11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فایده تئاتر برای زندگی
منوچهر اکبرلو
در جلسه نقد و پژوهش انجمن نویسندگان مطرح شد
ارتباط منتقدان ادبیات کودک ایران با جهان اندک است
ششمین جلسه نقد و پژوهش ۲۹ آبان در انجمن نویسندگان کودک و نوجوان برگزار شد.
منتقدان در ششمین جلسه نقد و پژوهش انجمن نویسندگان کودک و نوجوان به ارایه گزارش فعالیتها و دیدگاههای خود پرداختند. همچنین در این برنامه دو نشریه تخصصی ادبیات کودک مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه اولین شماره دو فصلنامه فارسی و کردی نقد ادبیات کودک و نوجوان مورد بررسی قرار گرفت. آرش مهربان، دبیر کارگروه مطالعات ادبیات کودک دانشگاه سنندج و سردبیر این نشریه گزارشی از اهداف و برنامههای این نشریه ارایه کرد و از برگزاری کنفرانس ملی نقد ادبیات کودک توسط این نشریه و پژوهشکده کردستانشناسی دانشگاه سنندج در سال آینده خبر داد.
محمود برآبادی نویسنده پیشکسوت و عضو گروه لاکپشت پرنده از خاطرات چاپ اولین کتابش در سال ۱۳۵۴ و اولین نقدش در سال ۱۳۵۸ سخن گفت و به سخنرانی اخیر خود با عنوان «ضرورت پرداختن به پشتوانههای تاریخی برای مخاطب کودک و نوجوان» اشاره کرد.
فاطمه رضایی و طلیعه اصفهانینیا پژوهشهای خود را با موضوع «باور به معجزه در رمانهای نوجوان دارای شخصیت معلول» و «آسیبشناسی رمان نوجوان دهه نود» معرفی کردند.
بخشی از این جلسه به بررسی نشریه بینالمللی مطالعات ادبیات کودک اختصاص داشت که توسط فریده خرمی مورد پژوهش قرار گرفته بود. وی ابتدا به معرفی انجمن بینالمللی مطالعات ادبیات کودک و نوجوان پرداخت و گفت این انجمن از زمان تاسیس در سال ۱۹۷۰ تا کنون با حمایت از پژوهشها، برگزاری همایش دو سالانه، انتشار نشریه و دیگر اقدامات به مهمترین نهاد ادبیات کودک تبدیل شده است. نشریه این انجمن نیز از سال ۲۰۰۸ منتشر میشود که کارکرد و حدود شمارههای مختلف و بخشهای هر شماره در سایت انجمن آمده است. خرمی از روزآمدی و نوآوری مقالات نشریه و جای خالی منتقدان ایرانی در آن سخن گفت و ارتباط منتقدان ایرانی با جهان را ناکافی دانست.
در ادامه سیدعلی کاشفی خوانساری، عضو ایرانی انجمن بینالمللی مطالعات ادبیات کودک درباره جایگاه جهانی این انجمن و نحوه عضوگیری آن توضیحاتی ارایه داد.
اسماعیل امینی، مقصود نعیمی ذاکر، مصطفی خرامان، علیرضا مرتضوی کرونی، فرمهر منجزی، ناهید معتمدی، مهدی ابراهیمی لامع، محمدامین عارف خطیبی و شهلا انتظاریان، دیگر منتقدان و نویسندگان حاضر در جلسه نیز به ارایه دیدگاههای خود پرداختند.
جلسات نقد و پژوهش ادبیات کودک هر دوهفته یکبار در انجمن نویسندگان کودک و نوجوان برگزار میشود و در بخشی از هفتمین جلسه در روز سهشنبه ۱۳ دیماه کتاب یک باغ پر از گل با موضوع مبانی شعر خردسال مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
شهرزاد؛
نوشتههایی از سیدعلی کاشفی خوانساری
*🙋🏻♀️رادیوپادکست کودک و رسانه🙋🏻♂️
کانال اختصاصی انجمن تخصصی کودک و رسانه*
*🌞سلسله وبینارهای تخصصی به مناسبت هفته کودک و هفته نوجوان*
عنوان وبینارها: *ارتقا کیفیت آثار رسانه ای کودک و نوجوان، با رویکرد تولیدات مشترک بین المللی*
موضوع این وبینار: *“ از وحی تا تصویر”
بررسی تولیدات رسانه ای بین المللی کودک، با محوریت قرآن کریم*
*🙋🏻♀️رادیوپادکست کودک و رسانه🙋🏻♂️
کانال اختصاصی انجمن تخصصی کودک و رسانه
پادکست این نشست رو در نشانی زیر بشنوید.
