🔺پلوسی: سخنرانی نتانیاهو، بدترین سخنرانی یک مقام خارجی در کنگره بود
🔹نانسی پلوسی، رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا تاکید کرد که سخنرانی نتانیاهو در کنگره، بدترین سخنرانی یک مقام خارجی بود که افتخار حضور در کنگره را یافته است.
🔹پلوسی اظهار داشت که خانوادههای اسرای اسرائیلی در غزه خواستار آتشبس و بازگرداندن فرزندانشان هستند بنابراین، امیدواریم که نتانیاهو وقت خود را برای این کار صرف کند.
#بینالملل
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2585461462Cdb848e85f3
🔴میانِ علی لاریجانی و مسعود پزشکیان امروز دیداری انجام شده که طولانی هم بوده.
▪️۱. لاریجانی اگر پزشکیان بخواهد معاون اولی او را میپذیرد؛ تا این لحظه گزینهی معاون اولیِ دولت چهاردهم که بالای ۵۰٪ شانس دارد، یک اقتصاددان است.
▪️۲. در صورتِ پذیرش معاون اولی دولت پزشکیان توسط لاریجانی، شالودهی اقتصادی دولت دستخوش تغییر جدی میشود!
▪️۳. علی اکبر ناطق نوری حامیِ جدی لاریجانی برای معاونت اول است.
▪️۴. چهرهی بسیار پرنفوذ در میانِ اصلاحطلبان، انذارهای جدی داده که معاون اول نباید علی لاریجانی باشد؛ چرا؟!
استدلالش این بوده که رابطهی خوبِ لاریجانی با دفتر و رهبری و قدِ بلند سیاسی وی، باعث کمرنگ شدن و ناپدیدیِ پزشکیان خواهد شد.
🔻جمع بندی: معاون اولیِ علی لاریجانی در دولت پزشکیان قطعا به نفع رئیس دولت است به شرطی که "علی طیب نیا" در معاونت اقتصادی" با قدرت منصوب شود.
#علی_قلهکی
علت اصلی کنار گیری بایدن چه بود؟ آیا هریس به عنوان نامزد نهایی دمکرات ها انتخاب می شود یا اینکه فرد دیگری این موقعیت را تصاحب میکند؟
بالاخره در روز یکشنبه 31 اردیبهشت ماه بایدن تسلیم فشارهای وارد برای کنارگیری از انتخابات ریاست جمهوری آبان ماه شد و در بیانیه ای انصراف خود را اعلام کرد ولی تاکید کرد که به وظایف خود به عنوان رئیس جمهور مستقر تا دی ماه ادامه میدهد. همچنین از کاندیداتوری معاون خود خانم کاملا هریس حمایت کرد. ظرف ماه های گذشته از گوشه و کنار حزب دمکرات درخواستهایی شنیده میشد مبتنی براینکه به علت کهولت سن و بیماری آلزایمر بهتر است بایدن در انتخابات شرکت نکند ولی هربار این مسئله به شدت از سوی کاخ سفید رد میشد ولی داستان از جایی جدی شد که اولین مناظره بایدن و ترامپ در تاریخ 7 تیر ماه برگزار گردید در این مناظره بایدن به شدت ناتوان ظاهر گردید صدای او بسیار ضعیف و بی حال بود و در پاسخ دادن تاخیر زیادی داشت و در نهایت در نظرسنجی های بعد از مناظره ترامپ با نسبت 70 به 30 برنده از سوی بینندگان اعلام شد . فردای مناظره شورای نویسندگان نیویورک تایمز در بیانیه ای خواستار کناره گیری بایدن و به دنبال آن موج درخواستها در داخل حزب افزایش یافت و کار به جایی کشیده شد که باراک اوباما رئیس جمهور اسبق و نانسی پلوسی رئیس سابق مجلس نمایندگان آمریکا هم از بایدن تقاضای کناره گیری را کردند به تدریج مقاومت بایدن کم شد و او حتی در یک سخنرانی در روز های بعد اعلام کرد کاملا هریس معاون وی میتواند یک رئیس جمهور باشد. ولی در ادامه به دنبال اعلام تیم پزشکی بایدن مبنی بر اینکه او توان اداره کشور را دارد بایدن تغییر موضع داد و گفت نه تنها میتواند کشور را اداره کند بلکه قادر است جهان را هم