📌تصویر برگه رای اعتماد جناب آقای مهدی کوچکزاده به وزرای دولت
https://virasty.com/Kouchakzadeh/1724268285533261715
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌 انتساب کذب به رهبری!
🔹جناب آقای پزشکیان، در روز چهارشنبه 31 مرداد 1403، طی سخنانی خلاف واقع در مجلس شورای اسلامی، به گونهای وانمود کرد که گویا مقام معظم رهبری تمام وزرای پیشنهادی را تأیید کرده و همه وزرا با تأیید ایشان معرفی شدهاند.
🔹ایشان با این ادعای خلاف واقع، موفق شد برای همه وزرا رأی اعتماد بگیرد.
🔹این انتساب کذب، تاکنون در هیچ یک از دولتهای قبلی سابقه نداشته و هیچ رئیس جمهوری تا کنون چنین ادعای کذبی را مطرح نکرده بود.
🔹آیا مقام معظم رهبری، برخی افراد را که نقش بارزی در فتنه خائنانه 88 ـ که آن را خط قرمز نظام خوانده بودند ـ تأیید کردهاند؟!
آیا ایشان از برخی افراد که آشوبها و اغتشاشات خائنانه 1401 را تأیید کرده بودند، حمایت کردهاند؟! این ادعا کاملاً کذب و خلاف واقع است.
🔹آیا مقام معظم رهبری، برخی افراد که متهم پرونده مفاسد اقتصادی هستند را تأیید کردهاند؟! این تهمتی ناجوانمردانه به رهبری نظام است.
🔹این رفتار آقای پزشکیان نشان داد که ایشان برای دستیابی به اهداف خود، حاضر است حتی به رهبری نظام نیز نسبتهای خلاف واقع بدهد.
🔹البته جای خوشوقتی است که بدانیم در همین مجلس، حدود 120 نماینده بودند که فریب این جوسازیها و ادعاهای خلاف واقع را نخوردند.
🔹جناب آقای پزشکیان! این رسم جوانمردی نیست که برخی انتخابهای ناصواب خود را به نام رهبری هزینه کنید که دو روز دیگر اگر این افراد مرتکب هر خبط و خطایی شدند، همه به نام رهبری تمام شود.
🔹بیجهت نبود در اولین روز ورود به دفتر ریاست جمهوری، هنگامی که به قرآن تفأل زدید، آیه 38 سوره مبارکه اعراف آمد و شما از دیدن آن آیه به شدت نگران شدید.
به نظر میرسد این مسیری است که خود انتخاب کردهاید.
👈جناب آقای پزشکیان! این شروع خوبی نبود!
✍️جناب آقای کامران غضنفری نماینده مجلس شورای اسلامی
💠@sobh_iran
38.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبهاختصاصی دفتر سیاسی حزب صبحایران (نجوا)
🔹جناب آقای ابوالفضل ظهرهوند (نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی)
🔸با موضوع: بررسی رای اعتماد کمسابقه مجلس دوازدهم به کابینه چهاردهم
🔹سخنان رییس جمهوری پیش از آغاز رایگیری، حتی اگر صحت هم داشته باشد، اقدام اشتباهی بود...
👈#مصاحبه_ویژه
💠@sobh_iran
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبهاختصاصی دفتر سیاسی حزب صبحایران (نجوا)
🔹جناب آقای کامران غضنفری (نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها)
🔸با موضوع: دلایل رای اعتماد مجلس به تمام وزرای دولت چهاردهم
🔹آقای پزشکیان در سخنان خود قبل از رایگیری، برخلاف واقع و در نهایت بیانصافی، به گونهای وانمود کرد که تمام وزرای معرفی شده با تایید رهبری نظام...
👈#مصاحبه_ویژه
💠@sobh_iran
📌جهاد تبیین اصلیترین استراتژی امامخامنهای
🔹رای اعتماد مجلس حاصل اتحاد دو جریان لیبرال اصولگرا و اصلاحطلب است. پردههای نفاق در حال افتادن است.
🔹رهبری با توجه به نقص در آگاهی مردم در دو انتخابات اخیر، فقط توانست حوزه امنیتی و نظامی را تا حدود زیادی از حلقوم جریان لیبرال دو طرف خارج کند. و حوزه اقتصاد و معیشت کماکان در ید اقتدار جریان لیبرال کشور است.
🔹با این رای اعتماد باید منتظر فشار مضاعف و وحشتناک لیبرالها در حوزه اقتصاد بر محرومین و عقبگرد حوزه اقتصاد کشور باشیم.
🔹باز علی را مانند حکمیت به تصمیم رساندند!!!!
که این عمل نتیجه ضعف در امتسازی، مردم است.
🔹پس باید با شدت و دقت بیشتر «جهاد تبیین» را دنبال کنیم.
🔹جهاد تبیین اصلیترین استراتژی امامخامنهای است در جهت رسیدن به قله...
