رسانه ها از احمدی نژاد فردی عجیب ساخته اند/فقط در مراسم های ختم احمدی نژاد را دیده ام
⭕️بنده نه احمدینژاد را نفی میکنم و نه میگویم دستاورد جدیدی دارد که دوباره رئیس جمهور شود و تحول جدیدی ایجاد کند. همان دیدگاهها و ایدههای قبلی را دارد و فرقی نکرده است. هشت سال فرصت خوبی برای هر رئیس جمهور است. بهتر است که در جامعه بگوییم که دو دوره برای هر فرد کافی است. میدان را باید به افکار جدید داد.
این متن باتوجه به قسمت دوم از اعترافات طبری که در شبکه های اجتماعی تحریف شده ، اشتراک گذاشته شده ، ارائه می گردد .👇👇
⚠️مخالفت رهبری با عفو #مهدی_هاشمی
💢 تيرماه ۱۳۹۴ پس از آنکه بالاخره مهدي هاشمي رفسنجاني محاکمه و راهي زندان شده بود، پدرش به نقل خاطرهاي درباره نامه نگاري مهدي با رهبري درباره عفو پرداخت. «مهدي به من گفت که اينان ميگويند دو راه داري، يا در چند خط از رهبري تقاضاي عفو کن و يا بايد اين پرونده طولاني و چند هزار صفحه اي را ادامه دهي.
خود مهدي به من گفت عليرغم اينکه خود چنين ميلي ندارم چون ميدانم جرمي مرتکب نشده ام، اما اگر شما و رهبر معظم انقلاب بخواهيد اين کار را ميکنم که من به ايشان گفتم بگذاريد با آقا مشورت کنم. پس از شنیدن حرفهای مهدی و اتمام ملاقات، درخواست وقت برای دیدار حضوری با مقام معظم رهبری کردم تا موضوع را با ایشان در میان بگذارم. به ايشان عرض کردم که راضي به اين نيستم که ايشان تقاضاي عفو کند و شما بپذيريد، چون در نگاه جامعه انعکاس خوبي نخواهد داشت، هم ميگويند رهبر چرا به تقاضاهاي عفو زندانيان ديگر توجه نميکنند و هم ميگويند هاشمي در پرونده پسرشان اعمال نفوذ کرد. بنده عرض کردم برای اینکه فضا سازی نشود و اینگونه القا نکنند که سابقه رفاقت بنده با جنابعالی در رسیدگی به پرونده اثر گذار بوده است، بنده مخالف نگارش نامه هستم که رهبر انقلاب نیز با این نظر موافقت کردند.»سایت تحلیلی خبری عصر ایران. 24 تیر 1394
💢 پس از انتشار اين سخنان هاشمي، يکي از مطلعين پرونده، در مصاحبه با خبرگزاري فارس سخنان هاشمي را تکذيب کرده و ماجرا را اين گونه روايت ميکند: «بيش از يک ماه از بازداشت مهدي هاشمی گذشته بود که به اسناد و مدارکي تازه که از سوي سازمان بازرسي وقت ارسال شده بود، دست يافتيم.
متعاقب دستيابي به اين اسناد، بار ديگر به مهدي هاشمي تفهيم اتهام شد و مهدي هاشمي با توجه به اطلاع از کشف اين اسناد، از ما خواست تا با پدر خود تماس بگيرد. متهم در اين تماس به پدر خود گفت: «اينها ـ افراد مسئول در پرونده ـ به اسنادي دست يافتند که جرم مرا بسيار سنگين ميکند».
💢 در اين تماس تلفني، مهدي از پدرش خواست براي گفتن پارهاي از مطالب با وي ملاقات حضوري کند. اين در حالي بود که آقاي هاشمي در بيشتر روزهاي بازداشت مهدي، حداقل يک بار به صورت تلفني با وي صحبت ميکرد.
