eitaa logo
خط هدایت( امید به آینده)
463 دنبال‌کننده
6.1هزار عکس
4.7هزار ویدیو
407 فایل
ادمین @hamidi313
مشاهده در ایتا
دانلود
اگه حوصله نداری متن طرح صیانت رو بخونی این رو ببین
🔶آرام آرام دم نفاق و دورویی غرب بیرون می‌زند همین جماعت که همیشه ایران را متهم به سیاسی کاری در حوزه ورزش می‌کردند و می‌گفتند چرا ورزشکاران ایرانی با صهیونیست‌های اشغالگر بازی نمی‌کنند حالا معلوم نیست در برابر اقدام کشورهای سوئد، چک و لهستان که می‌گویند در جام جهانی 2022 قطر با تیم ملی فوتبال روسیه بازی نمی‌کنند تکلیف‌شان چیست؟ اگر ورزش سیاسی نیست پس چرا این کشورها ورزش را در سیاست دخالت داده‌اند؟ آیا فقط تحریم و فشار برای ما خوب است؟ آیا بخش‌نامه سیاسی نبودن ورزش به دست این کشورها نرسیده است؟ این کشورها که همیشه ورزشکاران ایرانی را بابت بازی نکردن با صهیونیست‌های اشغالگر چند ملیتی تحریم می‌کردند، چرا در جام جهانی والیبال که قرار بود در مسکو برگزار شود را تحریم کردند؟ اگر ورزش سیاسی نیست دلیل این رفتارها چیست؟ دنیا فقط دنیای سفیدپوست‌های چشم رنگی است؟ آن‌ها حق هر کاری را دارند و بقیه جهان باید تماشا کنند؟ هر چند برایم نظر غربگراهای داخلی مهم نیست، اما آن حرام‌لقمه‌ای که نوشت اوکراین حرم ندارد چرا خودش نمی‌رود و در کنار اوکراینی‌ها علیه روس‌های اشغالگر بجنگد؟ آرام آرام دم نفاق و دورویی غرب بیرون می‌زند.
بودجه بدون نفت یا اقتصاد بدون نفت؟ 📝 میثم مهرپور 🔰 در دو دهه اخیر ایران از نفت 7 دلاری تا 140 دلاری را تجربه کرده است. اما اتفاقی که افتاده این است ما نتوانستیم در این سال‌ها وقتی درآمد نفتی کاهش پیدا کرد درآمدهای پایدار جایگزین کنیم.این ناپایداری درآمدی دلیلی است برای اینکه نباید آن را در بودجه دخیل کرد. لذا اصولاً به‌جای استفاده از عبارت «اقتصاد بدون نفت» بهتر از عبارت «بودجه بدون نفت» استفاده کنیم. 🔰 دو هدف اصلی بودجه بدون نفت، نخست کاهش نوسانات بودجه به دلیل نوسانات درآمد نفت و دوم قاعده‌مند کردن رابطة بودجه و نفت در محدوده عادلانه از منظر توزیع بین‌نسلی است. راهبرد اصلی جهت نیل به هدف اول و بودجه بدون نفت این است که مقدار مشخص، ثابت، و قابل‌پیش‌بینی از درآمدهای نفتی وارد بودجه دولت شود و راهبرد نیل به هدف دوم این است که میزان ثابت ورودی مشخص نفت به بودجه به نحوی تعیین شود در این صورت عایدات حاصل از منابع نفتی به طور مساوی بین نسل فعلی و نسل آتی تقسیم شده و عدالت بین‌نسلی در استفاده از منابع نفتی اتفاق خواهد افتاد. 🔰 در گام بعدی باید کانون‌های تولید ارزش‌افزوده کشور دچار تحول و اقتصاد ما از فضای خام‌فروشی در تمام حوزه‌ها و بخش‌ها جدا شود. مثلا درحالی‌که در کشورهای توسعه‌یافته به‌ازای تولید هر تن محصول کشاورزی یا غذایی حدود 180 دلار ارزش‌افزوده ایجاد می‌کنند اما این رقم در کشوری مثل ایران حدود 40 تا 45 دلار است یعنی در هر تن یک اختلاف 140 دلاری برای ارزش‌افزوده وجود دارد با این حساب اگر ما فقط در صنعت کشاورزی تحولی ایجاد کنیم که از صادرات مواد خام کشاورزی و غذایی جلوگیری شود درآمد اقتصادی افزایش و وابستگی به درآمدهای نفتی کم خواهد شد.
