سیاست بدون خط خوردگی
شاخصههای امید از منظر مقام معظم رهبری(مدّ ظله العالی):
امید در قرآن
قرآن کریم امیدواری را موهبت الهی به مؤمنان میداند و با مقایسه میان مؤمنان و کفار، میفرماید هم شما از طرف دشمن به رنج میافتید و هم دشمن از طرف شما به رنج میافتد و از این جهت مساوی هستید؛ اما برتری امیدبخش جبهه شما در مقابل دشمن این است که خدا به شما وعده پیروزی داده است، در حالی که همواره به جبهه مخالف شما وعده هلاکت و انقراض داده است:
وَ لا تَهِنُوا فِي ابتِغاءِ القَومِ إِن تَكُونُوا تَألَمُونَ فَإِنَّهُم يَأْلَمُونَ كَما تَأْلَمُونَ وَ تَرجُونَ مِنَ اللَّهِ ما لا يَرجُونَ وَ كانَ اللَّهُ عَليماً حَكيماً؛[2] و نباید در کار دشمن سستی و کاهلی کنید که اگر شما به رنج و زحمت میافتید، آنها نیز (از دست شما) رنج میکشند با این فرق که شما به لطف خدا امیدوارید و آنها امیدی ندارند. و خدا دانا و حکیم است (و امیدواران را محروم نمیسازد).
وعده خدا به هلاکت و اضمحلال مستکبران در قرآن، فراوان است که در اینجا به همین یک آیه که هم دربردارنده شکست کفار و هم نویدبخش پیروزی مؤمنان است، اکتفا میکنیم: «قاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُم وَ يُخْزِهِمْ وَ يَنْصُرْكُمْ عَلَيْهِمْ وَ يَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِينَ؛[3] با آنان بجنگيد تا خداوند آنان را به دستهاى شما عذاب كند و خوارشان سازد و شما را بر آنان پيروز كند و دلهاى مؤمنان را تشفى و مَرهَم نهد».
در عرصه جهاد با دشمن، ممکن است بعضی از مجاهدان در میانه راه، به فیض شهادت نایل شوند و شاهد پیروزی نهایی صالحان و شکست دشمنان نباشند؛ اما این نیز عین پیروزی است. آیا شهادت برای امثال شهید سلیمانی و دیگر شهدای انقلاب و دفاع مقدس و مدافعان حرم، کمتر از پیروزی ظاهری بر دشمن است؟ به تعبیر قرآن کریم: «قُلْ هَلْ تَرَبَّصُونَ بِنَا إِلَّا إِحْدَى الْحُسْنَيَيْنِ؛[4] بگو آیا شما منافقان جز یکی از دو نیکویی (بهشت و یا فتح) چیزی میتوانید بر ما انتظار برید».
امید، عامل انجام کارهای بزرگ
مقام معظم رهبری(مدّ ظله العالی) میفرماید: «اگر امید نباشد، هیچ یک از کارهای بزرگ انجام نمیگیرد».[23] در هر نقطهای از زمین و حتی بخشهایی از فضا که انسان امروز بدان دسترسی یافته، احداث و ایجاد شهرها، بناها، کارخانجات، سدها، صنایع عظیم و پیچیده، باغستانها و کشتزارها و...، نتیجه امید انسان به نتایج، ثمرات و دستاوردهای این اقدامات بوده است. بدون این امید، کره خاکی جز سنگ، خاک، درختها، علفها، آبهای بلااستفاده و بیمصرف، زمینها و بیابانهای بایر و موات چیزی وجود نداشت.
گر نبودی میل و امید شجر کی نشاندی باغبان بیخِ شجر؟
همت بلندِ مؤمنانه اقتضا میکند که انسان به سفر و جایگاه ابدی خود بیاندیشد، اما بسیاری از امیدبخشیهای قرآن و روایات و نیز دعاهایی در صحیفه سجادیه، ناظر بر نیازهای دنیوی مؤمنان است. رهبر انقلاب(مدّ ظله العالی) میفرماید:
در آن دوگانه امیدواری و نومیدی، دچار نومیدی هم نباید بشویم: «وَ لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا يَيْأَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلاَّ الْقَوْمُ الْكافِرُون»[25] -که در سوره یوسف است- این مربوط به مسائل دنیایی است. «لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ» مربوط به مسائل معنوی نیستِ مربوط به پیدا کردن یوسف(علیه السلام) است: « يا بَنِيَّ اذْهَبُوا فَتَحَسَّسُوا مِنْ يُوسُفَ وَ أَخيهِ وَ لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ». «لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ» در پیدا کردن یوسف(علیه السلام) که یک امر دنیایی است. پس بنابراین، این «لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ» یک امر کلی است در امور دنیایی. البته در امور اخروی هم همین جور است، اما آیه در مورد امور دنیایی است. «لا تَایئَسوا«، چرا انسان مأیوس باشد؟ نخیر، ما امیدواریم که بتوانیم بینی این قدرتهای مستکبر را به خاک بمالیم و رغم اَنفشان کنیم؛ میتوانیم این کار را [بکنیم]، امیدواریم.
