هدایت شده از باشگاه کتاب سیب نارنجی
پـویـش بـزرگ عکس کـودکان اربعیـن 🏴
.
همراه با برگزاری نمایشگاه عکسهای
تولید شده به کمک هوش مصنوعی
🎒 ☺️
🔻اگــر دوست داریـد بــه کمک هـوش
مصنوعی، یـک سلفی رویایی از کودکان
خود ؛ در مسیر کربلا،طریق الاقصی به
یـادگار داشـتــه بــاشـیــد، هـمـیـــن الان
عکـساتون رو برای ما بفرستید:👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3226534077C421f8d1b18
🎁🎁 بیا و قاب عکستو هم جایزه بگیر!
.
نشست در هوای کودکی با موضوع شعر و ادبیات کودک را با سخنرانی دکتر محمد مرادی در نشانی زیر ببینید:
https://www.aparat.com/v/ikp1rab
#خانه_تخصصی_هنر_و_ادبیات_کودک
#سیب_نارنجی
@sibenaghd
* هفتم ربیع الاول سالروز وفات حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها را محضر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) تسلیت عرض می نمائیم. *
میرزا محمد سامرایی تهرانی از کتاب مستدرک بحار الانوار ج 15 نقل می کند که يكي از نزديكان امام عسکري(علیه السلام) چنين مي گويد:
«...وقتی امام عسکري ـ عليه السّلام ـ را مسموم کردند ایشان آنچه را كه بر سر خانواده اش بعد از شهادت خودش خواهد آمد را
(اسارت، آزار و اذیت، شهادت و...)
به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیهافرمودند و آن بانو در جواب حضرت گفتند :
(من یک بار طعم اسارت را چشیده ام و دیگر نمی خواهم دچار شوم)
و از حضرت تقاضا نمود دعا كنند تا خداوند مرگش را پيش از شهادت آن حضرت قرار دهد،
امام عسکری ـ عليه السّلام ـ در پاسخ ایشان فرمودند : من نمی خواستم که فرزندمان مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در این سن کم و در یک زمان هر دوی ما را از دست بدهد
و از طرفی پسندیده نیست من به عنوان امام هدایت گر،
مرگ کسی را از خدا بخواهم لذا از خدا
می خواهم که ساعت رحلت شما را در اختیار خودتان قرار دهد .
آن بانوی مکرمه با توجه به این مسئله که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پس از شهادت پدرشان به امر خداوند غیبت می کنند و در حمایت خدا از شر دشمنان محفوظ خواهند ماند در تاریخ هفتم ربیع الاول سال 260 هجری قمری دو رکعت نماز خوانده،
دعا نمود و یک روز قبل از شهادت امام عسکری _علیه السلام_از دنيا رفت و آقای ما حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دو روز متوالی مادر و پدر بزرگوارشان را از دست دادند
* تسلای دل امام زمان(عجل الله تعالی صلوات
هدایت شده از باشگاه کتاب سیب نارنجی
رولد دال از نویسندگان شاخص و نامآشنای کودکان است.
او زاده ی ۱۳ سپتامبر ۱۹۱۶ و درگذشته ی ۲۳ نوامبر ۱۹۹۰، داستان نویس و فیلم نامه نویس اهل ولز بریتانیا و از مشهورترین نویسنده های انگلیسی است که والدینش نروژی الاصل بودند و اوج شکوفایی او به عنوان نویسنده برای کودکان و بزرگسالان در دهه ی ۱۹۴۰ بود.مهم ترین آثار او چارلی و کارخانه شکلات سازی، جیمز و هلوی غول پیکر، ماتیلدا و داستان های چشم نداشتنی است. بیشتر آثار او به فیلم درآمده اند.او در ۱۹۱۶ در لانداف گلامورگان به دنیا آمد. در جنگ جهانی دوم به نیروی هوایی انگلستان در نایروبی پیوست. مدتی در یونان و سوریه خلبان جنگی بود. در ۱۹۴۲ به واشینگتن رفت و نویسندگی را شروع کرد. اولین داستان هایش را بر اساس تجربه هایش در جنگ در نشریان آمریکایی به چاپ رساند. اما خیلی زود به نوشتن برای کودکان گرایش یافت. آثار او اثر زیادی بر نویسندگان انگلیسی زبان پس از او گذاشت در ادامه در کانال باشگاه کتاب کودک و نوجوان سیب نارنجی یکی از کتابهایش را میتوانید بخوانید.
