن و چه درخصوص نزدیک کردن دیدگاههایشان در موضوعات اصلی، پیشرفت قابل توجهی به دست آورند.
🔹شنیده های ما حاکی است هم اکنون در حوزه راستیآزمایی و تضمینها پیشرفتهای قابل ملاحظهای حاصل شده و در دو حوزه رفع تحریمها و اقدامات هستهای به تصمیمات سیاسی نیاز است و باید دید در این 10 روزه واشنگتن چه تصمیماتی گرفته تا توافق خوب حاصل شود .
🔸 در صورتی که طرفهای مقابل به ویژه آمریکا در این فرصت تصمیمات لازم را اتخاذ کرده باشند، میتوان به حصول توافقی پایدار و موثر امیدوار بود.
🔹در این میان برخی طرف های مقابل همچنان از اهرم زمان و ضرب الاجل های موهوم خود استفاده می کنند در حالی که تهران نشان داده به رغم علاقه به رسیدن به یک توافق مناسب در کوتاه ترین زمان ، هرگز در مذاکرات تعجیل نمیکند و ضربالاجلهای ساختگی موجب زیر پا گذاشتن اصول و خطوط قرمزهایش نخواهد شد.
🔸طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران انتظار دارد که تصمیمات لازم و ضروری در طرفهای مقابل به ویژه در واشنگتن اتخاذ شده باشد، موضوع رفع تحریمها و انتفاع جمهوری اسلامی ایران از ابعاد رفع تحریمی و ابعاد اقتصادی برجام بسیار کلیدی است و خط قرمز ایران در حوزه رفع تحریمی است.
یاسین:
❌ طوماری از آنچه #انقلاب بر سر ایران آورد👇
🔻#چهل_سال است القا می کنند که شما نمی توانید، شما بدترین مردم جهان هستید، شما فاسدترین مردم و مسئولان جهان را دارید، شما بدبخت ترین و افسرده ترین مردم جهان هستید...
✅ پس بیایید مروری متفاوت بکنیم بر خودمان و آنچه امروز هستیم👇👇
🔺#ایران؛ در زمره امن ترین کشورهای جهان (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)
🔺#ایران، قطب پزشکی خاورمیانه
🔺#ایران؛ کشوری که نامی از آن در لیست 50 کشور پر سرطان جهان وجود ندارد (طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان)
🔺#ایران؛ دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست)
🔺#ایران، چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو
🔺#ایران؛ دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز)
🔺#ایران؛ سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری
🔺#ایران؛ سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی
🔺#ایران، ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا
🔺#ایران، طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان (باهر)
🔺#ایران؛ دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا
🔺#ایران؛ بزرگترین تولید کننده متانول جهان
🔺#ایران، یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان (جت کوثر)
🔺#ایران؛ پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان
🔺#ایران؛ تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان
🔺#ایران؛ یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان
🔺#ایران؛ 37 امین صادر کننده برتر جهان دربین 227 کشور (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا)
🔺#ایران؛ دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان
🔺#ایران، بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان
🔺#ایران؛ دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی
🔺#ایران، یکی از چند کشور جهان که بیش از 95 درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند.
🔺#ایران، سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان)
🔺#ایران؛ پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل)
🔺#ایران؛ یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان
🔺#ایران؛ پر سرعت ترین کشور جهان در زمینه رشد شاخص توسعه انسانی (بر اساس جدول سازمان ملل)
🔺#ایران؛ پنجمین کشور جهان در زمینه فناوری برتر قرن 21 یعنی لیزر
🔺#ایران؛ رتبه اول خاورمیانه و هفدهم جهان در زمینه پرورش آبزیان
🔺#ایران؛ هشتمین کشور جهان از نظر گسترش خطوط لوله کشی گاز و بهره مندی مردم از گاز
🔺#ایران؛ از پیشرفته ترین کشورهای جهان در زمینه درمان ناباروری
🔺#ایران؛ بیستمین کشور جهان از نظر ترانزیت دریایی
🔺#ایران؛ دارنده چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان (بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider)
🔺#ایران؛ دارنده بالاترین نرخ رشد پذیرش دانشجوی خارجی در جهان (طبق گزارش سازمان یونسکو)
🔺#ایران؛ پانزدهمین کشور جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی
🔺#ایران؛ پر افتخار ترین کشور جهان از نظر فعالیت های قرآنی و تنها کشور جهان که یکی از شروط تصویب قانون در آن ، عدم تضاد با قرآن است.
