#تا_انتخابات
🔴شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در ۲۰۲ حوزه انتخابیه تشکیل می شود
🔻 حدادعادل:
🔸شورای ائتلاف خودش تعیین مصداق نخواهد کرد و ما بنا نداریم لیست تهیه کنیم بلکه فرایندی را بهعنوان فرمول کار تعریف کردهایم.
🔸تقریباً در تمام استانها در ۲۰۲حوزه انتخابیه توانستیم شوراهای ائتلاف نیروهای انقلاب را شکل بدهیم و فعال کنیم. ما توانستیم در تهران و در سراسر کشور مطالبات و مسائل مردم را لحاظ نماییم تا یک کار تشکیلاتی و فرایندی انجام شود.
سةد جلال:
🔻کیهان و حلقه نیویورک
🖊مهدی نصیری
🔹پس از انقلاب حلقه های متعدد فکری و سیاسی در جمهوری اسلامی شکل گرفت که گاه بر آنها عنوان حلقه داده شد و گاه داده نشد.
🔹دو حلقه مشهور و موثر از این حلقه ها یکی حلقه کیان با محوریت نشریه کیان و ترویج آرای دکتر سروش و جریان روشنفکری دینی بود و دیگری حلقه نیویورک با محوریت آقایان کمال و صادق خرازی و محمد جواد ظریف بود.
🔹فعالیت حلقه نیویورک به اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد در دولت مرحوم هاشمی و وزارت خارجه دکتر ولایتی بر می گردد. این حلقه با استقرار در دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل نقش به سزایی در ترویج تئوری گفتگو و مذاکره با آمریکا و تنش زدایی ایدئولوژیک بین ایران و آمریکا داشت و به نظرم ثمره نهایی تلاشهای این حلقه در ماجرای برجام به بار نشست. البته حلقه نیویورک در سالهای بعد تا ۸۲ تحولاتی را پشت سر گذاشت و آقایان ناصری و موسویان و ... به آن اضافه شدند و از نقش خرازی ها کاسته شد و ایده گفتگو و تعامل با آمریکا قوت گرفت.
🔹در سال ۷۱ توفیق دیدار با آقای دکتر کمال خرازی نصیب بنده شد البته در تهران و نه نیویورک.
🔹روزنامه کیهان که در دوران مدیریتم خط عدم سازش و گفتگو با آمریکا را دنبال می کرد، طبیعی بود که به فعالیت های این حلقه حساس باشد و بعضا مطالبی را در انتقاد از آن منتشر کند. و البته از جمله انتقادات مطرح شده بکار گیری غیر قانونی آقای ظریف (به دلیل عدم خدمت سربازی) در دفتر نمایندگی ایران در نیویورک بود.
🔹انتشار این مطالب منجر به شکایت بردن جناب خرازی به دفتر رهبری شد و بعد توصیه دفتر به کیهان که نشستی با آقای خرازی گذاشته شود و از نزدیک تبادل آراء شود.
🔹این جلسه با حضور کمال خرازی و بنده به عنوان مدیر مسئول و آقایان معلی (عضو شورای سردبیری کیهان) رحیم پور ازغدی (از مشاوران و نویسندگان کیهان) احمد پورنجاتی (از معتمدین دفتر رهبری) در موسسه کیهان برگزار شد و گفتگوهایی رد و بدل شد.
🔹نکته قابل توجه در جمع بندی بحثها این بود که جناب خرازی به بنده و جمع توصیه کردند که لازم است دیداری از نیویورک و آمربکا داشته باشیم. پرسیدیم: ربط این توصیه با مذاکرات امروز ما چیست؟ ایشان لبخندی زد و سری تکان داد و گفت: توصیه می کنم دیداری داشته باشید، بد نیست.
🔹البته در همان جلسه حدس زدیم که مقصود جناب خرازی از این توصیه و دعوت چیست. مقصود به طور واضح این بود که دیدار از نیویورک و آمریکا می تواند به تعدیل مواضع شما نسبت به آمریکا منجر شود و طبعا دیگر این قدر از سیاست خارجی هاشمی و ولایتی انتقاد نخواهید کرد.
🔹بعدا معلوم شد یکی از فعالیت های حلقه نیویورک دعوت از برخی چهره های سیاسی و عناصر موثر به خصوص برخی عناصر رادیکال به آمریکا و تور نیویورک گردی برای تعدیل مواضع ضد آمریکایی بوده و البته توفیقاتی هم در این عرصه کسب کرده اند.