ناامیدی، سم مُهلِک
ناامیدی، از وسوسههای شیطانی ناشی میشود؛ وسوسههایی که در دل رسوخ میکند و انسان را از تلاش باز میدارد. به گواهی آیات قرآن، ابعاد وسوسه شیطان بسیار متنوع است؛ اما یکی از مهمترین آنها، وعده فقر و مأیوس کردن آدمی از بینیازی است: «الشَّيْطَانُ يَعِدُكُمُ الْفَقْرَ وَيَأْمُرُكُمْ بِالْفَحْشَاءِ وَاللَّهُ يَعِدُكُمْ مَغْفِرَةً مِنْهُ وَفَضْلًا وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ؛[27] شیطان شما را وعده فقر و بیچیزی دهد و به کارهای زشت و بخل وادار کند و خدا به شما وعده آمرزش و احسان دهد و خدا را رحمت بیمنتهاست و (به همه امور جهان) داناست».
انبیا گفتند نومیدی بد است فضل و رحمتهای باری، بیحد است.
✍گردآورنده : عماد ستاری
@siasiland
سیاست بدون خط خوردگی
.
♻️ از پدرم پرسیدم برای چی انقلاب کردید؟ گفت:
1⃣ انقلاب کردیم اول برای #اسلام. برای اینکه پهلوی به هویت شیعی ما حملهور شده بود، اول با زور و چکمه بعد با تبلیغات و رسانه به جان دین مان افتاده بودند. از حجاب تا روضه عاشورا. در عصری بودیم که بردن نام #حسین(ع) در این کشور قدغن بود. میخواستیم به عصری برسیم که میلیونها نفر در #اربعین به زیارت سمبل انسانیت و آزادگی بروند. میخواستیم به مقام انسانیت برسیم.
2⃣ انقلاب کردیم برای #ایران، برای استقلال ایران. کشورمان زیر لگد انگلیسیها و امریکاییها له شده بود. 50 هزار مستشار امریکایی از ما کاپیتولاسیون و حق توحش میگرفتند و شاه مملکت بدون اجازه آنها آب نمیخورد!
3⃣ انقلاب کردیم برای ایرانگ برای خاک ایران. شاه، سرزمین #بحرین و 32 جزیره زیبای آن را به انگلیسیها و وهابیها بخشید و گفتند دخترمان بود شوهرش دادیم. انقلاب کردیم تا بقیه خاک وطن را شوهر ندهند.
4⃣ انقلاب کردیم برای عزت و حیثیتمان. در عصری که بر سر در باشگاههای انگلیس در ایران در وطن خودمان مینوشتند: ورود سگ و ایرانی ممنوع.
5⃣ انقلاب کردیم برای نجات #فرهنگ و فکرمان. در عصری که تعداد کابارهها و قمارخانهها و فاحشهخانهها از تعداد کتابخانهها و دانشگاهها بیشتر بود، انقلاب کردیم تا فکر و فرهنگ ایرانی لگدمال نشود. #شاه حقیری داشتیم که صریحا میگفت: شما #زنان هرگز میکلآنژ یا باخ نداشتید. شما حتی یک آشپز بزرگ نداشته اید.. شما هیچ چیز بزرگ و فوقالعاده عرضه نکردهاید. هیچ چیز."
6⃣ انقلاب کردیم برای حفظ #نجابت دختران و پسرانمان. از چنگ حکومتی که دستاوردش برای زنان ایران «شهر نو» بود و 50 هزار #فاحشه رسمی. از شر حکومتی که از خود شاه تا برادران و خواهرش اشرف، مافیای بینالمللی مواد مخدر بودند و درخت نحس اعتیاد را در ایران کاشتند.
7⃣ انقلاب کردیم برای نجات از عقب ماندگی #علمیمان. از کشوری که 57 سال تحت سلطنت پهلوی بود و 68 درصد مردمش بیسواد نگه داشته بودند، در حالیکه آمریکا ناسا داشت، هند ماهواره به فضا فرستاده بود، ترکیه متروی 50 ساله داشت ولی ما هیچ نداشتیم. تا برسیم به کشوری که طی 40 سال 93 درصد مردمش باسواد شوند. و رتبه علمی 16 ام جهان باشیم.