مدیریت کند در نهایت با فشار همسر و خانواده بایدن وی حاضر به کناره گیری از انتخابات 2024 شد. باتوجه به زمان باقی مانده تا کنوانسیون حزب دمکرات که در تاریخ 29 الی 31 مرداد برگزار میشود و قرار است درآن کاندید نهایی حزب دمکرات اعلام گردد. دمکراتها حق انتخا ب زیادی ندارند و در واقع به احتمال بالای 90 درصد کاملا هریس معاون بایدن کاندید نهایی دمکراتها خواهد بود انتخاب هریس میتواند این فایده را برای حزب داشته باشد که کمکهای مالی ستاد انتخاباتی بایدن به هریس منتقل می گردد. در نهایت انتخاب کاملا هریس حزب دمکرات را از موضع تدافعی در موضع تهاجمی قرار می دهد: مهمترین نکته این است که کاملا هریس با 59 سال سن در حدود 20 سال از بایدن جوانتر است همچنین او میتواند تبدیل به اولین رئیس جمهور زن آمریکا که رنگین پوست هم هست تبدیل شود. کاملا هریس در دوران چهارساله معاونت خود تجارب خوبی را در حوزه سیاست خارجی در دولت بایدن کسب کرده است. کاملا هریس از یک مادر هندی و یک پدر جامائیکایی متولد شده است. مادر او یک پزشک جراح بود و بعد از جدایی پدر و مادرش همراه خواهرش بامادرش زندگی می کرد. تحصیلات وی در رشته حقوق می باشد. همسر وی یهودی میباشد و در کتاب حقایق ناگفته که به قلم هریس در مورد وضعیت سیاسی و اجتماعی آمریکا است می گوید. من بهترین دوران تحصیلم را در مدارس یهودی گذراندم وی چند سال دادستان کالیفرنیا بوده است و در سال ۲۰۱۷ به عنوان سناتور ایالت کالیفرنیا انتخاب گردید و از سال 2020 هم به عنوان معاون جو بایدن رئیس جمهور آمریکا انتخاب گردید. کاملا هریس از نظر دیدگاه حزبی به طیف چپ دمکرات نزدیک است. که افرادی مانند برنی سندرز و الیزابت وارن در راس آنها هستند. اگر هریس به عنوان نامزد نهایی دمکراتها به صورت قطعی انتخاب گردد. دمکراتها می توانند بخشی از نقاط ضعف بایدن را جبران کنند. بخصوص در حوزه سیاست خارجی که پاشنه آشیل دولت بایدن است.
ادامه دارد...
ادامه مطلب بالا..
هریس در تمام دوران عملیات طوفان الاقصی و حملات جنایت بار صهیونیستها با مردم غزه اظهار هم دردی میکرد و به صورت مکرر درخواست این را داشت که باید هرچه زودتر آتش بس در غزه برقرار گردد. هرچند در موضع معاون رئیس جمهور اقدام عملی در این زمینه انجام نداد، هریس همچنین از حامیان توافق هسته ای سال 2015 با ایران بود و بر این باور بود که این توافق میتواند برنامه هسته ایران را مهار کند. وی حمله پهپادهای آمریکایی به خودروی حامل شهید سلیمانی را در ژانویه 2020 محکوم کرد و از حامیان طرحی ناموفق بود که هدف آن جلوگیری از ارتکاب اقدامات نظامی بیشتر علیه رهبران و اهداف ایرانی بوده است. باتوجه به موارد فوق هریس میتواند رابطه سرد بین مسلمانان و اعراب آمریکا را بادمکراتها بهبود ببخشد در انتخابات سال 2020 70 درصد مسلمانان و اعراب به بایدن رای دادند ولی به علت حمایت بایدن از صهیونیستها این عدد در نظرسنجی های اخیر به 20% رسیده است و این در ایالتهای خاکستری که از قضا تعداد مسلمانا ن آنها هم زیاد است میتواند باعث شکست دمکراتها شود البته هنوز درمورد شانس پیروزی هریس صحبت کردن زود است و باید صبر کرد ببینیم آیا اصلا هریس به عنوان نامزد نهایی دمکراتها انتخاب میشود یا اینکه فرد دیگری این موقعیت را تصاحب میکند.
