نقش واقعی اسرائیل در تغییر ریاست سازمان اطلاعات سپاه چیست؟!
🔸چرا صهیونیستها قبل از همه خبر جابجایی حسین طائب را منتشر کردند؟!
🔸 چرا فرماندهان سپاه در اوج جنگ اطلاعاتی، فرمانده امنیتی خود را عوض کردند؟!
🔺جابجایی اخیر در ریاست سازمان اطلاعات سپاه، بیش از هر نقطه دیگر در جهان، به صورت ویژه مورد توجه رسانههای صهیونیستی قرار گرفت. توجه به شدت ملموس رسانهای صهیونیستها به یک جابجایی اطلاعاتی در ایران در ذات خود نشانهای برای اهمیت فوق استراتژیک تحولات سپاه برای این رژیم هست. طی چند ماه گذشته که اسرائیل به صورت مداوم صحنه آتش و انفجار بوده، صهیونیستها بیش از گذشته متوجه قدرت و میزان خطرناک بودن سپاه شدهاند و به همین دلیل با هر خبر کوچکی درباره سپاه به یکباره رسانههایشان مملو از خبر و تحلیل میشود.
🔹 رسانههای صهیونیست در ده روز گذشته تصاویر حسین طائب را منتشر کردند و در یک عملیات روانی مدعی شدند که ایران قصد دارد با مدیریت حجتالاسلام طائب، عملیاتهایی تلافیجویانه در قبال شهروندان اسرائیل انجام داده و به منافع این رژیم ضربه وارد کند. انتشار ده روز قبل تصاویر حسین طائب نشانه آن بود که منابع صهیونیستی خبری درباره تغییرات روزهای آینده امنیتی ایران ندارند وگرنه انتشار تصاویر رئیس سازمان اطلاعات در نقش یک عنصر در حال طرحریزی عملیاتهای جدید علیه اسرائیل در فاصله چند روز به تودیع و معارفه بیمعنا بود.
🔸 با شروع زمزمه غیر رسمی جابجایی حسین طائب که بخشی از آن به صورت طبیعی در فضای مجازی داخل ایران نیز منتشر شد، تقریبا همه فعالان رسانهای و کسانی که مقداری تجربه تحلیل اخبار غیر رسمی را دارند، به این نتیجه رسانده بود که تغییر در سازمان اطلاعات سپاه قطعی شده و قریب الوقوع است. اما جامعه رصدگر صهیونیستی نیز با علم و گمان به این موضوع قبل از جلسه تودیع و معارفه رسمی تلاش کرد که با فضاسازی درباره این جابجایی، مجموعه امنیتی اسرائیل را مشرف به تحولات اطلاعاتی ایران معرفی کرده و همچنین با ایجاد شبهات ذهنی و روانی بخشی از شکست در صحنه میدان را در فضای مجازی التیام ببخشند و ضمن آن با ترور شخصیتی حسین طائب به نوعی در لحظات آخر مقداری انتقام نیز بگیرد.
🔹 اما برخی شواهد هم نشان میدهد که صهیونیستها ماحصل این جابجایی را تهاجمیتر شدن روند ضربات ایران به رژیم صهیونیستی تفسیر کرده و ایجاد خلل و تاخیر در این جابجایی میپسندیدند و میان انتخاب گزینه بد و بدتر، فعلا به گزینه بد راضی بودند. زیرا ابهام بزرگ صهیونیستها که سبب ایجاد ترس نیز برایشان شده بود، این بود که نمیدانند که این جابجایی مدیریتی دقیقا ماحصل چه طراحی جدید و خاصی برای رژیم صهیونیستی است و ایران با چه نقشه جدیدی به سراغشان خواهد رفت و در روزهای آینده باید منتظر چه حوادثی باشند. از سوی دیگر تلاش کردند با تخریب حسین طائب زمینه برای قرار گرفتن او در یک جایگاه مهم دیگر در سپاه یا در حاکمیت را همراه با هزینه کرده تا شاید موقتا از ادامه کابوس طائب و تجربه و اشراف او در امان باشند.