🔹آقای نادر طالب زاده نیز بعدا برای من تعریف کرد که وقتی برای ساخت مستند ساعت ۲۵ (با مضمون انعکاس فقر و بی خانمانی در جامعه آمریکا) به آمریکا رفته بود، برای استمداد و طلب همکاری به دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل مراجعه می کند و وقتی درخواستش را مطرح می کند، یکی از کارمندان ارشد دفتر و عضو حلقه نیویورک، پرده پنجره ای را که در خیابان منهتن نیویورک باز می شد بالا می زند و به طالب زاده می گوید: "برجها را می بینی؟ بیا از عقل در جامعه آمریکا فیلم بساز و نه فقر"! و او ظاهرا نمی دانست که طالب زاده بزرگ شده در آمریکاست و کمبودی در برج بینی و زرق و برق تمدن غربی و آمریکایی ندارد و این برخی ندید بدیدهای سیاسی بودند که با سفر به نیویورک و چرخ زدن در منهتن و برخی دیگر از خیابان های پر زرق و برق دیگر ( و البته نه منطقه فقیر و خشونت زده هارلم) ، افسون می شدند و در برگشت از آمریکا به عقلانیت مورد نظر حلقه نیویورک می رسیدند.
🔹در هر صورت برخی کارهای سنجیده و فکر شده در دهه شصت و هفتاد در جمهوری اسلامی خوب! به بار نشست که از جمله آنها فعالیت حلقه نیویورک بود و اعضای حلقه همچنان از معتمدین و فعالان سیاست خارجی نظام هستند.
🔴همبستگی فتنه ها و تحریم ها
🔺فتنه ۸۸ و آغاز تحریم های وحشیانه
🔹در سال 2009 باراک اوباما رییس جمهور آمریکا که با شعار تغییر روی کار آمده بود،به رهبر معظم انقلاب نامه نوشت و از اهمیت ایران در حل مسائل منطقه و جهان گفت. هیلاری کلینتون وزیر خارجه وی اعلام کرد که آمریکا می خواهد در مذاکرات ایران و پنج کشور دیگر شرکت کند.
🔹این رفتار آمریکا نشان میداد غرب کاملا سیگنال قدرت جمهوری اسلامی، مصمم بودن روی پیشرفت هسته ای و کوتاه نیامدن در برابر زورگویی را دریافت کرده. شرایط برای تغییر معادلات به نفع ایران و شکست تاریخی غرب در برابر اراده ملت ایران آماده بود. مخصوصا که مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات، جلوه کم نظیری از اقتدار جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت. دنیا آماده بود تا جمهوری اسلامی را به عنوان دست برتر منطقه و یکی از قدرت های موثر جهان بشناسد.
🔹 اما وقوع #فتنه همه چیز را مخدوش کرد. حمایت ایالات متحده و تروئیکای اروپایی از عوامل فتنه که اوج آن با «الهامبخش دانستن موسوی» توسط اوباما علنی شد، نشان داد آمریکا و متحدانش در 1+5 فتنه را رهیافتی برای بازگشت به شرایط گذشته یافتهاند.
🔹با بالا گرفتن جریان فتنه میرحسین موسوی بیانیهای صادر کرد و مقاومت تیم هستهای در مقابل ایالات متحده را «عقبنشینی از حقوق ملت عنوان کرد»! این بیانیه را باراک اوباما چندی بعد تکمیل و تصریح کرد: «به نظر نمیرسد ایران از نظر سیاسی آنقدر وضع ثابتی داشته باشد که بتوانند درباره مساله هستهای تصمیمهای سریع اتخاذ کنند. »
🔹این تقسیم کار برای تضعیف مواضع ایران بویژه در مذاکرات هستهای در تمام مدت فتنه وجود داشت.
دی ماه 88، فرمانده سابق نیروهای آمریکایی در منطقه از احتمال حمله به تاسیسات هستهای ایران خبر داد. سنای آمریکا رسما از «اعمال تحریمهای جدید» برای حمایت از «آزادی شهروندان ایرانی» سخن گفت. تلاش آمریکا برای تقویت فتنه 88 در واقع یک پیام راهبردی داشت و آن بازگشت کامل اوباما به الگوی فشار بوش در مناسبات با ایران بود. پاسکاری فتنه با ایالات متحده آمریکا در نهایت منجر به تصویب تحریمهای یکجانبه ایالات متحده آمریکا و افزایش فشارها به ایران شد. ورود ایالات متحده به موضوع #تحریم_بنزین ایران نیز در همین راستا صورت گرفت.
