✅بخش اول کتاب، به این موضوع پرداخته میشود که بسیج در ذهن امام(ره)، پدیدهای است دارای سازوکار مشخص و ایشان از چند سال پیش از انقلاب، برای آن طرح داشتند و اینطور نبود که ایشان بعد از انقلاب با ظرفیتی مواجه شوند و تنها به دنبال بالفعلکردن آن ظرفیت مقطعی باشند.
✅در بخش دوم، به این موضوع پرداخته میشود که امام(ره) مدعیاند که بسیج در اسلام امری سابقهداراست و ابداع ایشان نیست. در حالی که ما تصوری خلاف این داریم. لذا با بررسی و تفقه در منابع دست اول دین معلوم میشود بسیج معادل چه مفهومی از مفاهیم دینی است که این کار از یک دینشناسی عمیق مبتنی بر اسلام ناب برآمده است.
✅در بخش سوم، تلاش میشود با طرح سؤالاتی از شبیهسازیهای مرسوم مردم و نخبگان، بررسی شود که نسبت بسیج با سازمانها و الگوهای سازمانی و تشکیلاتی موجود و مجموعههایی که در نگاه مردم شبیه بسیج هستند، مثل سپاه پاسداران و جهادسازندگی و... چیست؟ چرا با وجود آن سازمانها باز هم بسیج از نگاه امام(ره)، پدیدهای ضروری است؟
✅همچنین پس از سلب مشابهات بسیج از آن توضیح داده میشود که پديده بسیج در نسبت با کل نظام جمهوری اسلامی، در کجای معماری امام(ره) برای نظام اسلامی قرار دارد؟
✍ مجتبی عرب مازار یزدی، نویسنده این کتاب امیدوار است که با مطالعه این کتاب وجوه بنیادین بسیج، جایگاه آن در انقلاب اسلامی، فرق آن با سایر تشکلهای انقلابی، مأموریتهای بسیج دانشجو و بسیج طلبه به صورتی عمیق و کاربردی تبیین و باب اندیشیدن حول آن مطالب مفتوح شود.
@sn_shop
🏴🏴 سیاهپوش کردید خونههاتون رو؟ دیگه وقتشهها. کمکم داره بوی محرم به مشام میرسه. دیگه باید خودمون و خونههامون آمادهی استقبال از دوماه عزا و روضه بشیم. همیشه این روزا که میشد مادربزرگا از صندوقچه قدیمیشون پارچه سیاهارو میآوردن بیرون و خونه رو آماده میکردن.
یادتونه اون روزا رو؟
«ارباب صدای قدمات میآید...»
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
باتوجه به نزدیک شدن به ماه محرم و عزای سیدالشهدا علیه السلام با معرفی کتیبه ها و بیرق های این ماه در خدمتتان هستیم.
👇👇👇