رضا صارمی
چرایی کاهش مشارکت ؟؟!
بخش اول:
در چهار انتخابات سراسری اخیر کشور نرخ مشارکت بین ۴۰ تا ۵۰ درصد متغیر بود و در کل از عدد ۵۰ درصد عبور نکرد. برای چرایی این کاهش هرکس فهمی و ذهنیتی دارد. افراد متناسب با نسبتی که با جمهوری اسلامی دارند برای آن علل ردیف میکنند و پدیده «مرگ مؤلف» اتفاق نمیافتد. نگارنده حدود ۱۰ پدیده و ۳۰ روند را برای این مهم احصا نموده است که در این مختصر نمیگنجد، اما دو معادله را بررسی خواهیم نمود. معادله اول این است که طیفی مسئله را معیشت میداند و آن سرمعادله علت را عبور بخشی از مردم از جمهوری اسلامی قلمداد میکند. البته برخی وارد جزئیات نمیشوند و صرفاً «ناامیدی» را علت میدانند. در بررسی معادله باید گفت مردمی که مشارکت میکنند همانهایی نیستند که بیشترین مشکلات معیشتی را دارند؟ اگر فرض این است که روستاها مشکلات بیشتری دارند مشارکت در روستاها بیشتر است. در کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی که جزو مناطق کمتربرخوردارند، مشارکت اول است. در جنوب تهران مشارکت از شمال بیشتر است. در استان تهران (عمده حاشیه نشینان) مشارکت از شهر تهران بیشتر است. پس همه عدم مشارکت به معیشت برنمیگردد، اما معیشت و تورم مستمر عامل مهمی محسوب میشود. آن سر معادله آیا مردمی که رأی نمیدهند از جمهوری اسلامی عبور کردهاند و به عناد رسیدهاند؟ دو نظرسنجی علمی توسط دانشگاه مریلند امریکا و یک سازمان قابل اتکای داخلی نشان میدهد اینگونه نیست. در نظرسنجی دانشگاه مریلند در زمستان ۱۳۹۹،
حدود۴/٩درصد از ایرانیان اساس جمهوری اسلامی را قبول ندارند در نظرسنجی گسترده و سراسری یک سازمان داخلی این عدد ۷ درصد است. پس ۹۳ تا ۹۵ درصد ایرانیان با جمهوری اسلامی عناد ندارند و مسئلهشان حل شود به صندوق برمیگردند، اما معادله دوم که به زعم نگارنده مسئله اصلی اینجاست. یک سر این معادله سردرگم کردن علل مشکلات موجود در ذهن مردم است. وقتی تأثیر تحریم در زندگی مردم را کم میدانیم و علت واقعی تحریم را نیز تبیین نمیکنیم که اصلا مسئله هستهای و موشکی نیست، مردم علت را به کجا ارجاع میدهند؟ وقتی علت اصلی تحریم نیست، پس چیست؟ اینجاست که سؤال برای رأیدهنده پیش میآید که اگر تحریم نیست پس مدیریت و سیاست است. حال اگر طیفهای مختلف سیاسی-فکری که میآیند و میروند بر کرسی دولت و مجلس مینشینند، اما تغییری حاصل نمیشود برای چه باید رأی دهیم؟ اگر دولتها و مجالس مختلف میآیند و میروند و مشکلات پابرجاست، رأی دادن ما چه فایدهای دارد؟ و اینجاست که یأس نسبت به صندوق شروع میشود و امید به کنجی تاریک میخزد. نگارنده بررسی کردهام که در دوران خاتمی فشار تحریم به دلایلی که موضوع آن اینجا نیست کم شد و خاتمی که هیچ حرف و شعار اقتصادی نداشت الان مفتخر است بالاترین رشد را داشته است. چند سال اول احمدینژاد که مذاکرات ادامه داشت ثبات هم بود، اما از سال ۱۳۹۱ که اوباما نفت ما را تحریم کرد طلا، ارز و مسکن سه برابر شد. پنج سال اول روحانی که مذاکره میکردیم ارز ثابت و تک نرخی بود و مقام معظم رهبری هم به خاطر آرامش موجود از روحانی تشکر کرد. اما از اواخر ۱۳۹۶ که زمزمه خروج از برجام و روشن شدن موتور تحریم اتفاق افتاد ارز از ۳ هزارو ۶۰۰ تومان به ۲۹ هزار تومان رسید و سال ۱۳۹۷ سختترین سال اقتصادی ملت ایران شد.