🔺فتنه ۹۶ و آغاز تحریم های گسترده و خروج آمریکا از برجام
🔹بعد از اتفاقات دی ماه ۹۶ آمریکایی ها بهانه برای تحریم بیشتر پیدا کردند و تحریم ها بطور واضح بیشتر شد. درحالی که شروع اعتراضات بخاطر دغدغه های اقتصادی بود، اما زمینه آشوب هایی شد که تحریم ها را بیشتر کرد.
🔹 هر چند معتقدیم خروج از برجام جزئی از سیاست آمریکایی ها در بلند مدت بود و ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده نیز در تبلیغات انتخاباتی خود تأکید کرده بود که اگر رئیس جمهور شود از برجام خارج خواهد شد و پس از آن که به ریاست جمهوری برگزیده شد نیز اعلام کرد که آن را آتش خواهد زد؛ اما پس از حوادث دی ماه بود که فرصت امتیاز بیشتر گرفتن با همراهی اروپایی ها را فراهم دید.
🔹به این مفهوم که آمریکایی ها زمانی که آشوب های دی ماه را دیدند، به این نتیجه رسیدند که فرصت برای تحت فشار قرار دادن ایران با خروج از برجام، تحریم های اقتصادی و عمل نکردن به تعهداتشان فراهم است.
🔹۱۸ اردیبهشت ۹۷ وزارت خزانه داری آمریكا در راستای اعلام تصمیم ترامپ مبنی بر خروج از برجام، اعلام كرد كه تحریم هایی كه پیش از این به موجب برجام اسقاط می شد، اعاده خواهد شد.
🔹همیشه فتنه ها زمینه ساز تحریم های بیشتر و فشار اقتصادی سنگین تر دشمنان را بوجود آورده؛ چرا که دشمنان را متحد کرده و در آنان امید تضعیف، تسلیم و #براندازی ما تقویت می شود.
🔻اعتراض داشتن امری پذیرفتنی ست و لزوم پاسخگویی مقصرین نارضایتی مردم برجای خود باقیست. اما باید متوجه بود کسانی که مردم را دعوت به اعتراض از طریق تجمعات غیر قانونی کرده و از انتخابات ناامید می کنند، یا جاهلند، یا هدفشان فقط دور کردن مردم از مطالباتشان و گرفتاری های امنیتی، روانی و اقتصادی بیشتر از طریق فتنه هاست.
✍رها عبداللهی
👤 توییت استاد #رائفی_پور در خصوص #شفافیت_بودجه :
تکلیف کلیات لایحه بودجه ۹۹ در کمیسیون تلفیق مجلس فردا یا پس فردا مشخص میشود.
اگر کلیات لایحه در کمیسیون تصویب شود، عملا فرصت اصلاحات جدی لایحه در دولت از دست می رود
و تصویب کلیات لایحه بودجه ۹۹ عملا به معنای دست بردن بیشتر در جیب محرومان و فشار به نظام برای پذیرش برجام های ۲ و ۳ و ... و ایجاد یک طبقه ثروتمند و الیگارهای جدید در کشور است
اعضای کمیسیون تلفیق «باید»رأی خود را درمورد کلیات بودجه به طور شفاف اعلام کنند تا در تاریخ ثبت شود چه کسانی به این لایحه رای مثبت دادند
اگر نماینده مردم هستید مردم حق دارند بدانند
شاید سوال شود مگر لایحه بودجه امسال چه ایراداتی دارد که آن را متمایز کرده است؟
۱-برآورد بالای درآمدهای نفتی که نشدنی است
۲-کاهش ندادن معافیتهای مالیاتی و عدم تعریف پایههای مالیاتی جدید مانند CGT
۳-فروش گسترده اموال دولتی که یا حراج بیت المال است و یا اینکه محقق نخواهد شد.
