باید استراتژی حنگ روانی جدید نئولیبرالهای ایرانی را افشا کنیم.
این روزها بنگاههای رسانهای نئولیبرالهای ایرانی متمرکز بر این موارد هستند:
۱- آقای رئیسی چگونه میخواهد حقوق شهریور ماه کارکنان دولت را بدهد؟
پاسخ به این سوال واضح است. در بدترین حالت، از همان جایی که دولت آقای روحانی دستمزد ماههای قبل را داده است. و از این جهت، موردی دولت آقای رئیسی را تهدید نمیکند. راهکارهای بسیار آسانی در این زمینه وجود دارد که به تیم اقتصادی آقای رئیسی تذکر داده شده است. اما شاید نتوان همه را عمومی کرد.
۲- بزرگترین تهدید دولت آقای رئیسی، کسری بودجه ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار میلیاردتومانی است.
فقط به یک عدد توجه کنید: حجم تسهیلاتی که بانکهای خصوصی در سال ۹۹ ارائه کرده اند،۱۶۰۰ هزار میلیاردتومان است. یعنی حدود سه برابر این کسری. تدبیر کردن این کسری کار مشکلی نیست و آقای رئیسی و تیم اقتصادی او باید وقت خود را صرف دغدغههای مهمتری چون برقراری عدالت و مبارزه با فساد و اصلاح ساختار بانکی، بیمهای، بازار سرمایه و ... کنند.
البته ایشان میتوانند با تدابیری چون ملی سازی نظام بانکی، ملی سازی نظام درمان و ملیسازی نظام آموزش و پرورش مطابق با قانون اساسی راهکارهای بسیار پرسرعتی برای رفع کسری بودجه نیز فراهم کنند.
۳- اقتصاد ایران در شرف یک ابر تورم بزرگ است.
آقای مسعود نیلی در جلسه با آقای رئیسی کد این فتنه را صادر کردند و رسانههای داخلی و خارجی همسو با ایشان و البته برخی از اقتصاددانان اصولگرا نیز با ایشان همراهی کردند تا این ابرتورم را به جرگه انتظارات وارد کنند. و میدانیم تورم در ایران یک اتفاق ناشی از انتظارات یا ناشی از نقایص ساختار واقعی اقتصاد است. تورم در ایران یک مسئله پولی نیست. اما این افراد با کد ابرتورم به دنبال آن هستند که سیاستهای تعدیل را به دست آقای رئیسی بر کشور تحمیل کنند.
به امید آنکه آقای رئیسی و تیم اقتصادی، به خوبی بتوانند از این جنگ روانی پرقدرت عبور کنند. میلتون فریدمن و پیروان قدرتمند او (بخوانید مسعود نیلی و دوستان او در حلقه نیاوران) بیش از سه دهه دقیقا دستاندرکار کامل کردن این راهبرد بودند: نشستن در انتظار بحرانی عمده؛ سپس به حراج نهادن و فروش اجزای دولت به بازیگران بخش خصوصی، در حالی که شهروندان هنوز از شوک دچار سرگیجه بودند. و آنگاه دائمی کردن اصلاحات کذایی با سرعت هر چه تمام تر.
دکترین شوک، ندئومی کلاین، ترجمه شهابی، ص ۲۱
🔴 آنچه در سالهای پس از دهه ۱۳۷۰ در ایران رخ داده، چیزی جز این نبوده. راهبردی که هر روزه بخش خصوصی را فربه تر کرده و از قدرت خرید عموم مردم کاسته است. این راهبرد، همان راهبرد نئولیبرالیستی است که در ظاهر اینگونه توجیه میشود که با بزرگ کردن کیک اقتصاد (بخوانید فربه تر شدن بخش خصوصی) طبقات ضعیف (بخوانید مردم) هم رشد میکنند. مغالطهای به درازای تاریخ سرمایهداری.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
قالیباف: به عنوان یک انقلابی پاسخی برای سوءمدیریت در خوزستان نداریم
🔹رئیسمجلس در نشست مجمع نمایندگان خوزستان: مهم نیست که من چه مسئولیتی دارم، حاضرم برای حل مشکلات مردم کفش هر کسی را واکس بزنم تا مسئلهای حل شود. اگر فردی بخواهد در برابر حل مشکلات مردم کارشکنی کند، مقابل او می ایستم.