🔺#ایران؛ رتبه نخست جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خاک خود (طبق گزارش سازمان ملل)
🔺#ایران؛ برگزار کننده و مدیریت کننده بزرگترین تجمعات گسترده تاریخ جهان (راهپیمایی های داخلی و خارجی و پیاده روی اربعین)
🔺#ایران؛ تنها کشور جهان که شکل حکومت آن از طریق انتخابات مشخص شده (رای 98 درصدی به جمهوری اسلامی)
🔺#ایران؛ تاب آورده ترین، مقاوم ترین و بالنده ترین کشور جهان در زیر سنگین ترین و گسترده ترین تحریم های جهان
🔺#ایران، هدف مسموم ترین موج های شایعه و القای اخبار نا امید کننده
🔺#ایران، بزرگترین نگرانی آمریکا ...
🔺#ایران کشوری که این طومار، ظرفیت انعکاس همه ی افتخاراتش را نداشت...
تمام این پیشرفت ها در صورتی بوجود آمده است که جمهوری اسلامی درگیر توقف و ویرانی های 10 ساله بابت جنگ یک طرفه دنیا علیه ایران بوده و با وجود شدیدترین تحریم های تاریخ بشریت، بوجود آمده...
☝️شاید باور کردنش برای آنها که هر روز هزاران تهمت و شایعه بر علیه کشور ما میسازند سخت باشد...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فتاح: خاندان پهلوی ۱۰۰ میلیارد دلار از پول ملت را بردند
🔹رئیس بنیاد مستضعفان در مراسم واگذاری ۱۱۳ هزارمین سند از «املاک غصبشده خاندان پهلوی» به مردم: امروز برخی بهدنبال تطهیر چهره خاندان پهلوی هستند، این درحالی است که آن پدر و پسر کاری با این ملت کردند که با آب دریا نیز قابل شستن نیست.
🔹بیش از ۴۴ هزار سند که شامل ۲۱۰۰ آبادی که یکی از آنها کل شهرستان بابلسر است به نام پهلوی و خاندانش سند خورده بود. درآمد ماهانه رضاشاه در آن زمان از محل اجاره املاکش ۷۰ میلیون تومان بوده و این یعنی خاندان پهلوی همه مردم ایران را رعیت خود کرده بود.
@Farsna
ف. بازیاد:
🔰حرف روز
✅مثلث بصیرت!
انقلاب اسلامي با عبور از معرکههاي گوناگوني که در طول حيات خود از زمان شکلگيري تاکنون توسط دشمنان خلق شده است، به چهل و سومين سالگرد پيروزي خود رسيده است. در طول اين سالها، دشمن براي بر زمين زدن جمهوري اسلامي، همه شگردهايش را آزموده که آخرين آن فشار حداکثري بود که به گفته سخنگوي وزارت خارجه آمريکا: «کارزار فشار حداکثري يک شکست خفتبار بوده است»؛ اما دشمن شگردهاي جديدتري براي مواجهه با جمهوري اسلامي به کار گرفته است. در پاسخ به آخرين حربه استکبار عليه ملت ايران، فرمان سراسري جهاد تبيين، توسط فرمانده صادر شده است؛ معظم له روز گذشته نيز در جمع فرماندهان و کارکنان نيروي هوايي ارتش از دستاوردهاي انقلاب اسلامي سخن گفتند و تأکید کردند: «هرکدام از اين سرفصلها میتواند يک عنواني باشد براي فعالیت جهاد تبيين و نبايد گذاشت که برخي از مشکلات بر روي اين حماسهها گردوغبار بنشاند».
⚜نکات تحليلي:
1️⃣محوريت بحث جهاد تبيين بر پايه "بصيرت" شکل ميگيرد. بهواقع جهاد تبیین، جهاد بصيرت افزايي است؛ بصيرتي که هم بايد نزد امام جامعه باشد و هم نزد مسئولين و نخبگان جامعه و هم نزد افکار عمومي و تودهها!
2️⃣امام جامعه در طول ساليان متمادي تسلط و اشراف و آگاهي و زمانشناسی و بصيرت خود را براي همگان آشکار کرده است. امروز کسي نيست که بتواند منکر اين خصيصه در حکیم انقلاب باشد. حتي دشمنان منصف نيز بر بصيرت و هوشمندي ايشان اعتراف کرده و عامل شکستهاي پیدرپی دشمن در اين ساليان متمادي را در حکمت و بصيرت و شجاعت حکيم انقلاب يافتهاند!