🔻 اما جدای از همه این تحلیلها، نکته اساسی که کمتر به آن توجه شد، این است که اقدام به جابجایی مدیر ارشد اطلاعاتی توسط سپاه در بحبوبه جنگ کم سابقه اطلاعاتی با اسرائیل، اتفاقا نشانه آرامش و اعتماد به نفس فرماندهان سپاه هست. فرماندهان سپاه با توجه به روند رو به جلوی غلبه در صحنه نبرد اطلاعاتی و عملیاتی بر صهیونیستها، نه تنها این جابجایی را خللی در روند غلبه امنیتی و عملیاتی خود نمیدیدند بلکه به نوعی تسریع و شتاب در تحمیل شکست بیشتر به صهیونیستها میدانستند. تحول در میانه جنگ اطلاعاتی؛ نشانهای بزرگ بر اعتماد به نفس تاریخی سپاه در مقابل حریف صهیونیستی است که سالهاست مدعی است ششمین قدرت نظامی جهان است.
✍️مهدی جهانتیغی
🖊بازخوانی| وزارت بازرگانی، آری یا خیر؟!
⚠️ این توضیح ضروری را خدمت ابوجهلها و ابنالوقتها عارضم که این مطلب سال۹۶ و در اعتراض به تلاش دولت وقت برای تشکیل وزارت بازرگانی نوشته شده است!
مساله تجارت خارجی ما را احیای وزارت بازرگانی حل نخواهد کرد؛ چنانکه ادغام آن حل نکرد. هدف اصلی دستگاه تجارت خارجی مانند هر نهاد اقتصادی دیگر باید تقویت تولید ملی با ابزار تضمین و تامین بازار باشد. به این معنی که از یک سو از بازار داخلی برای تولید داخلی صیانت کند و از سوی دیگر، متولی شکلدهی به بازارهای جدید یا گسترش جغرافیایی بازار برای تولید داخلی باشد. حال وقتی ۸۰۰ قلم کالا شناسایی میشود که تولید داخلی آنها وجود دارد و باید واردات آنها ممنوع شود اما هیات دولت با این امر مخالفت میکند، چه تفاوتی دارد که این لیست ۸۰۰ قلمی را وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه کرده باشد یا وزارت بازرگانی؟! از سوی دیگر، یک نگرانی بسیار مهم درباره تشکیل این وزارتخانه وجود دارد و آن احتمال برنامهریزی دولت برای اجرای گسترده سیاست آزادسازی تجاری و حذف موانع گمرکی برای تسهیل واردات است. هدف از تشکیل وزارت بازرگانی، حذف مقاومتهای ناشی از دغدغههای تولید ملی از پیش پای واردات است. وزارت صنعت و معدن که با تولید سر و کار دارد، یک گرایش طبیعی برای صیانت از تولید داخلی برابر آسیبهای ناشی از واردات کالای خارجی دارد که با تفکیک وظیفه بازرگانی و تشکیل یک نهاد دیگر، نهاد متولی تجارت این گرایش و دغدغه را نخواهد داشت. سابقه و کارنامه وزارت بازرگانی به ما میگوید این نهاد بیشتر متولی واردات بوده است تا صادرات. بهترین نهاد برای سازماندهی به وضعیت تجارت خارجی، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است که میتواند دستگاهها و وزارتخانهها را در جهت تقویت تولید داخلی از نظر تضمین و تامین بازار و کنترل کیفیت صادرات و واردات هماهنگ کند. بهترین دستگاه متولی برای گسترش بازار نیز وزارت امور خارجه