8⃣ انقلاب کردیم برای #رفاه. از عصری که نیمی از جمعیت ایران سوءتغذیه داشتند و بجای خانه، در یک "اتاق" زندگی میکردند. (فیلمفارسیها شاهد است)، از عصری که نیازهای اولیه زندگی (آب و برق و گاز و یخچال و کولر) یک آرزو بود. تنها 45 شهر ایران آب لوله کشی داشت، 96 درصد روستاها برق نداشت، تنها 9 شهر گاز لولهکشی داشت. از عصری که 46 درصد مردم ایران زیر خط فقر زندگی میکردند، مترو و سیستم فاضلاب و موشک و زیردریایی و.. رویا بود! تا برسیم به عصری که همه 1100 شهر ایران و 34 هزار روستا آب دارند، همه شهرها و تمام روستاهای بالای 40 خانوار برق دارند. 95 درصد جمعیت ایران گاز دارند و برای رفع فقر، از کمیته امداد تا بهزیستی و صدها خیریه ساختیم.
9⃣ انقلاب کردیم برای حتی #سلامتی و بهداشتمان. از عصری که مردم ما درگیر شپش بودند، حتی وقتی #فرح همسر شاه را پشه سالک گزید، و برایمان از هند و بنگلادش و پاکستان پزشک و پرستار میآوردند. از عصری که سن امید به زندگیمان فقط 54 سال بود! تا برسیم به عصری که سن امید به زندگیمان به بالای 75 سال رسیده. و جزء 10 کشور دارای بهترین سیستم پزشکی هستیم.
0⃣1⃣ انقلاب کردیم برای #آزادی. تا از شر چنگال آهنین #ساواک نجات یابیم. یک سازمان تروریستی وحشی که به اذعان شخص شاه 3000 زندانی سیاسی داشت. از حکومت وحشت شاهنشاهی که فالاچی، خبرنگار آمریکایی متعجبانه به شاه میگوید: «مردم ایران با شنیدن اسم شاه در خیابانها #وحشت میکنند. میترسند کلمهای بر زبان آورند.»
1⃣1⃣ انقلاب کردیم برای اینکه #مردم باشیم، نه رعیت. برای نجات از 2500 سال شاهنشاهی که مردم در آمد و شد این شاه و آن شاه، هیچ کاره بودند تا حکومت در دست ما مردم باشد. برای اینکه شاه مان با کودتا و دستور اجنبی نیاید. برای اینکه از رئیس جمهور تا خبرگان از مجلس تا شورای شهر و شورای مدرسه کودکانمان را خودمان انتخاب کنیم.
2⃣1⃣ انقلاب کردیم برای تشکیل حکومتی که ثمره 1400 سال صبر و خون دل خوردن #شیعه و مسلمانان راستین است. تا به جرم مسلمان بودن و شیعه بودن کشته نشویم. انقلاب کردیم تا نام خدا و پیامبر و امیرمومنان را بر ماذنهها بشنویم. تا طعم حکومت عدل و مرحمت را بچشیم. تا با #ظالم در هر جای جهان بجنگیم و پناه مظلومان باشیم. تا کانون انسانیت و مهربانی و مبارزه با شیاطین بزرگ و کوچک باشیم.
✍️ گرآورنده:ابوالفضل پایدار
@siasiland
پنتاگون: خلبانان اوکراینی برای دریافت جنگندۀ اف-۱۶ باید انگلیسی یاد بگیرند
🔹پیشتر پایگاه پولیتیکو نوشته بود که ضعیفبودنِ زبان انگلیسی خلبانان اوکراینی مانع آموزش و تحویلِ جنگنده به اوکراینیها شده.
@siasiland
✅بازگشت ۲۰ هزار لوح هخامنشی از آمریکا
🔴این الواح در دوران پهلوی و به علت بی عرضگی به آمریکا داده شد.
بعد از انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ۴۰ سال در مجامع بین المللی در پی بازگشت این آثار ایرانی شد که بالاخره موفق و قرار شده تا پایان سال به کشور بازگردانده شود.
@siasiland
⚠️شروع به کار بخش پشتوی اینترنشنال و آغاز یک چالش و بدبختی رسانهای برای افغانستانیها!!!
#رسانه_های_تفرقه_انداز
@siasiland
بریکس بهسمت دلارزدایی میرود
🔹معاون رئیسجمهور آفریقای جنوبی: ایدۀ کنارگذاشتنِ تدریجی دلار در پرداختهای بینالمللی در اجلاس بریکس در آفریقای جنوبی بررسی خواهد شد. اعضای بریکس امیدوارند در آینده ارز مشترکی را بهجای دلار راهاندازی کنند.