3️⃣ بصيرت خواص ازجمله مسائل پرمناقشه اين دوران بوده است؛ خواصي که بايد بصيرت آنان ممتاز باشد؛ اما گاه کجفهمیها، منفعتطلبي و دنياگراييها و عدم تشخيص اولويتها و تقدم منافع شخصی و جناحي بر مصالح ملي، مانع نقشآفريني صحيح در ميدان مقابله با دشمن شده است. انتظار از خواص این است که در دهه پنجم انقلاب اسلامی بیشازپیش نقشآفرین باشند.
4️⃣ مثلث بصيرت آنگاه کامل ميگردد که تودههاي جامعه نيز از حداقل بصيرت برخوردار بوده و به نقش تاريخي خود عمل نمايند؛ بصيرت ابعاد مختلفي دارد که شرط لازم آن شناخت امام و خواص اهل حق و حرکت کردن در مسیر پرچمدار جهاد و مبارزه است که این شرط کافي برای شناخت دشمن و آگاهي از سناريوهاي آن است. تعبيري که رهبر معظم انقلاب از آن تحت عنوان "جهاد کبير" ياد کرده و آن را يکي از شاخصهاي انقلابیگری معرفي کردهاند. بصیرت رمز مصونیت انقلاب اسلامی است و با تکمیل این مثلث، دشمنان در دشمنی با انقلاب اسلامی مستأصل خواهند ماند!
1_1357391190.pdf
713.6K
فایل پاورپونت تدریس و ارائه کتاب جهاد تبیین در اندیشه رهبر معظم انقلاب
🔴بیانات مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش که متأسفانه در رسانه ها بازتاب مناسبی نشد!
🔻 بخش سوم:
🔹 رهبر معظم انقلاب: جوانهای ما احتمالاً نمیدانند که آمریکا و انگلیس بارها از ارتش ما برای سرکوب ملّتهای دیگر استفاده کردند؛ از جمله در ویتنام. هواپیماهای ما را بردند ویتنام که ویتکنگهایی را که با آمریکای مهاجم، با آمریکای متجاوز مبارزه میکردند، در جنگلهای ویتنام بمباران کنند؛ این جوری بود.
🔹جاهای دیگر هم بود. حتّی گفته شد برای من -که البتّه من این را از نزدیک اطّلاع ندارم- که سندهای موثّقی وجود دارد که فانتومهای ایران در اختیار رژیم صهیونیستی هم قرار میگرفتند؛ خب چه استفادهای میخواست بکند؟ لابد برای سرکوب فلسطینیها دیگر، یا برای مقابلهی با دولتهای آن روزِ مقاومت عرب، دولتهای مصر و سوریه و امثال اینها دیگر؛ یعنی دستگاههایی که متعلّق به ایران و به اسلام بود، در خدمت آمریکا و اهداف آمریکا برای سرکوب مظلوم و کمک به ظالم مورد استفاده قرار میگرفت. خب اینها مسائل واقعاً مهمّی است که باید دانست.
🔹حالا خیانتهای رژیم پهلوی یکی دو مورد که نیست، امّا این هم یکی از قلمهای مهمّ خیانتهای رژیم است؛ هم خیانت به ارتش بود، هم خیانت به ملّت بود -چون سرمایههای ملّت را صرف خدمت به آمریکا میکردند- هم جنایت در حقّ ملّتهای مسلمان دیگر بود.
🔹 آن روز که این حرکت تاریخی نوزدهم بهمن در برابر امام انجام گرفت، اگر آن عکسی که از این واقعه منتشر شد منتشر نمیشد، یعنی این کار تبیینی اگر انجام نمیگرفت، این حادثه نه این جور ماندگار میشد، نه اثرگذار میشد؛ یک حادثهای بود مثل حوادث فراوان دیگری که اتّفاق میافتد و فراموش میشود. عامل ماندگاری و اثرگذاری این حادثه عبارت بود از همان قاب تصویر هنرمندانهای که از این منتشر شد؛ تبیین، این است، تبلیغ کردن و نشان دادن، این است. به برکت یک کار محدود و کوچک رسانهای -آن روز امکانات رسانهای مثل امروز نبود، خیلی محدود بود- یک حرکت مثل حرکت بیعت نیروی هوایی در روز نوزدهم بهمن میشود تاریخساز، میشود ماندگار، میشود اثرگذار، میشود تحوّلبخش؛ مسئلهی «روایت درست» این است؛ این مسئلهی «روایت درست حوادث» که بنده تأکید میکنم، این است که امروز با گسترش رسانهها -که حالا امروز نسبت به آن روز اگر نگاه کنیم، نمیشود گفت صدها برابر، شاید هزارها برابرِ آن روز با این فضای مجازی و این ماهوارهها و این چیزهایی که امروز هست و آن روز نبود، قضیّه تفاوت کرده- اهمّیّت مسئله هم به همین اندازه زیاد شده.