#رولد_دال
#شاهکارهای_ادبیات_کودک
#باشگاه_کتاب_کودک_و_نوجوان_سیب_نارنجی
انجمن تخصصی کودک و رسانه
به مناسبت بازگشایی مدارس برگزار می کند:
🔹️موضوع این نشست :
آمادگی های ورود به پایه اول دبستان
🔸️دبیر :
سرکار خانم دکتر بانوآقاخانی
روانشناس و پژوهشگر تربیتی
عضو انجمن تخصصی کودک و رسانه
🔸کارشناسان :
سرکار خانم زهرا حاتمی اصل
روانشناس و مشاور مدرسه
و رئیس بنیاد نورا
🔸️ باحضور:
سرکار خانم نیلوفر خانم امین پور
معلم مجرب پایه اول دبستان
🔹️تاریخ برگزاری:
پنج شنبه ۲۹ شهریور ماه ۱۴۰۳
🕣 ساعت ۱۹ تا ۲۱
💻 در گوگل میت به نشانی:
https://meet.google.com/sza-teuj-zaz
انجمن تخصصی کودک و رسانه
www.koodak.tv
#مدرسه #کلاس_اول_بستان #معلم #دبستان #کلاس_اولی
استاندارد تولید انمیشن برای کودکان۳-۷ سال ( خردسالان )
نویسنده: محمود علی پور
قسمت اول
انیمیشن از واژه لاتین animate به معنی جان بخشیدن، روح دادن، زندگی دادن اخذ شده است. به صورت کلی هنر حرکت بخشیدن به اشیای بیجان را انیمیشن (Animation) گویند. برای تولید یک انیمیشن موفق باید با اصول پایه انیمیشن آشنا بود و طرح های خلاقانه ای را در قالب داستانی خلاقانه تر هم سو با نیاز و ادراک مخاطب تولید کرد. اما از همه مهمتر شناخت مخاطبی است که انیمیشن برای او تولید می شود.
این مقاله ابتدا با تحدید سنی مخاطب به ۳ تا ۷ سال، به تفکیک سنی مخاطب می پردازد. وجه این تفکیک و دلایل انتخاب این محدوده سنی را با استفاده از روایات و مباحث روانشناسی رشد و همچنین پژوهش های انجام شده در حوزه رسانه و کودک بیان می کند. سپس با پرداختن به اصول پایه ای انیمیشن، استانداردهای جهانی در جهت ارتقا کیفیت انیمیشن را بر می شمرد. با اینکه این اصول کلی مخصوص به رده سنی خاصی نیست ولی جزء استانداردهای جهانی به حساب می آید. به دست آمدن استانداردهای انیمیشن در این گروه سنی نیاز به شناخت مخاطب و ویژگی های آنان دارد که با تجمیع خصوصیات این دوره با نظر به رویه آموزش و یادگیری و ادراک دیداری و شنیداری خردسال به تیم تولید اطلاعاتی پیرامون این مخاطبین داده می شود. حاصل دستآوردهای پژوهشگران عرصه رسانه و کودک به صورت کاملا کاربردی در مباحث تولیدی نیز به اختصار و گزیده در پی آمده است که سبب استخراج الگوهایی استاندارد برای مخاطبین خردسال خواهد شد.
سپس به معرفی ژانرهای مورد استفاده برای انیمیشن در این گروه سنی و پیشنهاد ژانرهای قابل استفاده می پردازیم. از پروژه تحقیقاتی کشور استرالیا در زمینهاستاندارد تولید برنامههایکودک تلویزیونی نیز استانداردهاییکه بتواناز آنهاجهترسیدنبه استانداردهای تولید انیمیشنرسیدخلاصهایآوردهشده است.
انجمن کودک و رسانه
محمود علی پور
خانه تخصصی هنر و ادبیات کودک و نوجوان سیب نارنجی
هدایت شده از رسانه خبری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فارس🌱
☘ کوچه غنچه های محمدی
جشن میلاد پیامبر رحمت ویژه کودک و نوجوان
😍همراه با برنامه های شاد و متنوع، قصه گویی، نمایش عروسکی، نقاشی، یه عالمه جایزه و پذیرایی
📆 تاریخ: ۲۷ الی ۳۱ شهریور،
⏰ ساعت: هر شب ساعت ۱۹ تا ۲۳،
🌟 ویژه برنامه استیج ۲٠ الی ۲۲
📍 مکان: شیراز، گذر حافظ
💚صدای مهرت را به
گوش جهان میرسانیم...
