سفر معاون ستاد کل ارتش رژیم اسرائیل به آمریکا با موضوع ایران
🔺حساب کاربری ارتش رژیم صهیونیستی در شبکه مجازی ایکس (توئیتر سابق) با انتشار پستی از سفر «امیر برعام»، معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح رژیم اسرائیل به آمریکا طی روزهای گذشته خبر داده و گفته است که این مقام ارشد نظامی با هدف گفتگو درباره ایران، تحولات منطقه و افزایش نیروهای آمریکایی در منطقه به واشنگتن رفته است.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
هند و تعامل با دولت نظامی میانمار
یازده ماه پس از کودتای نظامی که دولت منتخب دموکراتیک میانمار را سرنگون کرد، هند اکنون یک «رویکرد دوگانه» را در قبال این کشور دنبال می کند و ضمن انتقاد از نظامیان حاکم، به تلاش برای بازگشت به دموکراسی ادامه می دهد. دهلی نو طرحی جامع برای تعامل با حکومت نظامی میانمار طراحی کرده تا با نفوذ فزاینده چین در آنجا مقابله کند. دهلی نو برای تحقق هدف خود مجموعه ای از برنامه ها را در پیش گرفته است. هند تصمیم گرفته که به اجرای پروژه های توسعه ای جاری خود در طول و عرض میانمار، از جمله پروژه حیاتی در اعماق دریا در سیتوه در استان راخین، تحت پروژه حمل و نقل چند وجهی کالا به ارزش 484 میلیون دلار ادامه دهد. دهلی نو همچنین به ارائه کمک های غذایی و سایر کمک های بشردوستانه به میانمار ادامه خواهد داد. زیرا اقتصاد این کشور در وضعیت آشفته ای قرار دارد. بنابراین به نظر می¬رسد محور اقتصادی در راهبرد جدید هند نسبت به میانمار از اهمیت بسیاری برخوردار باشد.
✍ دکتر پیروز
@siasiland
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
📖 کاربرد هوش مصنوعی در عرصه دیپلماسی- بخش چهارم
✅ شناخت دقیق جامعه هدف در راستای طرحریزی راهبردهای مذاکره کشورهای جهان برای گسترش روابط خود با یکدیگر نیاز به شناخت دقیق جوامع یکدیگر از هم دارند. امروزه فرهنگ، اقتصاد، ورزش و... یک جامعه در شکلگیری روابط کشورها با هم بسیار تأثیرگذار است. هوش مصنوعی میتواند ضمن بررسی دقیق جوامع، شناخت دقیقی از مردم و انتظارات آنها را برای سیاستمداران روشن سازد که این امر در روابط کشورها بسیار مهم است. فهم زبان بدن مذاکرهکنندگان یک نکته جالب در خصوص بهرهگیری از هوش مصنوعی در عرصه سیاست خارجی و دیپلماسی این است که هرچند محتوای گفتوگوهای سیاسی کشورها محرمانه باقی میماند، اما هوش مصنوعی میتواند با تجزیه و تحلیل ویدئوهای این گفتوگوهای سیاسی، کوچکترین واکنشها و حتی احساسات افراد را شناسایی کند. برنامههای هوش مصنوعی میتوانند زبان بدن مذاکرهکنندگان را بخوانند و حالات چهره را تجزیه و تحلیل کنند؛ این موارد مهارتهایی است که دیپلماتها و مذاکرهکنندگان خبره باید بر آن مسلط باشند.
✍️ احد نوری اصل
@siasiland
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
اردوگاه های آوارگان فلسطینی میراث دردناک استعمار بریتانیا ( بخش سوم )
قطعاً پاسخ حقیقی خود رژیم صهیونیستی است که از مخالفان اصلی بازگشت مهاجران فلسطینی این اردوگاهها به سرزمین فلسطین است و حتی بارها بدون اجازه از دولت های عربی به بسیاری از این اردوگاههای پناهندگان فلسطینی به بهانه مبارزه با گروههای مقاومت فلسطین حمله برده و بسیاری از آنان را به شهادت رسانده است. سکوت مجامع بینالمللی را هم نباید نادیده بگیریم که هیچ اقدام عمل گرایانه ای در برابر رژیم صهیونیستی از خود نشان نمی دهند و همینطور کمک های بشردوستانه ای هم از سوی مجامع بین الملل و مدعیان حقوق بشر به این اردوگاهها صورت نمی گیرد و با توجه به اینکه بسیاری از این اردوگاهها با بحران های اقتصادی مانند فقر مطلق ، رفاه ، کمبود آب آشامیدنی و زندگی حداقل ساده برخوردار نیستند و این عوامل بسیاری از مهاجرین و ساکنین این اردوگاهها را به خشم و واکنش در مقابل دولت لبنان و رژیم صهیونیستی وا می دارد.
