سیاست بدون خط خوردگی
#ماه_مبارک_رمضان ، ماه عروج و رسیدن به کمال مطلق (قسمت دوم )
۱۰. از گناه و اخلاقیات فاسده دوری گزینیم و دروغ نگوییم ، غیبت نکنیم ، تهمت نزنیم ، چشم و گوش و زبان و همه اعضاء و جوارح خود را کنترل و مراقبت کنیم ، از دنیاگرایی و دنیاخواهی فاصله بگیریم و نفس خود را اصلاح نماییم ؛
۱۱. در لحظه لحظه این ماه عظیم و مبارک ، توجه امان به امام زنده و غایب ؛ حضرت ولی عصر ( عج ) باشد و در هر فرصت ، برای ظهور منجی عالم بشریت دعا کنیم و مدام "دعای فرج" بخوانیم ؛
۱۲. گرسنگی و تشنگی ماه مبارک رمضان ، ما را به یاد درد ناداری فقرا و مستضعفان و مسکینان بیندازد . ما را دست به جیب کند . به مستمندان و فقیران ، خصوصا در امر ازدواج و تهیه جهیزیه کمک کنیم و انفاق را عامل رشد اقتصادی خود و جامعه بدانیم ؛
۱۳. هدف گذاری ما در این ماه با شکوه و با عظمت ، از اول ماه ، "لیله القدر" باشد . شبی که از هزار ماه برتر و بالاتر است . از این شب بهره ببریم و تلاش کنیم ، در لیله القدر به خدای بزرگ نزدیک تر شویم ؛
۱۴. زیباترین نقطه وصل و نزدیکی به خدا ، در حال سجده و پیشانی ساییدن در آستان ربوبی است . سجده طولانی ؛ بارانی از ابر رحمت و برکاتی از عالم ربوبیت بر سر ما می باراند . حداقل در هر روز از این ماه ستودنی ، با سجده ای طولانی ، زمینه نزول رحمت الهی بر قلب و سر خود را فراهم سازیم ؛
۱۵. ماه رمضان ، ماه بازگشت به سوی خداست . با توبه و انابه و استغفار ، از دلمان غبارزدایی کنیم و با خارج شدن از شهوات باطنی ، به پروردگار مهربان و عزیز رجوع نماییم و با سیر از دوزخ بددلی و بدگمانی و بداندیشی و بدکرداری ، به بهشت نیک اندیشی و نیک کرداری وارد شویم ؛
۱۶. این ماه ، ماه موعظه کردن و موعظه شنیدن است . هیچکدام از کارهای خوب ، فایده وعظ را ندارد و تمام اعمال خیر ، نتیجه موعظه است بابی برای وعظ دیگران باز کنیم و خود نیز در کلاس درس و موعظه ، فضائل اخلاقی را فراگیریم و آنان را به کار بندیم و با همسر و فرزندان و خویشاوندان و دوستان و آشنایان با اکسیر حسن خلق و مهربانی رفتار کنیم؛
ادامه دارد...
✍حجتالاسلام والمسلمین علی شیرازی
@siasiland
💢 ️ حمله هوایی جنگنده ناشناس به دیرالزور در شرق سوریه
🔹 اسپوتنیک:
🔹 یک فروند هواپیمای ناشناس به محله «هرابش» در شرق دیرالزور حمله کرد.
🔹 گفته میشود این منطقه مرکز جمع آوری غلات و مرکز توسعه روستایی است. همچنین برخی گزارشهای تایید نشده حاکی از حمله جنگنده به یک انبار مهمات و یک پایگاه نظامی در شهر دیرالزور است.
🔹 این انفجارها باعث آتش سوزی در دو نقطه مورد نظر شد و خودروهای آتش نشانی، آمبولانس و تیمهای امداد و نجات نیز به سرعت به محل اعزام شدند.
🔹 در این حملات ۵ تن زخمی شدند که به بیمارستان نظامی دیرالزور و بیمارستان پزشکی الاسد این شهر منتقل شدند.
🔹 وزارت دفاع آمریکا با تایید این حمله اعلام کرد که فرماندهی مرکزی ارتش این کشور حملات هوایی به تأسیساتی در سوریه انجام داده است.
@siasiland
💢 وزير خزانهدارى آمريكا: تحريمها تاثير بسيار كمى بر ايران داشته است
🔹 وزیر خزانهداری آمریکا در جلسهای با قانونگذاران درباره اینکه آیا تحریمها رفتار ایران را در راستای چیزی که آمریکا میخواست، تغییر داده است، گفت: بسیار کمتر از چیزی که به طور ایدهآل میخواستیم.