ادامه دارد ...
چرایی کاهش مشارکت ؟؟!
بخش دوم :
چای دبش اگر فساد محسوب میشود، اگر نماینده مجلس خودرو با قیمت تمام شده میگیرد و متهم به فساد است به دلیل چند نرخی بودن ارز است و این چند نرخی به خاطر تحریم است. ایران به دلیل صادرات نفت و گاز و پتروشیمی در حالت عادی اصلاً مشکل ارزی ندارد. شق دوم این معادله به اصلاح طلبان برمیگردد، سیاه مطلق نشان دادن کشور، جامعه، رفتار حکومت، تعاملات بین المللی، ۱۰۰ برابر کردن فساد در ذهن مردم و غیر عادی نشان دادن همه چیز است. به جرئت میتوان گفت اصلاحطلبانی که میگویند و مینویسند در سه سال گذشته حتی یک نقطه مثبت در کارنامه جمهوری اسلامی ندیدهاند. ایران در همه جداول آخر است! از انتخابات تا محیط زیست، از تورم تا تولید، از حمایت از محکومان امنیتی تا اغتشاشات، همه توسط اصلاح طلبان با چند برابر کردن «نمود» نسبت به «بود» منتشر میشود و دوستانشان در رسانههای فرامرزی به کمکشان میآیند. این سیاهی مطلق به صورتی شد که مردم از خود آنان نیز عبور کردند و در این انتخابات به التماس و وحشتافکنی آنان وقعی ننهادند و باز عدهای مشارکت نکردند. خلاصه اینکه اگر تحریم بیاثر یا کم اثر است، جایگزین آن چیست؟ مردم چه چیزی را علل بدانند؟ و داخلی کردن علل کدام امید را برای مشارکت باقی میگذارد؟ دهه ۶۰ نیست که مشارکت همه تکلیفی- شرعی باشد. هنوز بخشی از جامعه چنین هستند، اما نسلهای نوظهور میپرسند برای چه رأی بدهیم؟ آن دفعه رأی دادیم چه شد؟ به ایشان رأی دادیم چه کرد؟ و...امید است در تبیین علل مشکلات از یک سو و بازگشت اصلاحطلبان به قدرت از سوی دیگر، سیاهنمایی کاهش یابد و گرهگشایی از زندگی مردم، ریل مشارکت را به سر جای خود برگرداند.
رفع تحریم دست ما نیست، اما دوگانه تلاش از طریق مذاکره و تلاش برای بیاثر کردن تحریم از روشهای مختلف دیگر با همان سه اصلی که آقای پزشکیان تأکید دارند (عزت، حکمت، مصلحت) باید در دستور کار قرار گیرد. تجربیات دولت سیزدهم در این حوزه مهم است.