🔹 امروز یک سیاست قطعیِ رسانههای معاند جمهوری اسلامی و معاند اسلام این است که واقعیّتها را تحریف کنند، و مشغولند؛ دائم دارند کار تحویل میدهند در تحریف واقعیّتها و دروغپردازی؛ خبرهای مربوط به جمهوری اسلامی را با انواع و اقسام دروغها -دروغهای حرفهای، دروغهایی که نشستهاند و روی آن کار کردهاند و حساب کردهاند- مَشوب میکنند و آمیخته میکنند و چهرهی زشت و فاسد رژیم طاغوت را بزک میکنند و آرایش میدهند، و هزاران جنایت و خیانتی را که آنها کردند پوشیده نگه میدارند.
🔹 ساواکِ رژیمِ طاغوت محلّی بود که انواع و اقسام شکنجههای سازمانهای اطّلاعاتی اسرائیل و آمریکا را در آنجا اِعمال میکردند؛ بعضیها را شاید آزمایش میکردند -به صورت آزمایشی- و خیلی از آنها را اِعمال میکردند که عدّهی بسیاری از آن کسانی که آن شکنجهها را تحمّل کردند، الان زندهاند و آثار آن شکنجهها هنوز در جسم آنها باقی است، و دارند رنج میبرند. این چهرهی خبیث و زشت و سرتاپا جنایتِ ساواک را هم حتّی میخواهند تزیین کنند و آرایش کنند و به شکل دیگری نشان بدهند! یعنی مأمورِ آن روز ساواک که شاید بدنامترین چهره در کشور بود، خاطرهنویسی میکند و جوری حرف میزند که کأنّه ساواک -یعنی مرکز شکنجه و مرکز ظلم و مانند اینها- یک چهرهی روشنِ منوّری دارد.
🔹 متقابلاً در مورد انقلاب، هر چه میتوانند چهرهی انقلاب را، چهرهی امام را، فعّالیّتهای این چهل سال را مخدوش میکنند؛ تا آنجایی که از عهدهشان بر میآید سعی میکنند این را مخدوش کنند. از پیشرفتها، از نقاط مثبت، نقاط قوّت، مطلقاً نشانهای در این مجموعهی امپراتوری رسانهای غرب شما مشاهده نمیکنید؛ کتمان حقایق. متقابلاً اگر یک نقطهضعفی وجود دارد -که البتّه وجود دارد؛ هیچ کشوری و هیچ نظامی بدون نقطهضعف نیست- یک نقطهضعف کوچک را صد برابر بزرگ میکنند و نشان میدهند؛ این یک کار عجیبی است که امروز انجام میگیرد. به همین جهت است که «جهاد تبیین» یک فریضه است. «جهاد تبیین» یک فریضهی قطعی و یک فریضهی فوری است و هر کسی که میتواند باید اقدام کند.
تولدت مبارک انقلاب اسلامی!🇮🇷
ممنونیم که به ما آنقدر دادهای که گاهی حتی فراموش میکنیم چه با خود آوردی
مثل ماهیهایی که در امنیت دریا چشم باز کرده و عمری روز و شب گذرانده اند و نعمت زلال و عظمتش را از یاد میبرند، ما هم فراموش کرده ایم سایه امن پرچمت چند میارزد؛ یادمان رفته چه عزتی را برایمان جایگزین تحقیر پهلویها و اربابانشان کردی و ما را از لاک توسریخوری و ذلّتی که به ما تحمیل شده بود خلاص کردی. به ما فهماندی اراده یک ملت به احقاق حق خود حتمیست. اینکه میشود آقای خودمان باشیم، میشود جلوی اجنبی سینه سپر کرد و در دهانش کوبید، میشود دنیا را انگشت به دهان تحمل سختترین فشارهای طول تاریخ بر یک ملت کرد...