۴- چاپ گسترده اوراق قرضه که عملا آینده فروشی است و دولت بعد را بدهکار میکند
۵- بی توجهی به اصلاحات ساختاری بودجه
۶- خالی کردن صندوق توسعه ملی و تحویل کشور با خزانه خالی به دولت بعد
۷- تخمین بالای درآمدهای فروش فراوردههای نفتی که به نظر کارشناسان به معنی افزایش قیمت گازوئیل است
🔴 #شکستی_دیگر
🔻 #زمانهI علیرغم برنامه ریزی ضد انقلاب و شبکه های ماهواره ای برای ایجاد آشوب در پنجم دی ماه و تلاش برای فراخوان عمومی و تهیج مردم برای تجمع در نقاط مورد تاکید، بررسی های صورت گرفته و گزارش ها نشان می دهد به جز چند نقطه در سطح بسیار محدود، وضعیت در سراسر کشور آرام می باشد.
البته فراخوان هایی هم برای فردا (جمعه) صادر کرده اند اما بنظر میرسد با توجه به بی اعتنایی مردم و آگاهی عمومی نسبت به سناریو دشمن شاهد هیچ وضعیت خاصی نباشیم.
💢 چرا #رهبر انقلاب در نوک حمله دروغ بزرگ #رویترز قرار گرفت؟💢
با گذشت بیش از یک ماه پس از اغتشاشات آبان ۹۸ به ناگاه رویترز اعلام کرده ۱۵۰۰نفر در این اعتراضات کشته شدند و فورا پیوست کرده این کشتار به دستور #رهبر بوده است! اما چرا رویترز؟ با کدام مستند؟ چرا آمار فضایی ۱۵۰۰نفر؟ چرا در این زمان؟ و چرا انداختن آن به گردن رهبر انقلاب؟
🔰الف) چرا رویترز؟
1️⃣ در ضعف دستگاههای رسانهای #جمهوری_اسلامی و وضعیت ابهام، #رسانه و پیامی بیشترین بازخورد را دارد که ضربه اول را فرود آورد. اگر این خبرسازی جعلی برعهده #بی_بی_سی، #صدای_آمریکا و دیگر رسانههای بدنام فارسی زبان قرار میگرفت، بلاشک برد رسانهای چندانی نداشت.
2️⃣از ابتدای آشوبهای ۹۸ نقش آفرینی رسانههای مهم بینالمللی در ضریب دادن به اغتشاشات غایب بود و انتقاد بسیاری از معاندین و ضدانقلاب را برانگیخت. سرانجام این رسانهها نیز با #گزارشهای_سفارشی به غائله پیوستند. ابتدا #نیویورک_تایمز گزارشی ساخت و از سرکوب شدید #اعتراضات با صدها کشته خبر داد. سپس رویترز. این رسانه #انگلیسی در بسیاری از موقعیتهای حساس از جمله #مذاکرات هستهای، با حربه قدیمی و گوبلزی #دروغ_بزرگ برای موجسازی رسانهای و زمینهسازی جهت فشار دیپلماتیک به ایران به میدان آمده است.
این خبرسازیها حتی بدون توجه به اعتبار رسانهای و با نوعی انتحار رسانهای و حتی کپی از سایت مجاهدین تروریست صورت میگیرد. درحالیکه افکار عمومی ورزیده تر شده و میپرسد منبع و مستند این آمار کجاست؟ چرا این آمار متکی به پیوستهای واقعی نیست؟ رویترز که مدعی است به منابع آگاه دسترسی دارد فقط مشخصات واقعی ۱۵۰نفر را نام ببرد! چرا در همه رسانههای ضدانقلاب، حداکثر نام حدود 5تن از معترضان بعنوان کشته، برده شده؟
3️⃣هدف این #خبرسازی، علاوه بر تاثیرات مقطعی و سریع در جامعه ایران، باورسازی برای مخاطب خارجی است تا برای هر گونه تصمیم دلهرهآوری درباره #ایران آماده شود. درست مثل عراق. دروغ بزرگ رویترز هم با هدف #تهییج افکار عمومی صورت میگیرد و هم برای فشارهای سیاسی جدید بر ایران.
4️⃣ آری! #رویتر یهودی بدنام انگلیسی که در عصر #قاجار با قراردادهای استعماری، و حق انحصاری بهره برداری از همه معادن، جنگلها، قناتها، گمرکات و.. تلاش میکرد خاک ایران را اشغال کند، اینک با #جنگ_رسانه_ای و دروغ، به اشغال ذهنی ایرانیان و تخریب #علمدار آنان آمده است. علمداری که ایرانیان سالها حسرت داشتن آن را داشتند..