#کنگره_جهانی_محمد_پیامبر_رحمت ﷺ
✍️ با رسانه خبری کانون فارس همراه باشید
ایتا l شاد l سایت خبری
استاندارد تولید انمیشن برای کودکان۳-۷ سال
قسمت دوم
انیمیشن یا پویانمایی نوعی فیلمسازی متفاوت با سینمای واقعی است، که از آغاز به صورت موازی با ساخت فیلم زنده رشد کرده است و بیش از صد سال است که از ساخت نخستین انیمیشن ها (امیل رینو، ۱۸۸۸) و نخستین نمایش های انیمیشن (پاریس، ۱۸۹۲) می گذرد.
بسیاری همچون جیان آلبرتو بندازی نویسنده کتاب «یکصد سال سینمای انیمیشن» معتقدند که «سینمای انیمیشن الزاما برای کودکان نیست و تنها ارتباطی ضعیف با کمدی مصور دارد ولی از آنجا که اگر قرار باشد کودکان، سینمایی مخصوص به خود داشته باشند آن سینما لاجرم سینمای انیمیشن خواهد بود، نمی توان ارتباط تنگاتنگ این نوع سینما را با مخاطب کودک نادیده گرفت.»
مهم ترین وجه تمایز انیمیشن از فیلم واقعی اصل انتزاع و فراواقعی بودن انیمیشن است. سینمای زنده یا واقعی چنان که از نامش پیداست به دنبال بازنمایی عینی واقعیت است یا اگر هم چنین قصدی نداشته باشد دست کم عناصر تصویری اش لاجرم مابه ازای خارجی دارند و منطبق با واقعیت بیرونی هستند. به عبارت دیگر در سینمای زنده، تخیل درباره واقعیت و به دنبالش انتزاع محدود است به موقعیت داستانی، شکل روایت، نوع تکلم یا حداکثر تغییراتی که با گریم یا افزودن عناصری به موجودات واقعی برای تخیلی جلوه دادن آنها انجام می گیرد. کودک خردسال نیز تمایز اندکی بین دنیای واقعیت و خیال می پندارد و برای او اشیاء زنده و جاندار هستند و تعاملی کلامی و خیالی با آنها دارد و این دنیا نیز جز با انیمیشن که کمک کننده به این ذهنیت و نزدیک به این دنیاست تحقق نمی یابد. از همین رو انیمیشن یکی از دلنشین ترین لذت های دوران کودکی است.
حال باید بپرسیم براستی انیمیشن چیست؟ آیا هر نقاشی متحرک یا هر پویانمایی عروسکی و غیرعروسکی به صرف اینکه چیزی غیر از فیلمسازی رئال و زنده باشد انیمیشن است و اصلاً مهم نیست مخاطبش بزرگسال باشد یا کودک؟ و اگر مسلمات امروز اصلاً این اجازه را به ما نمیدهد که چنین چیزی را نپذیریم آیا دست کم نمیبایست حساب انیمیشن کودکانه –که در ما در ادبیات عامیانهمان به آن کارتون میگوییم- را از انیمیشن بزرگسال جدا کنیم و با یک واژۀ کلی به نام انیمیشن یا پویانمایی این دو را از یک جنس فرض نکنیم و حکم واحد بر هر دو نرانیم؟ آیا همین کافی نیست که ما در سینمای امروز به اندازهای از دنیای شگفتانگیز کودکی فاصله گرفتهایم که دیگر رنگی از قصههای کودکانۀ شاه پریان ندارد و واقعیتزده شده است، حال آنکه در گذشته و در دوران کلاسیک تاریخ سینما فیلمسازان بنامی همچون آلفرد هیچکاک تمام تلاش و هنرشان، دور ساختن مخاطب بزرگسال از واقعیات بیارزش بیرونی و دعوت او به حقایق باطنی عالم -که بیش از همه در خیالپردازیهای کودکانه دستیافتنی است- بوده و در این راه نیز هم به لحاظ هنری و هم به لحاظ جذب مخاطب عام بسیار موفق بودهاند؟ آیا همین کافی نیست برای اینکه ما دیگر از فاصله گرفتن انیمیشن –که از دیرباز سینمای خاص کودک بوده- با دنیای کودکی جلوگیری کنیم؟
محمد علیپور
انجمن تخصصی کودک و رسانه
خانه تخصصی هنر و ادبیات کودک و نوجوان سیب نارنجی
https://eitaa.com/sibenaghd
پنجره ای رو به باغ احمدی
سیمای حضرت رسول در آینه ادبیات کودک و نوجوان
یکی از ویژگی های ادبیات کودک و نوجوان، پرداختن به مفاهیم دینی است. ادبیات دینی کودک و نوجوان در دو شاخه داستانی و غیر داستانی، در رسته های مختلفی چون خداشناسی، اخلاق، آموزش احکام، آشنایی با اصول و فروع دین و آشنایی با شخصیت ها و بزرگان دین در بستر ادبیات جاری است . دسته ای از آثار دینی با رویکردی آگاهی بخش و دانش نامه ای تنها برای ارتقای سواد دینی کودک و نوجوان و نیز تفکر او تدوین شده اند و دسته ای دیگر در نظر داشتنذ تا با برقراری ارتباط با کودک، به گونه ای در تربیت دینی و فطرت محور او نقش داشته باشند.
