هدایت شده از آماده باش
5b93a000c533aba9cb308cee_1142201392705127728.mp3
7.9M
🎤حاج آقا علیپور :
⏰ فایل صوتی ۴۴ دقیقه ای (فارسی)
💿 حجم ۷/۵ مگابایت
👈 از جلسه ماهانه ۹۸/۰۱/۲۳
🌴موضوع : بیانه گام دوم انقلاب اسلامی
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌤 @amadehbash 🌤
🔴حسنوند:مقامات امنیتی ۲ ماه پیش وقوع سیل را به رئیس جمهور هشدار داده بودند اما اقدامی صورت نگرفت/ وزیر نیرو متهم ردیف اول است
♦️رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: حدود ۲ ماه پیش از وقوع سیل به وزارت نیرو در این باره اعلام خطر شد، اما اقدامی صورت نگرفت و بر این اساس متهم ردیف اول است.
♦️فریدون حسنوند رئیس کمیسیون انرژی در جلسه علنی ۹۸/۱۲۵ مجلس شورای اسلامی درباره علت وقوع سیل در برخی از استانهای کشور، گفت:سوال مهم این است که آیا وزارت نیرو و مسئولان دست اندرکار در جریان وقوع سیلاب و سیل رخ داده قرار گرفته بودند یا خیر؟ آیا پیش بینی و پیشگیری قابل تحقق بود یا خیر و آیا کاهش خسارات جز دستور کار قرار گرفته بود یا خیر؟
♦️وی متذکر شد: در تاریخ ۱۷ بهمن ماه ۱۳۹۷ یعنی دو ماه قبل از سیلاب، مسئولان وزارت نیرو در جریان این کار قرار گرفتند و در آن تاریخ گزارشی به وزیر نیرو داده شد و بنده اعلام کردم که طبق گزارشهای واصله، وضعیت سد کرخه در شرایط خطرناکی قرار گرفته است و اگر تدبیری اندیشیده نشود، احتمال بروز فاجعهای ملی و منطقهای متصور است.
♦️رئیس کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: همچنین بنده اعلام کردم که ورودی و خروجی آب و آبگیری در تراز جدید در سد کرخه باید صورت گیرد و سازمان آب و برق هم باید در اسرع وقت این موضوع را بررسی کنند و اقدامات لازم و پیشگیرانه اتخاذ و عملیاتی شود.
♦️حسنوند گفت: در همان گزارش به وزیر و معاونان وی اعلام شد که تراز سد کرخه ۲۱۵، ورودی آن ۶۸۰ و خروجی آن ۴۲۸ است که با ادامه این روند حتی با بارشهای معمولی به تراز ۲۲۰ میرسیم و بر این اساس از ۲۴ بهمن ماه به بعد بارشهای شدید در راه است در حالی که تراز بالاتر از ۲۱۵ هنوز روی این سد تست نشده است و کارشناسان و متخصصان هم به شدت نگران افزایش تراز آن هستند.
♦️وی افزود: همچنین در آن نامه عنوان کردیم که آستانه تحمل بخشهای پایین دست هم کم است و برای خروج آب حدود ۴۵۰ متر مکعب بر ثانیه است و اگر ظرفیت خروجی کرخه برای حداقل ۱۵۰۰ متر مکعب بر ثانیه مهیا نشود، ممکن است با شرایط بسیار ناگواری روبرو شویم.
♦️رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: بر این اساس حدود ۲ ماه قبل از وقوع سیل به وزارت نیرو اعلام خطر شد و همچنین ورودی و خروجی و همچنین پیش بینی ۱۵۰۰ متر مکعب به عنوان یک شرایط آرام و روان اعلام شد، اما کوچکترین اقدامی در این زمینه از سوی مسئولان این وزارتخانه صورت نگرفت.
♦️حسنوند تصریح کرد: همچنین مقامات امنیتی کشور چندی پیش به رئیس جمهور نامهای در هفته اول بهمن ماه مبنی بر وقوع سیل و اتفاقات ناگوار نوشتند که رئیس جمهور آن را به وزیر نیرو ارجاع داد و وزیر نیرو هم نوشت که ملاحظه شد، اما هیچ اقدامی صورت نگرفت و اگر همه این مسائل صحت دارد، متهم ردیف اول این حوادث وزیر نیرو و مجموعه او است.