🔹 جنت یلن افزود که واشنگتن به دنبال راههایی برای تقویت تحریمها علیه ایران است اما اذعان کرد که تحریمها به ایجاد تغییر سیاست و رفتار ایران به گونهای که آمریکا انتظار داشت، منجرنشده است.
@siasiland
📣اسرائیل واقعا میخواهد به ایران حمله کند یا بلوف میزند؟!
1⃣پایگاه خبری آمریکایی آکسویس به نقل از یک مسئول اسرائیلی مدعی شده که اسرائیل به واشنگتن و چندین پایتخت غربی اعلام کرده اگر ایران سطح غنیسازی اورانیوم را به بیش از ۶۰ درصد افزایش دهد اسرائیل تاسیسات هستهای آنرا هدف قرار میدهد.
◽️بنا بر این گزارش، اسرائیل درخواست داده تا آمریکا چهار هواپیمای ترابری سوخت رسانی KC-46 پگاسوز را زودتر از موعد تحویل دهد.
2⃣ طی روزهای آتی نتانیاهو به همراه وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به اروپا سفر میکند. ناظران صهیونیست میگویند: هدف از این سفر رساندن این پیام است که احتمال واکنش اسرائیل وجود دارد.
3⃣پیشتر فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش رژیم گفته بود که شمیشر ایران روی گردن اسرائیل است و نتانیاهو نباید دست روی دست بگذارد.
4⃣ البته بخشی از تحلیلگران صهیونیست نسبت به امکان حمله به ایران در شرایط کنونی شکوشبهههایی دارند. دلایل آنها مشکلات اسرائیل است اعم از: عملیات مداوم در کرانه باختری، دودستگی داخلی اسرائیل، تنش کابینه نتانیاهو با دولتهای غربی، سردرگمی در تعامل با دو پرونده غزه و لبنان و از بین رفتن امکان ائتلاف عربی با عربستان علیه ایران.
5⃣درست است که نتانیاهو برای خروج از بحران داخلی کنونی نیاز به تنشزایی خارجی دارد ولی احتمال چنین اقدام پر ریسکی حتی برای دولتی مانند کابینه نتانیاهو نیز دور از ذهن است؛ چرا که اسرائیل هیچ تصویر دقیقی از نوع پاسخ ایران و متحدانش و تاثیر آن بر جامعه صهیونیست ندارد.
@siasiland
سیاست بدون خط خوردگی
🔻بیشتر به نظر می رسد که ناتو و ایالات متحده به اوکراین یک فرصت دیگر برای خودکشی می دهد.
▪️موضوع غمگینی است، خیلی غمگین. چند مسیله مهم در مورد استراتژی نظامی وجود دارد:
1. برنامه های خود را تبلیغ نکنید، چه در حال انجام آن هستید یا نه و 2. اجازه ندهید فرد دیگری خارج از فرماندهی نظامی به شما دیکته کند که چه کاری انجام می دهید یا می خواهید انجام دهید.
▪️ اکثر مردم می دانند که یک ضد حمله ،اجتناب ناپذیر است، اما اگر شما یک فرمانده استراتژیک خوب باشید، ماهیت و جهت آن را می توان حدس زده و گام درست را خواهید برداشت. تنها چیزی که مسلم است این است که اوکراین 30 درصد کوچکتر و 90 درصد فقیرتر است و 100 درصد وابسته به غرب است.آنها از یک سال پیش دیگر کشور نیستند و از این به بعد ،فقط یک میدان نبرد رادیواکتیو خواهند بود.
▪️ اگر انگلستان اورانیوم ضعیف شده را به اوکراین بفرستد.همه افراد در بریتانیا باید متوجه شوند که این چه اشتباهی است، چرا دولت قصد دارد یک هشدار سراسری را روی همه تلفنهای بریتانیا اعمال کند؟ آیا این هشدار جمعی در آینده مورد استفاده قرار می گیرد تا افراد خاص بتوانند به پناهگاه های خود فرار کنند؟ دولت بریتانیا باید از پاسخ غیرقابل پیشبینی روسیه با موشکهای Sarmat-II به شهرهای بریتانیا بترسد.