شخصیت و سیره عملی پیامبر اکرم صلوات الله علیه یکی از مضامین اصلی و پر تکرار در ادبیات دینی کودک است. فرهنگ نامه های سبک زندگی پیامبر و آشنایی با خصال او نمونه هایی از ادبیات غیر داستانی است که می تواند مورد توجه باشد. غلامرضا حیدری ابهری در دهه های اخیر یکی از پرکارترین اشخاصی است که به این نوع ادبی توجه داشته و در خلال آثار دینی اش، شخصیت پیامبر را معرفی کرده است. او در کتاب فرهنگ نامه سبک زندگی امامان، محمد مثل گل بود، پیامبر و قصه هایش و پیامبر قصه می گوید، در قالب حدیث و یا روایت و حکایتی کوتاه کوشیده است پیامبر را به مخاطب معرفی کند و راه کارهایی برای زیست اخلاق مدار و محمدی ارائه دهد. گروهی دیگر از فعالان حوزوی با توجه به احادیث موجود از حضرت رسول صلوات الله علیه، در کنار بیان روایت با داستانک ها یا شعرهایی کوتاه، سعی در تببین شخصیت این اسوه نیکوخصال داشته اند. سید محمد مهاجرانی را در این گروه می توان گنجاند و کتاب های حدیث و شعر و قصه و پیامبر عزیز ما نمونه هایی از این نگاه به رسول الله است. در این دسته از آثار از ساحت ادبی کلام کاسته شده و معنا جای شاعرانگی را می گیرد و کمتر اثری را می توان یافت که از هر دو ساحت پر مایه باشد. مرتضی دانشمند، علی شعیبی، محسن نعماء و علیرضا سبحانی نسب از مهمترین شخصیت های حوزوی تولید کننده ادبیات دینی اند که رویکردی آموزش محور دارند.
در شاخه ادبیات داستانی کودک، شیوه پرداختن شاعران و نویسندگان به شخصیت حضرت رسول متفاوت است. تولید کنندگان این آثار کوشیده اند با توجه به ظرفیت ادبیات و در بستر شعر، داستان و رمان، آثاری بیافرینند که در کنار معرفی حضرت محمد صلوات الله علیه، حظ هنری خوبی به مخاطب هدیه دهد. آثار این گروه نیز درگستره وسیعی از معنا و احساس قرار می گیرد . گاه شاعر و یا نویسنده تنها به ابراز بیان عاشقانه و توصیف حضرت محمد به شیوه نعت در ادبیات پرداخته است و گاه از این ساحت کاسته و به بخش الگوسازی غیر مستقیم و آشنا کردن کودک و نوجوان در لایه های عمیق شناختی توجه داشته است. گاهی شاعران در قالب منظومه حکایتی از حضرت بیان کرده اند مثل محمد کاظم مزینانی در کتاب از زبان سوسمار. مزینانی در این کتاب داستان مرد عربی را حکایت مرده است که برای ایمان آوردن به پیامبر، از او تقاضا می کند تا سوسماری که به همراه دارد را به حرف آورد و سوسمار به نبوت پیامبر گواهی و یکتایی خدا گواهی می دهد. و گاهی در قالب فانتزی و داستان به توصیف رویدادی از زندگی حضرت اشاره داشته اند. مثل کتاب پیغامی برای ابر پنبه ای از طاهره ایبد. کتاب «پیغامی برای ابر پنبهای» داستان ابر کوچولویی است که از وقتی به دنیا آمده، منتظر فرشته باران است. او دوست دارد بداند قرار است کجا ببارد. بالاخره فرشته باران میآید؛ اما مأموریتی که برای ابر پنبهای در نظر گرفته، باریدن نیست. ابر پنبهای باید سایهای بشود بر سر پسری به نام محمد (ص) که قرار است در آینده آخرین پیامبر باشد. این کتاب به ماجرای سفر پیامبر اسلام به شهر شام و قرارگرفتن ابر در مسیر حرکت ایشان میپردازد. مضمون این کتاب ها به زندگی، ولادت، نبوت، اخلاق و رحلت پیامبر اشاره دارند و عموما حالت حکایت واره دارند. محمد کاظم مزینانی، جعفر ابراهیمی، محمود پوروهاب، طاهره ایبد، فریبا کلهر، طناز شامانی، مجید ملامحمدی، محمد میرکیانی، مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش، یحیی علوی فرد، شاهین رهنما، معصومه مرادی، حمید هنرجو، سید احمد میرزاده و حسین فتاحی را می توان در این گروه قرار داد.
