تاملی بر سفر رئیس جمهور به ژاپن
تارنمای "استار" که از اصلی ترین رسانه های شرق آسیا محسوب می شود، مدعی است که نخست وزیر ژاپن در این سفر قصد دارد ضمن میانجی گری بین ایران و آمریکا، برجام را از فروپاشی نجات دهد!
قرار است رئیس جمهور کشورمان در سفر به کشور ژاپن، با "شینزو آبه" نخست وزیر این کشور دیدار و در خصوص مسائل مختلف گفت و گو کند. ژاپن به عنوان یکی از اصلی ترین متحدان ایالات متحده آمریکا در شرق آسیا، از جمله کشورهایی است که تحت تاثیر اعمال تحریمهای یکجانبه دولت ترامپ ، از خرید نفت ایران صرف نظر کرده است.رسانه های ژاپنی و غربی ضمن تمرکز خاص بر سفر آقای روحانی به توکیو، اعلام کرده اند که شینزو آبه و دولت ژاپن به نمایندگی از ایالات متحده قصد دارند در این سفر پیشنهادات و طرح هایی را به جمهوری اسلامی ایران ( در قبال شرایط موجود) ارائه دهند.
تبلیغات رسانه های خارجی و حتی برخی رسانه های داخلی در خصوص سفر رئیس جمهور به کشور ژاپن در حالی صورت می گیرد که رهبر معظم انقلاب در جریان سفر شینزو آبه به ایران ، به نکات صریحی در خصوص تلاش توکیو برای میانجی گری بین تهران و واشنگتن اشاره کردند معظم له در آن دیدار خطاب به نخست وزیر ژاپن و هیات همراه فرمودند:
"جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به آمریکا ندارد و تجربهی تلخ مذاکرات قبلی با آمریکا در چارچوب برجام را بههیچوجه تکرار نخواهد کرد زیرا هیچ ملت آزاده و عاقلی، مذاکره تحت فشار را نمی پذیرد."
آنچه مسجل است اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز نیز علی رغم اصرار ایالات متحده و متحدان آن برای چینش دوباره میز مذاکره ، تسلیم وعده ها و فشارهای موجود نخواهد شد. در این میان شاید تنها راه پیش روی ایالات متحده، عذرخواهی از ملت ایران و جامعه جهانی بابت خروج از توافق هسته ای ، بازگشت کامل به برجام، اجرای کامل تعهدات بانکی و اعتباری مندرج در توافق هسته ای و جبران کلیه خسارات یکسال و نیم اخیر( از زمان خروج از برجام) باشد و راه حل دیگری در این خصوص متصور نخواهد بود.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
✍️ یادداشت|حسین شریعتمداری
🔹ماشه را چکاندهاند، باج ندهید!
fna.ir/ddrrtc
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بازداشت افراد به منظور جمع آوری ادله ممنوع
رئیس قوه قضائیه:
🔹قاضی را مهندس اجرای قانون میدانیم.
🔹بازداشت افراد به منظور جمع آوری ادله ممنوع است ابتدا دلایل را جمع آوری کنید سپس درصورت ضرورت حکم دستگیری صادر کنید.
🔹تعداد زیاد پرونده در دستگاه قضایی داشتن٬ افتخارنیست بلکه باید با کارانقلابی پروندههای بلاتکلیف٬ مسن و پیچیده را به سرانجام رساند.
fna.ir/ddu3yi
@Farsna
هدایت شده از محمود معلمی
🔴قصه تلخ و عجیب ماهشهر
مطالبی را که مینویسم از شنیده هایم نیست بلکه دیده هایی است که در وقایع تلخ ماهشهر دیدم .
بنده خودم از کارمندان شاغل در پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر هستم . ساکن در شهرک بعثت که یکی از درگیری های خونین آن ایام در اینجا بوقوع پیوست .
مطالبم را به صورت سئوال از شماهایی که ندیده و بر حسب شنیده ها و یک سویه تحلیل می کنید مینویسم و بیشترین خطابم با این افراد است .
ولی در ابتدا بگم ، یه زمانی وقتی بهم میگفتن تحت تاثیر رسانه های بیگانه نباشید و آب در آسیاب این رسانه های مغرض نریزید راسیتش خیلی باور نداشتم و آن را وسیله ای برای دور کردن مردم توسط حاکمیت از واقعیت میدانستم تا اینکه خودم در حادثه ای قرار گرفتم که به هیچ وجه تحلیل های بعد واقعه را درک نمیکنم . تحلیل های یه سویه و بدور از واقعیت .
و چقدر تلخ است که باز از اشرار و آشوبگران و افراد متعرض به جان و مال و نوامیس مردم قدیسه های مظلوم ساختند و از محافظان امنیت یک مشت وحشی و قاتل ؟!!!!!
- آیا تا حالا در مسیر برگشت به خونه از اتوبوس محل کار به زور سلاح سرد و گرم پیاده تون کرده اند ؟
- آیا مجبور شدید مسیر بیست دقیقه ای رو بیشتر از ۴ ساعت در بیابان و در نیزارها به همراه افراد مسن و خانم های همکار ترسیده شده که مدام گریه میکردن که مبادا همین اشرار مظلوم جلوشون رو نگیرند راه برید ؟
- آیا تا حالا در محلی که جلوی شما رو افرادی بگیرند که نقاب زدند و با سلاح سرد و گرم شما رو تهدید میکنند و با زبان اشاره به شما میفهمانند که سر شما رو میبرند گیر کردید ؟
- آیا تا حالا شده بعد از کلی التماس و با دادن باج به اشرار موقع عبور از میان آتش و دود بهت سنگ پرت کنند و خانمها رو با لگد بزنند ؟
- آیا تا حالا شده ۵ روز در محاصره کامل باشید و نتونید حتی نیاز اولیه زندگیتون یعنی دسترسی به درمانگاه و خرید نان و اغذیه رو تهیه کنید مگر اینکه جان و مالتون رو تهدید کنند ؟
- من نمی گویم میان معترضین افراد عادی و دنبال حق و نان نبود . ولی آیا در میان یک جنگل پر از درخت که در حال سوختن است در میان شعله های آتش به زیر یک درخت پناه میبرید ؟
- بخدا قصه ماهشهر فرق داشت ، خیلی هم فرق داشت
آیا در کمتر از فاصله ۵۰ متری در میان معترضینی که نقاب زده اند پرچم گروهک های تروریستی بالا میرود رو به چشم دیدید ؟
- آیا به گلوله بسته شدن اتوبوس پتروشیمی و کشته شدن افراد بیگناه رو به چشم دیدید ؟
- بله قصه این شهر با جاهای دیگه فرق داشت از همون ابتدا تمامی راه های اصلی و فرعی بسته شد .