⛔️بی شک اگر انگلستان از اورانیوم ضعیف شده علیه روسیه استفاده کند ،چه رویدادی ممکن است رخ دهد ؟
@siasiland
📣ماه نجات از آتش جهنم
🔸رهبر انقلاب: ماه نجات از آتش جنهمماه رمضان را «مبارک» نامیدهاند؛ علّت مبارک بودن این ماه، این است که راه نجات از آتش و فوز به جنّت است، که در دعای روز ماه رمضان [میخوانیم]: وَ هذا شَهرُ العِتقِ مِنَ النّارِ وَ الفَوزِ بِالجَنَّة. آتش و دوزخ الهی و همچنین بهشت و نعیم الهی در همین دنیا موجود است. آنچه در نشئهی آخرت تحقّق پیدا میکند، باطن همان چیزی است که در اینجا است.
⭐️#بهار_معنویت
@siasiland
🔻عربستان پخش سریال جنجالی «معاویه» را متوقف کرد
🔹پایگاه خبری خلیج آنلاین گزارش داد شبکه MBC عربستان سریال بحثبرانگیز «معاویه» را از کنداکتور پخش خود در ماه رمضان خارج کرده است.
🔹پخش این سریال در هفتههای گذشته با انتقادات زیادی در برخی کشورهای عربی همراه شده تا جاییکه پس از اعلام ممنوعیت پخش آن در عراق، شبکه MBC اعلام کرد این سریال را در کشور عراق پخش نخواهد کرد.
🔹خلیج آنلاین دلیل توقف پخش این سریال را نزدیکی دوباره ایران و عربستان و افزایش تلاشها برای کاهش تنشها در منطقه اعلام کرده است.
@siasiland
💠 سلسله مباحث «انقلاب الجزایر» با تکیه بر استعمار نرم و امر حجاب
🔰 قسمت دهم
🔹 روند استحاله حجاب اسلامی توسط استعمارگران در انقلاب الجزایر، از خلال کتاب «الجزایر و مسئله حجاب» و «واپسین دم استعمار» اثر فرانتس فانون
در الجزایر، بهواسطه رویدادهای مردمی نقش روشنفکران غربی هم بیشتر شد. از سویی رهبران جامعه نقش فکری در انقلاب نداشتند. متفکرین روشنفکر این دوران را نمیتوان متفکرین اسلامی به شمار آورد.
روشنفکران فرانسوی از جمله فانون قرار بود نماینده سوسیالیسم و ترقی طلبی و یک انقلابی پرتجربه باشد، لذا در میان کادرهای ارتش مرزی شرکت میکرد، نسخههای رهاییبخش تجویز میساخت، هم خاطره مینوشت، هم مانند توریست به رصد جزئیات زندگی مردم الجزایر میپرداخت و هم اینکه به سبک زندگی (لایفاستایل) طبقات الجزایری میتاخت!
سیمون دوبوار در خاطرات خود مینویسد:
«فانون گاه از سارتر میخواست دست به اقدام شدیدی بزند و یا راه شهید شدن را در پیش بگیرد. در دنیایی غیر از دنیای ما زندگی میکرد. تصور میکرد اگر سارتر اعلام کند تا وقتی جنگ الجزایر پایان نگیرد به نوشتن نخواهد پرداخت افکار عمومی را منقلب خواهد کرد یا این که اگر خودش را به زندان بیندازد رسوائی ملی به بار خواهد آمد. نمی توانسیتم او را از اشتباه دربیاوریم» (بووا، سیمون، خاطرات سیمون دوبوار، ترجمه قاسم صنعوی، چ دوم، ۱۳۸۰، تهران نشر توس، صفحه ۵۴۴)
فانون در دو کتابش، به شدت از زاویه دید استعمارگر به مسائل زنان الجزایر پرداخته است، نه از زاویه استعمار شدگان، و این همذاتپنداری با روحیه استعمارگر فرانسوی، دلیلی ندارد مگر آنکه نشان از همسو بودن این نویسنده، با اربابان جنگطلب خود است!