می دانیم که انقلاب زنده است و با انفعال و رضایت به وضع موجود نمیسازد. نگاهمان به ایدهآل ها و قلههاست و هرگز از آرمانهایمان کوتاه نمیآییم؛ اما این را هم میدانیم که تا به پشت سر نگاهی نیاندازیم، نمی فهمیم چقدر بالا آمدهایم. راز انقلابی ماندن و راکد نشدن، شکر مسیرِ آمده و عزم طی مسیرِ مانده است
تولد ۴۳ سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی مبارک باد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«به هر کی گفت زمان شاه با یه حقوق اندازه یه خاور میشد خرید کرد، این کلیپ رو نشون بدین»
@siasi97
🔴 توییت رائفی پور درباره نقاشی میرحسین موسوی و زهرا رهنورد
🔻 چند روز پیش در توییتی نقاشی #میر_حسین_موسوی (رهجو) و زهرا کاظمی (رهنورد) یا همان زینب بروجردی یا فاطمه میگانی!!! مستعار را بازنشر دادم.
🔹البته هیچ قضاوتی نکرده و صرفا به درج عبارت «بدون شرح» بسنده نمودم. اما موجی از توهینها از سوی هواداران این دو نفر حواله بنده شد! چرا؟
🔸گویا پیشفرض هواداران موسوی هم بر این اصل استوار بود که این اثر شایسته تمسخر است!
🔸بنا داشتم بعد از ایام دهه فجر درباره آن رشتویی بنویسم که توییت یکی از کاربران را مفید یافته و بر حاشیهای که در مورد آن خواهم نوشت، بسنده میکنم.
🔹عبدالرضا داوری نیز در تفسیری ذوقی این نقاشی را به یمن و هدهد سلیمان ارتباط داده بود! آخر مگر برای این جماعت، مردم مظلوم یمن جایگاهی دارند؟
🔹هنوز ماجرای کشتی ارسالی به یمن و ممانعت ظریف از یادها نرفته… عدالتخواهی آنها از منظر رضایت غرب است! لذا فقط نگران کودکان سوری هستند و تمام!
🔸گفتنی است آنچه در نقاشی این دو نفر میبینید ققنوس است نه هدهد که در نمادشناسی ماسونری سمبل برقراری نظم نوین است؛ نظمی برآمده از دل آشوب و خون و آتش!
🔸در ارتباط با عضویت میرحسین موسوی در فراماسونری نخستین بار محمد مُکری اواخر دهه شصت در نامهای به نام «میگ و میخ» هشدار داده بود.
🔹که البته پس از آنکه از تصادف ساختگی در ایران به طرز معجزهآسایی جان سالم به در برد، توسط میرحسین بدون اطلاع امام و بهصورت غیر قانونی، ۲۶ ماه در حبس نگه داشته شد.
🔹او استاد دانشگاه سوربن و برنده نشان علمی فرهنگستان آثار ملی فرانسه، همکار علامه دهخدا و اولین سفیر ایران در شوروی بود.
🔸پیش از انقلاب بهخاطر اعتراض به نفوذ ماسونرها در دانشگاهها و نهادهای فرهنگی و تصمیمسازی ایران، با فشار آنها مجبور به ترک کشور و زندگی در فرانسه شد و نهایتا پس از ۲۴ سال با اجاره هواپیمای ایرفرانس همراه ۲۰ تن دیگر در ۱۲ بهمن همراه امام به ایران آمد. مکری تیرماه ۸۶ در پاریس درگذشت.
🔸بهغیر از محمد مکری، شهید حسن آیت نیز در شب رایگیری مجلس برای میرحسین موسوی در تماس با ابراهیم اسرافیلیان خواستار جلوگیری از مراسم شد.
🔹او پوشهای چند ده صفحهای از اسناد عضویت میرحسین و همسرش در فراماسونری را بهدست آورده بود.
🔹فردای آن روز آیت با ۶۰ گلوله به صندلی ماشینش دوخته شد. همان روز محافظ او را عوض کرده بودند و فرد جدید حتی مهارت رانندگی نیز نداشت! و در تمام مدت تیراندازی پشت صندلی عقب سنگر گرفته بود!
🔸به نظر میرسد این اسناد توسط شبکه مظفر بقایی یا همراهان حسین فردوست به دست آیت رسیده بود.
🔸در ضمن تمامی اسناد (پوشه مذکور) از خودروی او به سرقت رفت!
