◀ غسل و وضو با وجود مژه مصنوعی
▶ سؤال: آیا چسباندن #مژه_مصنوعی برای #وضو و #غسل اشکال دارد؟
🔼 جواب: چسباندن مژه مصنوعی چه دائم و چه موقت، #مانع_رسیدن_آب به اعضای وضو و غسل است و باید قبل از وضو و غسل، هر چند مستلزم هزینه یا زحمت باشد، برطرف شود و وضو و غسل جبیره ای صحیح نیست مگر آنکه برطرف کردن در وقت نماز حرج و مشقت غیرقابل تحمل داشته باشد، که در این صورت باید وضو و غسل به صورت #جبیره ای انجام شود، ولی پس از رفع عذر باید برای وضو و غسل بعدی مانع را برطرف کند، در هر حال با توجه به #زینت بودن آن، باید از #نامحرم پوشانده شود.
#احکام_وضو #احکام_غسل #
@skeled_b
#حلول_ماه_شعبان_مبارک🎊🎉
#اعمال_ماه_شعبان👇
۱- استغفار؛
💢 در هر روز از روزهاى ماه شعبان هفتاد بار بگوید: «استغفر الله الَّذی لا اله الاّ هو الرحمن الرحیم، الحیّ القیّوم و اتوب الیه»
۲- صلوات؛
💢 هر روز صد بار صلوات بر محمد و آل محمد و صد بار «لا حول و لا قوَّة الا بالله» خوانده شود.
۳- خواندن؛
💢مناجات شعبانیه و تدبر در آن
۴- در تعقیبات نماز ظهر و عصر؛
💢 صلوات امام سجاد «علیه السلام»
۵- روزه گرفتن؛
💢در این ماه هر اندازه که ممکن باشد، سفارش شده است.خصوصا ۳ روز اول و آخر.
۶- صدقه؛
💢از امام ششم «علیه السلام» نقل شده است که:
🔸 «خداوند؛ صدقه ی این ماه را پرورش می دهد و روز قیامت مانند کوه احد دیده می شود.»
۷- صله ی ارحام؛
💢معاشرت خوب با مردم و نیکی به پدر و مادر.
۸- امر به معروف و نهی از منکر.
۹- گفتن ذکر؛
💢هزار مرتبه ذكر «لا اله الا اللّه و لا نعبد الاّ ایاه مخلصین له الدین و لو كره المشركون» گفته شود.
۱۰- با مراقبت و تقوا
💢به استقبال رمضان رفتن.
۱۱- بسیار گفتن؛
💢«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
۱۲- خواندن؛
💢زیارت جامعه ی کبیره.
@skeled_b
#تربیت_فرزند
به کودکان اجازه همکاری در کارهای منزل را بدهید..
زمانی که به کودکان اجازه داده میشود تا به بزرگترها کمک کنند، احساس تعلق بیشتری به خانواده میکنند، مستقل بودن را یاد میگیرند، و از پس مسئولیتهای خود برمیآیند...
@skeled_b
موارد و نکات مختلف پيرامون #خوابيدن و شرايط و آثار آن:
1-درآفتاب خوابيدن خوب نيست، باعث تحريک اخلاط و صفرا و سبب سنگيني دِماغ و سردرد مي شود
2- خواب روز خوب نيست و سودي ندارد، خصوصاً در زمستان، باعث بيماري هاي رطوبي و نَزله مي گردد. تباهي رنگ چهره ، سستي بدن، احساس کسالت و کاهش اشتها از ديگرعوارض آن هستند. در ضمن بيشترين ضرر خواب روز متوجه کساني است که مزاجي سرد دارند. (بلغمي ها و سوداوي ها)
موارد و نکات مختلف پيرامون خوابيدن و شرايط و آثار آن:
3- تنهايي درخانه خوابيدن وخوابيدن زيردرخت نهي شده است، بخصوص زير درخت گردو و انجير
4- خوابيدن درحال گرسنگي باعث ضعف حرارت غريزي و لاغري بدن مي شود و به همين دليل خواب بامداد مناسب نيست، زيرا در آن هنگام غذاي شب قبل هضم شده و معده خالي شده است
5- خواب شب و به موقع باعث مي شود صبح با آرامش و هوشياري بيشتري بيدار شويم، از طرفي خواب قبل از نيمه شب، دو برابر خوابيدن پس از نيمه شب ارزش دارد. لذا خواب روز نمي تواند جايگزين خواب شب باشد و افرادي که به خواب روز عادت دارند بايد به تدريج تغيير عادت دادتعريفي از خواب: هر گاه نفس انسان از تجسس چيزهايي که از طريق حواس رسيده است، دست بردارد و از دستور دادن بازايستد و حواس نيز از وظايفشان دست بکشند، خواب رخ مي دهد. خواب از رطوبت پديد مي آيد، اگر اين رطوبت به اندازه و معتدل باشد خوابي معتدل و خوش داريم. بدخوابي و خواب هاي ناخوش و کسالت آور، خواب هاي کم و زياد و نا متعادل به زيادي و کمي، فساد و صلاح اين رطوبت بستگي دارد.