با توجه به درخواست مهدي از پدرش، آقاي هاشمي ابتدا از دستگاه قضايي خواستند که مهدي را در جاي ديگري غير از زندان و دادسرا براي ملاقات بياورند که اين موضوع مورد موافقت قرار نگرفت زيرا دستگاه قضايي معتقد بود بايد مانند ساير متهمين با وي برخورد شود. پاسخ دستگاه قضايي به آقای هاشمي اين بود که اگر شما ملاقاتي با فرزند خود ميخواهيد مثل ساير مردم به دادسراي مربوطه مراجعه کنيد. آقاي هاشمي به دادسراي شهيد مقدس آمدند و با اصرار خود در حياط دادسرا با مهدي حدود يک ساعت ملاقات کردند. مهدي خودش عنوان کرد که در اين ملاقات از پدرش خواسته بوده تا با توجه به سنگين شدن جرايمش، نامه اي بنويسد که اين اتفاق افتاد و مهدي نامه را مستقيماً به تيم حفاظت پدرش تحويل داد. متهم بعداً عنوان کرد:
از پدرم خواسته ام تا به واسطه نامهاي که مينويسم از رهبر معظم انقلاب براي من در اين مرحله درخواست عفو نمايد.
روز چهارشنبه بعد از ملاقات، يعني با گذشت چند روز از آن ديدار، مهدي در تماس تلفني با پدرش، نتيجه درخواستش را جويا شد که آقاي هاشمي گفت:
آقا (مقام معظم رهبري) با عفو شما موافقت نکردند. در اين لحظه مهدي با شنيدن اين خبر طبيعتاً ناراحت شد و به گريه افتاد.
ملاحظه ميشود که اين بار نيز روايت هاشمي از رهبرانقلاب، با آنچه در واقع اتفاق افتاده، کاملاً مغايرت دارد»خبرگزاری فارس. 30 تیر 1394
جزئیات جدید از دستگیری موسوی مجد، جاسوس محکوم به اعدام/ موسوی مجد مقیم سوریه بود
سخنگوی دستگاه قضا:
🔹پرونده او برای سال ۹۶ و ۹۷ است، البته درباره سایر متهمان پرونده حضور ذهن ندارم.
🔹حکم این متهم صادر شده و قطعیت پیدا کرده است.
🔹دستگیری او ارتباطی به حادثه تروریستی شهادت سردار سلیمانی ندارد.
🔹در سنوات قبل به لحاظ ارتباطی که با این مجموعه داشته، اطلاعاتی در حوزه دفاعی و نظامی ما به ویژه در ارتباط با وزارت دفاع و نیروی قدس سپاه و ترددها و اقامتهای شهید حاج قاسم سلیمانی در سالهای ۹۶ و ۹۷ را به سرویس سیا و موساد داده است.
🔹او و خانوادهاش مقیم سوریه بودند و در همان کشور اطلاعاتی را از نیروهای مستشاری و حوزه فعالیت وزارت دفاع به سرویسهای جاسوسی داده است.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش قالیباف به حاشیه های اخیر مجلس
🔹مردم از ما توقع دارند یکی دوماهه کاری انجام دهیم.
🔹وظیفۀ اصلی ماست که کار جدی کنیم و گره از مشکلات مردم باز کنیم.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
ظریف:کاندیدای ریاستجمهوری نخواهم شد
وزیر خارجه:
🔹در کمال صداقت عرض میکنم در خودم صلاحیت شرکت در انتخابات ریاستجمهوری را نمیبینم و فقط دیپلماسی بلدم و همین را ادامه خواهم داد.
🔹خودم را جوری نگاه نمیکنم که یک لیدر باشم.
🔹آمریکایی ها دولتهای تعامل گری نداشتند.
🔹شانس ترامپ در انتخابات بیش از ۵۰ درصد است. ترامپ در جامعه آمریکا هنوز یک پایه ۳۵ درصدی دارد و تا زمانی که پایه ترامپ به هم نخورد، شانس آقای ترامپ به صورت جدی وجود دارد.
@Farsna
لبنان | پشت پرده ی اغتشاشات ‼️
🔻 شبکه الجدید فاش کرد: افرادی که با موتورسیکلت به خیابانها آمده و به تخریب و سوزاندن املاک عمومی و خصوصی در مرکز تجاری بیروت پرداختند از ساکنین منطقه طریق الجدیده (منطقه سنی نشین طرفدار حریری) بوده و از بهاء حریری برادر سعد حریری پول گرفته بودند.
🔹نهاد المشنوق وزیر سابق و عضو جریان المستقبل روز گذشته بشدت به شیعیان حمله کرد و آنها را عامل تخریب بیروت دانسته بود.