نقاب زده بودند ، حرف از جدایی میزدند نه بنزین ، حرف از غارت و قتل میزدند نه نان ، حرف از انتقام و حقشان میزدند نه کار
بخدا سپاه و ارتش تا سه روز نیامد . مردم التماس میکردن که به دادشون برسند .
نیروی انتظامی آمد ولی ...
آیا جلوی چشمت تنها امید آرامش شهرت رو فرمانده نوپو نیروی انتظامی رو با تک تیرانداز شهید کنند دیدید ؟
- آیا تا حالا در مسیری با آرامش در ماشینت رد شدی یهو از نیزار بی هوا به سمتت تیراندازی کنند ؟
- آیا شب در خانه ات نشسته باشی صدای رگبار بشنوی و ناگهان برقها برود و بعد صدای عربده همین اشرار مظلوم رو در کوچه ات بشنوی که با قمه و اسلحه به غارت خانه ها میروند و به ماشینها آسیب میزنند دیده اید ؟
- آیا تا حالا گریه زن و بچه ات را از وحشت تجاوز این افراد مظلوم دیده ای ؟
- روزی که سپاه آمد با سلاح سبک امد بارها اعلام کرد که راه رو بر مردم نبندید . مردمی که دیگر در تهیه مایحتاج اولیه خودشون مانده بودند .
آن روز درگیری ۸ نفر کشته شد . چرا کسی نگفت که چهار نفر از کشته شده ها سپاهی بودند ؟
اگر سپاه به صورت زره ای حمله میکرد آیا نصف کشته شده ها از خودش بود ؟
تانک نیاوردند و نفر بر بود ولی دلیلش چی بود ...
آیا روبروی افرادی که با سلاح گرم سبک و نیمه سنگین میخواید بجنگید با باتوم و هفت تیر میرید ؟
- آیا مفهوم ناامنی و وحشت رو نه فقط در رسانه ها بلکه در واقعیت لمس کردید ؟
اگر لمس کردید بعد بشینید و بنویسید .
خیلی تلخه که بیشرمانه یادمون میره به این زودی چه روزهای پر از التهاب و وحشتی رو گذراندیم و جای همه چیز عوض شد .
قلم مقدسه حیفه اینطوری خرجش کنیم . حیفه برای لایک چند نفر واقعیت ها رو نگیم . حیفه اینقدر اشتباه بنویسیم که جایگاه خیلی چیزها انقدر عوض شود که عوضیها مظلوم شوند .
خوزستان مظلومه حتی در رسانه ها و قلمها ، بانک در ماهشهر آتش نزدند ولی پنج روز صنعت را خواباندن .
- آیا دوست و همکارت بیخبر از حال زن و بچه اش چند روز در محاصره در پتروشیمی سر کار گیر کنند و بیوقفه به جای چند نفر کار کنند دیده اید ؟
- بدونید فقط در شهر کوچک بهبهان از شهرهای خوزستان ۲۱ بانک رو چنان آتش زدند که با خاک یکسان شد .
- این اعتراض نبود ، آشوب و اغتشاش هم نبود ، یک کار تشکیلاتی و سازماندهی شده بود
🇮🇷 @ansar8
✅ تحلیل انتخاب نخست وزیر جدید لبنان
🔻سرانجام خلا قدرت در لبنان شکسته شد و حسن دیاب با ۶۹ رای پارلمان این کشور به عنوان نخست وزیر جدید این کشور انتخاب شد.
🔹رقیب او نواف سلام (قاضی سابق دادگاه بین المللی جنایی در لاهه) بود که تنها ۱۳رای کسب کرد. گفته می شود وی نامزد مورد نظر سفارت آمریکا در بیروت بود، لذا در مخالفت با او، حزب الله و جنبش امل و جریان آزاد ملی و چند گروه دیگر از حسن دیاب حمایت کردند.
به همین دلیل اغلب رسانه ها اعلام کردند دیاب گزینه حزب الله بوده است.
🔹سوابق دیاب که دارای دکترای مهندسی رایانه و استاد دانشگاه است و قبلا در دولت نجیب میقاتی وزیر آموزش و پرورش بوده، نشان می دهد وی به عنوان یک چهره تکنوکرات و بدون حاشیه شناخته می شود. دیاب در وبسایتش خود را این گونه معرفی کرده است: یکی از معدود وزرای تکنوکرات از زمان استقلال لبنان.
🔹 در چنین شرایطی، حزب الله که نسبت به ترمیم خلا قدرت در لبنان و حل مشکلات این کشور خصوصا با توجه به تداوم اعتراضات عمومی اهتمام دارد، از نخست وزیری دیاب استقبال کرد. این در حالی بود که سعد حریری اعلام کرد نامزد مجدد منصب نخست وزیری نمی شود.
🔹 جریان المستقبل که از حریری حمایت می کرد از هیچ نامزدی حمایت نکرده و به رئیس جمهور لبنان اعلام کرد که در دولت آینده این کشور مشارکت نخواهد داشت. در واقع رای ممتنع جریان المستقبل موجب شد حسن دیاب رای بیشتری آورده و سکان نخست وزیری را در لبنان در دست بگیرد.
🔹 با این حساب نخست وزیر و دولت جدید به حساب مقاومت نوشته شده و در نتیجه بعید نیست جریان رقیب (۱۴ مارس) و حامیان آمریکایی و سعودی آن در روند تشکیل دولت و اداره امور کشور سنگ اندازی کنند.
🖌 #فرزان_شهیدی
گزارش روز/ کودتای لیتیومی!