است که در تمام کشورها دارای نمایندگی است و میتواند از ویژگیهای بازار هدف، شناخت دقیقی به دست آورده و میان ظرفیت بازار خارجی و توان تولید داخلی پیوند بزند. این مهم نه با تمرکز وظیفه تجارت در یک دستگاه به دست خواهد آمد و نه با توزیع وظیفه. دستگاههای متولی تولید و تجارت، با هدف تضمین و تامین بازار برای تولید داخلی باید هماهنگ عمل کنند. وزارتخانههای صنعت و معدن و کشاورزی، برای شناسایی ظرفیتها و توانمندیهای داخلی و تدوین استانداردهای صادراتی و دستگاه سیاست خارجی برای شناسایی ظرفیتهای بازار، میتوانند نقش مناسبی ایفا کنند. مساله بسیار مهم دیگر بحث نقلوانتقالات مالی است که پای بانک مرکزی را نیز به میان میکشد و با منطق موجود، باید درباره تفکیک یا ادغام وظیفه نقل و انتقالات مالی در بانک مرکزی یا دستگاههای دیگر نیز بحث کرد! اما مساله اصلی، نه ادغام و تفکیک که هماهنگ و همسو شدن این دستگاهها برای یک هدف مورد اجماع(تامین و تضمین بازار برای تولید داخلی) است که باید در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این امر انجام شود. پیشنهاد مشخص ما این است که وظیفه کنترل واردات در وزارت صنعت و معدن باقی بماند، توسعه صادرات در معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه دنبال شود و هماهنگی و سیاستگذاری تجاری در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و با مشارکت همه دستگاههای دخیل از جمله بانک مرکزی انجام شود. بارها گفتهایم که مسائل کشور فرابخشیاند، بخشیتر و تخصصی کردن امور، نیاز به افزایش قدرت هماهنگی فرابخشی را افزایش میدهد؛ مسئلهای که در حال حاضر بزرگترین ضعف دولت ماست! این تصور که خیال کنیم یک وزارت بازرگانی تاسیس میکنیم و میتواند بدون همکاری سایر بخشها مسئله بازرگانی کشور را حل کند، یک توهم محض است.
"سید یاسر جبرائیلی"
🔴بهادری جهرمی: آمارهای اقتصادی نوید دوره گذار از سختیها و آمدن روزهای خوب را میدهند
سخنگوی دولت:
🔹رشد اقتصادی که در سال ۹۹ و نیمه نخست سال ۱۴۰۰ حدود ۳/۵ درصد بود، در پاییز سال گذشته به ۴/۸ و در زمستان هم به ۵/۷ درصد افزایش یافت.
🔹رشد بدون نفت هم در زمستان ۱۴۰۰ به ۶/۳ رسید و در عین سختیها، آمارهای اقتصادی نوید دوره گذار از سختیها و آمدن روزهای خوب را میدهند. آینده روشن است.
🔴آلمان سال 1920 چکار کرد که شد قطب صنعتی جهان؟!
کاری که دولت آقای رئیسی داره انجام میده، دقیقا همین اقداماته!
۱. حمایت از تولید داخلی
۲ تکیه به جوانان نخبه ایرانی
۳. اصلاح ساختارهای اقتصادی
۴. تلاش برای همراه کردن مردم با اصلاحات اقتصادی
۵. عدم وابستگی به آمریکا و غرب
۶. گسترش روابط اقتصادی و سیاسی با همه کشورهای جهان
۷. تک قطبی نکردن اقتصاد و سياست کشور
۸. و ...