کساني بيداري خوبي دارند که خواب خوبي داشته باشند. اختلال در خواب عوارض و آثاري دارد که در بيداري بروز مي کند. حدوداً پانزده دقيقه بعد از ورود به رختخواب بايستي خوابمان برود، وگرنه اختلال در خواب است. خواب مفيد باعث رفع خستگي و حفظ رطوبت غريزي مي شود. به دليل حفظ رطوبت غريزي خواب براي مشايخ (افراد بالاي شصت سال)
شاد و تندرست باشید
😃😃😃😃😃😃
@skeled_b
#گشایش_بخت_دختران
ذكر «یا لطیف» جهت بخت گشایی دختران بسیار مناسب است.
✨✨✨✨✨💞✨✨✨✨
كه میبایستی این ذكر را هر روز ۱۲۹ مرتبه بخوانید.
و همچنین این آیه نیز همین خواصیت را دارد. كه به وقت اذان خوانده شود.
✨✨✨✨✨💞✨✨✨✨
وَ اَنْکِحُوا آلْاَیامی مِنْکُمْ وَ الصّالِحینَ مِنْ عِبادِکُمْ وَ اِمائِکُمْ اِنْ یَکُونُوا فُقَراءَ یُغْنِهِمُ اللهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللهُ واسِعٌ عَلیمٌ (سوره نور آیه۳۲).
@skeled_b
چگونگی تاب آوری در برابر مشکلات👌👌👌
واژه تابآوری را میتوان توانایی بیرون آمدن از شرایط سخت یا تعدیل آن، تعریف کرد. در واقع تابآوری ظرفیت افراد برای سالم ماندن، مقاومت و تحمل شرایط سخت و پر خطر است که فرد نه تنها بر آن شرایط دشوار فایق میآید بلکه طی آن و با وجود آن، قویتر نیز میشود. تابآوری درباره کسانی به کار میرود که در معرض خطر قرار میگیرند ولی دچار اختلال نمیشوند از این رو شاید بتوان نتیجهگرفت که مواجه شدن با خطر، شرط لازم برای کسب تاب آوری است اما شرط کافی نیست. عوامل تابآور باعث میشود فرد در شرایط دشوار و با وجود عوامل خطرزا، ظرفیتهای خود را در دست یابی به موفقیت و رشد کشف کند و از این چالش و آزمون به عنوان فرصتی برای توانمند کردن خود بهره جوید.
روشهای ایجاد تاب آوری
👌اول :روابط خود را گسترش دهید: روابط خود را با اعضای خانواده، فامیل و دوستان گسترش دهید و مستحکم کنید. دریافت کمک و حمایت از کسانی که به فرد علاقه مندند و به سخنان شان گوش میدهند، تابآوری را تقویت میکند.
👌👌دوم: به سوی هدفهای خود حرکت کنید: به جای تمرکز بر تکالیفی که به نظرغیرقابل دسترسی هستند به سمت اهداف واقعی حرکت کنید. از خود بپرسید «امروز چه کاری میتوانم انجام دهم که به حرکت من در مسیری که میخواهم طی کنم، کمک میکند»
👌👌👌. به فرصتها به عنوان موقعیتی برای یافتن خود نگاه کنید: بسیاری از افراد در حالی که رویدادهای ناگوار و شرایط سخت را تجربه کرده اند، گزارشهایی از داشتن احساس خودارزشمندی فزاینده را بیان کرده اند.
👌👌👌👌چشم انداز امیدوارانه را برای خود حفظ کنید: چشم اندازی خوش بینانه شما را قادر میسازد انتظار وقایع خوب را در زندگی داشته باشید و به جای نگرانی از آن چه از آن میترسید، سعی کنید آن چه را که دوست دارید و میخواهید، تصور کنید.
👌👌👌👌👌 اعتقاد به آینده بهتر، احساس امید و هدفمندی، تاب آوری شما را به نحو شگفت انگیزی ارتقا میدهد.
👌👌👌👌👌👌 تغییر را به عنوان بخش جدایی ناپذیری از زندگی بپذیرید: پذیرفتن رویدادهایی که نمیتوان آنها را تغییر داد، به شما کمک میکند تا بر رویدادهایی که قابل تغییرهستند، تمرکز کنید.
👌👌👌👌👌👌👌 خود را به عنوان فردی ارزشمند و قابل احترام و توانمند بشناسید: بی قید و شرط دوست داشتن و سعی در شناخت نقاط مثبت خود و پرورش دادن آنها و از طرف دیگر شناخت نقاط ضعف خود و کتمان نکردن آنها دو فایده برای شما دارد. اول اینکه میتوانید با شناخت درست نقاط ضعف خود و با واقع بینی، آنها را برطرف کنید. دوم اینکه اگر این ضعفها قابل برطرف کردن نیستند، با پذیرش و کنار آمدن با آنها اعتماد به نفس، خود ارزشمندی و در نهایت سلامت روان خود را افزایش دهید.
👌👌👌👌👌👌👌👌 احساس کفایت اجتماعی را در خود پرورش دهید: مهارتها و راهبردهای اجتماعی شامل مهارتهای گفت وگو، جراتمندی و شنیدن صدای دیگران و احترام گذاشتن به دیگران را در خود پرورش دهیدو با دیگران همدل شوید.
👌👌👌👌👌👌👌👌👌 احترام متقابل به دیگران موجب به هم پیوستگی اجتماعی میشود و تاب آوری شما را در برابر دشواریها افزایش میدهد.👍👍👍👍
@skeled_b