پایان
عبدالله گنجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴زنان نمیتوانند رئیس جمهور باشند❗️
این اظهارات ترامپ هست، کسی که کشورش سالهاست مدعی برابری جنسیتی؛ حقوق زنان؛ حضور اجتماعی زنان و هر چه که به آن متعلق است . باور میکنید معتقد هستند زن نمیتواند رئیس جمهور باشد؟ باور میکنید کاندیدا را به خاطر جنسیت تحقیر میکنند؟ باور میکنید عمده ی درآمد ترامپ از هتلهای مستهجن بوده است ؟ باور میکنید از آزادیهای آمریکایی ، چیزی به اسم زندگی و آزادگی برای زنان حاصل نمیشود؟
◀️ودر انتها باید بگویم همینها در زمان انتخابات ریاست جمهوری زنان در ایران را ابزاری برای فشار رسانهای به کشور ما میکنند اما در زمان انتخابات خودشان به ریش ریاست جمهوری زنان میخندند و صحبتهای ضد زن را تشویق میکنند؟
✍عالیه سادات
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2585461462Cdb848e85f3
📊 آمار قابل توجه و عجیب.
خیلی از مردم از این آمار خبر ندارند.
✍کاظم انبارلوئی
۱- تقریبا به تعداد خانوارها خودرو در کشور داریم! و در موارد قابل توجهی هم ویلای تفریحی وجود دارد
۲- با دو روز تعطیلی راههای کشور از کثرت میل به سفر و تفریح مملو از ماشین و مسافر میشود!
۳- در مصرف لوازم آرایشی و زینتی در صدر هستیم!
۴- میلیونها نفر در یک ساعت برای چهار هزار خودرو ثبت نام میکنند؛ یعنی مردم ایران، با پول همین قرعهکشی میتوانند شرکت بنز آلمان رو خریداری کنند!
۵- در نوروز امسال ۵۱ میلیون تردد در جادههای کشور ثبت شده که ما تنها کشور در منطقه و حتی جهان هستیم که دارای این رکورد سفر هستیم! تقریبا به انداره کل اروپا؛ پنج میلیون نفر سفر از طریق دریا و نیم میلیون نفر سفر هوایی!
۶- تعداد عجیبی ملک در ترکیه توسط ایرانیها خریداری شده است! و ایرانیها فقط در یک ماه خاص بیش از دویست هزار نفر سفر به ترکیه داشته اند! اما باز میگن بدبختیم!
۷- به گزارش انجمن بینالمللی جراحی زیبایی تعدادی عمل جراحی در دنیا انجام شده است که ایران با بیشترین جراحی زیبایی جز ده کشور اول جهان میباشد؛ یعنی ایران یک درصد جمعیت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحی را داشته است!
۸- ایرانیها رتبه اول واردات غذای #سگ در منطقه غرب آسيا را دارند! اما در عین حال بدبخت ترین مردم در سطح کره زمینند؟!
۹- در حال حاضر مردم ایران روزانه بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند یعنی مصرفی بیش از سه برابر مصرف پرجمعیت ترین کشور دنیا یعنی چین!
۱۰- میگن ما بدبختیم ولی مصرف برقمون ۶ برابر میانگین جهانی است!
۱۱- ما بدبختیم ولی مصرف گازمون با جمعیت ۸۰ میلیونی حدود ۷ برابر میانگین جهانی و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپایی است!
۱۲- ما بدبختیم اما در مصرف آب شیرین درجه یک دنیا در رتبه اول هستیم!
۱۳- میهمانی ها و بریز و بپاش خانواده های ایرانی در دنیا مثال زدنی است.
۱۴- برای خرید یه بربری تا سر کوچه ماشین و یا موتور سوار میشیم.
۱۵-برای رفتن به مدرسه، فرزندانمان حتما باید سرویس ایاب و ذهاب داشته باشند.
۱۶- کمتر خانه ایرانی است که فاقد مبلمان و زرق و برق باشد.
۱۷- رکورد دار تعویض زود هنگام موبایل و وسایل هستیم.
۱۸- تولید کننده بیش از اندازه زباله و اهل دور ریختن مواد غذایی ماییم.