البته متناسب با فرهنگ و جامعه ایرانی
#آینده_روشن_است
#تغییر_به_نفع_مردم
#اصلاح_نرخ_ارز
#رئیسی
حسین عزیزی:
*نمونه ای از_بزرگترین خائنین تاریخ ایران_* که با خیانتشان مسیر تاریخ را عوض کردند و باعث تجزیه یا تضعیف ایران شدند
۱ *_قاسم خان آسترکی بختیاری* حاکم ایلات بختیاری در دوران صفویه بود که بعداز محاصره ۱۱ماهه اصفهان توسط افغان ها وعدم فتح پایتخت صفویه توسط افغان ها ،محمود افغان با فرستادن هدایای بسیار برای قاسم خان بختیاری، از وی درخواست کمک کرد. قاسم خان بختیاری که از جانب محمود افغان التفات یافته بود، مخفیانه نزد محمود راهنمایی فرستاد تا او و لشکریان افغان راوارد به اصفهان کند . کند واین خیانت یکی از علل سقوط صفویه بود . قاسم خان بختیاری آسترکی تنها ایرانی شد که از دست افغان ها دوباره حکم حکومت ایل را گرفت .بعد ها افغان ها توسط نادر شاه افشار قلع و قمع شدند و اطرافیان قاسم خان به خراسان و افغانستان تبعید شدند .اگرصفویه سقوط نمی کرد وسعت ایران از هند تا دریای سیاه بود
۲_اگر شخصی به نام « *حاج ابراهیم کلانتر* » دست ولینعمت خود را گاز نمیگرفت و به لطفعلی خان زند خیانت نمیکرد، سلسله قاجار امروز میتوانست وجود خارجی نداشته باشد و گرجستان و آذربایجان و ترکمنستان و ارمنستان جزئی از خاک ایران بود
۲_زن کینهتوزی به نام *مهد علیا و مرد موذی و فرصتطلبی به نام میرزا آقا خان نوری* که دست در دست یکدیگر میرزا محمد تقی خان فراهانی امیرکبیر را به مسلخ فرستادند و ایران را بار دیگر بازیچه دست انگلیس و روسیه کردند.و هرات از ایران جدا شد
۳ *_«غلامحسین تنگکی»* در یکی از شبیخونهای کدخدای دلوار به قشون انگلیس در منطقهای به نام «تنگک صفر» از پشت سر به رئیس علی دلواری شلیک کرد و ضربه بزرگی به مبارزات مردم جنوب بر علیه تجاوز بریتانیا وارد آورد. و انگلیس براحتی جزایر جنوب را برای سالهای متمادی به اشغال درآورد
۴_در جریان نهضت جنگل و مبارزات میرزا کوچک خان، بسیاری از اطرافیانش به او خیانت کردند من جمله *دکتر حشمت و خالو قربان* که تسلیم رضا شاه شدند و سرانجام بعداز شکست جبهه جنگلی ها و یخ زدن میرزا ،سر میرزا از تنش جدا شد و توسط خالو قربان در تهران تسلیم رضا خان میر پنج شد
*_اینها نمونه ای بود از خروار ها خیانت و تا خائنین در صفوف خودی باشند امر به همین منوال ادامه خواهد داشت_*
⭕️ صنعت لوازم خانگی ایران بر تحریم پیروز شده است
مدیر کل دفتر صنایع لوازمخانگی وزارت صمت:
🔹این نوید را به مردم عزیز کشورمان می دهیم که تا سه سال آینده به مدیریت راهبردی در این صنعت و سطوح تحقق یافته مدیریت استراتژیک در این صنعت خواهیم رسید.
🔹امروز صنعت لوازم خانگی در ایران بر تحریم پیروز شده و خودکفایی در این زمینه محقق شده است.
دوکلام حرف حساب با حامیان فضای مجازی ولنگار و مخالفین #طرح_صیانت!
🔺کدام مدیری کشورش را به تاراج میدهد تا مشکلات فرهنگی و اجتماعی از جمله طلاق، تهمت ناروا، بیبندوباری، شکسته شدن بنیان خانوادهها، ناامیدی عامه مردم و هزاران مشکلات و بیماریهای روانی و بعضاً جسمی دیگر به راحتی بین مردمش پخش شود و هر روز مشکلات بیشتری را در کشورش ببیند؟؟؟
🔺در صورتی که تمام این مشکلات در فضای مجازی خراب و مدیریت نشده دیده میشود؛ کودک خردسالی که در معرض تمام این مشکلات قرار میگیرد را در آینده چگونه میتوان کنترل کرد؟
🔺این مشکل در سراسر جهان وجود دارد و حتی کشورهایی مانند ترکیه و پاکستان با پلتفرمهایی چون تلگرام و اینستاگرام قرارداد دارند و تحت شرایطی اجازه میدهند تا این اپلیکیشنها در کشورشان فعالیت کنند.