به تازگی رئیسجمهور برکنار شده بولیوی گفته است: «زمانی که رئیسجمهور شدم، فردی به من گفت حواست به سفارت آمریکا باشد. هر کجا سفارت آمریکا هست، کودتا هم هست. به جز خود آمریکا، چون آمریکا در آمریکا سفارت ندارد. چرا سفیر آمریکا را اخراج کردیم؟ چون داشت توطئه میکرد، داشت برای کودتا برنامهریزی میکرد. زمانی که سفیر وقت آمریکا برای اولین بار به دیدن من آمد، به من گفت میتوانید با هر کشوری رابطه داشته باشید به جز کوبا، ونزوئلا و ایران. به او گفتم ما یک کشور مستقل هستیم و خودمان تصمیم میگیریم که با چه کسانی رابطه داشته باشیم. ما مستعمره آمریکا نیستیم. کودتا علیه من، کودتای لیتیومی بود. چون شرکتهای آمریکایی در استخراج لیتیوم بولیوی مشارکت نداشتند و ما با اروپا و چین کار میکردیم.» مطالب مطرح شده بخشی از رفتار استکبارگونه آمریکا در جهان را نشان میدهد. سالهاست که از نزدیک شاهد جنایت، چپاول و ویرانگری آمریکا در غرب آسیا هستیم. جنایتی که آمریکا در این منطقه انجام داد، خیانت علیه میلیونها انسان بیگناه است. گفته شده است، چند روز پیش از استعفای «عادل عبدالمهدی» نخستوزیر عراق، «ترامپ» رئیسجمهور آمریکا در پیامی به وی، عملاً خواسته بود که عراق باید نصف نفت صادراتی خود را در اختیار آمریکا قرار دهد؛ اگرچه این موضوع با مخالفت عراقیها روبهرو شده، ولی خوی استعمارگونه آمریکا را نشان میدهد. کشوری مانند بولیوی که در تلاش بوده کشور مستقل داشته باشد و تنها با در نظر گرفتن منافع خود، تصمیمات سیاسی و اقتصادی بگیرد، بلافاصله با توطئه آمریکا مواجه میشود؛ از این رو درک این موضوع آسان به نظر میرسد که آمریکا همه تلاش خود را برای دشمنی با هر کشوری که در جهان بخواهد مستقل عمل کند، بهکار خواهد بست. این کشور میتواند جمهوری اسلامی ایران باشد یا بولیوی، عراق، یمن، چین، کره شمالی، روسیه و... .
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
📸 خواهر یک سرکرده داعش در فهرست قاتلان نوجوان عراقی در میدان «الوثبه» بغداد
🔹شماری از عاملان جنایت قتل فجیع نوجوان عراقی در میدان «الوثبه» بغداد دستگیر شدند و به این جنایت وحشیانه اعتراف کردند.
🔹از جمله این افراد دستگیر شده، «هند بشار» خواهر «احمد بشار» یکی از فرماندهان میدانی داعش است که چندی قبل به درک واصل شد.
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هیچ وقت توافقش را زیر پا نمی گذارد!
روحانی:یکی از ویژگی های ما ایرانی ها، این است که وقتی توافقی را امضا کردیم در هیچ شرایطی امضا را زیر پا نخواهیم گذاشت.
پ؛ ن؛ هر چه زمان میگذرد به ایرانی بودن روحانی هم شک میکنم!!این ننگه که یک رییس جمهور به اسم ایرانی میگه در هیچ شرایطی زیر پا نمیزارم یک توافق رو !اخه وقتی طرف مقابل زده زیر توافق و به ضرره چرا باید ماند در توافق؟!! مانند همین برجام ننگین که امریکا همون اول خارج شد اروپا هم تا حالا به هیچ کدوم از تعهدات عمل نکرده اما دولت لیبرال روحانی همچنان در این ننگ نامه مانده و باعث خسارت به کشوره...
🔴 حمایت #علی_لاریجانی از مفسدین!
حاجی دلیگانی نماینده مجلس: قطعا آقای لاریجانی بیشتر از ما، چند برابر ما خبرهای مربوط به افرادی که در مجلس هستند و به نوعی حامی #مفسدین_اقتصادی هستند را میداند ولی ما تا الان نشنیدیم که برخوردی با این ها انجام دهد!
شخصی بوده در مجلس که ۵۷۰ میلیون تومان به عنوان مزایا دریافت کرده و مورد حمایت شخص لاریجانی بوده است!
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
📃برجام؛ ابزار سیاسی برای بسط بازار کشورهای اروپایی
🔸️توافقنامه برجام را می توان نمونه یک ابزار سیاسی برای بسط بازار دانست. در استراتژی تدوین شده از سوی اتحادیه اروپا در رابطه با ایران پس از توافق هستهای به صراحت تاکید شد که «برجام می تواند بازار ایران را مجددا به روی اروپا باز کند. ایران بازار بالقوه ای برای کالاهای باکیفیت اروپایی است»(Howitt, 2016). مقامات تجاری انگلیس پس از امضای برجام اعلام کردند که ایران پس از برجام «بزرگترین بازار جدید جهان طی دهههای گذشته برای ورود است» و تولیدکنندگان فرانسوی تعبیر «یک سرزمین جدید برای فتح» را برای بازار ایران به کار بردند (Economist, 21 April 2016)
🔸️به دنبال اجرایی شدن برجام، صدها هیئت تجاری اروپایی به ایران سفر کردند و رسانههای داخلی متعلق به طیف لیبرال سفر این هیئت ها را با آب و تاب فراوان پوشش دادند. اما چنانکه در استراتژی رسمی اتحادیه اروپا عنوان شده بود، این هیئت ها به دنبال بازاریابی برای فروش کالاهایشان بودند. بهمن ماه 1394 نیز حسن روحانی رئیس جمهور ایران طی سفری به ایتالیا و فرانسه مجموعا 34 سند همکاری با این دو کشور به ارزش بالغ بر 50 میلیارد یورو امضا کرد(خبرآنلاین، 09/11/1394)
🔸️بررسی آمارهای گمرک ایران نشان می دهد واردات ایران از کشورهای اروپایی در سال 1396 یعنی سال اجرای برجام نسبت به سال 1394 یعنی قبل از امضای برجام، جهش فوق العادهای یافت. برای نمونه، واردات از آلمان، از یک میلیارد و 672 میلیون دلار به 3 میلیارد و 72 میلیون دلار(83 درصد افزایش)؛ واردات از فرانسه، از 652 میلیون دلار به یک میلیارد و 763 میلیون دلار(170 درصد افزایش)؛ و واردات از ایتالیا، از 802 میلیون دلار به یک میلیارد و 426 میلیون دلار(77 درصد افزایش) رسید(اتاق بازرگانی ایران، 1398)
✏بخشی از کتاب در دست انتشار "دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل"
@syjebraily
✅ تحصیل کردگان انگلیس و آمریکا بلای جان ایران!
