امنیت غذایی یا امنیت روانی؟!
🔹به این تیتر روزنامه کار و کارگر که اوایل هفته جاری منتشر شده عنایت بفرمایید. تیتری که سعی دارد افقی سازی مسکن را تهدیدی علیه امنیت غذایی کشور و نابودی اراضی کشاورزی معرفی کند. حسب اطلاع عرض میشود که درحال حاضر، مساحت کل باغات و اراضی کشاورزی کشور بالغ بر ۱۳.۶ میلیون هکتار است. حالا در بدبینانهترین حالت از نظر گردانندگان این روزنامه، اگر فرض کنیم که تمام ۴میلیون مسکنی که وعده دولت بوده است با الگوی تک طبقه ساخته شود و اگر فرض کنیم که تمام این ۴ میلیون خانه، تعمداً در اراضی کشاورزی احداث شود، حدس میزنید نهایتاً چند درصد از مجموع باغات و اراضی کشاورزی از بین خواهد رفت؟!
🔹مساحت لازم برای ۴میلیون مسکن تک طبقه که زمین هر کدام ۲۰۰متر باشد ۸۰هزار هکتار میشود؛ که اگر طبق استانداردها، همین مقدار مساحت را برای سایر سرانهها (اعم از فضاهای ورزشی و آموزشی و شوارع و غیره) لحاظ کنیم آنگاه کل مساحت لازم برای این نوع توسعه افقی، برابر با ۱۶۰هزار هکتار خواهد شد.
🔹حالا از تقسیم عدد ۱۶۰هزار هکتار بر عدد ۱۳.۶میلیون هکتار (که مجموع مساحت زیر کشت کشور است) عدد یک صدم حاصل میشود. یعنی در بدبینانه ترین حالت، فقط ۱ درصد از مجموع مزارع و باغات کشور از بین خواهد رفت! اما در ازای همین ۱ درصد، میتوانیم مردم را از این نوع شهرسازی فشرده و قفسهای آپارتمانی نجات دهیم. پس آنهایی که سعی دارند مانع تحول سیاستهای شهرسازی کشور شوند بهتر است به جای آنکه نگران امنیت غذایی باشند، نگران امنیت روانی مردم باشند که با چنین شانتاژهای رسانهای در حال مخدوش شدن است!
✔️بنگاهداری بانکها یکی از هفت سر اژدهای فساد است
🔸رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی: در یک پرونده، شخصی بیش از صد میلیون دلار تخلف کرده بود که آن شخص بازداشت و رای صادر شده است. شخص متخلف سرمنشاء فساد نیست، بلکه بنگاهداری بانکها یکی از هفت سر اژدهای فساد است.
🔹تخلف یکی از مدیران دولتی کشف شد که موضوع به دستگاه قضایی سپرده شده و زمانی که رای آن صادر شود نام آن فرد و تخلفش رسانهای خواهد شد.
🔹در حال حاضر در ۳۱ استان سامانه پنجره واحد زمین ایجاد شده که با الحاق سایر دستگاهها و ارائه خدمات از سوی آنها سامانه پنجره واحد زمین تا پایان سال راه اندازی میشود. با فعالیت این سامانه از زمینخواری سودجویان و سردرگمی مردم در نوع کاربری زمین جلوگیری میشود.
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️آیا مسئولان فضای مجازی کشور قاتل هستند؟
♦️مدیرانی که با سهلانگاری در مدیریت فضای مجازی میلیونها کودک و نوجوان را فاسد و صدهاهزار خانواده را از هم متلاشی کردند، یقهشان گیر است.
♦️هرکس باعث فساد یک نفر شود قاتل اوست.
احمدی نژاد هراسی دوباره اصلاح طلبان
🔹در حالی که بیش از یک دهه از ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد می گذرد ، اما همچنان جریان اصلاحات به مانند گذشته و با بهانه های مختلف از وی یاد می کند!
✅نکات تحلیلی:
🔹این سئوال وجود دارد که اگر احمدی نژاد مغضوب اصلاح طلبان است، چرا اخبار او مورد توجه این جریان قرار دارد و بدان پرداخته می شود؟
🔹 در اینکه برخی وزرای احمدینژاد در دولت سیزدهم و مجلس یا دهن حضور دارند شکی نیست، اما آنچه گزاره احمدی نژاد هراسی را مورد سئوال قرار می دهد این است که چرا از افرادی چون : علیرضا بیگی نماینده مدعی دریافت شاسی بلند توسط نمایندگان در رسانه های اصلاح طلب به عنوان فرد نزدیک به احمدی نژاد یاد نمی شود!؟
🔹لازم بذکر است که به خاطر اتخاذ مواضع عجیب و آن خانه نشینی ۱۱ روزه و تمرد چندباره وی از دستورات و توصیه های مقام معظم رهبری،توسط احمدی نژاد بین نیروهای انقلاب و او همه چیز تمام شده است ، اما اصلاح طلبان همچنان از وی برای تخریب چهره رقیب بهره برداری می کنند!