🔹و ی تلاش کرد با شکاف افکنی میان شیعه و سنی، مردم ناراضی را از مطالبات و اعتراضات خود منحرف کند.
🔹کارشناسان سیاسی دردلبنان معتقدند با سقوط روز افزون جریان المستقبل در بین اهل سنت، اقدامات انفعالی و نمایش های جدید ثروتمندان سرمایه دار این جریان بالا گرفته است.
اسد نبودنِ یک مسئول کافی نیست؛ مسئولی که دلسوز نیست باید برکنار شود
👈🏼 مطالبهگری و عدالتخواهی
🔻 برای تقویت مطالبهگری و عدالتخواهی و برای حفظِ آن از آسیبها چهکار باید کرد؟ نصیحت یا نٌصح (بهمعنای دلسوزی و کم نگذاشتن برای کسی) مفهومی است که سطح مطالبهگریِ ما را صددرصد افزایش میدهد و سلامت مطالبهگری ما را هم تضمین میکند.
🔻 اینکه ما از یک مسئول، صرفاً عدالت بخواهیم، معمولاً تصور میکنند از او میخواهیم که ظلم نکند. این کافی نیست، بلکه باید سطح مطالبهگری خودمان را از عدالت بهمعنای حداقلی، بالاتر ببریم و از مسئولین، نصیحت (نٌصح) تقاضا کنیم؛ که حداکثر عدالتخواهی است. یعنی از او بخواهیم «تمام دلسوزیات را بهکار ببر.»
🔻 علی(ع) میفرماید: مدیران باید برای جامعه، منصح باشند (نهجالبلاغه/ خطبه ۳۴) لذا ما میتوانیم یقۀ یک مدیر را بگیریم که «تو چرا منصح نبودی؟ چرا تمام دلسوزیات را بهکار نبردی! بله؛ رانتخواری نکردی، ظلم و دزدی نکردی؛ اما تمام تلاشت را بهکار نبردی.»
🔻 نصیحت یک چیزی فراتر از عدالت است. پدر و مادر با بچه صرفاً عادلانه برخورد نمیکنند، بلکه دلسوزانه برخورد میکنند. هرجا یک مسئولی دلسوزی نکرده، درواقع کارشکنی شده و مقدمات فساد فراهم شده است. البته او میتواند بگوید «من فساد نکردهام!» و او را بهخاطر دلسوزی نکردن، در هیچ دادگاهی هم نمیشود محاکمه کرد!
🔻شما باید بررسی کنید و ببینید مشکلات کشور ما چند درصدش بهخاطر فساد است و چند درصدش بهخاطر بیعرضگی است؟ چند درصدش بهخاطر عدم اهتمام است؟ چند درصدش بهخاطر عدم نُصح و دلسوزیِ مسئولین است؟!
🔻 اگر ما صرفاً دنبال این باشیم که مسئولین فساد نکنند، مملکت اصلاح نخواهد شد. جریان مطالبهگری باید برود دنبال اینکه «اگر یک مسئولی دلسوز نبود باید کنار برود» این عبارت را دربارۀ عملکرد مسئولین بهکار ببریم که «آیا این دلسوزانه رفتارکردن است؟!»
📝حجتالاسلام والمسلمین علیرضا #پناهیان
هدایت شده از تحلیل سیاسی
گفتگوهای راهبردی واشنگتن – بغداد، مذاکره یا تحمیل اراده ؟
به چند دلیل نمی توان به گفتگوهای راهبردی آمریکا و عراق برای خوشبین بود. نخست اینکه این گفتگوها در دوران نخست وزیری آقای مصطفی الکاظمی برگزار می شود. الکاظمی یک شخصیت بسیار نزدیک به ایالات متحده است و نخست وزیری او نیز با خواست آمریکایی ها مسجل شد.
رابرت فورت دیپلمات ارشد و سابق آمریکایی که عضو تیم مذاکرات گفتگوهای راهبردی آمریکا و عراق در سال 2008 بوده نیز درباره گفتگوهای راهبردی 2020 می گوید: برای نخستین بار پس از سال ها، اشخاص مناسب، در جای مناسب و وقت مناسب قرار گرفته اند.