✍ عبدالوهاب عباسی اتوئی
@siasilan
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
سیاست بدون خط خوردگی
#نفوذ
سکوت ۷۸ سالهی ژاپنی ها!!!
🇯🇵بی شک کشور ژاپن [همچون کشور ایران] یکی از کشورهایی است که قربانی وحشیگری آمریکاییها شده و بمباران هستهای دو شهر هیروشیما و ناکازاکی و دهها هزار ژاپنی که در چند ثانیه جان خود را از دست دادهاند، قطعا یکی از بدترین لحظات تاریخ کشور ژاپن است!
🔴بمباران هستهای هیروشیما و ناگاساکی تا به امروز تنها موارد استفادهٔ جنگی از سلاح هستهای در جهان است.بمباران اتمی هیروشیما و ناگاساکی (به ترتیب ۶ و ۹ اوت ۱۹۴۵ به وقت ژاپن) دو عملیات اتمی بودند که در زمان جنگ جهانی دوم به دستور هری ترومن، رئیسجمهور وقت آمریکا، علیه امپراتوری ژاپن انجام گرفتند.
☘️پس از این دو بمباران، دولت امپراتوری ژاپن تسلیم بی قید شرط را پذیرفت و جنگ جهانی دوم پایان یافت.
🕯ژاپنیها هر ساله در سالروز این کشتار وحشیانه یادبود برگزار میکنند، اما دیده نشده که طی این ۷۸ سال یک بار به کشور آمریکا معترض شوند و این کشور را بابت جنایاتش مورد ملامت قرار دهند!
😖حقیقتا مستعمره بودن آمریکا و تحمل این حجم از خفت و خواری بسیار مشکل است و شاید مردم ژاپن در ارزوی اتفاقی مثل انقلاب اسلامی ایران باشند تا بتوانند در مقابل آمریکا قد علم کنند و علنا از سیاست های کثیف این کشور اعلام انزجار نمایند و حتی از آمریکا انتقام بگیرند!
✅ اگر انقلاب نمیشد احتمالا ما نیز مثل ژاپنیها اسیر چنین خفتی میشدیم و نمیتوانستیم به آمریکاییها و انگلیسیها بابت اینکه خاک، منابع و نوامیس ما را تصاحب کردهاند چیزی بگوییم.
📣شاید قدر انقلاب ایران را بجای بعضی ازمردم به اصطلاح آزادی خواه مردم سرخوردهی ژاپن بهتر درک کنند.
✍یدره
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
حتی در صورت تحریم کامل چین علیه روسیه ،این کشور با مشکل رفاه عمومی مواجه نخواهد شد اما در شرف کودتا علیه پوتین قرار خواهد گرفت (بخش اول)
روسیه دارای منابع سرشار انرژی و آب شیرین و غذا می باشد و در انرژی و غذا خودکفا می باشد به همین علت تحریم کامل روسیه حتی از طرف چین این کشور را با بحران اقتصادی مواجه نخواهد کرد و قطع صادرات روسیه موجب ارزانی محصولات کشاورزی در داخل روسیه و افزایش رضایت عمومی در تامین مواد غذایی میگردد اما در ابعاد دیگر همانند تکنولوژی و مواد اولیه صنعتی زیر ساخت های روسیه را نابود خواهد کرد .
تامین غذای عمومی اولین و اصلیترین عامل برای پیشگیری از شورش عمومی می باشد و روسیه در صدد است که کره شمالی را با سیاستهای ایدولوژیکی خود همراه کند و در ازای آن مواد غذایی به آنان بدهد .یعنی استفاده از اهرم غذایی در کره شمالی همانند کشورهای افریقایی و اگر بتواند کنترل کره شمالی را از دست چین خارج کند و تسلیحات متعارف قدرتمند در اختیارشان قرار دهد .