♦️وی خاطرنشان کرد: باید مقصر خسارتهای وارد شده به استانهایی، چون گلستان، خوزستان و لرستان بر اثر وقوع سیل به ملت و دستگاههای قضائی معرفی شوند چرا که نمیشود با تعارف و مماشات از این خسارات گذشت و مقصر مشخص است و عزم برای محاکمه، عزل و استیضاح میخواهد
هدایت شده از معیار
بازی جدید احمقهای درجه یک و تحریم سپاه.doc
59.9K
بازی جدید احمقهای درجه یک و تحریم سپاه
@meyarpb ایتا
Sapp.ir/meyar.pb سروش
sapp.ir/seyre_motale_basij سیر مطالعاتی بسیج
زهرا محمدی:
🔻«ویلیام برنز» دیپلمات کهنهکار و عضو ارشد تیم مذاکرهکننده دولت سابق آمریکا با ایران، اخیرا با انتشار کتابی به شرح تجربیات دیپلماتیک خود، از جمله سیر مذاکرات هستهای با ایران پرداخته و نوشته است:
➖ #جلیلی عمیقا به این تعامل ظنین بود... او یک باورمند واقعی به انقلاب اسلامی بود و به واسطه تجاربی تلخ به این باور رسیده بود. او که در دهه ۱۹۸۰ در نبرد با عراقیها زخمی شده بود، بخشی از پای راستش را از دست داده بود و در راه رفتن با مشکلاتی مشهود مواجه بود. مانند بسیاری از همنسلانش، او در سنگرها این راه دشوار را آموخته بود که ایران نباید به هیچکس #اعتماد کند و تنها میتواند بر خودش متکی باشد.
رضا معظمی:
🎯 👆تحلیل روز؛
(پایگاه مدیترانه ای ایران)
ایران بخش هایی از بندر لاذقیه را اجاره کرده است. ورود ایران به سواحل مدیترانه یک سری نگرانی های سیاسی و امنیتی برای روسیه در پی داشته است. حضور دائمی ایران در لاذقیه می تواند نظارت و جمع آوری اطلاعات توسط روسیه را محدود کند. برای تهران تحریم شده،یک پایگاه در حاشیه مدیترانه می تواند تغییر دهنده بازی باشد. هدف ایران ایجاد اقتصاد منطقه ای قدرتمند در منطقه است. مسأله مهم تر زمانی است که ایران بتواند نفت و گاز خود را از طریق حمل و نقل از عراق و سوریه به اروپا بفروشد. دستیابی به پایگاهی در لاذقیه در حقیقت دستیابی ایران به دسترسی مستقیم به دریای مدیترانه برای فروش کالاها و گسترش نفوذ به دیگر نقاط جهان است.
✍️سعید اله بخش
رئیس قوه قضائیه:
نمیتوانیم در مقابل تجاوز به آب، خاک، جنگل، محیط زیست و سلامت غذایی مردم و سایر حقوقشان بی تفاوت باشیم.
در مقابل تجاوز به حقوق عامه ساکت نخواهیم نشست.
💢 #حمله_ملخ_تهدید_یا_فرصت؟
👈 یکی از هنر های جالب انقلاب این است که تهدید را به فرصت تبدیل کند
🔹 این روز ها علاوه بر سیل؛ ۶ استان کشور را حمله ملخ ها تهدید میکند که ممکن است این یک #تهدید جدی باشد برای کشاورزان، ولی میتوان این تهدید را به یک #فرصت تبدیل کرد آنهم با 2⃣ روش 👇
1⃣ ملخ ها را #خشک کنیم و خوراک #دام ها و #طیور کنیم که این یکی از بهترین خوراک ها برای حیوانات هست و هم اکنون ترکیه #خوراک بخشی از دام ها را از طریق #پرورش ملخ تهیه میکند
2⃣ ملخ ها را زنده بگیریم و به کشور های #خریدار ملخ زنده ( سوئیس، آلمان، اتریش، هلند و...) بفروشیم
✍ البته این کار نیازمند #تدبیر و دقت عمل است که متاسفانه ۶ سال است از این کشور #بربسته_رخت
هدایت شده از اصفهان - خبرگزاری فارس
✅✅ مقایسه ظرفیت زایندهرود و آبی که به دریا ریخت
فولادگر نماینده اصفهان:
🔸فقط در دو هفته اول نوروز میزان آب رها شده سیل حدود 12 میلیارد مترمکعب بود، سد زایندهرود اگر پر باشد تمام ظرفیت آن یک میلیارد و 400 است و این میزان آب رها شده به این معنا که با اندازه 10 سال پر بودن تمام ظرفیت سد زایندهرود فقط در دو هفته اول نوروز آب رها شد.