*https://ble.ir/radiopodcast_koodakoresane
بازی های رایانه ای از حیث مقایسه با رسانه های دیگر, ویژگی هایی دارند که این ویژگی ها باعث شده تا در بین رسانه ها در نوک هرم تأثیرگذاری باشند. در واقع بازی های رایانه ای یکی از کارآمدترین رسانه ها جهت اثرگذاری و شکل دهی افکار عمومی و همراه کردن ذهن مخاطبین خود, به خصوص کودکان و نوجوانان به عنوان مخاطبان اصلی, با اهداف نظام های سلطه است. در این مقاله ابتدا سعی می کنیم, به جایگاه بازی های رایانه ای و تاثیری که بر ذهن مخاطبین خود می گذارد, بپردازیم. سپس کاربردهای فرهنگی, سیاسی-امنیتی و جاسوسی بازی های رایانه ای را با تحلیل و بررسی مصادیقی از این بازی ها تبیین می نماییم. نتایج به دست آمده از تحلیل های صورت گرفته, نشان می دهد که کشورمان به دلیل داشتن دو عنصر قدرتمند یعنی فرهنگ اسلامی و موقعیت سیاسی, محور اصلی این بازی ها قرار گرفته است. بنابراین نیازمند به ایجاد یک فرهنگ جدید در حوزه مصرف بازی های رایانه ای در کشور هستیم تا با آگاهی بخشی و مدیریت مصرفی درست از آسیب ها و تهاجمات در حوزه های مختلف جلوگیری نماییم.
مقاله زیر به این بحث مهم پرداخته است
👇👇
*نخستین همایش ملی سیاستگذاری هنر در ایران*
🔍محورهای فراخوان:
✏سیاستگذاری هنر و حکمرانی
✏سیاستگذاری هنر و وفاق ملی
✏سیاستگذاری هنر و عدالت فرهنگی و آموزشی
✏سیاستگذاری هنر و استراتژی فرهنگی
✏سیاستگذاری هنر و دیپلماسی هنر
✏سیاستگذاری هنر و برنامههای توسعه
✏سیاستگذاری هنر و اقتصاد
✏سیاستگذاری هنر و سواد هنری
✏سیاستگذاری هنر و رسانههای نوین،
✏سیاستگذاری هنر و آیندهپژوهی
✏سیاستگذاری هنر در سایر کشورها،
✏سیاستگذاری هنر و آموزش هنر
✏سیاستگذاری هنر و مدیریت هنری
✏سیاستگذاری هنر و مصرف هنر
📥ارسال چکیده مقالات نهایت تا ۱۵ دی ۱۴۰۳
و اصل مقالات تا ۱۵ بهمن
به نشانی www.napconf.ir
⏳زمان اعلام نتایج نهایی ۳۰ دی ۱۴۰۳
*بخش های ویژه:*
واکاوی عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهادهای دولتی/تجربه نگاری سیاست گذاران شاخص
*نرم افزار تمرین ذهن و تقویت حافظه*
❇️ لوموسیتی بهترین نرم افزار برای ورزش ذهن و تقویت تمرکز و حافظه است که با استفاده از مقالات علمی و با تمرین های روزانه به شما کمک میکند حافظه و دقت بالاتری داشته باشید و احتمال ابتلای شما را به بیماری های فراموشی و حواس پرتی به شدت کاهش میدهد.
👇👇👇
Lumosity.FULL.2020.apk
91.89M
سند از طرف معصومه مرادی