15.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رزم عشق
نامه مجاهدین حزبالله به سیدحسن نصرالله
💡سیمافکر؛ ویدئورسانه فرهنگ و سیاست ایران
@simafekr_com
سیمافکر
رزم عشق نامه مجاهدین حزبالله به سیدحسن نصرالله 💡سیمافکر؛ ویدئورسانه فرهنگ و سیاست ایران @simafek
رزم عشق
نامه مجاهدین حزبالله به سیدحسن نصرالله
ما هنوز نمیفهمیم که رزمندگان مقاومت واقعاً چگونه میجنگند و چگونه زندگی میکنند و چگونه روز را به شب میرسانند. رابطه سربازان با یک فرمانده نظامی یا رهبر نظامی قاعدتاً نباید این چنین باشد. جهان به ما میگوید که نظام دیگری بر رزم و جنگ و حتی زندگی حاکم است اما مقاومت میگوید کلا انسان دیگری در کار است. به راحتی نمیتوان فهمید که واقعاً چه چیزی انسان مقاومت را این گونه کرده اما احتمالاً آن چیز تنها چیزی است که لیاقت زندگی کردن دارد.
در ادامه متن نامهای را میخوانید که رزمندگان حزبالله برای رهبرشان پیش از شهادتش نوشتهاند:
«ای حضرت عشق! ای معنای صدق و اخلاص! ای پدر رزمندگان و شهدا! درود و تکریم ما نثار تو باد! سلام و دعای ما تقدیم تو باد! تمام عشق و دوستی ما وقف تو باد!
با تحیت و سلام ما را راهی کردی و دعایت را نثار ما؛ همین [دعای تو] یاور و تکیهگاه ما در میدان بود؛ خستگی شب و روزهایمان را زدودی؛ به دستهای ما که روی ماشه بود، قوت دادی؛ و ما لبیک گفتیم. پاسخ ما در میدان بود؛ آن گاه که تیر میانداختیم و ندایمان این بود: «و چون تیر افکندی، تو نیفکندی بلکه خدا افکند» یا الله! بخشی از قدرت خود را به دشمنمان چشاندیم؛ عرق جبینمان با عطر خون آمیخته شد. نه سرما خستهمان میکند و نه گرما سد راه ماست. ابرها به ما سایه میبخشند؛ مِه با ما انس میگیرد و یاور ما میشوند در مبارزه با دشمن.
ای آقای ما! ای محبوب ما! ای آقای رزم و عشق! شجاعت و بیپروایی را از تو آموختیم؛ دلاوری و اقتدار و شکوه را از تو آموختیم؛ از هیچ دشمنی نمیهراسیم؛ هیچ لشگری تن ما را نمیلرزاند. تو آنچنان دعایمان میکنی، گویی ما اهل و عیال تو هستیم. دعای تو راز ایستادگی ماست؛ با دعای تو پیروزی را به چنگ میآوریم و با صبر و اخلاص. به شما و مردم استوارمان قول میدهیم که در تعهد به وصایای شهدا امین باشیم. عهد میبندیم که پرچم جهاد همیشه برافراشته باشد حتی اگر آخرین قطره خونمان برای احقاق حق و یاری مظلومان ریخته شود.
ای آقای ما! ای وعدهی صادق خدا! و ای گواه عزت او! سربازانت جمجمههای خود را به خدا سپردهاند و قدمهایشان بر زمین استوار است و به دوردستها چشم دوختهاند؛ آنها در گروِ اشارهی تو هستند تا خدا به دستان آنها دشمنان را عذاب کند و سینهی مؤمنان را التیام بخشد.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته - از طرف فرزندانت، رزمندگان مقاومت اسلامی.»
💡سیمافکر؛ ویدئورسانه فرهنگ و سیاست ایران
@simafekr_com
38.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
او نمرده است
تدفین شهید سیدحسن نصرالله
💡سیمافکر؛ ویدئورسانه فرهنگ و سیاست ایران
@simafekr_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الىاللقاء مع انتصار الدم على السيف
به امید دیدار هنگام پیروزی خون بر شمشیر ...
💡سیمافکر؛ ویدئورسانه فرهنگ و سیاست ایران
@simafekr_com
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکست اسرائیل؛ تولد ملت لبنان
وحید یامینپور ـ آبان ۱۴۰۳
💡 سیمافکر؛ ویدئورسانه فرهنگ و سیاست ایران
@simafekr_com
سیمافکر
شکست اسرائیل؛ تولد ملت لبنان وحید یامینپور ـ آبان ۱۴۰۳ 💡 سیمافکر؛ ویدئورسانه فرهنگ و سیاست ایران
شکست اسرائیل، تولد ملت لبنان
وحید یامین پور - ۱۴ آبان ۱۴۰۳
در سال 1920، کشور لبنان فقط به این خاطر تاسیس شد که جایگاه فرانسه در غرب آسیا را تثبیت کند. قرار بود که حاکمان مسیحی و مارونی لبنان به عنوان عمال نیابتی فرانسه عمل کرده و حامی منافع این کشور در نظم سایکس-پیکویی پدید آمده در غرب آسیا بشوند. پس میتوان ادعا کرد که لبنان از همان ابتدا فاقد یک حکومت ملی که برخاسته از هویت و باور مردمش باشد، بود و چارهای جز عمل به منویات بیگانگان نداشت.
وقوع جنگهای داخلی مکرر، تنازعات قومی، دخالت بیگانگان در سرشت سیاسی و حمله اسرائیل، به پبدایش هویتهای قومی-مذهبی چند پاره و متعارض در این کشور دامن زد. لبنان تنها در ظاهر نام یک کشور را به یدک میکشید و در واقعیت، چیزی جز یک موجودیت غیر مستقل و وابسته به خواست و تصمیمات قدرتهای بزرگ و بیگانه نبود. پس طبیعی بود که مردم این کشور نیز ماهیت یک ملت را نداشتند.
وحید یامینپور در نشست عصر نصرالله توضیح میدهد که پیروزی بر اسرائیل، اولین رویدادی بود که توانست یک پیروزی بزرگ و یک هویت ملی واحد را برای مردم لبنان به ارمغان بیاورد. این مهم جز با فرماندهی و رهبری سید حسن نصرالله ممکن نبود؛ پس سید حسن نصرالله تنها چهره ملی لبنان از زمان تاسیس این کشور به حساب میآید.
فیلم بخشی است از سخنرانی وحید یامینپور در نشست عصر نصرالله که توسط پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی در چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله برگزار گشته است.
💡سیمافکر؛ ویدئورسانه فرهنگ و سیاست ایران
@simafekr_com