👇👇
🔰ب) اما چرا #رهبر انقلاب در نوک حمله خبرسازی دروغین #رویترز و امپراتوری رسانهای غرب قرار دارد؟
چند سالی است مبنا و هم آیندی همه جریانهای زاویه دار بردن هزینهها به سمت رهبر انقلاب و هدف گرفتن ایشان در هر رخدادی است
جریان معارض ابتدا با مباحث روشنفکرنمایانه و هجمه #نظری و تئوریک به اصل #ولایت فقیه به میدان آمد. چالشهای فقهی و نظری رنگارنگ از تفاوت نظر برخی فقهای شیعه با نظریه ولایت مطلقه فقیه، پروژههای #وکالت_فقیه، #ولایت_مقیده، #ولایت_حسبیه، نظریه #سلطانیسم حجاریان و.. 👈بعد از آن هجمه تمام عیار با تولید روزانه شبهات #مدیریتی، #عملکردی، #خانوادگی و #شخصی علیه رهبر سازماندهی شد. هیاهو بر سر پاسخگویی و #اختیارات_رهبر و تحدید آن، تلاش #خاتمی برای تصویب #لوایح_دوقلو، واتیکانیزه و پاپیزه کردن رهبر و.. دستور کار مشترک معارضان بود و همچنان نیز هست. در این میان، با وجود آنکه به خوبی از سلامت و پاکی خانواده رهبری چه در مسائل مالی چه در مشی ایشان با عمل به مرّ #قانون آگاهند، حتی از طرح شایعه مضحک موروثی شدن رهبری ابا نکردند.
🔺از دیگر هجمههای اصلی جریان معارض، معرفی رهبر بعنوان مسئول اصلی مشکلات و عامل #ناکارآمدی است. امری که جریان غربگرای حاضر در دولت نیز با هدف برداشتن خود از فشار افکار عمومی و شانه خالی کردن از ناکارآمدی اجرایی، حتی به آن دامن زدند. در دو سال گذشته نیز روند هجمه ها به تشکیل گزاره #حاکم_جائر در فضای ذهنی و عمومی رفته. چنانکه در جریان آشوبهای اخیر و پیوند دادن موضوع کشتهها با رهبری در خبرسازی رویترز آشکار است.
🔰اما چرا؟
1️⃣ ولایت فقیه جان مایه و محور خیمه انقلاب است و مشروعیت زدایی از آن، مهم ترین بخش براندازی و باعث فرو ریختن کل خیمه انقلاب.
2️⃣ مهمترین مانع پروژه انقلابی زدایی و اسلام زدایی و #غربگرایی و لیبرالیزه کردن ایران است.
3️⃣رهبر، بزرگترین مانع برای پروژه فروپاشی #ایران است. موضوعی که فقدان و خلأ آن در #عراق به وضوح عیان است و اجازه تکرار مدل فروپاشی و تجزیه در ایران را نمیدهد. ایجاد یک #ایران_ضعیف فقط و فقط در صورت فقدان رهبر تاثیرگذار و مشروع ممکن است.
4️⃣ برآورد دقیق غربیها این است که نقطه عطف تحولات آتی در ایران، منطقه و جهان، وجود رهبر انقلاب و بسیج مسلمانان منطقه است و انجام آسان پروژههای آمریکایی، بدون اعتبارزدایی و حذف آن میسر نیست.
بر ماست که از این کانون محوری حراست کنیم. اگر دل در گرو اینها داریم:
💢 مکانیسم ماشه، تهدید واقعی یا توخالی؟! 💢
🔰رویترز مدعی شده سه کشور #اروپایی در ژانویه 2020 احتمالا #مکانیسم_ماشه (حل و فصل اختلافات) در #برجام را علیه #ایران فعال می کنند! آیا این ادعا امکان اجرایی دارد؟ هدف از طرح آن چیست؟ در صورت تحقق مکانیسم ماشه چه اتفاقی میفتد؟
1️⃣ مکانیسم ماشه Snapback مربوط به بندهای 36 و 37 برجام است که طبق آن، هر کدام از اعضای توافق هسته ای، می توانند ایران را متهم به نقض برجام کنند تا تحریم های #شورای_امنیت مجددا برگردد.