🔺امّا در جمهوری اسلامی به علت وجود برخی از مسئولین نالایق و به بهانۀ دروغ فیلترینگ و تعطیلی کسبوکارها، مانع تصویب طرحی به این مهمی میشوند.
🔺اگر روزی تمام اطلاعات مردم بهراحتی جابهجا شد و مشکلات امنیتی شدید برای مردم تحت تأثیر این بیضابطگی به وجود آمد و حتی در سیستم بانکی کشور نفوذ شد، به خاطر عدم داشتن قرارداد درست و ضوابط ملی در روابط ایران با شبکۀ اطلاعات جهانی، چه کسی میتواند جواب دهد؟؟؟
🔺جز این است که آن مسئولی که تحت تأثیر سودای قدرت به مردمش خیانت کرده، مسئول است؟
پوتین: نظم جهانی چندقطبی در حال تکامل است
🔹رئیسجمهور روسیه: یک نظام چندقطبی روابط بینالملل به طور فعال در حال تکامل است. این روند غیرقابل برگشت است و در مقابل ما آشکار شده است.
🔹موضع روسیه و بسیاری از کشورهای دیگر این است که این نظم جهانی دموکراتیک و عادلانهتر باید بر اساس احترام و اعتماد متقابل ایجاد شود. \پوتین دارد همان پیش بینی دقیق رهبری در سال 94 را تکرا ر میکند در خصوص تغییر هندسه جهان
🔰تکذیب خبر دستگیری سردار علی نصیری
🔹سایت نیویورک تایمز در روزهای اخیر مدعی شد که سردار علی نصیری از فرماندهان سپاه پاسداران به اتهام همکاری با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بازداشت شده است!
🔹این ادعا در واقع بازنشر مجدد دروغی است که ۳ سال قبل برای اولین بار بعد از تودیع سردار نصیری از فرماندهی سپاه انصارالمهدی سپاه در فضای مجازی و توسط رسانههای فارسی زبان خارجی مطرح شده بود.
🔹در همان مقطع هم سردار نصیری در گفتگو با تسنیم ضمن رد این شایعات اظهار داشت که طرح این مباحث بدلیل نقش وی در حوزههای حفاظتی سپاه بوده و سردار رمضان شریف سخنگوی سپاه نیز این شایعات را یک تاکتیک نخنما شده بعد از هر تغییر و جابجایی در سپاه عنوان کرد.
🔹به نظر میرسد این بار هم صهیونیستها در پی بحران داخلی خود به دنبال فضاسازی بیرونی و تسکین خسارتهایشان هستند؛ اما فراموش کردهاند که این سناریوی کذب را سه سال قبل سوزانده بودند!
نرخ تورم ترکیه به 95 درصد رسید.
نه تحریم ۴۰ ساله داشته و نه در روابط با غرب و آمریکا و اسرائیل محدودیتی دارد. چرا ترکیه که خیلی ها از این کشور به عنوان یک قدرت بزرگ اقتصادی نام می برند ومی گویند الگوی خوبی می تواند برای اقتصاد وحتی فرهنگ ایران باشد امروز دچار اینگونه تورم لجام گسیخته شده است . راه نجات کشور در عدم وابستگی و اجرای درست راهبرد اقتصاد مقاومتی می باشد
#صدای_انقلاب شماره ۳۹۲
💠 آسانترین راه جهاد تبیین چیست؟
💠 رهبر معظم انقلاب جهاد تبیین را یک فریضه بر نیروهای انقلاب دانستند ولی ما با این سئوالات مواجهیم که جهاد تبیین چگونه و از چه راهی قابل انجام است؟ چه کار باید کرد تا بهترین نتیجه را از اقدامات خودمان در جهاد تبیین بگیریم؟
💠 دکتر یدالله جوانی جوانی به این سوال پاسخ می دهد...