🔹بریکس در تلاش برای رقابت با غرب نیست اما میخواهد جایگاهش در بازار جهانی را بیابد.
@siasiland
🔘 چین دلارهای خود را فروخت
🔺گزارش شده است که بانکهای بزرگ دولتی چین در حال فروش دلار برای خرید یوان در بازارهای فراساحلی هستند.
🔺سه منبع گفتند که این اقدام ارزش ارز چین را افزایش خواهد داد.
@siasiland
سیاست بدون خط خوردگی
💢 اهمیت کلیدواژهٔ «دروغ» در جنگ نرم
1️⃣ #دروغ یکی از شناختهشدهترین رذایل اخلاقی است که تمامی فرهنگها و ادیان آن را بد و پلید شمرده و قباحت آن از فهمی مشترک در میان جوامع مختلف بشری بهرهمند است. این مسأله سبب میشود تا برچسب #دروغگو از قابلیت ویژهای برای «مشروعیّتزدایی» و هجمه به حیثیت افراد برخوردار باشد.
2️⃣ روشن است که شناخت افرادی با ویژگی «دروغگو» و پذیرش اطلاق صفت #کذاب به ایشان سبب میشود تا اعتبار آنها در جامعه زایل شده و «مشروعیت اجتماعی» خود را از دست بدهند. اتفاقی که در جهان امروز بهعنوان یکی از اصلیترین وظایف #رسانه شناخته میشود.
3️⃣ ملموسترین کارکرد «رسانه» القاء و قبولاندنِ دروغگو بودنِ اشخاصی است که در جایگاه «حریف» و یا «دشمن» قرار دارند، و از این جهت است که این «اقدام رسانهای» بهعنوان پُراستفادهترین اقدام در عرصهٔ «سیاست» و برای از اعتبار انداختن طرفهای مقابل محسوب میشود.
4️⃣ بههمین دلیل، ایفای نقش مؤثر «رسانه» برای اقناع #افکار_عمومی و پذیرش «دروغگو» بودنِ یک «تفکّر» و یا «حاکمیّت»، یکی از استراتژیهای اصلی و سیاستهای عملیاتی اتخاذ شده در طول دوران #جنگ_سرد بود. این اقدام رسانهای، در طول دهههای ۱۹۴۰ تا ۱۹۹۰ میلادی با شدت جریان داشت و رفتار رسانهای دو بلوک «شرق» و «غرب» را متأثر از خویش نمود و کشمکشهای بسیاری را در فضای رسانهای حاکم بر #جهان_دوقطبی بههمراه داشت.
5️⃣ تمرکز ویژهٔ «بلوک غرب» بر ایجاد برتری و استفادهٔ هوشمندانهتر از «رسانه»، باعث «اقناع افکار عمومی» به «دروغگو» بودنِ «حاکمیت» در «بلوک شرق» گردید و شرایط #عدم_اعتماد میان «توده» و «حاکمیت» را پدید آورد و در نهایت منجر به اضمحلال «بلوک شرق» و #فروپاشی_شوروی شد. اتفاقی بسیار مهم که توانست پایانبخشِ «جهان دوقطبی» شود.
6️⃣ اینگونه بود که «بلوک غرب» از یکسو با استفاده از شیوهٔ «دروغگویی رسانهای» و بالأخص با تمرکز بر شگرد #خبررسانی_جعلی (Fake news) توانست با تلفیق میان راست و دروغ و تغییر حقایق به «مدیریت افکار عمومی» مبادرت ورزد و ذهنیتی غیر واقعی و مبتنی بر تمایلات خود از حاکمیتهای موجود در «بلوک شرق» به نمایش بگذارد و از سوی دیگر با ایجاد تصویری «دروغگو» از حاکمان بلوک شرق، موفق شود تا ضمن «فاصلهگذاری میان مردم و دولت» از #مشروعیت_اجتماعی ایشان بکاهد.
https://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/20636
🔎میثم تیموری
➖➖➖➖➖
@Siasiland
📡🟧 به کار گیری تاکتیک ها و تکنیک های رسانه ای در حوزه ی تخریب محرم
«معادل سازی، مسقف سازی، مشجر سازی و ...»
📌رسانه های بیگانه هر سال از مدت ها قبل از فرا رسیدن محرم برنامههایی را برای تخریب محرم در اذهان مردم شروع می کنند، امسال نیز با توجه به زمینه سازی های قبلی با روش ها و تکنیک های جدید رسانه ای به تخریب محرم پرداختند.