2️⃣ اما مکانیسم ماشه چه زمانی امکان طرح و اجرا دارد؟ #ظریف خود پاسخ داده است.او در مهر98 عنوان کرده: «مکانیسم ماشه در برجام برای (زمانی است که) #خطای_اولیه رخ بدهد. ایران خطای اولیه را انجام نداده. اقداماتی که ایران انجام داده، اول از همه در پاسخ به تخطی آمریکا و عدم توان اروپاییها برای پاسخ دادن انجام گرفته و اینها راهکار محسوب میشوند. هیچ کسی نمیتواند از یک راهکار در پاسخ به راهکاری دیگر استفاده کند».
👈پس اولا این مکانیسم وقتی امکان طرح و اجرا دارد که ایران در موضوع #هسته_ای، خلاف برجام حرکتی کرده باشد. ثانیا فقط کشورهای عضو برجام امکان طرح آن را دارند. یعنی #آمریکا که از برجام خارج شده، دیگر توان استفاده از مکانیسم ماشه علیه ایران را ندارد.
3️⃣حال سوال این است، وقتی ایران طبق گواهی آژانس، خطایی مرتکب نشده، بلکه مرتبا بر نقض پیمان آمریکا و اروپایی ها سیاست صبر و تحمل پیشه کرده، چرا باید تهدید به مکانیسم ماشه شود؟
👈پاسخ این است که طرح این موضوع، بیشتر تلاشی #تبلیغاتی برای افزایش فشارها و ترساندن ایران برای امتیازدهی بیشتر به غربی هاست. گروه ویژه اقدام مالی #FATF برای پیوستن ایران به این نهاد استعماری اواخر بهمن امسال را اولتیماتوم داده و دو لایحه معطل مانده کنوانسیون #پالرمو و کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (ctf) در مجمع تشخیص مصلحت نظام مجددا در دستور کار قرار گرفته است. حالا اما جریان #لیبرال داخلی که در گره گشایی از مشکلات مردم هیچ دستاوردی ندارد، درصدد است پروژه های خیانت بار را در مهلت باقیمانده صدارت و ریاست خود به کشور تحمیل کند. تا جایی که حتی با موج سازی رسانه ای کلاهبردانه در خصوص حقوق #استراماچونی هم تلاش کرد این موضوع را به کوچه و خیابان بکشاند و موضوع را به عدم پذیرش fatf مرتبط کرده و افکار عمومی را با خود همراه کند. همزمان با این موج رسانه ای و جنگ تبلیغاتی، طرف غربی هم با طرح موضوع مکانیسم ماشه، در حقیقت، پیوست خارجی این بار روانی را تقبل کرده تا از طریق در تنگنا قرار دادن نظام، با این #برجامک غل و زنجیر بیشتری بر دست و پای نظام بندد. واقعیت اما این است که اروپایی ها با این تهدید می خواهند جمهوری اسلامی را بترسانند. فقط همین
4️⃣ اما آیا ایران از این تهدید می ترسد و در صورت عملی شدن، (بر فرض محال) چه تبعات و نتایجی دارد؟
پایگاه اسپوتنیک در مقاله ای به این سوال پاسخ گفته و نوشته: «عملا می توان گفت دیگر برای ایران فرقی نمی کند که مکانیسم «ماشه» اجرا شود یا نشود، #تحریم هایی که امروزه ایران ذیل آن قرار گرفته به مراتب بیشتر از تحریم های شورای امنیت است و اگر کشورها بخواهند فقط به تحریم های شورای امنیت پایبند باشند شاید حتی به نوعی تشویق هم در پی داشته باشد و تحمل آن برای ایران راحت تر هم باشد».
تهدید مکانیسم ماشه، تهدیدی توخالی برای تصویب لوایح مرتبط با FATF و دیگر لوایح مالی بانکی استعماری و بستن تمام منافذ مالی است که ایران به واسطه تحریم ها، اندک مراودات مالی خود را صورت می دهد. باید از جماعت لیبرال سوال کرد، این همه تقلا برای تصویب این لوایح چیست؟ وقتی با برجام که پدرخوانده توافق های #استعماری بود، و آب و نان مردم را به آن گره زدید، برعکس بر تحریم ها افزودید و تورم 50 درصدی برای کشور به بار آوردید، قرار است با برجامکها و برجامچهها چه گلی بر سر ملت بزنید
هدایت شده از خبرگزاری فارس
بازتاب رزمایش مشترک دریایی ایران در رسانههای خارجی
🔹آسوشیتدپرس: برخی معتقدند که این رزمایش واکنشی به اقدامات آمریکا و عربستان در منطقه است. تهران تمایل دارد همکاریهای نظامی با پکن و مسکو را افزایش دهد.