🔹تیترهای این روزهای اصلاح طلبان گویای این هدف است که آنها هنوز سیاست دیو و پری را دنبال کرده و از این طریق تلاش دارند تا یک دوقطبی کاذب ایجاد کرده و آنرا به نفع خود مصادره نمایند.
🇺🇸چرا غرب در حال افول و فروپاشی درونی است؛
•تورم اقتصادی بالا
°ظهور قدرتهای نوظهور در دنیا مثل ایران ، چین، روسیه و...
•انحرافات اخلاقی رهبران سیاسی
°بودجه های نظامی سرسامآور
•معضل نژاد پرستی
°شکافهای طبقاتی بین جامعه
•اقتصادهای بدهکار و رو به ضعف
°آسیبهای اجتماعی بالا همچون فقر، دزدی، تجاوز ، خودکشی و...
•افزایش همجنسگرایی و گرایشات جدید و البته عجیب جنسی
°و...
دولت سیزدهم و اصلاح سفره مردم
🔹یکی از مهمترین انتظارات جامعه از دولت سیزدهم در مقطع شروع به کار و حتی قبل از تحویل گرفتن دولت، مسئله اصلاح معیشت و سفره مردم بوده است. پایین آمدن سهم تولید در کشور در کنار تورم بسیار بالا در سالهای پایانی دولت قبل، کشور را به سمت نوعی رکود تورمی سوق داده بود که بیشترین فشار را بر روی معیشت اقشار ضعیف وارد میکرد؛ لذا اصلاح وضعیت معیشت مردم باید در اولویت اقدامات دولت قرار گیرد.
🔻اقدامات دولت در این موضوع در دو دسته قابل مشاهده هستند:
🔸۱ـ اقدامات عمیق و پایدار و در عین حال زمانبر: این اقدامات شامل اصلاحات زیرساختی با هدف اصلاح معیشت مردم است. برای نمونه، زمانی که درآمد دولت بدون خلق نقدینگی از طریق افزایش ترانزیت، اصلاح نظام مالیاتی، بالارفتن میزان فروش نفت و... افزایش پیدا کند، دولت میتواند بدون تحمیل تورم به جامعه، تغییراتی ایجاد کند؛ از جمله تأمین اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح رتبهبندی معلمان، ترمیم حقوق کارکنان دولت، پرداخت بخش قابل توجهی از معوقات کارکنان و بازنشستگان، اصلاح فرآیند دریافت مجوز برای آحاد جامعه در مرحله شروع کسب و کار از طریق درگاه یکپارچه مجوزها، کاهش سهم مالیات تولید از ۲۵ درصد به ۱۸ درصد، کنترل رشد نقدینگی کشور، مدیریت بازار ارز و... که اگرچه در ظاهر ارتباطی با معیشت مردم ندارد؛ ولی بی تردید آثار آنها بر معیشت مردم عمیق و پایدارتر است. البته باید پذیرفت که این اقدامات زمانبر است.
🔹۲ـ اقدامات مستقیم و کوتاهمدت: در حمایتهای مستقیم و فوری اولویت با اقشاری است که آسیبپذیری بالاتری داشتهاند. با این اولویتبندی شاهد اقدام جهادی دولت در مدیریت بیماری کرونا، ترمیم حقوق ۵۷ درصدی کارگران در سال گذشته و ۲۷ درصدی در سال جاری با همکاری بخش خصوصی، بیمه پایه رایگان بیش از ۵ میلیون نفر که فاقد بیمه بودند و تأمین هزینههای بیماران صعبالعلاج در طبقات آسیبپذیر، افزایش یارانه و کمکهای حمایتی از مستمریبگیران و دهکهای پایین جامعه، افزایش سهم یارانه طبقات پایین جامعه از ۴۰۰ هزار تومان به ۵۲۰ هزار تومان به شرط استفاده از کالابرگ الکترونیک و... هستیم؛ به گونهای که بررسیهای آماری نشان میدهد، قدرت خرید مردم در طبقات پایین جامعه افزایش یافته است، اگرچه در طبقات متوسط شاهد وضعیت متفاوتی هستیم.
🔸در نهایت اینکه هرچه از عمر دولت سیزدهم میگذرد، شاهد افزایش آرامش و امید در جامعه و حل تدریجی مشکلات اقتصادی هستیم؛ اما رسانههای بیگانه با بزرگنمایی اقدامات انجام نشده و نادیدهانگاری تلاشهای موفق دولت سیزدهم به دنبال گسترش ناامیدی در جامعه هستند که چنین موضوعی ضرورت جهاد تبیین در حوزه اقدامات دولت را بیش از پیش نشان میدهد.