◀️تحصیل کردگان #انگلیس و #آمریکا جزو ناتوانترین افراد در تولید علم و مسئولیتهای حکومتی هستند.
- نتیجه تربیت آمریکا و انگلیس چیزی بهتر از این نخواهد شد!
- به تربیت یافتگان غرب و مکاتب غربی امید نبندید.. اینک لیستی از این دانش آموختگان:
۱. حسن روحانی - دانشگاه
کلدونین گلاسگو
۲. محمد جواد ظریف - دانشگاه ایالتی سانفرانسیسکو، دانشگاه دنور
۳. عباس عراقچی - دانشگاه کنت انگلستان
۴. محمد باقر نوبخت - دانشگاه غرب اسکاتلند
۵. محمود واعظی - دانشگاه ایالتی سکرمنتو، دانشگاه ایالتی سنخوزه، دانشگاه ایالتی لوئیزیانا (ناتمام)
۶. محمد رضا نعمتزاده - دانشگاه ایالتی کالیفرنیا در سن لوئی ابیسپو
۷. محمد علی نجفی - مؤسسه فناوری ماساچوست ( MIT )
۸. علی طیب نیا - مدرسه اقتصاد لندن
۹. عبدالناصر همتی - اتمام رساله در دانشگاه لندن
۱۰. مسعود نیلی - دانشگاه منچستر
۱۱. محمد نهاوندیان - دانشگاه جورج واشینگتن
۱۲. پدرام سلطانی - دانشگاه منچستر
۱۳. محمد رضا عارف - دانشگاه استنفورد
۱۴. صادق زیباکلام - دانشگاه برادفورد بریتانیا
۱۵. محمود سریع القلم - دانشگاه ایالتی اوهایو، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، دانشگاه ایالتی نرتریج
۱۶. جمشید پژویان - دانشگاه ایالتی یوتا
۱۷. محمد طبیبیان - دانشگاه دوک آمریکا
۱۸. الیاس نادران - دانشگاه کلرمون فران
۱۹. علی اکبر ولایتی - دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا
۲۰. محسن کدیور - دانشگاه دوک آمریکا
۲۱. عبدالکریم سروش - دانشگاه لندن، کالج چلسی
۲۲. سید جواد طباطبایی - دانشگاه سوربن
۲۳. غلامرضا تاجگردون - مؤسسه گلوبال بیزنس بلژیک
۲۴. حسین عبده تبریزی - مدرسه عالی بازرگانی منچستر
۲۵. حمید رضا کاتوزیان - دانشگاه کیس وسترن رزرو اوهایو
۲۶. الهام امین زاده - دانشگاه گلاسگو
۲۷. احمد توکلی - دانشگاه ناتینگهام
♨️ بالاخره معتمدین اجرایی انتخابات مجلس در اصفهان انتخاب شدند ❗️
#حسین_سیستانی فرماندار اصفهان:
🔻 پس از رأیگیری و اکثریت نسبی آراء، از بین ۳۰ نفر معتمد هیأت اجرایی، ۸ نفر به عنوان اعضای اصلی معتمدین هیأت اجرایی انتخابات یازدهمین دورهای مجلس شورای اسلامی شهرستان اصفهان و 5 نفر نیز به عنوان اعضای علی البدل، انتخاب میشوند که نسبت به بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شهرستان اقدام خواهند کرد.
🔻 پس از رأیگیری حسین آذین، هاشم امینی، محمد صافی، سید جمالالدین صمصام شریعت، مهدی فوقی، سید اصغر مستولی زاده، عبدالله کوپایی و عبدالحسین ملایی به عنوان معتمدین اصلی و آقایان اصغر برشان، غلامرضا خطابخش، سیدرضا حکیم فعال، سید جواد منصوری و مصطفی حافظیصفت به عنوان اعضای علیالبدل هیات اجرایی انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی انتخاب شدند.
