هدایت شده از خبرگزاری فارس
نشست محرمانه «بیلدربرگ»؛ غرب در پی جنگافروزی بیشتر
🔹شصتوهشتمین نشست فراماسونری و محرمانه بیلدربرگ در واشنگتن و با حضور ۱۲۰ چهره برجسته از ۲۱ کشور در حال برگزاری است و آنطور که «گاردین» نوشته ترکیب امسال کنفرانس بیشتر امنیتی و نظامی است.
🔹لیست شرکتکنندگان مملو از مشاوران نظامی است. رئیس سیا، «هنری کیسینجر» وزیر خارجه پیشین آمریکا، مدیرعامل فایزر و نخستوزیر هلند در این نشست حضور دارند.
🔹بحران اوکراین از محورهای این نشست است و گمانهزنی شده غرب احتمالاً در حال برنامهریزی برای جنگافروزی در ماههای آینده است.
🔹موضوعات کلیدی نشست، شامل موضوعات اصلاحات ژئوپولتیک، چالشهای ناتو، چین، آرایش مجدد هند-اقیانوس آرام، رقابت چین، آمریکا و روسیه، تکهتکه شدن جوامع دموکراتیک و اوکراین است.
🔹گاردین نوشته کنفرانس امسال یک شورای عالی جنگ است که توسط دبیرکل ناتو و کهنهسرباز بیلدربرگ رهبری میشود. کارشناسان روسیه و اوکراین در نشست حضور دارند و احتمال میرود رئیسجمهور اوکراین هم بهصورت ویدیوکنفرانس در آن حاضر باشد.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا رهبر معظم انقلاب به آینده اینقدر امیدوار است؟
🔸امید چه دستآورد هایی داشته است؟
رمز کار کجاست؟
🔻این روزها گاهی احساس میکنیم ظواهر جامعه کاملا به سمت سبک زندگی غربی تغییر کرده اما در همین جامعه؛ اعتکاف، شب قدر، بدرقه حاج قاسم، کمک های مومنانه و سلام فرمانده ظهور می کند!
🔻رمز کار کجاست؟
🔻سطح ایمان جامعه بالاست اما نقطه کلیدی، توانایی جریان انقلابی برای تبدیل سرمایه ایمان مردم به عمل صالح است.
🔻این کار نیاز به فکر نو، ابتکار و تلاش دارد...
🔻رهبرانقلاب، در سخنرانی ۱۴ خرداد، امام را قلّه این توانایی معرفی نمودند و گفتند:
«امام، استاد بینظیر استفادهی از ایمان مردم برای تولید عمل صالح بود».
🔸پ.ن: امام، با همین روش الهی، مردم را پای انقلاب و دفاع مقدس آورد، بسیج و ساختارهای انقلابی را در جهان اسلام شکل داد و الگوی پیشرفت اسلامی را ترسیم کرد.
✍️حمیدرضا ابراهیمی
افشاگری گاردین از نتیجه نشست محرمانه فرماسون ها/ غرب در پی جنگافروزی بیشتر
شصتوهشتمین نشست فراماسونری و محرمانه بیلدربرگ در واشنگتن و با حضور ۱۲۰ چهره برجسته از ۲۱ کشور در حال برگزاری است و آنطور که «گاردین» نوشته ترکیب امسال کنفرانس بیشتر امنیتی و نظامی است.
لیست شرکتکنندگان مملو از مشاوران نظامی است. رئیس سیا، «هنری کیسینجر» وزیر خارجه پیشین آمریکا، مدیرعامل فایزر و نخستوزیر هلند در این نشست حضور دارند.
بحران اوکراین از محورهای این نشست است و گمانهزنی شده غرب احتمالاً در حال برنامهریزی برای جنگافروزی در ماههای آینده است.
موضوعات کلیدی نشست، شامل موضوعات اصلاحات ژئوپولتیک، چالشهای ناتو، چین، آرایش مجدد هند-اقیانوس آرام، رقابت چین، آمریکا و روسیه، تکهتکه شدن جوامع دموکراتیک و اوکراین است.
گاردین نوشته کنفرانس امسال یک شورای عالی جنگ است که توسط دبیرکل ناتو و کهنهسرباز بیلدربرگ رهبری میشود. کارشناسان روسیه و اوکراین در نشست حضور دارند و احتمال میرود رئیسجمهور اوکراین هم بهصورت ویدیوکنفرانس در آن حاضر باشد.
وزیر اطلاعات: دشمن روی سه موضوع متمرکز شده: اعتراضات، اقدامات تروریستی و فضای مجازی
🔹سید اسماعیل خطیب گفت: دشمن در مقطع فعلی بر روی سه موضوع متمرکز شده است؛ اول روی اعتراضات و شرایط اجتماعی ما حساب باز کرده در بحث مطالبات، اعتراضات، تجمعات، اصناف و… با شبکهسازی و سازماندهی برای گسترش آنها تلاش میکند.
🔹دوم اقدامات تروریستی که پرچمدار آن رژیم صهیونسیتی است و سومین مورد از طریق فضای مجازی تلاش دارد ذهنها را به ایران اسلامی مخدوش کند.
مرتجعین خرابکار !
🔷رهبر معظم انقلاب در سخنان 14 خرداد 1401 خود ، بعد از اشاره به ویژگی های شخصیتی و انقلابی و حکومتی امام خمینی (ره) ، به دو نکته مهم اشاره فرمودند : اول ، جلوگیری از نفوذ ارتجاع . و دوم ، مجازات خرابکاران . ایشان در توضیح ارتجاع فرمودند : ارتجاع به معنی بازگشت به سیاست و سبک زندگی غربی است و نباید گذاشت با نفوذ سبک زندگی غربی که در دوران فاسد پهلوی موجود بود، کشور به سمت ارتجاع برود.
⁉️حال سؤال این است که چه کسانی به دنبال بازگشت به سیاست و سبک زندگی غربی بوده اند ؟
😠 آیا جز این است که بارزترین مصداق کسانی که در طی هشت سال گذشته به دنبال سیاست و سبک زندگی غربی بوده اند ، حسن روحانی و اطرافیان وی بوده اند ؟
😠آیا جز این است که حسن روحانی تمام تلاش خود را به کار گرفت تا سیاست های آمریکا و انگلیس را در این کشور پیاده کند ؟
😠آیا توافق برجام ، تصویب پنهانی سند ننگین 2030 ، تلاش برای پذیرش FATF ، بازگشایی سفارت انگلیس خبیث ، برباد دادن دهها میلیارد دلار و دهها تن طلای ذخایر بانک مرکزی به سقوط کشاندن تعمدی بورس و دهها اقدام ضد ملی دیگر ، که همگی توسط آمریکا و انگلیس طراحی شده بودند ، نشان دهنده آن نیست که مرتجعین اصلی ، حسن روحانی و اعوان و انصار وی بوده اند ؟
🔷نکته مهم دوم آن بود که مقام معظم رهبری در مورد مجازات خرابکاران فرمودند : البته عاملان خرابکاریها هم باید مجازات بشوند. هم در این قضیه آبادان هم در هر قضیه دیگری آنهایی که عامل خرابکاری هستند باید البته مجازات بشوند .
⚠️این دستور صریح رهبری نظام ، خطاب به مسئولین دستگاه قضایی است که هم عاملان خرابکاری آبادان و هم عاملان خرابکاری های دیگر باید مجازات بشوند .
❓آیا کسی جز حسن روحانی مرتکب خرابکاری های متعدد و گسترده در نظام جمهوری اسلامی ایران شده است ؟
😠حسن روحانی در دهها مورد در امور اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی ، صنعتی ، اطلاعاتی و امنیتی ، مرتکب خرابکاری شده که در نتیجه آنها ، خسارت های گسترده و وسیعی به جمهوری اسلامی ایران و میلیون ها خانواده ایرانی وارد شده است .
⚠️مسئولین دستگاه قضایی اگر تا کنون نسبت به محاکمه حسن روحانی خائن ، تردیدی داشتند ، با این دستور صریح مقام معظم رهبری ، دیگر هیچ عذر و بهانه ای ندارند .
ملت ایران منتظر است تا این خائن وطن فروش را هرچه سریع تر به پای میز محاکمه بکشانید .
👤کامران غضنفری
🔴 در آلمان، پس از توقف خرید انرژی از روسیه، قبوض آب و برق چهار برابر شد
🔹نشریه ولت گزارش میدهد قبل از تحریم های ضد روسی، آلمانیها به ازای هر مگاوات ساعت ۲۰ یورو میپرداختند و پس از توقف عرضه گاز از فدراسیون روسیه، اکنون آلمانیها بهطور متوسط ۸۵ یورو در هر مگاوات ساعت میپردازند.
🔹اقتصاددانان قبلاً محاسبه کرده اند که قطع عرضه گاز روسیه برای مصرف کنندگان آلمانی، پنج میلیارد یورو در سال هزینه اضافی برای آلمانی ها خواهد داشت.
🔹روزنامه نگاران می گویند که برای آرام کردن مردم و جلوگیری از تجمعات، مقامات آلمانی فوراً به دنبال تامین کنندگان جدید مواد خام برای خرید گاز هستند، اما تلاش های آنها تاکنون نتیجه ای نداشته است.
🔹پیش بینی های کارشناسان هم دلگرم کننده نیست. آنها هشدار می دهند که اگر خرید گاز روسیه از سر گرفته نشود، قیمت مواد خام در بازار جهانی به رشد خود ادامه خواهد داد و اقتصادهای توسعه نیافته کشورهای بلوک شرق، اتحادیه اروپا و ناتو به سادگی قادر به خرید گاز برای کشورشان نخواهند بود.
مردم شاهدوست ایران!
🔹مطبوعات پیش از انقلاب، از این عبارت زیاد استفاده می کردند "مردم شاه دوست ایران" میتوان با تورق و رجوع به تاریخ بررسی کرد آیا مردم ایران شاهدوست بودند؟ پرسش را تا حدودی تغییر میدهم"مردم ایران در قریب به دو قرن اخیر با حاکمان خود چه کردند؟
🔸مرور را از جناب #ناصر آغاز کنید. در نهضت تنباکو مردم اُبهت شاه را شکسته و قیام کردند. شاهی که پس از نزدیک به پنجاه سلطنت در ایام جشن سلطنت اش ترور شد و پایان حکومت را ندید.
🔹در دوره مظفرالدین شاه، قیام مردم به انقلاب مشروطه ختم شد و #مظفرالدین_شاه ناچار به امضای مشروطیت شد. مدت کوتاهی بعد به مرگ طبیعی از دنیا رفت و سلطنت را ترک گفت.
🔸پسرش #محمدعلی_شاه توسط مردم گیلان و اصفهان در ماجرای فتح تهران ساقط و به سفارت روس پناه برد مستمری بگیر روس ها شد.
🔹#احمدشاه خردسال وارث دوران ضعف قاجار تاب و توانی برای مدیریت نداشت و بعد کودتای انگلیسی ها مسیر را فهمید. مدام تقاضای خروج از ایران و رفتن به پاریس را با سفیر انگلیس مطرح می کند.
🔸#رضاشاه با لقب کبیر، سوم شهریور ۱۳۲۰ خودش و کشور را تقدیم اجنبی کرد، ساقط و اخراج شد. مردم جنگزده که کشورشان تصرف شده بود از خوشحالی رهایی به خیابان آمدند! در حالیکه شهرهایشان در دست متفقین بود.
🔹#محمدرضا_پهلوی، چند بار توسط مردم از کشور بیرون رانده شد، نخستین بار ۲۵ مرداد سال ۳۲ پس از شکست مرحله نخست کودتا بود. بار دوم نیز دی ماه ۵۷ که مردم برای همیشه اخراجش کردند.
🔸در عالم سیاست، محبوب آمدن و محبوب ماندن از نوادر است. مقایسه کنید با حرکت آیت الله خمینی تا روزی که در قلب و جان مردم به #امام_خمینی شهرت یافت. پس از ۱۴ سال تبعید محبوب وارد ایران شد، در روز رحلت محبوب تر بدرقه شد. اهل تحقیق راز این محبوبیت و حمایت مردم را مطالعه کنند. من نتیجه گیری نمی کنم اما اگر این راز محبوبیت ماندگار را مطالعه کنیم به علت قیام مردم همپی خواهیم برد.
🔺برخلاف آنچه گفته میشود #مردم_ایران در تاریخ و واقعیت شاهدوست نبوده اند. تک تک موارد بالا را بررسی کنید. پاسخ قابل دسترس است.
🖊 #علیرضا_زادبر
🔺بعد از مأمور شدن پنتاگون برای تامین شیرخشک، حالا رسانههاشون خبر زدن که قراره شیرخشک از مکزیک وارد بشه ولی تا یک ماه آینده دست مردم نمیرسه و مردم باید قندآب و شیرگاو بچههاشونو سیر کنن!
اگر ایران بود همون ساعت اول صدتا نوزاد کف توییتر از گشنگی تلف میشد و اصلاحطلبا کفن میپوشیدن!
التماس بایدن به عربستان؛
💢 خواهشا تولید نفت را افزایش دهید
🔵 روزنامه انگلیسی "فایننشال تایمز" در یادداشتی نوشت: روزی که جو بایدن به ریاست ایالات متحده آمریکا رسید، هیچ کشوری مانند عربستان روابط خود را به یکباره با آمریکا تغییر نداد.
🔹 این روزنامه افزود: افزایش دیوانهوار قیمت حاملهای انرژی، افزایش روزافزون نرخ تورم، بایدن، که روزی گفت "جنگ میان دموکراسیها و دیکتاتوریها از اولویتهای سیاست خارجیست را به زیر پا گذاشتن آرمانهایش مجبور کرد.
🔹 در ادامه این یادداشت آمده است: در سفر پیش روی بایدن به عربستان که تنها برای درخواست کمک بابت افزایش تولید نفت و جایگزین کردن کمبود در بازار رخ میدهد، عربستان نیز دست روی دست نخواهد گذاشت و درخواستهای سنگین خود را مطرح خواهد کرد.
🔹 در پایان این یادداشت اشاره میکند: تاکید عربستان بر ادامه تسلیح توسط آمریکا برای مقابله با ایران و بازوهایش، تضمینهای امنیتی جدید و سامانههای پاتریوت، تنها بخشی از درخواستهای عربستان از آمریکا خواهد بود. در واقع این جنگ اوکراین بود که موجب شد آمریکا بارها و بارها بر سر سیاستهایش فکر کند.
تحلیلی بر قشون کشی اردوغان به سوریه
🔰 ترکیه از سال ۲۰۱۶ تاکنون سه عملیات برای اشغال شمال سوریه انجام داده و هر بار در آن ناکام مانده است. هدف ترکیه، ایجاد منطقه حائلی به عمق ۳۰ کیلومتر در خاک سوریه است که این هدف هر بار و در طی عملیاتهای گذشته ترکیه در خاک سوریه دنبال شده است.
🔰 ترکیه مقطع فعلی را از نظر بازه زمانی بهترین زمان میداند؛ زیرا آمریکا و روسیه به دلیل جنگ اوکراین درگیر تنش هستند. از سویی دیگر، آمریکا به عنوان متحد اصلی کردهای شمال سوریه، علاوه بر درگیر بودن در جنگ اوکراین، به دنبال رضایت ترکیه برای عضویت دو کشور فنلاند و سوئد جهت عضویت در ناتو است. این عوامل باعث شده که اردوغان زمان فعلی را به عنوان عملیات نظامی در شمال سوریه انتخاب کند.
🔰 حملات پیشین ترکیه به شمال سوریه در جهت مبارزه با پ.ک.ک، موجب محبوبیت اردوغان نزد افکار عمومی ترکیه شده بود. تورم ترکیه در مقطع فعلی به ۷۳ درصد رسیده است و اردوغان برای پیروزی در انتخابات ۲۰۲۳ ترکیه نیاز به بازآفرینی عملکرد خود دارد و به دنبال جهتدهی به افکار عمومی است تا با پیش کشیدن مسائل فراسرزمینی، امتیاز تبلیغاتی در انتخابات آینده مبنی بر کارآمدی دولتش داشته باشد و از این طریق بر مشکلات اقتصادی کشورش سرپوش بگذارد.
🔰 درمجموع میتوان گفت هرچند فعلاً ترکیه از انجام عملیات نظامی در شمال سوریه منصرف شده است، اما در آینده نه چندان دور احتمال این عملیات وجود دارد. این تهدیدها از یک منظر برای سوریه فرصت است و آن نیز اتحاد کردها با ارتش سوریه برای مقابله با ترکیه است؛ فرمانده شبهنظامیان کُرد موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه گفته که حاضر است برای مقابله با ترکیه، با نیروهای ارتش سوریه همکاری کند. این امر باید برای سایر کشورها نیز محرز شود که خروج کشورهای اشغالگر همچون آمریکا نیز اولویت آتی دولت سوریه در آینده نهچندان دور است./ محمدرضا فرهادی
قدرت نظامی و پیشرفت اقتصادی
🔹برخی لیبرالها میان امنیت و پیشرفت دوگانهسازی کرده و نفی اولی را مستلزم رسیدن به دومی میدانند. آنها پاکستان و مصر را مثال زده و میگویند این دو کشور جزو ۲۰ قدرت برتر نظامی جهان هستند، اما رتبه اقتصادی قابلتوجه و منزلتی در جهان ندارند.
🔸این شبهمغلطه، یک پاسخ ضدمغلطه دارد و آن اینکه امریکا، فرانسه، انگلیس، آلمان، ژاپن، چین و هند که جزو ۱۰ قدرت برتر اقتصادی جهان هستند، جزو ۱۰ قدرت برتر نظامی جهان نیز هستند، اما پاسخ دقیقتر، باید پاسخگوی چرایی عقبماندگی اقتصادی امثال مصر، پاکستان و روسیه با وجود قدرتمندی نظامی باشد.
🔹پاسخ این چرایی را باید در خطایی جست که این کشورها در روابط اقتصادی خارجی خود مرتکب شدند و همان خطا، امروز بهعنوان نسخه شفابخش اقتصاد ایران توسط لیبرالها تجویز میشود: ادغام در نظم اقتصادی بینالمللی که توسط امریکا و شرکایش پایهگذاری شده است.
🔸پاکستان از ۳۰ جولای ۱۹۴۸ و مصر از ۹ می ۱۹۷۰ به موافقتنامه عمومی تعرفه تجارت (GATT) پیوستند، دروازههای خود را به روی کالاهای خارجی گشودند و متعهد شدند از تولید داخلی حمایت نکنند. وقتی در سال ۱۹۹۵ نیز که سازمان تجارت جهانی تأسیس و جایگزین GATT شد، هر دو در همان سال نخست به عضویت WTO درآمدند.
🔹 در فصل سوم کتاب «دولت و بازار: الگویی پویا برای روابط متقابل» نشان دادهام که کشورهای غربی چگونه با حمایت از تولید داخلی به بام پیشرفت رسیدند و با تأسیس نهادهایی مانند GATT و WTO، اجازه حمایت از تولید داخلی را به کشوری، چون مصر که تا ۱۹۲۲ تحتالحمایه انگلیس بود و تازه از یوغ استعمار و استثمار رهایی یافته بود، ندادند، لذا اشتباه نباید کرد.
🔸 نه امریکا، انگلیس و آلمان برای پیشرفت اقتصادی، هزینه در امور نظامی را حذف کردند و نه علت عقبماندگی مصر و پاکستان، هزینه در تسلیحات به جای اقتصاد است.
🔹 از قضا میان هزینه نظامی و پیشرفت کشورهای پیشرفته امروزی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد. چه، قدرت نظامی از دو جهت مولد قدرت اقتصادی است. نخست از این جهت که بدون امنیت، پیشرفت ممکن نیست (و چه زیبا فرمود آن پیر حکیم که داشتن امنیت، مستلزم داشتن «عزت» است و اینک میتوان دید که این شورش علیه امنیت، از سوی کسانی صورت میگیرد که نشان دادهاند قائل به عزت ملی نیستند)؛ و جهت دوم اینکه، بسیاری از فناوریهایی که اهرم پیشرفت امثال امریکا شدهاند، از پروژههای نظامی به حوزههای تجاری سرریز کردهاند.
🔸میکروچیپهایی که برای پردازش حجم وسیعی از اطلاعات و ذخیره اطلاعات در کامپیوترها و گوشیهای شخصی تولید شده توسط شرکت اپل استفاده میشود، در واقع محصول برنامههای فضایی و نظامی امریکا هستند که در حوزه ارتباطات تجاریسازی شدهاند.
🔹زیربنای تکنولوژیهای اینترنت توسط سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته (دارپا) در وزارت دفاع امریکا ایجاد شد. سامانه موقعیتیابی جهانی (GPS) از طریق برنامه ماهوارهای نظامی ناواستار وزارت دفاع امریکا ایجاد شد و همچنان از منابع عمومی تأمین مالی میشود.
🔸شرکتهای کرهای کیا، سامسونگ، الجی و دوو همه مجریان پروژههای نظامی در دولت پارک چانگ هی بودند که پس از تحریم تسلیحاتی امریکا، رو به خوداتکایی نظامی آورد.
🔻 این است که تجربه جهانی میگوید فناوری و قدرت اقتصادی ناشی از آن را باید در پروژههایی نظیر ماهواره نور و موشکهای دوربرد جست، نه در تنشزدایی با دشمن.
✍️سید یاسر جبرائیلی