✍محمدرضا قمری
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
موضوع: چالشهای پیش روی توافق ایران و عربستان
اوایل امسال بود که دولتهای جمهوری اسلامی ایران و پادشاهی عربستان سعودی، پس از سالها تنش، برای عادیسازی روابط خود با میانجیگری کشور چین به توافق رسیدند.اما دو موضوع مهم میتواند آینده این توافق را با چالشهایی مواجه کند.
موضوع اول روابط بین ریاض و تلآویو است که آمریکا تلاشی مضاعف در راستای عادیسازی روابط عربستان و اسرائیل دارد. بسیاری از تحلیلگران معتقدند که سفر اخیر جک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا، به ریاض در جهت متقاعد کردن مقامات این کشور در جهت احیای روابط عربستان و اسرائیل بود. همچنین بایدن برای انتخابات آتی نیاز به یک دستاورد بزرگ سیاسی دارد که این عادیسازی میتواند در انتخابات آتی به او کمک کند. در هر صورت عادی شدن روابط ریاض و تلآویو، توافق ریاض و تهران را با چالش جدی و مبنایی مواجه خواهد کرد.
موضوع دوم مسئله میدان گازی آرش و توافق عربستان و کویت بر سر ادامه پروژه در این میدان گازی مشترک است. هر چند با تدبیر جمهوری اسلامی ایران و پیشنهاد مذاکره و پرهیز از هرگونه تنش و پذیرفتن طرفهای مقابل، به نظر نمیرسد این موضوع وارد فاز تنشزا بشود اما به منزله مینی است که میتواند با تحریک غربیها منفجر شود و توافق ایران و عربستان را تحت تأثیر قرار دهد.
✍سید رضا میرهاشمی
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
خودداری فوتبالیست سوریهای از رویارویی با بازیکن اسرائیلی
⚽️ سایت شبکه خبری «المیادین» گزارش داد «خالد کردغلی» بازیکن تیم ملی فوتبال سوریه که در تیم الوحدات اردن به میدان میرود، تصمیم گرفته در دیدار مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان آسیا ۲۴-۲۰۲۳ بازی نکند.
⚽️ این بازیکن در گفتوگو با المیادین اعلام کرده که بهخاطر حضور «مونس دبور» مهاجم اسرائیلی تیم شباب الاهلی از حضور در این مسابقه خودداری میکند.
⚽️ اخیراً ۶ عضو هیئت مدیره باشگاه الوحدات در اعتراض به دیدار تیم فوتبال این باشگاه مقابل شباب الاهلی که از یک بازیکن اسرائیلی استفاده میکند، از سمت خود کنارهگیری کردهاند.
———————
با ما همراه باشید! 👇🏻
🌐 @SIASILAND
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
۲۱ مرداد ۱۴۰۲
📖 کاربرد هوش مصنوعی در عرصه دیپلماسی- بخش پنجم
✅ با توجه به موارد ذکر شده باید گفت در حال حاضر کشورها باید به این درک برسند که درست است براي تحقق منافع خود در عرصه سیاست خارجی عزم ملی و نقاط قوت و ضعف داخلی، اثرگذار هستند، اما نمیتوان از اثربخشی فنآوریهای نوین مانند هوش مصنوعی در روابط بینالملل و تحولاتی که در ساختار روابط بینالملل و سلسله مراتب قدرت رخ میدهد چشم پوشید. لذا میتوان بیان داشت با توجه به وضعیت فعلی، در آینده نزدیک قدرتهاي بزرگ بینالمللی و منطقهاي استفاده از فنآوری هوش مصنوعی در عرصه سیاست خارجی و امنیت ملی خود را توسعه خواهند داد. قطعاً فنآوری هوش مصنوعی در سالهاي آینده، استقلال و حاکمیت ملی همه کشورها را تحت تأثیر قرار میدهد. استقبال کشورهاي جهان براي استفاده از هوش مصنوعی در عرصه دیپلماسی و سیاست خارجی و سپردن فرآیند محاسبات سود و زیان، مذاکره و چانهزنیهاي سیاسی به این فنآوری، سبب تقویت موضع این کشورها در سطح نظام بینالملل، حذف خطاهاي انسانی و افزایش قدرت پیشبینیپذیري آنها نسبت به کشورهاي رقیب میشود و آنها را در موضع برتر قرار میدهد.
✍️ احد نوری اصل
@siasiland
۲۱ مرداد ۱۴۰۲