بنابراین، جای تردید جدی است که چنین شخصیتی که اتفاقا افراد پیرامونی او نیز بسیار نزدیک به واشنگتن هستند، در موضع اقتدار و ملی گرایانه در گفتگوها قرار بگیرد.
موضوع دیگر تشتت نیروهای سیاسی داخلی عراق است. سیاست خارجی عراق همواره دچار چندگانگی و دستخوش اختلافات میان این نیروها بوده است. در پرونده موسوم به گفتگوهای راهبردی نیز این اختلافات به طور جدی وجود دارد. گفتگو کننده عراقی در حالی پشت میز قرارگرفته که برخلاف او، طرف مقابل با آگاهی و برنامه ریزی کامل قدم به پیش گذاشته است.
سوم اینکه زمان بندی این گفتگوها دربدترین بازه زمانی ممکن اتفاق افتاده است. اوضاع اقتصادی در عراق به دلیل شرایط فروش نفت و کرونا بحرانی است و بغداد به دنبال جذب کمک ها و قروض بین المللی است و آمریکا نقش جدی را در این موضوع ایفا می کند. این موضع ضعف در هر مذاکره ای نتایج مطلوبی به بار نخواهد آورد.
نکته چهارم اینکه در نظام بین المللی فعلی مذاکره میان یک کشور محور با کشور جهان سومی (عضو محور) معنای چندانی ندارد. گفتگو یا مذاکره در شرایط صورت می پذیرد که دو طرف یک ماجرا در شرایط نسبتا متساوی و متوازنی باشند که در نهایت آنها را مجبور به نشستن پشت میز می کند. در حالیکه روابط واشنگتن و بغداد روابطی از بالا به پایین بوده است و نفوذ و حضور واشنگتن در تمامی اجزای سیاسی، اقتصادی و امنیتی عراق، عملا مشهود است. در فهرست طلبکاران عراق، ایالات متحده بزرگ ترین طلبکار در میان کشورهای خارجی است. افزون بر اینکه در حال حاضر بیش از 60 میلیارد دلار از صادرات نفت عراق در بانک مرکزی امریکا نگهداری می شود که 3 میلیارد دلار از آن در انتهای سال 2019 توسط این بانک مسدود شده است.
آنچه شاهد آن هستیم تلاش آمریکا برای تعمیق حضور بلند مدت خود در عراق در چارچوبی رسمی با استفاده از شرایط فعلی و افزایش توازن قدرت خود با ایران در زمین عراق است. تمرکز روی خروج نیروهای نظامی این کشور نیز موضوعی برای انحراف افکارعمومی برای کسب نتایج بزرگ تر و پراهمیت تر از حضور نظامی می باشد. ایالات متحده نیز با اطلاع از حساسیت برخی گروه های عراقی در خصوص نیروهای نظامی آمریکا، اعلام کرده برنامه ای برای ادامه حضور نظامی خود به صورت بلند مدت ندارد.
اصل گفتگوهای راهبردی میان بغداد و واشنگتن و یا با هرکشور دیگری ذاتا اشکالی ندارد اما واقعیت این است که روابط واشنگتن با بغداد در بیش از یک دهه و نیم اخیر هیچگاه روابط متوازن و متقابلی نبوده است. بنابراین در حالت ایده آل مذاکره کننده عراقی باید در چارچوبی ملی و به دور از هرگونه فشار و با رعایت منافع عالی و بلند مدت کشور در مذاکرات حضور یابد، موضوعی که تحقق آن در شرایط فعلی دور از انتظار است.