سیاست دوگانه تلگرام در قبال ایران و اوکراین 👤پاول دوروف ،موسس تلگرام خطاب به کاربران تلگرام: 🔹من از کاربران روسیه و اوکراین می‌خواهم به هرگونه داده‌ای که در حال حاضر در تلگرام توزیع می‌شود مشکوک باشند. 🔸ما نمی خواهیم از تلگرام به عنوان ابزاری استفاده شود که درگیری ها را تشدید می کند و نفرت قومی را تحریک می کند. 🔹در صورت تشدید اوضاع، امکان محدود کردن ۷جزئی یا کامل فعالیت کانال‌های تلگرام در کشورهای درگیر در طول مدت درگیری را بررسی خواهیم کرد 🔸این در حالیست که تلگرام در اوج تنش های ۱۳۹۸ در ایران با وجود نامه رسمی وزارت ارتباطات و التماس های مکرر وزیر محترم ارتباطات نه تنها حاضر به انجام هیچگونه همکاری جهت کاهش تنش ها انجام نداد بلکه با معرفی کانال جدید آمد نیوز آتش تنش ها را تند تر و مستمرتر کرد
یک تحلیل کم کم دارد رایج می شود و سایه اش بر تحولات اوکراین انداخته است : آمریکا و اروپا ، روسیه را در اوکراین به دام انداخته اند و هدفشان استهلاک سیاسی و اقتصادی این کشور است . مستندات این تحلیل چیست ؟ مطلب روشنی ارائه نمی شود و گمانه زنی این است که روسیه برای مدت زیادی درگیر بحران اوکراین خواهد بود و این توان روسیه برای اثر گذاری در مناطق دیگر بخصوص در خاورمیانه از بین می برد . اما گمانه قوی تری هم وجود دارد و آن این است که روسیه ظرف چند هفته به حضور نظامی خود پایان دهد و با واگذاری اداره اوکراین به نظامیان روس گرا و سپس برگزاری انتخابات برای همیشه دولتی متحد خود را در کی یف سر کار بیاورد . تکیه تحلیلی که می گوید اوکراین مثل افغانستان باتلاق روسیه می شود این است که امریکا ، ناتو و اروپا زیرک تر از آن هستند که از پوتین رودست بخورند . تحلیلی "ظریف گونه" است که می گفت فشار یک تکمه از سوی آمریکا کافی است تا همه دار و ندار نظامی ایران را از بین ببرد ! همین سال های اخیر مگر امریکا و اروپا و عوامل آن از ایران و روسیه در سوریه رودست نخوردند و همه اقدامات شان خنثی نشد ؟
رئیسی ۲ وزیر را مامور بررسی افزایش قیمت‌ها کرد 🔹رئیس‌جمهور به وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت دستور داد با توجه به روند کاهشی قیمت ارز، بررسی کارشناسانه از علت افزایش قیمت‌ها انجام دهند. 🔹رئیس‌جمهور از دستگاه‌های اجرایی ذیربط خواست برای جلوگیری از دلال بازی و رشد قیمت‌ها بویژه در روزهای پایانی سال اقدامات و تدابیر لازم و فوری را به کار گیرند.
ولی بنازم به حضرت ماه آقاسیدعلی 🔹شاید برخی تصور کنند که قارچ جنگ دیروز به صورت دفعی در زمین اوکراین رشد کرده است ولی اگر با یک نگاه عمیق تر به تحولات اوکراین بنگریم به این نتیجه خواهیم رسید که جنگ سال ۲۰۰۴ آغاز شده و فقط صدای شلیک سال ۲۰۲۲ شنیده شده است؛ جنگ امروز اوکراین ادامه انقلاب نارنجی و کودتای رنگی ۲۰۰۴ اوکراین است؛ به تعبیری درخت انقلاب نارنجی اکنون به ثمر نشسته و میوه تلخش شده است جنگ و خون سرخی که امروز بر سیمای پیرزن خارکیف اوکراینی جاری شده است! 🔸اما انقلاب نارنجی چه بود؟! ؛ درآن مقطع زمانی، بلافاصله بعد از پایان انتخابات ریاست جمهوری در سال ۲۰۰۴ با حمایت مالی و رسانه ای غرب، ادعا شد که در انتخابات، تقلب انجام گرفته است.کی یف، پایتخت اوکراین، کانون اعتراضات روزانه هزاران تظاهر کننده شد و در سراسر کشور، تحصن و اعتصاب عمومی با تحریک بازیگران خارجی و مزدوری غربگرایان داخلی سازمان یافت. شایعه مسمومیت و بازداشت «ویکتور یوشچنکو» نامزد مورد حمایت غرب درانتخابات ریاست جمهوری درجریان مبارزات انتخاباتی و متهم کردن «ویکتور یانوکوویچ» رقیب سرسخت هوادار روسیه وی در این قضیه، آتش انقلاب نارنجی اوکراین را بر افروخت. 🔹پس از شش روز تظاهرات حامیان یوشچنکو، پارلمان این کشور تحت فشار غرب، نتیجه انتخابات ریاست جمهوری که یانکوویچ، نامزد مورد حمایت روسیه را برنده اعلام می‌کرد، مخدوش و ملغی اعلام کرد و با برگزاری دوباره انتخابات که با فشار ناظران داخلی و بین المللی تحت حمایت غرب همراه بود، ویکتور یوشچنکو با کسب ۵۲ درصد آرا، قدرت را در دست گرفت. 