✅آقای کواکبیان ؛ جواب چند سوال را بدهید لطفاً؟
🔹از روزی که مجلس دوازدهم شکل گرفت ، جناب کواکبیان که در آن انتخابات رأی نیاورد در روزنامه خود، انتقام رأی نیاوردن را با تیترهایی چون : مجلس حداقلی و... گرفته و می گیرد!
🔹این فعال سیاسی جریان اصلاحات بارها از تیترهای جهت داری استفاده کرده است که نتیجه ای جز ایجاد یأس و نا امیدی ندارد!
🔹در کنار موضوعاتی چون : خالص سازی ، موضوع حاکمیت یکدست نیز از جمله کلید واژه های پر کاربرد روزنامه منتسب به کواکبیان میباشد.
🔹وی در مصاحبه ای که امروز در روزنامه خود به چاپ رسانده دوباره مدعی شده است:« تحمیل فشار مضاعف اقتصادی به مردم نتیجه حاکمیت یک دست است»⁉️
🔹حال سئوال اینجاست که آیا در دوران حسن روحانی که حاکمیت یکدست نبود ، مردم مشکل اقتصادی نداشتند؟ آیا مشکلات امروزی یک شبه به وجود آمده است ؟ آیا حاکمیت یکدست و عدم دعوا بین مسئولان بهتر می تواند مشکلات مردم را کم کند یا حاکمیت غیر یکدست و دعوا بین قوا و فراموشی مشکلات اقتصادی و گم شدن این مسئله در دعواها ؟
*۵ دروغ بزرگ درباره مهاجران افغانستانی*
🔺این روزها شبکههای مجازی خبرها و اظهارات افرادی اغلب فاقد هویت و نام و نشان را درباره حضور مهاجرین افغانستانی در ایران نشر داده و برای تحلیلهای هالیوودی رسانههای فارسی زبان خارج کشور سوژهسازی میکنند که در این گزارش به ۵ نمونه از آنها پرداخته شده و صحت و سقمشان مورد ارزیابی قرار گرفته است.
🔺در سالهای اخیر بعضاً شاهد طرح شایعاتی درباره برخورد جمهوری اسلامی ایران یا برخی شهروندان ایرانی با مهاجران افغانستانی بودهایم که گاه با کلیپهایی تقطیعشده و غیرمرتبط نیز همراه بوده تا شور ماجرا را بیشتر کنند و گاه نیز این روند معکوس بوده و حرفوحدیثهایی درباره حضور مهاجران افغان در کشورمان به میان میآید که نمونههای آن در هفتههای اخیر با غلظت و شدت در فضای مجازی مطرح شد.
🔺در خصوص گونه اول شایعات و حرفوحدیثها درباره برخورد با مهاجران و پناهجویان میتوان با مقایسهای گذرا میان رفتار جمهوری اسلامی ایران در قبال مهاجران افغانستانی و نحوه برخورد با مهاجران در غرب، دریافت که ادعاهای مدعیان تمدن و آزادی و دموکراسی تا چه میزان به واقعیت نزدیک است و طرح جنجالی و آگرندیسمانی حضور افاغنه در ایران نیز نشانگر حرکتی خزنده در راستای تنش آفرینی با اهداف و اغراض خاص فتنهگرانه و بحرانسازیست.
🔺خبرسازیهای جعلی و شایعهپردازیها به ویژه در روزهای اخیر درباره حضور افاغنه در ایران و تبعات آن در رسانههای خارجی و شبکههای اجتماعی بهصورت انبوه و با هدف سیاهنمایی از این حضور در حال نشر و بازنشر است؛ انتشاری که تنها هدف آن ناامنسازی حضور مهاجران افغان در ایران و به تبع آن ایجاد نگرانی روانی برای مردم ایران است.
🔺واقعیت آن است که حضور بالای مهاجران گرچه ساماندهی و چارچوبسازی را امری ضروری کرده است، در عین حال میتواند بهعنوان فرصت هم ارزیابی شود و شاید نخستین و مهمترین قدم در مسیر ساماندهی روند مهاجرپذیری در کشور، آگاهسازی جامعه درباره واقعیات حضور مهاجران افغانستانی در ایران و پاسخگویی به شایعات و اخبار جعلی است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پوتین: ایجاد نظم جهانی چندقطبی اجتنابناپذیر است
🔹جهان به تدریج درحال رهاشدن از دیکتاتورهای منزوی است که در تلاش هستند تا دیگران را به بندگی اقتصادی درآورند.
🔹ایجاد نظم جهانی چندقطبی که دموکراتیکتر، صادقانهتر و عادلانهتر برای اکثریت جامعه بشریت، اجتناب ناپذیر و بهصورت تاریخی ضروری است.
@Farsna - Link
هدایت شده از خبرگزاری فارس
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مرور لحظهبهلحظۀ آن چیزی که برای آرمیتا گراوند رخ داده
از لحظۀ ورود به مترو تا لحظۀ انتقال به اورژانس
@Farsna