ماجرای استناد قالیباف به اصل ۱۹۴ چیست؟
برخی رسانهها با انتشار فیلمی از نطق قالیباف که در آن به اصل ۱۹۴ استناد میکند با اشاره به اینکه قانون اساسی ۱۷۷ اصل بیشتر ندارد این موضوع را دستمایهی تمسخر مجلس یازدهم قرار دادهاند
اما اصل ماجرا چیست؟
این فیلم مربوط به اعتراض زاکانی نماینده قم به #اعتبارنامه #تاجگردون نماینده گچساران میباشد. #قالیباف هم با استناد به #ماده ۱۹۴ آیین نامهداخلی مجلس (#نهقانوناساسی!)این اعتراض را وارد میداند. طبق ماده۱۹۴ آییننامهی داخلی مجلس اخطار راجع به منافی بودن طرحها و لوایح و سایر موضوعات با قانون اساسی بر اظهارات دیگر مقدم است و چنانچه رئیس مجلس اخطار را وارد دانست در صحن مجلس به رای گذاشته خواهد شد و اگر مجلس خطا را وارد دانست رئیس مجلس آن را به کمیسیون مربوط جهت بررسی مجدد ارجاع خواهد داد. هماکنون اعتبارنامه تاجگردون با رای اکثریت مجلس جهت تحقیقات بیشتر به کمیسیون تحقیق فرستاده شده
هدایت شده از محمود معلمی
🔴نفر چهارم جلسه معروف هاشمی، موسوی و خاتمی که بود؟
♦️ پارسانیا: رهبر انقلاب به موسوی فرمودند عقلت را دست «بچهها» نده!/ آیا حسن خمینی شخص مجهول جلسه ابطال انتخابات و آغاز فتنه است؟
♦️حجت الاسلام پارسانیا که در جلسه ٣٠ تیر ٨٨ رهبر انقلاب با تعدادی از فضلای حوزه علمیه حضور داشته است، در این رابطه نقل میکند: «آقا گفتند در این دیدار آقای موسوی بحث تقلب و ابطال را مطرح کرد و من تاکید کردم: آقای موسوی شما عقلت را دست بچه ها نده. ابطال یعنی چه؟»
♦️علیرضا زاکانی نماینده وقت مجلس شواری اسلامی، پس از دیداری که با مرحوم هاشمی رفسنجانی داشته است، نقل میکند که «محمد خاتمی فردای انتخابات[ریاست جمهوری ۸۸]با هاشمی رفسنجانی تماس گرفته و گفته که به همراه میرحسین موسوی و حسن خمینی میخواهند او را ببینند» و آنچنان که زاکانی از هاشمی نقل میکند، «خواسته این سه تن در دیدار ظهر ۲۳ خرداد ۸۸، ابطال انتخابات بود و راههای قانونی را نیز قبول نداشتند.»
♦️از طرفی دیگر حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در سال ۸۸ و مسئول فعلی بازرسی دفتر مقام معظم رهبری درباره جلسه مذکور خطاب به مرحوم هاشمی میگوید: «روح امام و شهدا را عذاب دادید وقتی در جلسه چهار نفره با حضور میرحسین موسوی و سید محمد خاتمی و سید حسن خمینی گفتید کف نظر آقای میرحسین ابطال انتخابات است. با این اقدامات و موضعگیریهایتان فرصت رجزخوانی و تجرّی برای نظام سلطه و سفیران آن، منافقین و ضدانقلاب را فراهم آوردید و حاضر نشدید به دهن میرحسین بزنید. البته نه شما و نه خاتمی و نه آقای سیدحسن به دهن میرحسین نزدید و در این ماجرا شریکید.»
♦️جاسوس ۵ هزار دلاری!
🔺اطلاعات جدید از «موسویمجد» جاسوسی که حزبالله مچش را گرفت
🔹«موسوی مجد» پیش از انقلاب و در سنین کودکی همراه با خانواده از ایران خارج شده و بزرگشده کشور سوریه است.
🔹وی در سوریه با برخی مستشاران ایرانی ارتباط میگیرد و به عنوان راننده مشغول بهکار میشود و در پوشش راننده اطلاعاتی که بهدست میآورد را به سرویس اطلاعاتی اسرائیل و آمریکا میفروخت.
🔹او در قبال این اطلاعات ماهانه ۵ هزار دلار از این سرویسها حقوق دریافت میکرد.
🔹برخلاف آنچه در برخی رسانهها گمانهزنی میشود، وی نظامی یا پاسدار نبوده و همچنین جزو نیروهای بسیجی که بصورت داوطلب عازم سوریه میشدند نیست.
🔹زمان دستگیری موسوی مجد ۲۶ ماه قبل بوده است و پرونده وی ارتباطی به ترور حاج قاسم سلیمانی ندارد.
🔹او توسط نیروهای حزبالله لبنان شناسایی و دستگیر و به ایران تحویل داده شد و از آن زمان در بازداشت به سر میبرد.
🔹حکم اعدام این جاسوس تایید شده و در زمان خود اجرا خواهد شد/ تسنیم