✍سید محمد میرباقری
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌دلایل رأی منفی جناب آقای علیرضا عباسی به هفت وزیر پیشنهادی کابینه دولت چهاردهم
🔹به آقای ظفرقندی بهخاطر حمایت از فتنه ۸۸ که از خطوط قرمز مقام معظم رهبری است و همچنین به خاطر حمایت از جنبش ز.ز.آ و داشتن تعارض منافع در وزارت بهداشت، رأی منفی دادم.
🔹به آقای صالحیامیری علاوه بر عدم تخصص در وزارت میراث فرهنگی و با توجه به اینکه تنها راه خروج از بحرانهای موجود در میراث فرهنگی را افراد زبده و متخصص میدانم و همچین بهدلیل داشتن سابقه منفی در جریان فتنه ۸۸، رأی منفی دادم.
🔹به آقای میدری، به جهت امضای نامه موسوم به جام زهر، تحصن و استعفا در مجلس ششم، رأی منفی دادم.
🔹آقای عبدالناصر همتی در دوران تصدی ریاست کل بانک مرکزی با اینکه اختیارات بیسابقهای از سران قوا گرفت ولی در نهایت قادر به حل بحران ارزی نشد و بهدلیل افت بسیاری از شاخصهای اقتصادی و عدم موفقیت ایشان در کاهش شیب تند ارزش پول ملی و همچنین بهخاطر نداشتن چشم انداز روشن در برنامههای فعلی ایشان نسبت به رشد شاخصهای اقتصادی، رأی منفی دادم.
🔹به آقای پاک نژاد بهخاطر داشتن منظومه فکری مشترک با آقای زنگنه و نگرانی از تکرار دوران خسارتبار دهه ۹۰ در وزارت نفت، رأی منفی دادم.
🔹به آقای سیماییصراف برای تصدی وزارت علوم هم بهدلایلی که در صحن علنی مجلس بهعنوان مخالف بهطور مفصل توضیح دادم (عدم برنامه عملیاتی جهت اجرای برنامه هفتم، عدم سابقه ریاست دانشگاه،دانشکده و یا گروه، عدمموضع گیری مناسب در بزنگاههای سیاسی اعم از فتنه ۸۸، اغتشاشات ۱۴۰۱ و...) رأی منفی دادم.
🔹بهدلیل نقش کلیدی آقای عراقچی در تصویب برجام و عقب نشینی از شروط ۹گانه رهبری و عبور از برخی خطوط قرمز نظام و تحمیل خسارت محض به کشور و همچنین قانع نشدن از توضیحات ایشان در کمیسیون کشاورزی، به وزیر پیشنهادی امور خارجه هم رأی منفی دادم.
🔸ضمنا در دولت سیزدهم هم به هفت نفر از وزرای پیشنهادی، رأی منفی داده بودم.
🔹در نهایت فارغ از رأی مثبت یا منفی به کابینه دولت چهاردهم، برای موفقیت دولت در راستای حل مشکلات مردم و پیشرفت کشور به تمامی وزرا کمک خواهم کرد و حتما از وظیفه نظارتی خود بر رفتار و اعمال آنان نیز کوتاه نخواهم آمد.
✍علیرضا عباسی
(استاد دانشگاه تهران و نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد درمجلس شورای اسلامی)
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌شفافیت آرا آقای کامران غضنفری نماینده مردم تهران در مجلس و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها
👈آقای غضنفری به این وزرا رای مخالف و عدم اعتماد داده است:
🔹️آقای ظفرقندی (وزیر بهداشت و درمان)
🔹️آقای میدری (وزیر کار و تعاون)
🔹️خانم فرزانه صادق (وزیر راه و شهرسازی)
🔹️آقای صالحی امیری (وزیر میراث فرهنگی و گردشگری)
🔹️آقای پاکنژاد (وزیر نفت)
🔹️آقای سیمایی صراف ( وزیر علوم و تحقیقات)
🔹️آقای همتی (وزیر اقتصاد)
🔹️آقای عراقچی (وزیر خارجه)
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌تصویر برگه رای اعتماد جناب آقای حمید رسایی به وزرای دولت
🔹حمید رسایی: شفافیت در آرا یکی از وعدهها و پیمانهایی بود که در زمان تبلیغات انتخاباتی اعلام کردم. این البته بار اول نیست که آرای خودم را اعلام میکنم. در دورههای قبل هم که هنوز شعار شفافیت مُد نبود، آرای خودم را در برابر دوربینها گرفتم.
👈در این باره چند نکته را یادآوری میکنم:
🔹۱. با توجه به وضعیت کشور، ویژگیهای شخصی و شخصیتی رئیسجمهور منتخب مردم و توصیههای رهبر انقلاب و با درنظر گرفتن شاخصههای اعلامی ایشان، به اکثریت کابینه رأی دادم و سختگیرانه نگاه نکردم. طبعا درغیر این ظرف زمانی به نیمی از کابینه بدلایل مختلف رأی نمیدادم.