۱۹- مجالس عروسی و یا ترحیم با آداب پر خرج و برج داریم.
۲۰- اکثرا فراموش میکنیم که کمدهای لباس ما محتوای چه تعداد لباس کمتر استفاده شده است..
اما طبق آمار جهانی فقر در ایران بعد انقلاب به زیر ۸ درصد هم رسیده است و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان است؛ اما طبق گفته رسانه های دشمن ایران فقیرترین مردم جهان با درصد بالای احساس فقر فلاکت است؟! پس تأمل کنیم؛ چه دستی پشت پرده با کمک خائنین در کاره
و..... ما متهم به فلاکت در رسانه های غربی- صهیونیستی دنیا هستیم.
واکنش زینب سلیمانی به صوت جنجالی ظریف
ظریف بخوانید اما درشت تکرار کنید ...
راست میگوید که میدان با میز فرق دارد، او اساساً حاصل یک تَکرار بی جاست، نه یکاقدام بجا
آقای دیپلمات
شما یادتان نمی آید،
مرد میدان ما آن روز که در زیر آفتاب سوزان جنوب پوست می انداخت تو در حال درست کردن اتوی کت و شلوارت در نیویورک بودی و در حال نوشتن پیش نویس ۵۹۸ و جام زهر
تو سنگین تر از خودکار را بلند نکرده ای تا داغی قنداقه آفتاب خورده کلاش را زیر آفتاب داغ خوزستان در دستت حس کنی و مجبور نبوده ای آب آفتاب خورده بخوری و روی خاک دراز بکشی و خون رفقایت را که روی صورتت پاشیده پاک کنی و تکه های بدنشان را درون گونی جمع کنی و برای والدینشان ببری.
آن روز که مرد میدان ما اشرار تنیده در کالبد خسته سیستان را ازاله میکرد هم تو در سعد آباد با همین مستر ریش قشنگ در حال مالیدن پاچه اروپایی ها برای امضای ننگین سعد آباد بودید
شما قفل های زیادی زده اید
از تاسیسات هسته ای تا دهان منتقدان...
حق داری قتیل نیمه شب جمعه دی ماه بغداد را مقصر ناکامی هایت بدانی.
او مرد میدان بود و امنیت مذاکرات شما را هم تامین میکرد.
*تو با کَری ور میرفتی و قدم میزدی، که او در ادلب، حلب، نبل و الزهرا و موصل خاکریز به خاکریز دنبال شهادت و فتوحات شیربچه های انقلاب خمینی بود.
مکتب ولنجک نمیفهمد عمق استراتژیک اندیشه روستای قنات ملک رابُر کرمان را.
آقای دیپلمات
این حنایی که امروز بر کاکل ملت میبندید
دیگر رنگی ندارد
کار اندیشه غرب لیس شما تمام است
مذاکرات و ورق پاره برجام شما به جهنم خواهد رفت
و خودتان به جایی آنطرف تر از برجام
اما راکت های غزه به تلاویو رسیده است
موشکهای انصار الله به ریاض
صاروخ های حزب الله به دیمونا
صدای پوتین ما را پشت دیوارهای حیفا بشنوند.
آقای دیپلمات دوست دارید نقش شمارا در " گاندو۳ " چه کسی بازی کند؟
یادت هست کدخدای شمارا خدای ما با شنهای طبس خار کرد؟
یادت باشد خون فرمانده دامن گیر است جناب!
سرخاب و سفیدآب دیپلو_ماتیک سازشگرانه را با کدام آب و صابون میشود پاک کرد.
گرد خاک شلوارتان را بعد از زانو زدن در مقابل امیر کویت چه کسی پاک کند؟
اینجا محاسن مردان خدا با خون خضاب میشود و لباسشان در آتش اشتیاق وصل خاکستری میشود
سهم شما از سازش ۱۰۰ سکه بود و یک مدال حلبی از دست پرزیدنت، سهم او یک موشک بود و یک نشان ذوالفقار از نائب امام عصرش.
راه شهید رئیسی