🔸حضور سناتور«جان مک کین» جمهوری‌خواه و سناتور «مورفی» از دمکرات‌های آمریکا در بین معترضان مخالف دولت اوکراین و حضور «کاچینسکی» نخست وزیر پیشین لهستان و نیز «میخاییل ساکاشویلی» رییس جمهوری پیشین غرب گرای گرجستان به عنوان عاملان شناخته شده انقلاب رنگی در بین معترضان اوکراینی بسیار خطرناک در شطرنج سیاسی اوکراین بنا کرد که استمرار آن بدعت شوم شد روی کار آمدن دولت های روی ویلچر!!. ویلچرنشینان غربگرایی که چرخ ویلچرشان جبراً می‌بایست به سمتی می چرخید ‌که اتحادیه اروپا و آمریکا میخواست و در این مسیر امیدشان فقط به یک توهم و سراب بود؛ سراب پیشرفت اقتصادی، ثبات سیاسی و امنیت پایدار با تکیه بر غرب! 🔹شیرینی این بدعت و تکرار و تجربه موفق این سناریو در گرجستان و قرقیزستان که خیلی زیر دندان غربی ها مزه کرده بود، در کنار شروع بازی ناشیانه میرحسین موسوی و کروبی در انتخابات۱۳۸۸ موجب طمع غربی ها برای کپی سناریوی اوکراین برای ایران و تکرار بدعت خطرناک با بازیگری یوشچنکوهای وطنی در سال ۸۸ شد . فراموش نخواهیم کرد رمز تقلب و شایعه بازداشت موسوی در روزهای بعد از انتخابات؛ فراموش نکرده ایم ذوق زدگی غربی ها ؛ طوفان توئیتری غرب و لایک هایی که شیمون پرز صهیونیست و اوبامای سیه روی کاخ سفید برای اغتشاشگران ۸۸ ارسال کردند تا پاس غربگرایان خودباخته داخلی و آبشارزنی براندازان خارج نشینان و .... 🔸ولی بنازم به ولی و حکیم انقلاب؛ بنازم به حضرت ماه آقاسیدعلی که با نقشه خوانی هنرمندانه از نقشه حریف در آن خطبه معروف فرمود: 1️⃣ بنده زیر بار بدعت های غیرقانونی نخواهم رفت. امروز اگر چهارچوبهای قانونی شکسته شد، در آینده هیچ انتخاباتی دیگر مصونیت نخواهد داشت. 2️⃣ احمقها خیال کردند جمهوری اسلامی، ایران و این ملت عظیم هم مثل آنجاست (گرجستان و اوکراین). ایران را با کجا مقایسه میکنید!
تحولات اوکراین و فرصت جهاد تبیین 📝 فتح الله پریشان 🔰 تحولات اوکراین از دو منظر می تواند فرصت خوبی برای پرداختن به برخی بلوف ها و مواضع متناقض غرب و جریان غربگرای داخلی باشد: 1️⃣ - با وجود بلوف رسانه ای غرب درباره قدرت نظامی آمریکا، تحولات اخیر نشان داد که آمریکا و هم‌پیمانان اروپایی آن ببرهای کاغذی ای هستند که دن‌کیشوت‌وار تنها در دنیای مجازی می‌جنگند و در عرصه واقعی و میدان، خبری از قدرت ادعایی آن‌ها نیست که اگر بود، وضع استیصال اوکراین این نبود! 2️⃣ - از سویی غربگرایان داخلی همچنان مشغول بزک کردن و البته مظلوم‌نمایی اوکراین و بازنشر تصاویر و توئیت‌هایی هستند که ظلم به مردم اوکراین را برجسته و القاء می‌کنند. مسلماً ایران بر مبنای اصول انسانی و اسلامی با هر نوع جنگ و اشغالگری مخالف است، اما غربگرایان داخلی اولا باید پاسخ دهند که حاکمان اوکراین که دنبال پیوستن به ناتو و عملگی غرب هستند، مظلوم‌اند؟! درثانی آیا آنها در انتشار تصاویر مظلومیت و کشتار یمنی‌ها، سوری‌ها و عراقی‌ها هم چنین همتی داشتند؟! یا حقوق بشر برای این جریان گزینشی است؟
انتقال قدرت به شرق آغاز شده/ ایران به یک قدرت آسیایی تبدیل می‌شود سید یحیی رحیم صفوی،‌ دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا 🔹کتابی با عنوان "تغییر بزرگ در سال 2050" از سوی مجله اکونومیست منتشر و در ایران ترجمه شده است و در آن کتاب آمده است که تا آن سال، اسلام به‌لحاظ جمعیتی اول، مسیحیت دوم و بودایی سوم خواهد شد، همچنین در این کتاب آمده است که بیشتر مردم خداباور خواهند بود، اما بیشتر حکومت‌ها در دست لائیک‌ها باقی خواهد بود. 🔹در آن کتاب آمده است که تا آن سال قدرت آسیایی شکل خواهد گرفت 🔹انتقال قدرت از غرب به شرق به‌تدریج در حال انجام است. ایران یک کشور آسیایی است که با حضور در سازمان شانگهای و با متحد شدن با اتحادیه اوراسیا می‌تواند در این قدرت آسیایی سهیم شود و علاوه بر اینکه قدرت مهمی در غرب آسیا خواهد شد، به یکی از قدرت‌های آسیا تبدیل می‌شود، امیدواریم در این فرآیند با هوشمندی مسئولان از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب در تمامی حوزه‌ها حرکت کنیم.