🔸اسپوتنیک: این رزمایش در حالی برگزار میشود که آمریکا در تدارک ایجاد ائتلافی در نزدیکی آبهای ایران است. این رزمایش با هدف ارتقای صلح، دوستی و امنیت در منطقه برگزار شده است.
🔹دیلی میل: ایران، روسیه و چین رزمایش دریایی «بیسابقهای» را در میان نارضایتی غربیها برگزار کردهاند. رزمایش مذکور در حالی انجام میشود که واشنگتن با نادیده گرفتن توافق هستهای ایران و فعال کردن مجدد تحریمها علیه ایران، تنشها در رابطه با برنامه هستهای ایران را افزایش داده است.
🔸آناتولی: برگزاری این رزمایش یک نمایش قدرت علیه آمریکا و حاکی از افزایش مرزهای دفاعی ایران در حوزه دریاست
🔹«دیلی میل»: ایران، روسیه و چین رزمایش دریایی مشترک «بیسابقهای» را در بحبوحه نگرانیها از اینکه علیه آمریکا و دیگر قدرتهای غربی باشد، آغاز کردند.
fna.ir/deaeoo
@Farsna
دلتیل اغتشاش در کشور
دهه ۶۰ ما نا امنی داشتیم اما اغتشاش نداشتیم چرا
چون فاصله طبقاتی بین مردم بود اما بین مسولین نبود اما الان فاصله طبقاتی بین مردم ومسولین شده
نتیجه شده امروز اغتشاش
امام به مالک می نویسد بترس از زمانی که مردم احساس کنند حکومت به فکرشان نیست و پشت مردم نیست . در این شرایط تو دائم باید بترسی چون مردم دیگر پشت حکومت نیستند
پس باید مسئولین دولتی دائم تلاش کنند پشتوانه واقعی کشور یعنی مردم را مورد توجه وراضی نگه دارد
۹دی نشان داد مردم انقلاب را دوست دارند وپشت نظام هستند اما گله مند از برخی مسولین دارند
خطبه ۲۰۹ دلیل اغتشاش
اول سبک زندگی مسئولین
دوم هم سطح نبودن زندگی مسئولین با مردم (فقرا بگویند ما اگر نداریم رجایی هم ندارد )
سوم بالا بردن مالیات ها وفشار آمدن به زندگی مردم (تورم وگرانی)
هدایت شده از گفتمان انقلاب اسلامی
🇮🇷
*تحلیل پسا ثبت نامی انتخابات*
۱- ظاهرا از ابتدا هم آقای احمدی نژاد به مجلس فکر نمی کرد.
او فقط ریاست جمهوری را میخواهد تا بتواند تسویه حسابش با یک عده بکند و این هم یعنی هزینه درست کردن برای نظام.
۲- در مورد آقای قالیباف هم تحلیل زیاد است.
ایشان دارای مدیریت باز است و فردی عمل گراست.
کارهائی که در شهرداری انجام داد منهای بعضی که کم اثر بود، اکثرش درست و گره گشا بودند، اما باز از یک مدیر انقلابی انتظار بیشتر است.
۳- ما منتظر عبور از دی و بهمن ماه هستیم، اگر دشمن به خط بزند، وضعیت مجلس آینده جور دیگری خواهد شد
برای هر تحلیلی فعلا زود است، باید منتظر اتفاقات پیش رو باشیم تا ببینیم شرایط چگونه است.
آن چیزی که به نظر میرسد این است که، این دولت در آینده بسیار به چالش کشیده خواهد شد، چون روحانی می ماند و رئیسی و قالیباف و یک مجلس انقلابی.
۴- خیلی از جوان ها ثبت نام کرده اند که چون شناخته شده نیستند خیال می شود چهره های مهمی نیامده اند
۵ - در مورد آقای علی لاریجانی هم باید بگوئیم که او دیگر به تاریخ پیوست، او به مشاورینش گفته بود که من اعلام انصراف میکنم و شما بروید در بیوت برخی مراجع و جوری صحبت کنید تا از من دعوت کنند در انتخابات شرکت کنم .
الحمدالله هیچ مرجعی هم از او دعوت نکرد.
دید تیرش به سنگ خورده ، اعلام کرد که میروم با رهبری مشورت کنم!!! که به او وقت دیدار هم داده نشد برای همین چاره ای جز عدم شرکت نداشت.