🔸 حداقل آب سرشاخههای زاگرس در زمان کمآبی 20 میلیارد است و اگر بارندگیها زیاد شود در زمان پرآبی حداکثر به 40 میلیارد مترمکعب میرسد، از طرفی ظرفیت انتقال آب کل کانالهای یک و دو 400 میلیون مترمکعب است، اگر تونل سوم هم با ظرفیت انتقال آب 250 میلیون مترمکعب اضافه و بهشتآباد اجرا میشد و سهم آب اصفهان را میدادند کل این عدد به یک میلیارد هم نمیرسید.
http://fna.ir/d92fiu
📌سرخط رویدادهای اصفهان👇
@IsfFarsna
بازیاد:
👇🌹نحوه همکاری اقتصادی دولت و سپاه
سعید محمد، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص) شبهههایی گفت: «بعضی حرفها و منفیسازی در برخی جاها مطرح میشود که همه پروژهها در دست قرارگاه خاتم است؛ در حالی که امسال رقم بودجه عمرانی ۶۲ هزار میلیارد تومان و سهم پروژههای قرارگاه خاتم در کل کشور ۲۶۰۰ میلیارد تومان است.» وی اضافه کرد: «قبل از اینکه مطرح شود سپاه پاسداران تحریم شده است، قرارگاه خاتم جزء تحریمهای آمریکاییها بود؛ اما ما کارهای خود را بهراحتی انجام میدهیم. اواخر سال ۹۷ چندین پروژه در صنعت نفت و گاز در کشور توسط رئیسجمهوری افتتاح شد که همه توسط قرارگاه خاتم در اوج تحریم به اجرا درآمد. اینها پروژههایی بود که شرکتهای خارجی رها کرده بودند؛ اما قرارگاه خاتم با ۱۰۰ درصد مهندسی ایرانی، ۱۰۰ درصد اجرا و راهاندازی ایران و ۷۰ درصد تأمین کالای ایرانی توانست کارها را انجام دهد.»
هدایت شده از یاسین عصر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | رد صلاحیت نامزد وزارت مسکن کره جنوبی به خاطر داشتن ۳ خانه
لینک در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/787611652C944ad0e6a9
در سروش👇
https://sapp.ir/yasinasr
هدایت شده از محمود معلمی
🔴 چرا رهبر انقلاب با جبران خسارت سیل از صندوق توسعه #موافقت_مشروط کردند؟
🔹ایجاد صندوق توسعه ملی، با هدف تغییر نگاه به درآمدهای نفتی، در خرداد ۱۳۸۷ در مجمع تشخیص مصلحت تصویب و به تایید مجلس رسید. این صندوق با هدف تبدیل بخشی از عواید ناشی از فروش نفت و گاز و میعانات گازی و فراوردههای نفتی به ثروتهای ماندگار، مولد و سرمایههای زاینده اقتصادی و نیز حفظ سهم نسلهای آینده از منابع نفت و گاز و فراوردههای نفتی تأسیس می شود. در سال 92، حسن روحانی صندوق توسعه را با 55 میلیارد دلار دارایی تحویل گرفت. هر چند آقای روحانی مدعی بود خزانه خالی است.
🔺 دولت سال گذشته، خواستار کاهش درصد واریز درآمدهای نفتی به صندوق توسعه ملی، از ۳۴ درصد (تکلیف برنامه توسعه) به ۱۰ درصد شد. با گذشت پنج سال (تا پایان سال 96)، دارایی این صندوق فقط 15 میلیارد دلار افزایش یافت و این در حالی است که درآمد نفتی کشور در همین دوره، 200 میلیارد و 540 میلیون دلار بود. مساله فقط به همین جا ختم نمی شود. کارشناسان معتقدند دولت روحانی بارها با دست اندازی به این صندوق به بهانه های مختلف باعث شده تا صندوق توسعه ملی از اهداف خود دور شود.