🔹اینکه میرحسین مهره گلوبالیسم و فراماسونری جهانی است و برای سال ۸۸ از مدتها قبل آماده شده بود و البته نقد آرا و نظرات و حتی تولیداتش در حوزه معماری دلایل بسیار و البته فرصت مفصلی میطلبد.
🔹علیالحساب به کتاب "سایه عقابها" چاپ ۱۳۸۴ و مصاحبه جان مککین رجوع بفرمایید.
🔹ققنوس نماد خون و آتش و آشوب و نظم جدیدی است که پس از آن برقرار خواهد شد. این نقاشی را جدی بگیرید.
🔸در قاموس ماسونها این رمز عملیات آشوب است.
ما پیشگو نیستیم و از آینده خبر نداریم اما میتوانیم پیشبینی کنیم.
🔸امیدوارم این بار هم خداوند مکر دشمنان میهن عزیزمان را به خودشان بازگرداند.
@siasi97
نوری:
🔰 جهاد تبیین و دفاع مقدس؛ شباهت ها و تفاوت ها
📝فرهاد مهدوی
💠 با اندکی تأمل متوجه می شویم که نبرد رسانهای دشمن علیه نظام اسلامی ایران در بالاترین حد ممکن است و شدت آن روزبهروز هم بیشتر میشود. امروز نیاز است که از الگوی دفاع مقدس برای جهاد تبیین که تصریح مقام معظم رهبری است استفاده کنیم. اما شرایط جهاد تبیین با دفاع مقدس افتراقات و اشتراکاتی دارد که فهم آن به جهاد تبیین کمک می کند:
⛔️ تفاوت ها:
1⃣ - در دفاع مقدس حمله نظامی صورت گرفت ولی الان دشمن تغییر مسیر داده و به جنگ روانی، جنگ شناختی و جنگ سایبری روی آورده است.
2⃣ - دفاع مقدس نیازمند مهاجرت برای شرکت در جبهه بود ولی جهاد تبیین در هر شرایط و موقعیتی امکانپذیر است.
3⃣ - در دفاع مقدس همه توان دولتی و حاکمیتی بسیج شد ولی امروز با سکوت و انفعال و عدم اطلاعرسانی از خدمات انقلاب، فرصت برای اثرگذاری شبهات اعتقادی، سیاسی و اجتماعی بیشتر میکنند.
4⃣ - فشارها و مشکلات موجود در دفاع مقدس موجب وحدت مردم در برابر دشمن می شد ولی مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی ها شرایط را برای جهاد تبیین سخت کرده است.
✅ شباهت ها:
1⃣ - دفاع مقدس به فرمان جهاد رهبر امت و عزم ملت پیش رفت و امروز هم این دو مولفه باید در کنار هم باشند.
2⃣ - از سویی بیشترین سهم از دفاع مقدس بر گرده جوانان انقلابی و جهادی بود و امروز هم در جهاد تبیین به عزم و اراده این جوانان برای روشنگری و تبیین نیاز هست
🔴اقدام قابل تقدیر صداوسیما در توجه به مناطق روستایی و محروم در پوشش راهپیمایی ۲۲ بهمن
🔹 صداوسیما در اقدامی کم سابقه در خبر شبکه یک ساعت ۱۴، در ابتدای خبر به جای پوشش تصاویر و فیلم های شهرهای اصلی کشور از جمله تهران که روال معمول هرساله صداوسیما است، در ابتدا به پخش فیلم های مراسم ۲۲ بهمن در مناطق محروم و روستاهای مختلف در سراسر کشور پرداخت و بعد از آن تصاویر و فیلم های شهرها را پخش کرد که در نوع خود کم سابقه و قابل تقدیر است.
به بهانه مطرح شدن درج قیمت تولید کننده روی کالا | شش قلم اطلاعاتی که لازم است روی کالاها درج شود
👤دکتر عبدالمجیدشیخی، کارشناس اقتصادی و استاد دانشگاه: وزارت صمت اعلام کرده قصد دارد به جای درج قیمت مصرف کننده روی کالاها و محصولات نهایی که به دست مصرف کننده می رسد، قیمت تولید کننده را روی کالا درج کند. دو سال پیش بنده پیشنهاد دادم که، شش قلم اطلاعاتی باید روی کالا درج شود.