🔸۲. ترکیب این آرا پس از مشورت با کارشناسان مختلف، متشکل از برخی همکاران نماینده و افراد بیرون از مجلس و بهویژه در هماهنگی با تصمیم فراکسیون اکثریت جمعبندی شد. داستانسرایی آقای پزشکیان هم هیچ تأثیری و تغییری در رأی من نداشت.
🔹۳. امیدوارم وزرایی که به آنها رأی ندادم با کارآمدی در تصمیمات، صداقت در رفتار، دوری از سیاسیکاری در عملکرد و جبران دلایلی که نمایندگان را از رأی به آنها منصرف کرد، در ادامه مسیر رأی ما را هم تغییر دهند.
🔸۴. وزاری محترمی که به آنها رأی دادهام، بدانند که چک سفید امضا دریافت نکردهاند. طبعا در ادامه مسیر بر عملکردشان نظارت میکنم.
🔹۵. از آنجا که کابینه، رأی اکثریت مجلس را گرفته و همه آنها وزرای جمهوری اسلامی هستند، وظیفه میدانم در راستای رفع مشکلات مردم و در چارچوب قانون کمکشان کنم.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌واکنش امیرحسن ثابتی، نماینده مجلس نسبت به صحبت های امروز رهبر انقلاب:
🔹رهبر معظم انقلاب امروز در دیدار با رئیس جمهور و کابینه جدید رسما اعلام کردند که "تعداد بیشتری از وزرای پیشنهادی را نمیشناختند و درباره آنها نظری نداشتند" اما سخنان پزشکیان در مجلس طوری بود که انگار تکتک این افراد را رهبرانقلاب پیشنهاد دادهاند و وظیفه نمایندگان است که به همه کابینه رای بدهند.
🔹جالب اینکه برخی از نمایندگان انقلابی نیز تحت تاثیر همین حرفها، به کل کابینه رای مثبت دادند و این جو از چند روز قبل توسط برخی از نمایندگان اصولگرا در مجلس راه افتاده بود. یک نفر از همینهایی که با رای امت حزبالله در تهران وارد مجلس شده بود هفته قبل به خود من میگفت باید به همه کابینه رای مثبت بدهیم چون کل کابینه را آقا تایید کرده است!
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌ادعاهایی که دروغ بودنشان اثبات شد!
🔹جناب آقای پزشکیان در ماجرای رای اعتماد به وزرا، در تاریخ ۳۱مرداد ۱۴۰۳ اظهاراتی خلاف واقع را به رهبری نظام نسبت دادند و مدعی شدند که کل وزرای پیشنهادی را با رهبری هماهنگ کردهاند و وانمود ساختند که مقام معظم رهبری با کل اعضای کابینه موافقت کردهاند.
🔹ایشان با این ادعای خلاف واقع و کذبی که مطرح کردند، بخشی از نمایندگان را فریب دادند و توانستند برای همه وزرای پیشنهادی رای اعتماد بگیرند.
🔹اما رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۶ شهریور ۱۴۰۳، در بیان چگونگی مشورت رئیسجمهور با ایشان درباره کابینه فرمودند: «بنده تعدادی را که میشناختم و یا در مورد صلاحیت آنها از منابع مورد وثوق مطمئن شده بودم، تأیید و بر برخی اسامی تأکید کردم، اما درباره تعداد بیشتری که نمیشناختم گفتم نظری ندارم.»
🔹یعنی مقام معظم رهبری در مورد اکثر اعضای کابینه هیچ اظهارنظری نکرده بودند و این یعنی اثبات خلافگویی و دروغ بودن ادعاهای جناب پزشکیان در مجلس شورای اسلامی.
🔹آیا با دروغ گفتن، میتوان ادعای خدمت کرد؟
✍️کامران غضنفری نماینده مجلس شورای اسلامی
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌رهبر انقلاب: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.
🔹این بیانات رهبر انقلاب اولا به معنای آن است که رئیسجمهور کابینه را انتخاب کردهاند و بعد با رهبر انقلاب درباره انتخاب خود مشورت کردهاند و رهبر انقلاب، در مقام مشورت، انتخاب وی را تأیید یا تأکید کردهاند. این یعنی اگر گزینههای دیگری مورد مشورت قرار میگرفت شاید آنها را تایید یا تأکید میکردند. به هر صورت این انتخاب شخص رئیس دولت است.
🔸ثانیا وقتی ایشان میفرمایند تعداد زیادی را نمیشناختم یعنی از میان ۱۹ وزیر، بیش از نیمی از آنها اساسا برای ایشان شناخته شده نبوده.
🔹متأسفانه آقای پزشکیان در مجلس طوری داستانپردازی کرد تا به مخاطب القا شود که همگی توسط رهبری انتخاب شدهاند! و متأسفانه علیرغم اینکه مطابق ضربالمثل ایرانی "شنونده باید عاقل باشد" تعداد زیادی از نمایندگان بدون تأمل در سیره عملی و نظرات اعلامی رهبر انقلاب که تاکید کردهاند در تعیین مديران دخالت نمیکنند، با این استدلال که تمام کابینه مورد تایید رهبری است به همه کابینه رأی دادند!
💠@sobh_iran