🔹حداقل در بحث تخصیص ۱۰۰۰ میلیارد تومان که سازمان برنامه باید به این مناطق اختصاص میداد، سازمان برنامه و وزارت نفت کوتاهی کردند، در حالی که این مسئله با پیگیری به راحتی قابل حل و فصل بود.
🔹از شهریور سال گذشته میدانستیم که ۷۴۰ روستای خوزستان دچار تنش و بحران آب هستند اما با برنامهریزی درست میتوانستیم تا تابستان امسال با کمترین هزینه، بسیاری از این مشکلات را برطرف کنیم، ولی امروز با هزینهای دوچندان باید این بحران را حل کنیم.
🔹با مقایسه شرایط استان در زمان جنگ و شرایط کنونی نسبت به کمکاریها و سوءمدیریتهایی که در خوزستان انجام شده به عنوان یک انقلابی هیچ پاسخی برای مردم استان ندارم.
@Farsna
اولین اقدام راهبردی دولت رئیسی
اگر آیت الله رئیسی میخواهد در فضایی آرام و به دور از جنجال رسانه ای و هوچیگری های سیاسیون ورشکسته ، امورات معیشتی و اقتصادی کشور را حل کند، باید یک اقدام راهبردی انجام دهد و آنهم آزاد کردن کشور از اشغال سایبری دشمنان است .
کشوری که فضای مجازی آن ولنگار و افکار عمومی آن در پلتفرمهای خارجی و توسط بیگانگان مدیریت میشوند ،هیچگاه روی آرامش را نخواهد دید که کسی بتواند امورات اقتصادی آن را سامان دهد.
اولویت راهبردی جریان انقلابی و دولت انقلابی آزاد سازی فضای مجازی و شکستن حصر رسانه ای دشمن است. بعد با خیال راحت میتوانند معیشت و اقتصاد مملکت را اصلاح کنند.
چرا حرفهای رهبری در حوزهٔ فضای مجازی شنیده نمیشود؟
▫️این فاجعه است. میدانید چند درصد از مطالبات مقام معظم رهبری در بحث فضای مجازی محقق شده است؟
▫️۵ دلیل مهم برای رویِ زمین ماندن مطالبات رهبری.
▫️با طرح «حمایت از امور کاربران فضایمجازی» کدام مطالبات تحقق پیدا میکند؟
این متن را بهدست کسانی برسانید که با طرح مجلس مخالفاند.
🚨 توصیه امروز رهبر انقلاب به استفاده آیندگان از تجربه دولت دوازدهم:
👈🏻 حضرت آیتالله خامنهای: در این دولت معلوم شد اعتماد به غرب جواب نمیدهد
🔻رهبر انقلاب، صبح امروز در آخرین دیدار دولت دوازدهم: دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند. یک تجربه را من به خصوص یادداشت کردهام. حرفی است که من مکرر با شما و مردم تکرار کردم حالا هم همان حرف را تکرار میکنم. این تجربه عبارت است از بیاعتمادی به غرب. آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد.
🔹غربیها به ما کمک نمیکنند. هرجا بتوانند ضربه میزنند. جایی که ضربه نمیزنند آنجایی است که امکانش را ندارند. هرجا امکان داشتند ضربه زدند. این تجربه بسیار مهمی است.
🔺مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب موکول و منوط کرد. چون قطعاً شکست میخورد، قطعاً ضربه میخورد. شماها هم هرجایی که کارهایتان را منوط کردید به غرب ناموفق ماندید، هرجایی که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد علم کردید و حرکت کردید، موفق شدید. اینجور است دیگر. نگاه کنید کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم اینجوری است.
هرجا شما موضوعات را به توافق با غرب و با مذاکره با غرب و با آمریکا و اینها موکول کردید، آنجا ماندید، نتوانستید پیش بروید. چون آنها کمک نمیکنند دیگر، دشمناند دیگر. هرجا شما از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید از شیوههای مختلف هزار تا راه وجود دارد اینجور نیست که یک راه. نه راههای مختلف وجود دارد. انسانها فکر کنند راههای گوناگونی برای زندگی شخصی و اجتماعی و مدیریتی پیدا خواهند کرد.
🔴 جوسازیها درباره طرح صیانت از فضای مجازی درست نیست
🔹 سخنگوی هیئترئیسه مجلس: براساس تصمیم مجلس، این طرح قرار است در کمیسیون مشترکی متشکل از تعدادی از نمایندگان همه کمیسیونهای مرتبط با موضوع و نه تنها یک کمیسیون بررسی و در صورت نیاز اصلاحاتی روی آن انجام شود.
🔹 برای تصویب نهایی جزئیات این طرح نیاز به بیش از دو سوم آرای اعضای کمیسیون مشترک است و براساس قانون، طرحهایی که به شکل اصل ۸۵ در کمیسیون مشترک بررسی میشود، به صورت آزمایشی قابلیت اجرایی دارد و مهلت آزمایشی آن نیز در صحن مجلس مشخص میشود.
🔹 اینکه در فضای مجازی علیه مجلس شورای اسلامی جوسازیهایی شده است، درست نیست و هنوز اتفاقی در موضوع فضای مجازی رخ نداده و یک کمیسیون خاص نیز قرار نیست در مورد فضای مجازی تصمیمگیری کند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
لیست کابینه رئیسی پنجشنبه هفته آینده به مجلس ارائه میشود
🔹دهنوی، عضو هیئت رئیسه مجلس: با توجه به شرایط حاکم بر کشور و اهمیت استقرار هرچه سریعتر دولت مقرر شد روز پنجشنبه لیست کابینه پیشنهادی دولت به مجلس ارائه شود.
🔹مراسم تحلیف از ساعت ۱۷ پنجشنبه ۱۴ مرداد با حضور مهمانانی از ۵۰ کشور دنیا و با رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام میشود.
🔹از شنبه کمیسیونها به مدت یک هفته تشکیل جلسه خواهند داد و سپس جلسات رأی اعتماد برگزار خواهد شد.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ کارشناسانه یکی از طراحان طرح صیانت از فضای مجازی به برخی شبهات پیرامون طرح
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ها علیٌّ بَشَرٌ کَیْفَ بَشَر
🌺 فرارسیدن عید سعید غدیرخم مبارک
@Farsna
آشنای دوست:
#غدیرخم
💠سه فرضیه جانشینی پیامبر
🔻يكي از مهم ترين مسائل تاريخي كه هويت ما را مي سازد قضيه غدير است. ۲۳ سال پيامبر تلاش كرد تا اسلام تثبيت شد. زماني كه از دنيا رفت پيامبر براي پس از خود چه كرد؟ سه فرض مي شود مطرح كرد:
🌴فرض اول :پيغمبر سكوت كرد و هيچ نگفت. چون معتقد بود كه من وظيفه داشته ام و الان تمام شده است. اين فرض در بعضي از روايات در سخنان يكي از همسران پيامبر آمده است ولي اين قول توهين به پيامبر است. چگونه مي شود كه خلفاي بعد از پيامبر به فكر بعد از خود بودند و جانشين انتخاب كردند ولي رسول خدا(ص) به فكر امت خود نبود و خليفه اي پس از خود مشخص نكرد. خليفه دوم نگران بعد از خودش بود و شوراي براي انتخاب خليفه انتخاب كرد ، معاويه نگران بعد از خودش بود و براي يزيد بيعت گرفت ولي رسول خدا(ص) نگران بعد از خودش نبود.
🌴فرض دوم:رسول خدا(ص) شورا انتخاب كرد و اين شورا فردي را انتخاب كرده باشد. اين فرض در تاريخ اتفاق نيافتاده است و شاهدي بر وقوع آن نيست.
🌴فرض سوم:پيامبر تا زنده است شخص معيني را براي خلافت معين كند. براي اين فرض ما صدها شاهد داريم. شيعه به اين معتقد است و معناي غدير همين است. دنياي اهل سنت در مقابل حديث غدير امكان انكار ندارد. ولايت حضرت علي (ع) از روز اول تبليغ علني رسالت شروع شده است. نسائي يكي از بزرگان عالم سنت است كه در سال ۳۰۷ ه ق فوت كرده است. نسائي كتابي دارد بنام فضائل علي بن ابيطالب،اين كتاب چاپ شده است. نسائي به شهر شام مسافرت مي كند و در شام به او اعتراض مي شود كه چرا كتاب در فضيلت علي نوشته اي؟ حال يا كتابي در فضايل معاويه بنويس و الا كشته مي شوي. نسائي پرسيد راست بنويسم يا دروغ؟ گفتند راست بنويس. بعد از مدتي كه مهلت به او دادند برگشت و گفت درباره معاويه از رسول خدا(ص) هيچ چيز پيدا نكردم بجز يك حديث و آن اينكه پيامبر دعا كردند كه " فلا أشبع الله بطنك( انشاءالله هرچي مي خوري سير نشوي)
🌷 در سوره مائده ۴ آيه در باره ولايت داريم. يكي از آنها همان آيه (يا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاسِ) نازل شد . پيامبر (ص) در روز هجدم ذي الحجه اين پيام را ابلاغ كرد و خليفه دوم اولين كسي بود كه به حضرت علي (ع) تبريك گفت.
👈پس بايد گفت غدير شايسته سالاري است. براي درك شايسته سالاري بايد دعاي غدير حضرت امام هادي (ع)را خواند. حضرت هادي (ع) در سالي كه به تبعيد برده مي شد روز عيد غدير به نجف رسيد ودر نجف اين زيارتنامه را خواند. در سرتاسر اين زيارتنامه امام هادي(ع) به حضرت علي (ع) مي فرمايد تو كسي هستي كه قرآن فضايل تو را بيان كرده است.
شنیده شده این افراد برای پست های زیر در دولت آقای رئیسی قطعی شده است:
آقای وحیدی را برای وزارت کشور
آقای صفری را برای وزارت خارجه
آقای زاکانی را برای وزارت کار
آقای قاضی زاده را برای وزارت بهداشت
آقای اسلامی را برای وزارت راه
آقای رهبر را برای بانک مرکزی
آقای فرزین را برای برنامه و بودجه
آقای حاتمی را برای وزارت دفاع
آقای مخبر را برای معاون اولی
قطعی کرده اند .
#دولت_مردمی
#ایران_قوی
#رئیسی
م حاجیان:
🔴پارلمان ترکیه قانون نظارت بر شبکههای اجتماعی را تصویب کرد
امروز پارلمان ترکیه گسترش قانون رسانه ۵۶۵۱ را تصویب كرد. این قانون پلتفرمهای با بیش از یک میلیون کاربر را موظف به بازگشایی شعبهای در ترکیه میکند.
اگر توییتر و دیگر شبکهها از افتتاح دفتر نمایندگی در خاک ترکیه امتناع کنند، دادگاههای ترکیه میتوانند پهنایباند آنها را تا ۹۵ درصد کاهش دهند.
علاوه بر این برای انتشار هر "محتوای مشکوکی" در آینده، جریمهای بین یک تا ده میلیون لیر مجازات درنظر گرفته شده است.
قانون جدید، شرکتهای بزرگ رسانهای مانند فیسبوک و توییتر را ملزم میکند که در ترکیه دفاتر نمایندگی داشته باشند و از طریق این دفاتر در قبال طرح شکایات دربارۀ محتوای مطالب منتشر شده در این شبکهها پاسخگو باشند.
بر اساس این قانون اگر شبکههای اجتماعی از دایر کردن نمایندگی در کشور خودداری کنند، موظف به پرداخت جریمههای سنگین مالی هستند و با ممنوعیتهای تبلیغاتی و کاهش پهنای باند نیز روبرو خواهند شد. این امکان وجود دارد که با رای دادگاه، پهنایباند آنها در ابتدا تا ۵۰ درصد و سپس بین ۵۰ درصد تا ۹۰ درصد کاهش یابد.
کاهش پهنای باند باعث میشود که سرعت استفاده از شبکههای اجتماعی بسیار پایین آید.
این قانون همچنین دفاتر نمایندگی را موظف میکند که به شکایتهای فردی در موضوعاتی همچون نقض حریم خصوصی، ظرف ۴۸ ساعت پاسخ دهند. چنانچه محتوای مطلب مورد شکایت نیز حذف نشود، آنگاه این شبکهها در قبال خسارات وارده به فرد شاکی مسئول هستند.
براساس قانون جدید از ارائه دهندگان خدمات شبکههای اجتماعی خواسته است تا دادههای کاربران را در ترکیه ذخیره کنند.
#طرح_صیانت