🔹اولین قلمی که باید درج شود، قیمت تمام شده محصول درب کارخانه با حاشیه سود معقولی است که نباید بیشتر از حد متعارف باشد، لذا به تناسب حجم سرمایهگذاری و هزینه فرصت سرمایه تولیدکننده باید نرخ سود به صورت معقول تعیین شود. در واقع باید در حاشیه سودی که نصیب تولید کننده میشود بیشتر از حاشیه سود واسطهها بخصوص عمده فروشها و در مرحله بعد خرده فروشان باشد.
🔸لازمه شفافیت بازار این است که ۵ یا ۶ قلم اطلاعات قیمتی و تنظیم بازاری روی کالا درج شود. اول قیمت تمام شده تولید کننده، دوم قیمت عمده فروش که نباید از حد ۳ تا ۵ درصد حاشیه سود بیشتر باشد. سوم قیمت خرده فروش که حاشیه سودش نباید از ۱۰ درصد بیشتر شود.
🔹همچنین درج تاریخ تولید، تاریخ انقضای محصول و اطلاعات سلامتی محصول، بخصوص محصولات غذایی و به ویژه درج برچسب تراریخته بودن یا نبودن محصولات هم باید مدنظر قرار گیرد. البته باید تولید و تبلیغ تراریخته ممنوع شود. لذا این اطلاعات باید به رویت مصرف کنندگان برسد.
🔸متاسفانه در کشور برداشت غلطی رایج شده است. در حالی که در دنیا حاشیه سود خرده فروشی و عمده فروشی بین ۳ تا ۷ درصد است. وزارت صنعت معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی باید اطلاع داشته باشند و بدانند که هزینه فرصت سرمایه یک تولیدکننده محصولات کشاورزی، صنایع تبدیلی کشاورزی و یا صنایع لوازم خانگی معادل یک سال عدم چرخش و گردش سرمایه و عدم النفع حاشیه سود سالانه است.
✅الگوی رسانهای فعال در جهاد تبیین
✳️همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند در «جهاد تبیین» بار اصلی بر دوش رسانهها است و همه ما متولیان حوزه رسانه در درجه نخست باید از خود بپرسیم که چرا در این امر خطیر نتوانستهایم در حد انتظار به تکلیف انقلابی خود عمل کنیم؟
🔻 بهنظر میرسد بهرغم مجموعه وسیعی از اقداماتی که در حوزه رسانهای در جبهه انقلاب اسلامی رخ داده، فقدان یک «الگوی کنش رسانهای» متناسب با «جهاد تبیین» مانع از اثربخشی تمامعیار و مطلوب این اقدامات شده است.
اینکه چنین الگویی چیست و چه ابعاد و ساختارهایی دارد، نیازمند مداقه و جهد فکری و عملی است، اما برخی از مهمترین مؤلفههای مبانی آن را به شرح ذیل میتوان بررسی نمود:
1⃣مفهوم رسانه مدرن در کشور ما تا حد زیادی وارداتی بوده و بهخصوص با پیشرفت فناوریهای ارتباطی همگام با تحول در مفاهیم جهانی رسانه تطور مییابد. این در حالی است که در بطن تفکر دینی مفاهیمی، چون «تبلیغ» و «تبیین» وجود دارد که اساس آن مبتنی بر فعالسازی حجت باطنی و قوه عاقله بشر برای فهم و تصمیم درست است.
رسانه مدرن اساساً در مسیری متفاوت در حرکت است و اتفاقاً با جذابیت بصری و هنری میکوشد پرده بر روی واقعیتها بیفکند.
«دیکتاتوری رسانهای در غرب» حاصل همین رویکرد صاحبان ابررسانههای غربی است.
2⃣زیربنای تبیین «شناخت» صحیح است. چنین شناختی از نخبگان فکری و خواص جامعه انتظار است. رسانه در این فرایند نقش واسطهگرانهای میان نخبگان و آحاد جامعه ایفا میکند و هم پیام آنان را به مردم منتقل کرده و هم بازخورد واقعی را دریافت میکند.
امروز بیش از هر زمان دیگر به «اندیشکدههای رسانهای» نیازمندیم که خلأهای نخبگانی در حوزه شناخت و ایدهپردازی در راستای تولید محتوا را جبران نماید.
3⃣اصالت یافتن «تبیین» بههیچروی بهمعنای غفلت از عرضه هنرمندانه نیست. هزار نکته باریکتر از مو اینجاست که رسانهای اسلامی و انقلابی بیان حقیقت را اصل دانسته و زبان هنر و جذاب را تنها ابزاری برای انتقال آن میداند، اما رسانه غیردینی بر جذابیت و مخاطبپسندی تکیه و حتی گاه حقیقت را فدای جلبتوجه میکند.