ادامه دارد...
#معصومه_مرادی
#ادبیات_دینی
https://eitaa.com/moradimasoome
https://eitaa.com/sibenaghd
وقتی ناشر مرعوب نام نویسنده میشود.
گاهی کتابهایی در حوزهی کودکونوجوان به دستم میرسد به غایت بیمحتوا، لوس و ضعیف از نویسندهها و ناشران نامی و نامدار. و بعد با خودم فکر میکنم چطور نویسنده احساس کرده این کتاب را باید چاپ کند و ناشر هم پذیرفته که این کتاب را چاپ کند؟ بدوناغراق، آرزوی هر نویسندهای این است که بهطور حرفهای و تماموقت بنویسد و از راه نویسندگی امرارمعاش کند؛ آرزوی قشنگی که لااقل در ایران ما برای بیشتر نویسندگان به رویا میماند، اما هستند نویسندگانی که این رویا و آرزو به خون دل برایشان محقق شده و همچنان مینویسند که خب، مایهی خوشوقتی است و جای تبریک و تشکر هم دارد، اما «پرنویسی» آفتهایی هم دارد، از جمله اینکه گاهی کتابهای یک نویسنده از یک مقطعی به بعد، بیمحتوا و ضعیف میشوند طوری که مخاطب حیرت میکند که: «این چی بود که من خواندم؟!»
نویسندهی نامآشنا، هر چیزی را که مینویسد به ناشر میسپارد و ناشر هم که امضای نویسندهی سرشناس را پای داستان میبیند (نویسنده و شاعری که به برند یا به قول حدادعادل، «ویژند» تبدیل شده) کتاب را با شکلوشمایل چشمنواز و «بفروش» منتشر و راهی بازار کتاب میکند، بدون اینکه از خود سؤال کند: این کتابی که من منتشر کردم مخاطب را به چه کار میآید. و باز بدون اغراق، اگر همین نویسنده، کتابش را بدون اسم نویسنده و بهعنوان نویسندهای گمنام برای همان ناشر بفرستد، قطعٱ با جواب منفی ناشر مواجه خواهد شد!
گفتنیها زیاد است و در این مقال نمیگنجد، برای خودم دشمنتراشی هم نمیکنم، اما به نظرم با یک جمله میشود حق مطلب را ادا کرد که: گاهی نویسندهی حرفهای مرعوب قلم خود میشود و ناشر هم مرعوب نام نویسنده و اینگونه است که گاه، آثاری ضعیف و بیمحتوا از نویسندگان و ناشران حرفهای راهی بازار میشود.
کاش هم نویسندگان (به معنای عام نویسنده، شاعر، پژوهشگر و...) و هم ناشران مرعوب قلم و برند خود نشوند.
✍️حمید رضا داداشی
https://www.instagram.com/hrdadashii?igsh=MTdpaGIxcXN5cXNlbw==
حضرت محمد صلواتالله علیه در ادبیات کودک و نوجوان
بخش دوم
رمان نوجوان از دیگر شاخه های مهم ادبیات دینی کودک و نوجوان است که در دایره وسیع خود، به شخصیت حضرت رسول نیز توجه داشته است.