چرا موشک داریم؟! تحولات اخیر اوکراین و رجوع به حوادث تاریخی‌ای مانند حمله به عراق می‌تواند فرصت خوبی برای پاسخ به دوقطبی کاذب دنیای گفتمان- موشک باشد. به زبان ساده این تحولات می‌تواند به ما در پاسخ به دو سؤال کمک کند؛ اول اینکه در جهان فعلی موشک چه کارایی دارد؟ و در ثانی آیا داشتن موشک در تضاد با دیپلماسی و گفتگوهای دیپلماتیک نیست؟ ⚜️نکات تحلیلی: نظریه‌پردازان حوزه بازدارندگی معتقدند، موشک‌ها و دیگر ابزارهای نظامی دارای یک "خشونت نهفته" هستند و می‌توانند ابزار مناسبی برای بازدارندگی باشند؛ زیرا می‌توانند رفتار دشمن را کنترل کنند. برخلاف دوقطبی کاذب گفتمان- موشک، کارکردی که برای موشک و چنین توانمندی‌هایی تعریف می‌شود این است که موشک‌ها با ایجاد "موازنه وحشت"، علاوه بر رفع سایه جنگ، باعث روی آوردن دولتمردانِ متخاصم به دیپلماسی می‌شود. به قول توماس شلینگ «موشک‌ها ابزار دیپلماسی قدرتمند هستند». البته این موضوع در قالب نظریه باقی نماند و در محکِ تاریخ هم واقعیت خود را به اثبات رساند؛ برای مثال صدام حسین در 11 اسفند 1381 پذیرفت که موشک‌های الصمود 2 از آخرین بقایای توان موشکی‌اش را نیز طبق دستور بازرسان تسليحاتي سازمان ملل، نابود کند و بدین ترتیب روند خلع سلاح خود را کامل کرد؛ اما دقیقاً هفده روز بعد یعنی در 29 اسفند 1381، آمریکا به عراق حمله کرد. حقیقتی که می‌توان رد آن را در حمله غرب به لیبی و بحران فعلی اوکراین مشاهده نمود، این است که نبودِ توانِ نظامی برابر است با از بین رفتن عزت و استقلال ملی. شاید اگر اوکراین در معاهده بوداپست نمی‌پذیرفت که توان نظامی خود را به وعده نسیه بفروشد، امروز نیاز نبود ‏الکسی گونچارنکو نخست‌وزیر این کشور حسرت‌مندانه بگوید «اوکراین تنها کشوری در تاریخ بشر است که تسلیحات ‎هسته‌ای خود را با تضمین ‎آمریکا، ‎انگلیس و فدراسیون ‎روسیه، واگذار کرد در حالی که سال ١٩٩۴ سومین قدرت هسته‌ای جهان بود. حالا که بمباران و کشته می‌شویم، این تضامین کجا هستند؟» 🔷نکته پایانی: از آغاز انقلاب برخی مانند سازمان منافقین با عبارت‌هایی مانند انحلال ارتش، به دنبال کنار گذاشتن ابزارهای قدرت ساز ایران بودند و این روند در سال‌های گذشته با نوشتن جام زهر مجلس ششم، دوقطبی سازی موشک گفتمان و طرح‌هایی مانند برجام موشکی ادامه یافت؛ لذا در زمانی که بحث جهاد تبیین مطرح است، یکی از موضوعات بنیادین در این حوزه که می‌توان به آن پرداخت؛ تیزبینی و کیاست امامین انقلاب است که نگذاشتند ایران از داشته‌های تضمین‌کننده قدرت و امنیت محروم شود.