🔹 بارشهای سیلآسای اخیر، ۳۵ هزار میلیارد تومان، طبق وزارت کشور، خسارت به کشور وارد کرده است. دولت قصد داشت این مبلغ را از صندوق توسعه ملی برداشت كند كه به گفته كارشناسان، تبعاتی چون افزایش پایه پولی، رشد نقدینگی و تورم را به دنبال دارد كه در شرایط فعلی اقتصاد كشور موجب التهابات بیشتر در بازار و كاهش قدرت خرید عامه مردم میشود. بنابراین رئیس جمهور در نامه ای به رهبرانقلاب از ایشان در خواست کرد تا با برداشت مبلغ ۲ میلیارد دلار برای جبران خسارت مناطق سیل زده موافقت کنند.
🔸اما پاسخ تامل برانگیز رهبر انقلاب: «خسارتهای مالی ناشی از سیل ویرانگر بویژه در چند استان بسیار سنگین و مصیبتبار است....مطلعید که استفاده از صندوق توسعه ملی صرفاً در صورت مسدود بودن راههای دیگر ممکن است...تأکید میشود که دولت سریعاً از محلهائی همچون:
1⃣پنج درصد مقرر در بودجهی عمومی کشور برای جبران خسارت حوادث غیرمترقبه
2⃣جابجایی در ردیفهای بودجههای عمرانی
3⃣بیمهها و تسهیلات بانکی
اقدامات لازم را آغاز کند و در ادامه پس از جمعبندی وضعیت، در صورت نیاز، برداشت از صندوق مزبور مورد تأیید اینجانب خواهد بود.»
این نامه به خوبی نشان می دهد که دولت پیش از کارهای کارشناسی لازم، درصدد دست اندازی به صندوق توسعه ملی برآمده است.
🔺البته دولت در هدر دادن منابع اقتصادی کشور بدطولایی دارد. چه آنجا که با اعلام قیمت دستوری ارز 4200تومانی بیش از صدهزار میلیارد (یک چهارم بودجه کشور) را به باد داد و یا آنجا که با حراج سکه، ذخایر طلای کشور را تضعیف کرد. حالا در آخرین مورد او برای چندمین بار در پنج سال گذشته به دنبال دست اندازی به ارزهای صندوقی است که قرار بود سهم آیندگان از درآمد کنونی نفت را حفظ کند.
💢اقدامات دولت تدبیر و امید نه تنها تاثیر سو به معیشت کنونی مردم گذاشته که حتی منابع متعلق به آیندگان را هم با خطر مواجه کرده است. تدابیر بلند مدت دولت همچون محدودیت های استثنایی دیکته شده به ایران در برجام که تا سال ها پس از رفتن ظریف و روحانی از قدرت هم دامن ایران را میگیرد به حوزه سیاسی محدود نمی شود. با برداشت های متعدد از صندوق توسعه ملی و کاهش میزان واریزی دولت به این صندوق مشخص شده است که این خسارت ها در حوزه اقتصادی نیز بلندمدت خواهد بود.
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حرف های غیر عادی امام خامنه ای در ایام اخیر
✍ اگر میخواهید بدانید منبع اصلی این حرف ها از کجاست و دلیل این همه اطمینان رهبری چیست پاسخش را علامه عظیم شان حسنزاده آملی میدهند: گوشتان به دهان رهبری باشد چون ايشان گوششان به دهان حجتبنالحسن(عج) است. اين جملات وقتي بيشتر معنا پيدا ميكند كه بدانيم صاحب تفسير الميزان، علامه طباطبايي ره درباره علامه حسنزاده فرمودهاند: حسنزاده را كسي نشناخت جز امام زمان(عج)
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
هدایت شده از ایران سیاست
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
علت عصبانیت آمریکا از سپاه پاسداران در جنگ اقتصادی چیست؟
رییس FATF پاسخ میدهد.
✅ @iransiasat_ir 👈