✅ متاسفانه انتخاب اعضای هیات اجرایی تاخیر زیادی داشت ❗️
هدایت شده از پیک صبا
sedayeenghelab086.mp3
7.66M
🔸 #صدای_انقلاب شماره: 86
🔹 بحرانسازی از مسائل کوچک و درگیرسازی #مردم با حاشیههای جزیی توسط دولت
💠 بررسی رفتارهای دو ماهه اخیر #دولت
🆔 @sedayeenghelab_ir1
بسیج جهان اسلام مقابل سعودی
عربستان نه تنها در مجمع نوپای کوالالامپور شرکت نکرد بلکه با تهدید به خروج سرمایههای خود از بانک مرکزی اسلامآباد و اخراج ۴ میلیون پاکستانی شاغل در عربستان از حضور عمران خان، نخستوزیر این کشور نیز در نشست این مجمع جلوگیری کرد. ملک سلمان پادشاه سعودی نیز طی تماس با ماهاتیر محمد وی را نیز تهدید کرده بود که چنانچه از قصد خود برای برگزاری مجمع کوالالامپور منصرف نشود، اسم وی در فهرست اشخاص تروریستی قرار خواهد گرفت. عربستان در حالی تمام تلاش خود را برای ممانعت از برگزاری نشست کوالالامپور به کار گرفته بود که هدف از برگزاری این نشست و پایهگذاری مجمع کوالالامپور احیای تمدن اسلامی، یافتن راهحلهای جدید و کارآمد برای مشکلات مبتلا به جهان اسلام، مشارکت در بهبود امور مسلمانان، ملل مسلمان و ایجاد شبکه جهانی میان رهبران اسلامی، روشنفکران، دانشمندان و متفکران اعلام شده است؛ بنابراین اولین نتیجه منطقی که از این مخالفت و مانعتراشی عربستان میتوان گرفت این است که این کشور با همه این موارد مخالف است اگر جز این بود از این نشست استقبال میکرد یا اساساً با عمل به منشور سازمان همکاری اسلامی مانع از این میشد که اساساً نیازی برای تشکیل نهاد نوپای همچون مجمع کوالالامپور احساس شود. در واقع یکی از عواملی که موجب شد شخص ماهاتیر محمد تشکیل چنین مجمعی را پیشنهاد دهد یا این پیشنهاد با استقبال گرم کشورهای توانمند اسلامی و نخبگان جهان اسلام همراه شود خلأهای بسیار بزرگی است که در جهان اسلام بهرغم وجود سازمانهای عریض و طویل همچون سازمان کنفرانس اسلامی یا اتحادیه عرب مشاهده میشود و عملاً عربستان این نهادها را به گروگان گرفته و هر زمان که به بهرهبرداری پوششی از آنها نیاز داشته باشد مقدمات برگزاری آنها را به میزبانی خود یا یکی از دست نشاندههایش فراهم میکند و هر وقت که خود نیاز نداشته باشد ولو اینکه اتفاقی بسیار مهم در جهان اسلام و منطقه روی داده باشد بیسروصدا از کنار این مسائل میگذرد. همین برخوردهای ابزاری ایجاد تشکلاتی جدید همچون مجمع کوالالامپور را برای خارج کردن جهان اسلام از انفعال کنونی ضرورت میبخشد و تصمیماتی که در این نشست اتخاذ شد میتواند راهگشا باشد. هرچند مانع تراشیهای عربستان موجب میشود حداقل در این مرحله نتوان از همه ظرفیتهای جهان اسلام استفاده کرد، اما از طرف دیگر نبود عربستان و دست نشاندههای آن میتواند نوعی فرصت برای این مجمع هم باشد تا به دور از مزاحمتهای این کشور بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند. همه شاخصها گویای این واقعیت تلخ است که عربستان بعد از قدرت گرفتن محمد بنسلمان آشکارا از اهداف و منشور اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی دور شده است و برخلاف آنها گام در مسیر عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی گذاشته و حتی حاضر شده است در چارچوب آنچه که معامله قرن خوانده میشود روی فلسطین معامله کند. برخلاف آنچه در ظاهر و در تبلیغات ادعا و عنوان میشود سیاستهای خصمانه عربستان تنها به ایران محدود نمیشود و همچنان که طی چند روز اخیر آشکار شده است حتی مالزی به عنوان یک کشور توسعهیافته اسلامی نیز از سیاستهای خصمانه این کشور در امان نبوده است، کمااینکه دیگر کشورهای اسلامی همچون ترکیه و قطر به شکلی و پاکستان نیز به شکل دیگر هزینه این سیاستها را میپردازند و همه اینها در نهایت به تضعیف جایگاه جهان اسلام انجامیده است.
سوغات ژاپن
🔺روابط دیپلماتیک در عالی ترین سطح با کشورهای پیشرفته دنیا از امتیازات هر دولتی ست. اما قطعا اولویت اصلی برای هر کشور مستقل و نیرومندی، دستیابی به منافع است که هر ارتباطی ذیل آن مطلوب یا غیر مطلوب تعریف می شود نه صرف ارتباط.
🔹سفر روحانی به ژاپن به عنوان یکی از قطب های اقتصادی مهم دنیا خبر خوب و قابل توجهی ست؛ بشرطی که دستاوردهای آن تطابقی با انتظارات ایجاد شده یا ماحصل وانمود شده داشته باشد.
🔹چیزی که از پیش از سفر درباره آن زمینه چینی و با اظهارنظرها و گمانه زنی های رسانه ای ضریب داده شد، میانجی گری ژاپن بین تهران و واشنگتن و کاهش تحریم ها و ایجاد برخی گشایش ها و بازگشت پول های بلوکه شده ایران و شکستن حصر بود. درحالی که توجه به برخی اظهارات کارشناسان ژاپنی که می گویند ژاپن قدرت دیپلماتیک چندانی برای تغییر معادله در روابط تهران واشنگتن ندارد و نمی تواند تحریم های ایالات متحده را نقض کند و یا آنها را دور بزند و واردات نفت خام از ایران را مطابق خواست تهران از سر بگیرد، گویای واقعیت دیگری ست. asriran.com/002xEI
همچنین ژاپن تایمز نوشت درخواست آبه از تهران منصرف شدن از برداشتن گام پنجم کاهش تعهدات با موضوع محدود کردن فعالیت های بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی بوده. این با چیزی که بعنوان نجات برجام در توکیو توسط طرفداران دولت بزرگنمایی می شود، تفاوت آشکار دارد.
🔹رسانه های غربگرا وانمود می کنند این سفر برای میانجی گری بین تهران واشنگتن است. اما سوالی که پیش می آید این است که وقتی ژاپن یک بار شانس خود برای میانجی گری را امتحان کرده و بی اختیاریش در امتیاز دادن نقد به تهران را اثبات کرده، وقتی از لحاظ استقلال دیپلماتیک به مراتب در سطح پایین تری نسبت به فرانسه شکست خورده در میانجی گری قرار دارد، وقتی شرایط بین ایران و آمریکا هیچ تفاوتی با زمان سفر قبلی آبه به تهران نکرده و حتی آمریکا در جریان اعتراضات بنزینی خصومت بیشتری از خود نشان داده، این وانمود سازی تنها یک دلیل دارد؛ دستاوردسازی برای دولت بی دستاورد روحانی و تنفس مصنوعی دادن به غربگراها که هیچ نقطه امیدی در آینده سیاسی خود نمی بینند.
