eitaa logo
سُـڪوت
105 دنبال‌کننده
548 عکس
554 ویدیو
7 فایل
بِسم‌اللّٰھ‹🤍- همھ‌چےاز1404/4/4شࢪو؏‌شد- کپی‌؟ با ذکر 1 صلوات برای سلامتی امام زمان
مشاهده در ایتا
دانلود
امام صادق علیه‌السلام فرمودند:« هر کار نیکی که بنده ای انجام میدهد در قرآن ثوابی برای آن مشخص است؛ مگر نماز شب! زیرا آنقدر پر اهمیت است که خداوند ثواب آن را معلوم نکرده و فرموده :« پهلویشان از بستر ها جدا میشود و هیچکس نمی‌داند به پاداش آنچه کرده‌اند چه چیزی برای آنها ذخیره کرده‌ام .»❣
46.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهارم برشی از صحبت های شنیدنی همسر شهید حمید سیاهکالی مرادی. پیشنهاد دانلود
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام سلام 🫂 امیدوارم حال دلتون خوب باشه🫀 و خودتون رو برای اربعین ارباب آماده کرده باشی🌱 انشاالله می‌خوایم یک برنامه کلی و عملیاتی برای خودسازی مطلب بزاریم ،خوشحال میشیم اگر ایده یا نظری دارید بهمون منتقل کنید .برنامه کلی رو محور واجبات و ترک محرمات می‌چرخه مثل نماز و نماز های قضا شده ، روزه و روزه های قضا شده ،کنترل نگاه و... و برنامه عملیاتی رو محور کارهایی می‌چرخه که تنبلی میکنیم که انجامشون بدیم و از کلی خودمون رو محروم میکنیم.بخش زیادی از این دو برنامه ،از برنامه های خودسازی شهدا برگفته هست که نمونه برنامه شهدا گذاشته خواهد شد ❣ امیدوارم مفید واقع بشه 😊 (حداکثر این برنامه ها ۳۰ یا۴۰ روز هستش و به بعد با شروع سال تحصیلی جدید شاید فرصت گذاشت برنامه داخل کانال نباشه و باید با استفاده از مطالب گذاشته شده هر کس شرکت می‌کنه به ادامه داشتن این برنامه در زندگیش اراده کنه.)
برنامه خودسازی شهیده زینب کمایی
برنامه خودسازی شهید عباس دانشگر
« »به صورت هفته ای گفته میشه شما با توجه به شرایطی که دارید میتونید به یک روتین عبادی تبدیلش کنید.🌱
به تدریج و کم کم شاخ و برگ میگیره. به صورت مقدماتی با الگو برداری از برنامه خودسازی شهدا یک نمونه برنامه آماده شده که شامل 4 زیر مجموعه هست 🕐زمان انجام دادن هر برنامه برای افراد مختلف بسته به شرایط میتونه متفاوت باشه. هر کس باید با خودش عهد ببنده که از برنامه ها عقب نمونه 🙂
توضیحات درباره :تعداد به دلخواه هست و شامل ذکر 1)استغفار 2)ذکر روز 3)صلوات : با دو رکعت نماز شروع میکنیم ، اما زمان خواندن به دلخواه با یکی از نماز های یومیه (روزانه) هست :هر هفته باید 1یا 2 روز روزه گرفته شود و باز زمان به دلخواه فرق میکنه ولی ما دوشنبه و پنجشنبه رو در هفته انتخاب کردیم😊 : شامل نماز شب حتی یک رکعت +تسبیحات حضرت زهرا📿 خواندن سه مرتبه سوره توحید= خواندن یک قرآن کامل🌱 ( باز به دلخواه می‌تونه مواردش متفاوت باشه به سلیقه خودتون🙃)
نمونه برنامه خودسازی ❣ حتما مثل شهدا یک دفتر رو به این کار اختصاص بدید.🌱
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا