✅یادداشت/
💢راه برونرفت از مشکلات
🔻در شرايط فعلي کشور، با وجود مشکلات اقتصادي و معيشتي، بخصوص در قشر مستضعف و کارگري جامعه، يک پرسش اساسي با فراواني بالايي مطرح است؛ برای برونرفت از اين شرايط بد اقتصادي و کاهش فشارهاي اقتصادي و معيشتي بر مردم، چه بايد کرد؟ جواب به این سؤال از سوي جریانها و شخصیتهای سياسي، متفاوت و متنوع است. البته وجود اين تنوع نگاهها در جامعه سياسي ما امري طبيعي است؛ مهم اين است که بتوانيم از ميان اين دیدگاهها، راهحل مناسب برای گرهگشایی مسائل اقتصادي و معيشتي مردم را شناسایی کرد.
🔸متأسفانه عدهای در داخل کشور، برونرفت از مشکلات اقتصادي و معيشتي را در مذاکره مجدد با آمريکا میدانند. نبايد فراموش کرد که تجربه مذاکره با آمريکا در مسائل اقتصادي به برجام منتهي شد که نهتنها مشکلات کشور را حل نکرد، بلکه مشکلات ديگري را هم رقم زد. مذاکره با دشمن نشان داد که دشمن براي اينکه ما را فريب دهد، از طريق تغيير محاسبات، ازجمله مشکلات اقتصادي به دنبال اهداف خود است.
🔹عدهای در داخل کشور براي پايان دادن به اين شرايط سخت و حل مشکلات اقتصادي مردم، استيضاح رئیسجمهور را تبليغ ميکنند. امروز اين نگاه در فضاي سياسي کشور التهاب ايجاد کرده و بسياري از مسائل را تحتالشعاع خود قرار داده است و اين سؤال را مطرح کرده که آيا واقعاً استيضاح کار درستي است و گرهگشایی از مشکلات موجود ميکند؟! البته لازم است به اين نکته توجه داشته باشيم که در نظام مردمسالاری ديني، بر اساس قانون اساسي، استقلال قوا پذيرفته شده و سؤال از وزرا، رئیسجمهور و همچنين استيضاح هرکدام از آنها ازجمله حقوق و وظايف قطعي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي است که طبق مقررات در شرايط خاص میتواند انجام گيرد؛ اما مسئله اصلي اين است که استيضاح رئیسجمهور در شرايط فعلي، راهحل درستي است و اين روش ميتواند در عمل هم گرهگشایی کند يا فقط صرفاً جنبه ذهني و روانی دارد؟ وقتي به معضلات اقتصادي و اجتماعي کشور با دید جامع و راهبردي نگاه کنيم، حتي تمامي متغيرها و عوامل دخيل در موضوع را با هم بررسی کنیم، در آن صورت راهحل در شرايط کنوني نهتنها «استيضاح رئیسجمهور» نمیتواند باشد، بلکه استيضاح میتواند آسیبزا و مشکلآفرین نیز شود.
🔺نکته راهبردی: در شرايط فعلي، راهحل برونرفت از مشکلات اقتصادي و معيشتي؛ پرهيز از افراط، تفريط و حاشیهسازی فرصت سوز و التهاب آفرين و همچنين اتحاد سه قوه در اقدام جهادي شبانهروزی است.
🌀نویسنده: یدالله جوانی
【 #صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
اخبار و تحلیل 3 آبان.pdf
254K
#اخبار_تحلیل
🗞 اخبار و تحلیل روزانه🗞
🗞سوم آبان 1399🗞
✔️حرف روز
✔️گزارش روز
✔️ خبر ویژه
✔️اخبار
✔️اخبار کوتاه
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
اخبار ویژه 3 آبان.pdf
192.9K
#اخبار_ویژه
🗞 مهمترین اخبار روزنامه ها و خبرگزاری ها🗞
✔️اروپا کنار ماست آقای روحانی؟ پس تحریمها چه میگویند؟
✔️مردم باید برای مرده برجام جشن میگرفتند؟!
✔️ مردم باید برای مرده برجام جشن میگرفتند؟!
✔️مباهات دوباره ترامپ به ترور شهید سلیمانی
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
973.pdf
3.08M
🗞 هفتهنامه صبح صادق🗞
📎 شماره 973
✔️کابوس مجازی
✔️تروریسم دولتی
✔️تحول در بهارستان
✔️چشم انتظاران سوم نوامبر
✔️سرمایهگذاری در بورس بلندمدت است
📂 همراه با پرونده انحطاط دموکراسی| نگاهی به فرایند انتخابات آمریکا و نقش مردم این کشور در آن
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
◄ #احکام_سیاسی (سؤال 3):
✳️ در تحلیلهای سیاسی، آوردن نام افراد چه حکمی دارد؟
✅پاسخ: اگر در تحلیل، مفاسد اخلاقی فردی ذکر شود، باید از ذکر نام افراد خودداری شود، ولی در مورد مفاسد اقتصادی، سیاسی، امنیتی محرزشده، ذکر نام افراد ایرادی ندارد.
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
افول آمریکا در آستانه انتخابات.mp3
12.14M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 182
💠 افول امریکا در آستانه ی انتخابات
🎙 دکتر عابدینی
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
◄ #احکام_سیاسی (سؤال 4):
✳️تبیین و تحلیلی که همراه با ایجاد یأس و ناامیدی مردم باشد، چه حکمی دارد؟
✅ پاسخ: کمک به دشمن، موجب تقویت وی و تضعیف مسلمانان میباشد و لذا جایز نیست. بنا به فرمایش مقام معظم رهبری مدظلهالعالی: «امروز هر كس كه مردم را ناامید كند و به خود، به مسئولین و به آینده بیاعتماد كند، به دشمن كمك كرده است.»
#صبح_امید: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