🔹مسلم است در ژاپن هر توافقی هم صورت گرفته باشد، نمی تواند مهم و اساسی باشد. چرا که آزموده را آزمودن خطاست. اما این دستاوردسازی پوچ، تاثیر بسیار مخربی در شرایط فعلی کشور دارد. اکنون که پیش از هر زمانی کشور نیازمند اتکا به درون و برنامه ریزی های دقیق و فوری برای بهبود وضعیت اقتصادی ست، پیوند مجدد اقتصاد به سیاست خارجی و شرطی سازی جامعه و امیدسازی های واهی تاثیر مضاعفی بر نارضایتی مردم خواهد داشت.
🔻درحالی که طبق آمارهای صندوق بین المللی پول فشارهای تحریمی درحال تخلیه است، بازار ارز کنترل شده و به گزارش اندیشکده های غربی کمپین فشار حداکثری شکست خورده، در شرایطی که دولت می تواند با تدابیری ویژه شرایط اقتصادی را به سمت ثبات ببرد، بناست بخاطر اهداف حداقلی چون انتخابات همچنان کشور را معطل تصمیم گیری های آن سوی مرزها گذاشت؟!
هدایت شده از راه روشن ۱۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پروژه نفوذ در پوشش محیط زیست
✅ افشای ارتباط کاوه مدنی، معاون سازمان محیط زیست با سازمان جاسوسی انگلستان Mi6
🌍 eitaa.com/shakhes1
سرنوشت پرونده پسر آخوندی چه شد؟!
سوم آذر ماه بود که رسانهها از بازداشت #محمدمهدیآخوندی، فرزند عباس آخوندی خبر دادند؛ خبری که ۹ روز بعد غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه آن را تایید و علت این بازداشت را مسائل و موضوعات مالی اعلام کرد. وی تصریح کرد: این فرد تنها نیست و چهار نفر دیگر مرتبط با این پرونده در #بازداشت هستند و کار رسیدگی به این پرونده در دادسرا در حال انجام است.
بر اساس این اعلام، مهدی آخوندی با صدور قرار بازداشت موقت از سوی شعبه بازپرسی به قرار صادره اعتراض کرده و پرونده وی به شعبه هشتم دادگاه کیفری یک برای تصمیمگیری درخصوص اعتراض متهم به قرار بازداشت، ارسال شده است.
بر اساس آنچه تاکنون در تحقیقات مشخص شده، فرزند آخوندی در یک فقره فقط از محل واگذاری پروژه #پردیسان_قم، ۵۰۰ میلیارد تومان منتفع شده است!
مردم و انتخاب درست!
به تازگی با پیشنهاد یکی از اعضای اصلاحطلب شورای شهر تهران، یکی از معابر پایتخت به نام «ناصر حجازی» بازیکن فقید فوتبال نامگذاری و از تندیس وی رونمایی شد. توجه به بزرگان هنر، فرهنگ و ورزش کشور اقدام خوبی است و طرفداران آنها را خوشحال میکند؛ اما مردم میپرسند الآن مهمترین کار شورای شهر و شهرداری چیست؟
همان طور که درباره سفر رئیس محترم دولت به کشور ژاپن میپرسند، ارمغان این سفر که نتیجهای جز شنیدن شروط تکراری ایالات متحده آمریکا از زبان آبهشینزو نداشت، چه بود؟
بیتردید، این روزها که آلودگی هوا زندگی بیشتر ساکنان برخی کلانشهرها از جمله تهران را مختل کرده و مشکلات بهداشتی، هزینههای درمانی، تعطیلیهای سریالی مدارس و دانشگاهها و... را در پی داشته، باید رسیدگی به این معضل شهری در اولویت برنامههای مسئولان باشد. مردم از دولت، مجلس شورای شهر و... میخواهند صدای آنها را شنیده و مشکلاتشان در حوزههای مختلف از جمله مسئله اقتصاد و معیشت دیده شود؛ اما چرا در عمل اقدام و تحرکی از سوی منتخبان مردم و مسئولان دولتی دیده نمیشود؟
این معضلات در نوع نگاه جریان و عقبه فکری و سیاسی پشتیبان این مسئولان و مدیران ریشه دارد که جریانی غربگراست و اساساً، به تفکر و تعمق نیروهای نخبه داخلی برای حل مشکلات کشور اعتقادی ندارد و دست و ذهن خود را در مقابل «غیر» گشوده است و اگر زحمت سفر به خاور دور را نیز متحمل میشود، برای این است که هنوز از «تعامل» با کدخدای بیخدای جهان ناامید نشده است؛ حتی اگر تهدید شوند که اگر دو کانال موازی ژاپنی با نقش پلیس خوب و اروپایی با نقش چماق برای ارتباطگیری نیابتی از سوی آمریکا با جمهوری اسلامی به نقطه مورد نظر نرسد، مکانیسم ماشه فعال خواهد شد.
این اشتباه راهبردی در تفکر و در حوزه عمل سیاسی و اقتصادی به «ناکارآمدی» منجر شده که در تلفیق با «پاسخگو نبودن» پیروزمندان انتخاباتهای گذشته، «نارضایتی» مردم و به تبع آن طمع دشمن بیرونی را به دنبال داشته است و تنها مردم با «انتخاب درست» و رویکرد انقلابی به شاخصهها و روندهای رو به مثبتی که در اعترافهای دشمنان انقلاب اسلامی و در زیرساختهای کشور مشاهده میشود، میتوانند این وضعیت را تغییر بدهند.
📢خرازی: رهبری نمیگذارند دولت سقوط کند/ خاتمی قدرتِ عملِ زیادی ندارد
🗣 صادق خرازی، دبیرکل حزب ندای ایرانیان:
◀️ برخی ایرانیان از مدیران شان در کشور متنفر هستند.
◀️ احمدی نژاد مثلِ رابین هود رای مردم را دزدید.
◀️ الگوی کشور یک روز کره شمالی بود و یک روز کره جنوبی!
◀️ دو اصلاح طلب در مجلس بهتر از ۸۰ آدم فیکِ بازیگر است.دنیای اصلاحات خیلی وسیع است و نیاز نیست به سراغ اصولگرایان برویم.
◀️ اصلاحات نیروهای خود را از دست داده است. سیدمحمد خاتمی قدرتِ عملِ زیادی ندارد.