زبان و بیان هنرمندانه میتواند حقیقت را در لایههای عمیقتری رسوخ دهد، از این رو جهاد تبیین، یک کنش هنرمندانه است.
4⃣از مهمترین الزامات عمل رسانهای در جهاد تبیین، اتخاذ رویکرد آفندی و تهاجمی نسبت به دشمن است.
مهمترین نقش رسانهها در چنین آوردگاهی، اعتبارزدایی از دشمن و رسانههای آن است. برای کنش آفندی در جنگ رسانه باید فعالان جبهه خودی به لحاظ توانمندیهای مادی و معنوی رشد و ارتقا یابند و حمایتهای بیشتری از سپهر رسانهای انقلاب صورت پذیرد.
5⃣ تبیین بخشی از جهاد فکری و رسانهای ما است که باید با قدرت سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، دفاعی، دیپلماتیک و امنیتی ما ترکیب شود و در یک تهاجم ترکیبی در آوردگاه حضور یابد.
🍀 نسخه ای برای نجات کشاورزی
🔻قرار است علاوه بر ۲۵۰ هزار هکتار فعلی، از سال آینده نیز برخی از محصولات کشاورزی همچون برنج به صورت کشت قراردادی انجام شود، این نوع کشت چه مزایایی دارد و دیگر کشورها چه تجربه ای در این زمینه دارند؟
یکی از مشکلات سالانه کشاورزی ما معدوم کردن محصولاتی است که کشاورز با زحمت آن ها را تهیه می کند اما مشتری برای آن وجود ندارد یا قیمت آن بیش از حد پایین است.
🔹کشت قراردادی که به گفته کارشناسان با اقبال گستردهای هم روبهرو شده به عنوان یکی از اثرگذارترین راهحل های تضمینی برای اجرای الگوی کشت در جهان محسوب میشود.
🔸 بر اساس این طرح، دولت یا بخش خصوصی طبق نیازهای داخلی با کشاورزان برای کشت محصولات کشاورزی قرارداد میبندد و طی آن، کشاورز از ابتدای فصل کاشت دقیقا میداند چه محصولی میکارد، محصول مزرعه خود را چه زمانی برداشت و چه زمانی مطالبات خود را دریافت میکند.
🌾 کشت قراردادی چیست؟
🔹بر مبنای این قرارداد جهاد کشاورزی برای هر هکتار زمین و در ازای سفته، کود مورد نیاز را به کشاورز تحویل میدهد. کشاورزان در پایان فصل کشت، محصول برداشت شده خود را به قیمت تضمینی اعلام شده به جهاد کشاورزی تحویل میدهند و بعد از کسر هزینه های کود، مطالبات خود را دریافت میکنند.
🔸 این کار با حمایت در تهیه و تحویل انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسه، همچنین با پرداخت یارانه و پاداش بهرهوری، بیمه کشاورزان و کسر مبلغ آن در زمان تحویل، یارانه آزمون خاک و... انجام میشود.
🍃 منافع کشت قراردادی چیست؟
🔹در این نوع سیستم تولید، خریدار که معمولا شرکت ها و صنایع غذایی هستند موظف به تعیین بهترین الگوی کشت، تامین نهادههای تولید، آموزش کشاورزان و بازاریابی هستند و کشاورزان فارغ از دیگر دغدغهها تنها باید تمرکز خود را بر برنامه ریزی برای کشت محصول با بالاترین کیفیت و حداقل بودجه بگذارند. نتایج آن نیز کاهش ریسک تولید و بازار و ثبات درآمد برای کشاورز و سود برای خریدار است.
🌻 اجرای کشت قراردادی، مثبت یا منفی؟
🔹بر اساس گزارش سازمان جهانی غذا، هم اکنون کشاورزی قراردادی در بسیاری از کشورها اجرا میشود و موفقیت هایی هم در پی داشته است، کشور هندوستان از پیشتازان این نوع کشت است که در طول سالها با آزمون و خطا نوع قراردادهای خودشان را اصلاح کردند که نفع کشاورز و شرکت طرف قرارداد در آن تامین شود.
🔸طبق آمارهای جهانی حدود 90 درصد کشاورزی در جهان قراردادی است، در حالی که در کشور ما تنها یک درصد کشت قراردادی انجام می شود.