به امین بگو دوستش دارم نوشته مریم راهی یکی از این رمان هاست. این رمان به تاریخ صدر اسلام و سالهای پیش از اسلام پرداخته و از دوره زندگی عبدالمطلب پدربزرگ پیامبر شروع میشود و تا سال هشتم هجری ادامه پیدا می کند. این رمان درباره چهار شخصیت برجسته تاریخ صدر اسلام است که از حامیان پیامبر حضرت محمد (ص) بودند: حضرت عبدالمطلب پدربزرگ پیامبر، ابوطالب و حمزه دو عموی پیامبر و جعفر بن ابی طالب پسر عموی پیامبر.. رمان به امین بگو دوستش دارم، با دیدن خوابی توسط عبدالمطلب پدربزرگ پیامبر آغاز میشود، خوابی که در آن هاجر همسر ابراهیم از او درخواست میکند تا تشنگی فرزندش اسماعیل را رفع و او را سیراب کند و وی را به حفر چاه زمزم تشویق میکند.
این قبیل آثار به دلیل گره های داستانی و کششی که دارند مخاطب نوجوان را با خود همراه می کنند و در لایه دوم داستان، اطلاعات خوبی به او می دهند و گاه او را به سمتی خاص رهنمون می شوند بی آنکه نوجوان را نصیحت کرده باشند.
کتاب وقتی دلی از محمد حسن شهسواری از دیگر رمان های جذاب با محوریت رسول الله است. این کتاب روایت مردی زیبا و جذاب است که همه دلها پیش اوست، اما خودش دلش را جای دیگری گذاشته است. مصعب بن عمیر قهرمان این داستان است او مرد جوان، ثروتمند و جذابی از اصحاب پیامبر است که دل تمام دختران مکه را برده و از خانواده ثروتمندی است. در آن زمان شایعهای همواره نقل مجالس کفار بود که در اطراف محمد مشتی فقیر جمع شدهاند. ایمان آوردن مصعب به باعث عصبانیت کفار شده بود چون پدر و مادرمصعب از ثروتمندان مکه بودند و مصعب هم فردی جذاب بود. مصعب بن عمیر قرآن را به زیبایی بسیار تلاوت میکرد وبعدها به اولین قاری اسلام ملقب شد..
کتاب محمد صلی الله علیه و آله کتابی جذاب و خواندنی محمد (ص) اثر ابراهیم حسن بیگی است. هرچند این کتاب برای مخاطب غیر مسلمان نوشته شده اما خواندن آن واقعاً برای مسلمانان هم لذت بخش است. در واقع رمان محمد (ص) به شکل قابل قبول و زیبایی تاریخ اسلام را در 15 بخش معرفی کرده است. راوی در این داستان اول شخص و شخصی یهودی است که در رمان به عنوان یک دانشمند معرفی میشود. شخصی یهودی به نام اسحاق از طرف شورای عالی یهود مامور میشود تا به سمت پیامبر اسلام برود، یا او را کشته یا عقایدش را به چالش بکشد
در سراسر رمان محمد (ص) مخاطب با گزارشهایی روبرو میشود که یک غیرمسلمان از پیامبر مسلمانان میدهد و این گزارشها از شکلگیری اسلام و تاثیر پیامبر بر اطرافیان و دشمنانش نشانه دارد.
از مهم ترین چهره های این نو.ع ادبی می توان به محمدرضا سرشار، داوود امیریان، ابراهیم حسن بیگی و مجید ملامحمدی اشاره کرد.
با بررسی و اشاره گذرا به موارد فوق می توان دریافت که ادبیات دینی کودک از وجوه مختلفی ارزشمند است. اگرچه این نوع ادبی نیز مثل دیگر انواع ادبیات گاه راه را به اشتباه طی کرده و از رسالت اصلی خود دور شده است و یا گاه درگیر تکرار گشته، می تواند از مهم ترین و اثرگذارترین ابزار برای ارتقای سواد دینی و مهم تر از آن تربیت دینی کودکان و نوجوانان باشد . با کمک این نوع ادبی می توان شخصیت پیامبر را به الگویی قوی برای کودکان و نوجوانان تبدیل کرد تا با پیروی از او در عمل و افکار به سعادت دنیا و آخرت برسند و مسیر رشد را به خوبی طی کنند. شعر زیر از غلامرضا بکتاش حسن ختام این یادداشت کوتاه است تا با شنیدن آن، عشق او دوباره در دل هایمان جوانه بزند:
اولین پیامبر
در میان باغ ما
آب و خاک و دانه بود
دومین پیامبر
در میان باغ ما
حضرت جوانه بود
آخرین پیامبر
در میان باغ ما
فکر می کنید کیست؟
آخرین پیامبر
در میان باغ ما
یک گل محمدی است
معصومه مرادی
https://eitaa.com/moradimasoome
https://eitaa.com/sibenaghd