این عملگرایی روشنفکر، فقط آتشی است که قرار است از زبانهٔ قلم و فکر او بیرون بزند. سؤال اصلی این است که مأموریت واقعی امثال سارتر، فانون و.. در الجزایر چه بوده است؟ چرا زندگی و زیست مبدأ خود را رها کردند و به دیاری رفتند که هیچ سنخیتی با آن ندارند؟ چرا فانون مانند یک مستشرق کارکشته، عمیقاً مظاهر زندگی الجزایریها را دیده و توصیف کرده است؟
🔹 پاسخش این است که آن خصلت دورویی و حقارت ذاتی، سفسطه، بیهویتی و...از وجود یک روشنفکر فرانسوی قرار است در ژست مبارزه و اعتراض دائمیاش به همه چیز، ضرب شود، تا با تمام قوت به جان ارزشهای کشور مقصد بیفتد. بهعبارتدیگر، امثال فانون، روشنفکرانی نهچندان باسواد و مردمدوست، بلکه در یک قالب روشنفکر کلبیمسلک فرانسوی که فقط سبک زندگی را میداند، میداند که چگونه روابط خانوادگی، دچار انحلال و اضمحلال میشود، لذا همین یک استعداد شوم کافی است که او را به دیار استعمارشده ببرند.
انقلاب الجزایر از حماسههای عجیبی است که ملتی مسلمان برای درهم شکستن تجاوز استعمار، فراز وفرودهای بسیاری را رقم زدهاند، از مضامین شعری غرورانگیز در رثای ملیت و وصف و عشق وطن، تا مناسبات وادادگی مرام و سنتهای گذشته! الجزایری که از سال 1954 تحت «استعمار سخت» است، از این سال به بعد قرار است «استعمار نرم» را با مشتی روشنفکر غربی تجربه کند، آن هم در دوران مبارزه مردمی و کلیدواژهٔ استعمار نرم چیزی نیست جز «نفوذ»
این پیچیدگی استعمار در تمام لایههای جامعه دیده میشود و مانند یک سم سیستمی، پیکره جامعه الجزایری را فراگرفته است. فانون قرار نیست که مانند یک جراح حاذق، زخمها و عفونتهای چرک را از بدنه خانواده مشتت الجزایری پاک کند بلکه او «مأمور انتشار» است و نه مقابله!
اگر در بازهٔ زمانی دورهٔ مبارزه مردم دقت کنیم خواهیم یافت که فضای فرهنگی وارد فضای جدیدی شده است. از طرفی، با تشکیل جبهه آزادی بخش ملی فضا برای نویسندگانی مانند فانون و «سعدی یوسف» (یک چریک مبارز است که در فیلم نبرد الجزائر هم نقش ایفا میکند) و... با تفکرات سوسیالیستی (مارکس و آلبر کامو) باز میشود. و از سوی دیگر مطبوعات و ادبیات دچار تغییراتی شدهاند و رمان تقریباً در همین دوره مبارزه است که با الهام از رمانهای رئالیستی فرانسوی به وجود میاید.
نویسندگانی چون محمد دیب، مولود فرعون، مولود معمری احمرضا حوحو رمانها و یا داستانهای کوتاهی را به زبان فرانسوی مینویسند که این مدل رمانها به رمان مکتوب به فرانسه معروف میشود. اکثر این نویسندگان به نوعی زندگی پر مشقت خود را در این رمانها به تصویر میکشند. بیش از همه این رمانها تصویر استعمار فرانسویان و بدبختی و بی سوادی مردم الجزایر و تضاد طبقاتی را به تصویر میکشد.
✍حمید شمس الدین خرمی
@siasiland
⭕️ اوجی: صادرات نفت کشور امسال رکورد می زند
🔸وزیر نفت:
🔹 در سال قبل ۱۹۰ میلیون بشکه نفت بیشتر از سال ۱۳۹۹ و ۸۳ میلیون بشکه بیشتر از سال ۱۴۰۰ نفت صادر شد و پیشبینی می کنیم امسال رکوردی تازه در صادرات نفت ثبت شود.
@siasiland
حضور زائران در مشهد ۵ میلیونی شد
🔹معاون استاندار خراسان رضوی: از ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ تا پایان روز گذشته ۵ میلیون و ۲۷۰ هزار نفر وارد خراسان رضوی و مشهد شدهاند.
#کی_بود_میگفت_مردم_از_دین_زده_شدن🤔
@siasiland
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کومله کیست؟
🔸چند روزی است که هشتگ من هم کومله هستم از سوی تجزیه طلبان در شبکههای اجتماعی داغ شده؛ هشتگی که کاربرانِ دیگر، از آن برای یادآوری جنایات این گروه در کردستان و مناطق غربی استفاده کردهاند.
💢گروهک تروریستی "کومله" هیچگاه نتوانسته پایگاه اجتماعی مناسبی که منجر به مشروعیت آن در میان مردم شود، داشته باشد، همین امرسبب شده تا مسیر خیانت به کشور را در پیش بگیرد.
@Siasiland