◀️ می روند با آقای خاتمی صحبت می کنند ولی بعد هرکاری خودشان بخواهند انجام می دهند.
◀️ نسل جدید اصولگرایان تهدید جدی برای جریان اصولگراست.
◀️ اصلاح طلبم و نزدیک ترین فرد به رهبری /ذچه باید می کردم که اثبات کنم اصلاح طلبم؟بخش عمده ای از زندگی ام را برای گفتوگوی تمدنها فروختم.
◀️ رهبری انقلاب نمیگذارد که دولت سقوط کند. این شرایط در مجلس هفتم و در دوران ریاست جمهوری آقای خاتمی هم رخ داد. اینجا دیگر بحث نقش رهبری است. من احتمال این موضوع را یک در هزار هم نمیبینم که رهبری اجازه دهند مجلس وارد استیضاح رئیسجمهوری شود مگر اینکه شرایط کشور به گونهای شود که آقای روحانی بخواهد در مقابل همهچیز بایستد. آقای روحانی خردمند و عاقل است، بازی میکند و جا نمیزند./انتخاب
استعفای رئیس جمهور و بهترین گزینه
حدود یکسال و نیم مانده به پایان دوره ریاست جمهوری آقای روحانی، استعفای وی به موضوعی نسبتا" پردامنه در بین برخی نخبگان و سیاستمداران تبدیل شده است.
استعفای آقای روحانی از سوی سه جریان با سه هدف متفاوت مورد توجه قرار گرفته است.
نخستین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، دشمنان انقلاب اسلامی به سرکردگی آمریکاست.
این جریان بدنبال بی ثبات کردن ایران یا حداقل بی ثبات نشان دادن آن است و استعفای رئیس جمهور یا هر چالش سطح بالا بین مجلس با دولت یا یک جریان سیاسی داخلی با دولت می تواند این خواسته را محقق کند.
استعفای دولت ایران پس از استعفای دولت های لبنان و عراق، پازل آمریکا در منطقه را نیز تکمیل می کند.
دومین جریان علاقمند به استعفای آقای روحانی، بخشی از جریان اصلاحات است.
این جریان بیشتر با هدف رها کردن خودش از زیر بار مسئولیت ناشی از حمایت روحانی و همچنین تقویت گزاره "نمی گذارند" و نوعی "مظلوم نمایی " برای روحانی این خط را دنبال می کند.
و سومین جریان هم بخشی از نیروهای انقلابی هستند که بدلیل ناکارآمدی مفرط دولت و با هدف نجات کشور از دست آن،این پیشنهاد را مطرح کرده و بدنبال استعفای روحانی است.
صرف نظر از اینکه اساسا" آقای روحانی حاضر به استعفا می شود و یا اینکه ترجیح می دهد در قدرت بماند و ضمنا" آینده سیاسی خود را حتی المقدور صیانت نماید، عنایت به اهداف سه جریان فوق الذکر و غلبه خواست دشمن در این میان و تبعات ناشی از استعفای احتمالی رئیس جمهور کافی است تا به نامطلوب و خسارت بار بودن این گزینه واقف شویم.
بهترین گزینه برای تامین منافع کشور باقی ماندن همین دولت است تا یا در زمان باقی مانده از سوی یک مجلس واقع بین و کارآمد و برخوردار از عقلانیت انقلابی بکارگرفته شود و از این حالت رخوت و کم تحرکی خارج شود و یا برای دوره ای طولانی پنبه تفکر غیر انقلابی و دلبسته به غرب زده شود.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
سامانه ارزیابی دیدگاهها و وعدههای اقتصادی کاندیداهای مجلس آغاز بهکار کرد
🔹 سامانه «چک لیست ۹۹» Checklist99.com با هدف شفافسازی و قابل مطالبه بودن مواضع اقتصادی گروههای سیاسی حاضر در عرصه انتخابات آغاز بهکار کرد.
🔹سامانه مذکور، هدف از فعالیت خود را شفاف سازی و فراهم آوردن قابلیت مقایسه برنامه های اقتصادی ائتلاف های انتخاباتی و نیز ثبت وعده های داده شده جهت امکان مطالبه آنها از سال ۱۳۹۹ اعلام کرده است.
fna.ir/de9c9k
@Farsna
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
🌙🔴🌎 تهران را پس گرفتیم...
🔻جمله بالا تیتر روزنامه آفتاب یزد در خرداد96 و پس از انتخاب اعضای اصلاحات برای شورای شهر تهرانه.
🔻تیتر امروز روزنامه آفتاب یزد در مورد عملکردِ "هیچ" شهرداری تهران در موضوع آلودگی هواست.
