تحول فرهنگی در گام دوم انقلاب(بخش اول)
مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بر لزوم ایجاد تحول انقلابی در ساختار فرهنگی کشور تاکید نمودند. به عبارتی از نظر معظم له ذهنیت جامعه و فرهنگ جامعه در گام دوم انقلاب برای دستیابی به اهداف نیازمند بازسازی انقلابی است. تحولی که بعد از انقلاب اسلامی روی داد و بنیان های غلط فرهنگی ، سیاسی و اقتصادی کشور که قبل از انقلاب حاکم بود را تغییر داد. در حوزه فرهنگی گزاره ای که رایج بود که ما نمیتوانیم و این باعث کم بینی ملی و عدم اعتماد به نفس ملی بود که با شیفتگی به غرب جریان داشت. اما انقلاب اسلامی این بنیان ها را متزلزل کرد و فرهنگ توانستن را در کشور حاکم کرد و شیفتگی نسبت به غرب را به اعتراض و انتقاد از آن تبدیل کرد و حتی درحوزه شخصی نیز ایثار و خودگذشتگی جایگزین خودشیفتگی و خودبینی شد که به معنای واقعی کلمه تغییر فرهنگی اتفاق افتاد. در واقع این روح اصلی انقلاب اسلامی است که بنیان های غلط گذشته را نابود و نوآوري و باورهای صحیح را جايگزين می کند.
✍مهدی جعفری
@siasiland
🔰آیا زمان مرگ #صهیونیسم فرا رسیده؟
🔹️سردار قاآنی فرمانده سپاه قدس در روزهای گذشته به تشریح وضعیت فعلی حاکم بر رژیمصهیونیستی و تهدیدات موجودیتی آن اشاره داشته و گفت : امروز که شما اینجا نشستهاید در هفته حدود ۴۰ تا ۵۰ عملیات فقط در کرانه باختری انجام میشود، درحالیکه کرانه باختری دو برابر شهر تهران وسعت دارد.
🔹️این بیانات را میتوان به نوعی برعهده گرفتن اقدامات از سوی محور مقاومت دانست. اقداماتی که یکی از اهداف آن پاسخ به گستاخی های رژیم اسرائیل در برعهده گرفتن رسمی حملات هوایی به کاروانهای مقاومت در مرزهای عراق و سوریه و نیز دخالت و دست داشتن در آشوب های ایران برشمرد.
🔹️اظهارات سردار قاآنی درحالی است که نتانیاهو دولت افراطی خود را معرفی کرده و این دولت تا دو هفته دیگر در تلآویو روی کار خواهد آمد. حضور افراطگرایان در این دولت که در پی ماجراجوییهای نظامی هستند، عدهای از صهیونیستها را وادار کرده تا با ایجاد جنبشهای بازگشت، به دنبال مهاجرت معکوس به سرزمینهای خود در اروپا باشند.
🔹️شرایط اسرائیل اما وخیمتر از آن است که فقط روی کار آمدن دولت نتانیاهو را بتوان عامل از بین رفتن آن معرفی کرد. نتانیاهو و دولت افراطیاش تنها بخشی از ماجرا هستند نه همه آن، اما احتمال دارد پایان همیشگی صهیونیسم را آنها بازی کنند.
✍مصطفی رمضانی
@siasiland
#رژیم.صهیونیستی
🔍کابینه نتانیاهو و احتمال افزایش تنش در منطقه
تشکیل کابینه افراطی در رژیم صهیونیستی پیامدهای جدی در حوزه سیاست خارجی این رژیم برجای خواهد گذاشت. حمایت جریان های افراطی نظیر حزب ضد عرب و حزب ملی گرای صهیونیست خود گویای واقعیت است . به نظر می رسد با حضور جریان های افراطی در کابینه نتانیاهو حملات این رژیم علیه ساکنین فلسطین و همچنین در سوریه بیشتر خواهد شد. نتانیاهو سابقا نشان داده برای تقویت موقعیت سیاسی اش دست به سیاست خارجی تهاجمی و جنگ طلبانه می زند و برای همین احتمال تشدید بحران های نظامی و حملات از سوی این رژیم در اینده نزدیک بیشتر است
✍ حزین
@siasiland
اولاف شولتس صدر اعظم آلمان در مقالهای در مجله فارن افرز در خصوص تحولات نظم جهانی و آینده سیاست اروپا مینویسد:
#مقاله_اولاف_شولتس
در نهایت، در دنیای چند قطبی، گفتگو و همکاری باید فراتر از منطقه آسایش دموکراتیک گسترش یابد. استراتژی امنیت ملی جدید ایالات متحده به درستی نیاز به تعامل با "کشورهایی را که از نهادهای دموکراتیک استقبال نمیکنند، اما با این وجود به یک سیستم بینالمللی مبتنی بر قوانین وابسته و از آن حمایت میکنند تصدیق میکند. دموکراسیهای جهان باید با این کشورها همکاری کنند تا از نظم جهانی که قدرت را به قوانین مرتبط میکند و با اقداماتی مانند جنگ روسیه مقابله میکند، دفاع و حمایت کنند. این تلاش مستلزم عمل گرایی و درجه ای از فروتنی است
✍ مهدی غفاری
@siasiland