1⃣ اولین روش، اثبات این موضوع بود که برای مفاهیمی تحت عنوان محرم معادل های دیگری هم وجود دارد و برای این کار هر مفهوم دیگری از جمله دل پاک و یا اطعام را هم میتوان معادل دانست، تا این معادلسازیها آرام آرام در ذهن یک طبقه از مردم منجر به ایجاد این تفکر شود که محرم را میتوان به این شکل هم برگزار نکرد...
2⃣ پس از آن به "مسقف سازی" پرداختند. بدین معنا که رسانههای بیگانه سعی بر آن داشتند تا به محرم چارچوب ببخشند و محدودیت سازی کنند و آن را مربوط و محدود به قشر خاصی از مردم از جمله شیعیان در ایران و نه همه ی مردم جهان نشان دهند،
در حالی که رسانههای داخلی باید به مسأله محرم به عنوان یک مسأله جهانی بپردازند و تبلور خاص و عینی آن را در ایران اعلام کنند.
3⃣ یکی دیگر از روشهای رسانه های بیگانه "مشجرسازی محرم" است، در این روش رسانههای بیگانه بیشتر راجع به موضوعات دیگری مانند مسأله نان در مشهد، محیط زیست و یا خودرو پرداختند که هیچ ارتباطی با محرم نداشت.
هدف مهم در این خصوص تمرکززدایی است، یعنی وقتی مفاهیم و مسائل دیگری را نشان دهند کمکم این مهم یعنی تمرکز بر موضوع محرم در ذهن مخاطب از بین می رود.
4⃣ اسطوره سازی و فرمدهی رسانههای بیگانه به مراسم عزاداری و محرم از جمله تاکتیک های دیگر است.
ادای احترام به اسطوره وقتی شکل میگیرد که با تم مذهبی پیوند میخورد. بی بی سی فارسی با توجه به همین موضوع بود که به تمام افرادی که در اغتشاشات کشته شدند، عنوان جعلی شهید داد، که از آن تم مذهبی استخراج میشود، در حالی که اگر رسانههای بیگانه با مذهب مشکل دارند، چرا آنها را منتسب به مذهب میکنند؟!
در واقع هدف این است که با این کار به سمت تقدس زدایی از اسطوره های موجود( همچون امام حسین و شهدا) و ایجاد اسطورههای جدید سکولار بروند و بر این موضوع تأکید کنند که ادامه راه امام حسین(ع) که مبارزه علیه ظلم بود، این است که شما هم علیه ظلم حکومت قیام کنید، به این ترتیب و با این زمینه سازی یک فرد هم میتواند در هیأت باشد هم میتواند در کف خیابان علیه حکومت مبارزه کند...!!
5⃣ موضوع دیگر مجوز برهنه شدن در محرم بود که برای رسانههای بیگانه بسیار مهم بود، پیوند برهنه شدن در محرم به دین فانتزی یکی از شگردهای رسانههای بیگانه بود. این شگرد در ۴کشور عربستان، ترکیه، آذربایجان، عراق و افغانستان قبل از ۲۰۲۰ دیده میشود. رسانههای بیگانه برهنگی، بیحیایی، فحشا را با جنس دین صورتی، تحویل مخاطب دادند.
📌از مجموع این تلاش های رسانه ای می توان به این نتیجه رسید که
غرب پذیرفته است که از روش های نظامی و اقتصادی قادر به تجزیه ایران نیست. اما رسانه های بیگانه از جمله بی بی سی بر این باورند که می توان از لحاظ ایدئولوژیکی به اهداف خود برسند.
♨️ در واقع هدف اصلی رسانه های بیگانه در خدشه وارد کردن به محرم رسیدن به «نقطه اسارت جوش» است؛ یعنی هدف این است که فرد در محاصره ی این پیام ها، عبارات، الفاظ و تصاویر به مرحله ای در دمای غیرقابل بازگشت برسد و در آن اسیر شود که اولین واکنش فرد در چنین شرایطی منهدم شدن و یا خنثی شدن است...
⚠️ شگردهای رسانه های بیگانه برای تغییر ذهن مخاطب فارسی زبان هر روز بیشتر می شود، شناختن و درک این جنگ شناختی قسمتی از سواد رسانهای مورد نیاز امروز ما است...
#علیرضا_داوودی
@Siasiland
📡
شخصیت ممتاز
مهمترین نکته در دو تقریظ رهبر انقلاب بر کتب شهید صدرزاده تبیین برجستهترین ویژگیهای آن شهید والامقام بود.
@siasiland