🔻خب شما که می دونستید بعضی از افراد لیست اصلاحات،تخصص لازم برای مدیریت شهر تهران رو ندارن وحتی بعضی با پول دادن وارد لیست انتخاباتی شدن پس چرا ذوق زده شدید و گفتید "تهران را پس گرفتیم" ؟؟
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از پیک صبا
👈 نام 127 نفر نماینده مجلس ششم که در نامه ای، به رهبری جام زهر تعارف کردند و گفتند مثل امام خمینی، جام زهر را بخور و از هسته ای دست بکش❗️
این جماعت در مجلس بودند که ریشه همه بدبختی ها شدند❗️
امسال نیز این افراد نامزد احتمالی مجلس شده اند
مطالبه ما رد صلاحیت این افراد توسط شورای محترم نگهبان است :⛔️
1. محسن آرمين (تهران)
2. حسين آفريده (شيروان)
3. مهدي آيتي (بيرجند)
4. غلامحيدر ابراهيمباي سلامي (خواف و رشتخوار)
5. عليمحمد احمدي (اليگودرز)
6. عيسيقلي احمدينيا (ايذه و باغملك)
7. محمد اخوان بازارده (لنگرود)
8. عسگر اسلامدوست (تالش)
9. حبيبالله اسماعيلزاده (فلاورجان)
10. محمدرضا اسماعيليمقدم (قم)
11. جواد اطاعت (داراب)
12. مقصود اعظمي (نقده و اشنويه
13. بهروز افخمي (تهران)
14. جعفر افقهي فريمان (سرخس و فريمان)
15. علي اكبرزاده (ورزقان)
16. حسن الماسي (پارسآباد مغان)
17. شهربانو اماني (اروميه)
18. ابراهيم اميني (نورآباد ممسني)
19. حسين انصاريراد (نيشابور)
20. عبدالغفور ايراننژاد (چابهار)
21. محمدباقر باقري نژاديانفرد (كازرون)
22. قهرمان بهرماني (مباركه)
23. سهراب بهلولي قشقائي (فيروزآباد)
24. رحمان بهمنش (مهاباد)
25. احمد بورقاني (تهران)
26. سمير پورجزايري (خرمشهر)
27. محمد پيران (رزن)
28. نورالدين پيرموذن (اردبيل)
29. عبدالرحمان تاجالدين (اصفهان)
30. علي تاجرنيا (مشهد)
31. محسن تركاشوند (تويسركان)
32. علي تقيزاده (خوي)
33. غلامحسين تكلفي (مشهد)
34. حسن توفيقي (كاشان)
35. علياكبر جعفري (ساوه)
36. جلال جلاليزاده (سنندج)
37. سهيلا جلودارزاده (تهران)
38. علي حسني (اراك)
39. شهباز حسينزاده (مياندوآب)
40. سيد مسعود حسيني (قروه)
41. فاطمه حقيقتجو (تهران)
42. عبدالرضا حيدريزادي (ايلام)
43. فاطمه خاتمي (مشهد)
44. سيد محمدرضا خاتمي (تهران)
45. ناصر خالقي (اصفهان)
46. مصطفي خانزادي (دماوند و فيروزكوه)
47. محمدحسن خليلي اردكاني (كرج)
48. مرتضي خيرآبادي (سبزوار)
49. محمد دادفر (بوشهر)
50. حاصل داسه (سردشت و پيرانشهر)
51. فاطمه راكعي (تهران)
52. سيد ابوالفضل رضوي(نائين)
53. احمد رمضانپور نرگسي(رشت)
54. حسن رمضانيانپور (شهرضا)
55. احمد رهبري(گرمسار)
56. حسين روزبهي (ساري)
57. حسن زحمتكش (آستارا)
58. جليل سازگارنژاد (شيراز)
59. ابوالقاسم سرحديزاده (تهران)
60. محمدعلي سعدايي (جهرم)
61. ميثم سعيدي (تهران)
62. بهيار سليماني (فسا)
63. داوود سليماني (تهران)
64. منصور سليماني ميمندي (شهربابك)
65. عبدالله سهرابي (مريوان)
66. سيد علي سيدآقاميري (دزفول)
67. وليالله شجاعپوريان (بهبهان)
68. علي شكوريراد (تهران)
69. سيد ماشاءالله شكيبي (فردوس وطبس)
70. احمد شيزاد (اصفهان)
71. گلمحمد صالح سلح چيني (لردگان)
72. رضا صالح جلالي آستانه (آستانه اشرفيه)
73. رسول صديقي بنابي (بناب)
74. ذبيحالله صفايي (اسدآباد)
75. محسن صفايي فراهاني (تهران)
76. سيد مهدي طباطبايي (آباده)
77. مصطفي طاهري نجفآبادي (نجفآباد)
78. علي ظفرزاده (مشهد)
79. غلامعلي عابدي (نهبندان)
80. ابوالقاسم عابدينپور (تربت حيدريه)
81. پيمان عاشوري بندري (بندر ماهشهر)
82. محمد عبايي خراساني (مشهد)
83. غلامرضا عبدالوند (درود و ازنا)
84. احمد عظيمي (شيراز)
85. صلاحالدين علائي (سقز و بانه)
86. محمدرضا عليحسيني (نهاوند)
87. نعمتالله عليرضايي (خمينيشهر)
88. كريم فتاحپور (اروميه)
89. حسين فرخي (جيرفت)
90. علي قنبري (اردل وفارسان)
91. سيد ناصر قوامي (قزوين)
92. محمد كاظمي (ملاير)
93. جعفر كامبوزيا (زاهدان)
94. جميله كديور (تهران)
95. سيد منصور كشفي (لارستان)
96. محمد علي كوزه گر (شهريار)
97. الهه كولايي (تهران)
98. حميد كهرام (اهواز)
99. محمد كيانفر (ميانه)
100. محمد كيانوش راد (اهواز)
101. غلامرضا گرزين (قائم شهر و سواد كوه و جويبار)
102. حسين لقمانيان (همدان)
103. انوشيروان محسني بندپي (چالوس و نوشهر)
104. امر الله محمدي جزيي (برخوار و ميمه)
105. احمد مرادي (چناران و طرقبه)
106. رجبعلي مزروعي (اصفهان)
107. اكرم مصوري منش (اصفهان)
108. مير طاهر موسوي (تبريز)
109. مير طاهر موسوي (كرج)
110. سيد باقر موسوي جهان آباد (بوير احمد)
111. سيد مجتبي موسوي اجاق (كرمانشاه)
112. علي اكبر موسوي خوئيني (تهران)
113. سيد عيسي موسوي نژاد (خرم آباد)
114. رسول مهرپرور (درگز)
115. احمد ميدري (آبادان)
116. محسن ميردامادي (تهران)
117. منصور ميرزا كوچكي (بروجن)
118. بهزاد نبوي (تهران)
119. عبدالمحمد نظام اسلامي (بروجرد)
120. محمد نعيمي پور (تهران)
121. عليمحمد نمازي (لنجان)
122. سيد رضا نوروززاده (اسفراين)
123. سراج الدين وحيدي مهرجردي (تفت و ميبد)
124. سيد شمس الدين وهابي(تهران)
125. علي اصغر هادي زاده(دليجان و محلات)
126. مير محمود يكانلي(اروميه)
127. رضا يوسفيان(شيراز)
🇮🇷@salehinrasad
هدایت شده از خبرگزاری فارس
✍️ یادداشت|حسین شریعتمداری
🔹«مبلهای شکسته»رابرتهلوی!
fna.ir/ddsugo
@Farsna