او حتی مناصب دانشگاهی اش را هم ول کرده تا با فراغ بال به انتخابات برسد که باید گفت: دچار اشتباه محاسباتی شد و از انتخابات مجلس هم باز ماند تا زور آخرش را برای ریاست جمهوری بزند که ان شاالله در آن هم ناکام خواهد ماند.
۶ - خیلی ها نگران مشارکت مردمند و می گویند که این انتخابات با کمترین درصد حضور مردم اتفاق خواهد افتاد ولی ما معتقدیم که این انتخابات مانند انتخابات اول انقلاب پر شور و ان شاالله ٩٨ درصد از آراء سهم ولایتمداران و انقلابیون و با سقوط لیبرالها خواهد بود.
(کافی است حضرت آقا امر به شرکت پرشور کنند آن وقت خواهیم دید که چه اتفاقی خواهد افتاد)
۷ - در مورد آینده هم باید عرض کنیم که،
آن قدر آینده روشن است که نمی توانیم تصورش را بکنیم.
حضرت آقا فرمودند: جوانان ما به زودی به قله های علم و دانش و قدرت رسیده و تمدن نوین اسلامی را خواهند ساخت و باز فرمودند: شما آن روز را خواهید دید و آن را خواهید ساخت.
این که می بینیم طلا و دلار گران میشود،
فشار اقتصادی زیاد میشود
اینها آخرین دست و پا زدن شبکه نفوذ و لیبرال است.
حضرت روح الله رضوان الله علیه، فرمودند: نگذارید این انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان و لیبرالها بیفتد، (چون در آن موقع سیلی سختی میخورید).
دوستان باید بپذیریم ،این سیلی هایی که الان داریم می خوریم به خاطر همین است که حرف امامین انقلاب، روی زمین مانده است.
لیبرالها نوکر اجانبند ،مهره های آنها هستند ،غرب زده و غرب باورند
مردم خودمان را باور ندارند، آنها را ضعیف میدانند اعتقادشان این است که
همیشه دستمان باید به سوی ابرقدرت ها دراز باشد.
مواظب باشیم، در اتفاقات آینده هم سیلی خواهیم خورد اگر پشتیبان ولایت فقیه نباشیم.
با هیچ احدالناسی هم در این رابطه شوخی و مماشات نداریم.
حضرت امام فرمود : پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.
*هم وطن دغدغه مند* :
*امتحان آخر ، امتحان تبعیت از ولایت فقیه است* اگر در آن رد بشویم بد جوری خواهیم باخت، اما اگر از آن سربلند بیرون بیاییم ،
«میشود آنچه که باید بشود».
این را از آن جهت می گوئیم که، دیدیم تا ولی فقیه، یک تصمیم مخالف تصمیم خیلی از مدعیان ولایت پذیری گرفت، آنها راهشان را جدا کردند.
کاش می فهمیدند که ایشان خودشان را قربانی کردند تا
۱- دولت سقوط نکند.
۲- در شهرها و خیابان ها جنگ شهری و خون ریزی راه نیفتد.
۳- خواب های دشمنان داخلی و خارجی بی تعبیر بماند و....
عزیزان، امتحان آخر انتخاب بین معیشت و ولایت است.
یک عده با اسلامند تا جایی که اسلام، متضاد خواست آنها نباشد، ولی اگر دیدند که اسلام در مقابل نظر آنها قرار گرفته، یا از آن رد میشوند یا دورش میزنند.
و این مثل در مورد آن عده که در این اواخر از ولایت فقیه بریدند، صدق میکند.
دشمن هم سینه ولایت را نشانه گرفته، کار به جایی میرسد که،باز هم ولایت مجبور می شود از خودش، از آبرویش،هزینه کند، تا به من و شما آسیبی نرسد.
متأسفانه دیدیم که خیلی ها راحت پشتش را خالی کردند. مدعیانی که، تا دیروز شعار «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» سر میدادند.
شما که با یک حرکت، ولایت را زیر سوال بردید!!!
نکند دشمن ولایت را نشانه بگیرد و ما کنار بکشیم تا این تیر به او بخورد .
این را میگوئیم که آن روز باید ما مرده باشیم که دست دشمن به «علی ما» برسد.
دشمن دنبال این است تا دستش (به قول خودشان) به بیت رهبری برسد .