فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿چله امام رضایی
🌸به لطف خدا ختم چله حدیث شریف کساء از روز جمعه ۲۱اردیبهشت
✨🕊روز تولد خانم حضرت معصومه سلام الله علیها🕊✨
روز اول ماه ذیقعده که معروف به چله کلیمه هست شروع می کنیم،
تا روز عید قربان
✅ان شالله به یُمن دهه کرامت از شما دعوت می کنم در این چله شرکت بفرمایید و به دوستان خود اطلاع رسانی کنید.
@skeled_b🤲
@zekrroozane ذڪـر روزانہ - حدیث کساء . (علی فانی).mp3
7.52M
صوتی #حدیث_کساء🌹
💠💠💠💠💠💠💠
⏰Time=15:33
این صوت حدیث کساء را در خانه با صدای بلند پخش کنید تا ملائک در خانه هایتان مهمان شوند.....
🔰آیت الله #بهاالدینی:
بهترین راه برای رهایـی از مشکلات و رسیدن به حاجات چهار چیز است:
✨نذرکردن گوسفند
♦️برای فقراء
✨خواندن حدیث کساء
♦️بطور پی در پی
✨پرداخت صدقه
✨ختم صلوات
#کسا
🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
حدیث شریف کساء یکی از فضائل اهل بیت علیهم السّلام و افتخار تشیّع است.
@skeled_b🤲
چشمه باش
استاد شاگردانش را به یک گردش تفریحی به کوهستان برده بود .بعد از یک پیاده روی طولانی همه خسته و تشنه در کنار چشمه ای نشستند و تصمیم گرفتند استراحت کنند .
استاد به هریک از آنها لیوان آبی داد وار آنها خواست قبل از نوشیدن آب یک مشت نمک درون لیوان بریزند .شاگردان هم همین کار را کردند ولی هیچ یک نتوانستند اب را بنوشند چون خیلی شور بود .
بعد استاد مشتی نمک را داخل چشمه ریخت واز آنها خواست از آب چشمه بنوشندو همه از آب گوارای چشمه نوشیدند .
استاد پرسد :«ایا آب چشمه شور بود؟»وهمه گفتند:«نه ...آب بسیار خوش طعمی بود». استاد گفت :«رنج هایی که برای شما در این دنیا در نظر گرفته شده است نیز همین مشت نمک است نه بیشتر ونه کمتر ...این بستگی به شما دارد که لیوان آب باشید و یا چشمه که بتوانید رنج ها را در خود حل کنید . پس سعی کنید چشمه باشید تا بر رنج ها فائق آیید».
@skeled_b🌱
23.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک | انتخابات در انحصار هیچکس نیست.
◽️انتخابات برای رهبری نیست، برای ایران اسلامی است. | رهبر معظم انقلاب
#ریاست_جمهوری | #انتخابات_۱۴۰۳
@skeled_b🇮🇷